Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern stuit in zoektocht naar nieuwe trainer op vraagprijs van 100 miljoen

Laatste update:

De zoektocht van Bayern München naar een nieuwe hoofdtrainer is nog niet bepaald succesvol. Der Rekordmeister loopt het ene na het andere blauwtje op en kan opnieuw een naam van de shortlist wegstrepen.

Bayern heeft al een flink aantal afzeggingen moeten verwerken. Zo besloot topkandidaat Xabi Alonso om bij Bayer Leverkusen te blijven, lijkt Erik ten Hag ook komend seizoen manager van Manchester United te zijn, gaat Julian Nagelsmann na het EK door bij Duitsland en bedankte Unai Emery eveneens voor de job.

In de zoektocht naar een opvolger voor de afzwaaiende trainer Thomas Tuchel schakelde Bayern vervolgens door naar Ralf Rangnick. De 65-jarige coach kondigde echter ook aan na het EK aan te blijven als bondscoach van Oostenrijk. Julen Lopetegui was eveneens enige tijd in beeld om Tuchel op te volgen, maar de Spaanse manager koos voor een dienstverband bij West Ham United.

Zo zit Bayern voor komend seizoen nog altijd zonder nieuwe hoofdtrainer. BILD weet dat de de Beierse clubleiding na de afwijzing van Rangnick doorschakelde naar Oliver Glasner, die uiterst succesvolle eerste maanden bij Crystal Palace kende.

Glasner bleef in zeven van zijn eerste tien Premier League-duels met Palace ongeslagen en won vorige week maandag nog overtuigend in eigen huis met 4-0 van Manchester United.

Bayern was volgens de Duitse sportkrant bereid om een forse afkoopsom van 18 miljoen euro op tafel te leggen, maar Palace-voorzitter Steve Parish zag het absoluut niet zitten om zijn manager na een half seizoen alweer kwijt te raken en bepaalde de vraagprijs op maar liefst 100 miljoen euro.

Glasner zou welwillend staan tegenover een zomerse overstap naar Bayern. Doordat hij door Parish aan zijn contract wordt gehouden - die overigens tot medio 2026 doorloopt - lijkt hij echter ook komend seizoen voor de groep te staan bij the Eagles.

Hansi Flick


Het lokale Abendzeitung meldde zondag dat Hansi Flick wil terugkeren onder bepaalde voorwaarden. De Duitse coach heeft afgelopen vrijdag gesprekken gevoerd. Volgens Kicker is Flick echter geen droomkandidaat.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Slot voor de helft?

13 mei 2024 om 15:44

Lijkt mij ook wel een trainer voor Bayern. Al vermoed ik dat de PL meer trekt dan de Bundesliga.

Was Bayern niet serieus bezig met Flick? Ik zou het toejuichen mocht hij terugkomen. Wat mij betreft had hij überhaupt niet weg hoeven gaan.

Hansi Flick of Peter Bosz halen. Spelen beiden aantrekkelijk voetbal.

13 mei 2024 om 14:50

Nieuwe trend aan het ontstaan dat je ook voor trainers moet betalen, dus dan voor Bosz ook maar 50 miljoen vragen

13 mei 2024 om 15:04

Bosz moet je niet weg willen doen voor 50 miljoen. Die kan jullie een aantal mooie jaren bezorgen. Straks krijg je weer een trainer die op een andere manier speelt of die Psv niet kan laten pieken tijdens wedstrijden en dan ben je weer terug bij af. Vervolgens heb je een minder seizoen en lopen al je sterkhouders de deur uit en zit je met een hoop rotzooi opgescheept.

13 mei 2024 om 15:01

Of gewoon van Bosz afblijven. Dat lijkt me het beste.

13 mei 2024 om 15:05

Bosz gaat niet weg. Heeft al aangegeven dat hij volgend jaar trainer blijft en dat hij niet lang meer doorgaat voordat hij met pensioen gaat

13 mei 2024 om 15:28

Tsja, totdat Bayern komt. Het was makkelijk roepen voor hem omdat er geen interesse was, maar het is pas wat waard als je een club als Bayern/liverpool afwijst.

13 mei 2024 om 16:31

Dus mensen denken dat Bosz nu hot is ofzo hahaha

Geen enkele grote club in het buitenland gaat Bosz willen.
Zodra je teveel tegenstand hebt , en dat is er in de grote competities word het al een veel mindere trainer.

Nog steeds 1 die leuk kan voetballen maar niet geschikt voor andere.

14 mei 2024 om 00:01

@Critic0 Ach als ze op dit moment ook Rangnick willen en zelfs die niet haalbaar is dan kom je inmiddels toch wel bij trainers als Bosz uit? Je hebt gelijk dat hij het over de grenzen nergens echt langdurig heeft kunnen laten zien, maar ik zou persoonlijk niet durven uitsluiten dat hij kampioen kan worden met Bayern. Ik kan me echter wel voorstellen dat de achterban van Bayern er niet op zit te wachten op basis van wat ze van hem gezien hebben bij leverkussen en dortmund.

Een afkoopsom van 100 miljoen voor een trainer/manager is volkomen absurd, dan kun je nog beter een paar ton bieden voor de diensten van Alfred Schreuder of Maurice Steijn.

13 mei 2024 om 16:23

Sowieso bijzonder artikel. Er wordt aangegeven dat hij een afkoopsom van 18 miljoen heeft, waarom kan er dan een hogere prijs gevraagd/geeist worden? Als Bayern voldoet aan de afkoopsom van 18 miljoen en Glasner wil naar Bayern dan heeft Palace niets in te brengen.

13 mei 2024 om 16:29

Dat is gewoon een bod van Bayern om zijn contract af te kopen. Voor zover ik weet heeft Glasner geen clausule in z'n contract staan die zoiets mogelijk maakt, dus kan Palace vragen wat ze willen. Afkoopsom is gewoon een mooi woord voor bod in dit artikel.

13 mei 2024 om 16:30

Dat weten ze bij Palace ook wel hoor, daarom zeggen ze het juist. Ze willen de beste man gewoon absoluut niet verkopen zonder te zeggen dat hij absoluut niet te koop is. Stel er komt een club die die 100 miljoen wil betalen (wat toch niet gaat gebeuren) kunnen ze dat nog altijd aanvaarden zonder gezegd te hebben dat hij niet te koop is.

Snap dat ze Glasner niet kwijt willen, maar 100 miljoen is toch wel van de zotte haha.
Als er toch een mooi bod van 20+ miljoen komt, gaat Palace toch zeker wel nadenken over een nieuwe trainert?

13 mei 2024 om 15:33

Nee, waarom zouden ze? Het loopt als een trein onder Glasner en ze hebben bij Palace ongelofelijk veel moeite om een trainer te vinden die het goed en die vast te houden. Als Glasner geen afkoopsom in zijn contract heeft laten zetten dan lijken ze wel gek om hem voor "maar" 20 miljoen te laten vertrekken.

14 mei 2024 om 10:46

''maar''? Kom op zeg. Het is een trainer, geen wonderdoktor.

Glasner gaat Palace ook niet de CL in loodsen volgend jaar hoor. Palace is een doorgeefluik. Spelers als Olise en Eze zie ik daar ook niet nog jaren blijven...

En Glasner mag toch wel ambitie hebben. Als ze dan een mooie transfersom krijgen, mogen ze he mecht wel laten gaan.

100 miljoen is gewoonweg belachelijk. Hun goed recht als er geen afspraken gemaakt zijn, mar alsnog belachelijk qua prijs

Waar is Jupp wanneer je hem nodig hebt ?

Misschien kunnen ze Jurgen Klopp contacteren en overtuigen. Daarnaast zou ik volop voor Bosz gaan als ik Bayern was.

Gewoon Peter Bosz overnemen van PSV dat lijkt me het beste (voor Ajax).

Was EtH echt een doelwit van Bayern? Kan het me in de huidige situatie niet voorstellen namelijk.

Je merkt wel dat er steeds minder vertrouwen is in de wat oudere managers, en ze meer focussen op de nieuwe generatie van kleinere clubs. Dat zouden de grotere clubs 5 jaar geleden niet gedaan hebben.

Peter Bosz misschien?

Heeft Bayern zichzelf wel in de voet geschoten door zo matig met trainers om te gaan. Nu willen ze een nieuwe en wil niemand meer komen, inclusief de voormalig gediende trainers. Dan kom je uiteindelijk als Bayern Munchen uit op de trainer van Crystal Palace uit en kan je die nog niet eens halen...

Bayern heeft geen aantrekkingskracht meer voor trainers. Zijn echt dom omgegaan met Nagelsmann en nu met Tuchel. Als je dat soort trainers zo snel ontslaat of laat vertrekken tsja.
Nu Bayern toch kijkt naar de PL. Ik zou dan even kijken naar Thomas Frank van Brentford of Marco Silva van Fulham. Geen slechte trainers die een upgrade kunnen gebruiken.

13 mei 2024 om 21:38

Beide van anti voetbal. Geen geschikte opties. Schmidt, Low of Jesse March vind ik beter passen. Het liefst zie ik Ten Hag.

Wat zou Bayern in hemelsnaam moeten met Oliver Glasner?

Volgens mij hebben ze bij Bayern te diep in het Glas gekeken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren