Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overmars duidelijk: ‘Ihattaren is geen optie geweest voor Ajax, nee’

Laatste update:

Mohamed Ihattaren staat op de nominatie om PSV op korte termijn te verlaten. Het lijkt er echter niet op dat Ajax de volgende werkgever zal worden van de pas negentienjarige middenvelder. Directeur voetbalzaken Marc Overmars benadrukt zondagmiddag voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Ajax tegen Vitesse dat Ihattaren deze zomer ook nooit een optie is geweest voor de regerend landskampioen.

"Weet je, in Nederland kijk je altijd naar interessante spelers", zo vertelt Overmars in gesprek met ESPN. "Alleen is het (Ihattaren, red.) geen optie geweest voor ons, nee." De Ajax-bestuurder verlegt daarna de aandacht naar wat er wel gaande is bij Ajax in de laatste dagen van de zomerse transferperiode, om te beginnen met Nicolás Tagliafico. "Dat weet ik nog steeds niet, of hij blijft. We hebben afspraken gemaakt met hem en die komen we na. Als de markt nog twee dagen open is, dan kan het zomaar gebeuren, ja."

Schmidt geeft glashelder antwoord over toekomst van Ihattaren

De coach van PSV was zaterdag duidelijk over de situatie rondom de middenvelder.Lees artikel

Overmars geeft toe dat naast Tagliafico ook David Neres wordt gevolgd door clubs uit het buitenland. "Voor de een is er wat meer belangstelling dan de ander", vervolgt de directeur voetbalzaken zijn uitleg. "Je ziet dat het allemaal wat zwaarder en trager verloopt. Je ziet voorin dat de plekjes nu wel heel erg drukbezet zijn, dus wat dat betreft zou het goed zijn als daar wat gebeurt, ja." Analist Marciano Vink haakt daar gelijk op in en stelt Overmars een vraag. "Hoe groot acht jij de kans dat Neres hier over tweeënhalve dag nog is?"

"Ik verwacht dat de kans klein is, ja", zo luidt het antwoord van Overmars. "Dus de transfer naar Leicester City geloof ik gaat niet door. Die hadden interesse toch, in Neres?", gaat Vink verder. "Ze hebben zich niet bij mij gemeld, dus het bekende verhaal", stelt Overmars. Verslaggever Toine van Peperstraten wil vervolgens weten hoe het zit met de kwestie-André Onana, die vanaf 4 september weer mag meetrainen met Ajax en wiens schorsing op 4 november afloopt.

Overmars ziet Onana nog wel vertrekken in de slotfase van de transferperiode. "Voor beide partijen is dat het beste, ja,", aldus de directeur, die daarna de vraag krijgt of hij vindt dat Onana, die zijn contract tot 2022 niet wil verlengen, zich goed heeft opgesteld in de afgelopen periode. "Dat is een mooie vraag en die beantwoord ik liever over een weekje. We hebben het wel in de kop zitten hoe we het gaan doen."

Ajax moet juist vol gaan voor Mohamed Ihattaren

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onana gaat dus nog weg lijkt het, Overmars zal hem nu mog wel beschermen maar als hij straks niet meer onder contract staat zal hij er wel anders over praten.

Nou jongens, Schmidt heeft het supertalent Ihattaren verpest maar Ajax durft het ook niet aan voor een paar miljoen? Zou wel de schuld van Schmidt zzijn dat hij hem mentaal kapot heeft gemaakt dan..

29 augustus 2021 om 14:58

Waarom moet ajax het aan durven? Voor de bank? Waar moet die jongen spelen? Er is geen plek voor hem.

29 augustus 2021 om 15:02



Ik vind het volkomen logisch dat ze het niet doen. Hij heeft gewoon het rendement en de mentaliteit niet. Mijn reactie was bedoelt voor de mensen die de schuld gaven aan Schmidt en PSV.

29 augustus 2021 om 15:35

Het rendement zit er nog in, PSV fans geloven zoveel in die Schmidt dat ze hem al hebben afgeschreven, erg triest. Ihattaren heeft een andere club en andere omgeving nodig, en begin aub niet over mentaliteit, Van Persie was naar Engeland vertrokken door dit soort onzin en door brave jongens mentaliteit verliest Nederland WK finales en zien we zeer zelden nog types als Davids, Stam of John de Wolf op Nederlandse velden. Ajax is trouwens een club waar talent meer telt dan mentaliteit, zie Ibrahimovic en tal van andere spelers. Mentaliteit kun je aanpassen en sturen maar talent is speciaal.

29 augustus 2021 om 16:08

@aycaramba ik snap heel die Schmidt verheerlijking ook niet. hij is kampioen van Oostenrijk geworden en heeft een JC schaal gewonnen in zijn carriere, maar hij wordt neergezet als een of andere topcoach. als hij echt zo top was had hij de zogenaamde "lastige" jongens als Ihattaren ook wel weten te raken, want onder Van Bommel waren er totaal geen problemen met hem. Schmidt komt en opeens is deze jongen naar verluid opeens zwaar onhandelbaar. rara hoe kan dat?



29 augustus 2021 om 16:39

Types als Davids, Stam, en John de Wolf waren niet een heel jaar lang 10 kilo te zwaar. Die meldden zich niet ziek als ze niet in de basis stonden. En die liketen geen posts van de concurrent op Social Media om psychologische druk op de club te zetten. Ihatarren heeft zich openlijk meermaals misdragen ten aanzien van de club PSV. Maar joh prima, maak maar weer een scheve vergelijking. Dit heeft niks te maken met brave jongens versus types zoals Davids.

29 augustus 2021 om 16:39

Dus omdat Schmidt hem niet met fluwelen handschoentjes als een soort prins behandelt staat hij er nu zo slecht voor?…vind ik veel te makkelijk, we zijn buitenstaanders die niet alles weten, maar het is een en al gedoe elke keer met hem, te bizar voor woorden soms zelfs.
Dat hij kwaliteiten heeft staat buiten kijf, hebben we onder van Bommel gezien, maar er is ook nog eens iets als professioneel je prachtige vak benaderen, en als dingen tegen zitten zie je pas echt uit welk hout iemand gesneden is.
Tuurlijk is z’n pa overleden, gun je niemand en dat hakt er in, maar toon wat goodwill ipv al die rare fratsen elke keer weer.

29 augustus 2021 om 16:45

nee, omdat Schmidt als coach teleurstellend presteert zijn er mensen die hun vraagtekens hebben bij het feit of hij wel het maximale uit zijn spelersgroep haalt en of hij de juiste aanpak hanteert om zijn spelers te raken

29 augustus 2021 om 19:31

Ach ja, Schmidt doet het iig al beter dan van Bommel. Dus als je het vergelijkt met die tijd wat de tijd is voor Schmidt dan is PSV er al op vooruit gegaan. Nu is het de taak van Schmidt en zijn spelers om kampioen te worden. Echt idd echt te laten zien dat ie een goede coach is.

29 augustus 2021 om 20:50

Niemand zet hem neer als topcoach, Japie... Er is vanuit alle hoeken zowel kritiek als positivisme rondom hem. Hij doet goede dingen, hij doet slechte dingen. Heb jij al eens een carrière bij de telegraaf overwogen? Misschien The Sun? Daar schrijven ze ook constant bagger zonder enige onderbouwing.

29 augustus 2021 om 21:20

@nick_10 is dat wel echt zo? Van Bommel streed in zijn eerste seizoen tot het eind mee om de titel. in zijn tweede seizoen was het minder maar stond hij toen net als PSV vorig seizoen op 16 punten achterstand van Ajax of was dat meer?

29 augustus 2021 om 21:23

@woenselaar ok, dus als Ihattaren ondermaats presteert dan mogen we hem in de grond stampen, maar als Schmidt ondermaats presteert en je benoemd dat dan kan je bij de Telegraaf werken? is dat niet een beetje meten met twee maten?

30 augustus 2021 om 07:59

Nee van Bommel had weer problemen met andere spelers... Zo werkt dat toch gewoon Japie, niet iedereen kan je vriend zijn. Stop nu toch eens met Schmidt de schuld te geven, Mo is gewoon een verwend arrogant mannetje en Schmidt laat weten (na anderhalf seizoen) dat hij moet leveren en presteren in deze grote mensenwereld, anders is het over en uit, en terecht. Als ik niet functioneer binnen mijn werk, zal men echt alles proberen om me te helpen. Maar op den duur is het echt over.... Dus Mo sterkte, en wegwezen! Zak lolly's mee, en opzouten!

29 augustus 2021 om 15:01

Hij mag wel naar Feyenoord komen. Denk dat Slotner wel wat mee kan.

29 augustus 2021 om 15:04

Geen slecht idee, al kunnen jullie hem niet betalen.

29 augustus 2021 om 15:05

Ruildeal met texeira en diemers

29 augustus 2021 om 15:10

Malacia of Bijlow en we hebben een deal!

29 augustus 2021 om 15:12

Marciano lijkt me beter. Die kan mij ook niet overtuigen tot nu toe.

29 augustus 2021 om 15:04

Wat een nonsens. Ihataren heeft het zelf verpest. Als profvoetballer zul je in je leven verschillende trainers tegenkomen en zul je moeten dealen met de situatie. Als je dat niet kunt dan ben je X ongeschikt, dat begrijpt Ajax ook.

29 augustus 2021 om 15:41

Ajax heeft plekken die bezet zijn anders gingen ze 100% voor hem en inderdaad soms kom je trainers tegen die je verpesten of je ontwikkeling tegenhouden, dan moet je vertrekken uiteindelijk. Ik hoop dat al die vertrouwen in Schmidt zich uiteindelijk uitbetaalt want ik vind het maar een zwakke trainer die veelste veel lof krijgt omdat hij toevallig Gotze heeft binnengehaald.

29 augustus 2021 om 16:28

Ajax heeft andere plekken ook bezet en daar halen ze ook een driedubbele bezetting dus dat is echt geen argument. Hij is vermoedelijk voor weinig geld op te halen dus ze zien het gewoon niet zitten.

29 augustus 2021 om 15:04

Mr_Krillin hangt als het goed is nu al aan de lijn met Marc haha. Er gaat hier een droom in rook op.

29 augustus 2021 om 15:28

@MT87 Dat klopt en zoals Overmars duidelijk aangeeft, deze zomer geen optie. In de winter praten over transfer volgend seizoen wel een optie (of weer mijn droom verlengen ). Anthony voor veel geld weg dan, Berghuis en Ihattaren voor de 2 opties op rechts.

29 augustus 2021 om 16:17

Hahaha, zou het mooi vinden voor je! Hoop zelf voor Ihattaren en PSV dat hij nog snel ergens anders naar toe kan voor een bescheiden transfersom, want een jaar meetrainen bij jong en niet spelen is niet goed voor zijn ontwikkeling natuurlijk.

29 augustus 2021 om 17:43

@MT87 Nee verwacht een transfer naar Frankrijk. PSV verdient ook x miljoenen als beloning voor opleiden. Hoop dat de jongen ook gaat inzien, dat er meer gevraagd wordt voor topvoetbal. Zou zonde zijn als hij door zijn gedrag zijn talent verpest.

29 augustus 2021 om 15:40

Volgens mij heeft het niets met durven te maken. Interessante speler, maar op dit moment niet nodig en liggen prioriteiten anders. Als je echt in complotten denkt, kun je zelfs zeggen dat Overmars zijn woorden heel zorgvuldig kiest en met mino een een-tweetjes opzet. In de winter of vlak erna komen ze terug.

30 augustus 2021 om 12:21

Verpest is een groot woord, je kan wel zeggen dat hij hem niet aan de praat heeft gekregen. Mogelijk is een andere omgeving wel goed voor ihattaren.

Lekker een seizoentje met Stekelenburg op goal? Nou ik denk dat menig ajacied zijn mening omtrent de kwaliteiten van stekelenburg nog wel gaat bijstellen. Vorig seizoen werd alles verbloemd door de paar ballen die op hem werden geschoten.

29 augustus 2021 om 15:09

Denk vooral dat hij voor de CL een zwakke schakel gaat zijn. Daar krijgt ie waarschijnlijk meer lastige ballen dan in de Eredivisie. Best een gokje dan hoor

29 augustus 2021 om 15:35

Had graag die keeper van Sparta bij Ajax gezien. Heb het idee dat hij veel potentie heeft en wat sneller rijp is voor Ajax 1 dan Gorter. Onana vervangen is een ondankbare taak. Europees gaat dat problemen opleveren. Zoals Onana Ajax afgelopen seizoen Europees problemen opgeleverd heeft met z’n pilletje.

Overmars weet ook dat hij met Ihatarren een hoop problemen in huis haalt. Als je hem een paar keer op de bank houdt, gaat hij zich weer ziekmelden.

Er is ook geen plek voor hem. Voorin is het vol en op het middenveld heb je Klaassen, Kudus en desnoods Labyad. Bovendien haal je een probleemkind in huis.

Mag van mij nog wel een creatieve middenvelder bijkomen (daarmee doel ik niet op Ihatarren). Vind dat het middenveld van PSV sterker is dan het middenveld van Ajax. In de CL verwacht ik indien er ook maar een blessure optreed uitschakeling. Kudus lijkt me top maar te vaak geblesseerd (tot nu toe).

Lijkt mij volstrekt logisch dat Ihattaren niet naar Ajax gaat. Ihattaren heeft de mentaliteit en het rendement (nog) niet voor clubs van niveau zoals psv en Ajax. Ben benieuwd of hij zijn mentaliteit op orde krijgt bij andere clubs.

Mocht Neres daadwerkelijk weggaan dan zal het wel Rusland of iets dergelijks worden met zijn prestaties de afgelopen twee jaar. Verwacht echter dat hij gewoon zal blijven eerlijk gezegd, wordt nog mooi om te zien hoe Ten Hag iedereen tevreden gaat houden daar voorin.

Overmars is gewoon een slimme kerel
Heel simpel

Spelers zoals Onana moet je al voordat de laatste 2 jaar van het contract in gaat al verlengen. Zo niet, dan weet je wat je te wachten staat en moet je niet gek op kijken als spelers niet meer gaan verlengen. m.b.t. Onana, ik zou hem 10 mln. tekengeld geven als hij zijn contract tot 2025 zou verlengen.

Ihattaren zou ik alleen halen als Labyad en nog iemand als Neres weggaat. Maar Eriksen halen zou mij gelukkiger maken.

29 augustus 2021 om 15:37

Onana heeft tussentijds verlengd toch? Maar een zeker virus en met name de maatregelen en een zekere dopingzaak hebben roet in het eten gegooid. Anders was ie deze zomer voor een fatsoenlijk bedrag verkocht.

29 augustus 2021 om 15:43

Ze hebben in het verleden naar mijn weten al dealtjes met Onana gesloten: hoger salaris + contractverlening in ruil voor medewerking aan transfer. Ik denk dat Ajax daarmee Onana al langer heeft kunnen vast houden, dat loopt nu verkeerd af maar tja, thats all in the game. Ajax heeft een paar ton betaald toen ze hem haalden dus echt financiele schade is er wat dat betreft niet.

In de CL heeft Ajax een andere keeper nodig. Stekelenburg is gewoon niet goed genoeg voor dat niveau. Anders maar Onana erin zetten, zijn salaris betalen toch al door.

Belachelijk. Overmars is echt geen people manager dat hij geen interesse heeft in Mo. Wat een gekke directeur is het toch ook met rare maniertjes. Iedere directeur met een beetje verstand zou meer moeite steken in het halen van Mo.

29 augustus 2021 om 15:44

En geen enkele directeur op de wereld heeft tot nu toe interesse. Allemaal geen verstand?

29 augustus 2021 om 16:22

Kun je mij wat YouTube filmpjes o.i.d aanwijzen waaruit blijkt hoe goed Ihataren is? Er wordt constant over hem gesproken, maar ik kan weinig voor de geest halen waar uit blijkt dat het zo'n buitensporig talent is.



Dat deze jongen goed kan voetballen is een feit, maar het mentale gedeelte is ronduit zwak, en dan heb ik het nog niet eens over het loyale gedeelte naar PSV en de supporters.
Als je ziek ben blijf je thuis, als je club punten verspeelt ga je niet als PSV speler duimpjes naar Ajax de ‘concurrent’ sturen op (a)sociale media, dat doe je gewoon niet, wat de excuses ook mogen zijn.
Plus al die fratsen zijn zeer slechte reclame en PR, en ik zou bij God niet weten wat hij bij Ajax te zoeken heeft op dit moment.

En mijn verhaal is gebaseerd op dingen die ik lees en hoor op tv en internet, maar tot nu toe is zijn kant van dit alles nog onbekend, en niks wordt ontzenuwd door hem, doodzonde als dit talent verloren gaat maar niet de schuld van Schmidt, geen enkele trainer zet een toptalent die ook nog eens veel waarde vertegenwoordigt zomaar uit het elftal, mits er zat reden voor is.

Waarom geeft die Schmidt Ihattaren nou niet wat duidelijkheid? Heeft ie eindelijk de opstelling aangepast en speelt ie met een 10, Gotze. Maar daarachter kun je natuurlijk perfect Ihattaren laten rijpen. Zeg gewoon dat hij speelt als Gotze niet speelt en dat hij die plek krijgt, dan denk ik dat hij wel weer gemotiveerd kan raken. Dan krijgt hij perspectief op zijn natuurlijke positie en kan ie tegelijkertijd van Gotze leren.

29 augustus 2021 om 17:41

Je kan Schmidt veel verwijten, maar duidelijkheid schept hij wel. Ihattaren heeft gewoon geen enkele toekomst bij PSV zo lang hij er zit. Zo simpel is het. Of dat de beste beslissing is, weet ik niet. Maar duidelijk is het toch zeker wel.

29 augustus 2021 om 20:46

Ja, een werkwijgeraar garanties geven. Dan straal je wel wat uit als organisatie hoor...

Toch komisch dat al die belabberde "journalisten" als een Driessen het dan toch dagelijks presteerden om te roepen dat het "zo goed als rond" was. Eens te meer reden om die sensatieschrijvers lekker links te laten liggen.

Ze moeten Ihataren gewoon verhuren.

Ihattaren net als Bazoer...in potentie kunnen ze grote spelers worden maar Mentaal kunnen ze het niet opbrengen om met de top mee te draaien...ze hebben beide niet wat nodig is om de top te halen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren