Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp

Laatste update:

Vitesse heeft donderdag het startschot gegeven voor een grootschalige crowdfundingcampagne. Middels de campagne willen de Arnhemmers iets van de schulden dekken, mede waardoor hun voortbestaan ernstig wordt bedreigd. Onder meer oud-spelers Guram Kashia, Loïs Openda, Remko Pasveer en kersvers trainer John van den Brom streken al over hun hart. Interim-directeur Edwin Reijntjes toont zich verheugd met de steun.

Het blijft gissen of Vitesse komend seizoen nog bestaat. Het kampt met een miljoenenschuld en moet om de proflicentie te behouden vóór medio mei de aandelen van Russische eigenaar Valeri Oyf overhevelen naar een onafhankelijke stichting.

Reijntjes gaf woensdag al te kennen dat dat laatst een zeer lastige uitdaging vormt. "Het is niet vijf minuten voor twaalf, maar één minuut voor twaalf", zo sprak de algemeen directeur ad interim op een persconferentie.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Iedere steun is daarom welkom voor de Arnhemmers. Sinds vandaag kunnen supporters en zakelijke relaties via de clubwebsite een financiële bijdrage leveren. Er kan gekozen worden tussen vier verschillende pakketten, variërend van 100 tot 10.000 euro, en een open donatie. Mocht Vitesse het alsnog niet halen, worden alle donaties teruggestort.

Oud-spelers en -stafleden als Kashia, Openda en Pasveer, maar ook Henk ten Cate, Matús Bero, Milot Rashica, Leo Beenhakker, Wilfried Bony, Lewis Baker, Arnold Kruiswijk en Matt Miazga, deden al een bedrag in de pot. Dat sterkt Reijntjes, zo laat hij optekenen in een persbericht.

"Het is prachtig om te zien hoe het nieuws over het mogelijk intrekken van onze licentie heeft geleid tot meerdere hartverwarmende initiatieven. In overleg met diverse oud-spelers en supporters is uiteindelijk de crowdfunding ‘Voor Geel-Zwart’ ontstaan. Hiermee hopen we aan alles en iedereen in Nederland te laten zien dat Vitesse leeft", aldus de directeur.

Vitesse laat tevens weten open te staan voor andere initiatieven die de kans op het voortbestaan vergroten. Doneren kan via de clubwebsite van Vitesse.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gun ze het, misschien ook aankloppen bij gefortuneerde fans?

2 mei 2024 om 12:44

Dit is toch absurd, door wanbeleid in deze situatie komen en dan nu met de pet rond om bij je trouwe supporters en sponsors het lek te kunnen dichten. En dan komt alles wel goed? Welke garanties hebben de goedgevende dat het na deze reddingsoperatie wel goed gaat met de club? Ik vind het een prachtige sport, maar ego's en geldwolven zorgen continu voor dit soort situaties, waarom zou je hier dan voor doneren.

2 mei 2024 om 13:07

Je hebt toch zelf de keus om te doneren?

2 mei 2024 om 13:24

In vergelijking met Vitesse lijkt mijn club er een met volledig verantwoord financieel beleid hahaha

2 mei 2024 om 13:46

Waarom zou ik dat doen? Dan kan ik niet meer biljarten..

2 mei 2024 om 13:56

Ik vind jou opmerking absurd, de overheid zet sancties op iedereen met een Russische paspoort, bevriest alle rekeningen en dan heb je het over wanbeleid? Engeland wilde zelfs dat Abrahimovic zijn land ging veraden door het verkochte club het geld aan Oekraniers te doneren. Over absurd gesproken, zakenmensen aansprakelijk stellen voor de oorlog dat daar gebeurd. Als de overheid Vitesse kapot maakt, mogen ze hun ook wel uit de put redden.

2 mei 2024 om 14:00

Precies dat. Is niks wanbeleid aan. Is Amerika pleasen van de overheid.

2 mei 2024 om 14:04

Ik vind het altijd absurd dat men zo afgeeft op vrijwillige bijdrages. Als ze gefortuneerde fans vragen om wat hulp, is dat toch geen verplichting? Wat is daar dan absurd aan?

2 mei 2024 om 14:05

Blijkt dat heel veel Nec'ers doneren. Maar ook supporters van Twente, Ajax etc.

Mochten ze blijven bestaan, dan is zingen: "nobody likes us, we don't care"; niet meer toepasselijk

2 mei 2024 om 14:42

Ze zouden alle andere clubs uit de Eredivisie moeten compenseren voor het valsspelen de laatste 10 jaar. Ze hebben alle andere clubs tekort gedaan. Fc Twente compenseerde destijds alle andere clubs uit boetedoening voor hun wanbeleid en het structureel overtreden van de financiële fairplay regels. Ik neem aan dat Vitesse de gedoneerde gelden aan de andere clubs schenkt ter compensatie van jarenlang valsspelen.

2 mei 2024 om 16:05

Ben het niet altijd met je een maar in dit geval zeker. Vitesse heeft gewoon met droge ogen dit geld van Twente aangenomen. Ongekend! Mag hopen dat Twente nog enkele voorwaarden heeft gesteld.

2 mei 2024 om 17:31

Wat moet Vitesse compenseren dan? De eigenaar van Vitesse mocht niks meer doen voor de club ivm een oorlog... Verklaar je nader...

2 mei 2024 om 22:48

Het is totaal niet te vergeleken met hier. In NL kan je het maken ook als je fel tegen de huidige overheid bent. Of je nou Groenlinks of PVV stemt je kan als je een goed idee, investeerders, etc hebt het maken. In Rusland wordt alles gecontroleerd en beheerd door de overheid. Jij hebt als gewone burger geen (eerlijke) kans om aan de top te komen. Oftewel al die lui waarvan de bankrekeningen geplukt zijn door de EU zijn close met Poetin.

2 mei 2024 om 23:12

@Arends hoe lang ga je nog vol houden dat Vitesse zich altijd aan de regels heet gehouden en niet boven zijn stand heeft geleefd. Die minpunten komen ook uit de lucht vallen?

2 mei 2024 om 13:07

Ik denk toch dat er iets structureels moet veranderen bij Vitesse. Vitesse heeft voor zover ik weet geen suikeroom a la Boekhoorn of van Seumeren. Het is al jaren niet al te best in Arnhem. Stadion niet in eigen beheer, geen eigen complex. De club is al een paar keer overgenomen wat uiteindelijk niet tot continuïteit leidt.

Hopelijk komen ze er moet goed beleid bovenop maar dan moet er toch veel veranderen lijkt mij.

2 mei 2024 om 13:48

Dat dit initiatief er vanuit bedrijven/vermogenden zelf niet is geweest, is waarschijnlijk een teken dat daar ook weinig animo voor is. Bij Twente kwam het initiatief destijds uit het bedrijfsleven zelf (noabers) die daarmee ook de gemeente kon overtuigen. Zo kon er met een zware sanering, een goed plan, en streng toezicht weer gebouwd worden. Van dat soort initiatieven uit het bedrijfsleven zie ik echter weinig bij Vitesse terug en alles lijkt maar op zijn beloop gelaten. Erg zonde..

2 mei 2024 om 14:44

Dat doet het bedrijfsleven in Arnhem niet, omdat ze geen binding hadden met de club. Alleen de externe buitenlandse geldschieterss/investeerders waren belangrijk om de gaten te dichten. De hoofdtribune bij Vitesse wel eens bekeken? Totaal geen binding met het bedrijfsleven en dat komt nu als een boemerang terug

2 mei 2024 om 15:31

Zonde inderdaad.. in 2001 moest nota bene een Twentse ondernemer (wessels) Vitesse van de ondergang redden door een riskante lening. Toen stond ook het bedrijfsleven rondom Arnhem niet op. Wessels is inmiddels overleden, en "zijn" Reggeborgh zie ik het nu ook niet meer doen. Al zou Van der Kuit misschien toch nog wat teweeg kunnen brengen? Hij mist straks een behoorlijke klant.

Waarom alleen donaties vanaf 100 euro? Daarmee sluit je bijna iedereen buiten Vitesse supporters buiten, want een tientje hebben meesten nog wel over om te doneren, 100 is te veel.

2 mei 2024 om 12:21

Wie gaan dat doen dan? Zeg dat je 50.000 mensen vindt die 10 euro doneren. Dan zit je op een half miljoen euro aan donaties. Daar gaat Vitesse haar licentie niet mee redden. Behalve dat gaat het aantal van 50.000 nooit gehaald worden, ook niet met een lager bedrag. Het moet echt komen van rijkere mensen met grotere donaties. Die kleine donaties zijn mooi, maar niet genoeg.

2 mei 2024 om 12:27

Wie gaat 100 euro doneren dan? Zeg dat je 5.000 mensen vindt die 100 euro doneren. Dan zit je op een half miljoen euro aan donaties. Daar gaat Vitesse haar licentie niet mee redden.

2 mei 2024 om 12:27

Ik weet niet hoe het zit qua bedrijvigheid in Arnhem en omgeving, maar ik denk dat Vitesse alleen nog kan overleven als zij voor een miljoenenbedrag garant gaan staan.

2 mei 2024 om 12:31

Denk niet dat Vitesse zich deze instelling kan permitteren. Vitesse-supporters doneren misschien nog wel 100 euro, maar ik als Ajax supporter zou maximaal een paar tientjes willen doneren. Als er inderdaad 100.000 mensen in Nederland zijn die gemiddeld 25 euro schenken heb je 2.5 miljoen. Volgens mij moet elke bijdrage welkom zijn. Of een aparte actie opzetten via de andere clubs ofzo.

2 mei 2024 om 12:38

Er zijn toch wel een paar verschikkelijke rijke ondernemers in Arnhem eo. Zoals bijvoorbeeld een Boekhoorn bij Nec?

2 mei 2024 om 12:47

@Sociomasia Ik denk dat deze vermogende ondernemers er al diep in zitten bij Vitesse middels sponsorovereenkomsten etc.

En heel eerlijk kan ik ze geen ongelijk geven als ze denken: ‘het is een bodemloze put gebleken, ik steek er geen cent meer in’

2 mei 2024 om 13:38

Ja dat is ook mijn punt Acm4life, ik zeg niet dat 100 euro afdoende gaat zijn. Natuurlijk is iedere cent er één, maar die donaties van 10 tot 100 euro gaan de club niet redden. Ik kan me persoonlijk niet voorstellen dat donaties van het 'gewone' publiek Vitesse gaan redden. Maar goed, je gaat alleen in op de eerste 3 zinnen, wat ik begrijp

2 mei 2024 om 14:39

Je geeft aan, met kleine donaties red je het niet.

Dan kunnen we het opdoeken helemaal? Ik bedoel, je hebt toch liever dat je 100 mensen hebt die 10 euro geven dan helemaal niks?

2 mei 2024 om 14:52

@mr_knowledge: Nee hoor, ik zeg alleen dat het geld dat je ermee binnenhaalt an sich de club niet gaat redden. By far. De actie zelf daarentegen misschien wel. Bij een hele hoge animo is er misschien toch iemand / een groep met genoeg vermogen die alsnog instapt en de club redt omdat ze zien dat de club voldoende leeft. Begrijp me niet verkeerd, ik hoop dat Vitesse gered wordt en zoals ik zei: iedere cent is er één. Reëel gezien gaat die actie de club niet redden door het geld dat ermee opgehaald wordt. Dat mag gezegd worden toch?

2 mei 2024 om 12:21

Administratie kosten als je alles goed moet vastleggen en eventueel terug moet storten.

Wellicht kan iemand een tweede actie starten waarbij je het geld niet terug krijgt als het toch niet lukt?

2 mei 2024 om 12:27

Staat wat ongelukkig omschreven, maar er is zeker de mogelijkheid om ook onder 100 euro een eigen gekozen bedrag te storten. Vanaf 100 euro is het een pakket waar je dan een 'beloning' voor krijgt.

2 mei 2024 om 12:45

Dit kon ik niet op die pagina vinden, wil Vitesse uiteraard helpen, maar wil geen 100 euro betalen. En ja als er 100.000 mensen denken ik druk er een tientje tegen aan, is het gewoon een miljoen euro.

2 mei 2024 om 12:28

Doneren kan vanaf 1€ ,de paketten vanaf100€(daar krijg je vermelding voor etc)

2 mei 2024 om 12:29

Er lopen 2 acties, maar bij deze kan je ook storten vanaf 1 euro

Verder is het wellicht interessant om te vermelden dat de KNVB de deadline naar voren heeft geschoven in verband met de start van komend seizoen. Mocht de deadline halverwege juni blijven, dan kan Vitesse nog in bezwaar en beroep en dan komt de planning voor volgend seizoen mogelijk in gevaar. Door de deadline naar voren te halen, wordt de bezwaartermijn en beroepstermijn ook naar voren gehaald. De KNVB weet dus dat Vitesse halverwege mei niet gaat redden, maar in bezwaar zal alles wel behandeld gaan worden.

Gelredome gaat waarschijnlijk de huur verlagen, omdat Vitesse gaat saneren. Dit was een vereiste om de huur te gaan verlagen. Vitesse gaat van 102 FTE naar ongeveer 50 a 60 FTE.

Ook heeft Parry inmiddels aangegeven met Vitesse mee te willen denken over een schuldenvermindering. Mocht Vitesse namelijk niet voortbestaan, dan loopt hij 14 miljoen mis. Waarschijnlijk een kwijtschelding van ruim 3 miljoen (de rente) en de rest in aandelen.

2 mei 2024 om 12:30

Je kan vanaf €1 doneren. Staat op de website.

2 mei 2024 om 12:38

Je kan ook gewoon je eigen bedrag doneren, het staat er onhandig maar het kan.

2 mei 2024 om 12:59

Er staat ook dat je een open donatie kan doen, dus wellicht kun je daar je eigen bedrag invullen?

2 mei 2024 om 13:06

Je kunt ook een open donatie doen, dus ook 10,-.

2 mei 2024 om 13:24

Ik als Feyenoord Supporter zou ook minimaal een tientje kunnen missen voor Vitesse. Een club als Vitesse zou de licentie moeten behouden. Succes

2 mei 2024 om 15:13

Dan kan je een tientje doneren dus. Succes

2 mei 2024 om 13:26

Er staat gewoon dat je kunt doneren vanaf 1 euro en er is een venster genaamd "ander bedrag". Dus je in orincioe gewoon doneren wat je wil.

2 mei 2024 om 13:34

Staat letterlijk bij dat je een open donatie kan doen.

2 mei 2024 om 13:41

Er is ook een vak voor open donaties. Kun je zelf kiezen wat je kwijt kunt/wil

2 mei 2024 om 13:46

Je kan doneren vanaf €1, klik op de link volg de stappen.

Iedere euro helpt ons.
#OpDeBresVeurVites 💛🖤

2 mei 2024 om 14:08

Er staat letterlijk in de tekst (of deze moet zijn aangepast ): "er kan gekozen worden tussen vier verschillende pakketten, variërend van 100 tot 10.000 euro, en een open donatie"

Open donatie

2 mei 2024 om 14:09

Ik weet niet of de reacties hierboven duidelijk zijn maar je kunt ook vanaf 1 euro doneren.

2 mei 2024 om 17:01

Ik twijfel nog hoor

2 mei 2024 om 14:20

Je kan gewoon een bedrag onder de 100 euro invullen

2 mei 2024 om 14:27

Volgens mij kan je ook gewoon een tientje doneren. Vanaf 100 euro is een zogenoemd pakket geloof ik.

2 mei 2024 om 14:56

Je kan ook kiezen om 1 euro over te maken, alleen vanaf 100 euro komt je naam op de muur ofzo iets

2 mei 2024 om 15:03

Volgens mij stond er ook bij..... een open donatie. Dus het is mogelijk!

2 mei 2024 om 21:14

"vier verschillende pakketten, variërend van 100 tot 10.000 euro, en een open donatie".

Als je een euro wil storten, dan kan dat dus ook prima.

Ik ga geen geld doneren, maar ik heb hoop dat het ze lukt. Tof van deze oud-spelers van de club dat ze op deze manier toch ook hun steentje bijdragen.

2 mei 2024 om 12:39

Nee na het taken hou je ook geen geld meer over tegenwoordig🙃

Mooi initiatief, maar dit is alleen maar dweilen met de kraan open. Als je het allemaal zo terugleest is het wonderbaarlijk dat ze het nog zo lang hebben uitgehouden.

2 mei 2024 om 12:22

Dat is het ook. Ook al lukt het ze onder het faillissement uit te komen, dan zijn er meteen een acute problemen. Het stadion is veel te duur voor de KKD. Verder hebben ze geen selectie meer, geen spelers van KKD niveau. Alleen nog wat jeugdspelers. Terwijl de inkomsten uit Tv gelden en sponsering zwaar terug lopen.

2 mei 2024 om 12:32

Het stadion is ook veel te duur voor de Eredivisie, maar als je de eigenaar van GelreDome hoorde, dan zijn de personeelskosten het grootste blok aan het been. Ik gok dat het een grote cirkel is en dat het uiteindelijk een bijna onmogelijk is om deze rond te krijgen.

Hoeveel moet er opgehaald worden, zodat vitesse toch nog kan blijven bestaan? Vz mischien kunnen jullie hier ook de stand steeds plaatsen. Hoeveel er nog opgehaald moet worden.

2 mei 2024 om 12:32

In 2 uur is er bijna 200.000 euro opgehaald.
Hoeveel er nodig is, is nog onduidelijk.
Hangt af van de huur, Parry, spelersverkoop, sponsoring

2 mei 2024 om 12:37

Je weet al dat de huur 2,5 miljoen euro per jaar is.

Parry wil zijn geld terug, alles.

Je kan geen spelers meer verkopen, bijna de gehele selectie loopt uit contract. Wat er overblijft heeft nauwelijks waarde.

Sponsering weet je ook allang, die loopt zwaar terug. In sponsor contracten zet men wat men in de eredivisie betaald en wat men in de KKD betaald.

2 mei 2024 om 12:44

Eerste dagen zal het snel oplopen. 2, 3 miljoen. En dan stokt het.
Met dat geld kunnen ze wel het gat voor komend seizoen dichten.

2 mei 2024 om 13:00

Die gaan nooit meer dan 2 miljoen binnen halen. 2 ton is al aardig wat binnen 2 uur. Maar miljoenen gaan ze hier echt niet mee binnenhalen.

2 mei 2024 om 13:19

Eerste uren gaat het met iedere crowfundingsactie goed. Daarna loopt het terug/af

Oh nou komt het helemaal goed..
Tikken zo die 20 miljoen euro binnen
Als elke fan van de laatste wedstrijd 1000 euro doet dat is al 18 miljoen en dan nog een paar rijke vrienden van Vitesse
Maar even serieus...een paar ton..misschien zelfs een paar miljoen
Genoeg om het seizoen uit te zingen en wat schulden aan ondernemers terug te betalen maar verder is het tenzij er een wonder gebeurt uit met Vitesse
Misschien kunnen de duur betaalde spelers afzien van hun loon over mei en juni dat zou schelen maar denk niet dat die zo'n geelzwart hart hebben..zijn allemaal met de volgende club voor volgend seizoen bezig

Toch mooi om te zien dat zo'n oud NEC-er als Bony deze club helpt. Laat wel weer de klasse van NEC spelers zien.

2 mei 2024 om 12:40

Stukje sarcasme denk? 😉 Overigens als je Bony op de man vraagt, “Vitesse of NEC”? Ben ik toch wel benieuwd wat hij zal zeggen aangezien z’n tijd bij Vitesse war “soepeler” verliep.
OT: respect voor iedereen die Vitesse helpt. Zou je toch jammer vinden, club in de subtop destijds toen ik voetbal leuk begon te vinden. Kan me de paniniplaatjes in ‘95,’96 nog goed herinneren.

2 mei 2024 om 13:26

Wat denk je van de TopShots van vroeger van Crocky. Iedere zak chips was een verassing.

2 mei 2024 om 14:07

Idem inderdaad, net als de super varianten ervan!

2 mei 2024 om 15:19

Speelde eerder bij Vitesse dan bij Nec en daarbij vgm maar 2 of 3 wedstrijden bij jullie gespeeld. 😂 Lekker bart

Een soort terugbetaalregeling van deze spelers voor het salaris wat zij ontvingen destijds, maar wat Vitesse eigenlijk niet kon betalen? Nee, zonder gein.

Een mooi initiatief, maar wel zorgelijk dat er dit soort initiatieven worden ingeset om een BV te redden. Ik vraag me af of dit in andere sectoren ook zo zou werken.

Het zou waardeloos zijn als een club als Vitesse opeens ten onder gaat. Nota bene een van de oudste clubs van Nederland. Natuurlijk is er jarenlang wanbeleid geweest, en is het soms lastig symphatiseren. Maar daar kunnen de supporters natuurlijk niets aan doen. Heb niets met de club maar als liefhebber van het NL voetbal ga ik wel een kleine donatie doen. Mocht mijn club in dezelfde situatie hebben gezeten zou ik daar ook alleen maar op kunnen hopen. Sterkte aan alle Vitesse supporters deze spannende periode!

2 mei 2024 om 12:44

Nou ja, zo opeens is dit natuurlijk niet. Het gaat al jaren verkeerd bij Vitesse. Dat dit zou gebeuren was slechts een kwestie van tijd. Maakt het natuurlijk niet minder zuur voor alle fans, maar het is niet iets wat van gisteren op vandaag plotseling is ontstaan.

2 mei 2024 om 13:59

Dat er fouten zijn gemaakt door Vitessen is gewoon waar. Maar het neemt niet weg dat de KNVB grote fouten heeft gemaakt, door jaren lang de Russen toe te staan om Vitesse te leiden. Door dat de Russen Oekraïne binnen vielen en door sancties de aandelen van Vitesse moest verkopen. En dat werd gedaan aan de Amerikaan Colley Parry. De KNVB heeft er ruim 2 jaar overgedaan om tot de conclusie te komen dat Parry niet voldoende middelen had om Vitesse over te nemen. In die 2 jaar zijn de schulden tot stand gekomen.
Dus deze waarschuwing voor clubs met een eigenaar of een weldoener, let op het kan jullie ook een keer overkomen!!

maar stel ze komen er nu met die crowdfunding, kunnen ze dan garanderen dat ze volgend seizoen door kunnen, of is dit alleen om perry af te kunnen kopen? en dan hopen dat ze andere geldschieters voor komend seizoen kunnen vinden?
want als het alleen daarom is dan vind ik het een heel slecht initatief, beetje de kleine man geld laten betalen om de rijke investeerder terug te kunnen betalen

Ben geen Vitesse fan maar zou het leuk vinden als ze blijven bestaan. Helaas kan ik niet meer storten dan 10 euro maar elke euro kan nu helpen.

2 mei 2024 om 13:29

Elke 10 is welkom hoor. Erg bedankt

2 mei 2024 om 15:21

Elke tientje helpt💪

Ik vind het een mooi initiatief. Wat je ook vindt van de manier waarop Vitesse in de afgelopen jaren richting de afgrond is gegaan en hoe verantwoordelijk de mensen aan de leiding daar zelf ook voor waren, blijft Vitesse voor mij toch gewoon een traditionele club in Nederland, waarvan ik hoop dat die blijft bestaan. Net als ik dat had met Twente, in de tijd dat het moeilijk ging (en uiteraard ook met Az).

Het zou een verschraling van het voetbal in Nederland zijn als ze definitief de deur dicht moeten doen.

Ik hoop dan ook dat het ze lukt.

Ik ben geen Vitesse fan, maar heb zelf een bedrag overgemaakt en heb het bericht gedeeld met mensen die mijn club een warm hart toedragen. Gezien het verleden tussen Chelsea en Vitesse hoop ik dat het gaat lukken. Het zou doodzonde zijn als Vitesse zou verdwijnen.

2 mei 2024 om 13:29

Dank!

Nou, ik heb ook een kleine bijdrage gegeven. Mn droombaan als VZ moderator hangt toch een beetje af van het bestaan van voetbalclubs.En doneren voelt vooral goed als je er over kan opscheppen.

2 mei 2024 om 13:47

Onze dank is groot 💛🖤

2 mei 2024 om 14:56

Haha, lekker Migi!
Ambities in het schrijven van artikelen? (Doorgroeien) Percentage kwaliteit stukken kan wel een boost gebruiken 😜

2 mei 2024 om 17:32

Nou, heel toevallig zou er zomaar een artikel van mij over Feyenoord kunnen verschijnen vandaag of morgen 🤐

Mooi al die donaties van fans van andere clubs, dank! En bedankt VZ dat jullie het ook onder de aandacht brengen. Al enkele uren als hoofdnieuws!

Ik kreeg vandaag ook een mailtje vanuit Vitesse omtrent deze actie. Ik wist dat het niet lekker liep, maar zo slecht?! Wow niet verwacht. Treurig, maar ook mooi dat dit initiatief is genomen.

250 miljonairs vinden die 50k kunnen missen en je bent er.

Ik hou van die club. En doneer 250 euro

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren