Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz ontsteekt in woede: ‘Schandalig, hoe kan Makkelie dat nou doen?’

Laatste update:

Peter Bosz snapt niets van de tweede gele, en dus rode kaart, die Armando Obispo ontving in de 89ste minuut van het uitduel van PSV met Go Ahead Eagles (0-1). De winnende coach heeft de beelden teruggezien en vraagt zich af wat arbiter Danny Makkelie bezielde om de PSV-verdediger van het veld te sturen.

"Tot slot het Obispo-moment. Had je hem niet eerder moeten wisselen?", krijgt Bosz na afloop als vraag op de persconferentie. De oefenmeester van PSV reageert direct als door een adder gebeten.

"Nee man, dat was toch helemaal geen rode kaart?", reageert Bosz vol ongeloof. "Het is toch schandalig?" De betreffende journalist lijkt enigszins te schrikken van de reactie. "Ik heb het nog niet teruggezien, sorry."

"Ach man, hou op. Verschrikkelijk", gaat de verontwaardigde Bosz verder. "Nee natuurlijk was het geen rode kaart. Hoe kan hij (Makkelie, red.) daar in hemelsnaam de tweede gele kaart voor geven? Ga maar eens goed kijken, het is echt verschrikkelijk."

Bosz spuwde ook zijn gal bij ESPN. "Dat is toch geen gele kaart man? Wie begint daarmee? Ik vond dit zo slecht gefloten, vreselijk. Wie houdt wie vast? Bij een gele kaart mag je niet kijken? Dan moet je toch erg overtuigd zijn dat het een kaart is, of niet?"

PSV begon goed tegen Go Ahead en kwam via Sergiño Dest in de tiende minuut al op 0-1. De Eindhovenaren verzuimden daarna om het karwei in Deventer snel af te maken, waardoor het tot het einde spannend bleef in Deventer, zeker ook vanwege de rode kaart voor Obispo.

De nog ongeslagen koploper heeft nu een voorsprong van dertien punten op nummer twee Feyenoord. De Rotterdammers komen zondagavond om 20:00 uur nog wel in actie tegen Heracles Almelo, de nummer veertien van de Eredivisie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Bosz heeft geluk dat ze alles winnen en het niet spannend is want anders zou hij helemaal uit zijn plaat gaan. Bizarre reactie, en dan vinden mensen Slot een zeikerd. Deze man huilt bijna.

8 maart 2024 om 23:50

Bosz heeft wel gelijk. Slaat nergens op

8 maart 2024 om 23:50

Bijde hielden elkaar vast dus geen geel vond ik. Bosz reageerde beetje acteur achtig niet doen Peter. psv speelde wel fantastisch had zomaar 0-4 kunnen zijn.

8 maart 2024 om 23:53

Hij heeft gewoon gelijk! Die eerste kaart al belachelijk, laat staan die tweede....

8 maart 2024 om 23:55

Ja idd. Die man heeft dit jaar 2x pech gehad en 2x drama gemaakt. Toen lindhout uit bij Twente met zijn hand naar zijn borstzak liep en dacht 'oh nee die Bakayoko heeft er al 1, hoorde je hem niet. Psv dik verdiende kampioen, maar heeft ze niet tegen gezeten. Vooral in de Champions league

9 maart 2024 om 00:00

Het heeft niet tegen gezeten? Zeg je dat nou serieus? Een ploeg die na 25 speelrondes nog steeds ongeslagen is en slechts 3x gelijk heeft gespeeld. In de CL heeft psv slechts 1x verloren in 7 wedstrijden (11 als je de voorronde meetelt). Hoe kan je in vredesnaam stellen dat het niet tegen heeft gezeten? Zeker gelet op alle blessures die ze nog eens hebben gehad

9 maart 2024 om 00:30

Eigenlijk moet je je als PSV-fan niet bezighouden met dit soort reacties (je bent niet de enige die dit zegt) omdat je een geweldig seizoen aan het draaien bent wat mogelijk historisch kan worden, maar zeggen dat het PSV allemaal meezit vind ik echt onzin.

Het heeft PSV één keer heel erg hard meegezeten dit seizoen en dat waren de vijf minuten waarin Ocampos twee keer geel pakte in Sevilla, voor de rest heeft PSV het helemaal op eigen kracht moeten doen. PSV heeft zo bizar veel blessures bij basisspelers gehad dit seizoen dat een ongeslagen status na 25 wedstrijden Eredivisie dit seizoen een prestatie van formaat is, hoe zwak de rest van de Eredivisie ook is.

Lang kostte 12 miljoen (of zoiets) en is nagenoeg het hele seizoen geblesseerd en heeft volgens mij nog geen topwedstrijd gespeeld op Arsenal-uit en Sevilla-thuis na. Bella-Kotchap is het hele seizoen geblesseerd geweest waardoor je gigantisch vaak met Ramalho moet spelen. Veerman en Saibari hebben veel wedstrijden gemist door korte blessures, Guus Til is geblesseerd geweest, Tillman is geblesseerd geweest. Lozano is geblesseerd geweest; Boscagli miste de eerste wedstrijden van het seizoen, Schouten is een paar keer ziek geweest. De enige basisspelers die dit seizoen volledig pijnvrij zijn gebleven zijn Luuk, Benitez, Bakayoko en Teze volgens mij. Dat is dan misschien nog een gelukje, dat Bakayoko niet geblesseerd is geweest omdat dat de enige echte rechtsbuiten in de hele selectie is (al kan Lozano daar ook redelijk spelen natuurlijk).

Nee, de rest van de Eredivisie mag niet best zijn, een waarschijnlijk kampioenschap van PSV zal er absoluut geen zijn van geluk wat de goede kant opvalt, zeker niet met een sterk Feyenoord dat het qua punten bijna net zo goed dat als vorig seizoen (en toen werden ze er ruimschoots kampioen mee).

9 maart 2024 om 05:54

@hansrot, Bosz zei destijds in de persco na Twente - PSV dat hij Bakayoko erop had aangesproken dat hij een domme actie deed aan de zijlijn in laatste minuut met een 0-3 voorsprong. En dat hij goed weg kwam zonder 2e geel. Al had de eventuele rode kaart geen invloed op verloop wedstrijd. En die van gister had dat nog wel kunnen zijn.

9 maart 2024 om 16:00

Psvmanunited, Ocampos pakte rood, maar dan moet je alsnog twee keer scoren voor een verlenging. Ik vind het, naast mazzel, ook knap. Sevilla mist een speler voor de counter, maar kan nog steeds een dubbele bus parkeren. Twee keer scoren is dan al een hele opgave. Maar wij scoorden er drie! Het was
prachtig om de wedstrijd te zien kantelen, Sevilla ineens als een gewond dier, en PSV dat al op de rug lag ineens bloed ruikend. Wij kregen vleugeltjes, maar Sevilla stortte in mijn ogen totaal onnodig in.

Zelfs dat zou ik dus niet willen wegwuiven als pure mazzel

8 maart 2024 om 23:57

Wat is er bizar aan? Die kaart is bizar. Ik zie niet eens wat Obispo nou zo verkeerd doet. Die andere speler wel, die trekt Obispo naar de grond zodat hij vrije doorgang heeft.
Bizarre kaart waar je niet eens van kan genieten als die tegen de aartsrivaal is.

9 maart 2024 om 00:07

Ben er maar blij mee, als het geen geel was dan ontstond er een zeer grote kans op 1-1. Denk dat Go Ahead ook liever door had gespeeld.

9 maart 2024 om 01:19

Dan nog kan je dit alleen GAE zelf kwalijk nemen. Obispo niet. Hij deed niets fout

9 maart 2024 om 05:47

Denk dat als er door was gespeeld en er kwam de 1-1 uit, de VAR wel had ingegrepen en terecht had afgekeurd wegens overtreding van GAE speler op Obispo. Nu mocht VAR niet ingrijpen, want bij geel mag dat niet.

9 maart 2024 om 07:51

Obispo begon met trekken, dus ik weet wel eigenlijk zeker dat de VAR dit niet had teruggedraaid. Dat doen ze alleen bij 100% fouten.

9 maart 2024 om 08:39

Idd maar dat willen psv-supporters blijkbaar niet zien. Al vond ik geel wel overdreven. Obispo begint, die van Go Ahead houdt vervolgens ook vast. Eerste overtreding van Obispo maar Makkelie had beter voordeel kunnen geven en het zonder kaart af kunnen doen.

9 maart 2024 om 08:51

@Chuck01 ik ben een Ajacied. Dit was een onterechte kaart. In ieder duel wordt een beetje vastgehouden en het gaat hier om de overtreding en de gele kaart. Heeft niks met psv-supporters te maken

Schandalige beslissing inderdaad. Heb wel het gevoel dat Bosz slecht tegen dit soort dingen kan. Als PSV niet alles gewonnen had, dan was hij vaker zo negatief over scheidsrechters geweest.

8 maart 2024 om 23:55

Ik heb genoeg overtredingen gezien van Go Ahead, die niet bestraft werden met een gele prent

9 maart 2024 om 00:10

Bosz was zwaar geërgerd na de niet gegeven strafschop tegen Feyenoord, omdat zelfs een blinde kon zien dat het een overtreding was. En nu is hij zwaar geërgerd over een 2x geel = rood situatie, wat never nooit geel was. De man kan niet tegen onrecht. Denk dat we dat allemaal niet kunnen. Voor de rest kan hij vooral slecht tegen zijn eigen team als het onderpresteert. En zo hoort het ook.

9 maart 2024 om 00:15

Hier sla je de spijker op z'n kop. De meeste zullen er niet mee eens zijn...

9 maart 2024 om 01:40

Nee idd, omdat onrecht 2 kanten op is. De onrecht voor Bor.D onlangs hoor je hem niet.

Peter begint nare trekjes te krijgen. Vorige week, heel NL genoten maar Peter niet. Tegen Zwolle uit 1-7 en dan janken dat PSV te veel kansen onbenut heeft gelaten. Het zijn geen robots. Daarnaast mag je ook wel eens trots zijn, maar dat zal wel niet passen in een “topsportc”cultuur!

9 maart 2024 om 07:17

Maar wanneer psv een penalty meekrijgt die er geen is, zegt Bosz lacherig dat hij gelukkig geen scheids is. Dan is meneertje niet zo boos en verontwaardigd

9 maart 2024 om 12:49

@4fRedondo Dus Bosz mag niet kritisch zijn op zijn eigen ploeg, wanneer ze de kansen op het uitbreiden van een voorsprong tegen Feyenoord zo makkelijk verpesten. Het moet niet gekker worden.

9 maart 2024 om 12:50

@Slim2007 Niet boos en verontwaardigd maar wel eerlijk. Hij geeft in ieder geval toe dat ze op dat moment flink bevoorrecht worden, wat andere trainers nalaten.

9 maart 2024 om 07:23

Ik ben absoluut geen fan van Bosz of PSV, maar hij reageerde heel normaal. Degene die dit artikel heeft gefabriceerd na het zien van de persconferentie is getraind om clicks te genereren.

Bizarre beslissing van Makkelie, inderdaad. Geen idee wat hij gezien heeft, maar met het voordeel van tig herhalingen zie ik nooit geel. Ik weet ook niet wat de grensrechter gezien heeft, maar vier ogen zouden genoeg moeten zijn. De VAR kan helaas niet ingrijpen. Heel lullig voor Obispo, die overigens wel weer aantoonde bij het 'oude' PSV te horen dat ik maar wat snel wil vergeten. Binnen vijf minuten volgens mij leidde hij met een vercrackte ballaanname alweer paniek en de eerste kans in. Daarna was het niet veel beter.

9 maart 2024 om 01:32

Vercrackte balaanname🤣

Een typische verdediger voor de Championship of rechterrijtje Serie A. Wild spelen, ballen weg rossen, de leider uithangen maar geen flauw benul hebben van positionering of slim verdedigen. Wat hoop ik dat we daar nog een miljoen of 5 voor kunnen vangen.

9 maart 2024 om 01:59

Tja, ik heb de hype rond Makkelie nooit begrepen. Een grote naam, maar echt niet beter dan het kaliber Higler. Ook zelden een scheidsrechter zo vaak in opspraak zien raken dan Higler in CL-wedstrijden.

Toch ook wel weer tekenend voor het journalisme ... Bosz proberen de maat te nemen, niet zelf de situatie nogmaals bekeken en je laten afbluffen door een blaffende coach.

9 maart 2024 om 00:22

Dit is die Rik Elfrink ten voeten uit. Ook deze vraag weer, zich meteen verontschuldigen dat hij het nog niet heeft gezien, alsof ie zich voor z'n eigen vraag schaamt. Vraag dan niks, als je niet weet waar je t over hebt

9 maart 2024 om 00:47

Rik Elfrink ten voeten uit zegt ie. Dit is toch echt Marco Timmer van VI. Scherp blijven Aadje.

9 maart 2024 om 06:25

Aiai, inderdaad zeg. Dan neem ik mijn woorden terug over Elfrink

Zulke bizarre beslissingen zie je normaal alleen tegen Brobby genomen worden. Hier kan je zelfs als je psv niets gunt niet vrolijk van worden. Waardeloze beslissing. Ik zou hem juist andersom geven.

Ik snap Bosz wel en verwacht ook zeker niet dat hij objectief is. Maar het valt me wel op dat hij vrij heftig reageert op scheidsrechterlijke dwalingen in nadeel van zijn ploeg (feyenoord uit en nu deze rode kaart), maar als hij dan geconfronteerd wordt met de onterechte penalty die PSV meekreeg tegen Dortmund reageert hij met: "ik ben geen scheidsrechter". Geef dan ook gewoon toe dat je de scheids soms mee hebt. Als je dat dan vergelijkt met Slot - die ook vaak benoemt wat er fout gaat in nadeel van Feyenoord - dan is Slot wel beter in het omgaan met arbitrale dwalingen in voordeel van zijn eigen ploeg.

9 maart 2024 om 00:37

Die penalty was geen penalty, en ik lees hierboven ook de niet gegeven gele kaart van Bakayoko voor de wedstrijd tegen Feyenoord. Ook een vrij bizar moment. Maar het is toch niet heel gek dat Bosz die momenten niet zo fanatiek veroordeelt? Trainers, het zijn net mensen.

9 maart 2024 om 00:44



Weet niet of het ESPN interview erger was want dat heb ik niet gezien maar als ik het fragment in het artikel zie van de persconferentie vind ik het helemaal niet zo'n heftige reactie eigenlijk ietwat geiriteerd zeker maar ontsteekt in woede zou ik het niet noemen .

9 maart 2024 om 08:59

Ok dus moet bosz maar bij iedere dwaling vd scheids zeggen voor andere teams wat ze fout doen? Laat de andere clubs lekker zelf doen jij gaat toch ook niet mensen corrigeren als het niks met jou van doen heeft?

‘De oefenmeester van PSV reageert direct als door een adder gebeten.‘

‘ Ach man, hou op. Verschrikkelijk", gaat de VERONTWAARDIGDE Bosz verder’

‘Bosz spuwde ook zijn gal bij ESPN‘

‘ De betreffende journalist lijkt enigszins te schrikken van de reactie. ‘


En dan de titel Peter Bosz ontsteekt in woede😂😂😂

Alle quotes sturen op een emotionele Bosz die over zijn toeren heen gaat.

Heerlijk gekleurd suggestief commentaar weer. Misschien kan Victor nog een column schrijven over Noa. Het is in ieder geval duidelijk aan wiens kant jullie staan. Vinden jullie dit nu zelf ook niet gênant? Echt zo duidelijk dat t door een Ajacied of Feyenoorder is geschreven.

Tja, we hoeven ons niet af te vragen waar de invalshoek vandaan komt. Anderzijds: Tegenwoordig zijn de titels ook al zo overduidelijk dat je er niet eens meer op hoeft te klikken.

Bij Makkellie kunnen ze de Var rustig een ADV dag geven. Niemand durft de holy saint te corrigeren want deze ubermensch ziet alles goed. Belachelijke beslissing waarmee geen enkele andere srer zou wegkomen. Hij maakt er een potje van

Ik vind het helemaal niet schandalig. In de wedstrijd heeft Obispo meerdere kleine overtredingen gemaakt en dan wordt het een opeenstapeling. Je had hem er gewoon uit moeten halen Bosz. Het is je eigen domme schuld en dan maar weer afgeven op een ander. Goed voorbeeld als coach.

Makkelie, geef beiden geel of beiden niet. Maar niet alleen de speler die in een PSV-shirt loopt. Zo makkelijk, zo doorzichtig en zo slecht.

PSV wordt heus wel kampioen ondanks het schandalig slechte scheidsrechterskorps hier in Nederland.

Kan aan mij liggen hoor, maar Obispo maakt overduidelijk de eerste overtreding. Die van GAE houdt pas vast omdat Obispo een overtreding op em maakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren