Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Tom Beugelsdijk vindt nieuwe club en wordt herenigd met ‘maatje’ Immers

Laatste update:

Tom Beugelsdijk heeft een nieuwe club gevonden. De 33-jarige verdediger heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de amateurs van SVV Scheveningen, zo maakt die club dinsdagavond bekend. Daarmee lijkt er een einde te komen aan de profcarrière van Beugelsdijk, al is een terugkeer bij een betaald voetbalclub niet bij voorbaat uitgesloten.

"Scheveningen ziet de selectie per direct versterkt worden door de komst van Tom Beugelsdijk", schrijft Scheveningen in een statement op de clubwebsite. "In eerste instantie voor een half seizoen, maar met de optie en intentie voor een langer verblijf."

In het contract van Beugelsdijk is wel een speciale clausule opgenomen. Hij heeft getekend tot het einde van het seizoen, maar mag vertrekken indien er zich tussentijds een profclub meldt voor de mandekker.

Over interesse van professionele ploegen hoeft Beugelsdijk niet te klagen, maar vooralsnog meldde zich geen enkele club waar de routinier trek in had. "Vorige week belde er nog een club uit Denemarken. Met alle respect, maar dat is niet wat ik zoek. Ik heb twee dochters en wil daarom heel graag in de buurt voetballen. Dat kan nu bij Scheveningen", zegt Beugelsdijk daarover bij Omroep West.

Bij Scheveningen wordt de routinier herenigd met Lex Immers, met wie hij langere tijd samen speelde bij ADO Den Haag. "Lex is een maatje van me en wij hebben toptijden bij ADO meegemaakt. Ik hoop dat nu bij Scheveningen weer mee te gaan maken", aldus Beugelsdijk.

Naast ADO speelde de verdediger verder voor FC Dordrecht, FSV Frankfurt, Sparta Rotterdam en Helmond Sport. Het avontuur bij die laatste club werd geen onverdeeld succes en na zijn tijd in Helmond nam Beugelsdijk afscheid van het profvoetbal.

De voorstopper hield zijn conditie de afgelopen maanden op peil bij VV Noordwijk, zonder in aanmerking te komen voor een contract. "Die ben ik erg dankbaar voor het meetrainen en mezelf fit houden", zegt Beugelsdijk over zijn periode bij Noordwijk.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
3 januari 2024 om 00:27

Verrassend. Heel leuk gevonden ook.

Jammer dat hij niet nog even een half jaartje bij ADO is aangesloten. Al in het maar voor de Haagse bluf die hij toe kon voegen aan de selectie!

Perfecte club voor een Hagenees. Kan me alleen niet voorstellen dat een profclub zich hier nog aan gaat wagen

Fantastisch, wij spelen regelmatig tegen de kelderklassers van Scheveningen en die vissen regelmatig wat leenspelers uit hogere elftallen om er niet vanaf te vliegen. Binnenkort kan doormidden gezaagd worden door Beugelsdijk dus ook weer van de bucketlist.

2 januari 2024 om 20:49

Waar speel je als ik vragen mag? Ik kom namelijk (ook) uit Den Haag.

2 januari 2024 om 21:01

We zijn ooit met een vriendenteam bij VUC begonnen bij Mariahoeve, de overgebleven ‘harde kern’ speelt tegenwoordig na een glorieus kampioensjaar bij RAS vlakbij de Vruchtenbuurt! Ben jij ook te bewonderen op de Haagse velden?

Tommie moet zo rap mogelijk op de buis!
Gemaakt voor tv...

Bij vd Meijde / Sneijder.
Of bij gijpie etx

2 januari 2024 om 21:08

Hij mist alleen +-60 Interlands, verder wellicht leuk voor RTV Emmen.

3 januari 2024 om 02:53

En kramer dan?

2 januari 2024 om 21:17

Wij zullen zeker verschillen van type personen dat we leuk vinden, maar ik moet er echt niet aan denken. Tommy is een wereldgozer voor een interview zo nu en dan, maar dat dacht ik van de opgenoemde namen ook. Andy, Wesley en in mindere mate Gijp is bij mij direct een ander zender

Het blijft toch bijzonder. Een contract bij een amateurclub. Vroeger moest je lid worden…..

3 januari 2024 om 09:10

SVV Scheveningen speelt in de Tweede Divisie he, het hoogste amateurniveau van Nederland. Op dat niveau hebben vrijwel alle spelers (en toch zeker grote namen die net terugzakken uit het profvoetbal) uiteraard gewoon een (prestatie)contract. Bij de echte topclubs in de hoogste amateurdivisie (zoals Quick Boys, Spakenburg, Katwijk, AFC, etc.) worden er zelfs hogere vergoedingen aan de beste spelers betaald dan bij de kleinste profclubs zoals Dordrecht, Den Bosch, Telstar, etc. Spakenburg bijvoorbeeld werkt met een begroting van 2 miljoen (!), dat is gewoon ongeveer evenveel als grote clubs zoals De Graafschap en Roda JC.

Mooi dat hij gaat voetballen bij de haven. Kan hij zich mooi weer in de picture spelen voor het Nederlands Elftal. Het EK komt eraan. Dit is z'n laatste kans! Tommy tegenover Ronaldo, ik zie hem al gaan! #tommyvoornederland 😂😂

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren