Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City

Laatste update:

Arjen Robben heeft afgelopen weekend een bezoek gebracht aan Manchester. De voormalig buitenspeler was zaterdag aanwezig bij het duel tussen Manchester City en Wolverhampton Wanderers (5-1), waar hij Erling Haaland viermaal zag scoren. Na afloop meldde hij zich in de kleedkamer.

Bij het duel tussen City en Wolves waren verschillende voetbalsterren aanwezig. Zo keerde David Silva voor het eerst sinds zijn vertrek in juli 2020 terug in het Etihad. De Spanjaard vertrok vier jaar geleden zonder echt afscheid te hebben genomen door de coronapandemie.

Ook Robben was bij het duel van the Citizens aanwezig, schrijven Engelse media. De voormalig Oranje-international speelde in zijn tijd bij Bayern München onder Pep Guardiola, de huidige succestrainer van City.

Arjen Robben en Pep Guardiola werkten succesvol samen bij Bayern München.

Robben was aandachtig toeschouwer bij de vierklapper van Haaland en meldde zich na afloop in de kleedkamer van de Engelse grootmacht. Naar verluidt kreeg hij rond het duel een kijkje in de keuken van zijn voormalig leermeester.

Robben lachte in het verleden eens om de manier waarop Guardiola hem te pas en te onpas belde om over zijn werk te praten. De twee onderhouden een warme band en ontmoetten elkaar zaterdag dus weer sinds lange tijd.

"Guardiola is helemaal bezeten van voetbal", sprak Robben eens. "Hij belde mij een keer om 02:00 uur 's nachts om over de tactiek te praten."

Guardiola trad in 2013 in dienst bij Bayern en zou er uiteindelijk tot 2016 blijven. In die periode won hij met Robben drie landstitels, twee keer de beker, het WK voor clubteams en de Europese Supercup.

Manchester was niet de enige stad die Robben aandeed tijdens zijn bezoek aan Groot-Brittanië. Op sociale media verschenen ook foto's van de oud-aanvaller met voormalig ploeggenoot Thiago Alcántara, wat een bezoek aan Liverpool - Tottenham Hotspur verraadde.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Robben held! Tegenwoordig mis ik dit soort winnaars in het nederlands elftal. Ben benieuwd wat Robben voor plannen in de toekomst heeft

6 mei 2024 om 11:58

Vind dat Virgil ook wel een soortgelijke mentaliteit heeft. Maar ja in de andere linies missen we dit zeker en ook een aanvaller/middenvelder van dezelfde wereldspeler-niveau.

6 mei 2024 om 12:55

Ik mis deze jongens ook. Robben, Van Basten,Jaap Stam, Spelers die de absolute wereldtop hebben gekend, maar niet naast hun schoenen lopen, praatjes hebben en buiten het veld gewoon lijken alsof het je buurman kon zijn. Van Dijk is ook die in de buurt komen. Tegenwoordig als je in de top speelt ga je ook die maniertjes krijgen. Snap dat de druk en Fame sommige verandert maar Robben en co zijn dus spelers die laten zien dat je ook gewoon down to earth kan blijven.Ach ja andere tijden, lieve mensen. Robben heeft het nog enigszins meegemaakt maar social media, telefoontjes vieren hun hoogtij, 24/7 kan je lezen wat ze over je zeggen, kan ook jij je ei kwijt. Alles wat opgenomen en gefotografeerd. Dat was vroeger veel minder en daardoor ook minder druk. Maar toch jammer…Je ziet het ook bij concerten van artiesten. Een grote telefoon oceaan. Niemand leeft meer in het moment. Of althans veel minder. Want waarom zou je op het moment zelf ervan genieten als je ook achteraf thuis in je bed op je telefoon het kan terugkijken…….

6 mei 2024 om 13:36

De beker winnen van het bedrijvenvoetbal evenement Bedum in juli natuurlijk. Verder ben ik ook benieuwd.

6 mei 2024 om 16:49

Met welk team doet Robben mee? 1 van zijn beste vrienden was mijn stagebegeleider. Jeugdvrienden

6 mei 2024 om 20:13

Ik zal geen reclame maken, maar het heeft met verf en vloeren te maken.

Wat heerlijk toch als je dit kan en mag doen. Beetje jaloers? Jazeker!

Voor mij de beste Nederlandse voetballer die ik actief heb mogen meemaken, voor Robben kwam je naar het stadion. En een mentaliteit waarvan ik kan dromen, echt een icoon. Zou alleen nog mooier zijn als hij die 1 op 1 had gescoord tegen Spanje...

6 mei 2024 om 11:57

Zonde eigenlijk dat we met die generatie Robben, Sneijder, Van Persie, Van der Vaart, De Jong enzo uiteindelijk op een teen na geen wereldkampioen zijn geworden. Jammer dat we bij elke lichting wel een linie hebben waarbij het wat zwakker is. Volgens mij was in dat jaar juist weer de verdediging het zorgenkindje. En zo golft het op en neer

6 mei 2024 om 12:28

Ik vond de selectie van 98/2000 wel de meest complete wat dat beteft. Eigenlijk te gek voor woorden dat die geen prijzen hebben gepakt.

Van der Sar, Reiziger, Stam, De Boertjes, Numan, Davids, Cocu, Bergkamp, Jonk, Kluivert, Overmars, Seedorf, Gio, Zenden...

Dat was over de hele een gouden generatie. Die wedstrijd tegen Brazilië is nog steeds doodzonde. En de halve finale tegen Italië in eigen land was helemaal gestoord. We overklasten de Italianen de hele wedstrijd, maar hij wou er gewon niet in.

6 mei 2024 om 12:30

Mathijsen was in die generatie toch een sterkhouder in de verdediging haha. Die zou nu niet eens in de selectie staan denk ik alhoewel die altijd presteerde wanneer het nodig was. De rest van de verdedigers eigenlijk ook niet behalve Van Bronckhorst dan.

6 mei 2024 om 12:42

Eind jaren 90 begin 2000 hadden we in elke linie topspelers toch? Wat zich daarvoor afspeelde was ik echt te jong voor..

6 mei 2024 om 13:34

In 94 hadden we best een aardige selectie, maar een beetje een tussengeneratie.

In 1990 en 1992 hadden we ook gewoon titels moeten pakken.

6 mei 2024 om 13:45

Feye_88

Tegen prime Ronaldo en Rivaldo was weinig te doen. Wel nog knap dat ze het tot penalty’s hebben weten te schoppen. Vond Brazilie over de gehele wedstrijd wel de terechte winnaar.

6 mei 2024 om 14:04

Dat was ook een wereldelftal inderdaad, maar dat we in eigen land toen geen Europees kampioen zijn geworden is niet te verteren natuurlijk. Net als het EK in 2008 toen we Frankrijk en Italie compleet van de mat veegden, maar in de knock-out tactisch werden verslagen door Guus Hiddink.

6 mei 2024 om 15:03

Yeah Feye, maar ik vermoed dat Quilinho dat niet heeft meegemaakt . Die selectie van Van der Sar en Bergkamp staat mij ook nog wel goed bij.

6 mei 2024 om 16:02

Gewoon de gehele jaren 90. Tov nu zou alleen frenkie evt spelen

6 mei 2024 om 16:50

Was dat de wedstrijd waar de nieuwe buitenspelregels werden toegepast , Romario geloof ik buitenspel stond , wij domme Hollanders stopten met voetballen hij de bal liet gaan en bebeto zo op ik geloof ed de goey afging en scoorde

6 mei 2024 om 16:53

De van dijk van 2 jaar terug zou ik ook nog wel een kans geven

6 mei 2024 om 12:10

Zou je de volgende keer een waarschuwing willen geven als je iets post over de wk finale

6 mei 2024 om 12:16

Ik ben ook nog steeds zuur van die kans 😡

6 mei 2024 om 12:29

De eerste keer dat cafe's vol mannen niet blij waren met een teen....

6 mei 2024 om 12:53

Hou op, ik kan dat soort wedstrijden en beelden nog steeds niet terug kijken. Dat mensen na die finale nog even 'gezellig' bier gingen drinken in de stad en of ik mee wilde (we keken bij iemand thuis met ca. 20 man).
Normaal sla ik dat niet af, maar nu wilde ik alleen maar zo snel mogelijk naar huis en slapen...

Zelfde heb ik met de wedstrijd van Ajax tegen Spurs. Gewoon als volwassen mannen even lekker staan janken met elkaar en nog steeds die beelden nooit terug gekeken.

6 mei 2024 om 16:04

Geen penal tegen brazil 98, daar ben ik nog steeds ziek van.
Of de paal in 2000...

6 mei 2024 om 14:03

Dat zal allemaal best, maar hij had dat doelpunt gewoon moeten maken in 2010. #%%€$!!

Hij is wel kaal. Dat past goed bij het profiel trainer uit Nederland met potentie tot topmanager!

6 mei 2024 om 13:35

Nou ja, als hij Thom van Bergen, Hidde Jurjes en Leandro Bacuna naar de Premier League gaat halen, trapt hij toch weer in de bekende valkuilen hahaha

Ik mis Robben oprecht af en toe. Het is jammer dat je bij zo’n speler pas achteraf beseft dat je er veel meer van had moeten genieten. De beste Nederlandse voetballer die ik heb zien spelen.

6 mei 2024 om 14:06

Soms baal ik dat ik een oude knakker ben, maar dan lees ik zulke reacties en denk:
Wat een voorrecht dat mijn generatie ECHTE helden heeft zien voetballen. Gullit, Rijkaard, de Boer, Koeman, Stam, Ruudje, Dennis Bergkamp, Marc Overmars, Seedorf, Davids, Van Der Sar…

Best zuur als Robben (die overigens heeeel goed kon voetballen) een van de beste Nederlandse voetballers is die je hebt mogen zien. Gewoon oude wedstrijden gaan kijken zou ik zeggen.

6 mei 2024 om 15:48

Gast. Ik heb die periode meegemaakt. Robben had echt wel basis gestaan in het team van 98. Zeker beter dan Ronald de Boer en ook beter dan Overmars.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren