Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pellè: ‘Iedereen was in begin gek van Depay, nu is hij de grote man’

Laatste update:

Louis van Gaal is zeer gecharmeerd van Jean-Paul Böetius, maar dat leidde tot dusver nog niet tot een debuut in het Nederlands elftal. De jonge aanvaller van Feyenoord is wel een van de opties die de bondscoach van Oranje achter de hand houdt. Volgens Graziano Pellè kan zijn collega bij Feyenoord één van de revelaties bij het Nederlands elftal op het WK in Brazilië worden.

/

Pellè benadrukt dat Boëtius, goed voor vier doelpunten in de laatste zeven duels van Feyenoord, in mentaal opzicht nog sterker moet worden. “Hij ontwikkelt zich goed. Maar als hij zijn doel wil bereiken en op het WK wil spelen, zal hij het vanaf nu tot het einde van de competitie elke week moet laten zien”, benadrukt de Italiaanse aanvaller maandag in De Telegraaf. “Daarvoor moet hij mentaal sterker worden. Het vereist focus om heel constant te zijn.”

Pellè weet dat de concurrentie bij Oranje groot is, maar geeft ook aan dat het snel wisselt met jonge talenten. Memphis Depay was begin dit seizoen de grote man. “Nu is het Jean-Paul. Iedereen was in het begin gek van Depay. Hun talent is vergelijkbaar, dus zal hun mentaliteit het verschil maken. Maar JeanPaul is op dit moment in vorm.”

Denk jij dat Jean-Paul Boëtius naar het WK in Brazilië gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
10 februari 2014 om 08:47

Ik zou zonder twijfel voor JPB gaan. Past prima in het snel tikken in Oranje, tik je de bal na Depay, kun je dromen dat je de bal terugkrijgt.

10 februari 2014 om 09:36

Ik denk dat hij onder van gaal de bal wel afgeeft

10 februari 2014 om 11:12

Ik zou Pelle toch ook wel bij Oranje willen zien. Hij kan mee als derde spits. Ik zie hem liever dan Vam Wolfswinkel of L. de Jong.

Pelle rommelt dan wel met 'onze' vrouwen, hij is een speler waar Oranje nog niet de beschikking over heeft.

10 februari 2014 om 12:22

@jasper, idd! En wat vind je van Tadic? Vind dat hij het ook wel aardig doet en ook zeker wel een concurrent is van Depay en JP om mee te gaan naar het wk.

10 februari 2014 om 13:07

Grappig dat nu zelfs Psv'ers zeggen dat Depay nooit een bal afgeeft. Je hebt Twente thuis blijkbaar niet gezien?

10 februari 2014 om 13:09

Ibrahimovic is ook vrij tijdens t Wk!!

10 februari 2014 om 13:24

En Douglas dan? Lijkt me leuk om die jongen een Nederlands paspoort te geven...

10 februari 2014 om 13:41

@jaspersj

Zo gek is dat nog niet, hij woont al een aantal jaar in Nederland. (In FM kan dat tenminste) Dan kan hij overschrijving aanvragen

10 februari 2014 om 09:09

Depay heeft oogkleppen, maar heeft wel het onverwachte om uit het niets te scoren. Dat mist Jpb. Alleen is JPB moeilijk te stoppen als hij op volle snelheid is. Op links loopt sowieso al Robben, dus beide heren gaan alleen mee voor de bank.

10 februari 2014 om 09:27

Op rechts heb ik liever Robben. We hebben geen fatsoenlijke rechtsbuiten. Narsingh? laat me niet lachen. Voor de rest hebben we niks voor rechts.

Gewoon robben rechts neerzetten, en voor links hebben we John die redelijk kan spelen, of Jpb/depay. We hebben zelfs nog Lens lopen voor op links.

zo dus:

Krul
Van der Wiel
van dijk
vlaar
blind
strootman
sneijder
n. de jong
robben
van persie
Lens/John/JP
10 februari 2014 om 11:13

@voetbal4days

Ben het niet helemaal eens met je.op doel zou ik sowieso voor Steek of Cillessen gaan (afhankelijk van de fitheid).
Vorm mee als nummer 3.

RB vind ik ook
Centraal vind ik lastig. Veel zal van de laatste maanden afhangen. Maar dit is wel echt onze achilleshiel.
LB zou ik ook Blind doen, omdat hij moet spelen en we al wel een goed middenveld hebben.

Op het midden zet je met De Jong en Strootman 2 controleurs neer, ik ben voorstander van een controleur en 2 aanvallender ingestelde spelers.
De Jong en Strootman zullen uit moeten maken wie controleur wordt, ik ga denk ik voor Strootman maar zal ook aan de tegenstander liggen.
Aanvallende middenvelders denk ik aan jongens als Van der Vaart, Sneijder, Wijnaldum, Siem de Jong, Klaassen, Maher. Zal aan de vorm van de dag gaan liggen. Een aantal van deze namen moeten fysiek fitter worden of meer in vorm.
Ik vind die keuze echter heel moeilijk, al zie ik Maher niet per se meegaan.
Wijnaldum hoop ik er wel bij.

Voorin zou ik Robben op links zetten, Van Persie op rechts en Huntelaar in de spits.
We hebben geen goede vleugelspelers, wel goede spitsen. Ik zou rvp dan ook naar rechts brengen en Huntelaar als spits pur sang opstellen.
Uit statistieken van Oranje blijkt ook dat we beter renderen met Robin op rechts dan met Robin in de spits. Dus ik zeg doen!

10 februari 2014 om 11:32

Sowieso geen Blind op links, blijft toch en hele matige verdediger. Ik zie hem straks op het wk toch echt genadeklappen krijgen van grote spelers. Mijn keus zou voor Bruno voor wat stootkracht of ja eigenlijk Aanholt doet het prima op links.

10 februari 2014 om 11:50

Narsingh is echt wel goed hoor!! Zeer stijlvol, snel en er zijn op de Europese velden weinig buitenspelers met een betere voorzet. Als je alleen nooit meer mag spelen dan wordt het een lastig verhaal onmin vorm te blijven.

10 februari 2014 om 11:54

Heb het liefste dat ze allebei mee gaan. Depay dan maar op rechts achter Robben, en Boetuis moet het maar met Lens uitvechten. Zolang hij maar niet met een schaken komt, en narsingh verdient het niet vanwege zijn speeltijd en vorm.boetius zie ik het liefst van de 2.

10 februari 2014 om 12:23

Robben op links zetten is hetzelfde als een Ferrari rijden alsof het een Fiat is, aldus Zlatan.

10 februari 2014 om 12:42

@afca020

Huntelaar in de spits.. dat kan echt niet meer. Die discussie ga je toch niet serieus weer beginnen? je hebt 1 van de beste spitsen van de wereld (rvp) en dan wil je hem op rechts zetten...? zucht..

Zie opstelling.. alleen linksbuiten is idd lastig.. dat zal afhangen van wie het komende half jaar het beste presteert.

Vorm
Janmaat
Van Dijk
Vlaar
Martins Indi
Strootman
Blind
Robben
Sneijder
John/Boetius
Van persie
10 februari 2014 om 13:14

Ik heb bewust voor twee controleurs gekozen op het middenveld. Sneijder kan als 10 achter de voorhoede spelen, en met een dynamisch blok komen we ver. Zeker met Nigel de Jong, die een speler kan uitschakelen voor 90 minuten is dat erg nuttig. En tja, Strootman..die moet in de basis spelen. Doet het fantastisch bij Roma, en is de ultieme 'box-to-box' speler die we missen. Een loper, maar met een geweldige knal in z'n linkervoet. Probleem is, en begrijp me niet verkeerd, maar ik denk niet dat we Van der Vaart nodig gaan hebben in de belangrijkste wedstrijden. Hij kan het middenveld niet meer dichtlopen, dus dan zou hij op 10 moeten. Nou, toch maar liever Sneijder dan. Hij begint weer lekker op stoom te komen in Turkije.

Dan zeg je Siem, Klaassen, Maher, Wijnaldum. Ik persoonlijk zou geen enkele van deze mannen meenemen. Klaassen is gewoon echt nog te jong en onervaren, en Wijnaldum heeft geen wedstrijdritme. Maher vind ik maar vervelend spelen de laatste tijd, lijkt alsof de druk hem teveel wordt. En tja, Siem moet echt weer terug in vorm komen.

Volgens mij vergeet je 1 middenvelder, namelijk De Guzman! Speelt toch vrijwel altijd goed in het nederlands elftal, maakt goeie beslissingen en is rustig aan de bal. Ik zou kiezen voor of De Guzman, of Clasie meenemen.

Maar toch, ik blijf bij mijn keuze voor het middenveld. De Jong en Strootman als controleurs is voor mij erg fijn, en Sneijder daarvoor lijkt me prima. Over de achterhoede ben ik het met je eens.

Onze voorhoede is natuurlijk even passen en meten. Toch zou ik robben op rechts zetten, aangezien hij bij Bayern ook op rechts speelt en daar is hij wereldtop. En we hebben voor die rechterpositie echt niks beters. Narsingh moet eerst ritme terug krijgen. Voor links hebben we een aantal keuzes, zoals ik al aangaf. Depay, John, Lens, Jpb.

En Van Persie op rechts? Dat risico wil ik niet lopen op een WK. heeft al jaren niet meer gespeeld op de vleugel, heeft daarnaast nooit de snelheid gehad om echt potten te breken als vleugelspeler. Geweldige techniek, maar zet hem tegenover Jordi Alba en je ziet van Persie 90 minuten niet. Liever robben, die heeft vorig jaar al laten zien dat zelfs Jordi Alba, toch erg snel, hem niet kan bijhouden.

Edit; Typfoutjes.

10 februari 2014 om 14:35

dat ben ik helemaal met je eens, narsingh komt net van een blessure en pakt nu aardig wat speeltijd, ik denk dat hij ook mentaal sterker is dan boetius.
ik zou narsingh graag op het wk willen zien als back up van robben.

10 februari 2014 om 11:16

Boetius heeft wel wat talent, maar hij heeft nog nooit een wedstrijd op niveau of in Europa gespeeld.
Dat hij zich staande houdt bij de nummer 4 in onze kleine comp zegt me dan ook niet veel.

Nogmaals, ja het is een leuke voetballer, heeft wat talent. Maar we moeten die spelers niet zo ophypen. Hebben we niks aan.
Beotius lijkt mij (nog) niet geschikt. Misschien ooit wel, maar zou het nu niet doen.

10 februari 2014 om 11:59

Voor die jongen is het leuk om snuffelstage te doen bij oranje en om te alvast te wennen aan het hoge niveau! Maar meer ook niet!

10 februari 2014 om 12:46

Joh, Van Rhijn is nu nog duizelig van Boetius' debuut in de klassieker. Ok, hij heeft geen Europese wedstrijden op zijn CV, maar alsof die zaligmakend zijn. Van Rhijn die wel die ervaring had kon hem niet afstoppen.

Die jongen is nu al geschikter voor een selectie dan bijvoorbeeld linksbuiten Babel ooit is geweest. Depay zie ik een beetje als de nieuwe Babel.....alles naar het rechterbeen en schieten maar. Boetius is vele malen leper dan beide heren. Beter in de combinatie, beter in de kleine ruimte, komt beter een vent voorbij.

Hij moet dit seizoen sterk afronden, maar dan zie ik geen reden waarom hij niet mee zou kunnen als backup.

10 februari 2014 om 13:06

Sfeer proeven en op trainingsstage zou uitstekend zijn! Op het WK kan je toch geen potten breken met zo'n fragiele speler? Op het WK praat je over het niveau Robben, Hazard, Iniesta, Ronaldo, Neymar, Messi. Wij komen met Boetius omdat hij leuk speelt tegen een van Peppen van Roda JC of tegen Nec? Ga toch weg man!

10 februari 2014 om 17:07

Dan moeten wij niemand uit de Nederlandse competitie meenemen! De spelers van Ajax spelen tegen de zelfde tegenstanders hoor!

10 februari 2014 om 12:38

Als over 6 weken Boetius weer een mindere periode heeft en Depay weer wat beter speelt roepen we allemaal dat we voor Depay zouden gaan. Iedereen leeft met de dag en heeft om de week een andere mening. daarnaast hebben die jonge gasten gewoon nog een heel wisselende vorm...

ik ga voor Jpb..puur talent, maar zou depay ook meenemen

10 februari 2014 om 08:38

3 linksbuitens?
Beetje veel of niet?

10 februari 2014 om 08:44

Tja, officieel is JPB een rechtsbuiten, die ook op links goed uit de voeten kan. Dus theoretisch kan het wel

10 februari 2014 om 09:03

Ik zou zeggen: Robben, Lens, vpersie, Huntelaar, Depay en Boetius....
Zie ik dan nog een aanvaller over het hoofd? 3 van de 6 kunnen prima uit de voeten op de andere flank, van Depay weet ik niet of hij rechts rendeert.

10 februari 2014 om 09:05

Links: Boetius en Depay
Rechts: Robben en Lens
Boetius kan ook op rechtsbuiten en Robben en Lens allebei ook op links, dus zo gek is het niet.

10 februari 2014 om 09:10

Narsingh heeft anders wel enorm veel rendement met assists. Waarschijnlijk meer dan Boetius. Depay geeft geen assists. Die schiet zelf.

10 februari 2014 om 09:36

Echter moet Narsingh dan wel met regelmaat spelen en dat zie ik, helaas, nog niet zo gauw gebeuren dit seizoen.

10 februari 2014 om 10:42

Van Gaal is erg gecharmeerd van Narsingh, in de eerste wedstrijden onder Van Gaal was hij ook basisspeler.

En Kuyt gaat sowieso mee die vergeten julllie.

10 februari 2014 om 11:15

ik zie liever een jonge speler als deze dan de oude Kuyt die nog nooit een goeie wedstrijd heeft gespeeld in oranje !

10 februari 2014 om 12:43

Echt he. Kuyt heeft redelijk wat assists op zijn naam in Oranje. Maakt zelf niet veel doelpunten maar is ook niet van belang op zijn positie en rol in het NL elftal.

10 februari 2014 om 12:44

@ javaking..

serieus? nog nooit een goeie wedstrijd in oranje?

Jij bent vast een jongen met voetbalverstand aangezien Kuyt elke wedstrijd bij de top 3 spelers zit. Nee hij blinkt inderdaad niet uit met dribbels etc. Maar als dat het enige zou zijn waar voetbal om zou draaien.......

je snapt er bijzonder weinig van

10 februari 2014 om 12:45

Lens staat sowieso in de basis op rechts. Heeft zich onder van Gaal bewezen dat hij in de basis hoort te spelen. Beter hebben we niet en Boetius mist de kracht om zich tegen de grote te meten....
Dit zal het wel worden:
Links: Lens, Depay
Rechts: Robben, Narsingh.
Puur omdat het de favorietjes van van Gaal zijn.....

Tja, zo gaat dat met talenten. Die hebben wel eens een paar superwedstrijden achter elkaar en dan worden ze gelijk als de "nieuwe Ronaldo/messi etc." gezien. Als ze dan een terugval hebben hoor je niemand er meer over. Boetius zal vast ook nog wel wat mindere perioden krijgen. Maar dat hij talent heeft is duidelijk. En met zijn mentaliteit zit het volgens mij ook wel goed.

10 februari 2014 om 09:28

Inderdaad vandaag Boetius morgen weer Depay. Laat ze nou eerst maar constant worden in hun prestaties.

Als die zin klopt, weet ik het ook niet meee

10 februari 2014 om 08:40

Meer

Jean-Paul is beter dan Depay, ik ga niet uitleggen waarom. Want als je voetbal kijkt weet je waarom!

10 februari 2014 om 10:46

Zo snel zou ik dat nog niet zeggen. Hij id momenteel beter in vorm, dat wel. Maar Depay heeft ook de pech dat heel PSV niet loopt, dus dan is het ook moeilijker om voor hem uit te blinken. Depay heeft wel meer snelheid, een beter schot en is fysiek een stuk verder.

10 februari 2014 om 12:05

Meer snelheid en een beter schot vind k niet. Depay schiet veel, maar de meeste gaan naast en/of heeft de keeper. Fysiek ben k het wel mee eens. Snelheid daar kan je niks over zeggen, je kan daar pas wat over zeggen als je tegen elkaar laat sprinten

10 februari 2014 om 10:48

Ben ik niet met je eens, de ene week is depay meer opvallend, de andere week boetius.
Wat pelle zegt beide spelers lijken op elkaar, het mentale zou de doorslag geven.

10 februari 2014 om 12:48

Als je nou echt een vent bent leg je even uit waarom, want nu snap ik het nog niet.....

Ik ben het namelijk niet met je eens. Beide heren zijn niet te vergelijken. Depay is krachtig, Boetius is sierlijk, zoals men zo vaak zegt. Boetius is meer de man van de voorzet, Depay voor zn eigen actie. op een wk tegen sterke verdedigers heeft Boetius in mijn ogen niets te zoeken.

Depay boven Boëtius.

10 februari 2014 om 09:50

omdat?

Naast BMI en Janmaat is Boetius de enige speler die van Gaal zou moeten nemen van Feyenoord... Ik vind Boetius beter dan Depay en Vilhena, bovendien hebben die veel meer concurrentie... Met Boetius heb je iig weer een goede en dreigende vleugelspeler naast Robben en Lens...

10 februari 2014 om 10:07

En Clasie, ze zijn niet voor niets zo lyrisch over hem bij Oranje. Clasie is iemand die zich moeiteloos aanpast aan het hoge baltempo bij het Nederlands Elftal. Bovendien zie ik naast Strootman, N.de Jong, Sneijder en van der Vaart, ook niet echt een uitverkoren kandidaat voor de overige 2 plekken op het middenveld. Clasie, mits tegen die tijd in vorm, hoort dan zeker bij de kanshebbers voor een WK ticket.

10 februari 2014 om 10:52

Gaat eerder blind mee ipv clasie lijkt me, en als andere middenvelder misschien siem de jong oid? En dan vooral omdat ze beiden op meerdere posities uit de voeten kunnen. Bovendien is de cvm positie al goed bezet.

10 februari 2014 om 11:09

Je hebt ook de guzman nog

10 februari 2014 om 11:11

Clasie? ik vind er niks aan, er zijn genoeg middenvelders die voor hem gaan, en ik denk dat van Gaal voor Klaassen gaat ipv Clasie. Blind gaat zowiezo mee, al is het miss voor de linksback...

10 februari 2014 om 12:40

Peterv1991;

de Guzman zal inderdaad ook een goede kans maken klopt, maar ik denk niet dat hij er al zeker van is. Vorm zal doorslaggevend zijn al zou ik de Guzman ook heel graag mee zien gaan.

Siem de Jong is simpelweg geen international, die komt echt veel te kort. Leuke ajax speler, niet meer dan dat wat mij betreft. Zeker niet op die positie, aangezien Nederland daar al zoveel beters heeft rondlopen dan de beperkte Siem de Jong.

bekkerz;

Hoe je bij een Davy Klaassen komt die 5 wedstrijden in de Eredivisie redelijk gespeeld heeft is mij verder een raadsel. Bovendien bespeelt hij een totaal andere positie en heeft hij dus een hele andere rol dan een Clasie. Slechter vergelijk kon je dus niet trekken. Maar om even duidelijk te zijn; van der Vaart en Sneijder gaan voor die plek al mee, geen plek voor een Klaassen of een Siem de Jong dus.
Blind zal inderdaad linksback gaan spelen, maar we zullen het wel gaan zien.

10 februari 2014 om 19:47

Klaassen??!!! Klaasen ???!!! hij speelt pas 2 maanden in de basis bij Ajax....
Clasie speelt heel goed dit seizoen. Ik vind dat hij beter speelt dan Blind en een stuk constanter.

10 februari 2014 om 10:16

Clasie gaat denk ik ook wel mee. Maar de Vrij kan van Gaal beter thuis laten hij is er nog niet helemaal klaar voor. Hij heeft wel de afgelopen 3-4 maanden geweldig gespeeld1 van de beste spelers en 4 keer gescoord

10 februari 2014 om 10:44

Ja de Vrij ontwikkeld zich de laatste maande erg goed en zal ook een groot gemis worden wanneer hij vertrekt hoor. Veel onderschatten hem maar de Vrij is gewoon erg belangrijk. Alleen een WK komt te vroeg voor hem, Vlaar zal wel meegaan en van Dijk?

Persoonlijk ben ik meer fan van Depay, die jongen heeft meer dreiging en kan vooral met zijn schot wedstrijden openbreken. Zeker tegen de wat meer verdedigingende ploegen vind ik Depay handiger.

Maar het zijn beide grote talenten.

10 februari 2014 om 08:50

Ik vind boetius onvoorspelbaarder. Wat gisteren ook tijden studio voetbal werd gezegd: hij gaat zowel buitenom als binnendoor.
Maar wat vinden jullie van quincy promes?

10 februari 2014 om 08:57

Promes, geweldig talent natuurlijk en ontwikkeld zich stormachtig. Maar ik denk dat er nog teveel buitenspelers zijn die boven hem in de pikorde staan. En van gaal zal maximaal 4 buitenspelers meenemen lijkt me. Depay, Robben, JPB en Lens.

10 februari 2014 om 09:05

Idd. Ik vind zowel boetius dapay als promes enorm veel talent hebben. Hopen dat ze de goede keuzes maken en niet te snel naar t buitenland vertrekken zoals John bijv.
Promes is qua statistieken wel vele malen beter dan depay!

Ik vind Depay een goede speler hoor, maar een speler als JPB heb je gewoon niet verder. Alleen Robben en daarna niemand die zo'n actie heeft. Hij is nog erg wisselvallig, maar hij is verschrikkelijk dreigend. Buitenom, binnendoor en in de combinatie.

Persoonlijk zou ik hem eerder meenemen dan Depay. Daarnaast kan hij zowel op links als rechts spelen. Mijn voorkeur gaat, op dit moment iig, uit naar Boetius iig.

Dat zie je toch ook bij Psv, hoeveel assist heeft Depay? Daar ga je al.hij gaat altijd voor zijn schot,die meestal mislukt. En als spits word je daar gek van,als hij de bal heeft kun je net zo goed stoppen met positie kiezen want hij gaat toch alleen. Boetius vele malen meer teamspeler en dus veel beter!

10 februari 2014 om 09:05

Depay en Boëtius hebben allebij 6 assists, depay leert het wel denk ik. Heeft afgelopen zaterdag ook weer 2 assists gegeven op locadia en willems. En ruiz had ook moeten scoren na de vrije trap van depay.

10 februari 2014 om 09:11

Jij hebt gister studio voetbal gekeken haha

10 februari 2014 om 12:23

nee want kan die Mulder en van Hooijdonk niet zo goed hebben. Als deze opmerking tenminste voor mij bedoeld was.

10 februari 2014 om 10:45

Promes heeft ook 6 assists buiten zijn 10 treffers. Maar dat is geen Feyenoord of PSV speler.

10 februari 2014 om 10:52

De goal van arias en Willems zou ik nou niet echt als assist voor depay bestempelen ... Waren toch meer 2 individuele acties.

10 februari 2014 om 12:55

Depay gaf asissts bij de goals van Willems en Locadia, niet bij die van Arias. Die goal van Willems van inderdaad vooral een individuele actie, maar die voorzet op Locadia was perfect hij hoefde hem alleen nog maar te schampen.

10 februari 2014 om 13:18

Als de spit van Twente iets koelbloediger was had Promes op zeker 8 a 9 assist gestaan. Met zijn doel punten zijn dat cijfers die 30% hoger liggen als, wie?

10 februari 2014 om 13:37

Als als als, als Ibrahimovic in de spits had gestaan bij PSV had Depay denk ik ook wel wat meer assits gehad.

10 februari 2014 om 14:49

Die maakt ze. Luc niet. Pelle wel.

Depay is al 2 stappen verder als deze parel uit Rotterdam.
Kijk alleen hoe fysiek Depay is en Depay speelt gewoon constant dit jaar..

10 februari 2014 om 09:44

Fysiek ben ik met je eens maar jpb is nu toch veel constanter. Hij mist wel eens kansen maar zowel mee voetballend in de korte combinatie als een actie die lukt is hij verder. Maar het wk is nog redelijk ver dus als depay zijn oogkleppen af doe en verder gaat met ontwikkelen zal hij waarschijnlijk mee gaan

10 februari 2014 om 09:52

Wat een onzin. Je hebt net zulke oogkleppen op als Depay zelf. Boetius is een stap verder dan Depay en een stuk jonger.. reken maar uit.

10 februari 2014 om 10:03

Ja indd maar jpb zal ook nog wel een dipje krijgen. Het talent van depay is ook groot hoor.

10 februari 2014 om 10:19

Een stuk jonger? Depay is nog geen anderhalve maand ouder dan Boëtius, geen feiten gaan verzinnen om je voorkeur duidelijk te maken.

10 februari 2014 om 10:24

Je hebt gelijk, ik dacht dat Depay 2 jaar ouder was.
Feit blijft dat Depay met oogkleppen speelt en weinig tot geen overzicht heeft. Zijn schot is ook vaak matig. JpB speelt lekker frivool, maakt zijn acties en houdt oog voor zijn teamgenoten om eventueel de combinatie te maken en door te bewegen.
Vandaar dus mij voorkeur en niet wegens leeftijd.

10 februari 2014 om 12:58

Depay heeft zulke oogkleppen op dat hij zag waar hij de bal moest geven op Locadia zaterdag en hij had ook nog eens de klasse om hem precies daar neer te leggen. Depay en Boetius zijn gewoon twee hele verschillende spelers, maar beide toptalenten, Depay moet leren dat hij wat vaker af moet spelen en Boetius moet fysiek sterker worden.

10 februari 2014 om 13:09

Hij gaf een keer een bal af, dus hij heeft wel dat inzicht? Je vergeet alleen ff de andere 24 keer dat hij niet keek of maar weer blind op doel schoot.

10 februari 2014 om 14:04

Depay heeft geen enkele keer van afstand op doel geschoten tegen Twente, ga geen dingen roepen die niet waar zijn.
Hij heeft een keer op doel geschoten volgens mij en dat was dichtbij nadat hij met een sleepbeweging Rosales uitspeelde. Verder had hij ook zoveel overzicht dat hij na 2 minuten een voorzet door zijn benen liet gaan in plaats van hem aan nam, zodat Ruiz vrij voor de goal kwam te staan.

11 februari 2014 om 13:29

Je haalt steeds de wedstrijd tegen Twente naar voren, maar een speler beoordeel je volgens mij niet op 1 wedstrijd.
In VI hadden ze het ook over Depay gisteren, precies wat ik al zei; oogkleppen.

Boëtius oogt wat slimmer in zn acties naar mijn mening.. voert zn acties niet vaak door ..gaat vaker de combi aan. Begrijp t niet verkeerd want ook Depay is een groot talent. Maar vind Depay vooral sterk en snel.. Boëtius voetbalt meer met een idee..
Maar deze jongens komen er wel.. parels vd eredivisie.. en hopelijk later belangrijk voor t Ned11tal...

Ik zou voor JPB gaan. Die ziet zijn medespeler tenminste staan. Depay gaat voor 99% voor eigen succes. Dat Cocu hier geen verandering heeft weten te brengen in zijn spel, zegt al genoeg hoe onervaren Cocu is. Bij een trainer á la Van Gaal, Adriaanse zou Depay al lang al op de bank belanden.

Depay en Boëtius kunnen best allebei mee voor de linksbuitenpositie. Heb je Robben en Narsingh of Kuyt voor rechts en Van Persie en Lens voor de spitspositie. Daar kun je een prima aanval van samenstellen.

10 februari 2014 om 11:11

En huntelaar dan ?

10 februari 2014 om 11:25

Vakantie laten vieren.

Vind persoonlijk Boëtius beter. Denkt meer en voetbalt beter. Terwijl Depay het meer van zijn snelheid moet hebben.

Laat ik voorop stellen dat ik ze beide geweldige talenten vind. Laten we hier ook niet vergeten dat JPB zich ook echt kan profileren als talent, natuurlijk hij moet er staan maar hij kan terugvallen op het team. Dit is bij Depay momenteel niet het geval waardoor hij in mijn ogen geforceerd gaat voetballen wat hem niet ten goede komt. Ik denk persoonlijk dat Depay een groter potentieel heeft maar dat JPB momenteel verder is in zijn ontwikkeling.

Gewoon de beste in vorm mee nemen na het WK.

10 februari 2014 om 11:09

Dat denk ik ook.

Depay gaat meestal voor eigen succes terwijl boetius overzicht heeft dat is belangrijk

10 februari 2014 om 14:26

Boetius is een man die ik altijd mee zou nemen. Snel, onvoorspelbaar, in staat om als invaller iets te forceren. Fysiek is hij niet zo sterk als Depay, maar ik vind JP een veel intelligentere speler, die naast een goede actie ook redelijk makkelijk scoort.

Beide 2 geweldige linksbuitens (in potentie) vind boëtius een geweldige dribbel hebben en heeft een aardig overzicht, maar depay heeft juist weer een gevaarlijk schot, zelf zou ik voor boëtius, lens v persie robben huntelaar en depay/kuijt/narsingh meenemen (ligt er aan wie in vorm is). Denk dat je toch meer aan een onberekenbare boëtius hebt, zie in hem toch wel iets van robben.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik in het begin niet zo gecharmeerd was van Boetius, maar de laatste tijd laat hij wel zien over veel potentie te beschikken. Jammer dat hij dan bij Feyenoord voetbalt..

In vorm altijd doen!

We hebben met v.d. Wielen Janmaat 2 backs die er op rechts al lekker overheen komen als Robben naar binnen trekt en dan nog zo'n type links en je bent aanvallend beresterk!

Ik kies voor Sneijder omdat hij met 1 pass de flanken weg kan sturen en ook v. Persie kan hij vrij voor de keeper zetten, al kan Rafael dat laatste nog iets beter, iets dienender.

Louis zou wel andere keuzes maken, maar onderstaand team zou het mijne zijn!

Blind (middenveld), v.d. Vaart, Lens, Depay, de Vrij, Affelay, Vlaar op de bank

Boetius zou basis staan vooral omdat niemand hem nog kent en daardoor heel vrij kan spelen en verrassen!

Vorm
Janmaat
Veltman
Indi
Pieters
N. de Jong
Sneijder
Strootman
Robben
v. Persie
Boetius
10 februari 2014 om 11:53

Veltman en Pieters hebben niets te zoeken in de basis van het Nederlands elftal. Veltman gaat wekelijks in de fout en Pieters is gewoon een simpele back. Blind is zelfs beter.

Geen Idee
Janmaat
Vlaar
Indi
Blind
De Jong
Sneijder
Strootman
Robben
RVP
Boetius

Fysiek vind ik Depay wel beter, maar Boetius heeft het overzicht en is beter in positiespel en positionering.

Dat Boetius op dit moment nog zo iel is, maakt mij alleen maar enthousiaster. Fysiek zal hij sowieso toch wel sterker worden, dus het kan alleen maar een geweldige voetballer worden in mijn ogen. Bij Depay hangt het heel erg af van zijn ontwikkeling.

10 februari 2014 om 12:35

Ach, spierballen maken geen doelpunten. Ik vind dat "fysiek" een beetje overgewaardeerd wordt. Messi heeft ook geen imposant postuur hoor. Is vooral leuk voor als je een onderbroekenreclame doet. Een beetje krachttraining heeft zeker zo zijn voordelen maar van mij hoeven voetballers er niet uit te zien als body builders.

10 februari 2014 om 13:33

Nee daar ben ik het mee eens. Maar ik heb het idee dat het lichaam van Boetius nog niet helemaal volwassen is. Ik verwacht dat hij over 2 jaar al een stuk peziger is, waardoor hij ook explosiever wordt in zijn acties. Als hij dan ook zijn controle behoudt, dan is hij nog veel beter dan nu.

10 februari 2014 om 13:42

Dat zal vanzelf wel goed komen denk ik. Ik vind in ieder geval niet dat hij volop in het krachthonk moet gaan zitten beulen. Hij moet vooral zijn wendbaarheid behouden, dat maakt hem zo moeilijk verdedigbaar.

10 februari 2014 om 22:21

Nee maar zo scharminkelig als Boetius toch ook weer niet en waarom haal je Messi erbij de beste speler die ooit de voetbal heeft gespeeld vergelijken met een simpele 19 jarige vleugelaanvaller van Feyenoord sorry die vergelijking gaat me iets te ver en op het wk kom je tegen bomen he als je dan niet een beetje spierballen hebt lig je meer op de grond die wedstrijd dan dat je staat

11 februari 2014 om 08:46

Die bomen raken hem niet een aan joh, die dolt hij helemaal uit

Allebei geweldige spelers. Depay en Jpb
Totaal verschillende voetballers. Depay is sterk en heeft een hard schot. Beide zijn ze erg snel.
JPB is iemand van de geplaatste binnenkanten. Prachtig zoals hij ze scoort.

Toch zou in JPB mee nemen naar het WK. Als het allebei kan, is dat een luxe.
Op dit moment zijn het wel de kandidaten boven opa John en eljero elia.

Depay is een tweede Lens, Boetius is een andere smaak voor op links, dus lijkt me dat Boetius de voorkeur moet krijgen voor het WK.

Beide natuurlijk geweldig potentieel. Kijk graag naar beide spelers.de onvoorspelbaarheid van Depay is heel mooi om te zien, al heeft het natuurlijk ook nadelen als het niet lukt (beetje zoals Fisher), maar dat is wel waar dit soort jongens het van moeten hebben, verder is hij fysiek sterk.
Boëtius doet het ook super, wat meer een teamspeler op de buitenkant en met een hele sterke drive en prima scorend vermogen. Knap hoe sterk hij meteen is teruggekomen na zijn blessure.
Ik denk dat het ook van de vorm zal afhangen maar als Depay zijn rendement nog iets omhoog kan gooien zou ik hem meenemen naar het WK, want ik denk dat je dan meer hebt aan een onvoorspelbare speler die je erin kan gooien als invaller zoals dat ook met Elia goed werkte.

Beide jongens zitten mentaal ook echt prima in elkaar.

Geweldig hoe we in Nederland toch altijd weer met goede talenten kunnen komen. Verbaas me er altijd weer over dat wanneer de 'oudere toppers' dreigen te verdwijnen er steeds weer een nieuwe lichting opstaat met een enorme potentie. Dat ze het niet allemaal redden is een ander verhaal maar het is absurd dat er steeds weer zoveel goede jonge jongens zijn

10 februari 2014 om 13:37

Lens heeft ook wel een stuk meer bewezen dan Depay. Daarnaast heeft Lens het ook erg goed gedaan in de kwalificatiewedstrijden.

10 februari 2014 om 14:25

Basis komt wel wat te vroeg, vind hem minder dan Robben en Lens, maar hij verdient zeker speelminuten in de komende interlands en wellicht op het WK. Lijkt me wel een jongen die de basisspelers scherp houdt door zijn gretigheid op de trainingskampen.

Promes voetbalt naar mijn mening beter dan deze twee, dus waarom hij niet?

Vergelijkbaar zijn ze inderdaad. Depay heeft een streepje voor als het om fysiek en schotkracht gaat. Boetius vind ik meer voetballend inzicht hebben en is moeilijker in te schatten als Depay.
Op dit moment ga ik voor Depay maar ik denk dat Boetius meer potentie heeft. kijkend naar LB in Oranje. Laat Lens maar thuis en kies voor deze twee heren, het spel zal toch grotendeels via Robben gaan

Goede speler! Ik zie wel veel verschillen tussen beide jongens waarvan ik moet aangeven dat Boetius betere keuzes maakt dan Depay terwijl Depay meer body heeft om zich fysiek staande te houden in een grotere competitie.
Over een jaar of 2/4 gaan ze misschien wel allebei als basisspeler naar het Ek/wk.
Zou mooi zijn in ieder geval!

Keeper: Krul, Vorm, Stekelenburg.
Rechtsback: Janmaat, Van der Wiel
Centraal: Martins Indi, Vlaar, de Vrij, Heitinga.
Linksback: Blind, Emanuelson
Verdedigende middenvelder: De Jong, Clasie
Lopende/verbindings middenvelder: Strootman, De Guzman
Aanvallende middenvelder: Van der Vaart, Sneijder
Rechtsbuiten: Robben, Kuyt
Spits: Van Persie, Lens
Linksbuiten: Boetius, Depay

Dit lijkt mij wel een logische selectie. Twijfel alleen nog over de 2e linksback. In mijn ogen moet dat gewoon Emanuelson worden, maar Van Aanholt kan ook zomaar meegaan. Heitinga is natuurlijk ook een sterk twijfelgevalletje, maar hij gaat het komende halfjaar voetballen en als reserve kan je hem dan denk ik maar beter meenemen. Je moet altijd een ervaren verdediger meenemen (a la Ooijer 4 jaar geleden dus). Dat moet Heitinga of Mathijsen worden. Mathijsen speelde de eerste seizoenhelft goed, maar wanneer Heitinga gewoon aan voetballen toekomt is hij toch wat beter.

10 februari 2014 om 17:00

Kuyt, Emanuelson en Heitinga zou ik niet zo snel meenemen al zullen ze toch amper aan spelen toe komen (wie je ook mee gaat nemen voor die 3 plekken).

De rest ben ik wel met je eens. Ik denk dat jou lijstje bijna helemaal overeenkomt met die van Louis. Tenzij er gekke dingen gebeuren zal dit de selectie wel worden.

10 februari 2014 om 18:58

Kuyt gaat sowieso gewoon mee. Hij is reserveaanvoerder en is als enige speler voor alle duels gekozen om mee te gaan. Kan me niet voorstellen dat hij dan op het WK niet meegaat.

Emanuelson/ Van Aanholt gaf ik all aan net als Heitinga/mathijsen mits ze spelen. Je moet één ervaren verdediger erbij hebben.

Ik ben meer gecharmeerd van Jpb, maar ook van depay. Toch vind ik boetius beter omdat depay het meer van zijn spieren moet hebben dan voetballend opzicht, boetius heeft meer overzicht

Ik zou deze basiself doen op het wk, met sneijder als 10

Krul
Vd wiel
Van dijk
Vlaar
Bmi
Strootman
Sneijder
N. De jong
Robben
Rvp
Boetius

Ik vind Depay beter dan Boëtius. Hij is fysiek sterker, dat kan je wel gebruiken op het WK, en Depay laat het dit hele seizoen al zien.

Ja, Boëtius doet het nu goed. Maar ik denk dat hij nog veel te licht is voor een WK, net als Depay. Dat we er al over nadenken om ze mee te nemen legt de zwakte op de linksbuitenpositie bij het Nederlands Elftal al bloot. Desalniettemin zie ik op dit moment weinig alternatief, John en Lens zijn nou ook niet zo geweldig. Ik hoorde dat Strootman op 6 speelde bij Roma, dat lijkt mij een betere optie dan De Jong. Sneijder op 10, Strootman erachter en Van der Vaart of De Guzman om het middenveld af te maken.

Achterin lijkt me dat Van der Wiel wel gaat spelen als hij de eerste rechtsback van PSG is. Al zie ik zelf liever Janmaat (zo objectief ben ik misschien niet). Centraal is Vlaar de enige 'zekerheid', ook al is hij een beperkte verdediger, hij is het beste dat we hebben. Martins Indi zou ernaast kunnen spelen, maar die doet het niet best. Over De Vrij heb ik ook zo m'n twijfels. Mathijsen lijkt me zelfs een betere optie, dit seizoen veruit de beste verdediger bij Feyenoord...

Stekelenburg/vorm/cillessen; Van der Wiel, Vlaar, Mathijsen/martins Indi, Blind; Strootman, Sneijder, De Guzman; Robben, Van Persie, Lens

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren