Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez wijst Ajax aan als favoriet: ‘PSV heeft maar één speler die dat kan’

Laatste update:

Kenneth Perez kan zich niet herinneren dat de Eredivisie aan de vooravond van een nieuw seizoen een nóg duidelijkere titelfavoriet kende dan nu. De analist van FOX Sports dicht Ajax de beste kansen toe om zich tot kampioen te kronen en deed die voorspelling zelf ook in de seizoengids van Voetbal International. "Ik kan me niet voorstellen dat iemand níét Ajax als kampioen heeft."

"Ajax is de grote favoriet. In mijn ogen hebben ze tot nu toe veel spelers weten te behouden", stelt de Deen, een kleine maand voor de sluiting van de trasnfermarkt. "Er wordt getrokken aan Hakim Ziyech, David Neres, André Onana en Nicolás Tagliafico, maar voorlopig zitten ze er nog. Dat is de fundering van het elftal. Als je die ervaring en kwaliteit kunt behouden, is Ajax duidelijk favoriet."

"Sinds ik in Nederland ben, is het nooit zo duidelijk geweest wie favoriet is", voegt de oud-middenvelder van de Amsterdammers eraan toe. "Ze moeten het nog wel waarmaken, maar zaterdag (in de strijd om de Johan Cruijff Schaal, red.) zag je al hoeveel moeite PSV had om goed te voetballen en kansen te creëren. Ze deden er alles aan, maar kwamen niet op het niveau waar ze op moesten komen."

Perez stelt dat PSV met name in de voorhoede 'best wel kwaliteiten' heeft. De voorste linie bestaat echter uit 'vertrekkende' spelers die gelanceerd moeten worden, geeft hij aan. "Dan heb je wel iemand nodig die die jongens kan lanceren vanaf de zijkant of vanaf het middenveld. Die ontbreekt nu. Ze hebben maar één speler die dat kan: Ibrahim Afellay. Hij is bij lange na niet fit, maar als hij op ‘acht’ komt te spelen, wordt hij voor PSV een speler die zoiets in één oogopslag ziet."

Denk je dat Ajax kampioen wordt van de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie dat hij zijn voorspelling over Utrecht en kans maken op plaats 2 heeft bijgesteld na gisteren.

Geef hem groot gelijk maar wat zou het toch leuk zijn als PSV kampioen wordt en dit soort artikelen dan weer tevoorschijn komen haha.

2 augustus 2019 om 19:58

Z'n mening over Afellay lijkt me trouwens nogal voorbarig. Zijn kwaliteit is op dit moment door helemaal niemand in te schatten aangezien hij 1,5 jaar lang niet gespeeld heeft.

2 augustus 2019 om 20:17

Hij heeft een (half)? seizoen met hem gespeeld. Hij bedoelt gewoon de kwaliteit die hij bezit of had. Maar inderdaad je weet niet hoe hij terugkomt.

Dit wordt altijd geroepen. De afgelopen 3 jaar is Ajax zwaar favoriet geweest voorafgaand aan het seizoen maar uiteindelijk doet PSV tot de laatste speelronde mee.

2 augustus 2019 om 20:30

3 jaar geleden deed psv echt niet tot de laatste speelronde mee.....
Know your facts!
Maar ik snap je punt en ben het met je eens psv is gewoon ook een titelkandidaat.

2 augustus 2019 om 22:23

Buiten dat PSV bijna altijd mede topfavoriet was, alleen dit seizoen een keertje niet, snapt jij gewoon niet wat een favoriet is en dat een favoriet niet altijd wint. Daarnaast kijk jij alleen naar de einduitslag en niet gedetaileerder.

3 augustus 2019 om 07:35

Is wel logisch aangezien de rest het niet echt bij kan benen.
Nr 1 en 2 zijn eigenlijk zekerheden geworden in de eindstand.

Tja, natuurlijk is Ajax de favoriet, echter vind ik zowel Basel als de JCS wedstrijd geen graadmeter. PSV spaarde zicht tijdens laatstgenoemde, en tegen Basel was de achterhoede nog niet op volle sterkte. Met een fitte Lato/boscagli op LB (geen middenvelder, dat was drama), Baumgartl centraal even wellicht de wisseling van de wacht op doel staat PSV er defensief ineens heel anders voor en kan het best wat worden.

2 augustus 2019 om 20:10

Ik vind dit soort voorspellingen ook onzin. Ja, PSV lijkt op dit moment minder goed dan Ajax, maar dat zegt niets over de titelstrijd. PSV is nog steeds beter dan bijna alle andere Eredivisieclubs en zal die wedstrijden dan ook winnen. Bovendien kunnen er nog spelers weggaan. Zelfs als Ajacied begrijp ik deze voorspellingen niet.

2 augustus 2019 om 20:25

Denk dat Ajax daar evengoed spaarde. Welke spelers hebben in de strijd om de JCS niet gespeeld die normaal wel zouden spelen?

2 augustus 2019 om 21:58

Zo wat een hoop aannames en eigenlijk ook deels onzin. Dus lato/Bosagli gaan het beter op linksback doen? Gebaseerd op wat. De eerste minuten van Lato waren verre van veelbelovend. Bsumgartl centraal is 2 klasse beter? Is dat zo, kan die wel indribbelen? Is hij fysiek sterker en sneller dan luckassen? Positioneel beter? En mega belangrijk beter in de coaching? Want Dumfries blijft onstuimig en moet echt gecoached worden anders blijft hij dezelfde fouten maken. Dus hoezo is de verdediging met de nieuwe spelers gelijk beter?

2 augustus 2019 om 23:37

En waarom zou het volgens jou slechter zijn?

Wacht toch lekker tot 2 sept met deze nutteloze voorspellingen. Dan zijn de selecties pas echt intact.

De fundering blijft misschien in takt, maar het cement , Donnie en Schone, dreigt te vertrekken. We zullen toch eens kijken hoe dat wordt opgevangen , mocht dit gebeuren. Er zal dan toch wat geschuift worden.

Goede analist dat hij Donny niet noemt als iemand aan wie wordt getrokken voor een transfer. Zou mooi zijn als ajax dus geen schaal
pakt op basis de voorspellingen van al deze enorm ervaren analisten

Afgezien van zijn gelijk over titelkansen, vergeet de man Gutierrez, Thomas en Ihattaren te noemen om aanvallers te lanceren maar kennelijk zitten de kenners er ook wel eens naast...

Tja, ook lekker de wedstrijd van vorige week zaterdag als graadmeter nemen Kenneth.... Die zat nu net tussen twee belangrijke wedstrijden in.... Maar goed, Basel konden we ook niet de baas, dus ik zie PSV momenteel sowieso niet als favoriet. Het zal wel een eenzame tweede plek worden...

Van de beek en neres gaan nog vertrekken op t laatste moment. Zelfs ziyech misschien nog. De vraag is hoe ajax dat opvangt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren