Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Promotie lonkt voor ‘proper leader’ Janmaat: ‘Ik overweeg het inderdaad’

Laatste update:

Daryl Janmaat speelt pas sinds vorig jaar zomer voor Newcastle United, maar mogelijk draagt hij komend weekeinde al de aanvoerdersband om zijn arm. Manager John Carver kan zondag in het thuisduel met Tottenham Hotspur nog niet over de geschorste Fabricio Coloccini beschikken en vice-captain Moussa Sissoko is ook geschorst na zijn rode kaart tegen Liverpool.

/

Carver komt zeer waarschijnlijk uit bij Janmaat, die dit seizoen in totaal 35 officiële wedstrijden heeft gespeeld. “Ik overweeg het inderdaad”, erkent de manager van the Magpies. “Hij is a proper leader. Hij heeft karakter en hij gaat goed met iedereen om. Hij doet alles wat je ook maar vraagt en hij laat een goede indruk achter.”

“Hij heeft een leider in zich en dat is wat een aanvoerder moet uitstralen”, besluit Carver. Janmaat, 25 jaar, werd vorig jaar zomer door Alan Pardew naar Newcastle gehaald. Hoewel laatstgenoemde midden in het seizoen vertrok, zag Carver geen reden om de Nederlander uit de basis te halen. De ex-speler van ADO Den Haag, sc Heerenveen en Feyenoord verscheen in alle 32 Premier League-wedstrijden aan het startsignaal.

Daryl Janmaat speelt op een dag voor een nog betere club dan Newcastle United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is lekker bezig die jongen. Kan ook wel een stapje omhoog... Feit dat hij nu al aanvoerder is vindt ik reuze knap!

17 april 2015 om 07:46

Het is geen feit dat hij nu al aanvoerder is. Hij overweegt het alleen maar..

Maar Janmaat kan zeker nog een stapje hogerop!

17 april 2015 om 09:09

En dan nog zou hij dat alleen maar zijn omdat de echte aanvoerders ontbreken. Laten we ook niet vergeten dat Siem de Jong daar in Newcastle ook meteen nummer 10 toegeworpen en de aanvoerdersband omgeschoven kreeg. Weliswaar nog door Pardew, maar toch.

17 april 2015 om 11:56

Oké is dat zo, laten we dat idd dan niet vergeten.......

17 april 2015 om 12:37

Ok.. Komend weekend dan mogelijk.

Maar waarom stap omhoog? Blijf lekker bij newcastle en ben hier bepalend.

17 april 2015 om 08:29

Waarom blijven als je die stap omhoog kan maken? Stap omhoog hoeft niet meteen Barca, Madrid of Bayern te zijn hoor. Ik zie hem wel voor Liverpool, Porto of misschien zelfs Juventus uitkomen. Ik vind hem zeker niet minder dan liechtensteiner en Janmaat zal zeker verder groeien in zijn ontwikkeling.

17 april 2015 om 08:44

Dan ken jij volgens mij Liechtsteiner niet (goed). Misschien niet de liefste en met een verschrikkelijk karakter op het veld, maar die gast kan vreselijk goed voetballen.

17 april 2015 om 08:59

Sorry maar janmaat is echt wel beter dan lichtsteiner. Als janmaat naar juve zou gaan trekt hij zich op aan dat niveau en zou hij stuk maken. Vooral als ze 352 zouden spelen

17 april 2015 om 12:35

Omdat hij er nog niet eens een vol seizoen zit? In het begin viel hij nog wat tegen, maar is inmiddels goed op dreef. Maar om dan gelijk een stap omhoog te gaan vind ik wel ver gaan, laat het eerst lekker nog een 2e seizoen zien bij Newcastle en kijk daarna verder.

Goede zaak voor darryl. Zie hem nog wel verkassen naar Arsenal of Liverpool. Heeft het Nederlands elftal 2 rechtsbacks op topniveau naast vd wiel. Hopen dat indi de vrij blind zich ook verder kunnen ontwikkelen heb je een prima verdediging staat op het ek volgend jaar mits Nederland zich kwalificeert. Daar achter heb je Willems van beek van dijk hoedt kongolo Veltman nog.

17 april 2015 om 08:02

Wie is de tweede rechtsback op topniveau naast van der Wiel? Doel je op Verhaegh?

17 april 2015 om 08:14

Janmaat dus.......

17 april 2015 om 08:17

Denk dar hij Janmaat bedoelt. Goede degelijke back janmaat. Lekker bij Newcastle blijven.

17 april 2015 om 08:19

Janmaat is de enige van een goed niveau, van der Wiel is gewoon een hele middelmatige back... En omdat PSG 90% van de wedstrijden de aanvallende partij is worden zijn zwaktes verbloemd, maar in het Nederlands elftal hebben we zowel tegen Turkije als tegen IJsland gezien dat hij verdedigend gewoon heel maar dan ook heel matig is

17 april 2015 om 10:10

Ja en Alves zijn zwaktes worden verbloemd doordat Barca altijd in de aanval is. En JuanFran zijn zwaktes worden verbloemd omdat Atletico veel verdedigd en hij alleen de ballen naar voren hoeft te bossen. Zo gaat dat met voetbal. Heel stiekem heeft iedere speler zwaktes. Zijn in jouw werkelijkheid dus allemaal moddelmatig alleen.

17 april 2015 om 10:31

Krab zegt twee naast Vdw, dus drie in totaal. Ben ook wel benieuwd wie die andere is.

17 april 2015 om 11:07

Als verdediger moet je kunnen verdedigen wanneer daar om gevraagd wordt, dat kan van der Wiel blijkbaar niet. Alves heeft ook wel wat beperkingen maar oogt daarnaast ook nog veel stabieler verdedigend dan vd Wiel en datzelfde geldt ook voor Juanfran. Bovendien wordt er in een team als Spanje en Brazilië er verdedigend veel minder van de back gevraagd. Dus wat is nu eigenlijk je punt?

17 april 2015 om 12:11

Nou explicieter kan ik het punt niet neerzetten hoor.

Alves is verdedigend niet stabiel, net als Greg. En Juan Fran is aanvallend geen held.

Eigenlijk zeg jij dus dat Greg perfect is voor Psg. Want die zijn 90 van de wedstrijden de aanvallende partij, en dan wordt er verdedigend minder van de back gevraagd. Allemaal jouw woorden, en ik ben het met ze eens.

Oranje is normaal gesproken ook zo'n team. Wij zijn, in normale doen, altijd dominant en in de aanval. Afgelopen zomer waren we echter een counter team. Maar dan wel spelend met wingbacks in een 5 mans verdediging! Ook niet echt zo veeleisend als het wordt. Dus ook voor Oranje zou Greg een erg goede back zijn!

Dus Turkije en Ijsland toonden aan dat VDW erg matig is. Als we die potten als graadmeter gebruiken kunnen we bijna alle geselecteerde spelers afschrijven. En als jij en ik dat doen, dan voldoet een discussie over alleen de rechtsback niet maar moeten we het hele selectiebeleid bespreken, of liever nog, het hele opleidingssysteem in Nederland. Want geen van de Nederlandse voetballers zijn nog wat waard na die wedstrijden tegen Turkije en Ijsland.

17 april 2015 om 12:43

Met het 532 verhaal ben ik het met je eens, alleen denk ik niet dat Guus daar nog ooit aan gaat beginnen... Dus in 433 heb je als rechtsback liever een iets stabielere speler zoals Janmaat en het Nederlands elftal heeft het op dit moment gewoon even nodig van keihard werken, want het loopt natuurlijk ook niet over van de kwaliteit. Juanfran kan overigens wel uitstekend aanvallen, hij is ook bij Real als rechtermiddenvelder opgeleid en heeft bij Jong Spanje ook op deze positie gespeeld, dus ik vraag me af of je deze speler überhaupt ooit wel eens heb zien spelen

17 april 2015 om 13:30

Gelukkig is Janmaat verdedigend fenomenaal, altijd die subjectieve prietpraat.

17 april 2015 om 14:02

Juanfran aanvallend niet goed? Die man haalt iedere wedstrijd 30 keer de achterlijn en levert veel goede voorzetten, ik weet niet waar je die kritiek vandaan haalt.

Het was al duidelijk dat Janmaat de vaste rechtsback van oranje moet worden. Houd zich staande in de sterkste competitie van de wereld en is na een seizoen een bepalende speler, en dat als rechtsback. Janmaat kan makkelijk een stap omhoog maken naar een club wat ook iedere seizoen CL speelt. De absolute top zie ik hem niet direct halen, maar misschien dat hij bij een Liverpool of een Porto stappen kan maken en zich in de basis speelt bij Real o.i.d. Eerlijk is eerlijk, zo veel minder is hij nou ook weer niet dan Carvegal

Van ADO naar aanvoerder in de Premier League... lekker bezig!!

Janmaat verdiend die band helemaal. Hij is één van de weinige spelers die zich wekelijks staande weet te houden, zelfs als centre back. Hij durft zijn mond open te trekken voor de camera. Van mij mag hij na de zomer ook aanvoerder zijn.

Dik verdiend Daryl! Je bent éénn van de betere en constante spelers in dit zwakke seizoen van Newcastle. Zijn soepele speelstijl bevalt me en heb een lichte voorkeur boven vd Wiel in NL elftal. Mede dus door zijn speelstijl en uitstraling. Verder vind ik ze qua kwaliteit weinig voor elkaar onderdoen.

Gaat precies wel lekker met die Nederlandse verdedigers. Er was wat twijfel, maar Janmaat. Indi en De Vrij doen het goed en hebben bovendien nog wat groeimarge.

Toppertje, hij heeft vooral in verdedigend opzicht echt grote stappen gemaakt. De rechterkant van de Oranje verdediging is nu erg degelijk met Janmaat en De Vrij.

Jij bent wel lekker objectief wil je beweren. Janmaat was tegen Spanje verdedigend beter dan van der Wiel tegen Turkije en IJsland en welke land heeft van die drie de betere aanvallers? Juist, Spanje! Ik snap dat het pijnlijk is wanneer er geen speler met een Ajax verleden er niet staat, maar dit is niet

17 april 2015 om 13:48

Dit was een reactie op @Suljemani

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren