Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PSV beleeft uitstekende generale en is klaar voor de ontmoeting met Ajax

Laatste update:

PSV heeft de voorbereiding afgesloten met een prima overwinning op Real Betis. De Spaanse bekerwinnaar had het meest de bal, maar was minder effectief dan de Eindhovenaren: 2-1. Cody Gakpo liet met een fraai doelpunt zien waarom PSV hem graag wil behouden, terwijl Phillipp Mwene zijn terugkeer in het elftal bekroonde met de winnende goal en de fans in het Philips Stadion konden klappen voor oude held Andrés Guardado.

De opstelling van PSV was een sterke. Van Nistelrooij had namelijk weer de beschikking over Cody Gakpo en Guus Til, die in de afgelopen dagen nog wat last van pijntjes hadden. Het tweetal stond in de basis en op het middenveld ging dat ten koste van Xavi Simons. Til lijkt dus de strijd om de nummer tien-positie in zijn voordeel te hebben beslist. Verder speelde PSV met de elf die een week geleden in het Philips Stadion tegen Villarreal ook al in de basis stonden. Bij Betis zat Guardado, die eerder voor PSV speelde, op de bank. Hij viel in de tweede helft onder luid applaus in.

De Eindhovense fans konden na zeven minuten al opveren. Na een uitstekende balverovering van Ibrahim Sangaré eindigde de bal via een hakje van Guus Til en een prima pass van Noni Madueke bij Gakpo, die niet nadacht en de verre hoek vond. Even later had Madueke zelfs al de 2-0 op de schoen, maar hij vond Betis-goalie Claudio Bravo op zijn weg. Ondertussen hadden de Spanjaarden voornamelijk de bal en hadden ze het beste van het veldspel. De kansen bleven echter voor PSV: Luuk de Jong liet tot twee keer toe een grote mogelijkheid liggen.

De marge had met het ingaan van de rust dus een stuk groter moeten zijn in Eindhovens voordeel. Dat dat niet was gelukt, kwam PSV al snel in de tweede helft duur te staan. Een Spaanse corner plofte op het hoofd van Juanmi, die Benítez klopte in de korte hoek: 1-1. Die treffer luidde een fase in waarin de formatie van Van Nistelrooij weinig te vertellen had en er was iets nodig om het tij weer te doen keren. Een droge knal van invaller Phillipp Mwene in de verre hoek, twintig minuten voor tijd, bracht die ommekeer.

De rechtsback maakte zijn eerste minuten sinds maanden en bekroonde die comeback met een goal. Die 2-1 bracht weer wat rust in het elftal bij PSV en dat maakte dat het slotkwartier er een stuk degeljker uitzag dan de rest van de tweede helft. Behoudens een grote kans voor Juanmi werd er weinig meer weggegeven en dat maakte dat de Eindhovense club de oefenzege relatief eenvoudig over de streep kon trekken.

De ontmoeting met de Spanjaarden was de laatste in de oefenserie van de Brabantse ploeg. Er werd drie keer gewonnen: van BW Lohne (6-0), van FC Eindhoven (5-0) en zaterdag dus tegen Betis. Cercle Brugge verliet de Lichtstad met een 2-2 gelijkspel en Arminia Bielefeld en Villarreal noteerden een zege tegen de formatie van Van Nistelrooij. Nu heeft PSV acht dagen om zich voor te bereiden op de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, volgende week zaterdag in Amsterdam tegen Ajax. Drie dagen later wacht AS Monaco alweer in de derde voorronde van de Champions League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit geeft de burger moed, goede en ook slechte dingen gezien. Benitez is top, geeft ook zelfvertrouwen aan de verdediging. Vond Max, Teze en Obispo ook prima. Hoever is echt een verschrikking, heeft niks met profvoetbal te maken. Stapt nooit uit, laat dan alsnog een man uit z’n rug lopen en daarna hobbelt die er een beetje achteraan. Mist aardig wat snelheid om het daarmee op te lossen maar ook techniek zoals een Blind. Dan tweede helft begint die goed met een aanvallende impuls en paar keer (eindelijk) hard ingrijpen, en dan laat die iemand van 1.69 meter koppen… en dan zeuren voor duwen, je komt uit de Prem toch…. Ook alle aanvallen van Betis over die kant. Mwene laat meteen zien dat die stukken beter is, die moet erin blijven. Middenveld stond bij vlagen goed, denk een goede keus dat de nadruk zo ligt op de creativiteit van Veerman. Heb een goed gevoel bij hem dit seizoen. Sangaré slordig maar dat gaat er wel uit. Til is toch net niet, loopt veel maar geen goede pass (steeds achter Madueke) en geen creativiteit, geen snelheid. Maargoed, Xavi Simons zie ik ook nog niet het supertalent in wat die moet zijn. Voetbalt hoogstens leuk mee. Voorhoede met Gakpo Madueke en De Jong is wel echt sterk, met veel wapens en snelheid. En top dat RvN Vertessen als spits ziet itt Schmidt, daar is die veel beter dan als buitenspeler (jammer dat die goal buitenspel was).

23 juli 2022 om 19:59

Helemaal eens mbt Hoever, dit kan echt niet. Die moet zich echt snel gaan verbeteren anders kan hij het vergeten in de rest van het seizoen.

23 juli 2022 om 20:11

Was Teze niet een tijdje rechtsback? Problem solved als Mauro weer terug is.

23 juli 2022 om 20:25

@naalvies. Die heeft echt niet de eigenschappen van een back. Net niet explosief genoeg, geen goede voorzet en inzicht en niet het loopvermogen. Als CV heeft die Oranje gehaald en kan die doorgroeien. Blij dat RvN de spelers tenminste op de goede plek zet (zoals Vertessen ook).

23 juli 2022 om 20:30

Veeeel te houterig voor een back

23 juli 2022 om 20:43

@Justusmorris Teze speelt zelf wel graag als back. Als Ramalho en Boscagli straks fit zijn en Mwene om wat voor reden dan ook niet kan spelen, hoop ik toch echt dat Teze als back komt te spelen. In aanvallend opzicht is hij beperkt maar hij kan in ieder geval verdedigen, die kwaliteit heb ik bij Hoever nog niet kunnen ontdekken.

23 juli 2022 om 20:54

@mattiaspsv. Die uitspraak van Teze is toch wel al weer bijna anderhalf jaar geleden. Maar durf wel te beweren dat hij zichzelf daar nu minder snel ziet spelen.

23 juli 2022 om 21:01

Is ook wel weer zo ja. En was Mwene helemaal vergeten, die maakt goede loopacties buitenom voor Madueke.

23 juli 2022 om 21:24

JustusMorris Ik mag het hopen, als back vond ik hem altijd vrij matig, als CV staat hij bij mij altijd in de basis.

23 juli 2022 om 21:52

En weer krijg ik gelijk... weer een speler die te vroeg naar Engeland is gegaan en daar geen serieuze wedstrijden heeft gespeeld.. en elke keer lees ik weer hoe veel die jongens wel niet moeten leren op de training van de wereldsterren uit de PL... dat is gewoon pure onzin... je leert vooral van veel wedstrijden spelen op niveau... met echte tegenstand en spanning... deze jongen heeft gewoon alleen zijn fysieke capaciteiten maar tactisch is het gewoon een A junior.. en dat zie je echt elke keer.. zo ontzettend zonde... blijf gewoon tot je 23e in Nederland... deze Hoever gaat of echt heel veel leren in een korte tijd of hij zakt af naar de KKD.

Uitstekende generale? Veldspel liep niet heel soepel allemaal. Van Nistelrooij zal nog een aardig karwei krijgen om hier een soepel lopende machine van te maken.

23 juli 2022 om 20:09

In balbezit een aantal hele prima dingen gezien, er kan uiteraard nog een hoop ook beter, waaronder het spel van Hoever… Madueke begint me te irriteren, verongelijkt en geen teamspeler

23 juli 2022 om 20:36

Psv wint 1 wedstrijd van de 3 en opeens zijn ze klaar voor Ajax. Een veel te snelle conclusie van VZ.

23 juli 2022 om 21:03

Iets van stijgende lijn?

23 juli 2022 om 21:26

Wel de eerste waar alle beoogde basis samenspeelt en niet de jeugd voor een helft

23 juli 2022 om 21:33

Tegenstander is ook niet bepaald FC Bal op t dak 3 he? Dit is gewoon Europese subtop, die tik je niet zomaar even weg natuurlijk.

23 juli 2022 om 22:22

Europese subtop? Sorry, maar hoe graag ik het ook wil en wat ik ook probeer kan ik betis niet als subtop zien. Een Ajax, man utd of atletico is Europese subtop, betis daarentegen is een Europese laagvlieger feitelijk gezien!

23 juli 2022 om 22:27

Nog even opgezocht, betis staat lager op de eu Coëfficiëntenlijst dan psv, az en Feyenoord. Wat dat betreft hebben we het hier totaal niet over een eu subtopper. Het blijven oefenpotjes maar dat psv hier gewonnen heeft is logisch wanneer je naar de kwaliteit van beide teams kijkt.

24 juli 2022 om 13:33

Ach houd toch op met dat bagatalliseren. Ajax staat ook vele malen hoger dan Getafe en we weten hoe dat is afgelopen.

'Uitstekende generale' lijkt me te positief. Dit was het omgekeerde van Arminia. Toen was Arminia in de laatste week van de voorbereiding tegen een PSV aan het begin. Nu speelt PSV aan het eind vd voorbereiding tegen een team dat net begonnen is. Aantal positieve dingen gezien, terugkomst Gakpo, Madueke fit, Sangare weer basis, Teze goed. Mindere dingen waren Hoever (poh wat slecht), Til onzichtbaar en het gebrek aan initatief in zo'n wedstrijd. Spel werd aan Betis gelaten, zelf heel veel kansen gehad maar relatief weinig uit zelf opgezette kansen. Moet echt beter. Sangare had ook nog wel een extra oefenwedstrijd kunnen gebruiken. Volgende week dan toch maar 90 minuten laten staan. Hoogtepunt: terugkeer van Papi Guardado, ongekende held weer in Eindhoven.

Die Hoever heeft toch helemaal niks van een profvoetballer? Totaal geen PSV niveau. Wie heeft deze speler gescout?

23 juli 2022 om 20:28

Hoever echt zaad inderdaad. Hopelijk is het onwennigheid bij een nieuwe club.

Nu nog tegen Monaco! Die wedstrijd tegen Ajax is leuk maar kan mij eigenlijk gestolen worden. Groepsfase CL dat is wat wij nodig hebben!

23 juli 2022 om 20:08

Precies. Laat de JC schaal voor wat ie is. Trouwens ook belachelijk van de KNVB om de JC schaal zo in te plannen. Terwijl ze afgelopen seizoenen de clubs voir internationale wedstrijden wilden ontzien. Focus je op Monaco.

23 juli 2022 om 20:16

Wanneer wil je die dan plannen? In de zomervakantie?

23 juli 2022 om 20:16

Jaa snap er ook geen snars van. Misschien hopen ze stiekem dat PSV de CL niet haalt zodat ze daarna meer punten kunnen pakken voor coëfficient.

23 juli 2022 om 20:22

In Belgie is de cup allang gespeeld. Of speel die wedstrijd op het eind van het seizoen. Waarom aan het begin van hetcseizoen? Elke club is nu in voirbereiding en de belangen zijn enorm. Een week na het seizoen doet niemand pijn.

23 juli 2022 om 21:03

Misschien as woensdag? Of had dit weekend gekund. Of had hem as vrijdag gespeeld, scheelt weer een dag.

23 juli 2022 om 21:22

Niemand boeit die JCS wat. Gewoon niet meer spelen, is een veredelde oefenwedstrijd.

24 juli 2022 om 00:56

Ach, een symbolische openingswedstrijd als aftrap voor het komende seizoen. Het is uiteindelijk ook wel een beetje wat de clubs er zelf van maken. Overigens is de Supercup overal de minste prijs om te winnen, beschouw het als een soort traditioneel startsignaal.

24 juli 2022 om 06:39

Die had gewoon dit weekend gespeeld moeten worden.

24 juli 2022 om 13:26

eens @jizzy.. hoewel ik hier heel wat mensen vorig jaar eindeloos belang heb horen hechten en hoop heb horen putten uit die wedstrijd.

23 juli 2022 om 21:38

Hehe, eindelijk. Die JC schaal wordt als “prijs” gerekend maar dat is echt je reinste flauwekul. De CL en de competitie tellen.

Overigens vind ik dit in mindere mate ook van de beker, maar dat is een andere discussie.

23 juli 2022 om 23:30

Vind ik toch wel een pijnlijke opmerking! Ben zelf dan van Groningen en na al die jaren was de bekerwinst het vetste wat ik heb durven dromen en met me maten heb mogen beleven!

Zo opmerking vind ik zelfs een beetje denigrerend naar alles onder de top 3..
Hoe denk je dat het is voor alle amateur spelers/clubs/supp om tegen profs te kunnen spelen. Je zal helaas nooit de beleving als Engeland krijgen in de FA cup. Maar het cup gebeuren is toch prachtig!! Snap niet dat mensen die charme niet kunnen zien echt niet.

PSV en de Johan C schaal snap ik dan nog maar zie dat dan als een iets serieuze oefenwedstrijd waar je beiden een beetje wilt weten hoe je er voor staat en sowieso beiden niet! Wil verliezen en dat is altijd nog wel meer dan een echte oefenpot.

Lekkere warming up voor de rest van de neutrale supp wat de vakantie weer een beetje breekt.

Gegroet uit het zonnige Spanje )p

24 juli 2022 om 00:53

Hij bedoelt het niet zo, hij bedoelt, voor Ajax en PSV is de beker alles behalve een hoofdprijs. Voor deze clubs is het, net zoals de JC Schaal een troostprijs. Een overwintering in Europa heeft meer waarde dan de beker. Laat staan een (in)directe plaatsing voor de CL. Voor een, met alle respect, Groningen is dit natuurlijk een hoofdprijs, maar die spelen in principe maar om 2 prijzen.

Groeten vanuit een loeiheet Italie.

Nou wat mij betreft is 1 ding duidelijk, Hoever banken. Heb nu 3 wedstrijden gezien en heb werkelijk geen idee waarom deze jongen naar PSV is gekomen...Nu was Mwene vorig jaar ook niet geweldig maar als ik Hoever aan het werk zie kan ik m alleen maar meer waarderen...😆

Na zijn optredens van afgelopen weken had ik mij er al op ingesteld dat Hoever een draak van een wedstrijd zou spelen, maar toch heeft deze jongen het vandaag voor elkaar gekregen om mij weer opnieuw te verrassen door een nieuw dieptepunt te bereiken. Bij deze mijn dankwoord richting Wolverhampton dat ze Hoever alleen op huurbasis wilden laten gaan waardoor PSV nu niet definitief aan hem vastzit.

Om niet alleen maar negatief te zijn verdienen de andere backs van vandaag de aandacht. Max speelde een sterke pot, legde veel energie in de wedstrijd en met zijn heerlijke trap kan hij dit seizoen echt een goed tandem gaan vormen met Luuk de Jong (waar we vandaag al de eerste voorproefjes van zagen, al had Luuk wat scherper mogen zijn). Mwene viel ook niet slecht in, het is een open deur om te zeggen dat hij van een ander kaliber is dan Hoever. Als Ruud met Hoever aantreedt tegen Monaco is dat voor mij een teken aan de wand en begin ik vraagtekens te stellen bij zijn vermogen om spelers te beoordelen. Maar ik verwacht en hoop dat het niet zo ver komt.

23 juli 2022 om 20:13

Ik vond Hoever vandaag beter spelen dan de eerdere wedstrijden maar dat zegt tegelijkertijd ook erg veel over hoe slecht hij toen speelde. Het kan zo zijn dat hij het op den duur laat zien maar voor nu hoop ik toch dat Mwene de voorkeur gaat krijgen, Mwene is zeker geen wereldtopper maar doet weinig rare dingen.

23 juli 2022 om 20:22

Noua hij had vandaag weer een groot aantal kolderieke momenteel hoor; tig keer aan de verkeerde kant dekken, nooit druk op de bal zetten, de bal zonder enige druk de tribune inschieten en bij de tegengoal ziet hij er natuurlijk ook al niet goed uit. Deze jongen blijft me echt verbazen. Alsof er een willekeurige supporter op het veld staat die even mee mag doen omdat hij een prijsvraag heeft gewonnen, zo voetbalt Hoever. Heeft echt geen flauw idee wat ie aan het doen is. Ik heb zoiets niet vaak gezien bij PSV.

Dat hij het "op den duur gaat laten zien" zou inderdaad kunnen. Ik denk zelf van niet, maar dat terzijde. Punt is natuurlijk wel dat deze jongen op huurbasis bij PSV speelt en van een huurling verwacht je dat hij er direct staat. Maar denk dat Hoever momenteel al moeite heeft met het niveau van Jong PSV. Het is een farce dat PSV bij deze jongen is uitgekomen en brengt de deskundigheid van John de Jong en het hele scoutingsapparaat voor mij nog verder in diskrediet

23 juli 2022 om 20:38

Ik ben het met je eens hoor. Hoever mocht in mijn ogen dan beter spelen dan eerdere wedstrijden, het was nog steeds niet PSV waardig, zelfs niet voor de breedte. Dat hij het nog gaat laten zien is ook meer hopen dan dat ik het daadwerkelijk verwacht, het doet me een beetje denken aan die Toni Lato (als ik me zijn naam goed herinner).

Veerman weer uitstekend. Is het rustpunt van dit team. Bij Simons kan ik nog niets speciaals ontdekken. Zie alleen dat het gewoon nog een veredelde A junior is met fouten aan de bal die horen bij zijn leeftijd. Is bij lange na nog niet klaar voor een basisplaats. Vind wel dat je normaal bij de echte toppers gelijk ziet dat ze dat zijn. Een aanname, een pass of touch. Iets in alle minuten die hij heeft gekregen waarbij je denkt tsja dit is er 1. Hij heeft dat niet laten zien. Simpele balletjes die vaak al bijna fout gaan. Toegegeven: 1 mooi buitenkantje tegen Eindhoven maar dat is geen graadmeter natuurlijk. Til ook zeer zeer zwak. Loopt alleen maar diep en buiten de voorassist doet hij niks aan de bal

23 juli 2022 om 20:10

Ik denk dat het balletje op Luuk voor nu een redelijke graadmeter is hoor, hij heeft nog amper gespeeld maar ik heb hem best wat leuke dingen zien doen. Ik denk wel dat Simons een beetje overhyped is maar daar doe je niks aan. Til speelde geen geweldige pot maar zo slecht was het volgens mij ook weer niet. We moeten ook niet teveel verwachten van een team dat nog amper op elkaar is ingespeeld.

Vraagje aan de PSV'ers in het stadion of met connecties: countdown 53 days. Waar staat deze countdown voor?

23 juli 2022 om 20:05

Het aftreden van burgemeester Jorritsma, niet echt geliefd bij PSV-supporters

23 juli 2022 om 20:11

Alsof de volgende wel een schare fans gaat krijgen 😂 Vind dat weer getuigen van een heerlijk niveau.. Heb er jaren tussen gestaan, maar snap nu echt niet meer wat die gasten bezielt

23 juli 2022 om 20:15

Voetbalsupporters kunnen nooit
overweg met burgemeesters aangezien die nu eenmaal restricties moeten geven voor uitbundige, vernielzuchtige supporters. Ook altijd zo'n medelijden met die prachtige Halsema die weer moet dealen met de meest zielige haatspeeches van de Amsterdamse trots op de tribunes. Diep triest.

23 juli 2022 om 20:34

Ja eens. En dan straks countdown 365 tot de volgende weer komt? 😜

23 juli 2022 om 21:56

Ikea

Mooi om te lezen. Een beetje waardering voor burgemeesters, die hard werken en alleen maar willen dat iedereen veilig naar een wedstrijd of huldiging kan. En impopulaire maatregelen moeten nemen, waar ze shit voor krijgen.

23 juli 2022 om 22:33

Prachtige Halsema? Die is al jaren af... Ergens voor staan, maar toen haar eigen familie de problemen die het met zich meebracht er onder leden, zo snel mogelijk vluchten. Mensen met minder geld moeten de gevolgen maar dragen.

Ik heb een aantal hele mooie acties gezien, de afronding mag alleen wel wat scherper. Ik vond Sangare erg matig vandaag, die ballen kwijtraken zo vlak voor de 16 moet ie echt gaan afleren. Vond het een aardige pot om te bekijken, die balletjes van Veerman op de Jong gaan ons nog een hoop plezier beleven denk ik.

23 juli 2022 om 20:17

Was wel slordig met de bal
Maar kwa bal veroveren vond ik hem ijzer sterk zoals zo vaak hoop echt dat PSV hem weet te behouden

23 juli 2022 om 20:21

Ik ook is veruit onze beste speler en meest dominante.een winter valt altijd wel te vervangen maar zo'n blok beton vind je niet zo 123 terug.

23 juli 2022 om 20:50

Ik vond Sangaré verder ook heel sterk spelen maar dat balverlies kan je gewoon een goal kosten, dat deed hij vorig jaar ook al en dat kan echt niet op CL niveau. Ik vind Sangaré een van de beste spelers bij PSV maar die ballen steeds zo makkelijk inleveren is gewoon onnodig.

Laat Johan Cruoijff maat schieten voorronde CL is vele belangrijker dat zag je vorig jaar wel.

Nou Ajax is er zeker nog niet klaar voor. Nog maar 1 oefenpotje tegen het Russische shaktar donetsk en daar moeten we het mee doen.

23 juli 2022 om 20:53

Is dit een foutje van jou of is dit bedoeld om te provoceren/trollen? Shaktar Donetsk is namelijk Oekraïens, niet Russisch, hoeveel de Russen ook doen om daar verandering in te brengen.
On topic: ajax speelt toch een redelijke voorbereiding met een goede overwinning op salzburg?

23 juli 2022 om 22:00

Het is gewoon in handen van Rusland. Zo werkt dat. Zolang Oekraïne het niet terug veroverd zal het helaas gewoon bij Rusland horen of je het nou leuk vind of niet. Zo werkt dat met gebieden. Heeft niks met profiteren/trollen te maken maar met de realiteit.
On topic: Ajax 1 heeft 1 fatsoenlijk wedstrijdje in de benen waarbij de basis spelers maar een klein uurtje hebben gespeeld. De nieuwe aankopen hebben nog helemaal niet gespeeld. Lijkt me geen ideale voorbereiding.

24 juli 2022 om 01:11

Het is en blijft als erkend grondgebied van Oekraine, dus zo dient het ook benoemt te worden. Dat Rusland de dienst uit maakt gaat daar niks aan veranderen. De club is trouwens allang de stad uit en speelt gewoon in Kiev. Logisch ook : leven onder de Russische dictatuur met een waardeloze economie en levensstandaard voor de gewone mensen, daar zit niemand op te wachten. In die nep republiekjes is geen levensvatbaarheid voor wat dan ook (ja, wapenhandel en mensensmokel misschien).

24 juli 2022 om 12:13

Er zijn zoveel gebieden erkend in de geschiedenis die naarmate de tijd vordert gewoon langzaam erkend worden door een ander land. Uiteindelijk is de aarde gewoon 1 stuk land die verdeeld is door vele oorlogen. Na tientallen jaren is iedereen het weer vergeten. Daarnaast heb je vrij weinig aan een erkend grondgebied, terwijl je de grond niet bezit. Hoe je het benoemt zal de russen een zorg wezen. Shaktar donetsk is shaktar donetsk niet meer. Zoals je zelf al zegt voetballen ze nu in Kiev.

24 juli 2022 om 13:33

Je zult merken dat het wel degelijk van belang is of het erkend is. Vraag maar even aan de voetbalclubs op De Krim hoe het ermee voorstaat. Ze mogen niet aansluiten bij de Russische competitie en ze kunnen niet deelnemen aan de competitie van Oekraine.

Er is niets wat Shaktar tegen zal houden de naam Donetsk te blijven aanvoeren. Ook al kunnen ze niet terug en is de achterban voor het grootste gedeelte ook vertrokken uit Oost-Oekraine. Misschien wel een beetje vergelijkbaar met de situatie van Qarabag al jaren.

Is Simons toch niet zo goed als men dacht? Omdat hij niet speelt

23 juli 2022 om 20:27

Ik denk dat Ruud, Til wilde uitproberen. Vandaar zijn reserveplaats

Ik acht ajax hoger in maar dat is natuurlijk niet zo heel gek
Met de elftal dat ze hebben moeten ze kampioen worden.
Denk dat het gaat tussen az en psv en Twente

23 juli 2022 om 21:59

Ik ben voor ajax maar denk je serieus dat Feyenoord vijfde gaat worden? Geloof ik helemaal niks van.

Tegen een Betis dat pas in voorbereiding is (hun tweede test), lijkt het me geen goed teken dat PSV zoveel moeite heeft met ze.

Ik ben nog niet overtuigd van dit elftal. Die gaan het ontzettend zwaar krijgen tegen Monaco. Luuk gaat er in de eredivisie prima 20 maken hoor, maar het is en blijft een trage houten klaas. Je kunt hem nooit echt diep sturen. Til is de volgende houten klaas met een trage handelingsnelheid die vanachter Luuk veel meer de diepte moet kiezen.

Eigenlijk moet al het gevaar van Madueke, die soms nog meer zijn oogkleppen moet afzetten en Gakpo komen. Gakpo wordt echt een geweldige speler. Wat een kalmte aan de bal, doet zelden iets geks en is een fantastische afmaker!

Teze is het net niet, die Max is niet geweldig en over die nieuwe back ben ik ook niet echt te spreken. Voor de eredivisie is het prima, maar het lijkt me sterk als ze met dit materiaal Ajax gaan onttronen, laat staan de CL gaan halen.

Beste wedstrijd tot nu toe maar nog genoeg verbeterpunten. Max en Madueke speelde hun eerste goede wedstrijd van de voorbereiding. Veerman had weer een aantal heerlijke passjes. Sangare leek weer terug te vallen naar zijn niveau begin vorig seizoen. De Jong, Til en Hoever waren de slechtsten op het veld. Er moet echt nog een spits bijkomen.

@kalou2005
Voor n groot gedeelte mee eens, dit was geen goede generale. Wel in de eerste helft n paar goede aanvallen gezien, maar verder vond ik het vrij matig.
Vergeleken met vorig seizoen was dat elftal rond deze periode verder.
Hoever moet wel meer in zijn mars hebben van wat ie tot nu toe laat zien. Verder verbaasd het mij dat in de analyse tijdens de rust dat men spreekt dat Xavi een nummer 10 is net als Til, maar Xavi is helemaal geen Nr.10 die men de diepte in moet sturen, hij moet juist vóór de verdediging spelen als opbouwer en medespelers de diepte in sturen.
Het verbaasde mij ook dat ie voorgaande wedstrijden zo diep stond, ik vraag me af of de technische staf eigenlijk wel doorheeft wat zijn werkelijke positie is, hij viel matig in trouwens.

23 juli 2022 om 21:51

Dat is hij inderdaad niet. Zie in hem ook veel meer een 6 of wellicht een 8, maar in dat laatste geval zal hij ook heel veel (vuile) meters moeten gaan maken en ik vraag me af of hij dat kan opbrengen.

23 juli 2022 om 22:02

@Gunsmoke, ik heb die jongen nog nooit zien spelen, maar eigenlijk zeg je dat de analisten + de technische staf van PSV hem niet helemaal kennen/snappen. Dat zou toch wel heel raar zijn. Heeft hij in de jeugd niet altijd op 10 gestaan?

De KNVB is wel zo slim om JC schaal zo in te plannen wanneer PSV niet goed uutkomt ivm Europese wedstrijd.

Neem wel letterlijk de woorden van Schmidt van vorig seizoen over. 'give the cup to Ajax'

23 juli 2022 om 22:47

Zijn er mensen die het boeit wie de JC schaal wint?!

De belangrijkste verbeterpunten: scherper worden voor de goal, soms sneller gewoon De Jong zoeken en de belangrijkste: Hoever terugsturen naar Wolves. Lijkt echt helemaal nergens op wat hij steeds uitspookt.

Uitstekende generale. Wat een onzin. Waar Götze ons vorig jaar nog finesse kon geven in grote wedstrijden, is het nu wel heel karig. Til of Simons.. Absoluut niks te zoeken in de Champions League. Hopelijk kunnen we overwinteren in de Europa League en anders past niveau Conference League ons prima dit seizoen.

Gaat t niet om. Doe Monaco maar.
Zie je dat ze die verliezen en meteen doorbabbelen over kampioenschap enzo
Zie een patroontje ontstaan

Opvallend hoe VI en VZ dezelfde wedstrijd totaal anders beleefd hebben. Volgens VI kreeg PSV serieus stof tot nadenken in de aanloop naar cruciale weken.

23 juli 2022 om 23:13

De mensen van VZ zijn vaak ook gewoon fans van een club en niet onpartijdig, ookal willen ze dat wel uitstralen. VI probeert een serieus blad te verkopen en is ook een stukkie groter dan VZ, dan kan je niet strooien met superlatieven. Die hebben nuance nodig en moeten de wedstrijd voor hun lezers echt uiteen zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren