Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Portugese bondscoach lacht verongelijkte Ronaldo keihard uit op persco

Laatste update:

Cristiano Ronaldo houdt nog altijd vol dat de openingstreffer tegen Uruguay op zijn naam moet komen. Het leek er even op dat de steraanvaller de bal nog schampte bij een voorzet van Bruno Fernandes, maar de FIFA kende de goal aan laatstgenoemde toe. Dat zint Ronaldo allerminst, maar zijn trainer ziet er de lol wel van in. Fernando Santos moest lachen toen hem gevraagd werd naar de reactie van zijn nummer zeven.

In de 54e minuut van de WK-wedstrijd tussen Portugal en Uruguay stuurde Bruno Fernandes een voorzet richting het strafschopgebied, waarna Ronaldo er met zijn hoofd naartoe ging en de bal in de verre hoek plofte. De aanvaller vierde die goal vervolgens alsof hij hem zelf gemaakt had en nadat Ronaldo na afloop werd verteld dat Fernandes het doelpunt op zijn naam kreeg, bleef hij volhouden dat hij de bal zelf het laatste zetje had gegeven.

Fernandes dacht zelf ook dat Ronaldo hem gemaakt had en begrijpt dat zijn aanvoerder de 1-0 koste wat het kost op zijn naam wil hebben. "Goals zijn belangrijk voor spelers zoals hij", zo liet de middenvelder van Manchester United optekenen. "Ik vierde het ook alsof hij hem maakte, want ik had het gevoel dat Cristiano mijn voorzet nog aanraakte. Het was ook mijn bedoeling om hem aan te spelen. Uiteindelijk is het belangrijkste wel dat we door zijn naar de volgende ronde."

Dat wilde Santos op de persconferentie na afloop ook benadrukken, maar toch werd hem gevraagd naar de 1-0 en hoe graag Ronaldo die goal op zijn naam wil hebben. CR7 bleef immers stug volhouden dat hij de bal schampte en wil dat de FIFA actie onderneemt. De schaterlach van de bondscoach sprak boekdelen. "Ons team heeft heel goed gespeeld en de rest maakt voor mij helemaal niet uit", zo zei Santos nadat hij uitgelachen was.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopen dat de bondscoach nu niet belachelijk gemaakt word in Ronaldo z’n volgende interview😂

29 november 2022 om 12:20

denk dat piers morgan m al heeft uitgenodigd

29 november 2022 om 12:37

Als Portugal op een vernederende manier wordt uitgeschakeld en Ronaldo niet scoort dan is niemand meer veilig...zelfs Bruno Fernandes en Leão niet.

29 november 2022 om 12:49

benieuwd hoe je op een vertederende manier uitgeschakeld kan worden

29 november 2022 om 14:10

Haha autocorrectie... vernederend bedoelde ik lol

Nou aqua.... je bleef maar vol houden dat iedereen iets negatiefs zoekt en dat hij alleen zn ploeggenoot aan het feliciteren was....
Wat ga je dan nu weer voor onzin bedenken.
Ronaldo is gewoon n karikatuur van zichzelf, los van t feit dat het een weergaloze speler is maar dat zal niemand ontkennen.

29 november 2022 om 12:27

Waarom richt jij je op Aqua? Aqua is ook een karikatuur van zichzelf en in zichzelf gaan geloven nu iedereen hem noemt (nouja, eigenlijk belachelijk maakt) bij ieder Ronaldo topic. Laat hem toch

29 november 2022 om 12:27

Aqua heeft zijn mening zoals we die allemaal hebben, het hoeft toch niet zo persoonlijk?

29 november 2022 om 12:32

@barnquinho,

Er is een verschil tussen meningen en onwaarheden.
Hij zevert vaak maar wat over CR7, zoals hij nu ook zei dat "hij alleen maar zijn ploeggenoten feliciteerde".
Dat is geen mening, dat is gewoon een onwaarheid.

29 november 2022 om 14:01

Kom op zeg. Aqua is een jonge gozer van een jaar of 22 a 23 jaar (gok ik) die soms ietwat te overmoedig is met bepaalde onderwerpen. Hebben we overigens allemaal wel eens last van. Nu wordt er wel echt karaktermoord op hem gepleegd door continue Acqua er bij te betrekken. Hij plaats inhoudelijk beter reacties dan 90% van de leden hier. Ook altijd netjes, zonder te beledigen of op de man te spelen.

29 november 2022 om 14:22

Dat doen we allemaal wel eens, we zijn geen Fabrizio Romano die van alles wat weet. Vind het onzin om die sneren naar Aqua te zien bij elke Cristiano topic.

29 november 2022 om 16:27

Hij doet het telkens weer zelf in elke topic, dat is geen onzin?

29 november 2022 om 12:43

Altijd grappig hier dat kritiek op ronaldo gepaard moet gaan met een overdreven compliment.
Weergaloze speler lol Benzema heeft al laten zien dat hij juist overschat is.

29 november 2022 om 12:52

Lol overschat? Heb je t over diezelfde Ronaldo die alle records heeft verbroken in de belangrijkste competitie die er is namelijk de CL, en die topscorer is geweest in alle top 3 competities en nota bene alle records heeft verbroken met Portugal?

29 november 2022 om 12:55

Maar Afonso Alves is nog steeds de gene met 7 goals in 1 westrijd. Dat lukt zelfs Ronny niet!!

29 november 2022 om 13:03

Hoe heeft Benzema dat precies laten zien. Luister de prestaties van Real madrid waren fantastisch vorig jaar en Benzema heeft aangetoond terechte winnaar van de gouden bal te zijn wat mij betreft. Ze zijn wel 4 jaar kansloos onderuit gegaan zonder CR7. Nu zijn de talenten zoals Vinicius en Valverde meer tot wasdom gekomen waardoor Benzema nu ook weer meer kan schitteren. Ik snap echt niet waarom Benz iets bewijst ten opzichte van Ronaldo.

29 november 2022 om 13:16

4 jaar kansloos onderuit gegaan? Alleen tegen Ajax was Real kansloos en dat was in het 2e duel pas. Tegen City in 19/20 en Chelsea in 20/21 was het zeker niet kansloos. Je doet alsof een UCL winnen makkelijk is. Ook al won Real er 5 in de laatste 8 jaar, een UCL winnen doe je niet zomaar. Er is een reden waarom clubs zoals United, Barcelona, City, Milan en PSG smakken naar een UCL titel.

29 november 2022 om 13:23

Andersom heeft Cristiano op teamgebied ook niet veel bereikt in die 4 jaar. Kampioenschap bij Juventus pakt iedereen, voorderest ging het 'm ook niet goed af hoor. Maar dat krijg je als je elke zomer ''ontevreden'' bent en heletijd naar nieuwe contracten vraagt. Perez is niet dom, en dus moet Cristiano vertrekken. Domste wat hij kon doen was Madrid verlaten.

29 november 2022 om 13:24

Ronaldo overschat noemen? Ben je nou serieus?

29 november 2022 om 13:47

Ronaldo is over-the-hill, dat is totaal iets anders dan overschat.
Hij is helaas niet meer de speler van enkele seizoenen geleden. het is nu een veredelde Inzaghi

29 november 2022 om 13:58

Laten we ook niet overdrijven. Kritiek op Cristiano begint nu wel echt ernstige vormen aan te nemen, wat niet meer gebaseerd is op feiten. Cristiano speelde overigens gisteren gewoon een sterke pot. Uruguay is gewoon een top-10 elftal. Helemaal als je tegen Godin en Gimenez speelt. Uruguay won notabene 4 jaar geleden nog van Portugal op het WK in de 1/8ste finales. Zijn overdreven verlangen naar doelpunten is inderdaad soms wel ietwat overdreven. Persoonlijk vond ik hem gisteren 10x beter spelen dan in die pot tegen Ghana toen die wel 'scoorde'.

29 november 2022 om 14:02

Tegen Ajax en City in de 1/8ste finales eruit @modric. Volgens mij ook nog een x kwartfinale tegen Liverpool? De prestaties na het vertrek van Cristiano waren natuurlijk lange tijd niet goed in de CL. Vinicius is pas sinds 1,5 jaar doorgebroken. Daarvoor kreeg hij ook veel kritiek door gebrek aan rendement.

29 november 2022 om 14:15

Lol ja overschat. Overschat staat niet gelijk aan slecht zijn. Hij wordt groter gemaakt dan wat hij eigenlijk is. En Benzema liet zien dat als een team om een speler draait deze speler ook een doelpuntmachine kan zijn en zelfs een goudenbal kan winnen. Real Madrid liet zien dat zij Ronaldo niet per se nodig hadden.

29 november 2022 om 14:24

Dat is logisch. Net zoals Real ook geen Di Stefano, Puskas, R9 en Zidane nodig had om weer opnieuw succes te hebben. Dat maakt CR7 nog steeds een van de grootste aller tijden. Al staat die niet in mijn persoonlijke top-5.

29 november 2022 om 14:51

Doelpuntenmachine? Qua cijfers komt Benzema zijn beste seizoen nog niet eens in de buurt in een gemiddeld seizoen van Ronaldo.

29 november 2022 om 15:30

Benzema lol en dan praten over overschat.

29 november 2022 om 12:53

Denk zelfs dat Portugal beter zonder Ronaldo speelt. Zeker na z'n "goal" had Ronaldo het idee dat het hele spel en alles om hem moest draaien en ging werkeljk alles fout bij hem. Z'n ego heeft hem erg geholpen zo goed te worden maar zit m nu behoorlijk in de weg.

29 november 2022 om 13:59

Dat denk ik niet. Ramos en Andre Silva zijn echt wel paar klassen minder hoor. Ronaldo speelde overigens een sterke wedstrijd gisteren. Ik vond hem juist tegen Ghana minder spelen. Men doet net of Uruguay zomaar even opzij gezet wordt. Dat is een top-10 ploeg qua selectie. Het Zuid-Amerikaanse voetbal wordt wel echt onderschat hier in Europa.

29 november 2022 om 13:48

Is? WAS

29 november 2022 om 14:03

Hij liep toch ook naar Brun toe, zag je toch op de beelden... Hij zat nog met Fernandes na de wedstrijd nog te dollen..

29 november 2022 om 14:06

Lekker vol blijven houden in je Ronaldo pyama. Het is gewoon een misselijke vent die Ronaldo. Alles moet om hem draaien maar ja dat Ie jij niet omdat je blind bent als het om die kwal gaat.

29 november 2022 om 14:17

Ronaldo leeft van doelpunten dat is wat hem veel heeft gebracht. De honger naar goals hij was gewoon blij voor Bruno hoor geen stress...

29 november 2022 om 15:05

Geeft toch wel aan hoe gehaat CR7 is hier he... Iedereen weet toch wel dat als hij gescoord zou hebben de siuu viering zou doen? Heeft die dat gedaan? Ik zag het niet...

30 november 2022 om 00:02

Aqua is eiglijk Ronaldo; niks doen in de wedstrijd, schwalbe maken en bewere dat hij kan voetballen

Ronaldo dacht nog echt dat hij de bal raakte terwijl als je de camera beelden bekijkt zie je dat hij hem helemaal niet raakt er zijn foto’s dat hij hem met zijn haren schramt maar dat kan je toch geen goal noemen? Haha

29 november 2022 om 12:28

Als Ronaldo daar niet springt dan gaat die bal er daar toch nooit in

29 november 2022 om 12:33

Als de keeper eerder uit komt, is het ook geen goal. Als als als. Het betekent toch niet dat hij op zijn naam komt?

29 november 2022 om 12:55

Formus, de goal hoort 'gewoon' van Fernandes te zijn omdat Ronaldo m niet raakt. Echter, mag hopen dat je Svens punt wel snapt? De keeper anticipeert de kopbal van Ronaldo. Dat is ten 1e de reden dat hij niet (meer) uitkomt en ten 2e de reden waarom hij de verre hoek niet dekt

29 november 2022 om 12:55

Klopt. Dus hij stond hinderlijk in de weg voor de keeper. Net als het zicht belemmeren bij een hoekschop of vrije trap, maar dan komt de goal toch ook niet op naam van de speler die vóór de keeper staat? Beetje raar om op basis daarvan een goal toe te bedelen.

29 november 2022 om 14:04

Op een aantal foto's zie je overigens dat hij hem wel ietwat raakt met zijn haar. Maar goed doelpunt had in mijn optiek ook zeker aan Bruno gegeven moeten worden en dat gebeurde ook. Overigens denk ik niet dat zonder dat Ronaldo daar stond dat doelpunt gevallen was. Keeper was daardoor gefopt.

29 november 2022 om 15:31

@arsen(e)al - Wat boeit Sven's punt nou, het maakt helemaal niks uit als het gaat om op wiens naam dat doelpunt hoort te komen. Nutteloze toevoeging waar niemand wat mee kan.

29 november 2022 om 12:44

Hij raakte de bal niet en dat wist hij ook. Zoiets kun je gewoon voelen. Het is gewoon een walgelijke iemand die alleen aan zichzelf denkt.

29 november 2022 om 13:27

@1988M10

En waarom zou hij hem dan niet kunnen hebben gevoeld? Ik zie niet waar dit uitgesloten is. Ik heb vroeger vaker wel een kopbal gescoord of ook met de voet waar ik de bal lichtelijk schampte, de bal amper van richting leek te veranderen maar ik hem wel daadwerkelijk geraakt had.

Of hij de bal niet of wel lichtelijk raakte, zal het geen invloed hebben gehad op hoe de bal bewoog, maar dat staat los van of je hem raakte.

29 november 2022 om 14:03

Gozer een voorzet voel je echt wel of eindige bal schampt

Dit geintje heeft mij ook 7 punten gekost in mijn poule.. Geef hem maar terug aan Ronaldo! Lijkt mij een prima idee!

De richting van de bal wordt helemaal niet beïnvloed door Ronaldo, want hij raakt de bal niet. Het kan dus ook nooit zijn doelpunt zijn. Wat een discussie om niets.

29 november 2022 om 13:29

@futures

Is dat onmogelijk dan? Ik heb wel vaker gescoord waarbij ik de bal raakte maar de bal totaal niet beinvloed werd door mijn aanraking.

Oftewel de bal ging er niet perse in door mijn aanraking, maar ik raakte de bal wel, hoe licht ook.

Of hij hem raakte, dat weet alleen Ronaldo, maar dat de bal persé duidelijk beinvloed moet worden is ook niet waar.

29 november 2022 om 13:47

De omwenteling van de bal verandert ook niet nadat Ronaldo 'gekopt' zou hebben. De bal houdt dezelfde spin en dat gebeurt niet wanneer hij hem wel had aangeraakt.
Ik zat samen met mijn vrouw te kijken. Ze vroeg: "heeft Ronaldo gescoord?" Ik: "daar lijkt het wel op." Zij: "maar hij raakt hem toch niet aan? Waarom doet hij dan alsof hij gescoord heeft?" ik: "omdat het Ronaldo is."

Dit typeert Cristiano wel, ook vind ik het naaiend naar Bruno Fernandes toe. Op de beelden is ook te zien dat hij het niet aanraakt, vind het daarom ook een enge actie om het zo te claimen. Maar goed hij heeft die goals heel hard nodig, dus dat zal het wel zijn.

29 november 2022 om 12:28

Ronaldo is het type dat liever 1-1 speelt met een doelpunt van hem, dan 2-0 wint met doelpunten van anderen

29 november 2022 om 12:31

Hij zegt altijd dat winnen voor hem het belangrijkste is, dus dit is wel een beetje dom van jou om dit te zeggen, maar je bent toch de zoveelste iemand die ronaldo niet mag op voetbalzone.

29 november 2022 om 12:35

Iets zeggen en iets menen zijn 2 verschillende dingen. Ik heb hem vaak genoeg gefrustreerd zien zijn omdat hij werd overgeslagen en er een goal viel.

29 november 2022 om 12:37

want alles wat in de voetballerij in de media wordt gezegd is waar.
Verder heeft het niet zoveel met mogen of niet mogen te maken. Maar toegegeven; ik fap niet op Ronaldo

29 november 2022 om 12:47

...en jij bent nog dommer als je dat geloofde.

29 november 2022 om 13:05

Ben echt benieuwd waar je dat ooit hebt gezien. Hoor dit vaak hier op voetbalzone heb het zelf nooit gezien.

29 november 2022 om 13:20

Ja dommer? Staat die ene egoïst volgens jullie niet in de top 5 all time assister lijst? Ik weet dat je een Messi fan bent en gewoon haat op ronaldo, maar ronaldo zegt zovaak winnen is belangrijker maar ja hij is gewoon iemand die altijd scoort Inplaats van respect daar voor te hebben haten jullie omdat hij scoort. Wat voor idioot ben je dan en dan mij nog dom noemen. Messi fans zijn eenmaal zo “ ronaldo haters” geniet gewoon van voetbal

29 november 2022 om 13:32

@fcg95

Dus je gelooft dat Ronaldo liever verliest, uitgeschakeld wordt en hoongelach en kritiek op zijn persoon krijgt? Geloof je dat echt?

Je kan prima gefrustreerd zijn dat een doelpunt die zogezegd volgens hem op zijn naam hoort te staan niet op zijn naam staat en willen winnen.

Ik zie niet hoe het een het ander uitsluit. De meeste spitsen zijn teleurgesteld als ze niet hebben gescoord. Betekent niet dat ze teleurgesteld zijn dat ze hebben gewonnen.

29 november 2022 om 13:39

Yassin

Cristiano behoort zeker tot een van de allerbeste dfie ooit heeft gevoetbalt, maar als je zijn narcistische en egoistische trekjes niet kan erkennen, dan weet ik niet hoeveel wedstrijden jij daadwerkelijk hebt gekeken. Ik kijk voetbal vanuit teambelang, en Cristiano speelt niet op teambelang.

29 november 2022 om 14:01

29 dat is onzin Ronaldo is ene geboren winnaar die wilt altijd winnen, wat een onzin, heb je zelf niet door dat je larierkoek verkondigd.

29 november 2022 om 14:06

Naah ondanks dat Cristiano geobsedeerd is door het maken van doelpunten kunnen sommige mensen wel overdrijven @29er. Zijn reactie nadat Ghana nog bijna de 3-3 maakte zegt overigens genoeg. Ook in de EK finale tegen Frankrijk heb ik hem nog nooit zo hard zien juiche. Dat terwijl meneer zelf uitviel in de finale.

Raakt em niet is gewoon een doelpunt van Bruno

Maar wie zijn jullie om te beslissen dat hij de bal niet raaktte? Naar mijn inzien raakt hij de bal ook niet. Maar 100% uitsluiten kan je niet, kan hem prima geschramd hebben. Stop een keer met die achterlijke comments bij elk topic over Ronaldo. Stelletje jaloerse kneuzen.

29 november 2022 om 12:47

Wow zeg, jaloerse kneuzen zelfs.

29 november 2022 om 12:48

Wow zeg, goed gelezen man.

29 november 2022 om 12:49

Volgens mij kan men dat prima uitsluiten. Op dit WK zit er een sensor (lees: versnellingsmeter) in de wedstrijdballen waardoor men o.a. met uiterste precisie het moment van spelen kan bepalen bij buitenspelsituaties. Met deze data kan je ook uitstekend zien of die bal door Ronaldo is geschrampt of niet. Op de slowmotion beelden vanaf de zijkant is het echter al wel vrij duidelijk, je ziet de richting van de bal en de draaing rond de as van de bal beide totaal niet veranderen - het lijkt me dus duidelijk dat Ronaldo hem niet geraakt heeft met zijn hoofd.

29 november 2022 om 12:57

Zulke precisie dat ze bij de goal van Gakpo een snelheid van 0 hadden gemeten met een rotatie van 0.

29 november 2022 om 13:11

Geen idee wat je bedoelt? Was er een mankement met de sensor bij de goal van Gakpo ofzo?

Neemt niet weg dat een storing op een bepaald moment niet ervoor zorgt dat de data op alle andere momenten (als het systeem wel werkt) ineens onbruikbaar zijn, toch? Nu is het bij deze goal met de juiste camerastandpunten vrij duidelijk zichtbaar zonder data vanuit de versnellingsmeter ook, maar dat terzijde.

29 november 2022 om 13:40

@sander

Is die technologie zo zuiver dat zelfs de minste geringst schampschot waarbij de bal dus op geen een manier van richting veranderd(wat uit eigen ervaring zeer mogelijk is) ook kan worden vastgesteld, gezien het feit fat een bal bij buitenspelsituaties waarschijnlijk overduidelijke aanrakingen zijn?

Stel bijvoorbeeld dat ik een bal doorkop en hij glijdt bijvoorbeeld over mijn haar, is dat dan geen buitenspel? Want naar mijn idee hoort mijn haar gewoon bij mijn lichaam en hoeft het helemaal geen invloed te hebben op het bewegen van de bal.

Ik denk dat Ronaldo hem persoonlijk wel raakte, met zijn haar dus en hij dus feitelijk de bal beroerde, ondanks dat zijn inbreng vooral ervoor zorgde dat de keeper moest blijven staan in plaats van direct richting de bal te gaan en hem te vangen.

In ieder geval weet dus niet hoe correct die technologie is in dergelijke situaties. Hij leek hem in ieder geval te schampen.

29 november 2022 om 14:01

@herosennin44: Ik denk het wel ja, hele simpele technologie die al op grote schaal wordt toegepast. Kost geen fluit zo'n sensortje, voor twee tientjes kun je een uitstekende versnellingsmeter en gyroscoop bestellen online, die meet de minste of geringste aanraking met 50 datapunten per seconde in de meest simpele uitvoeringen. In je mobiele telefoon zit ook zo'n chip, met een app als 'physics toolbox' kun je zien hoe gevoelig die dingen zijn, als je met puntje van een balpen tegen je scherm tikt is het al zichtbaar op de grafiek van de versnellingsmeter. Het zou in theorie inderdaad wel kunnen dat de bal door de haren van Ronaldo is gestreken en dat de sensor dit inderdaad niet opmerkt. Maar dan is de vraag: moet je voor een dergelijke "aanraking" een goal toekennen. Als je de baan van de bal geenszins verandert dan scoor je ook niet. Toch?

29 november 2022 om 14:59

Sanderr, het was een grap. Bij de herhaling van de goal van Gakpo wilden ze die sensoren etaleren met o.a. snelheid van het schot, rpm etc. Echter bleven alle statistieken haperen op 0

29 november 2022 om 15:52

Oh die beelden heb ik even gemist arsen(e)al

29 november 2022 om 13:00

Strak! Feiten niet mogen benoemen omdat het anders negatief is over een persoon. De betutteling wordt steeds gekker!
Dus voortaan maar iedereen die iets beweert- wat duidelijk niet waar is- niet meer tegenspreken want anders ben je jaloers..

29 november 2022 om 15:03

@isco24

Daar heb ik het niet over. Het gaat de manier waarop mensen hun mening uiten.

29 november 2022 om 14:03

@portu4life

Jaa zo ken ik er ook nog wel een paar, kansloze reactie van jou, moeten wij Ronaldo dus ook geloven wat hij allemaal zei over Ten Hag, Ragnick, Rooney, de club 🤣 hij is zo eer gevoelig het is niet eens grappig meer, het is een narcist pur sang, en als je niet weet wat dat is zoek je het maar op, en wie ben jij om te beslissen dat dit niet zo is

29 november 2022 om 15:02

@ericvanloo

Echt de idiootste reactie die ik tot nu toe gezien heb. Wat vertel je mij nou eigenlijk wat gerelateerd is aan mijn comment? (Als je niet weet wat gerelateerd is zoek je het maar op). En je laatste zin na de comma, wat zeg je nou eigelijk?

29 november 2022 om 14:05

Wat heeft dat met jaloezie te maken vent? Reageer eens normaal. Met je jaloerse kneuzen. Achterlijke snotneus

29 november 2022 om 15:05

@roofvogel

Jij bent er één van, hé? Eerlijk? Als het geen jaloezie is, verklaar dan even alle haat? Snotneus hahahaha, sterk man!

29 november 2022 om 14:05

Maar 100% uitsluiten kan je het niet? En dan zijn wij jaloers? Met het naakte oog zie je dat hij m niet raakt, met de zoom ook, met de technologie ook, maar ja.

29 november 2022 om 15:06

@binny

Lulkoek. Heb jij nooit kunnen zien op de beelden!

29 november 2022 om 15:39

Denk het wel maat. Doet er uiteindelijk niet toe, uiteindelijk telt het resultaat. Kom op het was niet een hele frisse beurt, maar ja hij juigt ook, kan gebeuren. Jullie hebben een top team. Vind trouwens wel dat Leao altijd moet spelen, anders missen jullie snelheid en hij heeft zo geweldig veel dreiging.

Please geef de goal aan Ronaldo. 25,- ingezet op Betcity. Zou dus 340 zijn voor me!

29 november 2022 om 14:49

Een minuut stilte voor Matthew

Als ik het goed heb begrepen zit er toch een sensor in de bal die alles registreert dus ook wie hem als laatste heeft aan geraakt.
Ja dan is het duidelijk, geen Ronaldo.

29 november 2022 om 12:43

heeft Ronaldo dan ook een sensor in zijn hoofd?

29 november 2022 om 12:50

Nu geen opening geven aan al die wappies..

29 november 2022 om 13:26

Hahah whut? Je hebt toch slechts een sensor in de bal nodig om aanraking de detecteren? Zo'n ding meet versnelling langs en rotatie om x-, y- en z-as en dus wordt elke aanraking van de bal gedetecteerd.

Je kunt elke speler nog een sensor in zijn voorhoofd implanteren maar dat heeft geen enkele meerwaarde verder

29 november 2022 om 13:19

Adidas heeft inderdaad bevestigd dat de bal niet door Cristiano werd aangeraakt. Dit is te zien op de facebookpagina van Sky Sports Football.

In de (voetbal) wereld van Ronaldo telt maar 1 ding Ronaldo

29 november 2022 om 13:18

Nee deze noemen we Cristiano en geen Ronaldo! Er is maar een Ronaldo.

29 november 2022 om 13:26

Nee we noemen hem pendu

29 november 2022 om 13:32

R9 stats. 414 goals, 104 assist, Champions leageau: 2 Ballon dor:2 Hattricks: 3 Internationale goals:62 Trofeeën: 17 Cr7 stats:Goals: 817 Assist: 233 Champions leageau: 5 Ballon dor: 5 Hattrick: 60 Internationale goals 118 Trofeeën: 32 Zoals ronaldo ook altijd zegt de stats liegen niet maar iedereen heeft ze mening he

29 november 2022 om 13:35

@ronald09Jullie kunnen Messi en Ronaldo wel pessi en penaldo gaan noemen maar haal al hun gescoorde penalty’s weg en ze hebben nogsteeds meer goals dan al jullie lievelingsspelers met gescoorde penalty’s.

29 november 2022 om 13:44

Wat is Pendu?

29 november 2022 om 14:15

Beiden gewoon legendes, beiden gewoon Ronaldo Vind het gedoe ja er is maar een echte Ronaldo maar onzin.

Als hij een beetje zichzelf blijft (Ronaldo) vertrekt hij nu van het wk en gaat daarna in een interview huilen om gebrek aan respect.

29 november 2022 om 13:02

Hij wacht eerst op een goed moment. Het is niet toevallig dat het interview vlak voor een transferperiode zat, en niet al in september.

Titel van dit stuk komt totaal niet overeen met de realiteit in het filmpje.
De bondscoach lacht Ronaldo helemaal niet uit...
Stemmingmakerij..
Alles met Ronaldo in de titel (onterecht of niet) scoort...

29 november 2022 om 13:22

Dat heeft niets met Ronaldo te maken maar alles met VZ. VZ kiest altijd de titel waarmee ze de meeste clicks pakken. Soms publiceren ze hetzelfde artikel 3-4x met een andere titel, alles voor de clicks.

Geweldige voetballer, zak van een vent.

:T

Zo'n grote voetballer met zo'n grote staat van dienst heeft dit niet nodig. Hij wil natuurlijk de record van Eusebio breken. wat hem gewoon nog hongerig en ijverig maakt maar om te eisen dat hij de goal krijgt, gaat me iets te ver. Een beetje jammer voor zo'n voetballer.

29 november 2022 om 13:27

Wat ik me dan afvraag: stel dat hij de goal onterecht achter zijn naam zou krijgen, is die dan blij met dat record goed wetende dat het eigenlijk niet eerlijk is?
Ik zou zo geen records willen binnenhalen in ieder geval.

29 november 2022 om 14:47

Tuurlijk wel. Hij gaat zoals Pele worden. Elke keer zijn Insta stats veranderen wanneer zijn records verbroken worden.

Grote God wat een oen. Gun em lekker aan Bruno.

29 november 2022 om 14:22

Ik zal Cristiano Ronaldo bellen en dat ik even aan hem doorgeven dat hij de goal aan Bruno moet gunnen Ik heb Ronaldo gesproken en hij zei dat hij blij was voor Bruno en dat hij de goal al een hem heeft toegekend.

Give Bruno the topscorer title aready!

FIFa heeft al actie ondernomen en met de baltechnologie is het nogmaals bewezen dat Ronaldo hem niet aanraakte.
Gaat hij nu een klacht leggen bij de producent misschien? Wat een kansloze figuur.

29 november 2022 om 15:24

Ik maak me zorgen om je, wat een agressie naar Ronaldo toe gaat alles wel goed met jou? Hij liep toch blij naar Bruno

Misschien moet Ronaldo het zweren op zijn dochter, net als Harry Kane.

In feite zegt de reactie van Fernando Santos alles over de discussie. Het is lachwekkend. Waar gaat het over ? Over een narcist zoals zelden eerder op een voetbalveld is waargenomen. En die voelt zich in zijn narcisme gepikt door het toekennen van het doelpunt aan degene die hem per ongeluk gemaakt heeft. Fernandes is eerlijk en zegt dat hij een voorzet gaf. Echter die was net een pietsje te hoog waardoor Ronaldo er net niet bij kon maar de bal alsnog bij de tweede paal binnen viel. Natuurlijk vond en vindt Santos dat prima en interesseert dat gejank van Ronaldo hem niet. Ronaldo zou het allemaal verder ook zo moeten laten, maar ja, dat eeuwige narcisme ook.......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren