Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘PSG wil profiteren van situatie Sergio Ramos en werkt aan megacontract’

Laatste update:

Paris Saint-Germain hoopt Sergio Ramos volgend jaar te verleiden tot een overstap. De Franse grootmacht wil volgens AS profiteren van de contractsituatie van de centrumverdediger bij Real Madrid. De huidige verbintenis van de Spanjaard loopt na dit seizoen af en dus zou hij komende zomer transfervrij opgepikt kunnen worden. In Parijs zou een driejarig contract voor hem klaarliggen met een salaris van twintig miljoen euro netto per seizoen.

Volgens de Spaanse sportkrant is de toekomst van Ramos in het Santiago Bernabéu onzeker. De club wil graag met hem verder en zijn aflopende contract verlengen. Trainer Zinédine Zidan steekt ook niet onder stoelen of banken dat hij zijn aanvoerder graag in huis wil houden. Volgens ‘bronnen dicht bij de speler’ is de club echter niet bereid om hem een contract aan te bieden voor meer dan een seizoen. Er wordt gewezen naar een ongeschreven regel binnen Real Madrid: spelers ouder dan dertig jaar krijgen nooit een contract voor meerdere jaren aangeboden. Alleen voor Cristiano Ronaldo werd op 31-jarige leeftijd een uitzondering gemaakt met een nieuwe driejarige verbintenis. Deze ongeschreven regel zorgde er in 2017 voor dat Pepe zijn contract niet verlengde en uiteindelijk naar FC Porto vertrok.

Real Madrid zou bereid zijn om Ramos een eenjarig contract aan te bieden met een optie voor nog een jaar. Ramos, die nog niet aan tafel zat met voorzitter Florentino Pérez over een nieuw contract, wil zelf graag door bij de club en heeft zelfs de wens om zijn loopbaan af te sluiten bij de Koninklijke. Omdat hij inmiddels bezig is aan al zijn zestiende seizoen in het shirt van Real Madrid vindt Ramos dat hij waardering verdient. Hij zet daarom in op een meerjarig contract. Met oog op de coronacrisis en de financiële schade die de pandemie met zich meebrengt, gaat de club daarin vooralsnog niet mee.

Wanneer Ramos en Real Madrid het niet eens worden over een contractverlenging, is de speler vanaf 1 januari vrij om te praten met geïnteresseerde clubs. PSG heeft wel oren naar zijn komst en is volgens AS bereid om hem een driejarig contract aan te bieden tegen een bedrag van twintig miljoen euro per jaar. In financieel opzicht zou hij er derhalve stevig op vooruitgaan, daar hij bij Real Madrid onder contract staat voor twaalf miljoen euro per jaar. Real Madrid wil zijn vertrek graag voorkomen. Het aantrekken van een waardige vervanger is immers niet goedkoop.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

3 jarig contract met een salaris van 20 miljoen per seizoen? Ramos is een geweldige voetballer maar 60 miljoen op tafel leggen voor een voetballer van die leeftijd is wel heel erg flink. Ben benieuwd of Ramos hier überhaupt op in zal gaan of dat z'n liefde voor Real meer betekent voor hem.

16 november 2020 om 11:22

Als je kijkt hoe belangrijk Ramos is voor Real dan is dat geen gek bedrag. Ramos gaat sws nog 2 seizoenen top mee he. Zonder hem is Real echt gatenkaas en je kan gewoon niet 1 op 1 zo'n leider gaan vervangen voor minder dan 60 mil.

16 november 2020 om 13:34

Dat is natuurlijk netto. Brutto is dat makkelijk rond het dubbele voor, hoewel een icoon, een speler die enkel minder wordt.

16 november 2020 om 19:50

Ik zei het net hieronder al en nu net lees ik op marca. PSG Focus IS ON Mbappe NOT Ramos. They Cant Afford That Salary

16 november 2020 om 11:24

Heb wel het idee dat Ramos nog jaren door kan. Die gast is een vd fitste voetballers en kent zijn zwaktes. Voor mij op dit moment verreweg de beste CV. Denk zeker dat hij nog drie jaar mee kan in de top.

16 november 2020 om 12:48

De koning van Spanje gaat nooit naar Parijs toe, die gaat lekker met pensioen bij ons en hij zal daarna zeker ambities hebben om ooit trainer/coach te worden. Uiteraard snap ik dat PSG dit wel wil proberen omdat ze net hun rots in de branding zijn verloren in Thiago Silva en ze zijn er bij PSG ook niet heel blij mee dat Real zo naar Mbappe aan het hengelen is en die transfer kan PSG niet meer tegenhouden, maar ook Real zou een transfer van Ramos naar PSG niet meer kunnen tegen houden want in januari mag Ramos met andere clubs spreken

16 november 2020 om 13:15

Real doet er toch goed aan Ramos te behouden want zonder hem is het achteraan niet erg stabiel gebleken? Ik zie Ramos overigens ook wel blijven hoor. De man is een levende legende, en niet alleen bij Real. Absolute topper en hoort in het rijtje van allerbeste verdedigers ooit.

16 november 2020 om 13:40

Ik kan niet de enige zijn, die zich irriteert aan de houding van deze gast.Wat een misplaatste arrogantie.Stoere uitspraken hoor. "Die transfer kan psg niet tegen houden"Net zoals T.Silva een paar terug met Barca zeker? Voor ze het wisten liepen ze niet alleen T.Silva mis, maar waren ze ook hun goudhaantje Neymar kwijt.Bovendien is er niet bepaald veel te halen bij Real nu. Zijn figuranten in Europa voor Bayern.De perspectieven bij Psg zijn beter.

16 november 2020 om 18:01

Ik hoop dar Ramos blijft en een waardig afscheid krijgt bij Real. Maar Buffon, toch de koning van Italië, is ook naar PSG getrokken om vervolgens met hangende pootjes terug te keren op het oude nest..

16 november 2020 om 18:20

@insidermadrid: In welk opzicht zou Mbappe erop vooruit gaan door naar Real te gaan? Ik heb je deze vraag al 8 keer gesteld maar ik krijg maar geen antwoord? Verras me eens

16 november 2020 om 18:39

.

16 november 2020 om 15:19

Uiteindelijk komen die 2 er wel aan uit. In het verleden werd United gebruikt om een verlenging en beter contract bij Real te krijgen. Nu zal PSG gebruikt worden hiervoor.

16 november 2020 om 19:07

Dit is zo fake als ik weet niet wat. Psg wilt het contract van Neymar open breken, Psg wilt het contract van mbappe open breken plus flinke salaris verhoging. Psg wilt Ramos een contract geven met een salaris van 20 miljoen netto??? Bij real verdient hij momenteel al 12 netto ongeveer dus dit is zo fake en dat allemaal in deze moeilijke tijd. Psg heft ook klappen ontvangen door de Corona dus dit is gewoon zware bullshit. Of zijn zaakwaarnemer is onzin aan het door verkopen zodat real reageert niks meer en niks minder.

20 miljoen netto per seizoen, op deze leeftijd.. Ziek, buitengewoon ziek. Het gaat na Corona weer vrolijk verder zoals het daarvoor ging. Ik kan het me niet voorstellen dat Ramos hierna nog ooit een ander shirt dan dat van Real draagt, maar dat kon ik bij Casillas ook niet. We zullen zien, voor zover hij nog niet financieel onafhankelijk was, zou hij dat hierna wel zijn.

16 november 2020 om 11:53

Verschil is dat Casillas veel minder ging presteren, en geen vaste basisplaats meer had. Ramos is aanvoerder en de eerste naam die in de opstelling wordt gezet. Dit zie ik niet veranderen. Ramos zal naar mijn verwachting gewoon blijven bij Real tot zijn pensioen. Ik las trouwens nog ergens een tijdje terug dat Perez van plan is om Ramos een contract voor het leven aan te bieden.

16 november 2020 om 12:08

Waarom is het ziek als PsG dat kan betalen? Als jou baas je dadelijk 10x meer wilt betalen los van of je dat waard bent of niet zeg je geen nee neem ik aan of wel?

16 november 2020 om 12:27

Het heeft niet zozeer met Ramos te maken. Ik zou ook lachend incasseren als ik dit aanbod kreeg. De bedragen die rondgaan in de voetbalwereld zijn echter wel 'ziekelijk' te noemen.

16 november 2020 om 12:29

Dat is het punt natuurlijk helemaal niet. Het punt is dat de wereld - inclusief de voetbalwereld - financieel momenteel op zijn gat ligt en PSG lukraak met 20 miljoen netto wil gaan smijten. Voor Ramos persoonlijk is het natuurlijk geen issue.

16 november 2020 om 14:04

Niet heel de wereld ligt op zijn financieel gat. Dus ik snap niet waar jij je zo druk op maakt eigenlijk? Gaat toch niet ten koste van jou geld

16 november 2020 om 14:23

Casus: Er wordt iemand voor je neus neergeschoten, waar maak jij je druk om? Het is toch niet jouw familie?Waarom zou hij zich er niet druk over mogen maken? Of ben jij er ook zo een die het pas boeit als het om je eigen geld of have gaat?

16 november 2020 om 14:26

Iemand doodschieten vergelijken met een club die 20m per jaar aan salaris gaat betalen. Ja dat is echt een hele sterke vergelijking maar niet heus. Als PSG toch dat geld heeft, wie zijn wij dan om daarover te oordelen? Of mag een miljonair in deze tijden geen Porsche kopen omdat anderen het zwaar hebben?

16 november 2020 om 14:32

Lees je laatste regel nog eens. Dat zeg ik namelijk niet. Van mij mag iedereen een Porsche kopen, drie zelfs.
In mijn casus schrijf ik dat het een egoïstische gedachte is dat iemand zich niet druk mag maken om een ander.
Je vergelijk gaat in dit geval mank.

16 november 2020 om 15:28

@de wonderspits die vergelijking gaat ten eerste helemaal niet op. Als jij je zorgen maakt om de financiele situatie van de heer nasser dan vind ik dat enorm sympathiek van jou. Ik maak mij daar geen zorgen om want ik heb het idee dat hij na een wc bezoek zichzelf afveegt met 50 euro biljetten.

16 november 2020 om 16:28

Maar die casus vind ik wel behoorlijk scheefgetrokken. Ik vind die van de Porsche veel beter. PSg benadeeld immers niemand. Het enige dat ze doen is hun eigen geld in grote hoeveelheden uitgeven terwijl de meeste mensen het moeilijk hebben. Ergo: een Porsche kopen terwijl je buurman zonder geld zit.

16 november 2020 om 16:31

Jouw casus gaat enkel op als die uitgave van PSg een andere partij financieel benadeelt. Bijgevolg zegt Tilburg dat het hem niet scheelt want hij is niet de benadeelde partij. Dan zou je een punt hebben. In dit geval Is er niet echt een direct benadeelde partij. Sterker nog, economisch gezien zijn er enkel winnaars want elke miljoenentransactie die PSg aangaat brengt belastingsgeld binnen en dat gaat grotendeels naar de mensen die hard getroffen worden door deze crisis.

Zie Ramos wel weer bij tekenen joh dit soort verhalen komen altijd naar boven. Wel vind ik dat Real hem gewoon dat salaris moet geven. Zo belangrijk voor dit Real, zonder hem is het echt gatenkaas daar.

16 november 2020 om 13:36

Psg zou even Alaba, Ramos, Aguero en Messi gratis kunnen signen voor volgend jaar. Ziek 😅

Het verleden heeft dit tegengesproken, maar ik zie een icoon als Sergio Ramos zijn sportieve carriere 'gewoon' bij Real Madrid afsluiten. Volgens mij trapte Manchester United hier een aantal jaar geleden ook in en dacht hem te kunnen verleiden met een mooie salarisverhoging. Eindstand verlengde Ramos z'n contract bij Real en kon hij rekenen op een salarisverhoging. Het zal mij niets verbazen als PSG ditmaal wordt 'gebruikt' bij het voor elkaar krijgen van een betere contract (als dit alles klopt tenminste).

3 jaar 60 netto voor een 34 jarige speler lol. Waar halen ze dat geld ook vandaan? Vooral tijdens de corona tijden. Oh ja, ze pompen olie op en stoppen dat geld in het voetbal. Vraag me echt af waarom sommige clubs zo met geld mogen smijten terwijl anderen meteen worden uitgesloten als ze 1 miljoenetje meer uitgeven dan dat ze aan legale inkomst hebben. Het hele systeem is gebouwd op het groot houden van de rijke clubs.

16 november 2020 om 12:10

Real heeft afgelopen zomer geen euro uitgegeven op de transfermarkt. Daarnaast zijn er wel veel spelers vertrokken en sommige voor een hoog bedrag. Dus daar komt het geld vandaan, mocht je het afvragen. Niet zoals jij zegt, door olie of wat dan ook.

16 november 2020 om 12:32

Ik heb het over PSG...

16 november 2020 om 12:11

Los van wettelijk, vind jij dat op moraal opzicht ook niet kunnen? Naar mijn mening is daar helemaal niks mis mee als iemand zijn geld wat hij met olie heeft verdiend in een andere business wil pompen.

16 november 2020 om 14:02

Dit gebeurde natuurlijk in het verleden ook bij clubs als Milan (Berlusconi) maar ook dichter bij huis met PSV. Een antwoord op je vraag zal er niet zijn, persoonlijk vind ik het wel fijn als er een geldschieter is die binding heeft met de club/regio. Clubs als PSG en Man. City heb ik persoonlijk weinig mee, wat een Van Seumeren doet kan mij dan wel weer bekoren

Als ik Ramos' banksaldo zou hebben zou ik denken, 12 miljoen, 20 miljoen, what ever, ik blijf bij Real, lekker bij mijn eigen club waar ik thuis ben. Doe dan maar een jaar met een optie voor nog n jaar voor 15 miljoen p.j (voor wat hoort wat) dan blijf ik lekker hier.

16 november 2020 om 16:24

Mee eens. Alleen draait dit niet om geld maar om ego en waardering. Ramos wil de waardering van Madrid voelen en dat zijn ego gestreeld wordt. Kan het hem ook niet kwalijk nemen trouwens, die deal verdient hij gewoon.

Zou mij verbazen als ramos het doet. Maar die gast is zo geliefd in madrid dat ze hem dit nooit kwalijk kunnen nemen. Op zijn oude dag nog bij een ander topclub geld binnen harken.

Ik kijk nergens meer van op. Wat je trouwens allemaal kan doen met dat olie geld, net speelgoed. Het is duidelijk dat Ramos zijn carriere wilt afsluiten bij Real Madrid. Maar dat dacht ik ook van Casillas en Cristiano Ronaldo en noem ze maar op. Het is vaak gebeurt bij Real met zulke spelers, dat de wereld zegt van, ja die gaat zijn carriere echt wel afsluiten bij Real Madrid, om vervolgens nog 2 of 3 jaar te ballen bij een andere club. Het is logisch dat Ramos zekerheid wilt in zijn contractverlenging en ik zou hem ook blind een tweejarige contract geven. Hoop dat het goed komt want Ramos op die leeftijd, is nog altijd niet te vervangen bij Real.

16 november 2020 om 16:01

Wacht maar tot bezos zich ermee gata bemoeien 😂. Olie geld is wisselgeld voor die man.

PSG schudt aan de Ramos-boom als antwoord op het schudden aan de Mbappé-boom door Real Madrid?

Ik wil het niet geloven en ga het ook niet geloven. Ramos moet gewoon bijtekenen. Geef hem 2 jaar met een optie voor nog 1 desnoods, als er aan bepaalde clausules worden voldaan. Een paar jaar terug had je ook allerlei speculaties vanuit Man U. Dit lijkt me meer om Real en Perez wat onder druk te zetten. Maar Ramos weg doen zou bizar zijn. Ja je moet denken aan renoveren maar nu Ramos laten gaan zou een grote fout zijn. Enige leider zowat in je team, zeer belangrijk op het veld en ernaast!

16 november 2020 om 13:40

Volledig mee eens dat Ramos onvervangbaar is. Maar dat toont ook de problemen aan van de rest van de verdediging. Ik zou hem ook twee jaar aanbieden, maar Real heeft er ook alle begrip voor als Ramos nog 1 dik contract kan tekenen. En zo een opslag kan Real hem simpelweg niet bieden gezien de huidige situatie.

16 november 2020 om 17:33

Eens, het is lastig. Daarom zou het zuur zijn als hij daadwerkelijk zou gaan. Wel zouden we er een keer aan moeten geloven en wie weet staan anderen op maar hem nu verliezen zou pittig zijn. Zeg je we gaan toppers als Ramos, Marcelo, Modric, Nacho, Vaz allen laten gaan om echt fris met een nieuw team te beginnen dan vind ik het uiteindelijk ook prima, dan moet dat maar. Wat wel zo is, zodra die vedettes blijven hangen kunnen de jonge vervangers nooit opstaan.

Thiago Silva laten gaan om vervolgens Ramos te halen voor veel meer geld. Geloof er weinig van.

Dit is natuurlijk onzin de reden dat PSG Silva heeft laten gaan was door zijn verschrikkelijke hoge salaris ze gaan dan niet nog een 34 jarige halen voor een jaar of drie. Ramos wilt natuurlijk een groter contract en die gaat hij krijgen ook net als een paar jaar geleden met Man Utd.

16 november 2020 om 16:22

Nu is ramos wel effe 2 niveautjes beter dan Silva imo en ook een veel, maar dan ook veel groter uithangbord in het voetbal. Die Parijse (Arabische) ego’s daar doen niets liever dan dit soort macho deals gewoon om een grote naam aan hun stal toe te voegen.

Dit is een goede regel van Madrid maar kijk even naar ramos. Die vent is fitter dan de meeste 23-jarige voetballers en is zo’n beetje onze belangrijkste speler. Gewoon een contract van 2 jaar geven met optie op een derde, of zelfs 3 jaar met een vierde. Hij verdient het en hij kan ook echt nog wel 2 jaar mee op niveau

Pff lijkt me weer voor Sergio ‘n moment dat ie weer moet gaan kiezen
Blijven bij Real Madrid of transfer maken naar Psg

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren