Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain slacht Haifa met 7-2(!); Benfica te sterk voor Juventus

Laatste update:

In Groep H van de Champions League heeft Benfica in een bijzonder vermakelijke wedstrijd afgerekend met Juventus. In het Estádio da Lúz werd het 4-3 voor de formatie van Roger Schmidt, die nog altijd ongeslagen is met zijn ploeg. Benfica is door de zege verzekerd van de knock-outfase van de Champions League. Ook Paris Saint-Germain, dat Maccabi Haifa van het kastje naar de muur speelde (7-2), gaat door naar de volgende ronde.

Paris Saint-Germain - Maccabi Haifa 7-2
De eerste grote kans was voor Fábian Ruiz. De Spanjaard ontving de bal in het zestienmetergebied na een goede pass van Neymar, maar schoot vervolgens naast. Nadat Neymar even later ook naast schoot, was het een minuut later wel raak. Messi kopte de bal naar Mbappé, die geen ruimte kreeg en de bal terug bij de Argentijn bracht. Messi had vervolgens een schot met buitenkant links in huis, dat in de verre hoek belandde: 1-0. Nadat er even geen grote kansen meer te noteren waren, vielen er na ruim een half uur spelen drie doelpunten in zes minuten. De 2-0 viel na een 'rabonapass' van Neymar, die bij Mbappé belandde. De Fransman kreeg de bal terug uit de kluts en haalde vervolgens met binnenkant rechts doeltreffend uit. De 3-0 viel via Neymar zelf, die het net vond na een pass van Messi.

Daarmee was het nog niet gedaan in de eerste helft. Omer Atzili slingerde een vrije trap op het hoofd van Abdoulaye Seck, die met het hoofd Gianluigi Donnarumma kansloos liet: 3-1. PSG raakte echter niet in de war van de tegentreffer en bracht de marge nog voor rust terug naar drie. Fraai combinatiespel tussen Mbappé en Messi bezorgde laatstgenoemde wat ruimte op de rand van het zestienmetergebied, waarna hij kapte en in de verre hoek raakschoot: 4-1.

Na rust kopte Seck wederom raak uit een hoekschop van Frantzdy Pierrot, maar wederom maakte het Israëlische doelpunt de sterrenformatie uit Parijs niet nerveus. De 5-2 viel al binnen de kortste keren, nadat de mee opgestoomde Achraf Hakimi de bal met een strakke pass bij Mbappé bezorgde. De vleugelspeler haalde uit met rechts en zag zijn uithaal wederom de verre hoek vinden. Neymar had niet veel later een fraaie actie in huis aan de linkerkant van het veld, raakte Neta Lavi eenvoudig kwijt en schoot vervolgens via Shon Goldberg raak, die het eigen doelpunt op zijn naam kreeg: 6-2. Tien minuten voor tijd maakte invaller Carlos Soler er op aangeven van Messi ook nog 7-2 van. Het schot van de Spanjaard vloog van een meter of zeventien beheerst de linkerhoek in. In de slotfase raakte Messi nog de lat.

Benfica - Juventus 4-3
Benfica brak in de zeventiende minuut de ban. Een voorzet van Enzo Fernándes vanaf links kwam terecht op het hoofd van Antonio Silva, die binnen kon koppen: 1-0. Dusan Vlahovic dacht even later voor de gelijkmaker te zorgen. De Serviër kopte binnen uit een hoekschop, waarna de scheidsrechter floot voor buitenspel. Dat bleek uit de beelden niet te kloppen, waardoor de 1-1 toch op het bord terechtkwam. Wel kreeg Moise Kean uiteindelijk het doelpunt op zijn naam, omdat hij het laatste zetje gaf. Lang kon Juventus niet van de gelijkmaker genieten. Via Fredrik Aursnes kwam de bal op de hand van Juan Cuadrado. De ploeg uit Lissabon kreeg een strafschop en benutte die in de persoon van João Mário: 2-1. Rafa Silva maakte er tien minuten voor rust 3-1 van. De Portugese creatieveling scoorde op aangeven van Mário via een fraaie hakbal bij de eerste paal.

Op aangeven van Alejandro Grimaldo maakte Silva zijn tweede van de avond. De Spanjaard bereikte Silva met een goede steekpass, waarna het voor de Portugees een simpele klus was om af te maken: 4-1. Arkadiusz Milik bracht de hoop bij Juventus terug, nadat de Pool een goede voorzet van Samuel Iling met links achter Odysseus Vlachodimos werkte. Met nieuwe hoop ging Juventus het restant van de wedstrijd in en dat leidde direct tot de 4-3 van Weston McKennie. De Amerikaans international ontving de bal uit de kluts, nadat de goed ingevallen Matías Soulé de bal nog niet in het doel kreeg. Silva kreeg vervolgens de kans om de wedstrijd af te maken, maar zijn inzet trof de paal. Aan de andere kant was Soulé bijzonder dicht bij de 4-4, maar de linkspoot, die met rechts moest schieten, zag zijn poging net naast de paal vliegen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zal toch maar zo schandalig goed zijn. Messi was echt heel erg goed, maar eigenlijk was heel PSG goed. Verder geen woorden aan vuil maken, gewoon genieten heren!Wat betreft juve. Ik had eigenlijk verwacht dat ze het zelfs nog gingen rechttrekken. Ben benieuwd hoelang ze allegri nog laten zitten. Ons Roger heeft het toch heel aardig op de rit ook he. Benfica gevaarlijke outsider dit jaar.

25 oktober 2022 om 23:20

Tsja tegen pak hem beet Gibraltar legt Ronaldo er ook 4 in en dan roepen die fans weer hoe goed die wel niet is.

Tegenstand is wel een wezenlijk concept in het voetbal.

25 oktober 2022 om 23:26

Ja maar zie jij gibraltar 2-0 winnen van juve? Nee maar zonder dollen, Haifa is natuurlijk geen wereldploeg. Maar gewoon klasse toegeven ga je echt niet aan dood daei.

25 oktober 2022 om 23:39

Mensen mogen ook wel even toegeven hoe absurd goed mbappe is. Daar hoor ik niemand over

25 oktober 2022 om 23:43

Bij deze slimmeshady: Mbappe was ook goed vanavond en Neymar en fabian ruiz ook.

26 oktober 2022 om 00:40

Bij Gibraltar doen de plaatselijke timmerman en loodgieter mee, is echt niet te vergelijken met CL niveau

Ik gaf het al aan in de live chat, maar ik zie dit Benfica wel de finale halen. Wat een goed georganiseerd team zeg.

25 oktober 2022 om 23:03

Ik heb ze nog geen minuut zien spelen dit seizoen. Dus ik laat me graag verrassen, maar puur op basis van naam en de andere teams die ik wel heb zien spelen, zou ik je aanraden om er geen toto op in te zetten .

25 oktober 2022 om 23:03

Daar is hun verdediging toch een beetje te zwak voor. En uiteraard ligt dat ook aan de loting. Ze kunnen ook Real of City meteen in de achtste finale loten, en dan?

25 oktober 2022 om 23:08

@allez Paris

Als PSG gelijk speelt en Benfica wint dan kan PSG tegen Real, of City komen en dan zijn ze ook weer de lul, zeker omdat die belachelijke regel nog steeds geldt dat clubs uit eigen land niet tegen elkaar mogen loten in de achste finale, tijd dat PSG gewoon wint volgende week bij Juventus en Benfica niet een hele dikke overwinning behaald bij Maccabi.

25 oktober 2022 om 23:07

Ik geef Napoli ook kans.

Schmidt gewoon een van de beste trainers van europa. Psv heeft clowns in het bestuur

25 oktober 2022 om 23:04

Heeft in Portugal natuurlijk wel het geluk dat hij Go Ahead ontloopt, de beste voetballende club😅

26 oktober 2022 om 00:37

Go Head bewijst wel dat ze goed team zijn😏

26 oktober 2022 om 00:55

Saillant: Benfica won nog nooit van Go Ahead Eagles.

25 oktober 2022 om 23:05

Heeft tijd zat gehad hoor

25 oktober 2022 om 23:06

Het lag dus allemaal aan Psv zelf dat Roger Schmidt niet goed uit de verf kwam in Eindhoven

25 oktober 2022 om 23:10

Want PSV speelt nu de pannen van het dak en gaan kampioen worden? Ook nu geen CL voetbal, ondanks het enorme geluk tegen Monaco. Ook nu kunnen ze op 7 punten achterstand komen na een bezoekje Arena binnenkort. Schmidt heeft het niet onaardig gedaan met tweede plekken en bekerwinst. Dit PSV kan gewoon niet beter

25 oktober 2022 om 23:11

Schmidt paste niet bij PSV en PSV niet bij Schmidt helaas. Bij Benfica is hij wel op zijn plek en verdient hij alle credits voor de huidige prestaties, waar er bij PSV regelmatig gewoon terechte kritiek op hem was. Doe je het goed krijg je alle lof, doe je het niet goed krijg je kritiek en dat lijkt me vrij normaal. Van Bommel ervaart nu hetzelfde. Bij PSV veel bekritiseerd omdat het minder ging en nu in Belgie nu het goed gaat krijgt hij terecht alle credits

25 oktober 2022 om 23:14

@Japie_Krekel
Totaal mee oneens. Schmidt heeft nooit de credits gekregen die hij verdiend bij PSV. Deed het prima. KNVB beker gepakt. Prima Europese campagne.

Nu wordt je vernederd door Cambuur en Groningen in een paar weken tijd.

PSV is geen dragende spelers kwijt geraakt, maar het is echt een niveau of twee minder dan voorgaande jaren. Schmidt paste prima bij PSV.

25 oktober 2022 om 23:26

Ik vond dat wel meevallen. Uitgeschakeld tegen Olympiakos, uitgeschakeld tegen 10 man van Benfica, in de EL vorig jaar vrij vroeg uitgeschakeld. De KNVB beker is eigenlijk ook maar een troostprijs. Dat hoorde ik als Feyenoorder iig altijd toen Gio en Van Marwijk die wonnen

26 oktober 2022 om 00:24

PSV is gewoon dramatisch. Al jaren met dat bestuur. Dat zie je alleen al aan die verdediging die al jaren ver onder niveau is. Schmidt heeft het achteraf nog ontzettend goed gedaan.

26 oktober 2022 om 06:59

@Martijn R: Nonsens. PSV speelt niet minder. Het heeft alleen enkele zeer zwakke partijen. PSV heeft een prima middenveld en voorhoede. In de Eredivisie misschien wel de beste zelfs. Alleen achterin zo vreselijk zwak. Onvoorstelbaar. En natuurlijk ontzettend veel pech met onnozel veel blessures

25 oktober 2022 om 23:08

PSV wilde gewoon verlengen. Wie is hier nou de clown?

25 oktober 2022 om 23:12

Er hing zo'n negatieve sfeer rondom schmidt, dat serieus verlengen geen optie meer was

25 oktober 2022 om 23:56

Dat maakte PSV niks uit. Die wilden verlengen. Bovendien kwam die negatieve sfeer vanuit de media en buitenwacht, niet vanuit bestuur PSV.

25 oktober 2022 om 23:33

Schmidt heeft zijn biezen gepakt bij PSV, omdat hij ook wel zag dat JdJ ongeschikt was als TD.

26 oktober 2022 om 00:44

Kreeg ook niet de spelers die hij wilde, een van de redenen dat hij wegging

Leuke wedstrijd gezien tot de ~70e minuut waarin mijn gemoedstoestand omsloeg naar dat van een ongestelde puber Waarna zelfs mijn vriendin vroeg "waarom ben je zo geïrriteerd, Benfica staat toch voor"

Die snapt natuurlijk niet dat verzuimen om de 5-1 en 6-1 binnen te schieten om er vervolgens bijna af te gaan met een gelijkspel irritatie opwekt.

De strijd om de eerste positie was al een paar wedstrijden een doelsaldo gevecht maar door deze slechte fase in de wedstrijd kunnen we alleen nog maar hopen op een misstap van PSG in de laatste wedstrijd.

25 oktober 2022 om 23:23

Gefeliciteerd man! Mooi dat een prachtige club als benfica zich wederom bij de laatste 16 mag melden.

25 oktober 2022 om 23:40

Heerlijk om Benfica dit jaar te zien spelen. Denk dat jij Benfica wel iets meer volgt als ik maar kan jij mij een beetje vertellen of je echt de hand van Schmidt ziet? Heb Benfica 3 hele wedstrijden zien spelen dit jaar en wat samenvattingen maar kan dan niet een goed/eerlijk oordeel vellen. Denk dat ze dit seizoen weleens aardig ver kunnen komen in de CL. Ben eigenlijk ook wel heel erg benieuwd naar Aursnes, hoe hij het precies doet?

Gefeliciteerd!

26 oktober 2022 om 11:48

Moet telkens denken, wat jammer dat Benfica Darwin Nunez heeft verkocht. Hoe goed zouden ze niet zijn met een top spits?
Ik vind het leuk dan mijn naam genoot Ramos het aardig doet maar het is geen top spits.

Het was net een oefenpotje. Het ging zo makkelijk. Wel lekker aan het doelsaldo kunnen werken. Nu moet je uit bij Juventus winnen en dan is de eerste plek toch wel zo goed als zeker aangezien Benfica toch nog onverwachts 2 doelpunten tegen kreeg op het eind.

Dan staat hij na 50 duels toch keurig op 22 goals en 27 assists. En loopt hij, op zijn oude dag, toch bijna een-op-een. Natuurlijk is de Franse competitie geen absolute topcompetitie, maar de 35-jarige Messi is ook simpelweg niet meer zo fenomenaal als de Messi tussen 2009 en 2019. En toch is deze versie van Messi, die volgens veel analisten en kenners "klaar" is, nog steeds een elitespeler en misschien wel de beste van de wereld. Of in ieder geval een van de besten. Zeker als je zijn vorm bij Argentinie meerekent. Hoe simpel hij ze er weer in legt vandaag... Natuurlijk heeft hij een dramatisch eerste seizoen gedraaid door aanpassingsproblemen en een coronabesmetting, maar Messi is en blijft Messi.

25 oktober 2022 om 23:05

Hij begon niet goed bij psg,maar zijn statistieken over heel 2022 zijn gewoon heel goed

25 oktober 2022 om 23:08

Ik vond zijn spel in dat eerste deel van 2022 te wensen overlaten, ondanks het rendement. Voor mij is zijn goede vorm echt begonnen met de komst van Galtier en zijn nieuwe rol in het elftal. In de wedstrijd om de Franse Supercup tegen Lille straalde hij daarbij voor de eerste keer in een tijdje weer echt. Bij Argentinie is hij geniaal gebleven. Italie op Wembley was iconisch.

25 oktober 2022 om 23:10

Ballon dor met terugwerkende kracht naar messi toch marieke.
Heerlijk spelen in een elftal vol kwaliteit en een trainer die wel weet hoe hij zijn topspelers in z'n kracht moet zetten. Psg gaat de CL pakken

25 oktober 2022 om 23:10

Ik kon me zelfs irriteren aan messi vorig seizoen,zo lui was hij en leek er geen zin in te hebben,spelvreugde is gelukkig weer terug

25 oktober 2022 om 23:14

Vind Paris defensief wel erg kwetsbaar. Hebben ook nog geen enkele keer in Europa de nul gehouden en volgens mij al 6 tegengoals in die 5 duels. Zie City daarom toch wel als de grote favoriet.

25 oktober 2022 om 23:18

City is defensief ook niet de sterkste hoor.

25 oktober 2022 om 23:34

Helemaal met jou eens. Man man man wat is messi weer in vorm zeg. Hoop zo erg dat hij echt een wereld wk speelt en argentinie naar de eindoverwinning leidt (als nederland het niet wordt tenminste)

25 oktober 2022 om 23:08

Helaas speelt hij in een competitie waar KKD spelers als Spierings, Van den Boomen en Dallinga uitblinken bij een middenmotor. Die statistieken zeggen dus 3x niks.

25 oktober 2022 om 23:11

In 11 Champions League-duels in Parijs goed voor 9 goals en 3 assists. Sowieso is Messi een speler die je eigenlijk niet moet afrekenen op puur statistieken. De wijze waarop hij dit seizoen speelt is gewoon magistraal. En wereldklasse. Heeft zoveel flitsen van genialiteit laten zien dit seizoen.

25 oktober 2022 om 23:12

Eigenlijk is de enige die daar uitblinkt Branco van den Boomen. Niet zo zuur joh. Credit where credit is due FR-RKC.

26 oktober 2022 om 01:27

Stijn Spierings was iitblinker bij RKC en schoot ze naar de ere!!!!
Og daarvan naar Levski waar ons RKC nog 6 ton aan overhield
Idem over. Dallinga!!!!!!
Ligue 1 is veel beter dan de eredivisie

Ik denk dat de reden wel bekend is waarom Cristiano Ronaldo zo graag op CL niveau wou gaan spelen, Messi blijkt alsmaar dichterbij te komen op de all-time topscorerslijst. Na vanavond staat Messi op 129 en Ronaldo op 140.

25 oktober 2022 om 23:09

helemaal als je nog niet eens zeker bent of ronaldo nog ooit cl gaat spelen,hij is volgend jaar 38 en zie hem alleen naar sporting gaan,united kan top 4 worden maar zie hem daar niet blijven en voor messi zullen de deuren altijd open zijn bij barcelona ookal is hij straks 36/37

26 oktober 2022 om 01:30

Ronaldo is n verwend egocentries kind. Geen club wilde hem. Kijk nr t samenspel tussen de 2 beste spelers vd wereld: Messi en Mbappe- Ronaldo mag hun veters niet eens strikken

26 oktober 2022 om 02:19

Aa Mbappe of Haaland weet niet wie er meer gemaakt heeft zal die record weer verbreken.

26 oktober 2022 om 09:31

Mwa zie Mbappe dit niveau niet vast houden tot zijn 35ste, is echt een speler die veel van zijn snelheid moet hebben.

Dit zijn uitslagen die je verwacht tegen Ajax. Wat een monsterscore.
Ot: als die 3 vedettes voorin het met elkaar kunnen vinden, dan is psg de gedoodverfde favoriet dit seizoen. Ik zie ze dit jaar Bayern, City en Napoli makkelijk op de knieën krijgen

Ontzettend knap weer van Benfica zeg. Kwamen nog wel wat in de problemen maar toch over de streep getrokken. Gewoon gelijke punten met PSG ook nog. Kan nog wel is een gevaarlijke outsider worden. En Juventus tja dat is gewoon belabberd maar dat wisten we al dit seizoen.

Als die drie elkaar alles gaan gunnen dan worden ze nog gevaarlijker. Zeker Mbappe. Want het elftal is goed genoeg voor de CL. Geweldige trainer ook. Ik hoop dat PSG hem pakt dit jaar. Messi werkt ook even aan z'n getalletjes, omdat het kan. 90 min genoten.

25 oktober 2022 om 23:22

Helemaal niets van waar wat betreft PSG. Genoeg zeer statische en saaie spel opvattingen gezien van PSG in de voorgaande CL-edities. Wat betreft city heb je gelijk. Kan ook niet anders met een coach als Pep aan het roer.

26 oktober 2022 om 02:23

Bij City zijn alleen de eerste helft altijd leuk want dan staan die al met 3-0 voor. Wat wel typisch is aan Pep dan hij drukt volledig de rem in dan tweede helft en dan kijk je naar een hele saaie pot.

26 oktober 2022 om 10:20

Dat lijkt over het algemeen misschien zo Hangover96, maar als je naar de individuele gevallen gaat kijken zie je toch dat er verschillende redenen voor zijn. Plus het is maar net wat je resultaatvoetbalploegen noemt. Als je kijkt naar de recente winnaars, dan valt dat reuze mee in mijn optiek. Bayern en Liverpool sowieso niet. Real sommige keren wel, sommige keren niet. Barcelona niet toen ze nog wonnen. Als je kijkt naar de echte resultaat voetbal winnaars, doen kom je toch op Chelsea en Inter uit met soms een Real.

Dat City en PSG niet winnen heeft in mijn optiek andere redenen. Bij PSG heeft het gelegen aan het gebrek aan het zijn van een team en een gebrek aan balans in de selectie. Bij City vaak aan tactische naïviteit en onder Pep ook heel vaak aan onnodige ''tactische tweaks'' van hemzelf (CL finale verloren omdat hij doodleuk besloot zonder Rodri/fernandinho te spelen en toen de controle op het middenveld kwijt was).

Voor Roger Schmidt zal zijn periode bij PSV toch voelen als een slecht voorbereide vakantie die je vooral herinnert om pech en ellende. Wat is die man hier onterecht afgefakkeld twee jaar lang, terwijl onderhand wel duidelijkheid dat mismanagement, wensdenken, normvervaging ten aanzien van kwaliteit en topsport en vriendjespolitiek PSV gewoon in zijn greep heeft gehouden. Verander je dat niet, dan kan je trainer Van Bommel, Schmidt, Van Nistelrooij of desnoods Klopp of Guardiola heten, maar bereik je weinig.

Mooi voor Schmidt dat hij zijn imago zo glansrijk weet op te poetsen in Portugal. Het zij hem gegund!

Is dit de Robert Schmidt die door 17 miljoen betweters uitgekotst werd?

Hoop dat PSG wel Juventus serieus neemt volgende week, want anders eindigen ze gewoon 2e in de groep net als vorig jaar. Dit moeten ze ten alle tijden proberen te voorkomen, doelsaldo is belangrijk dus een degelijke overwinning op Juventus en dan zijn ze er zo goed als.

Verder weer een aantal heerlijke passes en acties gezien bij PSG, vooral Messi was weer enorm goed, Mbappe trouwens ook. Hopen dat PSG volgende week er voor zorgt dat ze winnen.

Messi dingen gewoon. Mbappe ook erg van genoten. Tegenstander was natuurlijk niet van hetzelfde niveau maar dat mag de pret niet bederven.
Jammer bijna eenhattrick van het geitje. Lijkt wel sinds dat hij bij PSG is dat hij wel erg vaak het aluminium heeft geraakt. Heeft iemand daar stats van?

Haifa wordt wel van de mat geveegd door PSG, maar weten toch weer 2x te scoren. Doen het ondanks de sterke poule, helemaal niet slecht. Tonen echt weerstand.

25 oktober 2022 om 23:18

Zo knap is het toch niet van PSG dat ze deze score neerzetten idd?
Het is veel knapper dat Haifa hier 2x weet te scoren tegen dit miljarden elftal

25 oktober 2022 om 23:22

Je zou kunnen stellen dat het knap is van haifa dat ze winnen van juve. Dat ze vandaag twee verdwaalde spelhervattingen scoren is niet echt knap als je er daarnaast ook zeven om de oren krijgt.

25 oktober 2022 om 23:35

Ik doelde ook op de prestatie van Haifa en niet op die van PSG. Van PSG moet je verwachten dat ze geen tegendoelpunten krijgen tegen zo'n Haifa. Veel respect voor Haifa hoe zij spelen in deze sterke poule.

26 oktober 2022 om 01:54

Hoe knap is het nou echt om dit seizoen te winnen van Juve? Denk dat een benefietpotje met hun mattieclub ADO nog best eens spannend zou kunnen worden.

Benfica mooi team. Halve finale kan zomaar als het ze een beetje meezit. Jammer voor de Nldse coeffienten maar als je eerlijk bent is die 3de CL ticket echt meer op z'n plek bij Portugal gezien wat hun topploegen op CL niveau presteren. PSV en Feyenoord komen niet eens in de buurt.

Het is echt een wereldwonder dat ronaldo met zo een dramatische juve team 100 doelpunten heeft gescoord in 3 seizoenen.

25 oktober 2022 om 23:23

Ja echt he, dit is namelijk precies dezelfde ploeg als de ploeg die 9 keer achter elkaar kampioen werd. Not.

25 oktober 2022 om 23:41

Kijk maar naar de team waar ronaldo mee speelde. Dit team is zelfs nog beter dan dat team.

Was die 1-1 niet van Vlahovic? Dacht dat ik m’n toto goed had.. wordt hij ineens aan kean gegeven

Was die 1-1 niet van Vlahovic? Dacht dat ik m’n toto goed had.. wordt hij ineens aan kean gegeven

Logische nederlaag in de huidige staat van Juve. Dat we al 2 jaar CL spelen is een klein wonder. Het zal 1 of 2 transferzomers duren voordat we weer kunnen meedoen in de top van de serie A. Misschien ook wel de medische staff nog eens doorlichten zou interessant zijn.



Ben ik de enige die dit helemaal niet indrukwekkend vind? Met alle respect, ze speelden tegen freaking Maccabi die er dan ook nog 2 weten te prikken in hartje Parijs. Laat ze dit eens doen tegen een echt topteam.

Die nummer 30 van PSG heeft wel talent. Gaat dat een grote worden?

26 oktober 2022 om 16:45

Die verdient volgend seizoen wel een basisnummer inderdaad, dat kleine ventje met '30'

Tja, wat kun je nou zeggen over Messi. Ik hoop serieus voor hem dat hij het WK wint, want iemand die zo puur voetbal is, verdient dat m.i. wel.

En Benfica is toch ook een hele mooie club. Hebben weleens mindere jaren, maar doen het in het algemeen behoorlijk naar behoren. Hebben naar mijn mening ook de beste jeugdopleiding in Europa. Die Silva zal ook weer voor een megabedrag vertrekken

We kunnen wel concluderen dat een trainer afhankelijk is van de spelers. Want bij PSV was schmidt met zijn aankopen slecht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren