Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Oude belofte Pérez moet transfervrij vertrek Modric mogelijk maken’

Laatste update:

Er heerst in Spanje momenteel onduidelijkheid over de sportieve toekomst van Luka Modric. De middenvelder van Real Madrid heeft zijn zinnen naar verluidt gezet op een vertrek naar Internazionale, dat grof geld over heeft voor zijn komst. Real Madrid lijkt onder geen beding mee te willen werken aan een transfer, maar mogelijk biedt een oude belofte van Florentino Pérez soelaas voor Modric.

De voorzitter van Real Madrid heeft de Kroatisch international in het verleden namelijk toegezegd bereid te zijn mee te werken aan een transfervrij vertrek, indien de Spaanse grootmacht driemaal op rij de Champions League zou winnen. Dat beweert Alberto Cerruti, verslaggever van onder meer La Gazzetta dello Sport en Cadena SER.

Modric werd in de zomer van 2012 voor ongeveer dertig miljoen euro door Real Madrid weggehaald bij Tottenham Hotspur en won de afgelopen drie seizoenen de Champions League met de Koninklijke. De 32-jarige middenvelder heeft een doorlopend contract in Santiago Bernabéu, maar is volgens Cerruti vastberaden Pérez aan zijn belofte te houden.

De preses wees eerder deze week nog op de transferclausule van Modric, die 750 miljoen euro bedraagt. "De enige manier waarop een vertrek van Modric mogelijk is, is als iemand 750 miljoen euro betaalt", zei de bestuurder tegen Marca. Inter zou vooralsnog niet verder willen gaan dan een transfersom van 150 miljoen euro voor Modric, die nog tot medio 2020 vastligt bij Real Madrid.

Denk jij dat Luka Modric aankomend seizoen nog speler van Real Madrid is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Modric niet heel lang meer zo goed presteren als voorgaande seizoenen.

4 augustus 2018 om 18:33

Waarom zie jij hem niet meer zo goed presteren?

4 augustus 2018 om 18:42

Omdat hij oud begint te worden. Ondanks dat verwacht ik dat hij nog wel 2 jaar op topniveau meekan en daarom hoop ik ook dat hij blijft.

4 augustus 2018 om 18:51

Leeftijd, mindere ploeg, andere competitie etc.

4 augustus 2018 om 21:48

Als hij naar İtalie kan je er nog 4 seizoenen achter plakken. Een Modric kan het makkelijk, vooral met lopers naast hem.

4 augustus 2018 om 22:10

“Omdat hij oud begint te worden” hij zit in de bloei van zijn leven joh, speelde vorig seizoen uitstekend bij Madrid en het WK schitterde hij ook gewoon, alsof hij binnen 2 jaar gelijk aan de beademing moet ofzo, sporters van nu zorgen goed voor hun lichaam ze kunnen wat langer mee, Inter heeft zeker wel wat aan Modric komende jaren.

4 augustus 2018 om 18:45

Maakt ook niet uit als hij het Real niveau niet meer lang heeft. Inter is 3 stappen terug vanaf Real.

4 augustus 2018 om 19:20

Inter is anders aardig op weg om weer een grote rol op Europees vlak te gaan spelen. Naingollan, Lautaro, Asamoah en De Vrij zijn al uitstekende transfers, mocht Modric daarbij komen zijn ze weer helemaal terug.

4 augustus 2018 om 19:44

Maar dan zijn ze nog steeds duidelijk minder dan Real.

Zou het erg jammer vinden mocht hij weggaan. Zie Real dan geen enkele betekenis spelen in de competitie en champions league

4 augustus 2018 om 18:36

Waarom? Als Modric weg is dan kan Isco en kovacic eindelijk een vaste plek in de opstelling hebben.

4 augustus 2018 om 18:50

Broman. Kovacic is niet zo heel bijzonder.. modric is een goede spelverdeler.. dat is kovacic niet

4 augustus 2018 om 18:54

Waarom? Modric is al jaren de beste middenvelder ter wereld in mijn ogen. Modric is de motor van dit Madrid en maakt er een collectief geheel van. Ik zie eigenlijk geen speler die hem zou kunnen vervangen. Geweldige speler dit en in mijn ogen net zo belangrijk als Cristiano was.

4 augustus 2018 om 19:26

Kovacic is een prima spelverdelen, met meer snelheid dan Modric. Geef hem de tijd zich te ontwikkelen en hij kan ook legende worden bij Real.

4 augustus 2018 om 18:42

Je overdrijft. Mensen zeiden ook dat Barca zou instorten nu Pep weg is en dat is dus niet gebeurd. Wij zijn de grootste club in de wereld, met sterren Kovakic en Isco kunnen prima zijn plek overnemen en Bale gaat shinen dit jaar. Geloof er in, Hala Madrid!

4 augustus 2018 om 19:00

Vorig seizoen speelden ze ook al geen enkele rol van betekenis in de competitie hoor.

4 augustus 2018 om 19:04

Wel de champions league...

4 augustus 2018 om 19:17

Als je reeds in januari niets anders meer hebt om voor te spelen, is het natuurlijk niet moeilijk om je volledig op de Champions League te focussen.

4 augustus 2018 om 19:27

Volledig focussen en een rol van betekenis spelen, en in dit geval winnen is toch wel een klein verschilletje hè maat

4 augustus 2018 om 19:34

Levski

Laten we nou niet doen alsof de CL winnen niet speciaal is omdat ze zich daarop konden focussen he. Iedereen lijkt te zijn vergeten hoe moeilijk het is de CL te winnen, en omdat het voor Real zonder CL winst een verloren seizoen was was de druk eens zo groot.

4 augustus 2018 om 20:17

Alex, ik weet niet waarom je zo gefocust bent op mij, misschien heb ik ooit ergens een gevoelige snaar bij jou geraakt (wellicht toen je die racistische onzin schreef), maar jouw pogingen om mij terecht te wijzen draaien telkens weer op niets uit. Ik verwacht wel beter van je.

Ik heb overigens nooit beweerd dat het winnen van de CL niet speciaal is, laat staan om dat driemaal achtereen te doen. Daar verdient Real absoluut respect voor.

4 augustus 2018 om 20:47

Levski

Ik ben niet gefocust op jouw, ik weet de helft van de tijd niet eens meer op wie ik hier gereageerd heb, en welke racistische onzin?

Ik ging enkel in op de manier waarop je hier neerzet dat Real de CL gewonnen heeft, jij beweert met je reactie dat het niet moeilijk is om te presteren in de CL als je je daar volledig kan op focussen. Dat is, vind ik, onzin, de druk alleen al is nog groter doordat Real haar hele jaar afhing van die CL.

Inter is knettergek als zij 150 miljoen gaan betalen voor een 32 jarige middenvelder.

4 augustus 2018 om 18:35

Dacht dat Inter ook zwaar in de penarie zat met FFP. Dit hele verhaal verder is natuurlijk onzin.

4 augustus 2018 om 18:42

Dat is ook gewoon onzin. Betrouwbare media praten nog geen eens over een transfersom. Modric en Perez moeten nog met elkaar in gesprek. Inter zal echt niet zoveel te besteden hebben. Ze hadden afgelopen jaren al problemen met de FFP. Door CL voetbal hebben ze wat meer te besteden en door uitgaande transfers kunnen ze zich nog wat besteden, maar zeker geen 150 miljoen euro. De helft is denk ik al teveel van het goede, tenminste in 1 jaar.

4 augustus 2018 om 18:43

Ach ja juve heeft 100 betaald voor iemand van 33

4 augustus 2018 om 18:48

Ja, maar de omzet van Juventus is ook ongeveer 50% hoger. Die hebben dus gewoon veel meer te besteden. Daarnaast heeft Inter een veel hogere schuld op de balans staan dan Juventus, waardoor ze ook veel meer kosten maken aan aflossing en rente. Die 2 clubs staan financieel gezien dan ook mijlenver van elkaar verwijderd.

4 augustus 2018 om 18:49

"iemand" wel iemand die 450 keer scoorde in 438 wedstrijden. Misschien is het je ontgaan: er zijn een aantal medische test gedaan op Ronaldo en daaruit blijkt dat zijn lichaam net zo fit is als een 20-jarige speler.

4 augustus 2018 om 18:55

Waarom dan als spits gaan spelen?

4 augustus 2018 om 18:59

Topvoetbal1999 overdijf niet zo. Je praat over 100 miljoen voor iemand die het misschien nog een jaar kan waarmaken. Daarna is het echt wel klaar met ronaldo. Modric gaat wel iets langer mee.. en met modric haal je voetbal. Niet alleen goals

4 augustus 2018 om 19:07

Hahah wat een barcelona reactie zeg. Ronaldo is gewoon top en gaat echt nog wel meer dan 1 jaar topscoorder worden. Niet huilen als jullie wederom de champions league niet winnen he

4 augustus 2018 om 19:59

Hoezo een Barça reactie? Hij geeft een compliment aan Modric en die speelt bij Madrid toch? Niet zo kinderachtig. Ik heb ook echt mijn bedenkingen bij Ronaldo. Is steeds meer een momenten voetballer en hoe ouder hoe meer dat zal worden. Commercieel gezien snap ik het wel maar zou nioit 100 miljoen geven voor een Ronaldo op deze leeftijd.

4 augustus 2018 om 20:34

Aflossing zijn geen kosten.

Niet verder gaan dan 150 miljoen? Perez, doe er een strik omheen! Wat kan het jou nog schelen he. Een speler van 32 jaar verkopen voor 150 miljoen is zeer goed handelen. Een keerzijde aan deze man is dat hij weleens vergeet dat er eerst nog een akkoord moet komen met de eventuele vervanger voordat er een deal doorgaat.... Dat zien we nu met Ronaldo. Pã¨rez heeft grootste dingen gedaan bij Real maar lijkt nu te vergeten te investeren in het heden, wat voor Madrileense begrippen toch ook zeer belangrijk is. Kortom: laat de deal doorgaan maar haal wel een degelijke vervanger!

4 augustus 2018 om 18:44

Kovacic is een degelijke opvolger voor modric en asensio voor ronaldo, en isco kan zelfs op beide plekken spelen. Real heeft naar mijn mening nog niemand nodig.

4 augustus 2018 om 18:47

En wie nemen dan de plek in van die jongens als belangrijke rotatiespelers?

4 augustus 2018 om 18:56

Kovacic kan niet tippen aan Modric. Asensio of Bale niet aan ronaldo. Er moet geïnvesteerd worden willen ze serieus mee doen dit jaar.

150 mil voor een 32 jarige speler?
Dan had inter beter Ronaldo gehaald als ze toch zoveel willen spenderen.

4 augustus 2018 om 18:53

Ronaldo heeft ook nog een wil

Weet niet hoe voetbalzone aan deze informatie komt, maar er is nog nergens een bedrag van 150 miljoen genoemd. Met een beetje rationeel nadenken weet je ook meteen dat dit nergens op slaat, zeker met de FFP in gedachten waar Inter dit seizoen nog mee te maken heeft. Er wordt dan ook gesproken over een huur constructie van 15 miljoen met optie tot koop van 25 miljoen, wat het totaal op 40 miljoen brengt. Wat mij betreft alsnog veels te veel geld voor een speler op leeftijd. Hopelijk mag hij gratis vertrekken, als gevolg van de genoemde gentleman's agreement, maar dat zie ik jammer genoeg niet gebeuren.

Luka Modric is een geweldenaar en op dit moment de beste speler op zijn positie, maar 150 miljoen euro voor een speler die dit jaar 33 wordt ? Man man man, Inter Milan is wel heel erg wanhopig.

Ongekent wat allemaal wel niet verzonnen word door journalisten die kranten willen verkopen.

4 augustus 2018 om 18:55

Zeker,modric heeft nog geen eens gesproken met Perez of Inter zou al niet meer verder willen gaan dan 150 miljoen euro, terwijl ze grote problemen hadden met de Ffp. Dan ook nog eens de nog grotere onzin over Modric die transfervrij mag vertrekken.

Wil Inter serieus 150 miljoen betalen voor een speler van 32?! Lijkt me zeer onverstandig. Hij moet het vooral van z’n inzicht hebben gecombineerd met een effectieve techniek die hem in staat stelt om uit te voeren wat hij ziet en daarom wil doen. En dat gaat niet snel achteruit maar dan nog. Kan Real Madrid van een hoger niveau zijn dan Inter maar dat maakt niks uit, 150 miljoen zou gewoon erg dom zijn. Maar de hele voetbalwereld is losgeslagen en dat word alleen maar erger.

Dom dom dom. Real Madrid wordt gewoon helemaal leeggestroomd. Ik heb het gevoel dat ze de champions league wel kunnen vergeten, mits modric blijft. Zeer belangrijke pion in de ploeg.

Dit zou toch wel een fikse aderlating zijn. Maar dat bericht is niet serieus te nemen denk ik. Gratis een speler weg doen na het 3x achtereen winnen van de Champions League zou wel heel dom zijn

150 miljoen? Meteen accepteren en kova doorschuiven

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren