Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pasveer verlaat PSV en tekent in Arnhem: ‘Ik breng ervaring mee’

Laatste update:

Remko Pasveer vervolgt zijn loopbaan bij Vitesse, zo meldt de club via de officiële kanalen. De 33-jarige doelman komt over van PSV en heeft in Arnhem een contract voor drie seizoenen getekend. Pasveer is na Thomas Bruns, Thulani Serero, Fankaty Dabo, Tim Matavz en Bryan Linssen de zesde zomerse versterking van de Arnhemmers.

Op de clubsite vertelt de sluitpost over zijn beslissing om Eindhoven te verlaten: “Na mooie jaren bij PSV ben ik er aan toe om nog een keer vol de strijd aan te gaan om eerste doelman te worden. Ik heb ook nog met Peter Bosz en Hendrie Krüzen gesproken, die vol lof waren over de club en de faciliteiten. Ik breng ervaring mee en weet wat er allemaal bij komt kijken om in de groepsfase van een Europees toernooi uit te komen. Ik ga met vertrouwen de concurrentiestrijd aan om een plek onder de lat te verdienen.”

OFFICIEEL! Remko Pasveer houdt het voor gezien bij PSV! De doelman tekent voor drie jaar bij Vitesse. #pasveer #psv #vitesse

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Technisch directeur Mo Allach is blij met de komst van Pasveer: “Nu hebben wij weer een stap gezet om kwaliteit en routine in onze as te krijgen. Remko heeft bewezen een hele stabiele doelman te zijn. Tel daarbij zijn ervaring op, ook op internationaal niveau, en hij kan van grote waarde zijn voor Vitesse.”

Pasveer begon zijn professionele voetballoopbaan bij FC Twente, waarna hij vervolgens uitkwam voor Heracles Almelo, Go Ahead Eagles en PSV. De afgelopen drie seizoenen zat Pasveer vooral veel op de bank bij de Eindhovenaren en moest hij steevast Jeroen Zoet voor zich dulden. Met de club werd hij in de seizoenen 2014/15 en 2015/16 kampioen en veroverde hij beide keren ook de Johan Cruijff Schaal.

Een goede club voor Remko Pasveer?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks dat ik het degelijke aankopen vind, zijn ze wel 'gescout met Studio Sport', bij wijze van. Pasveer had al moeite met een rol op het tweede plan bij PSV, dus ben benieuwd of Room vertrekt of dat ze de concurrentiestrijd aan moeten gaan.

5 juli 2017 om 13:15

Daar zit een kern van waarheid in, maar Matavz had toch niemand verwacht. Sommige waren hem waarschijnlijk vergeten. Dat is prima gedaan. Voor de rest ben ik het met je eens want het zijn allemaal spelers van eredivisieclubs .

5 juli 2017 om 13:16

Net het artikel over Feyenoord gelezen zeker, met je 'gescout met Studio Sport' haha. En trouwens knap dat ze dan Serero op Studio Sport gezien hebt afgelopen jaar.. Maar goed, typisch dit. Als ze met exotische verrassingen komen is het een vreemdelingenlegioen, nu halen ze Nederlandse jongens of een Serero, in elk geval bewezen in de Eredivisie, en dan krijg je dit verwijt haha.

5 juli 2017 om 13:24

Het is toch geen verwijt, ik zeg zelfs dat ik het goede aankopen vind. Er zijn alleen veel spelers bij Vitesse die ze bij andere Eredivisie-clubs vandaan hebben geplukt of een verleden hebben bij een Eredivisie club. Prima beleid, met daarbij hopelijk weer leuke aanvullingen vanuit Chelsea. Voortaan je ontbijt zonder azijn drinken.

5 juli 2017 om 13:44

Die azijnopmerking doet het potverdikkie ook ALTIJD goed hè.

Afgezien van je gebrek aan creativiteit ben ik het volledig met je eens. De nieuwe Vitesse-spelers zijn leuk voor de breedte, maar in mijn ogen zeker geen versterkingen ten opzichte van vorig seizoen. De selectie is zelfs nog lang niet gelijkwaardig aan die van het afgelopen jaar. Moet nog wat bij komen, zeker met het oog op de Europese duels.

5 juli 2017 om 14:33

Onzin, selectie is minimaal gelijkwaardig.

- Baker speelde na Sparta uit (beker halve finale) geen enkele fatsoenlijke pot. Zijn goals en creativiteit gaan gemist worden maar Bruna is een goede vervanger. Zal niet z'n verdedigende taken laten lopen. Iets wat baker regelmatig deed.
- Linssen ipv tigha behoeft geen uitleg lijkt mij. 100% verbetering.
- Rabo moeten we afwachten, diks en leerdam waren vrij beddoevend. Daar kun je niet op achteruit gaan.
- Serero ipv Nakamba, lastig want Nakamba was enorm sterk vorig jaar. Wellicht de grootste aderlating van het team. Nee niet wellicht maar absoluut zeker. Serero kan wel goed voetballen, z'n niveau van Ajax brengt Vitesse absoluut vooruit.
- Pasveer was goed bij Heracles, ff afwachten maar zal niet extreem slechter zijn dan Room. Die zit ook nu aan z'n grens bij Vitesse. Gun hem ook een transfer.
- Matavz is een precies dezelfde gok als ricky vorig jaar. In europa niet fewelsig maar voor NL prima. Vitesse hoopt op net zo'n scenario.

Vind dus dat er best goede vervanger sgehaald zijn maar er moeten zeker nog wat spelers bijkomen.

5 juli 2017 om 16:18

Lees je opsomming nog eens door en je zult zelf toch ook in de lach schieten.

Pasveer 'niet extreem veel slechter'. Gewoon een mindere keeper dan Room dus.

Matavz is een gok, zoals je zelf ook aangeeft. Kans dat ie net zo belangrijk wordt als Van Wolfswinkel lijkt me nihil.

Een nieuwe Baker en Nakamba ga je niet vinden, dus dat zijn al vier posities waarop Vitesse achteruit gaat.

Die backposities geloof ik ook wel. Linssen heeft soms een leuke dag, maar mag toch niet hopen dat hij dé nieuwe aanvalsleider wordt. Ik waardeer je optimisme, maar iets meer realiteitszin zou niet gek zijn...

5 juli 2017 om 17:35

Savedbythebell, ik lees jouw reactie als een soort kritiek op de scouting. Dat mag je vinden, maar vervolgens zeg je dat het geen verwijt is. Wat is het dan wel?

5 juli 2017 om 13:16

Als Room wilt verlengen zullen ze de concurrentiestrijd aan gaan. Maar er zijn genoeg wedstrijden dit seizoen om beide keepers te laten rouleren. Het niveau tussen Room en Pasveer zal niet zoveel van elkaar verschillen.

5 juli 2017 om 15:31

Waarschijnlijk gaat Room gewoon zou anders wel een hele domme stap van Pasveer zijn.

5 juli 2017 om 15:43

Volgens mij is de kans vrij groot dat Room nu vertrekt toch. Tenminste zo begrijp ik dat overal... Misschien dat hij dan wel weer naar PSV gaat (op een vergelijkbare manier als van Leer naar Ajax, met de potentie om 1e keeper te worden zodra Zoet weg gaat, uiterlijk over 1 seizoen)

Het elftal voor komend seizoen is wel echt een heel leuk elftal vind ik. Veel oude bekenden uit de eredivisie en spelers met een goed niveau.

5 juli 2017 om 13:48

Zeker alleen is het in dit geval op Room of Pasveer ... dus blijft dit gelijk;-)

Bedankt Remko! Uitstekende gretige Eredivisiekeeper die eigenlijk te goed was als stand-in. Benieuwd wat Brands nu uit zijn hoge hoed gaat toveren.

5 juli 2017 om 13:34

Padt van Groningen wordt genoemd.

5 juli 2017 om 13:37

Zoals we eerder konden lezen gaat Brands waarschijnlijk voor Padt

5 juli 2017 om 14:31

Geruchten idd, daarom ben ik benieuwd

Ik ben niet echt onder de indruk van de keeper Pasveer. Hij is niet slecht natuurlijk, maar ook geen geweldenaar. Duidelijk minder dan Room die er nu in staat. Er zijn toch wat goede keepers op de markt geweest al en dan kom je met hem aanzetten.

5 juli 2017 om 13:17

Al die keepers zijn niet beter dan Room, en die is en blijft voorlopig eerste keus. Als tweede keus is Pasveer toch een hele goede keeper voor een club als Vitesse? Welke andere subtopper kan zeggen dat dit het niveau van de keepers is?

5 juli 2017 om 13:33

Pasveer is een uitstekende tweede keus voor Vitesse. Alleen waarom zou je als tweede keus bij PSV naar Vitesse vertrekken om daar tweede keus te worden. Dat slaat vanuit Pasveer geredeneerd nergens op.

5 juli 2017 om 13:18

Wie zegt alleen dat Room vertrekt? Geef beide keepers dit seizoen speeltijd en laat Room een seizoen bijtekenen, dan mag hij volgend seizoen weg.

5 juli 2017 om 13:32

Ik ga ervanuit dat Pasveer niet bij Vitesse komt om op de bank te zitten. Dus dat er een reeele kans is dat Room weggaat. Indien Room blijft, dan had Pasveer beter in Eindhoven kunnen blijven. Daar had ie nog een landstitel kunnen winnen. Ik zou niet weten waarom je onnodig met keepers gaat goochelen door ze te wisselen. Je hebt 1 keeper die praktisch alles speelt en de reserve die zit vooral op de bank, tenzij de eerste keeper geblesseerd is of voor een langere periode zijn niveau niet haalt.

kan iemand die dicht bij vitesse staat me vertellen waar room dan heen zou gaan, want ik heb nog geen enkele keer zijn naam horen vallen bij een club,
en als pasveer bij PSV al geen zin meer had om op de bank te zitten dan zal hij dat bij Vitesse ook niet hebben, want hij denkt toch zeker niet dat hij Room als eerste keeper kan verdrijven onder de lat?

5 juli 2017 om 13:27

Heb er ook niks over gehoord en ik denk echt dat Vitesse beide keepers erbij houdt dit seizoen. Ze willen immers doorpakken en alle posities goed dubbelbezet houden. Maar we zullen zien.

5 juli 2017 om 13:43

Er zijn geloof ik ook geen geruchten mbt Room. Hij heeft alleen een aflopend contract, dus als hij niet bijtekent en Vitesse wil nog aan hem verdienen, zal hij deze zomer vertrekken. Denk echter dat hij niet veel hogerop kan, dus ik verwacht dat hij eerste keus blijft en bijtekent.

5 juli 2017 om 13:59

Als er een ding veranderd is bij Vitesse is dat niet alles meer snel naar buiten komt. Vitesse komt regelmatig met verrassend nieuws. Bijvoorbeeld Vejinovic die ineens in het uitshirt op de website stond een aantal jaren terug of Matavz die uit het niets aangetrokken werd. Dat ging ook zonder gerucht. Ik ga ervan uit dat Room vertrekt. Zoals je zelf al aangeeft, is het anders een onlogische transfer.

Goede aankoop van Vitesse! Pasveer was en is te goed voor de rol van tweede doelman. Hij en Room houden elkaar scherp.

Pasveer bracht ervaring mee. Desalniettemin een zeer degelijke doelman imo.

5 juli 2017 om 14:22

En dan is het ook nog eens zo dat Pasveer steeds een erg ervaren doelman genoemd wordt, terwijl dat eigenlijk reuze meevalt. Qua jaren gaat hij inderdaad al een tijdje mee, maar zijn praktijkervaring is relatief beperkt: in zijn 14 seizoenen in het betaald voetbal was hij slechts 4 seizoenen eerste keeper van een eredivisieclub.

Ik weet niet wat ik van deze versterking moet denken. Als reservekeeper, maar misschien zonde van het geld.
Als hij als voorschot op een vertrek van Room gehaald is, dan ben ik daar niet zo happy mee.... Dan hadden ze net goed het beschikbare geld voor Armenteros kunnen gebruiken (ipv Matavz). In dat geval had je meteen een goede spits gehad, nu is het afwachten welk niveau Mataz nog heeft...

5 juli 2017 om 14:21

Vitesse had geen nieuwe keeper nodig gehad bij vertrek Room dus? Of begrijp ik jou nu niet?

5 juli 2017 om 14:26

En dan had tornes onder de lat moeten gaan staan. Dan kan armenteros zoveel scoren als ie wil....

5 juli 2017 om 14:34

Armenteros gaat niet komen + Matavz is gehaald als eerste spits.

Vitesse is goed bezig. Dabo ken ik niet, maar al die andere vetsterkigen en met name Serero kunne het verschil gaan maken. Als ik Vitesse was zou ik ook vooral voor Nederalndse spelers gaan, en dan met name spelers uit de eigen regio. Vitesse is een club die, net als Roda JC en NEC te vaak spelers van buitenaf halen. Is noet goed voor de binding met de club.

5 juli 2017 om 14:08

Goh, weer iemand die de media napraat terwijl dat aantoonbaar onzin is. Vitesse speelde vorig jaar geregeld met maar liefst 5 zelf opgeleide spelers, hetgeen buiten Ajax en Feyenoord niemand anders kon zeggen. Vitesse heeft juist altijd goede jeugd gehad en daar veel in geinvesteerd.

En dat is de volgende !!!

Voor de op dit moment vertrokken of vetrekkende spelers:
Vloet, Koch, Pasveer, Moreno, Guardado (bijna), de Jong (s), van Ginkel

Verhuurde speler:
Jurjus,

En de op hand zijnde verkopen/verhuren:
de Wijs, Willems, Arias, Propper, Zoet

Is er 1 aankoop te melden:
Lozano

Een goed gemiddelde 1 op 12 ;-(

5 juli 2017 om 14:24

mwah... valt op zich wel mee toch?

Vloet speelde al bij een andere club (verhuur), Koch speelde niet of nauwelijks in 1, De Jong zat met regelmaat op de bank. Enkel de basispelers v Ginkel en Moreno tot nu toe echt weg, die anderen gaan mogelijk weg maar is nog steeds niks concreet of rond gemaakt.
Neem aan dat er verder pas echt actie wordt ondernomen zodra spelers zijn verkocht of bijna zijn verkocht, vanwege de financiele (on)zekerheid. Heb t idee dat Brands daarin wel wat sneller handelt dan bvb Overmars.

5 juli 2017 om 15:00

"heb t idee dat Brands daarin wel wat sneller handelt dan bvb Overmars."

hoezo dan?
Ajax heeft na het vertrek van Boer en Traoré toch snel gehandeld in de vorm van van Leer en Huntelaar?
Het was al bekend dat het vertrek van Klaassen intern opgelost zou worden.

5 juli 2017 om 15:34

Bij Ajax ligt het allemaal wat eenvoudiger dit seizoen. Bij PSV is het meer de vraag terwijl Ajax eigenlijk al wist dat Klaassen, Boer en Traore zeker gingen. Logisch dat je dan sneller kan schakelen!

5 juli 2017 om 15:36

Van traore was allang bekend dat ie wegging, en hij speelde zo een beetje het hele seizoen op rechts. Dus huntelaar vind ik nou niet echt de opvolger van bertje. Van Boer was allang bekend dat hij weg zou gaan, en is Van Leer afgelopen week pas rond gekomen. Nou net op tijd voor je trainingskamp dan.

Daarnaast moet je team versterkt worden ben ik van mening (kwaliteit erbij ipv kopen om het kopen, en alleen indien er uit de jeugd geen kwalitatieve potentieel wordt aangeboden op een specifieke positie), ipv alleen maar te vervangen bij een wegvallende speler. Dijks, tete worden niet goed genoeg geacht voor het voetbal dat ajax nastreeft. Vind het te slap dat je dan niet voor de start van je trainingskamp geen kwalitatief goede linksback binnen hebt gehaald die de concurrentie aan kan gaan met sinkgraven. Helemaal gezien je Dijks dan ook niet meeneemt op trainingskamp. Afgelopen seizoen hebben we gezien wat er van komt als je pas handelt als de nood ineens heel hoog is met de aankoop van ziyech. Tete wordt hoop ik gewoon vervangen door Zeefuik vanuit de jeugd. Verder is het nog maar de vraag of je kwalitatief gezien op de vleugels voorin wel genoeg kan brengen (neres ben ik fan van, younes mwah en zal denk ik uiterlijk volgende zomer weggaan, kluivert mag je nog geen compleet jaar op rekenen en moet meters maken desnoods in Jong Ajax, cerny moet dit jaar op een hoger niveau meters maken en lijkt meer geschikt voor verhuur nu).

Van Klaassen was inderdaad bekend dat het intern zou worden opgelost, was ik zelf ook al een voorstander van aangezien de jonkies afgelopen seizoen al de deur hebben open gebeukt.

5 juli 2017 om 15:38

Klopt, maar volgens mij zeg ik nergens dat ajax sneller schakelt dan psv... of reageer je op znathan?

lijkt me toch dat Room nu gaat vertrekken, aangezien Pasveer niet meer op zeker op de bank wil zitten? Anders zou hij wel bij PSV blijven lijkt me.

Vitesse wel een aantal mooie versterkingen voor komend seizoen, benieuwd wat voor team ervan kan worden gesmeed en ze tegen de top 3 aan kunnen schurken.

5 juli 2017 om 14:57

Met een plaats 4-5 ben ik tevreden. Minmaal kwartfinale van de beker. Hopelijk punten halen in Europa. Voor hogere plaatsen moet er nog wel wat water door de Rijn, alhoewel de beker kan zoals we afgelopen seizoen hebben gezien.

5 juli 2017 om 15:24

bedoel ook die plaatsen inderdaad, maar wel wat dichter op de plek 3 qua aantal punten en onderlinge wedstrijden zwaardere tegenstand biedend tegen de top 3

5 juli 2017 om 16:52

Dan snappen wij elkaar!

lees net dat Sergio padt komt. laat ze dan jurjus blijven pfff

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren