Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez verbijsterd door ‘blunder van de bovenste plank’: ‘Zó kortzichtig en dom’

Laatste update:

ADO Den Haag leed zaterdagavond in het eigen Cars Jeans Stadion een kansloze nederlaag tegen PSV, dat met een 0-3 overwinning huiswaarts keerde. Onder het bewind van de nieuwe trainer Alan Pardew werden er pas vier punten verzameld, waardoor de club uit de Hofstad momenteel de zeventiende plaats in de Eredivisie bezet. Mario Been en Kenneth Perez spreken bij FOX Sports hun verbazing uit over de gang van zaken bij ADO.

In het kielzog van Pardew arriveerden er afgelopen maand acht versterkingen, waardoor onder meer Lex Immers en Aaron Meijers het nu moeten stellen met een reserverol. “Ze zijn niet minder dan wat aangetrokken is, dat is een understatement. Het zijn dezelfde jongens die de afgelopen jaren nog negende en elfde zijn geworden. Op bepaalde posities missen ze iets extra’s, dat is gewoon zo. Maar in plaats van er acht te halen, had ik er twee gehaald die je daadwerkelijk sterker maken”, stelt Been.

“De spelers die bij ADO zitten, bijvoorbeeld Lex Immers, Tom Beugelsdijk en Aaron Meijers, weten waar het om gaat, de club zit in hun hart. Die acht nieuwelingen hebben zoiets van: dan degraderen we en dan gaan we terug naar Engeland. Dan kan je weer helemaal opnieuw beginnen”, vervolgt de analist annex oefenmeester. Perez haakt in: “Wat een blunder, joh. Wat een gigantische blunder. Even serieus, dan haal je een Engelse trainer. Oké, dat kan. Steve McClaren is ook kampioen geworden.”

“Maar hij kent de competitie totaal niet en dan geef je hem een carte blanche, van: ken jij nog wat spelers? Ja hoor, die kent hij wel. Dan haal je een batterij uit Engeland en dat voegt echt heel weinig toe. Misschien helemaal niks”, zo klinkt het stellig uit de mond van Perez. “Ik vind dat zó kortzichtig en ongelofelijk dom. Dit past toch totaal niet bij ADO? Immers en Meijers hebben misschien hun beste tijd gehad, dat kan. Maar dat zijn jongens die voor ADO willen vechten. Dat willen Stubbs en De Bock echt niet. Wat kan het hun toch schelen? Het is een blunder van de bovenste plank. Belachelijk, echt belachelijk.”

Ben jij het hiermee eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik meen me toch echt te herinneren dat Pardew pas sinds de winterstop trainer is bij ADO

Het was een ridicule opstelling afgelopen zaterdag. Dat je die nieuwe jongens wil inpassen is te begrijpen maar het eruit halen van een Immers en een Meijers is vooralsnog niet verantwoord. Het liep gelijk ‘beter’ met hen erbij. Overigens zijn Stubbs en de Bock, de jongens die Perez aanhaalt wellicht voorbeelden van nieuwelingen die het nog wel redelijk kunnen. Noem dan die Spence en Duffy die echt voor spek en bonen speelden. Stubbs speelt uitstekend als backup voor Beugelsdijk en de Bock is een prima linksback waardoor Meijers (als hij wordt opgesteld) prima op het middenveld of linksbuiten kan spelen. Ook Baluta kan mij bekoren en Bogle heeft het niet slecht gedaan. Of het allemaal nog goed komt, ik hoop het, maar vrees het ergste!

Op Summerville na staat er echt een heel matige selectie op het veld. Er zit totaal geen idee achter en het team bestaat uit oude, matige en trage voetballers. ADO verdient het misschien nog wel meer dan RKC dit seizoen om te degraderen, op standaardsituaties na is het elftal op elk vlak dramatisch.

17 februari 2020 om 14:15

Ik snap echt die complimenten voor RKC niet zo. Het is een leuke club hoor, begrijp me niet verkeerd. Echter ben je toch gewoon heel erg naief als je met degradatiemateriaal aan gaat vallen en zo een karrenvracht aan tegendoelpunten te verwerken krijgt?

17 februari 2020 om 15:11

RKC heeft daardoor wel de gunfactor. Ze spelen ook niet vol op de aanval hè. Dat is echt een misvatting. Ze spelen echt geroutineerd maar het balletje valt vaak net niet goed. Stomme dingen zoals die overtreding van baardmans (ben ff z'n naam kwijt) tegen Ajax, direct een penalty tegen. Ik gun het die dwaas van een keeper alleen niet om erin te blijven maar RKC en Fred Grim wel. Veel leuker om te zien dan ADO.

17 februari 2020 om 15:39

Je hebt niets aan een gunfactor als je hekkensluiter bent. Als je onderaan staat, vind ik niet dat je kunt zeggen dat het balletje telkens niet de goede kant op valt. Dan ben je aantoonbaar 1 van de slechtste ploegen van de Eredivisie en het aantal tegendoelpunten en het behaalde aantal punten zet zo'n stelling alleen maar kracht bij. Aanvallend en/of aantrekkelijk voetbal is alleen goed als je er resultaten mee kunt halen en de kwaliteit hebt die nodig is om dat spel effectief te kunnen spelen. Elke ploeg heeft wedstrijden in het seizoen waarin het ook simpelweg niet meezit. Dat geldt ook voor Rkc, maar ook voor elke andere ploeg in de Eredivisie. ADO mag dan los zand zijn, maar het heeft nog steeds ruim 5 punten meer dan hekkensluiter Rkc. Dan ben je met recht de hekkensluiter.

17 februari 2020 om 17:47

Als je niet kan voetballen dan is het zeker terecht, RKC daarentegen kan echt wel leuk ballen. Alleen zijn de verschillen klein hè. 2 keer verliezen in de laatste minuut en een wedstrijd een off day hebben en kansen verprutsen en dan kost je dat veel punten. Dan wordt je 18e ipv 15e.

18 februari 2020 om 15:54

Tja, maar dat geldt voor andere clubs ook. Als we het seizoen gaan analyseren, ben ik ervan overtuigd dat ook ADO en PEC net als iedere andere club wel wat punten meer had kunnen hebben. Dat is echt niet alleen van toepassing op Rkc. Je staat niet op de laatste plek met 5 punten achterstand op ADO en 10 punten achterstand op PEC als je leuk balt. Dan kom je gewoon kwaliteit tekort. Niet voor niets hebben ze de meeste tegendoelpunten en scorend ze het minst.

Snap de reacties niet zo na de wedstrijd van Psv, want als Ado zijnde kun je in principe van hun verliezen? Dat het niet even vlekkeloos ging, tja, daar moet je rekening mee houden als je supporter bent van Ado. Er zijn nu pas 5 wedstrijden onder Pardew gespeeld, van RKC heeft hij gewonnen, belangrijke concurrent, Vitesse gelijkgespeeld, waar je ook had kunnen verliezen, en van Sparta verloren, wat eigenlijk een concurrent is van Ado. Maar van Utrecht en PSV zou je toch kunnen verliezen, want ze hebben betere selecties en meer geld. Of zie ik dat verkeerd? Laten we hem nou niet te vroeg gaan veroordelen. Ze staan maar 5 punten beneden de streep van directe degradatie en 7 punten van handhaving met 11 wedstrijden te spelen. Die gap valt nog te overbruggen.

17 februari 2020 om 11:57

Ado kan zeker verliezen van Psv, maar de manier waarop gaat het om. Ado was echt heel slecht, en als het een PSV in goede doen had getroffen dan had het zo dubbele cijfers kunnen worden. Zo enorm slecht was Ado.

17 februari 2020 om 14:47

Snap ik, maar er is al een enorme hetze tegen Pardew voordat hij binnenkwam van onze Nederlandse analytici. Geef die man nou gewoon een kans, was gewoon een enorme offday. Is heel simpel, dit jaar als een verloren jaar zien, Pardew moet gewoon de club naar veilige haven brengen, al die huurspelers gaan weer terug naar hun respectievelijke clubs, en volgend seizoen kijken hoe je van Ado weer een middenmoter kan maken, wat de afgelopen jaren nog aardig was gelukt.

17 februari 2020 om 14:56

Het gaat denk ik niet alleen om Pardew als trainer, maar omdat ADO ook nog eens even 8 spelers aantrekt / huurt etc. die allemaal uit de koker Pardew lijken te komen. Wat denk je dat dit doet in een selectie die vecht tegen degradatie. Willen de jongens die al jaren bij de club zitten er nog wel voor werken als ze gepasseerd worden voor een paar van die huurlingen die niks beter zijn en van de zomer weer weg zijn?

17 februari 2020 om 11:58

Inderdaad een beetje vreemd. Kritiek op het verliezen van Sparta is te billijken. Maar Psv, Vitesse en Utrecht zijn normaal gesproken ook gewoon terecht een maatje te groot. Dan kan je een trainer, ongeacht wie het is, die binnen stapt op een zinkend schip moeilijk gaan verwijten dat hij maar 1 punt heeft gepakt tegen die ploegen.

17 februari 2020 om 14:12

Dat is nou eenmaal de pech die je als coach kunt hebben. Per wedstrijd kruip je dichter naar het einde en momenteel gaat het te snel voor Ado. Dan komt de druk steeds meer op een ploeg te staan, evenals kritiek en dan ben je als coach nou eenmaal het gezicht van de sportieve problemen. Als de prestaties uitblijven, zullen andere aspecten van de club binnenkort ook wel landelijke aandacht gaan krijgen.

17 februari 2020 om 15:26

@fcgrun050: Heb je de wedstrijd gezien? PSV had echt met minstens 0-8 moeten winnen. En dat zeg ik niet omdat PSV zo goed was, want dat was niet zo. ADO stond echt te voetballen als een amateurclub. Vaak stonden ze met 9 of 10 man voor de goal en dan wandelde PSV er toch nog vrij simpel doorheen. Het is maar dat Koopmans een fenomenale wedstrijd stond te keepen en dat PSV momenteel een ernstig gebrek aan echt scherpe afmakers heeft, anders zou de score zeker dicht bij de dubbele cijfers zijn gekomen.

Het is vandaag duidelijk gehaktdag. ADO was inderdaad wel heel slecht, maar dat zijn ze al het hele seizoen. Vind het wel mooi dat zo'n Engelse pannenkoek aantrekken niet werkt.

Helemaal mee eens. Met jongens als Immers, Beugelsdijk en Meijers kunnen de supporters zich identificeren. Ze zijn een van hen en geven alles voor het shirt. Van die 8 spelers zijn er misschien 2 echte aanwinsten en de rest is backup materiaal of misschien even goed als wat er was. Dan moet je geen jongens uit de regio eruit halen. Daarnaast vind ik het echt een naaienstreek dat Groenendijk geen dubbeltje kan uitgeven en zodra hij weg is halen ze Pardew en die mag vol gas de markt op!

17 februari 2020 om 11:56

Nou ja, het zijn allemaal gehuurde spelers. Vol gas de markt op lijkt me dus sterk overdreven. Het is heel goed mogelijk dat Pardew zijn netwerk aangesproken heeft om die spelers binnen te halen zonder dat er veel salaris betaald moet worden.

17 februari 2020 om 15:07

Nou, bij 5 nieuwe speler had ik al vol gas gezegd en we hebben het nu over 8(!) nieuwe spelers. En uiteraard zijn ze gehuurd maar wat denk je dat ze kosten? Je krijgt er een salarishuis bij van zowat een compleet nieuw team.

17 februari 2020 om 14:10

Je kunt wel alles geven, maar als dat niet goed genoeg is heb je er nog niet veel aan. Bovendien denk ik dat de streak in de winterperiode vooral een wanhoopspoging was om niet te degraderen, omdat de kosten bij een degradatie aanzienlijk hoger liggen. Het is zuur voor Groenendijk, maar Pardew krijgt een veel grotere tik te verwerken als hij met ADO zou degraderen. Iedereen ziet wel dat ADO dit jaar vooralsnog zeer matig is en het moeilijk heeft. Er is weinig vertrouwen in de selectie en er zijn nauwelijks automatismen te bespeuren.

17 februari 2020 om 15:09

Nee oké, maar dan moeten ze ook echt wel bewezen beter zijn Sirius. Nu komen er 2 of 3 aanwinsten en de rest is bagger. Pardew weet nog niet eens wat zijn team aan kwaliteiten bezit en haalt bijna een nieuwe elftal Britse spelers. En met het halen van zoveel nieuwelingen krijg je helemaal geen vastigheid en automatismen.

17 februari 2020 om 15:29

Ik denk dat ze gewoon hebben gegokt op kwaliteit met kwantiteit. Een soort 'hail mary'. Dat lijkt vooralsnog niet te werken, maar gokken op twee voltreffers brengt ook risico's met zich mee. Hoe vaak heeft een club als ADO een voltreffer? Zo'n kans is gewoon behoorlijk klein. Nu zeg ik overigens niet dat ze slim werk hebben verricht, maar ADO heeft het op verschillende vlakken lastig de laatste jaren. Ik had ook wel kunnen voorspellen dat dat niet ineens beter zou gaan, enkel omdat ze een eigenaar kregen die de club een financiele injectie gaf. Het valt mij bovendien ook op dat clubs luier worden met een eigenaar en volledig afhankelijk raken van de centen van de baas. Vaak ook nog eens iemand die weinig verstand van de voetbalwereld heeft.

Ze hebben gelikk. Wat een onzin dit allemaal joh. Zijn zat trainers en spelers in de buurt te vinden die voor veel minder geld veel meer brengen. Wtf is dit. Iedereen die Football Manager langer dan een jaar speelt had dit beter opgelost man. Onbegrijpelijk! Het lijkt wel de politiek

Genoeg shit gepraat over gang van zaken Ado en Pardew, tijd om nuance in te brengen.

Kijk Pardew is een zeer ervaren trainer en ik snap best dat je zo iemand een blanco cheque geeft, dan kan hij zn team samen stellen en afstellen zoals hij dat wilt. Natuurlijk is het wel een doodsteek voor Ado mocht het faliekant mislukken. En hij kent de eredivisie niet? Bijna alle trainers beginnen ooit ergens voor het eerst. Het is meer dat zoveel aankopen tijd nodig heeft, wat je niet hebt in mid-seizoen. Het was een dappere alles of niets poging, maar (voorlopig) is het niets

Het is inderdaad altijd een groot risico en een enorme gok om een buitenlandse nieuwe trainer ineens allemaal spelers te laten halen. Vooralsnog lijken deze spelers inderdaad niet echt het niveau van ADO omhoog te krikken maar wie weet komt dat nog. Misschien ook eens goed voor ADO dat ze een keer degraderen zodat ze weer met een frisse wind verder kunnen en weer naar een Eredivisie waardig team kunnen bouwen.

De Haagse bluf is uit het elftal daar bij ADO. Dit zullen de Den Haag supporters toch niet pikken .

Perez heeft wel gelijk, alleen moet ik er aan toevoegen dat spelers als Meijers en Immers wel de rede zijn dat ADO tot de winterstop zo slecht speelde. Alfons Groendijk was helemaal geen slechte trainer, hij had het materiaal gewoon niet. Had er inderdaad een aantal bij gehaald die daadwerkelijk iets toevoegen of die minstens de competitie een beetje kennen. Wouter Burger had ik toch graag bij ons gezien, is misschien geen wereldspeler maar is niks slechter dan wat er nu staat en kent de competitie ten minste. Maar nee, die gaat naar Excelsior en wij halen een vreemdelingen legioen.

17 februari 2020 om 14:06

Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Je moet ook maar afwachten welke spelers in de winter nog naar een club willen die tegen degradatie strijdt en een klein wonder nodig heeft om directe degradatie te ontlopen. Bovendien moet je dan ook maar hopen dat die paar spelers die je als versterkingen binnenhaalt ook daadwerkelijk wat toevoegen. Scouts zitten er wel vaker naast. Alsof een 18-jarig talent die net komt kijken het verschil kan maken als je tegen degradatie strijdt.

17 februari 2020 om 15:15

Ik ben het met je eens wbt Wouter Burger CRLO. Ik denk dat Feyenoord Burger en Azarkan bijvoorbeeld graag had verhuurd aan ADO. Dan heb je al twee goede spelers erbij. Verder ben ik van mening dat het niet alleen aan Immers en Meijers ligt. De rest is ook om te janken. Van de keeper tot de spits is het drama, met uitzondering van een paar posities. Summerville is een leuke speler maar verder valt het tegen. Laat dan de lokale gasten staan en zorg voor nieuw elan eromheen.

17 februari 2020 om 15:34

Maar moet je dan een Lex Immers laten staan die gewoon over z'n top heen is? Die heeft in meer dan drie handen vol aan wedstrijden nauwelijks rendement of impact. Dan loop je meer in de weg dan dat je toevoegt. Leuk dat hij zich dan het snot voor de ogen werkt, maar dat hoort een standaard te zijn, geen kwaliteit. De toegevoegde waarde van Meijers is wat meer, maar ik snap dat je als coach toch wat moet proberen. Of het dan zin heeft om een linksback te vervangen, tja; Pardew faalt de laatste jaren vaker dan dat hij iets goed doet.

17 februari 2020 om 17:49

Lex Immers is een aanvallende middenvelder. Burger een nummer 8. Je kan prima met Immers en Burger spelen. Ben het met je eens hoor dat Immers ook niet meer de speler van Feyenoord is maar het komt er ook niet uit omdat ie in een elftal speelt waarin het niet loopt. Misschien moet Immers de man zijn die de kar trekt maar het kan ook simpelweg een gebrek aan kwaliteit in het elftal zijn.

Het is een beetje het standard liedje van een club in degradatie paniek. Het wilt te veel ineens veranderen. Spendeer toch het weinige geld dat je hebt aan 2 max 3 echte versterkingen die het niveau kunnen opkrikken. En een coach eventueel icm met een psycholoog om de negatieve mindset te veranderen. Zo'n Necid bv is een uitstekende spits voor een degradatie kandidaat maar raakt momenteel geen pepernoot. immers, Meijers, Goosens, Summerville, Malone, Necid zijn geen sterren Maar een mooi geraamte. Koop/huur daar 2 a 3 spelers bij met wat extra klasse. Dan moet het toch mogelijk zijn om ploegen als VVV, Zwolle en Fortuna bii te houden.

Rasopportunist die Perez. Zegt meer over hoe hij zelf is dan over de individuele 8 spelers.

“Die acht nieuwelingen hebben zoiets van: dan degraderen we en dan gaan we terug naar Engeland.“

17 februari 2020 om 14:02

Is dat zo'n rare gedachtegang dan? Als ADO degradeert, gaan zij echt niet in de Keuken Kampioen Divisie spelen, die Engelsen. Ze hebben geen hart voor de club en spelers moeten aan zichzelf denken. Waarom zou je dan met ADO in de KKD spelen terwijl je drie keer zoveel kunt verdienen in de Championship of League One?

Men moet ook niet vergeten dat de club niet voor niets een overname nodig had om niet flink in de problemen te komen op financieel gebied. Dan is een weloverwogen beleid niet de eerste leus die in het hoofd omgaat als je aan ADO denkt. De club heeft uiteraard potentie, maar daar heb je pas wat aan als dat zich uit in kwaliteit. Daar is momenteel bij ADO niet veel van, zowel binnen als buiten het veld. De club oogt stuurloos en lijkt maar wat te doen. Bovendien ben ik wel nieuwsgierig naar het salarishuis van Ado, want met al die Engelsen en jongens als Immers enzovoort lijkt me dat ook nog aardig hoog voor een ploeg die momenteel echt een wonder nodig heeft om niet te degraderen, al is dat voor mij giswerk. Zo'n club komt natuurlijk niet voor niets in de financiele problemen. Als je dan een eigenaar vind die in de club investeert, is het beleid niet ineens weer goed. Dan zal die eigenaar de verliezen van dat beleid op moeten vangen en dat blijft zo'n man natuurlijk niet jarenlang doen.

tsja, dit zat er natuurlijk al een tijdje aan te komen, maar ze hadden de voorgaande seizoenen ene el kayathi, (hoop dat ik het zo goed schrijf) die er een hoop inschoot en zo het slechte spel een beetje verbloemde, zonder hem waren ze 2 jaar geleden al gedegradeerd.nu moet er een tovenaar uit engeland aan te pas komen, met bijna een heel elfal aan nieuwe spelers.had groenendijk voor de start van de competitie 2 nieuwe spelers laten halen en dan zou het er denk ik een stuk beter voor gestaan hebben dan dat het nu doet.mouwen opstropen en het vechtvoetbal spelen wat ado kan dan is er misschien nog een kans dat ze net boven de streep gaan eindigen, maar ik zie het somber in

17 februari 2020 om 15:43

ADO verloor met El Khayati en Becker in vergelijking met vorig jaar 17 doelpunten en 12 assists van El Khayati en 7 doelpunten en 10 assists van Becker. Als je dat niet deels opvangt, weet je dat je een heel lastig seizoen tegemoet gaat. Verder is het gewoon heel moeilijk nu om vechtvoetbal te spelen. De meeste spelers willen waarschijnlijk wel, maar de boel is niet ingespeeld, een groot deel heeft totaal geen vertrouwen en de ranglijst biedt ook niet echt perspectief. Het gat met PEC is ruim 5 punten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren