Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pedri troeft twee Nederlanders af en wint Golden Boy-award

Laatste update:

Pedri heeft de Golden Boy-award in de wacht gesleept. De achttienjarige middenvelder van Barcelona laat in de prestigieuze verkiezing van de Italiaanse sportkrant Tuttosport onder meer Ryan Gravenberch en Jurriën Timber achter zich. Pedri is als meest veelbelovende speler jonger dan 21 jaar de opvolger van Erling Braut Haaland, die de prijs een jaar geleden won.

Na de laatste schifting waren er nog twintig kanshebbers over voor de Golden Boy-award. Naast Pedri, Timber en Gravenberch stonden onder meer Gavi (Barcelona), Rodrygo, Eduardo Camavinga (beiden Real Madrid), Mason Greenwood (Manchester United), Jamal Musiala (Bayern München), Bukayo Saka (Arsenal), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen), Charles De Ketelaere (Club Brugge), Giovanni Reyna en Jude Bellingham (beiden Borussia Dortmund) nog op de shortlist.

Uiteindelijk bleef Pedri de concurrentie in de verkiezing met afstand voor. De aanvallende middenvelder won met 318 punten, maar liefst 199 punten meer dan naaste achtervolger Bellingham. Het gat tussen de winnaar en de nummer twee in de Golden Boy-verkiezing was nog nooit zo groot als nu. Vorig jaar werd de prijs gewonnen door Haaland, die toen met 302 punten tegenover 239 punten runner-up Ansu Fati achter zich liet. Rafael van der Vaart (2003) en Matthijs de Ligt (2018) waren eerdere Nederlandse winnaars van de Golden Boy-award, terwijl Lionel Messi de laatste Barcelona-speler was die beslag legde op de prijs.

De Golden Boy-award vormt voor Pedri de kroon op een uitstekend jaar, waarin hij na zijn overstap van Las Palmas naar Barcelona zijn doorbraak op het hoogste podium beleefde. De middenvelder maakte in maart 2021 zijn debuut in de Spaanse nationale ploeg en verdiende uiteindelijk een plek in de selectie voor het EK, waar hij werd gekozen tot de beste jonge speler. Pedri speelde vervolgens ook nog met Spanje op de Olympische Spelen in Tokio, waar de zilveren medaille werd gewonnen.

Pedri speelde tot dusver 56 wedstrijden voor Barcelona, waarin hij goed was voor 4 doelpunten en 6 assists en met wie hij vorig seizoen de Copa del Rey op zijn naam schreef. De Catalanen slaagden er in oktober in om hem langer vast te leggen, waardoor zijn verbintenis nu loopt tot medio 2026 en een optie voor nog twee jaar bevat. Dit seizoen kwam Pedri door een spierblessure pas vier keer in actie. Pedri zal de Golden Boy-award op 13 december in Turijn in ontvangst nemen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volledig verdiend. Hij heeft een enorme impact gehad op Barcelona en een recordaantal wedstrijden gespeeld. Er is pure roofbouw op hem gepleegd en daar plukt hij helaas nu de vruchten van.

22 november 2021 om 12:03

Plukt hij de vruchten van? Over welke vruchten heb je t?

22 november 2021 om 12:10

Daar betaald hij nu de prijs voor* zal die bedoelen denk ik

22 november 2021 om 12:29

wrange vruchten denk ik zo

22 november 2021 om 12:37

Dat was natuurlijk met een cynische ondertoon. Het was gekkenwerk om hem zowel de Olympische Spelen als het EK te laten spelen.

22 november 2021 om 13:14

Denk juist dat het voor de lange termijn heel goed is zoveel te spelen en ervaring op te doen. Alleen voor de korte termijn zoals nu is het nadelig.

22 november 2021 om 15:07

Pffff wat een homootjes zijn het toch. Ze hebben de makkelijkste sport baan en nog piepen dat ze te veel spelen. Tenminste, jij dan.

22 november 2021 om 16:04

Echt een lamme tak inderdaad

22 november 2021 om 12:10

Daar betaalt hij nu de prijs voor .

22 november 2021 om 12:15

Of hij plukt er de wrange vruchten van.

22 november 2021 om 12:22

Of hij heeft een mooie appelboom in zijn tuin, waar hij de vruchten van plukt.

22 november 2021 om 17:15

Gebruikt de wijngaard van Iniesta denk ik.

22 november 2021 om 12:15

En ook deels roofbouw door zichzelf. Hij had gewoon de keuze moeten maken om niet maar dat veredelde semi-prof voetbaltoernooi te gaan in Japan. Had toen gewoon zijn rust moeten pakken.

22 november 2021 om 12:21

alsof je die keuze van een kind kan verwachten. Sommige mensen moeten tegen zichzelf in bescherming genomen worden.

22 november 2021 om 12:27

Als je sporthart ook maar iets verder gaat dan het voetbal zijn de OS niet iets dat je wil missen, de kans dat je daar als voetballer nog een keer heen kan is vrij klein.

22 november 2021 om 12:36

En waarom wijst dan iedereen naar Koeman? Volgens mij betaalt Barcelona zijn salaris, dus vind ik het niet meer dan terecht dat Barcelona gewoon zijn volledige inzet kan eisen. Waarom zou Koeman hem rust geven als die blijkbaar wel fit genoeg is om een EK en Olympisch voetbaltoernooi te spelen? Dat is toch gewoon de omgekeerde wereld. En kind of niet, volgens mij kan hij toch op zo'n leeftijd wel bedenken dat het niet handig is om 2 toernooien in een zomer te gaan spelen als je al een vol seizoen achter de rug hebt?

22 november 2021 om 14:51

Recordaantal wedstrijden vergeleken met wie? Ik geloof best dat er fysiek veel van zo'n jongen is gevraagd, maar een Gravenberch bijv. heeft ruim twee keer zoveel speelminuten als Pedri, en het leeftijdsverschil is een half jaar.

22 november 2021 om 14:53

En een Jude Bellingham heeft ook al meer minuten plus is ruim een half jaar jonger.

22 november 2021 om 15:30

Impact? Wat heeft hij laten zien dan, heeft nog helemaal niks laten zien. Het is een groot talent maar heeft nog te weinig laten zien.

22 november 2021 om 17:14

Zeker verdiend, alleen zijn directe bijdrage aan doelpunten is best treurig. Zeker als je ziet hoeveel kritiek De Jong, van nature een diepere middenvelder dan Pedri, erdoor krijgt. Tot nu toe vier doelpunten en zeven assists in de hoofdmacht, met ongeveer 55 wedstrijden op de teller.

Maar goed, verdiende prijs en een mooie toekomst voor deze knul.

Dit was toch verwachten? Enige mogelijke concurrent op die lijst is waarschijnlijk camavinga, maar die heeft veel minder laten zien als pedri. Terecht en te verwachten winnaar

22 november 2021 om 12:02

Imo was zijn enige concurrent Bellingham. Die speelt ook gwn in de basis bij Dortmund en presteert echt goed. Camavinga is een groot talent maar heeft inderdaad nog veel te weinig laten zien.

22 november 2021 om 12:52

Of Florian Wirtz. Ek onder-21 gewonnen, player of the month in october, al debuut gemaakt in Duitsland, en laat het ook in de Europa League en Bundesliga zien. Op dit moment de mvp en spelmaker van Leverkusen.

22 november 2021 om 13:17

Of rodrygo die al basis speelt bij Madrid. Ik zie ook in hem 1 van de toekomstig beste spelers ter wereld. Als ik city was had ik die gekocht omdat dat van nature een echte spits is.

22 november 2021 om 13:28

Rodrygo staat er ook wel alleen in uit gebrek aan beter. Ik zie hem ook echt nog wel een heel goede speler worden maar momenteel is het toch wat te weinig.

22 november 2021 om 13:45

@lierse1997 & @nothingstopsgrun - Rodrygo staat ook niet volledig basis. Hij heeft 4 keer een basisplaats gehad en is 8 keer ingevallen. Met maar 1 assist als resultaat in Laliga tegen Barcelona. Zijn Champions League prestaties zijn altijd wel goed voor de minuten die hij maakt: 19 wedstrijden, 7 goals en 5 assists. Maar Pedri, Bellingham, en Wirtz vind ik wel een stuk verder dan Rodrygo op dit moment.

Dat was ook te verwachten toch. Ondanks de crisis in Barcelona, ziet het er in de toekomst toch goed uit met Pedri en Gavi

22 november 2021 om 14:20

en met wat mazzel Fati ook.

22 november 2021 om 14:22

Pedri kan nog zo goed spelen, maar als de ploeg om hem heen geen balans heeft, gaat hij het verschil ook niet maken. Spelers als Pedri, Gavi, maar ook een Busquets of De Jong zijn afhankelijk van de ploeg waarin ze spelen. Je kunt nog zoveel succesvolle passes afvuren, intercepties achter je naam hebben of goede loopacties maken, maar in het huidige Barcelona zorgt het er alleen voor dat je de bal (nog) niet kwijtraakt.

Volledig te begrijpen mede door zijn rol bij spanje ook. Anders had bellingham en camavinga ook niet misstaan maar die hebben bij hun land niet zo een rol gespeeld

Bellingham had hem moeten winnen.

22 november 2021 om 12:24

Moeten? Waarom?

22 november 2021 om 12:29

Omdat Bellingham minimaal net zoveel heeft laten zien in zowel de Bundesliga als CL met Dortmund. Al kan ik ook wel leven met Pedri als winnaar, heeft een fantastisch jaar gekend. Maar imo was Bellingham toch beter maar misschien is dat een kwestie van smaak

22 november 2021 om 12:36

Ik denk idd een kwestie van smaak dan, want Pedri heeft met een recordverschil aan stemmen gewonnen 😉

22 november 2021 om 12:56

Bellingham won ook best young player op het afgelopen EK. Ohnee wacht wie was dat nou ook al weer...?? (Vind Bellingham een geweldige speler overigens, groot talent en mijlenver boven die overschatte Gravenberch.)

22 november 2021 om 13:31

Pedri heeft gewoon bij zn land ook een grote rol gespeeld, dat maakt het verschil. Gewoon verdiend, niet iedereen kan hem winnen.

22 november 2021 om 14:24

Bellingham speelt natuurlijk wel net een paar maanden echt goed. Daarvoor was het ook nog niet zo indrukwekkend en deed hij vooral mee. Ik snap dus wel dat de keuze op Pedri is gevallen.

22 november 2021 om 14:30

Dat vind ik scorebordjournalistiek. Letterlijk. Bellingham maakt meer doelpunten en geeft meer assists maar hij heeft geen wedstrijd gedomineerd zoals Pedri dat een aantal keer heeft gedaan en was ook zeker niet zo consistent. Niet gek ook voor een speler van die leeftijd maar dan is de keuze voor Pedri best logisch

22 november 2021 om 12:36

Bijzonder hoe volwassen (neem ik aan) mannen in kleine kinderen veranderen als het op dit soort dingen aankomt. Echt waar who cares wie hem wint en wie hem niet wint

22 november 2021 om 12:56

Heb Bellingham op het EK niet gezien. Pedri bereikte de halve finale waarin hij wederom een heel goed toernooi speelde. Maar Uclwinner it must hurt a lot: een Barcelona speler die de prijs wint. Jammer joh. Laat Camavinga zich maar bewijzen, denk dat zelfs Gavi als die zo door gaat volgend jaar een serieuze kanshebber is voor de prijs. Dan kan jij weer janken en zeggen dat Camavinga hem had moeten winnen .

22 november 2021 om 13:43

Ben ik met eens. Pedri heeft het internationaal natuurlijk goed gedaan, maar heel Barça heeft niks gepresteerd.

22 november 2021 om 13:46

Je in de basis spelen bij Barcelona op 17-jarige leeftijd, bijna kampioen worden en een beker winnen. Is dat niks klaargespeeld?

22 november 2021 om 13:44

Stond Bellingham ook in de ideale elf van het EK?

Volledig terecht geweldige middenvelder heeft een geweldig eerste seizoen gehad. Wel veel te veel laten spelen door Koeman en daar ondervind hij nu de gevolgen van. Als Gavi zo doorgaat is hij een kanshebber voor volgend seizoen ook had Ansu een grote kans gemaakt als hij niet zo lang geblesseerd was. Ansu, Pedri en Gavi gaan een grote toekomst tegemoet.

22 november 2021 om 12:03

En de Koeman-kaart wordt weer getrokken... Kansloos! Misschien komt het door de Spaanse bond die hem na een lang seizoen ook nog eens twee toernooien in één zomer laat spelen?

22 november 2021 om 12:07

Koeman is gewoon een amateuristische trainer, een Barcelona legende dat wel. Ook de Spaanse bond heeft een fout gemaakt, maar het begon bij Koeman die roofbouw op hem pleegde en hem alleen maar door liet spelen terwijl de hele wereld zag dat hij rust nodig had.

22 november 2021 om 12:19

Heel de wereld zag het, maar toch ging hij naar de Olympische spelen. Heeft hij er zelf dan ook niet een klein beetje debet aan?

22 november 2021 om 12:20

Hier hebben 3 trainers fouten gemaakt, alleen Koeman word opgenoemd, alle 3 de trainers hebben hem geen rust gegund. Barcelona, Spanje en Jong Spanje praat ik dan over.

22 november 2021 om 12:05

Koeman was niet de gene die hem op zowel het ek als de olympische spelen inzette. Maar hij heeft wel belachelijk veel wedstrijden gespeeld en afgelopen zomer veel te weinig rust gekregen/genomen.

Ja, dit is alles behalve verrassend. Hopelijk heeft afgelopen seizoen er niet te veel ingehakt, want Barca heeft hem op deze leeftijd al keihard nodig.

Toch mooi dat Xavi hier nog even voor heeft kunnen zorgen! Wat een talent deze Pedri deze jongen gaat nog bij mooie clubs voetballen!

Volkomen terecht en superleuk voor deze jongen onze toekomst ziet er prima uit met dit soort talenten en een paar goede aankopen ( als er weer wat geld is) kunnen we weer een topteam bouwen

22 november 2021 om 12:01

Zekerss bro, fati puig gavi nico araujo allemaal uit la masia gaan een van de beste spelers op hun positie worden

22 november 2021 om 12:08

Pedri heeft nooit bij La Masia gezeten.

22 november 2021 om 12:12

@JamieDS ja man je hebt gelijk foutje sorry, heb het ff aangepast

22 november 2021 om 13:04

Araujo is ook gewoon gekocht

22 november 2021 om 14:27

Pedri is voor 20 miljoen euro overgenomen van Las Palmas en Araujo is voor bijna 7 miljoen euro overgenomen van Boston River. Dat zijn gewoon aankopen geweest. De rest van jouw zin is puur giswerk.

22 november 2021 om 14:38

Araujo ook niet. Die is op zijn 19e voor 5 miljoen gehaald en heeft dan 1 seizoen bij Barca B gespeeld. Kun je niet echt bestempelen als komende uit la masia

22 november 2021 om 15:58

Zie Nico nog niet als een van de beste potentiële middenvelders. Vind dat een Camavinga of Bellingham meer heeft laten zien al. Over Puig dan nog niet te beginnen. Fati en Gavi zijn alleen uit La Masia die potentieel de beste op hun positie kunnen worden. Van Gavi is dat alleen op basis van de laatste 2 maanden. Zo een korte periode laat weinig zien over een van de beste op hun positie in potentie.

Zeer verdiend ook, echt geweldige talent die pedri gaat echt een magic worden, alleen al bizar dat ie coutinho makkelijk heeft gepasseerd, pedri gaat een legende worden doet mij echt denken aan iniesta

22 november 2021 om 14:40

Naja niet dat ik iets aan de prestatie van Pedri wil afdoen maar volgens mij ben ik zelfs in staat de huidige Coutinho zonder al teveel moeite te passeren dus bizar vind ik dat verre van. Nogmaals, neemt niets weg van Pedri en zijn uitstekende jaar

En terecht. Wat een speler.
Pedri in 2021:

Copa del rey
Olympisch zilver
EK beste speler u21
Team van het EK
En nog veel meer maar als ik ze allemaal moet opnoemen ben ik wel ff bezig. Dit seizoen heeft hij een beetje last van blessures wat te danken is aan onze waardeloze vorige trainer die hem zoveel liet spelen, maar gelukkig is ie weg en kunnen we hopelijk genieten van hem met de beste middenvelder aller tijden als coach die hem veel zal kunnen leren.

Dit is zwaar terecht. Speelt oprecht fantastisch en is tevens belangrijk voor de ploeg. Daarnaast vindt ik het persoonlijk geweldig om naar hem te kijken.

Volledig terecht. Hij is onpasseerbaar op het middenveld van zowel Barcelona als Spanje en dat zo jong al. Een heel bijzonder talent. Bellingham, Musiala of Camavinga waren van de genoemde spelers naar mijn mening ook wel terechte winnaars geweest.

Terecht. Fantastische voetballer!

Ergens zonlicht voor de Catalanen.

Ergens ook jammer voor dit soort voetballers. Je hebt aankopen nodig om dit soort spelers kwaliteit te bieden, maar Barcelona heeft geen geld. Zou zonde zijn als je dit soort spelers niet omsingeld met spelers van hetzelfde kaliber.

Tjsa wie anders. Terechte winnaar. Deze man is echt super goed en dat op zijn leeftijd. Hoe hij ook speelde, samen met Messi vorig seizoen. En meteen bij Spanje. Een giga talent waar barca super blij mee mag zijn.

Terecht. Enorm goed voor zijn leeftijd en dan te bedenken dat gavi en nico ook echt zo’n hoog niveau halen. Ik vraag mij trouwens wel af wie gaan spelen op het middenveld als pedri terug is, busquets gegarandeerd maar dan heb je pedri/nico/gavi voor de overige 2 plekken. Ja wie kies je dan? Lastige taak voor xavi maar het zegt ook veel over het talent dat ze hebben.

22 november 2021 om 12:17

Denk dat Pedri aan de zijkant terecht komt en een middenveld met Frenkie, Busquets en Gavi. Beetje weinig scorend vermogen wel

22 november 2021 om 13:00

Fati speelt aan de zijkant (linksbuiten). Tja het zal gaan tussen Gavi en Frenkie op de rechtshalf positie (de plek waar Xavi zelf altijd speelde). Misschien dat dit een extra trigger wordt voor Frenkie om weer zijn niveau te halen vanuit Ajax tijd, want dat niveau is wel nodig. Wat ik overigens nog niet uitsluit zijn de volgende 2 opties: Pedri als Trequartista en Fati en Dembele vanaf de flanken zoals Villa en Pedro destijds. Optie 2: Xavi gaat echt op de Cruijff tour en gaat 3-4-3 spelen (zoals hij bij Al-Sadd ook deed) en dan heb je een ruit op het middenveld bestaande uit Busquets, Gavi, Frenkie en Pedri. Maar ik zeg het eerlijk die Nico begint steeds beter en beter te voetballen. Het wordt echt lastig voor Xavi, degenen in vorm zullen spelen.

22 november 2021 om 15:16

Rubentje// dus je wilt je topmiddenvelder op de flanken misbruiken voor ene frenkie die niet het niveau heeft/haalt? Daarnaast wilt xavi met echte buitenspelers spelen.

Garrincha// ik denk niet dat 343 een optie is nu het verdedigend ook niet goed staat. Het zal een driemans middenveld worden en op de flanken sijpelde al door dat xavi met echte buitenspelers wilt spelen. Pedri en busquets lijken me wel een zekerheidje maar de derde optie zal niet tussen gavi en frenkie gaan maar tussen gavi en nico aangezien zij in een ongekende vorm zitten momenteel.

Terecht natuurlijk. Heeft van alle talenten die zijn geselecteerd wel echt het meeste indruk gemaakt. Vooral op het EK was die echt fenomenaal voor zijn 1e eindtoernooi.

Ik vind Wirtz,camavinga en Bellingham wel beter maar Pedri is ook een goede winnaar alleen al om het feit dat hij zoveel wedstrijden in 1 jaar heeft kunnen spelen . Was op het EK in ieder geval echt een topper.

22 november 2021 om 12:38

@homelander

Op basis van wat vind je Camavinga beter? :D Camavinga is zeker wel talentvol en kan echt wel voetballen, maar veel indruk heeft hij op mij (nog) niet gemaakt.

22 november 2021 om 12:55

Komt vooral omdat ik de Camavinga van Rennes nog in m'n hoofd heb, daar vond ik hem wel geweldig ook in z'n mindere laatste jaar, bij Real inderdaad nog zoekende maar zeker niet slecht. Camavinga is meer all round, heeft het fysieke en de power die de moderne middenvelders nodig hebben maar Pedri is zeker de betere voetballer. Het is meer kijkend naar wat tegenwoordig gevraagd word in het voetbal. Wirtz en Pedri zijn beter met elkaar te vergelijken wat dat betreft.

22 november 2021 om 13:18

@homelander

Oke, met die mening kan ik me best wel vinden. Ik denk dat Pedri ook vooral gekozen is omdat hij naast zijn fantastisch jaar bij Barcelona ook nog eens basisspeler was van Spanje die het tot de halve finale van het EK heeft geschopt en daarbij ook de beste speler van dat team was. Het is ongekend hoe hij met zijn 18 jaar zich gewoon moeiteloos heeft ingespeeld en bijvoorbeeld een Thiago Alcantara en een Koké op de bank heeft gehouden.

Terecht! Hopelijk zien we hem snel weer terug op het veld!

Kijk eens aan, een jonge speler die op zijn 17de door Koeman bij de selectie werd gehaald, in de basis werd gezet en een enorme groei onder Koeman doormaakte mede dankzij de begeleiding van Koeman en zijn assistenten. Mooi dat die deze trofee gewonnen heeft, geeft toch aan, naast de derde plek en de bekerwinst, dat Koeman aardig bezig was bij Barcelona.

22 november 2021 om 13:24

Messi is letterlijk de enige reden dat Barca 3e werd of een beker won. Messi, die eigenhandig het team droeg. Altijd Messi. Alleen Messi. Tevens had Koeman nauwelijks andere keus qua middenvelders en uit pure noodzaak moest hij Pedri, die al bekend stond als megatalent, dus wel laten spelen.

22 november 2021 om 13:38

Omdat Koeman Wijnaldum niet kon halen daardoor is pedri doorgebroken.

22 november 2021 om 14:09

Bij de selectie gehaald? Die jongen is die zomer overgekomen van Las Palmas en het was sowieso de bedoeling dat ie meteen bij het eerste aansloot hoor. Dit ga je toch niet serieus aan Koeman toeschrijven...? Enkel in Nederland hoor

Wel een uitstekend talent uiteraard, maar kan zijn rendement niet wat hoger? Jude Bellingham zie ik de laatste tijd behoorlijk vaak scoren/assists geven maar dat ontbreekt bij Pedri nog wel een beetje.

Dit is echt een grap volgens mij... Wat heeft Pedri precies gedaan? Natuurlijk is het een mega talent, maar op basis van wat heeft hij gewonnen?

22 november 2021 om 14:08

dragende kracht bij Spanje en Barca. Uitstekende prestaties in La Liga, de Cl en het ek. Met momenten echt uitgeblonken en een motm trofee of 6. Wie heeft er volgens jou meer laten zien dan?

22 november 2021 om 15:59



Timber is in mijn ogen veel beter. Die heeft alles wat een topspeler nodig heeft en laat het zien in Eredivisie en CL. En je hebt het over dragende kracht, komop man, dan is het niveau wel erg laag. Als je Barca draagt moet je minimaal 1e staan met Barcelona in de groepsfase CL en meedraaien met de top 2 in La Liga. Bojan werd ook gezien als de beste speler, maar maakte het ook niet waar. Hem vond ik veel meer impact maken en dat in een selectie met Henry, Ronaldinho, Etoo, Messi, Xavi, Iniesta, Puyol. Gaat nergens meer over. Het verwachtingspatroon is zo laag dat alles wat een beetje lijkt op Iniesta en Xavi qua kapbeweging meteen veelbelovend is.

22 november 2021 om 18:22

Nou dragende kracht bij het zinkende schip Barca?

Je hebt Bellingham, Timber, Greenwood, Camavinga en Gravenberch die het ook allen uitstekend doen. Daarnaast heeft Pedri dit seizoen tot nu toe niet veel gespeeld in tegenstelling tot die andere. Die hebben allemaal weer lopen schitteren bij hun clubs en in de CL. Pedri is bij Barca niet eens het grootste talent, dat is Ansu Fati.

23 november 2021 om 03:04

Erodinho: oh dus enkel de koplopers in de competities hebben dragende krachten. Wat een domme uitspraak zeg.

23 november 2021 om 03:11

Je noemt Barca een zinkend schip en haalt dat aan als argument en draagt dan Greenwood aan terwijl zijn team nog lager staat in hun respectievelijke competitie... Bovendien heeft die zo ongeveer de helft van de minuten gemaakt die Pedri draaide het afgelopen jaar. Hoezo dubbele standaarden? Dan zeg je dat Pedri dit seizoen nog niet veel minuten gemaakt heeft en daarom zou moeten afvallen maar je noemt wel Camavinga die zelf nog niet bijzonder veel minuten heeft gemaakt. Gravenberch en Timber noemen is echt hilarisch. Die worden/werden, ondanks dat het uiteraard grote talenten zijn, nergens gezien als potentiele winnaars. Zulke onzin lees je ook enkel in Nederland. De enige uit je lijstje die echt een kandidaat was is Bellingham. Bellingham en Pedri is nipt maar je kan deze uitslag moeilijk onterecht noemen. Bellingham was gewoon veel minder consistent. Ik weet niet wat Pedri jou heeft aangedaan maar dat objectiviteit ver te zoeken is bij jou is wel duidelijk zo.

Imo volledig terecht. De enige andere optie die ik zag was Bellingham.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren