Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz: ‘Het is gewoon een grote fout van Ibi, dat is duidelijk’

Laatste update:

Peter Bosz weigert om Ibrahim Sangaré hard aan te pakken na diens fout bij het openingsdoelpunt van Rangers van dinsdagavond. De PSV-trainer, die zijn ploeg moeizaam met 2-2 zag gelijkspelen op Ibrox, benadrukt juist dat de middenvelder een goede start van het seizoen doormaakt, net als zijn ploeggenoten. Wel erkent Bosz dat Sangaré opzichtig de mist inging bij de 1-0 van Abdallah Sima, een treffer die uiteindelijk niet fataal was voor PSV.

"Kijk, het is gewoon een grote fout van Ibi. Dat is duidelijk", verzucht Bosz na afloop in gesprek met Marcel Maijer van RTL7. De verslaggever van dienst werpt op dat zulke fouten vaker voorkomen en in dat kader wil hij van de PSV-coach weten of dat komt omdat zijn elftal altijd de voetballende oplossing zoekt. "Ik heb dat dit jaar nog niet meegemaakt. Natuurlijk is dat inherent aan de manier van voetballen, maar wat moet je dan hier gaan doen? De ballen naar voren knallen, zodat je achterin de bal niet verspeelt? Dat gaan we niet doen."

"Ik denk dat we het uitstekend hebben gedaan. We hebben gedomineerd en de tegenstander laten lopen", deelt Bosz een compliment uit aan de PSV-spelers. "Ik vind wel dat we daarmee in de eerste helft te weinig uitgespeelde kansen hebben gecreëerd. Maar goed, je kan je tegenstander op die manier ook vermoeien. Tja, het is gewoon ongelukkig dat je zo'n bal verspeelt", verwijst de oefenmeester nog maar eens naar de misser van Sangaré kort voor rust.

Sergiño Dest
Bosz is daarnaast erg tevreden over het debuut van Sergiño Dest in het PSV-shirt. "Ik vond hem gewoon heel erg goed spelen. En hij heeft het ook veel langer (81 minuten, red.) volgehouden dan ik had verwacht. In de rust heb ik het aan hem gevraagd en het ging goed. Ook tijdens de wedstrijd, omdat hij aan mijn kant speelde in de tweede helft, was het makkelijk om het een beetje in de gaten te houden. En je moet natuurlijk wel oppassen dat hij niet direct in zijn eerste wedstrijd geblesseerd raakt." Shurandy Sambo loste Dest af in de slotfase op Ibrox.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ibi moet gewoon lekker bij psv blijven en daar een cult/club held worden

22 augustus 2023 om 23:40

Alsjeblieft niet zeg...

23 augustus 2023 om 06:52

Met zijn kwaliteiten zou ik dat zeer bijzonder vinden. Die is de Eredivisie echt ontgroeid

23 augustus 2023 om 09:21

alsof Rangers helemaal niets is en het een schande is om it gelijk te spelen.

Rangers kan er helemaal niks van. PSV moet zich schamen als ze de CL mislopen tegen dit Rangers.

22 augustus 2023 om 23:45

Helemaal niks is ook overdreven. Zijn fitte, strijdlustige spelers. Afjagen deden ze goed en ze zijn dodelijk effectief. Het is erg Nederlands om zoveel waarde te hechten aan hoe goed of slecht het voetbal eruit ziet, maar PSV moet dezelfde intensiteit brengen om door te gaan.

23 augustus 2023 om 00:04

Aan de bal zijn ze echt niks. 0,0 voetbal. Het is ren je rot en op hoop van zege. Meer is het niet.

23 augustus 2023 om 00:55

Zijn PSV en Ajax vorig jaar beide niet uitgeschakeld door de rangers

23 augustus 2023 om 01:42

Ajax heeft vorig jaar 2x gewonnen van rangers. Psv is idd uitgeschakeld door rangers vorig jaar

23 augustus 2023 om 06:24

Ajax uitgeschakeld door rangers? Ajax heeft rangers vorig seizoen 2 keer helemaal weg gespeeld.

23 augustus 2023 om 07:00

Ajax won inderdaad tweemaal. Iets wat PSV later in het seizoen ongetwijfeld ook zou doen tegen Rangers, alleen voor nu is dat vechtvoetbal nog vervelend om tegen te spelen. Al zag je zo'n verschil in kwaliteit dat ik mij niet kan voorstellen dat PSV dit niet redden gaat

23 augustus 2023 om 10:28

Ajax won letterlijk 2 weken na de zeperd van PSV met 4-0 van Rangers. Over dat vechtvoetbal gaat dus niet op. Verder eens dat PSV een stuk beter is.

23 augustus 2023 om 00:41

Zo simpel gedacht hé, Rangers staan er wel weer gewoon en kloppen opnieuw aan om CL te spelen. Maar wij arrogante Hollanders vinden altijd dat we beter zijn en onze manier van voetballen doorslaggevend is. Nou dat hebben we de afgelopen jaren vaak genoeg gezien dat het niet zo is. Zou ook gek zijn als je freeweelend de CL haalt.

23 augustus 2023 om 08:18

Wat een onzin. PSV staat er ook gewoon weer. En staan ook op de drempel om door te gaan. Een gelijkspel uit is een prima uitgangspositie om door te gaan. PSV heeft een betere selectie en een betere trainer. Volgende week winnen ze echt wel. Dat is geen arrogantie maar een objectieve analyse van de wedstrijd van gisteren.

23 augustus 2023 om 09:26

@burdym,

Betere trainer ?
Wat heeft die betere trainer precies laten zien?

Beale heeft in de jeugd bij Chelsea, Liverpool gezeten en heeft daarna nog een functie als assistent gehad bij AV en trainer bij QPR, waar hij degelijke middenmoot was in de Cs.
Vorig jaar heeft hij de tweede plaats gehaald met 92 punten, gewoon goed seizoen dus.

Heeft ie helaas veel te vaak. Overigens hielt ik vandaag bij ieder moment waarbij Ramalho in de buurt van de bal kwam mijn hart vast. Mijn god zeg wat een onzekere factor. Daar moet en zal wat anders voor komen. Volgende week Dest - Teze - Boscagli - Sambo. Afmaken in Eindhoven!!!

Mag hopen dat hij Dest wil beschermen. Want met 0 aangekomen voorzetten en 19x balverlies speelde die gewoon belabberd.

23 augustus 2023 om 00:00

Klopt hij was nier heel gelukkig in zijn voorzet. Neemt niet weg dat ie wel continue bleef gaan en in tegenstelling tot Bakayoko/Lang het wel probeerden. Lang Bakayoki die constant voor eigen kansen gingen waardoor de Jong er vaak niet in het spel voor kwam. Terwijl als PSV toch een super wapen heeft is het de Jong en zijn kop. Zie 2-2

23 augustus 2023 om 00:08

Alleen Teze 2, en Boscagli 1 hebben gelukte voorzetten. Lang en Bakayoko beide ook gewoon 0. Dat is als aanvaller nog wel iets slechter dan Dest inderdaad.

23 augustus 2023 om 01:18

Sambo had binnen 2 minuten al een gevaarlijke voorzet, daar waar Dest er in 75 minuten 0 had. Viel echt heel goed in.

23 augustus 2023 om 01:23

Volgens mij speelde hij dus naar verwachting

23 augustus 2023 om 02:58

Hij had een aantal voorzetten die prima voor de goal kwamen, echter stond daar niemand. Je kunt je daarbij afvragen of de voorzet slecht was of dat de bezetting voor de goal juist slecht was. Het is misschien niet eens opvallend dat voor een Ajax supporter het alleen aan Dest lag.

23 augustus 2023 om 07:05

Dest doet gewoon precies hetzelfde wat hij destijds als bij Ajax deed. Ballen blind voorgeven die 9 van de 10x niet aankomen. Het feit dat hij slechts een stuk of 8 assist heeft in meer dan 80 wedstrijden als aanvallende back zegt een hoop als je bij de beste ploegen van de competitie speelt.Overigens ook een heel simpele dooddoener om het af te schuiven op het feit dat iemand voor Ajax is. Als je het live meepraten had meegemaakt kon je zien dat iedereen er zo over dacht en niet alleen het clubje die bij jou zoiets oproept

23 augustus 2023 om 08:46

Ik vind een slechte voorzet een voorzet waar je niets mee kunt. Die niet voorbij de eerste paal komen of er overheen gaan. Ik heb hem meerdere voorzetten zien geven waar je als aanvaller alleen maar tegenaan hoeft te lopen om hem binnen te lopen. Ik vind dat geen slechte voorzet maar eerdere een slechte afstemming of een slechte bezetting voor de goal.

Ik haal de Ajax supporter erbij omdat je met alles nu ziet dat een aantal supporters weer duidelijk wil maken waarom het maar goed is dat Ajax Dest niet terug genomen heeft. Dus zelfs dingen die niet (volledig) aan hem liggen wel op zijn bodje schuiven.

23 augustus 2023 om 09:22

Hij heeft 4 voorzetten gegeven. En die waren echt niet op maat om voor iemand in te koppen. Helemaal met de Jong in de 16.

23 augustus 2023 om 09:30

Ah dat is het Janssen, Dest is dus eigenlijk zijn gehele carriere gewoon niet goed begrepen. Dat een van de beste koppers ter wereld niet bereikt wordt zal dan ook wel aan Luuk liggen. Als je verder de wedstrijd een beetje gevolgd had hier, of uberhaupt de andere wedstrijd artikelen dan zijn heel veel andere mensen buiten Ajax ook niet blij met Dest en zijn performance. De persoon waar jij op reageert haalt enkel statistieken aan, feiten.

23 augustus 2023 om 09:38

Ik heb de hele wedstrijd gezien. Ik vond dat veel voorzetten niet goed waren (als ik ga kijken naar jouw opmerking hoeveel voorzetten (uit open spel) heeft Luuk gehad die hij binnen kon koppen: volgens mij 0 !!). Echter waren er ook een aantal voorzetten waarbij de voorzet goed voor de goal kwam maar waar er geen of onvoldoende bezetting voor de goal was. Volgens jou is het dan een slechte voorzet terwijl ik vind dat het vaak ook door een verkeerde bezetting voor de goal kan zijn. Dit heeft o.a. ook met afstemming te maken. Zo geeft Gakpo een andere voorzet dan dat Dest dat doet. Bij Gakpo moet je wachten totdat hij naar zijn rechterbeen gedraaid is terwijl je bij Dest de bal veel eerder komt en je als spits zijnde veel eerder je vooractie (vrij lopen) moet maken. Dat deze afstemming er nog niet is is meer dan logisch.

Is natuurlijk een grote fout van Sangare, maar die als Teze een beetje inzicht had was hij na die aanname al gelijk rugdekking gaan geven/actief gaan verdedigen. Je ziet hoe Sangare wordt aangespeeld, je kent hem en zijn voetballende beperkingen, je ziet die eerste aanname en het drukzetten... Ik snap ook niet/hij valt me tegen. Die komt pas in actie als het duidelijk/definitief te laat is.... Nogmaals, wel Sangare's fout en ook van Benitez die hem daar nooit zo in moet spelen, maar toch. Teze viel mij gelijk op.

23 augustus 2023 om 08:21

Dat kan Teze toch niet doen. Bij balbezit gaat hij toch breed en wat dieper staan om aanspeelbaar te zijn. Daardoor kan hij toch nooit meer corrigeren. Teze staat dan toch te ver. Als hij er vanuit moet gaan dat Sangare balverlies lijdt dan kan PSV nooit meer opbouwen en moeten ze de lange bal gaan spelen.

Volgende week Schouten erin. Die raakt tenminste niet in paniek als er druk wordt gezet.

23 augustus 2023 om 00:06

Ibi raakt ook niet in paniek, hij is vooral veel te nonchalant. Heb Sangare zelden zo matig zien spelen.

23 augustus 2023 om 07:54

Die wil niet verkocht worden lijkt het zo

23 augustus 2023 om 10:15

Ramalho is niet constant genoeg voor het niveau van PSV, maar in de Eredivisie loopt niemand die de problemen achterin bij PSV even gaat oplossen (behalve bij Ajax en Feyenoord, maar die zijn niet haalbaar of course). Je moet een goede vervanger echt van buiten halen. Zonder Bakayoko had je gister niet gescoord, want die heeft 2 assists gegeven. Is misschien wat makkelijke scoreboardjournalistiek, maar het feit is wel dat hij die voorzetten geeft. Manhoef is echt veel en veel minder goed dan Bakayoko en heeft bij lange niet dezelfde potentie. En Sangaré is in normale doen de beste middenvelder van PSV en de beste middenvelder van de Eredivisie. Wat mij betreft verkopen we die niet (al komt er dan wel ruimte om een goede verdediger te halen).

Gewoon hetzelfde verhaal als vorig jaar. Rangers die gewoon optimaal profiteert van geklungel achterin. Eerst Sangaré die de bal voor de 16 verspild en bij die 2e goal stapt Ramalho compleet verkeerd in en dan heb je Teze die halverwege al gaat stoppen omdat hij uitgaat van buitenspel. Tja het wordt is tijd bij PSV dat ze hevig gaan investeren in de verdediging. Een nieuwe centrale verdediger moet erbij en ook een nieuwe rechtsback is nodig want Teze is het ook niet helemaal daar...

23 augustus 2023 om 10:16

Je kan die tweede goal niet op het conto van Ramalho zetten. Je speelt 3 van Rangers tegen 2 van PSV. Stappen op buitenspel was imo best een logische keuze. Het gaat eerder fout bij Veerman die veel te gemakkelijk over die afvallende bal denkt, hem eerst laat stuiteren en daardoor tegen twee fysiek sterkere tegenstanders het duel verliest, en vervolgens laat Boscagli zich te makkelijk uitspelen.

Hoe gestoord is die Bosz eigenlijk. Je bent de hele tweede helft al de slechtere ploeg, komt met alle geluk toch nog op gelijke hoogte en dan wissel je op het einde je twee centrale verdedigers voor twee middenvelders.

23 augustus 2023 om 03:00

Ik denk dat hij liever 2 verse spelers had dan 2 spelers die niet meer de energie hadden. Ramalho lag met kramp op de grond voor zijn wissel

23 augustus 2023 om 07:21

Bosz leert het ook nooit. Je kan niet alles aanvallend oplossen. Toch de reden waarom psv misschien toch geen kampioen gaat worden!

23 augustus 2023 om 09:24

Ik denk dat als je in de ED voor de winst gaat je juist wel heel vaak kampioen zult worden. Dan zal net zoals vorig jaar bij Feyenoord juist wel vaak het balletje juist goed vallen.

Moet bosz sangare niet omturnen naar een centrale verdediger? Dan is z’n balbehandeling ineens boven gemiddeld en kan je met Schouten op cvm spelen en Ramalho eruit halen, sla je misschien 2 vliegen in 1 klap.

Was ook geen fout van Sangare maar van Benitez. Die moet de bal gewoon wegroeien in die situatie

23 augustus 2023 om 11:59

Sangare had tenminste 3 a 4 seconde om iets met die bal te doen. Kom op, dit is nooit een fout van Benitez.

Speelde zeer nonchalant. Kreeg ook regelmatig ballen die hij niet moet krijgen. Je weet dat hij beetje nonchalant is soms en dat hij voetballend niet top is. Dan moet je hem in moeilijke situaties niet inspelen... Ondanks dat dit ook 1000% fout van hem was.

Er is maar 1 Ibi in Eindhoven… en dat is toch echt Afellay

Ik vond Rangers gisteren niet slecht ik had ze zwakker ingeschat ze speelden fel en tactisch stonden ze goed dus Bosz was gisteren tactisch afgetroefd. Verder heeft peter Bosz gelijk Sangare had de bal weg moeten roeien want zulke fouten mag je gewoon niet maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren