Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook trainer erkent nu: miljoenentransfer naar Feyenoord heel dichtbij

Laatste update:

De komst van Luka Ivanusec naar Feyenoord lijkt een kwestie van tijd. Ook Igor Biscan, trainer van Dinamo Zagreb, erkent nu dat zijn sterspeler dicht bij een transfer is. In gesprek met het Kroatische Germanijak zegt Biscan Ivanusec 'erg te gaan missen'. De 24-jarige linksbuiten gaat Dinamo Zagreb waarschijnlijk zo'n 8,5 miljoen euro opleveren.

Feyenoord wordt al bijna een maand gelinkt aan Ivanusec. De Kroaat moet Oussama Idrissi opvolgen, die na zijn huurperiode weer terugkeerde naar eigenlijke werkgever Sevilla. Volgens De Telegraaf is Feyenoord al akkoord met Dinamo Zagreb over een transfersom van 8,5 miljoen euro. De Kroatische landskampioen wil Ivanusec echter eerst nog gebruiken in de voorronde van de Champions League (De laatste wedstrijd daarvan, mocht Dinamo doorstoten, vindt uiterlijk plaats op 30 augustus).

Ook Biscan geeft nu toe: een transfer is aanstaande. Dat vertelde hij na het 0-0 gelijkspel in de competitie tegen HNK Gorica. "We zijn erg afhankelijk van Ivanusec", zei Biscan over zijn pupil. "We zullen hem erg gaan missen wanneer hij een transfer maakt." Ivanusec begon trouwens niet in de basis: hij mocht in de 59ste minuut invallen. Ook in de return tegen FC Astana in de tweede Champions League-voorronde was de rechtspoot al invaller. In het heenduel was hij nog goed voor een hattrick.

Naast Ivanusec dreigt Dinamo Zagreb nóg een sterkhouder kwijt te raken. Ajax nadert namelijk een akkoord over Josip Sutalo. De Kroaten mikken op een transfersom van tussen de 25 en 30 miljoen euro voor de 23-jarige centrumverdediger. Ze verwezen een bod van 19 miljoen euro exclusief bonussen al naar de prullenbak.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch gek dat de sterspeler 8.5 miljoen opbrengt en die verdediger 30 haha.

On: mooi voor Feyenoord dat het toch rond komt. Creativiteit kunnen ze goed gebruiken.

6 augustus 2023 om 08:33

Ik hoop het ook. Het zou mooi zijn om hem binnen te halen en nog een vervanger van Kokcu.

6 augustus 2023 om 08:50

Denk niet dat er nog een vervanger komt voor Kokcu, lijkt me sterk dat zometeen Zerrouki/Wieffer en Timber gaan banken.. 2 zijn erg duur en de ander is net international geworden.. Tegen Psv zag je duidelijk dat je een echte 10 mist, Stengs is dat ook niet imo

6 augustus 2023 om 09:02

Denk idd niet dat er een vervanger voor Kökçü zal komen maar ik verwacht nog wel een middenvelder omdat Bullaude en Milambo worden verhuurd. Je houdt dan maar 5 middenvelders over waarvan vd Belt duidelijk tijd nodig heeft.

6 augustus 2023 om 09:04

Stengs is vooral nog niet fit en ingespeeld op Slot’s speelwije, maar die speelde gewoon een erg sterke eerste helft met echt een drietal geweldige steekpassjes. Nee, over Stengs maak ik me niet zo druk, daar gaan we nog veel plezier aan beleven.

Het Zerrouki - Wieffer blok baart iedereen vooral veel zorgen en terecht. Niemand ziet het zitten, maar Slot is dusverre overtuigd dat dit het meest complete middenveld voor Feyenoord is. We moeten sinpelweg hopen dat Timber en spelers als Zechiel het laten zien als ze de kans krijgen.

En ik benadruk het nogmaals: toen deze wedstrijd begon vrijdag had het elftal pas 45 min in de benen in deze samenstelling, dat heeft gewoon tijd nodig en dat krediet heeft Slot verdient, maar dat wordt wel erg snel vergeten. Zonde.

6 augustus 2023 om 09:07

We gaan het zien Zanazayan, ik ben zelf niet zo kapot van Stengs, voetballen kan hij wel maar weinig goals, weinig assists.. Als je hem vergelijkt met Szymanski heb je wel een jasje uitgedaan denk ik, ondanks dat Slot hem vast wel aan de praat gaat krijgen

6 augustus 2023 om 09:13

Ik ben denk ik 1 van de weinige maar ik heb zeer veel vertrouwen in het blok Wieffer en Zerrouki. Zerrouki liet gelijk al zijn kwaliteiten zien alleen het moet zoals Slot ook aangaf alleen nog een tandje sneller, dat gaat denk ik vanzelf goed komen. Verdedigend is Zerrouki ijzersterk en zodra zijn handelingssnelheid omhoog gaat dan heeft Feyenoord echt een fantastische speler. De buitenspel goal was bijv een assist van Zerrouki op Paixão.

Voor Wieffer is het denk ik wennen omdat hij zó ingespeeld was met Kökçü en Szymanski. Hij is momenteel nog de enige van het middenveld over. Hij moet denk ik weer ff z'n draai zien te vinden en dan verwacht ik dat het vanzelf gaat lopen. Voordeel met dit blok is dat zij allebei goed als '6' kunnen spelen maar je zou ook kunnen variëren met bijv druk zetten. Het zal ook al een hoop schelen als Stengs helemaal fit is en Ivanusec er is. Ivanusec zal namelijk ook veel op het middenveld te vinden zijn. Je hebt dan voor het blok Wieffer en Zerrouki opeens 2 zeer creatieve spelers.

6 augustus 2023 om 09:14

Ik ben het eens met Kokkie. Voetballen kan Stengs wel en dat liet hij vrijdag ook zien. Maar buiten 5 leuke steekpasses laat hij niks zien. Je mist het rendement van Szymanski net zoals het druk zetten en het harde werken.

6 augustus 2023 om 09:17

Strengs maak ik mij ook niet zo’n zorgen over. Ik maak me zorgen over Zerrouki. Ik vind hem traag, komt handelingsbevoegd te kort. Ik zie niet wat Slot, de staf en alle Twente supporters wel zien.

Deze Ivanusec is wel een must have. Je komt op de vleugels momenteel tekort.

6 augustus 2023 om 09:24

Sorry hoor maar handelingsnelheid is nou net één van die aspecten die zo ontzettend lastig te trainen zijn, vooral op zijn leeftijd. Alsof dit achteruit gaat omdat je met een nieuw elftal op het veld staat of omhoog gaat naarmate je meer met elkaar speelt omdat dan ‘patronen zichtbaarder worden’. Bij Twente was zijn handelingsnelheid niet zichtbaar sneller.

Ik laat me graag ongelijk bewijzen in deze maar ik heb daar toch echt een hard hoofd in.

En over Wieffer maak ik me totaal geen zorgen. Aantal leeghoofden hier dat al meteen roept dat het een ééndagsvlieg is of dat dit dan toch echt zijn plafond is, maar hij heeft het vooral moeilijk omdat hij niet meer op zijn eigen stekkie staat en er een andere tactiek wordt gespeeld op het middenveld. Hij is de enige in het elftal die zijn kompanen naast hem is kwijtgeraakt. Denk eerlijk gezegd dat Wieffer momenteel degene is waar het meest van gevraagd wordt.

Dit alles neemt niet weg dat er werk aan de winkel is, maar dat vertrouw ik Slot wel toe. Zoals gezegd heeft hij dat in de afgelopen seizoenen keer op keer bewezen en we zijn het hem dan ook verschuldigd om hem de tijd te geven. Een coach afbranden na een voorbereiding (die op PSV na gewoon goed was) terwijl hij je net twee seizoenen op rij heeft laten zien wat hij kan is beyond belachelijk.

6 augustus 2023 om 09:26

@ arsenal890

Stengs is verre van fit want hij heeft in de voorbereiding amper bij Nice gespeeld, uit mijn hoofd maar 1x 45 minuten. Stengs wilde daarom per se tegen Villareal een half uurtje spelen zodat ie meer wedstrijdritme op kan doen. Over paar weekjes is Stengs, net als Gimenez helemaal fit en dan verwacht ik ook dat ie veel meer druk zal gaan zetten.

6 augustus 2023 om 09:31

@zanazanyan

Slot gaf een mooi interview aan de Telegraaf. Stukje zie je hieronder. Ik geloof hier ook in. Intensiteit lag een stukje lager bij Twente dus dan is het aanpoten maar ik heb daar vertrouwen in. Dessers, Gimenez, Wieffer, Szymanski overigens ook in het begin, moesten allemaal aanpoten maar het kwam goed.

Metamorfose middenveld
Mats Wieffer speelde met nieuwelingen Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs om zich heen misschien wel zijn meest onzichtbare duel sinds zijn komst naar Rotterdam-Zuid. Het gierende motorblok van vorig seizoen met de inmiddels vertrokken Orkun Kökçü en Sebastian Szymanski daarbij, is uit elkaar gevallen. Maar kunnen Zerrouki, die volgens Slot heeft aangegeven nog te moeten aanpoten qua intensiteit, en Stengs binnenkort hetzelfde venijn en dezelfde intensiteit aan de dag leggen als dat tweetal?

„Dat is wel waar wij in geloven en dat is ook terecht, want als je naar de Orkun Kökçü kijkt van drie jaar geleden, dan is dat niet te vergelijken met hoe die bij ons geëindigd is”, aldus Slot. „Dat is ook wat het trainen en het spelen van dit soort wedstrijden met zich meebrengt, dat je daar in gaat groeien. Het is al drie jaar het geval dat we aan de bovenkant onze spelers verkopen en dat we met relatief -ik zeg relatief (ten opzichte van Ajax en PSV, red.)- kleine bedragen, spelers terughalen. Dan geloof je dus in ontwikkeling en dan gaan we daar ook weer keihard mee aan de slag om dat voor elkaar te krijgen.”

6 augustus 2023 om 09:33

rbn_

Stengs is nooit een harde werker geweest, het is altijd een momentvoetballer geweest. Ik zie het daarom niet dusdanig veranderen dat hij hetzelfde kan brengen als Szymanski

6 augustus 2023 om 09:42

@arsenal890, ik zie dat juist wel veranderden. Kökcü was namelijk eerder ook geen harde werker. Was nogal laks en hobbelde leuk mee. Onder Slot heeft Kökcü een hele metamorfose ondergaan en is hij de speler geworden, die een mooie transfer heeft gemaakt.ik denk dat Stengs eenzelfde pad kan bewandelen, zeker omdat hij nu meer gezien word als middenvelder i.p.v. buitenspeler. Dan worden er toch andere dingen gevraagd en daarnaast is de positie voor hem nog vrij nieuw, aangezien hij alleen bij Antwerp daar heeft gespeeld. Ik zie het wel zitten in Stengs. Jammer dat hij niet fit is, maar je ziet wel dat hij echt heel goed kan voetballen. Als hij daarnaast nog de longen uit zijn lijf rent en ook verdedigend werk opknapt, kan het echt wel een succesverhaal worden.

Ik mag trouwens hopen dat DTK en Dinamo afspraken hebben gemaakt omtrent Ivanušec. Het duurt allemaal erg lang en de krabbel is nog steeds niet gezet. Maar het zou jammer zijn dat Feyenoord weken wacht, Ivanušec straks weer een hattrick maakt in de vCL en Dinamo doodleuk de prijs verder omhoog gooit en hij niet meer komt. Dan heeft Feyenoord, de afgelopen weken echt haar tijd verdaan.

6 augustus 2023 om 10:08

Feyenoord mist helemaal geen 10, ze missen een 6. Iemand die op het middenveld een man extra creeert. Iemand die constant tussen de linies aanspeelbaar is en kan opbouwen. Zerrouki stelde me het meeste teleur, hij was totaal niet aanspeelbaar. Wieffer nam letterlijk zijn rol over waardoor hij ook een slechte wedstrijd speelde.

6 augustus 2023 om 10:10

@ arsenal890

Slot had het in z'n interview ook nog even over Stengs en de intensiteit. Daarom heb ik er vertrouwen in. Zie onderstaand.

„maar ik weet bijvoorbeeld zelf dat Calvin Stengs dat in mijn AZ-periode al kon brengen, dus het zou me verbazen als hij dat straks niet weer kan brengen. En ik heb vandaag van Calvin al heel wat mooie passes gezien. Hij is ook pas net bij ons binnen en momenteel nog niet in staat een hele wedstrijd te spelen. Het is logisch dat je met een nieuwe samenstelling nog niet de automatismen van vorig seizoen ziet. Om na de overtuigende voorstelling tegen Benfica en een gelijkwaardig eerste uur tegen PSV te zeggen dat ons middenveld uit het lood geslagen is: die conclusie trek ik niet.”

6 augustus 2023 om 10:28

Ik zag Stengs in de eerste helft ook weer een slechte pass geven op Gimenez, die hij vrij voor de keeper had kunnen zetten. Het is net als met Idrissi, het ene moment lukt alles, en veel andere momenten loopt het spaak.

6 augustus 2023 om 10:31

Je bedoeld 8, want zessen hebben wij inmiddels wel genoeg in het elftal, toch? Ik denk dat Zechiel die verbindingsspeler kan zijn. Geef hem het vertrouwen en zie hem nog dit jaar doorbreken a la Wieffer.

6 augustus 2023 om 12:09

Ik had het niet beter kunnen omschrijven!
Ook vorig seizoen begon niet sprankelend maar ze groeiden elke wedstrijd naar elkaar toe
En Slot verdient zeker de tijd

6 augustus 2023 om 12:30

Vorig jaar groeide het middenveld helemaal niet naar elkaar toe. Het probleem van een gebrek aan balans zat geen enkel vooruitgang in. Hoe vaak Kokcu en Timber ook naast elkaar speelden, werd het niet beter. totdat Timber langdurig geblesseerd raakte. Toen kreeg Wieffer de kans, en ineens draaide het. Vrij direct zelfs.
En nu is er weer een gebrek aan balans. En dat heeft weer helemaal niks met wennen, of naar elkaar toe groeien te maken. De verkeerrde poppetjes staan naast elkaar. Je kan twee dienende spelers jaren lang naast elkaar zetten. Maar er zal nooit een van de twee opeens, op magische wijze, een creatieve spelverdeler worden.

6 augustus 2023 om 14:01

Stengs moet lekker rechtsbuiten of banken.

Bijlow
Aankoop Trauner/aankoop Hancko Hartman
Wieffer Timber/Milambo
Ivanusec
Paixao Gimenez Sauer

Dit zou ik als basis 11 gebruiken voor nu

6 augustus 2023 om 08:47

Buiten dat dit echt een kwaliteitspeler is, vind ik 8.5 miljoen voor een speler op een positie waar Feyenoord erg goed bezet is minder goed te rechtvaardigen dan 20 a 25 miljoen voor een verdediger die Ajax echt nodig heeft, een dik tekort op de betreffende positie.

6 augustus 2023 om 08:53

Een positie die erg goed bezet is? Idrissi is weggegaan en daar hebben we nooit een vervanger voor gehaald. Hoezo goed bezet? Op rechts staat Paxiao en op links heb je geen enkele basiswaardige speler.

6 augustus 2023 om 09:01

Ik dacht dat Paxaio meer een linksbuiten was dan rechts, als je ziet hoe hij die (afgekeurde) goal maakte vrijdag dan denk ik laat hem op links staan, daar lijkt hij mij het meest gevaarlijk

6 augustus 2023 om 09:05

Paixao heeft vorig seizoen ook voornamelijk op rechts gestaan, vooral toen Idrissi basis stond. Daar deed hij het erg goed. Paixao kan prima op links uit de voeten maar dan hou je nog steeds het probleem dat 1 flank te matig is. Op rechts heb je Minteh en Alireza ook nog. Op links heb je alleen Paixao die daar uit de voeten kan. Dan is het meer dan logisch dat je een linksbuiten haalt voor een positie die onderbezet is.

6 augustus 2023 om 08:53

Het verbaast mij dat Ajax hem ook niet haalt, kunnen ze daarna Bergwijn in de verkoop doen. Buiten dat is 25 miljoen echt veel te veel voor een verdediger die uitblinkt in de zeer matige Kroatische competitie.

6 augustus 2023 om 08:57

Waarom zou Ajax Bergwijn in de verkoop doen? Ajax heeft volgens mij al zat in de verkoop gedaan. Je hoeft niet te verkopen om te verkopen.

6 augustus 2023 om 09:02

Ook uit de matige Kroatische competitie kunnen uitstekende spelers komen. Gvardiol blonk uit in dezelfde matige competitie, ging naar Leipzog voor bijna 20 miljoen en we weten ook hoe dat is gelopen.

6 augustus 2023 om 10:47

Omdat Bergwijn matig is. Brengt helemaal niets.

6 augustus 2023 om 11:21

Het verbaast mij niet,want deze jongen wil graag Champions League spelen en dat kan met Feyenoord

6 augustus 2023 om 09:01

Daarom vraag ik me af hoe “geweldig” hij daadwerkelijk is. Er is geen interesse van grote clubs en die verdediger vragen ze x4 voor

6 augustus 2023 om 09:44

De interesse van grotere clubs is/was er wel degelijk. Echter had Ivanušec intern aangegeven alleen naar Feyenoord te willen daar zij CL voetbal spelen.

6 augustus 2023 om 10:39

Wolfsburg, Fiorentina en Mallorca zijn toch niet bepaald grotere clubs. Alleen de competitie is een min in de hele saga, maar qua geschiedenis, stadion, support en dergelijke is Feyenoord toch groter ?

6 augustus 2023 om 11:40

Ik vind persoonlijk Wolfsburg en Fiorentina wel grote clubs. Zeeburg020 zegt dat er geen interesse was van grote clubs...Misschien heb ik het wat ongelukkig weggezet door het woord grotere te gebruiken, want het was niet mijn bedoeling om clubs te gaan vergelijken. Enkel om aan te geven dat er wel degelijk clubs geïnteresseerd zijn/waren in Ivanušec. En dan zal lang niet elke clubnaam in de media verschijnen alszijnde een van de geïnteresseerde clubs.

6 augustus 2023 om 09:01

Mensen moeten eens kijken naar contracten. Sutalo ligt nog tot en met 2028 vast, 2 jaar langer dan deze speler. Bovendien is er van veel meer clubs interesse in Sutalo.

6 augustus 2023 om 09:08

Daarbij is Sutalo ook basisspeler van Kroatië, momenteel toch wel een top land op de ranking.. Dat laat de transferwaarde ook stijgen

6 augustus 2023 om 09:16

Ivanusec ook...

6 augustus 2023 om 09:44

Dat is een international maar geen basisspeler bij Kroatië, in de Nations Laegue viel hij 2 keer in waaronder met een assist tegen Nederland

6 augustus 2023 om 10:08

@KokkieAFCA0341 startte gewoon in de basis in beide Nations League wedstrijden…

6 augustus 2023 om 11:10

Dat snap ik ook niet nee!

Ben benieuwd of jij wordt gehaald voor het middenveld of de vleugel. Tegen psv zag je duidelijk dat ons middenveld makkelijk werd overlopen

6 augustus 2023 om 08:37

Hij wordt gehaald voor de linksbuiten positie.

6 augustus 2023 om 08:43

Ik heb gelezen dat hij komt om Idrissi te vervangen, maar ik vind Paixaio juist prima spelen op linksbuiten, dus ik ben benieuwd wat zij rol uiteindelijk gaat worden

6 augustus 2023 om 08:49

Paixão gaat naar rechtsbuiten.

6 augustus 2023 om 08:51

Paxiao op rechts, daar stond hij vorig seizoen ook voornamelijk.

6 augustus 2023 om 19:34

Ik snap dat hij rechtsbuiten speelde, maar vind hem op linksbuiten beter spelen

6 augustus 2023 om 09:39

Het is niet zo dat het middenveld van Feyenoord echt werd overlopen. Verdedigend staan ze allemaal wel hun mannetje. Echter komt er voetballend op dit moment te weinig uit waardoor je de bal zo snel weer kwijt bent.

6 augustus 2023 om 09:48

Verdedigend hun mannetje? Wieffer en zerrouki waren steeds een stap te laat en werden kinderlijk voorbij gespeeld met de lange passen van sangare

Zou echt een toptransfer zijn. De aanval is in de basis dan compleet. Nu een goede verdediger/rechtsback en een middenvelder!

Dit heeft Feyenoord echt hard nodig. Vrijdag zagen dat de flanken matig waren en er nauwelijks aanvoer naar Gimenez was. Heel blij met deze transfer

Heb hem nog nooit zien spelen maar puur op basis van iedereen zijn reactie denk ik dat het dan een goede transfer is. Wat ik alleen niet begrijp is waarom hij "maar" 8.5mil hoeft te kosten? Volgens Sofifa contract tot 2026, sterspeler van Zagreb en een prima leeftijd

6 augustus 2023 om 09:29

En daarbij heeft hij ook 3 miljoen gekost.
Wellicht is er een transfer beloofd en is Feyenoord als enige geïntresseerd. Lijkt in de hedendaagse transfermarkt een koopje.

6 augustus 2023 om 22:47

Ik vind dit ook zeer vreemd. Tegenwoordig denk je voor €8,5 miljoen kan het nooit veel zijn. Waarom kost hij zo weinig als het de sterspeler zou zijn en de coach het zo erg vindt dat hij vertrekt.

Ik snap echt niet waarom Ajax deze speler niet eens probeert te halen en hem naar Feyenoord laat gaan. Hij is de toekomst in het nationale Kroatisch elftal waarin er veel vertrouwen in hem wordt gelegd. Zou ook veel beter passen in het team samen met Sutalo waar hij al een tijdje mee samenspeelt bij Dinamo en het nationaal elftal. Ik zou het wel hebben geweten als Mislintat zijnde en hem weg kapen voordat Feyenoord hem koopt.

6 augustus 2023 om 08:46

Ajax heeft vorige zomer en deze zomer 2 linksbuitens voor in totaal bijna 50 miljoen gekocht. Ik denk niet dat de rvc akkoord gaat met nog een linksbuiten. Dat zou ook erg slecht beleid zijn.

6 augustus 2023 om 08:54

Ivanusec is op meerdere posities inzetbaar, inderdaad op de vleugels en als aanvallende middenvelder. Ik denk dat hij zelfs perfect in het plaatje zou passen bij Ajax ongeacht wat er eerder is uitgegeven aan andere spelers. Plus concurrentie is altijd goed in een elftal. Echt een gemiste kans voor Ajax, vooral als je toch al voor Sutalo gaat, had je Ivanusec erbij kunnen nemen en ben je jaren verzekerd van een goede duo die het in de toekomst alleen maar beter gaan doen en uiteindelijk ook voor meer geld verkocht kunnen worden naar de top.

6 augustus 2023 om 09:06

Zijn scoutingdata is matig, dat is een van de redenen dat de interesse en prijs meevallen

6 augustus 2023 om 09:26

Haha, jij hebt inzage in zijn scoutingdata?

6 augustus 2023 om 09:31

Kan je zelf ook opzoeken. Google Ivanusec scouting data of van elke speler ook

6 augustus 2023 om 09:32

Je moet alleen geen spelers halen voor posities waar ze normaal niet spelen. Dat ze dat toch doen is een anders verhaal.
Maar zeer benieuwd naar deze spelen! Je hoort er toch positieve verhalen over

6 augustus 2023 om 09:53

Hij speelt redelijk vaak op beide posities. Het is gewoon een veelzijdige speler met een goede inzicht en techniek. Ik zou hem liever als aanvallende middenvelder zien bij Ajax bijvoorbeeld aangezien we daar toch een speler missen met die kwaliteiten en doortastendheid. Kunnen we niet gewoon Berghuis voor een spot prijsje aan Feynoord terug verkopen en het op een deal met ze gooien dat wij Ivanusec kopen? 🤪

6 augustus 2023 om 10:07

En vertel, wat is er matig aan?

6 augustus 2023 om 11:15

Ajax laat hem naar Feyenoord gaan? Want? Als Ajax belangstelling had, zou hij voor hun kiezen?
Het is weer de arrogantie ten top Corajax96....

6 augustus 2023 om 12:23

Tja jij kan het arrogant vinden.. ik ben gewoon realistisch. Het feit dat jij je op je pik getrapt voelt kan ik echt niks aan doen. Laat hem maar naar het gevangenis Feyenoord gaan voor 5 jaar ik wens hem veel sucess , zoals ik zeg ik vind het gewoon een gemiste kans voor Ajax en ook voor hemzelf. Alsof jullie 5 jaar CL gaan spelen , blijf lekker dromen zou ik zeggen. Geniet ervan maar wij gaan terug komen.

6 augustus 2023 om 15:36

Haha rustaaaaahg.

Een speler als Ivanusec gaat niet vijf jaar in Nederland spelen natuurlijk. Die gaat hier één, hooguit twee jaar spelen. Als je dan moet kiezen tussen een club die gegarandeerd CL speelt en een goeie kans maakt om volgend seizoen ook zich te kwalificeren hiervoor óf een club die gegarandeerd niet CL speelt in het eerste jaar is de keuze snel gemaakt. Timing is alles bij deze transfer, was dit vorig jaar een thema had Ajax de beste papieren gehad.

Daarnaast hoor ik verhalen over Bergwijn die eindelijk ik vorm komt, waarom zou je dan bijna 10m uitgeven aan nog een LB? Om hem vervolgens te misbruiken op 10? Koop dan gewoon een pure 10.

6 augustus 2023 om 08:56

Waarom zou hij downgraden van Champions League voetbal naar Europa League voetbal?

6 augustus 2023 om 09:01

Salaris, ajax betaalt ruim het dubbele. Dan is een niveau (of twee) lager spelen Europees misschien niet zo'n probleem. Wellicht is hij dusdanig ambitieus dat hij niet voor het geld kiest?

6 augustus 2023 om 09:02

Omdat het een uitzondering is dat Feyenoord champions league speelt en er geen enkele garantie is dat Feyenoord dat in de nabije toekomst zal blijven doen, dat weet je zelf ook. Het is veel aannemelijker dat Ajax die plek weer snel gaat in nemen met de middelen die we hebben. Dus voor een seizoentje EL en dan weer knallen in de CL is niet helemaal een ramp. Overigens zou je dezelfde vraag kunnen stellen voor Sutalo, waarom zou hij naar Ajax gaan EL spelen als hij in de CL kan blijven met Dinamo of naar een club kan gaan die CL speelt? Met oog op de lange termijn zou het veel slimmer zijn voor Ivanusec om naar Ajax te gaan. Maar het zij zo.

6 augustus 2023 om 09:21

Dat moet je nog maar afwachten. De competitie moet eerst nog gespeeld worden. En Sutalo is er nog niet he. Daarnaast moet Ajax door hun begrotingsbeleid dit jaar eerst een gat van 100 miljoen op hun begroting dichten dmv verkopen of interen op hun reserves. Die staan er veel minder voor dan jij roeptoetert.

6 augustus 2023 om 09:28

Volgend jaar 2 clubs naar de CL he? Daar moet feyenoord gewoon bijzitten, anders heb je een slecht jaar gedraaid. Bijzonder dat we het opeens over ajax hebben. Wellicht heeft hij Ocampos gebeld, en gevraagd naar zijn ervaringen.

6 augustus 2023 om 09:39

Omdat welke willekeurige tijdspanne van 10 jaar je ook pakt. Ajax over die periode nagenoeg altijd komt bovendrijven als de betere club. En zo kijken ze er in het buitenland ook naar. Ondanks dat Feyenoord een topseizoen had heb je bij Ajax over een langere tijd gewoon een grotere kans op betere resultaten. Daarnaast kom je sneller in beeld bij Europese topclubs als je het bij Ajax goed doet dan wanneer je het bij Feyenoord goed doet. En tot slot betaalt Ajax beter.

Ik zie redenen zat.

6 augustus 2023 om 11:27

Je kan inderdaad allerlei redenen verzinnen waarom ie wel naar Ajax zou gaan,maar aangezien hij Champions League wil spelen maken de andere redenen niet uit

6 augustus 2023 om 12:19

Of conference league!

6 augustus 2023 om 12:41

Madmarcel, jij hebt hem gesproken begrijp ik.

6 augustus 2023 om 09:41

Ajax moet zelf eerder oppassen dat Feyenoord Sutalo niet voor de neus wegkaapt wanneer Geertruida verkocht wordt.

6 augustus 2023 om 09:48

Hwahaha 😂 wens ze daar veel success mee. Zoveel geld kan Feyenoord niet eens neerleggen voor 1 speler. Nice try alleen dan totaal niet realistisch.

6 augustus 2023 om 09:49

@consy - Feyenoord kan zich niet permitteren om 25m voor een speler neer te leggen. Dat zou financieel onverantwoord zijn.

Ajax verkoopt deze zomer al 3 spelers voor 40m, waar Feyenoord voor het eerst wellicht 30m gaat vangen. Die 40m tikte Ajax al jaren terug aan met Sanchez.

Je bouwt het op over een aantal jaar. Structureel CL en structureel grote verkopen doen.

6 augustus 2023 om 09:42

Hij wil zelf wsl CL voetballen en bij beste club van NL spelen

6 augustus 2023 om 09:46

Feyenoord is kwa prijzenkast de 3e club van NL, dus nee, de beste zijn ze niet

6 augustus 2023 om 11:45

Hij wil geen europa leaque of conference leaque spelen..

Feyenoord gaat hiermee echt een geweldige slag slaan! Mijn complimenten aan Feyenoord. Dat ze dit voor elkaar krijgen is echt heel erg knap! Feyenoord is volgend jaar sterker dan vorig seizoen. Alleen het vertrek van Geertruida zou daar nog verandering in kunnen brengen.

6 augustus 2023 om 09:36

Hoezo is Feyenoord komend seizoen sterker dan vorig seizoen?

Wat vorig seizoen zo goed was aan Feyenoord, is dat ze echt een team waren en voor elke meter aan het knokken waren.

Ik persoonlijk denk dat Feyenoord tuurlijk weer meegaat doen om de titel, maar het gemis van Kokcu ga je echt voelen dit seizoen.

6 augustus 2023 om 09:45

Dat denk ik ook. Daarom verwacht ik nog een (paniek)aankoop voor middenveld deze maand....

6 augustus 2023 om 09:53

Haal dat (paniek) maar gewoon weg. Nergens voor nodig.

Het is algemeen bekend dat Feyenoord nog niet klaar is op de transfermarkt. Vorig seizoen werden er ook nog de nodige aankopen gedaan in augustus. Daarnaast zal Geertruida vertrekken, die wel behoorlijk wat extra geld in het laatje brengt. Ik las het hier net ook al, Bullaude en Milambo zullen verhuurd worden, dus er moet hoe dan ook nog een versterking bij op het middenveld. Evenals twee buitenspelers en i.p.v. Geertruida een CV én een RB. Staat nog genoeg te gebeuren!

6 augustus 2023 om 13:07

Voorlopig volgens mij alleen Kokcu weg als echt belangrijke basisspeler? Deze jongen erbij, Zerrouki zijn twee directe versterkingen. Stengs en die spits prima voor in de breedte/wellicht potentie om door te groeien. Het ziet er gewoon heel erg goed uit. Alleen al omdat Bijlow, Hancko, Gimenez lijken te blijven. Denk dat Slot hier prima op kan voortborduren.

6 augustus 2023 om 14:35

@De Toekomst Szymanski en Idrissi waren ook onbetwiste basis spelers. Ze waren allebei gehuurd weliswaar, maar toch. Szymanski was heel belangrijk voor het spel, vooral zonder bal. Over de kwaliteit van Idrissi valt absoluut te twisten, ik vond hem nog steeds heel erg matig, maar hij stond wel altijd in de opstelling. In principe is alleen Wieffer over van het middenveld van vorig jaar.

Kom maar door. We hebben echt creativiteit nodig, dat bleek vrijdag. Al moet er wel ook nog een goede middenvelder bij, want Wieffer en Zerrouki samen gaat het echt niet worden.

6 augustus 2023 om 11:35

Wieffer en Zerrouki zijn goede bal afpakkers, maar een blok met hun 2 werkt inderdaad niet.
Misschien moet je Zechiel naast één van hun 2 zetten. Die speelde met frivoliteit en durf in de voorbereiding, natuurlijk kun je (nog) niet leunen op een jeugdspeler.
Maar ik hoop persoonlijk dat Zechiel en een Milambo echt kansen van Slot gaan krijgen.

6 augustus 2023 om 11:47

Eigenlijk als je dan met zo blok wil spelen, moet je er een klassieke 10 voor zetten, ala james of isco (niet perse hun maar zo type)

6 augustus 2023 om 13:09

Een echte spelverdeler a la Riquelme, Aimar... Heerlijke spelers.

6 augustus 2023 om 14:38

Dat ben ik helemaal met je eens, penkie. Maar ik betwijfel ten zeerste of Zechiel een kans gaat krijgen. Je zag in de voorbereiding dat hij precies is wat we missen op het middenveld. Maar sinds Benfica heeft hij geen seconde meer gespeeld, als enige.

Een blok met Zerrouki én Wieffer gaat nooit werken. Maar ik ben bang dat we hier heel lang naar moeten kijken. Dat zag je vorig jaar al met het blok van Kokcu en Timber. Dat werkte ook absoluut niet, en toch bleef Slot er aan vast houden. Totdat Timber langdurig geblesseerd raakte.... Ik betwijfel dat er nog iemand bij gaat komen om de rol van spelverdeler op zich te nemen.

6 augustus 2023 om 15:54

Mag je er wel bij vermelden dat Slot er noodgedwongen aan vast bleef houden daar Aursnes op het allerlaatste moment werd weggekocht en Feyenoord dit niet meer kon opvangen. Toen hadden we alleen nog Timber voor op de 6 positie, want Wieffer was geblesseerd de eerste paar maanden van het seizoen.

Broodnodig! Zowel in creativiteit als in goals en assists. Daar hebben we echt te weinig van nu. Minteh, Paixao, Stengs, Timber, Dilrosun, Zerrouki maken weinig goals. Kokcu, szymanski, Danilo en ook Idrissi maakten vrij makkelijk een goal.

6 augustus 2023 om 09:24

Paixao kun je uit dat lijstje halen hoor. Die heeft meer gescoord dan Idrissi. Vrijdag scoorde die ook weer een goede goal, wat helaas buitenspel was.

6 augustus 2023 om 09:37

Die Minteh was slecht tegen PSV zeg, hebben ze die gekocht of komt die uit de jeugd?

6 augustus 2023 om 09:53

@mark - hij is gehuurd van Newcastle. In de voorbereiding was hij het nieuwe toptalent, maar nu wordt hij al afgeschreven.

6 augustus 2023 om 09:55

Die is gehuurd van Newcastle, die hebben hem deze transferperiode gekocht maar die kreeg geen werkvergunning. Minteh zijn invalbeurt was inderdaad niet best, helaas kan dat wel eens gebeuren. Hij hoeft nog niet direct afgeschreven te worden. Ik zag vorig seizoen Bakayoko ook de allerslechtste invalbeurt ooit maken. Het hoort een beetje bij jeugdige talenten die grillig zijn en misschien wel iets te veel hun best willen doen.

Bizar dat Feyenoord zo goedkoop voor deze neo international kan shoppen. En dat Ajax 25-30 moet aftikken. ... zou het kwaliteitsverschil dan ook zo groot zijn??

6 augustus 2023 om 09:36

Als Feyenoord deze speler haalt, en Ajax Sutalo dan komen we erachter. Die zullen elkaar in de onderlinge wedstrijden ook nog wel een paar keer tegen komen dan

Waarom hoeft Feyenoord maar een fooitje te betalen voor een gevaarlijke en talentvolle buitenspeler die goals kan maken ter vergelijking met Ajax en Sutalo? Dat snap ik niet. Niks ten nadele van Sutalo natuurlijk. Ik ken de beste man niet maar er zal niet voor niks zoveel voor hem betaalt worden.

6 augustus 2023 om 12:49

Was ook naar een verklaring aan het zoeken maar moet het antwoord schuldig blijven. Leeftijd verschilt niet zoveel. Sutalo heeft 1 wedstrijd op het WK gespeeld terwijl Ivanusec niet bij de selectie zat. Klein verschilletje. Na het WK beide basisspeler bij Kroatie dus daar ook weinig verschil.
Je zou zeggen dat de aanvaller dan duurder is.

Enige wat ik kan bedenken is afspraken met de speler of dat er voor Sutalo meer concrete interesse is.

6 augustus 2023 om 18:51

Ajax betaalde ook 8 miljoen voor een keeper met een waarde van 1 miljoen. Clubs weten ook wel dat er bij Ajax meer geld zit en dat ze geneigd zijn zwaar over te betalen

Ja hij zegt dat ze hem erg gaan missen, maar dat is niet 100% zeker dat die dan naar Feyenoord gaat.
Hij mag waarschijnlijk zo goed als zeker weg maar komt er een topclub die bv 12 miljoen bied en bv hem een miljoen meer bied dan kan hij maar zo gekaapt worden.
Geloof ook niet dat er al afspraken zijn gemaakt anders had dat best al wel verteld kunnen worden dat hoeft niet geheim te blijven.
Dus ik ben pas blij als hij daadwerkelijk bij ons tekent.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren