Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Porto wil ook ploeggenoot Martins Indi en meldt zich bij Feyenoord'

Laatste update:

Bruno Martins Indi vertrekt vrijwel zeker bij Feyenoord, maar blijft mogelijk ploeggenoot van Jordy Clasie. Martins Indi staat namelijk in de nadrukkelijke belangstelling van FC Porto en de Portugese topclub denkt nu ook aan Clasie. Volgens Voetbal International heeft Porto zich inmiddels in De Kuip gemeld om te praten over een transfersom voor de middenvelder.

/

Eerder op de maandag bracht het Algemeen Dagblad al naar buiten dat Clasie in beeld was bij Fiorentina, Swansea City en 'de topclubs uit Portugal' en Porto lijkt nu dus als eerste club te zijn overgegaan tot actie. De Zuid-Europeanen schijnen al rond te zijn met Feyenoord over een transfersom voor Martins Indi, maar willen nu dus ook weten wat Clasie moet kosten. Overigens wordt Porto ook in verband gebracht met Nemanja Gudelj van AZ.

De 23-jarige Clasie heeft nog een contract voor twee seizoenen bij Feyenoord, waar hij inmiddels de aanvoerder van het elftal is. Op het WK speelde hij twee wedstrijden: als invaller tegen Argentinië en als basisspeler tegen Brazilië.

FC Porto zou een mooie club zijn voor Jordy Clasie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vraag maar lekker minimaal 15M dan! Er is geen nood meer om Clasie te verkopen en hij is zeker iemand die we volgend seizoen nodig gaan hebben.

14 juli 2014 om 19:26

Is er toch wel degelijk die nood. Hij heeft nog een tweejarig contract. Als je hem volgend seizoen wilt verkopen kan je hopen dat je helft vangt want hij gaat niet verlengen. Gewoon reeel blijven en 7 a 8 miljoen vragen.

14 juli 2014 om 19:29

7a8 miljoen is wat je uiteindelijk zou krijgen als hij idd nog een eenjarig contract had. Met een tweejarig contract moet je echt wel minimaal 15 vragen!

14 juli 2014 om 19:34

15 miljoen vragen voor Clasie? Hahahahahaa

14 juli 2014 om 19:35

Waarom denken Nederlanders dat we altijd maar het minimale moeten vragen voor spelers.

Als Clasie in de zelfde situatie in Engeland zat zou er ongeveer 20M voor gevraagd worden en niemand zou er naar op kijken.

14 juli 2014 om 19:47

Om maar een voorbeeld te geven, Adam Lallana, heb ik nou niet echt spectaculaire dingen van gezien, maar hij heeft een Engels vlaggetje bij zijn naam dus betaald Liverpool er 31 miljoen voor !

waarom moeten wij dan met 9 miljoen nog genoegen nemen bij Clasie ? wil je hem hebben ? schuiven maar dan !

14 juli 2014 om 19:53

Niemand doet dat 'schuiven' dan heb je een ontevreden Clasie die over twee seizoenen voor niks de deur uit loopt. Lallana heeft zich in de PL bewezen terwijl Clasie dit naar in een Eredivisie gedaan heeft. 9 miljoen is uitstekend. Dan vangt Feyenoord iets onder de 50 miljoen voor Janmaat, Pellè, Clasie en Indi. Dat is gewoon heel mooi en veel geld om je weer te versterken en te investeren in jeugd.

14 juli 2014 om 19:56

Jij vergeet zeker dat feyenoord maar 25 procent kan herinvesteren. Dus je kan alles wel verkopen, maar dat kun je nooit meer opvangen. 15 miljoen voor Clasie, take it or leave it. Laat ze maar lachen dan.

14 juli 2014 om 20:03

dan heb je te weinig Southampton gezien, is toch echt een stuk verder dan dat Clasie is. Daarbij komt het feit dat voor engelse spelers die een binnenlandse transfer maken te veel betaald wordt. Clasie heeft me positief verrast dit wk denk dat de max voor een Clasie rond de 15 mil ligt.

14 juli 2014 om 20:10

Lukaronaldo7
Clasie heeft zich op wereldniveau bewezen tegen Argentinië en brazilie! Twee van de beste landenteams ter wereld!
Lalanna?? Who the .... is he??
Vermoeiend, dat gedweep/gehyp met die Engelse voetballers!

14 juli 2014 om 20:41

Je kan Clasie en Lallana ook helemaal niet vergelijken, onzin dus om die parallel sowieso te willen trekken.

Goeie vleugelaanvallers zijn veel dunner gezaaid dan middenvelders, dat drijft de prijs ook gewoon al snel op en het feit natuurlijk dat Engelse spelers onderling sowieso meer kosten.

14 juli 2014 om 20:42

@magicmike Lallana was een van de dragende spelers van Southampton tijdens een heel seizoen in de Engelse competitie misschien wel de zwaarste competitie in europa. Hij heeft een heel seizoen zeer goed gespeeld en Clasie heeft het anderhalve wedstrijd laten zien op het WK in een team waar iedereen boven verwachting presteerde.

Het gehype is niet voor de engelse voetballers maar het verschil tussen de engelse competitie en de eredivisie.

14 juli 2014 om 21:11

Dat is zeker waar. Als Clasie in dezelfde situatie had gezeten in Engeland, dan had hij een goed seizoen gedraait in de Premier League. Nu heeft hij gepresteerd in de Eredivisie. Er is een wezenlijk verschil, dat zul je toch niet kunnen ontkennen. Ik begrijp het volledig wanneer Feyenoord veel geld voor Clasie wil zien, en de vergelijking met Engeland die je maakt is prima, alleen de conclusie die je trekt is dat niet.

14 juli 2014 om 22:33

Waarom niet? Vind het nog weinig. Zie wekelijks transfers die belachelijk zijn. Dus gewoon 20 miljoen vragen. 2 jarig contract is heeeel lang tegenwoordig. Dat hij in de eredivisie speelt maakt toch geen pepernoot uit. Ze willen hem toch. Ze vinden hem goed genoeg toch. Dus betalen.

15 juli 2014 om 08:57

Niks realistisch zijn. Feyenoord wil hem niet kwijt, heeft een contract en is meer waard. Nederlandse clubs moeten fijn de hoofdprijs vragen en niets minder.

14 juli 2014 om 19:55

En hij is ook nog aanvoerder, dus inderdaad hoofdprijs vragen. Er is inderdaad geen nood, nog 2 seizoenen contract. Volgend seizoen anders alsnog 8 miljoen vragen.

14 juli 2014 om 20:36

Feyenoord kan in mijn ogen t beste zoveel mogelijk verkopen. Kijken welke jeugdspelers in te passen zijn. Een paar aankopen doen en opnieuw opbouwen maar nu met een goede cashflow

Ik denk dat Clasie in een team moet komen waar kracht niet belangrijk is en ik denk dat hij een club van hoger niveau dan porto aankan

14 juli 2014 om 19:22

Hoger dan Porto? Dat lijkt me niet. Zou een perfecte stap zijn om zich door te ontwikkelen.

14 juli 2014 om 19:27

je denkt dat porto helemaal niets voorstelt denk ik..?

14 juli 2014 om 19:32

Porto is een topclub. Daar komen geweldige sterren vandaan. Falcao, Hulk, Fernando, Rodriguez, Moutinho... Als je je ergens tot een wereldster kan ontwikkelen is het daar. Manu zou nog iets te hoog gegrepen zijn.

14 juli 2014 om 19:35

Iets te hoog? Voor een niet basisklant van Oranje is Manu een flink stuk te hoog gegrepen, vooralsnog.

14 juli 2014 om 19:59

Ja vraag maar aan Messi. Die liet Clasie namelijk alle hoeken van het veld zien tijdens NL - Argentinie... Oh nee, het was andersom.

Wat zijn sommige mensen hier toch ontzettend zielig als een andere club dan de club waar ze zelf fan van zijn een speler goed kan verkopen. Stelletje haters.

14 juli 2014 om 20:18

Gast, wat loop je nou dom te zwammen. Ik ben zeer lovend over Clasie, maar hij komt echt wel tekort voor Man United haha, vooralsnog. Ik heb zelfs aangegeven dat hij een mooie transfer kan maken omdat hij een goed WK heeft gespeeld. Ik twijfel soms aan de intelligentie hier.

14 juli 2014 om 20:26

Als je op WK niveau een speler als Messi kunt uitschakelen, dan kun je ook bij Manu spelen. Ten eerste speel je daar niet wekelijks maar wordt er gerouleerd door de vele wedstrijden en ten tweede is daar Van Gaal trainer, die je zal laten spelen in de wedstrijden waarvan hij denkt dat je bruikbaar bent.

14 juli 2014 om 20:33

Ja hij speelde prima tegen Argentinië, maar kwam er wel pas in toen er al een uur gespeeld was. Dat wil niet direct zeggen dat je klaar bent voor Manchester United, wat een onzin. Clasie is namelijk ook vaak genoeg verzopen in topwedstrijden maar dat vergeet je voor het gemak even. Clasie is nog niet klaar voor de absolute top, een tussenstop zou veel verstandiger zijn. Een speler van zijn leeftijd moet juist veel spelen en dan pas de stap maken, anders stagneert zijn ontwikkeling.

14 juli 2014 om 21:17

Men denkt sinds het WK ineens dat een enkele wedstrijd goed spelen genoeg is om vervolgens een transfer te verdienen naar een club waar je week in, week uit, moet presteren. Dat van Gaal trainer is in Manchester wil nog niet zeggen dat Clasie er vervolgens naartoe moet vertrekken. Dat men daar rouleert ook niet. Dat doen ze met spelers waarvan men weet dat ze de Premier League aankunnen. Dat heeft Clasie niet bewezen. Clasie speelde leuk in de Eredivisie en viel in op een WK. Dat hij dan Messi onder controle wist te houden en af en toe een leuke pass gaf betekend niet dat hij in de Premier League mee kan draaien.

14 juli 2014 om 22:02

Porto is een hele goede ploeg.
Alleen heeft Feyenoord al gezegd Clasie alleen voor de hoofdprijs te laten gaan.
En terecht.

Voor 5 miljoen mag die weg. Van Geel doet niet zo moeilijk.

14 juli 2014 om 19:22

Er is vorig jaar volgens mij nog een bod van 5,5 miljoen afgewezen. Na een WK zal de prijs niet gezakt zijn.

14 juli 2014 om 19:26

5 Miljoen kom op zeg. Feyenoord mag best 20 Miljoen vragen. Hij is wel onze aanvoerder en heeft nog een twee jarig contract. Ik zelf hoop echt dat hij blijft en zijn stempel op dit elftal kan drukken...

14 juli 2014 om 19:34

Kunnen ze doen, maar ze zullen er niet veel meer dan 10 voor vangen. Janmaat levert ook maar 6 op

14 juli 2014 om 19:39

Vreemde stelling en wel om de volgende redenen
Janmaat is verdediger en voor aanvallers en middenvelders wordt nu eenmaal meer gelegd
dan heeft Clasie ook nog doorlopend contract voor 2 Jaar en Janmaat maar 1
Ook heeft Feijenoord geen schulden meer met de verkoop van Pelle dus je kan gewoon wat hoger inschalen nu
we hoeven niet meer voor een schijntje te verkopen, zeker niet daar Clasie 1 van de dragende spelers is bij Feijenoord

14 juli 2014 om 20:19

Arko denkt precies hetzelfde als ik.

14 juli 2014 om 20:44

Maar Feyenoord had er in mijn ogen juist bij Janmaat zoveel meer uit kunnen halen met goed onderhandelen, een rechtsback met potentie die zijn er gewoon niet heel veel dan had je toch wel meer als 6 miljoen kunnen krijgen als je het echt goed had aangepakt.

Heeft nog maar een 1-jarig contract maar was op de 12 gaan zitten dan had je waarschijnlijk wel 8 a 9 miljoen kunnen vangen, dan had je een veel betere deal gemaakt als nu waarbij ik toch het gevoel heb dat er meer in had gezeten.

15 juli 2014 om 10:45

Precies dat V watcher

contract voor 2 seizoenen indruk gemaakt op het wk inzetten op 11 miljoen als je dan tussen de 9 en 10 krijgt uitstekend direct toornstra halen bij fcu

14 juli 2014 om 22:38

Wat een belachelijk laag bedrag. Hij is jong. Gaat beter worden. 2 jarig contract is gewoon lang. International van halve finalist wk. Aanvoerder feyenoord. Hoezo 10 miljoen. Nederlandse clups moeten een pact sluiten. Gewoon 20 miljoen. Anders zelf opleiden. Zo simpel is het.

Ik hoop dat Clasie nog een jaar blijft. Als hij ook weggaat wordt het praktisch onmogelijk om nog voor de titel te spelen.

14 juli 2014 om 22:41

Dat wordt het toch wel ben ik bang, indy weg janmaat weg en veel kans dat de vrij ook nog gaat. Pelle weg .....wordt moeilijk volgend jaar.

Wat zijn nu precies de plannen van Feyenoord aangezien de halve basis lijkt te vertrekken.
Staan er wel goede jeugdspelers klaar om dit allemaal op te vangen?
Bovendien moet je het met Boulahrouz ook nog maar zien, ik hoop dat het goed uitpakt maar Feyenoord zou er goed aan doen om niet zoveel basis spelers te laten gaan.

14 juli 2014 om 19:29

Feyenoord heeft dollar tekens in de ogen. En terecht ook wel. Ik denk dat het aardig op te vangen is. Er moet één goede spit bijkomen en misschien een versterking in de breedte. Boulahrouz overbrugt mooi het gat dat er even ontstaat tussen basis en jeugd. Daarnaast gaat het team naar verwachting om spelers als Kongolo, Vilhena en Boetius draaien. Ik geloof best dat ook zij enorme stappen gaan maken.

14 juli 2014 om 19:34

alleen jammer vilhena wordt gebruikt als controlleur en niet als 10 wat hij het beste kan.

14 juli 2014 om 20:20

Er moet ook bijna een compleet nieuwe verdediging komen. Wat mij betreft is alleen Kongolo een zekerheid achterin. Mathijsen, Nelom, Boula en van Beek zijn twijfelgevallen of jongens waar je niet een heel seizoen op kan bouwen. Van mij part haalt Feyenoord nog een RB, een RCV en een LB (hoop op vAanholt).

Porto is kampioen in het vragen van bizarre bedragen en feyenoord hoeft niks meer te verkopen dus gewoon 17 vragen en bod accepteren vanaf 14 laat porto dan ook maar betalen ook! En anders houden we onze captain gewoon ook prima

14 juli 2014 om 19:35

Ik ben het met je eens, dat je lekker hoog moet gaan zitten vooral bij die eikels van Porto. Maar 10 miljoen is toch het absolute maximum wat je voor hem kan krijgen hoor. Vind het echt geen geweldige speler, zeker niet meer dan 10 waard.

14 juli 2014 om 19:53

Dat vind jij,was zowel tegen Argentinië als Brazilië 1 van de betere waardoor er eindelijk een middenvelder was. Maar ja als je geen voetbal kijkt weet je t natuurlijk ook niet.

14 juli 2014 om 19:54

Als je een cl en europa cup wint, spelers aflevert die direct aan de wereldtop verschijnen, dan heb je wel een positie.om hoge bedragen te vragem toch.

14 juli 2014 om 20:12

Clasie is gewoon een van de beste spelers van de Eredivisie, dat hoor ik zelfs Ajacieden in mijn kennissenkring beamen. Willen wij dat onze competitie geen compleet koophuis wordt voor niet eens veel betere competities als de Portugese moeten wij eens de hoofdprijs durven te vragen. 13 a 14 miljoen, niet minder.

15 juli 2014 om 01:42

Helemaal mee eens Clasie is 2 jaar op rij de 2e in de voetbal verkiezing,hij is de meest onderscheppende speler en heeft het hoogste percentage aangekomen passes. Hij zou aan zijn schot moeten werken maar verder is er weinig meer voor m in de Eredivisie te leren hoe erg ik t ook vind maar moet echt naar een topclub en dat is Porto gewoon!

Niet doen Clasie. Nog een jaar Feyenoord en je kan naar een betere competitie. Goede voetballer in wording met een zeer sterke basistechniek. Gaat het wel maken mits hij slim handelt.

Weet iemand wat Feyenoord met al die overige miljoenen gaat doen? Ik hoop niet voor ze dat er belachelijke aankopen gaan komen, maar het merendeel weer in eigen jeugd geïnvesteerd wordt. Anders gaat het weer mis...

Zo....feyenoord kan flink cashen. Ik ben echter bang dat dit teveel van het goede is. Normaliter kun je 2 a 3 spelers verkopen uit de basis, maar het lijkt er op dat dit een stuk meer zal zijn bij Feyenoord. Pelle, Janmaat, de Vrij, Martins Indi en Clasie is gewoon de helft van alle veldspelers. Zou dit Feyenoord niet terug kunnen gooien?

14 juli 2014 om 19:31

Als je gewoon bepalende spelers van subtoppers haalt, kun je snel kampioen worden zelfs. Een Botthegin is bv een prima opvolger van Martins Indi. Clasie is wat lastiger... bij de subtoppers zie ik niet echt een waardig opvolger...

14 juli 2014 om 19:41

Die moeten het eerst nog maar eens waarmaken. Je kan er niet zomaar vanuit gaan dat ze het niveau en de druk aankunnen. Ik denk dat je sowieso een tussenjaar gaat krijgen dan.

14 juli 2014 om 20:08

Toornstra? Iets aanvallender, maar zou hem gelijk halen.

We waren allemaal trots toen er zoveel Feyenoorders mee mochten naar het WK, nu zien we pas de andere kant van de medaille. Er blijft zo niemand over en van Geel is wel snel tevreden waar het om de transfersommen gaat. Valt me vies tegen, de bedragen die tot nu toe binnen gekomen zijn.
Vraag nu voor Clasie maar eens de hoofdprijs, ipv met 5 a 6 miljoen tevreden te zijn, want een gelijkwaardige speler krijg je nooit voor dat geld.

dat gaat niks worden volgendjaar met feyenoord als ze de helft van de basis spelers kwijtraken word het rechter rijtje

Lekker 8 miljoen voor Clasie vragen gewoon de volle pond vragen we zijn nou uit de financiële problemen dus gelijk een goeie doorstart maken.

lekker goeie jeugd talenten laten door komen altijd goed.

14 juli 2014 om 19:39

jij noemt 8 miljoen de volle pond voor clasie? als je al zo laag in zet eindig je met 6.5 !

we hoeven helemaal niemand te verkopen, hij is captain en ligt nog 2 jaar vast. als ze hem zo graag willen mogen ze ook betalen ook !

14 juli 2014 om 19:50

Denk je nou werkelijk dat als FC Porto bij Feyenoord komt en een bod doet tussen de 5 en de 10 miljoen voor Clasie dat Feyenoord zegt nee misschien wil Clasie zelf ook weg dat weet je ook niet.

In tegenstelling tot De Vrij (vraagprijs 12) en Janmaat (vraagprijs 6,5) heeft Clasie een meerjarig contract. Hij is international, heeft een goede pot gespeeld op het WK en is aanvoerder van Feyenoord. De belangrijkste man. Feyenoord moet hem behouden, nu andere sterkhouders vertrekken. Voor minder dan 15 miljoen euro niet laten gaan.

Feyenoord is niet slim bezig als ze ook nog Clasie verkopen. Dan ben je direct als je beste spelers kwijt en veel basisklanten, kun je weer opnieuw gaan bouwen. Ook al pak je veel geld, je haalt echt niet soortgelijke spelers naar Feyenoord toe. Zou slecht handelen zijn, ook volgend jaar kunnen ze nog verkocht worden.

14 juli 2014 om 19:45

daar zit hem nou juist het probleem
Pelle gaat herrie schoppen als je hem voor de 2e keer een potentieele groot geld transfer ontzegd

De Vrij ligt nog maar 1 jaar vast

Janmaat ligt nog maar 1 jaar vast

dus die 3 moet je sowieso kwijt

Clasie kun je wel proberen te houden maar als een club met 12 miljoen komt... ja zeg dan maar eens nee bijvoorbeeld (zelfde geld bijvoorbeeld ook voor Klaassen, als daar een club met 10 miljoen voor komt zegt Ajax waarschijnlijk ook geen nee)

BMI staat al een jaar stil in zijn ontwikkeling en heeft daarnaast nou niet bepaald een uitmuntend WK gespeeld, Niet slecht hoor maar ook niet dat je zegt Poe poe

dus 8.5 miljoen voor hem was al prima

14 juli 2014 om 19:51

Janmaat gaat bij Newcastle United tekenen en Manchester United gaat voor De Vrij

14 juli 2014 om 19:52

Maar Feyenoord hoeft Clasie niet meer te verkopen als de rest al verkocht is qua financien. Je had dit kunnen zien aankomen en het is vgeel te verwijten dat er nog maar jaar contracten over zijn na een Wk... dat vind ik behoorlijk slecht geregeld, je kan wel iets meer vooruit kijken. BMI verkopen is prima, vind het veel geld voor een speler die helemaal niet zo geweldig is, Janmaat idem vond ik ook zeer tegenvallen op het WK. Maar alles ineens dat ga je wel voelen in de prestaties denk ik ...

14 juli 2014 om 20:00

die contracten zijn ook gevolgen van financiele ruimte he
het absolute salarisplafond is 1.000.000, daar worden al uitzonderingen in gemaakt voor de eerder genoemde spelers Pelle en de Vrij bijv. die allebij Boven die 1 mil zaten

maar Feyenoord was tot voor kort niet in de positie meer salaris te kunnen bieden, en nu we na de transfer van Pelle Wel weer die ruimte hebben gaat er maar 1 bijtekenen (overigens wel gelijk 1 van de meest potentieel waardevolste namelijk Kongolo) maar daryl en stefan doen dat niet, das hun goed recht !

nu we weer 100%financieel gezond zijn zul je na deze transferperiode een shit-load aan berichten op VZ gaan krijgen over Feyenoorders die verlengen (boetius,vilhena,kongolo en nog een hoop andere)

14 juli 2014 om 20:20

Oke, verklaart wel het een en ander. Maar iedereen wist dat Pelle in ieder geval zijn transfer ging maken en er weer geld beschikbaar zou komen met nog een verkoop daarbij, immers veel 1-jaar contracten nog. Dan had er in mijn ogen wel weer iets pro-actiever gehandeld mogen worden. Toekomst beeld ziet er prima uit hoor, financieel weer gezond en veel talent. Maar als nu Pelle,clasie, Bmi, de Vrij en Janmaat allemaal vertrekken dan kun je de komende 2/3 jaar de titelaspiraties in de koelkast zetten..

Lijkt me geen goed stap, Porto speelt met een controleur en dan wordt Clasie overlopen, aan de andere kant hebben ze wel Herrera dus dan zal die heel veel van vuile werk moet opknappen, of ze moeten in de punt naar voren gaan spelen met Herrera en Clasie als controleurs en Quintero als '10'. Ben benieuwd.

Allereerst is dit natuurlijk goed voor Feyenoord en voor de spelers dat ze zo goed gepresteerd hebben maar aan de andere kant wordt het wel lastig om een goed ingespeelde elftal op tijd klaar te hebben. Denk dat ze het moeilijk gaan krijgen in de Eredivisie en de CL kunnen ze helemaal wel vergeten.. zijn best wel veel basisspelers die eventueel weggaan, maar goed ze willen gelukkig ook weer financieel gezond worden dan is dit echt goed voor Feyenoord maar sportief gezien voorspel ik dan wel een minder seizoen, maar hoop voor jullie dat ik het mis heb.

Wilshere... Jou mening doet er gelukkig niet toe. Clasie speelt al jaren heel goed bij feyenoord en heeft zich zelfs nog op het wk de laatste wedstrijden heel goed laten zien. De jong werd heel erg gehyped maar zoals hierboven al aangegeven ging oranje nou niet bepaald slechter er van spelen maar alleen maar beter!! Dus hoe kom je in vredesnaam op 5 miljoen?????? Hij is aanvoerder van feyenoord, 2 jarig contract en heeft zich in de kijker gespeeld in maar 1.5 wedstrijd op het hoogste podium! 15 miljoen sowieso vragen!! Maar zie hem liever blijven onze kleine bikkelaar

Oke
Pelle en Janmaat waren geen onderdeel van de talentenpool
dus deze bedragen zorgen voor aflossen schuld plus positief vermogen
voor Indi gaat 2 miljoen naar talentenpool dus zeker nog 6 miljoen naar positief vermogen
in totaal bijna 22 miljoen -6 schuld aflosssen

Clasie en de Vrij kost 20 % naar talentenpool
De vrij en Clasie is totaal ook ongeveer 20 samen -TP hebben ze dus ca 30 miljoen op de bank
Bhoula is al trasfervrij binnen
Atsu za zo duur niet zijn
Dost is een optie
Beiden max 10 totaal
heeft Feijenoord nog 20 in de plus
moet toch wat mee te beginnen zijn

Word tijd dat nederlandse clubs poot stijf gaan houden. Wat heeft de portugese competitie nou meer dan de nederlandse behalve schulden en mooi weer? Als je ziet voor wat voor bedragen sommige portugese spelers/braziliaanse spelers verkocht worden.. clasie: 20 miljoen. De vrij: 20 miljoen. Het is maar net wat de gek er voor wil geven. Daag porto.

Waarom denkt iedereen hier dat Feyenoord alleen maar aan het geld denkt en niet aan de sportieve situatie. Even een overzicht. Weg zijn de kwantitatief en kwalitatief gezien overbodig Martins Indi want Kongolo(is beter)/Mathijssen/Nelom/Woudenberg zijn er nog, Pelle waarvoor men als vervanger in gesprek is met Wolfsburg over Bas Dost, niet eens een verzwakking en Janmaat waarvoor Boulharouz is teruggehaald. Kortom er is nog niets aan de hand. Dit bestuur heeft 40 jaar wanbeleid in vijf jaar weggepoetst en sportief de weg omhoog ingezet. Dat gaan ze echt niet allemaal teniet doen. Dat geloof ik geen moment. Van Geel en Gudde doen prima werk. Al 24 miljoen binnengehaald en nog geen euro uitgegeven. De club is schuldenvrij (aandelen zijn per definitie geen schulden) en heeft geld op de bank. Dat is sinds 1975 niet meer voorgekomen. Gudde wordt verketterd door de onderbuikschreeuwers binnen het Legioen maar verdient een standbeeld.

14 juli 2014 om 20:08

Boulahrouz voor Janmaat is natuurlijk een lachertje. Als back moet je aanvallend toch ook wat kunnen, maar dat is met boulharouz een groot probleem. Altijd geweest ook. Bovendien vind ik hem niet meer goed genoeg, maar dat zal de tijd uitwijzen.

14 juli 2014 om 20:18

Wie zegt dat we klaar zijn? Nu De Vrij gaat vertrekken hadden we zowiezo nog een rechtsbenige centrale verdediger nodig. Boula is een prima optie. Is geen De Vrij maar dat is bijna niemand meer. Er zal nog een rechtsback bijkomen denk ik.

Porto en Benfica zijn kampioenen in het vangen van goeie bedragen voor hun spelers waar waarom? Omdat ze iedere jaar in de CL en vervolgens in de EL zitten en altijd goed voetbal spelen en ook nog eens ver komen. Die spelers laten het zien op het allerhoogste niveau; in de CL of vanaf de kwartfinales van de EL. Dat is heel wat anders dan onze spelers die in de CL er niks van bakken en in de EL door nietszeggende clubs eruit vliegen.

Daar wordt het verschil gemaakt maarja, niemand van jullie ziet dit natuurlijk.

Gewoon minimaal 12 miljoen vragen. Nog even los of hij het precies waard is (ik vind van wel) kan je als club meer vragen omdat de kwalitatieve aderlating nog groter is nu Clasie een van de weinige steunpilaren is die je nog hebt. Feyenoord is geen koophuis, gewoon dokken voor onze spelers.

Ik heb hem niet gevolgd dit seizoen, maar wat ik van hem gezien heb dit seizoen merk ik op dat hij echt wel een degelijk potentieel heeft. Zoekt vaak de voetballende oplossing. Kan iemand a la Pirlo worden, maar ik misshcien heb ik hem nog niet lang genoeg gevolgd en zit ik er totaal naast.

Waarom zegt iedereen max 7-10 mil?

Vraag is gewoon 20 mil of meer dat doen alle grote clubs voor waardeloze spelers.. Zijn genoeg clubs die het betalen.

Gewoon 20 miljoen vragen en uit komen op 15 miljoen. De vrij voor 10 miljoen. Heb je bij elkaar rond de 50 miljoen met de verkoop van indi Janmaat Pelle erbij. Toornstra ophalen bij Utrecht en van aanholt bij Chelsea.
Kongolo door laten schuiven naar het middenveld als breker.

Mulder
Boularouz beek Mathijssen aanholt
Toornstra vilhena kongolo
John dost boetius

In mijn ogen kansloze transfer. Porto heeft beter spul rondlopen, en anders kunnen ze wel wat beters aantrekken dan Clasie. Dat mensen hier 15m roepen is mij ook een raadsel.

14 juli 2014 om 20:32

Dat ze 15 miljoen willen vragen begrijp ik wel. Feyenoord hoeft Clasie natuurlijk niet te verkopen omdat hij nog een meerjarig contract heeft. Hij heeft veel interesse gewekt door op het WK te spelen zoals nu blijkt, dus waarom zou je als Feyenoord zijnde hem nu dan voor 7 miljoen verkopen?
Denk dat het standpunt van Feyenoord eerder zal zijn, Clasie blijft of er moet flink voor hem betaald worden.
BMI mocht vertrekken ondanks zijn meerjarig contract omdat Kongolo minuten moet gaan maken dus dat is een win win situatie.
De Vrij en Janmaat wilden niet bijtekenen dus moesten verkocht worden met hun eenjarig contract. Pelle loopt al ruim een jaar te zeuren dat hij weg wil dus dat was ook 1 + 1 =2. Waarom er nu mensen roepen dat Feyenoord blij moet zijn met 7 miljoen voor Clasie blijft mij dan weer een raadsel. Die 7 miljoen kunnen ze volgend jaar waarschijnlijk ook nog wel vragen voor Clasie.
Velen vergeten dat de Feyenoord spelers nog steeds een stuk jonger zijn dan bij bijvoorbeeld de concurrenten, Clasie is net 2 weken geleden 23 geworden.

Feyenoord moet gewoon de hoofdprijs vragen, klaar. Of Clasie dat bedrag nou wel of niet waard is, alle sterkhouders van vorig seizoen gaan weg... Dat moeten we maar accepteren en genoegen nemen met een reëel bedrag? Dacht het niet. 15 miljoen en voor niet minder niet eens de moeite nemen. Enige voordeel hieraan is dat we het lekker kunnen investeren in een paar hele goede voetballers, maar het zal wel weer lang duren voordat het team op elkaar is ingespeeld en we een serieuze titelkandidaat kunnen zijn, maar tegen die tijd zal de rest wel weer worden opgekocht, zo gaat dat nou eenmaal.

Hahn
???
Van Beek
Kongolo
van Aanholt
Toornstra/Im
Afellay/Ziye
Vilhena
Atsu / Bilal
Dost
Boëtius
14 juli 2014 om 20:48

Feyenoord heeft nog 5 jaar nodig om terug te keren. Althans daar ga ik van uit.
We zijn eindelijk schulden vrij en naar mijn idee is dan nu de aandelen terug kopen prioriteit nummer 1. Zou toch zonde zijn als wij net als Ajax elk jaar miljoenen aan dividenden aan aandeelhouders moeten gaan uitkeren? Dat is pas weggegooid geld.
Ik verwacht dat Feyenoord dit jaar al 1 derde van de 49% zal terugkopen voor 10 miljoen dan moet Feyenoord de komende 2 jaar nog voor 20 miljoen aandelen terug kopen en met de talenten Vilhena, Boetius, Kongolo en Clasie gaat dat vast en zeker lukken. Pas dan kunnen we echt gaan bouwen aan een Feyenoord waardig elftal en kan de begroting weer richting die van PSV en Ajax. Het huidige beleid pakt prima uit. We halen CL voetbal met de 5e begroting van de eredivisie, ik zie geen reden om dat nu te gaan wijzigen. Zou het zonde vinden als we nu gaan investeren in de selectie en dan de komende 10 a 15 jaar blijven ploeteren omdat we kampioen willen worden en aandelen willen terugkopen tegelijkertijd.

Ayoub optie om te halen.. Punt naar achter uitstekende vervanger denk ik!

14 juli 2014 om 20:50

Prima speler speelt bij Utrecht en jong Oranje ook altijd lekker , bovendien vormt hij een goed koppel met Vilhena.

Wauw, heel de basis van Feyenoord dit seizoen begint leeg te stromen. Pelle weg, de Vrij weg, Janmaat weg, Indi weg en nu ook waarschijnlijk Clasie.

Overigens heeft Feyenoord een goede jeugd en hebben zij ook met Boulahrouz al achterin wat ervaring gehaald. Van Beek zal hoogstwaarschijnlijk volgend jaar basis staan, zelfde voor Kongolo. Verder zullen ze waarschijnlijk spelers van de jeugd door laten stromen.

14 juli 2014 om 20:52

De nieuwe lichting staat alweer klaar , kampioen zal je nog niet worden denk ik , maar deze lichting kan je wel langer vast houden omdat Feyenoord nu een positief eigen vermogen heeft.

dat is nou eenmaal de vloek van de eredivisie tegenwoordig. je bent voor je ontwikkeling al snel een stap omhoog in het buitenland. natuurlijk pakken spelers (met de juiste mentaliteit) op deze leeftijd (22/23/24) deze kansen op en ontwikkelen zich. Hoe negatief je ook bent over clasie, feit blijft dat clubs als porto fiorentina en ook eventjes united er wel wat in zien/hebben gezien. deze mensen hebben er toch echt wel verstand van. Clasie's probleem is niet dat ie zn body niet mee heeft, hij heeft gewoon een babyface. ruige baard kale kop doen al wonderen voor hem, let maar op. clasie gaat wel weg. een stapje hoger. nog niet bij de absolute top, maar porto zal een prima stap voor hem worden. wordt ie wat gemener en gehaaider van. hij speelt nu nog wel eens naief (happen bij verdedigende acties bijvoorbeeld)

Feyenoord die komt wel weer verder. er staan alweer nieuwe jonkies klaar om het te proberen. en stel dat atsu/affelay komen samen met boulharouz en mathijsen heb je ook weer genoeg ervaring in de linies. lijkt me interessant als die 2 er nog bij komen.

Waar is porto mee bezig, wat een middelmaat, bovendien spreken zowel gudelj als clasie geen portugees of spaans wat de communicatie er alleen maar moeilijker op maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren