Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Osorio tipt Lozano voor Premier League: ‘Hij is er goed genoeg voor’

Laatste update:

Hirving Lozano is volgens de Mexicaanse bondscoach Juan Carlos Osorio klaar voor de stap naar de Premier League. De Mexicaanse buitenspeler van PSV tekende zondag voor het enige doelpunt van de wedstrijd tegen wereldkampioen Duitsland en zijn doelpunt bracht een aardbeving teweeg in Mexico-Stad. Osorio is zeer te spreken over Chucky en denkt dat zijn pupil er goed aan doet om na het WK een transfer te maken naar de hoogste Engelse divisie.

Lozano heeft pas een seizoen achter de rug bij PSV en zijn contract loopt door tot medio 2023, maar desondanks wordt de Mexicaans international regelmatig in verband gebracht met een stap hogerop. Arsenal en Liverpool werden in het recente verleden al gelinkt aan Lozano. “Door zijn transfer naar PSV heeft Hirving de volgende stap gezet”, vertelt Osorio aan Sky Sports. “Hij heeft ontzettend veel potentie. Met zijn kwaliteiten kan hij ontzettend ver komen. Hopelijk kan hij dat in zijn volgende wedstrijd voor ons laten zien. Hij kan in iedere competitie spelen. Ik denk dat hij goed genoeg is voor de Premier League, daar heeft hij de tools voor.

De overwinning op Duitsland kwam volgens Osorio tot stand door een uitstekende voorbereiding. “We zijn zes maanden geleden begonnen om een plan te smeden. We moesten sommige dingen aanpassen in verband met blessures, maar we wilden sowieso snelle jongens gebruiken op de flanken. We kozen voor Lozano omdat hij onze snelste speler is. We braken uit met snelle aanvallen en creëerden enkele goede kansen voordat we ook echt scoorden”, zei hij volgens Reuters.

PSV telde vorig jaar ongeveer tien miljoen euro neer voor Lozano. Volgens Kees Ploegsma senior, voormalig PSV-manager en zaakwaarnemer, kunnen de Eindhovenaren dat bedrag dubbel en dwars terugverdienen. “Ik schatte hem voor het WK in op vijftien miljoen euro. Dat zal nu twintig zijn. Voor die jongen is dit een mooie opsteker. Doet-ie het nog een keer, dan zal het wel bingo zijn”, zei hij in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor 100 miljoen is hij te koop

18 juni 2018 om 19:50

De transfermarkt is gek, vooral in Engeland. Maar zo gek zijn ze niet. Ik denk dat PSV de helft zonder twijfel accepteerd. Het is een heerlijke speler met enorm veel potentie, in mijn ogen meer dan Depay of Milik destijds. Maar het is en blijft de Eredivisie. Lozano heeft met alle respect nog maar 2 Europese duels gespeeld en was verder niet bijzonder aanwezig in de nationale topduels, naja tegen Ajax dan aangezien hij tegen Feyenoord geschorst was. Nee met 50 miljoen mogen ze hun handjes dichtknijpen. Al zou ik vooral alles doen hem te houden. Ook met zoveel geld ga je geen betere opvolger vinden

18 juni 2018 om 19:51

Als De Ligt en Martial sl 60 miljoen moeten kosten, is 100 miljoen een prima prijs voor Lozano inderdaad.

18 juni 2018 om 19:56

Hahah Lozano is idd een stuk beter dan martial.

18 juni 2018 om 20:11

Martial is gewoon stukken beter dan Lozano he vriend.

18 juni 2018 om 20:20

Miss nog niet, maar qua potentie wellicht wel. Martial heeft het moeilijk in de top van de PL daar waar Lozano zijn kans nog moet gaan krijgen.

18 juni 2018 om 23:40

De Ligt vind ik ook beter ... Al is dat een heel ander type natuurlijk. Maar ik ken weinig 18 jarige Cd's die al zo ver zijn als hij. Dus de potentie is enorm. Hij is nu al drager en captain voor Ajax.
Lozano begon furieus dit seizoen, maar zakte wel behoorlijk weg gedurende het jaar. En dan heb je 't nog over de eredivisie. Maar die goal tegen Duitsland helpt natuurlijk enorm ;-)

Jeetje lozano heeft ook 1 wk doelpunt gemaakt.. ja het is een goede voetballer maar laten we eerst even afwachten..

18 juni 2018 om 20:49

Op wat? Hij heeft er toch ook gewoon 17 in de competitie gemaakt en is kampioen geworden. Hij was voor dat ie naar PSV ging ook al bekend bij de Engelse top. Genoeg draagvlak voor een vervolgstap dus, ook al hoop ik persoonlijk dat hij bij PSV blijft.

Hoop t nog niet.. Hij zal inderdaag voor een grote zak geld weggekaapt worden. 30 miljoen + anders pech.

In welke wereld is hij 15-20 mln waard? Niet deze in ieder geval, met de huidige gekte in de markt. Zeker een Engelse club mag toch wel een (drie)dubbele neerleggen. Zeker met nog 5 jaar contract.

18 juni 2018 om 20:00

Haha ja dat zegt die zaakwaarnemer, niemand anders. Geen idee waarom hij hier iets over mag zeggen en dat het dan vervolgens in 2 artikelen terug moet komen.

18 juni 2018 om 20:16

Ah joh, laat ze lekker praten. Bij PSV zijn ze wel slim genoeg om te weten dat je voor hem 50 mil kan vragen, zeker als hij er nog 3 erbij prikt, wat ik wel zie gebeuren.

Lijkt me eerlijk gezegd wel een goede concurrent voor Mane bij Liverpool. Is watervlug en scoort ook redelijk makkelijk. Denk dat hij afhankelijk van zijn verdere prestaties dit Wk tussen de 35 en 45 miljoen zal moeten kosten.

18 juni 2018 om 20:14

Het mooie van Eem WK is dat lozano niet eens de beste speler hoeft te zijn.
Als een hazard bijvoorbeeld even er 8 intrapt , en real Madrid hem haalt, dat gaat Chelsea shoppen en misschien firminho halen en Liverpool gaat dan lozano halen.
Er zijn wel vaker rare transfer na een goed WK ,
Denk aan suker ( naar real) , rustu ( naar barca) , die Senegaleze Spits na het WK van 2002, James van porto naar real .

18 juni 2018 om 20:17

Haha alsof Firmino naar Chelsea zal gaan, als die al vertrekt bij Liverpool gaat hij naar Barca of Real maar niet naar Chelsea.

Nog een jaartje bij PSV blijven, CL spelen en daarna naar een club in Spanje of Engeland.

18 juni 2018 om 20:29

Dan zijn ze het WK alweer vergeten. In de CL zal hij niet uit kunnen blinken en dus veel minder opbrengen dan na een goed WK.

18 juni 2018 om 20:34

Waar bazeer jij precies op dat hij in de CL niet kan uitblinken? Dat speelt juist precies tot zijn sterkte, counter voetbal.

18 juni 2018 om 20:36

De CL is voor Nederlandse teams van een te hoog niveau. Ik zeg dus niet dat Lozano daar niet goed genoeg voor is, maar je hebt met nog 10 teamgenoten te maken. De tijd dat NL clubs in de CL potten konden breken ligt helaas achter ons. Trouwens, sommigen doen net of we al CL spelen, maar zover is het nog niet....

18 juni 2018 om 21:20

Juist als hij zich laat zien in de CL, zal hij een niveau hoger aankunnen. Dan gaat zijn waarde alleen nog maar meer omhoog.

Arsenal kan wel zo'n gifkikker op de flank gebruiken. Eigenlijk kan Arsenal sws een gifkikker gebruiken

18 juni 2018 om 20:30

Dacht ik ook al. Die zullen met de nieuwe trainer voor een grote transformatie staan. Denk dat Lozano hoog op het lijstje staat. 50 miljoen is nog altijd een koopje.

18 juni 2018 om 22:09

Deze jongen heeft ook de mentaliteit om te slagen in de top. Geeft nooit op en voelt zich nooit minder dan de tegenstander. De mentaliteit waar Arsenal naar snakt. 50 mil minimaal, maar mocht hij er nog 3 a 4 erin tikken dan kan je dat bedrag naar 70 mil verhogen. Het WK is nog altijd hét toernooi waarbij de waarde stijging van een speler het grootst is.

Voor 50m naar Arsenal aub en dan denk ik dat 50m nog een koopje zou zijn.

Hebben ze dat misschien afgesproken met psv vorig jaar toen hij daar heen ging dat hij voor vriendenprijsje weg kan gaan ?

Nou ja als ze voor een Kluivert 18 betalen met 1 jarig contract dan moet dit wel rond de 50 gaan. Hij laat t zien tegen de wereldkampioen is kampioen geworden. Ik zou hem niet voor minder wegdoen

De grote vraag is hoeveel PSV van de eventuele transfersom moet inleveren bij z'n vorige club want er is volgens mij een doorverkoop clausule afgesproken die redelijk groot is.

Op het moment beste speler van mexico en de eredivisie + nog 5 jarig contract minimaal 80miljoen. 1 hij hoeft niet weg. 2 hier heeft hij CL en basisplaats 3 als hij een goed wk draait zullen clubs zeker wel 80mil neerlegen. Vorig jaar wou ajax 80mil voor dolberg naar mijn mening vind ik Lozano beter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren