Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje geveld door bekritiseerde Fransman: ‘Hij is vaak onterecht aangepakt’

Laatste update:

Frankrijk wist zondagavond in het kader van de Nations League te winnen van Oranje. De mannen van Ronald Koeman kwamen in de tweede helft terug van een 1-0 achterstand, maar een treffer van Oliver Giroud bezorgde les Bleus alsnog de drie punten. Bondscoach Didier Deschamps is lyrisch over de 31-jarige spits van Chelsea.

Giroud staat in eigen land ter discussie, aangezien de aanvaller niet in voldoende mate het net weet te vinden bij de nationale ploeg. Tijdens het gehele WK wist de spits niet te scoren, wat hem veel onterechte kritiek opleverde, aldus Deschamps. “Ik ben heel erg blij voor Giroud”, wordt de keuzeheer van Frankrijk geciteerd door verschillende media, waaronder M6.

“Hij is erg belangrijk voor ons en hij heeft ons de zege gebracht. Hij is vaak onterecht aangepakt. We hebben hem nodig”, aldus Deschamps. De bonscoach stelt dat er in het Stade de France een fantastische sfeer heerste, mede omdat na afloop festiviteiten naar aanleiding van de WK-winst in Rusland op het programma stonden.

“Het was een geweldige sfeer. En deze sfeer blijft rond de ploeg hangen”, verzekert Deschamps, die zijn ploeg afgelopen donderdag zag remiseren tegen Duitsland (0-0), groepsgenoot van Frankrijk en Nederland in de Nations League. “Het was de eerste wedstrijd in het Stade de France na het WK. We moesten wel winnen. Nu gaan we genieten.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is gewoon een beperkte speler die zijn taak uitvoert. Door zo'n speler krijgen andere meer ruimte(diepte) aangezien hij altijd in de bal komt. Benzema is echter wel 5 klasses beter of het team daar beter door gaat draaien is weer een andere vraag.

10 september 2018 om 13:30

@frankrami

betere voetballers laten een team altijd beter draaien. ik word moe van al die coaches die beperkte voetballers in het veld gooien ten faveure van betere spelers die voor handen zijn op die positie en dan zeggen dat zo een beperkte speler het elftal beter laat draaien. dat vind ik echt de grootst mogelijke onzin die er is

10 september 2018 om 14:31

Een betere voetballer laat het team niet altijd beter draaien, omdat een speler moet passen in een bepaald systeem.
Zodra Frankrijk onder druk wordt gezet kunnen ze de lange bal spelen op Giroud die hem dan panklaar teruglegt op Griezmann, dat zie ik Benzema niet doen. Een type Giroud houdt 2 verdedigers bezig omdat ie zo groot, sterk en balvast is. Zo een speler creëert ruimte voor spelers als Griezmann en Mbappe.

10 september 2018 om 15:15

Frankrijk heeft zoveel goede spelers dat ze op individuele kwaliteiten uberhaupt wel ruimtes creeeren. Daar heb je Giroud niet eens voor nodig. Ik heb Frankrijk nu aardig wat wedstrijden zien spelen, maar hij creeert eigenlijk nauwelijks iets en is ook niet betrokken bij het spel. Het doet me eigenlijk denken aan Bas Dost in Oranje.

Tja, dat zul je toch altijd zien. Hij scoort een hele reeks wedstrijden niet en dan typisch tegen Oranje schiet hij de winnende erin. Verder vind ik Giroud veruit de slechtste speler van de Franse selectie. Uitspraken als: "hij speelt in dienst van Griezmann en Mbappe" of "hij laat de ploeg beter spelen" gaan er bij mij niet in. Hij voegt niets toe aan het spel van Frankrijk en scoort nauwelijks.

10 september 2018 om 14:36

Ik snap wel dat hij erin staat. Hij is fysiek ijzersterk, en ook met de kop/lange bal. Hij heeft ook geen groot ego, wat je bij spitsen toch wel vaak ziet. Dat hij niet kan rennen of dribbelen komt amper aan het licht door de kwaliteiten van zijn teamgenoten. Ik vind Giroud, al met al, toch wel een topspeler.

sjongejonge, wat een opportunisme weer zeg. Giroud scoort geloof ik zijn eerste goal na 20 wedstrijden en dan pakken we hem onterecht kritisch aan? een spits staat er om te scoren en zijn moyenne is ronduit dramatisch te noemen. natuurlijk komt er dan terecht kritiek

10 september 2018 om 13:26

Precies als er kritiek is op een verdediger omdat hij verdedigend een foutje maakt maar aanvallend veel goed doet (bijv. Blind of veel Nederlandse backs) wordt er ook gezegd een verdediger is er in de eerste plaats om te verdedigen. En zo kan je ook bij een spits zeggen dat zijn eerste taak is om te scoren en 1 uit 20 is nog laag voor een middenvelder laat staan voor een aanvaller. Jammer dat hij juist tegen oranje het net vond.

10 september 2018 om 13:39

@japie; michiel kramer had een aanzienlijk hoger moyenne in zn beste jaar bij feyenoord, dan jorgensen had in zn beste jaar bij feyenoord. Je gaat me toch niet vertellen dat om die reden Kramer een betere speler voor Feyenoord is geweest toch?

10 september 2018 om 13:49

@ijsmuts

als Jorgensen maar 1 keer in de 20 wedstrijden scoorde wel maar Jorgensen scoorde volgens mij 20 plus goals

10 september 2018 om 14:58

Ok, afrekenen op moyenne onder voorbehoud dus

10 september 2018 om 15:20

@ijsmuts

Jorgensen had toch gewoon een goed moyenne in het kampioensjaar? Giroud zijn Moyenne is dramatisch slecht in het Franse elftal die scoort zelden tot nooit.

Kramer was bovendien invaller. als je dan bv 1 keer scoort in een invalbeurt van 10 minuten ligt je moyenne al snel veel hoger als bij iemand die wekelijks 90 minuten speelt

10 september 2018 om 16:17

Niet als je rekent op basis van minuten per goal

10 september 2018 om 17:16

Zijn moyenne is ronduit dramatisch? Hij heeft er bij Frankrijk 33 gemaakt in 82 wedstrijden, dat is echt niet slecht. Daar komt nog bij dat hij vaak genoeg op het bankje is begonnen.

Leuk dat je dan roept dat er weer veel opportunisme is, maar jij overdrijft weer enorm. Natuurlijk weten we allemaal dat hij een matig Wk speelde en niet heeft gescoord, maar hem alleen op het Wk afrekenen is oneerlijk.

En dan Benzema negeren....

10 september 2018 om 13:40

Die heb te veel problemen gecreëerd in t elftal jaren terug. Die gaat niet goed samen met heel heel veel anderen in t Franse elftal.

En ik denk dat de helft van de selectie hem negeren gaat.

Giroud is een spits die er vaak staat als t echt nodig is. En altijd een sterk aanspeelpunt dat anderen er omheen beter laat voetballen

10 september 2018 om 15:00

Het huidige team is vernieuwd, met andere hoofdrolspelers, dus dat kan de reden niet zijn, denk ik.
Ik vermoed dat Deschamps, afgezien van het feit dat zijn tactiek niet ideaal is voor een type Benzema, het gewoon niet aandurft, en vreest dat er relletjes ontstaan, wel begrijpelijk maar ik denk toch dat Benzema met de huidige spelers veel meer kan aarden. Ik denk dat er wel genoeg raakvlakken zijn om tot een goede verstandhouding te komen. Ik ben ook van mening dat Benzema van nature geen onruststoker a la Cantona is, maar eerder een loyale meeloper. Ontzettend dom natuurlijk want dat heeft m deelname aan 2 wk's gekost.

Hoe kan Nederland in Poule A zitten maar Zweden zit in poule B en die haalden het Wk en het Ek terwijl Nederland niet eens meedeed ?

10 september 2018 om 13:39

Misschien omdat Nederland tijdens de vorige WK eindrondes bij de top 3 eindigde?

10 september 2018 om 13:48

Volgens mij stond Frankrijk voor het WK ook buiten de top 10 op de Fifa ranking en België op plek 3, terwijl ze volgens mij nog geen enkele indrukwekkende prestatie hadden neergezet voorafagaand het toernooi, tenzij je de kwartfinale van het WK 2014 meetelt.

Die hele ranking is gewoon lachwekkend, waarbij je gewoon op 1 staat als je alle oefenpotjes wint en alle kwalificatiewedstrijden wint.

Man man. Al die kritiek hier. Frankrijk is gewoon met Giroud wereldkampioen geworden. De winnende coach heeft altijd gelijk. Hij heeft een kampioensteam gesmeed waardoor heel Frankrijk feest heeft kunnen vieren en nog steeds feest viert. Ik kan ergens begrijpen dat mensen de Franse speelstijl niet leuk vinden maar je moet gewoon kunnen toegeven dat Deschamps de juiste keuze heeft gemaakt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren