Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Overschat ventje’ Lijnders krijgt nu groot compliment: ‘Mijn beste coach ooit!’

Laatste update:

Voormalig Liverpool-verdediger Conor Masterson deelt in de Engelse media een prachtig compliment uit aan Pepijn Lijnders. De 22-jarige centrumverdediger noemt de huidige assistent-manager van Jürgen Klopp bij Liverpool de beste coach met wie hij ooit werkte. "Hij is zeker de beste, en ik heb heel wat goede managers gehad", aldus Masterson tegenover Goal.

Masterson komt uit de jeugdopleiding van Liverpool, maar redde het niet tot zijn debuut in het eerste elftal. Inmiddels speelt de Ier voor Queens Park Rangers in de Championship. Toch bewaart hij mooie herinneringen aan zijn tijd bij Liverpool, onder meer aan zijn samenwerking met Lijnders. "Pep zijn liefde voor het spel is immens", zegt Masterson over de coach met wie hij werkte bij de Onder-16 van Liverpool. "Hij haalde het beste uit mij. Elke dag ging ik naar de training met het idee: this is gonna be good. Hij verzorgde zieke trainingen!"

Mooie woorden dus voor Lijnders, die het in de Nederlandse media regelmatig te verduren krijgt. De oefenmeester werd bij NEC, de enige keer dat hij als hoofdtrainer werkte, binnen een half jaar ontslagen vanwege slechte resultaten en kreeg het stempel 'laptoptrainer'. "Ik vind dat zo’n overschat ventje", zei Johan Derksen vorig jaar in Veronica Inside. "Die heeft bij NEC voor het eerst op eigen benen gestaan en met zijn computers zitten toveren, maar niemand nam hem serieus."

Ook de rol van Lijnders als assistent van Klopp werd door Derksen gebagatelliseerd. "Die snotaap is voor Klopp blijkbaar makkelijk voor hand- en spandiensten, maar heeft zelf nooit gevoetbald. Hij is handig met zijn laptopje, maar wat moet hij mensen bij Liverpool leren dan?", aldus Derksen. Volgens Masterson, die twee jaar meetrainde met het eerste elftal van the Reds en regelmatig op de bank zat, heeft Lijnders wel degelijk een belangrijke rol. "Natuurlijk is Klopp de belangrijkste man bij Liverpool, maar Pep is een enorme factor in wat ze bereikt hebben. Wat een coach, man!"

Ook genoot Masterson bij Liverpool van de kwaliteit van de spelers. "Daniel Sturridge, man!", zegt hij vol ongeloof over de 31-jarige aanvaller, die inmiddels speelt voor Trabzonspor. "Hij was ongelofelijk, hij was niet af te stoppen. Philippe Coutinho was goed, maar Sturridge was van een ander niveau. Hij was zo scherp, hij had snelheid, hij kon afmaken, hij had techniek, hij kon alles. Hij was voor mij ver verwijderd van de rest."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Het wordt ook gezegd door 1 van de beste verdedigers uit de rijke geschiedenis van Liverpool

16 november 2020 om 21:03

Vergis je niet hè, Liverpool heeft tweemaal hem binnen gehaald. Zo'n club die hem alsnog daarna terug neemt als assistent, zegt wel veel. Dat deze verdediger niemand wat zegt, betekent niet dat het niet de waarheid is.

16 november 2020 om 22:33

De waarheid is niet de juiste benaming. Het blijft een mening van een persoon

16 november 2020 om 21:21

Schijnbaar ook door Liverpool en Klopp, dus hij zal vast wel wat goed doen.

Sommige zijn gewoon gemaakt voor een rol als assistent. Bij United waren ze lovend over Meulensteen, bakte er nergens wat van. Lijnders doet het fantastisch bij Liverpool werd bij NEC uitgelachen. Die moet dit gewoon zijn hele leven blijven doen, je verdient lekker, komt weinig in de spotlights en je bent er blijkbaar nog goed in ook.

16 november 2020 om 21:12

Inderdaad. Heeft als hoofdtrainer gewoon te weinig uitstraling, leiderschap en is niet charismatisch genoeg om met de media om te gaan. Eigenlijk heeft hij zichzelf de stempel laptoptrainer gegeven. Mede door te zeggen dat Nederlandse trainers achterliepen op de rest. Des te pijnlijker om dan te worden ontslagen met 6 punten voorsprong in de winterstop met spelers als Groeneveld, Rayhi, Kadioglu, Golla, Braken en Larsson...

Veel cynisme zal er bovenkomen, maar voor het ene bedrijf ben je een gouden werknemer en de andere val je niet op. That's life. Lijnders doet het goed en dan een punt. Sturridge daarentegen, veel leuker om bij hem stil te staan. Wat een pieken had hij, maar ook wat een dalen. Zijn pieken kwamen vaak op het goede moment, maar daarna had je hem weer maanden in de lappenmand. Stiekem dacht ik dat hij niet zo goed bezig was tijdens krachttrainingen, core en dan vooral aan het joken was, met als gevolg meer blessures, maar dat is puur wat ik op de inside training media opving.

16 november 2020 om 20:29

Wat een geweldig duo vormde hij toen met Suarez. Best jammer dat het er niet helemaal uitgekomen is want het was een prachtige voetballer.

16 november 2020 om 21:03

Sturridge heeft voor wat ik heb kunnen achterhalen, ik was ook benieuwd, heel veel extra gedaan om fysiek in orde te blijven. Ik baal erg van het verloop van zijn carrière, want hij was zo compleet en leuk om naar te kijken. Zo vaak liet hij nadat hij terugkwam van een blessure direct zien hoe hoe goed hij was, maar het was op een bepaald moment gewoon op. @VZ, Sturridge speelt al tijden niet meer bij Trabzonspor.

Je doet het ook wel erg slecht als je wordt afgekraakt door Derksen, hij is normaal gesproken zo lovend over iedereen.

Bij Liverpool lopen ze met hem weg en hij wordt constant geprezen door een van de beste coaches ter wereld, maar hier in Nederland weten we het beter door één mislukt avontuurtje.

Volgens mij is men bij Liverpool heel tevreden met hem. Hij zal het daar zijn rol als assistent dus ook uitstekend doen. Echter als hoofdtrainer bij NEC was het helemaal niks natuurlijk. Wellicht is dit het bij hem. Toch ook een hele mooie carriere en wie weet over een paar jaar dat het wel lukt, maar tot die tijd kunnen werken bij de momenteel beste club van Engeland met Jurgen Klopp. Er zijn slechtere carrieres. Rene Meulensteen was jarenlang ook top als assistent van Ferguson, terwijl toen hij op eigen benen stond er niks van terecht kwam.

Wat was deze vent vreselijk bij Nec. We stonden volgens mij met 7 punten voor halverwege maart, en alsnog zijn we niet gepromoveerd. Wilde ook nooit zijn tactiek aanpassen, ook al werkte het duidelijk niet. De interviews waren ook echt arrogant. Misschien dat hij echt heel goed werkt als assistent, maar ik ben echt blij dat hij weg is bij mijn club.

16 november 2020 om 20:31

Als assistent zijn sporen verdiend. Maar inderdaad bij NEC duidelijk gefaald. Zo gaat dat soms. Is eigenlijk geen lijn op te trekken.

16 november 2020 om 21:20

Tja, maar welke coach is er dichterbij geweest dan? Bovendien was het ook deze Lijnders die ze uberhaupt op 7 punten voorsprong bracht. Deze man zal vast wel wat goed doen, want anders halen ze 'm niet terug bij Liverpool. Misschien ligt z'n kracht meer in het veldwerk. Dat kan natuurlijk ook.

16 november 2020 om 22:01

Dat was volgens mij niet Lijnders die zorgde voor die zeven punten, maar Boogers die tot uit mijj hoofd de winterstop aan het roer stond.

16 november 2020 om 23:07

Ik denk inderdaad dat ie goed z'n werk doet hoor bij Liverpool, anders zou je niet zoveel lovende woorden over hem horen. Hij is echter niet erg geschikt als hoofdtrainer, wat verder niet erg is. Bogers was degene die tot de winterstop de trainer was bij NEC en toen stonden we volgens mij 6 of 7 punten voor op Fortuna, maar uiteindelijk zijn we echt 3 of misschien wel 4 punten onder Fortuna geeindigd. Bogers stopte trouwens omdat hij het niet leuk vond om hoofdtrainer te zijn.

Heerlijke trainer om te hebben op Football Manager

Aangezien zowel voor als na het tijdperk Lijnders bij NEC de club er niks van bakte kun je met terugwerkende kracht toch ook wel zeggen dat het niet alleen aan Lijnders lag. Als de spelers iets beter hadden geluisterd en/of iets intelligenter waren om deze zogenaamde laptoptrainer zijn spelopvattingen onder de knie te krijgen dan was het een stuk beter gegaan. Maar nee, omdat Derksen weer eens iemand door het slijk haalde wordt het door iedereen nagepraat.
Lijnders heeft overal waar hij gewerkt heeft, welliswaar niet als hoofdcoach, alleen maar lof gekregen en is daarmee cl-winnaar, wereldbeker en kampioen PL mee geworden dus hij zal toch wel iets goed he.

16 november 2020 om 21:10

hij heeft NEC ook niet beter gemaakt als de andere coaches dus als hoofdcoach zal hij iig niet van de buitencategorie zijn, anders had hij zoch wel onderscheden neem ik aan

Je komt natuurlijk ook niet zomaar bij Liverpool terecht. Ik geloof best dat Lijnders er verstand van heeft. Zijn fout was misschien dat hij zich had verkeken in het niveau van spelers. Als je gewend bent dat spelers snappen wat je wilt en dat ook tot in detail uit kunnen voeren, dan is de Keuken Kampioen Divisie natuurlijk wel even andere koek. Die heeft zich waarschijnlijk gewoon verkeken in het verschil qua niveau in elk aspect. Bovendien speelt NEC nog steeds in de Keuken Kampioen Divisie, dus er is wel wat meer mis dan enkel een coach. Het kan ook zijn dat z'n kracht misschien niet bij het hoofdtrainersschap ligt. Ik geloof alleen niet dat deze Lijnders er niets van kan. Men is niet voor niets zo lyrisch over hem in Engeland en bij Liverpool.

16 november 2020 om 21:26

maar als hij echt zo enorm goed is, waarom heeft hij zich dan niet kunnen onderscheiden van de andere coaches die met deze NEC selectie hebben gewerkt? hij had mindere spelers dan misschien maar een goede coach haalt toch iets extra's uit zijn spelersmateriaal en maakt spelers toch beter of laat ze toch iig beter renderen als een standaardcoach?

16 november 2020 om 22:31

Waarschijnlijk is lijnders de perfecte man die trainingen geeft en top trainingen kan creëren maar tactisch niet sterk of niet sterk in het overbrengen van de tacktiek. Kan ook gewoon zijn dat zijn visie te moeilijk is om te begrijpen voor een KKD team maar juist weer wel voor topploegen.

17 november 2020 om 00:02

wie weet geldt dat ook voor een Wiljan Vloet maar je wordt logischerwijs gewoon beoordeeld op wat je laat zien als hoofdcoach en dat was bij NEC niet best

17 november 2020 om 00:12

Wiljan vloet? Die zou nog niet eens pilonnentjes uit mogen zetten bij het vrouwenteam van liverpool

17 november 2020 om 15:53

Maar niet iedere persoon z'n vakgebied ligt bij het trainerschap. Zoals ik hierboven al stelde is het gewoon mogelijk dat hij wellicht een uitstekende trainer is, maar als coach nog veel te leren heeft. Verder geloof ik niet in termen als "iets extra's uit een spelersgroep halen". Dat wat je eruit haalt, zit erin. De ene kan het, de andere niet of minder. Ik weet ook niet precies wat z'n takenpakket bij Liverpool is, maar we kunnen toch wel stellen dat wat hij daar moet doen, hij daar ook goed doet?

Zal lijnders dat omgekeerd ook zeggen, dat Conor masterson de beste speler is waar hij ooit training aan heeft gegeven? Als ik dit artikel goed lees bestempelt de beste man Daniel sturridge als de beste speler van liverpool destijds, dan geloof ik t wel ffies.

17 november 2020 om 15:55

Nou ja, Sturridge was zeker in het eerste jaar ook gewoon een sterkhouder. 22 goals en 9 assists. Dat zijn cijfers waar Firmino niet aan komt. Ook zaten blessures Sturridge in de weg, want talent had hij zeker wel. Bovendien was dat Liverpool ook lang niet zo sterk als het huidige Liverpool.

Ik vond het een leuk verhaal, totdat hij vertelde dat hij Sturridge de beste bij Liverpool vond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren