Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontwikkeling uit Manchester kan slecht nieuws betekenen voor Feyenoord

Laatste update:

De strijd om spelers van landskampioen Feyenoord lijkt langzaam los te barsten. Na interesse voor Santiago Giménez en Orkun Kökçü is ook Dávid Hancko op de radar verschenen bij de Europese elite. Gianluca di Marzio weet maandagavond te melden dat de centrale verdediger op het wensenlijstje staat van Napoli. Hancko dient bij de lanskampioen van Italië als mogelijke opvolger van Kim Min-jae, die op het punt staat om te vertrekken.

Di Marzio laat twee namen vallen die in de race zijn om Min-jae op te volgen bij Napoli. Naast Hancko is ook Nikola Milenkovic in beeld. Laatstgenoemde is een gewaardeerde kracht in de defensie van Fiorentina. Het is niet bekend of Napoli al heeft geïnformeerd bij Feyenoord en of de Rotterdammers openstaan voor een vertrek van Hancko. De linkspoot heeft nog een contract tot medio 2026 in De Kuip, waardoor geïnteresseerde clubs sowieso met een flinke transfersom over de brug moeten komen.

De interesse van Napoli kan niet los worden gezien van de ontwikkelingen rond Min-jae. De Zuid-Koreaan staat in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester United, dat bereid zou zijn om de ontsnappingsclausule van 59 miljoen euro te betalen. Erik ten Hag zou dusdanig gecharmeerd zijn van de Napoli-verdediger dat Harry Maguire langzaam naar de uitgang wordt gedirigeerd. De Nederlander heeft in het hart van de defensie verder de beschikking over Raphaël Varane, Lisandro Martínez en Victor Lindelöf. Ook Luke Shaw speelt geregeld als centrale verdediger.

Het binnenhalen van Hancko wordt gezien als een van de slimste transferslagen van Feyenoord van de afgelopen tijd. De verdediger speelde 31 wedstrijden dit seizoen in de Eredivisie, allemaal als basisspeler, en was zes keer betrokken bij een doelpunt namens Feyenoord. Waar Hancko een jaar geleden nog een paar miljoen waard was, zou de Stadionclub bij een eventuele verkoop nu een veelvoud kunnen vragen. Het gerenommeerde Transfermarkt schat zijn waarde op twintig miljoen euro.

Hancko begon zijn loopbaan in zijn geboorteland Slowakije bij MSK Zilina, waar hij in 2016 zijn debuut maakte in het eerste elftal. Via Fiorentina kwam hij in 2021 bij Sparta Praag terecht, de club die hem twee jaar daarvoor al huurde van de club uit de Serie A. Hancko, die op 27 interlands staat namens de Slowaakse nationale ploeg, wordt gezien als een van de belangrijkste pionnen in het kampioensjaar van Feyenoord, wat maakt dat de Rotterdammers niet zonder slag of stoot zullen meewerken aan een vertrek.

Wat is Dávid Hancko waard?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk blijft hij solidair aan Slot

6 juni 2023 om 09:24

Denk dat t met United niet zo vlot zal lopen die zitten nog steeds in t overname vacuum. Plus ik zie m niet direct zo Martinez of Varane uit de basis spelen daar, Luke Shaw en Lindelof deden het ook best goed in hun aanwezigheid. Voor United zou t echt top zijn om zon spelere voor de breedte toe te voegen, maar als ik hem was zou ik toch vooral gewoon basisspeler willen zijn.

6 juni 2023 om 09:40

Als ik je comment zo lees, krijg ik de indruk dat jij in de veronderstelling bent dat United, Hancko aan wil trekken. Maar in bovenstaand stuk wordt gesproken over de interesse van United in Kim Min-Jae.

Neeeee, niet doen. Als je zowel Hancko als Kokcu verkoopt, wordt de CL een lastig verhaal. Bovendien kun je de gok nemen. Als je het leuk doet in de CL kun je aan een hele andere orde van bedragen gaan denken.

6 juni 2023 om 08:05

Kan Feyenoord het zich financieel permitteren om hier een gok te nemen? Want stel Napoli komt met laten we zeggen €22 mln over de brug voor Hancko, kan je het wel veroorloven om daar nee tegen te zeggen. Want stel volgend seizoen is beduidend minder dan dit jaar (laten we zeggen 4e in de CL poule en tweede/derde in de competitie), dan spreken we wel van kapitaalvernietiging. Aan Feyenoord om nu financieel verantwoorde beslissingen te maken.

6 juni 2023 om 08:09

Waarom zou Feyenoord dat niet kunnen? Met de CL inkomsten en de transfer van Kokcu zal alles wel gedekt zijn hoor.

6 juni 2023 om 08:20

Na zo'n minder jaar vang je voor Hancko alsnog wel 25 miljoen. Op dit moment zou ik geen enkel bod onder de 50 miljoen serieus nemen.

6 juni 2023 om 08:20

Ik lees wel vaak van andere club supporters….stel… altijd in negatieve manier.

Stel je eens voor dat ze in de CL overwinteren. Verkoop je ipv die 22 mln een speler voor 40 mln. Zo’n verdediger binnen halen die er gelijk staat zie je niet vaak.

6 juni 2023 om 08:28

Hoe komt het dat ik dit bij letterlijk elk transfertopic van feyenoord lees? Dat ze hun beste speler maar voor 22 miljoen moeten laten gaan voor het geval het later minder word? Moeten we het jorgenson verhaal niet ook nog eens van stal halen?

22 voor veruit de beste verdediger van de ed en misschien zelfs wel de beste speler van de ed, terwijl er nog steeds met droge ogen wordt gesproken over 50 miljoen voor timber die letterlijk het hele seizoen heeft lopen prutsen. En ja ik weet dat ajax spelers (nog) meer waard zijn, maar we moeten ook wel een beetje normaal blijven doen. Laten we trouwens ook niet net doen of de resultaten van de club de enige factor in iemand's transfersom zijn he.

22 miljoen is een belediging voor zo'n speler. 40-50 miljoen is op dit moment voor feyenoord nog erg lastig te vangen denk ik, maar onder de 30 lijkt het me voor feyenoord weinig risico om nee te zeggen.

6 juni 2023 om 08:30

@mr_knwoledge, als je mee doet aan de de CL kun je zo maar overwinteren. Maar mocht ik er mijn huis onder moeten verwedden dan zou ik dat niet aandurven. Veel zal afhangen van de loting en het speelschema. Speel je de laatste wedstrijd tegen de topper uit de poule die al zeker is van de eerste plek en speel je thuis dan heb je een gelukje. Het zal gewoon erg lastig worden om 1 of 2 te worden. Realistisch gezien is 3e gewoon heel prima, zeker als je 2 potten kunt winnen en wat gelijkspellen eruit haalt.

6 juni 2023 om 08:30

@mr_knowledge, zo bedoel ik het niet. Maar het is natuurlijk wel gewoon een scenario waar je ook rekening mee moet houden toch? In Amsterdam hebben we die fout ook gemaakt namelijk; niet op het juiste moment verkopen. Denk bijvoorbeeld aan en Dolberg na de EL-campagnn. Toen gingen we er ook vanuit dat hij het jaar daarna beter zou worden dan dat jaar. En dat is faliekant misgegaan.

Het gaar mij er meer om dat ik niet echt goed inzicht heb in de financiële situatie van Feyenoord op dit moment. Want het gaat natuurlijk wel om bedragen waar in Rotterdam de afgelopen 5-10 jaar eigenlijk zelden over werd gesproken. Vandaar dat ik me kan voorstellen dat er sommige beleidsmakers binnen Feyenoord zullen stellen dat je ijzer moet smeden als het heet is en dus voor verkoop van dit soort spelers moet gaan.

6 juni 2023 om 08:55

Feyenoord is financieel kerngezond momenteel, dus tegen een relatief fooitje van 22 miljoen voor een sterkhouder met een driejarig contract kunnen ze wel nee zeggen.

6 juni 2023 om 09:01

Dat is inderdaad de afweging die je moet maken. je kunt wel er wel vanuit gaan dat het allemaal top blijft gaan, maar dat weet je nooit zeker. Bovendien heb je met Geertruida en Trauner nog steeds het beste centrum van de eredivisie. Die drie zijn vrijwel inwisselbaar voor elkaar qua niveau. 22 miljoen vind ik wel wat te laag, maar dat is uiteraard maar een voorbeeld. bij een hoog bedrag gewoon laten gaan. Ijzer moet je smeden als het heet is.

6 juni 2023 om 09:14

22 miljoen voor een verdediger met een lang contract die het echt ontzettend goed doet is toch een beetje karig, vind je niet?

Zou je 22 miljoen voor Timber ok vinden?

6 juni 2023 om 09:23

@feye_88 waarom moet je gelijk Timber erbij halen als vergelijking? Beetje appels met peren vergelijken. Maar om antwoord te geven op je vraag. Nee, dat zou ik niet doen. Dat heeft te maken met het feit dat ik persoonlijk denk dat het plafond van Timber vele malen hoger ligt dan het plafond van Hancko. Een bedrag van rond de €25-€27 mln voor Hancko zou ik zeker wel overwegen. Daar kan je toch echt wel belangrijke versterkingen voor halen.

6 juni 2023 om 09:28

TLDR: Feyenoord heeft stappen gemaakt en heeft geld nu. 😂

@DeEchteAjacied je hebt een relevant punt en zeker een vraag die gesteld moet worden. Zoals je zelf al zegt, bedragen van 20 miljoen werden in de afgelopen 20 jaar bij Feyenoord amper gebruikt, 40+ überhaupt nooit. Daarnaast komt Feyenoord financieel van ver.

Feyenoord heeft echter geweldige stappen gemaakt financieel gezien na het kampioensjaar in 2017 en deze miljoenen slim geïnvesteerd, wat ook de reden was dat we niet meteen grote transfers konden doen. Feyenoord kwam van zo ver dat er eerst geïnvesteerd moest worden in noodzakelijke faciliteiten wat je niet meteen terug ziet in kapitaal op het veld.

De CL miljoenen zijn gebruikt voor 1908 en er zijn aandelen voor teruggekocht. Het is pas sinds Arnesen en Te Kloese dat we ook echt strategische besluiten hebben genomen die ons geld opleveren en een fundament voor de structuur van het bedrijf Feyenoord hebben gelegd.

Zoals gezegd, Feyenoord komt van ver. Onze scouting moest letterlijk gereanimeerd worden, onze samenwerkingsverbanden waren gereduceerd tot 0, het organogram binnen Feyenoord moest hersteld worden, de jeugdopleiding moest revamped worden en er moest nagedacht worden over een structuur voor specialismen daar wij denk ik de enige topclub waren zonder een echte structuur hiervoor. Daarnaast de afdeling commercie die het werkelijk al 25 jaar liet afweten en inkomsten genereerden van het niveau FC Utrecht waar dat nu, ook door het succes, bijna gelijkstaat aan Ajax. En dan heb ik het nog niet eens over het grootste hoofdpijndossier: het stadion.

Anyway, hoewel Feyenoord op dit moment een gezonde buffer heeft (geloof dat Woerts laatst zei rond de 75m? En dat is de buffer) en verzekerd is van aardig wat miljoenen met CL deelname en de eventuele verkoop van Kokcu staan we momenteel erg sterk. Daarnaast hebben we in de afgelopen 2 transferzomers zoveel geld binnen geharkt met een dusdanig positief saldo, bovenop de doorlopende inkomsten die de afgelopen 2 jaar explodeerden door het succes, dat we volgend seizoen voor het eerst werken met een begroting van meer dan 100m. Én we hebben internationaal ineens een achterban door het succes van de ploeg en onze marketing afdeling, whuuut..

Veel zal ook afhangen van het feit of PSV zich plaatst of niet, want dan moeten de CL inkomsten gedeeld worden, en hoeveel we zelf uitgeven de komende transfer window. Met de aankopen van Zerrouki en, als het doorgaat, Pepi heb je alweer meer dan 20 miljoen over de balk gesmeten. Mocht Kokcu niet vertrekken denk ik dat er serieus wordt nagedacht over het van de hand doen van Santi of Hancko. Maar sinds lange tijd: het hoeft niet! En dat is al heel wat waard.

Ben er echter van overtuigd dat beiden gewoon 30m+ moeten opleveren, zeker Hancko als LCV. Daar is op de Europese velden een chronisch gebrek aan.

6 juni 2023 om 09:31

@ Rochus

Dat is het zeker hé. Als je 3e wordt in CL is het echt geen schande. Alleen als City de CL wint dan kom je in pot 1 terecht. Dan heb je aantal clubs in pot 3 & 4 waar je best van kunt winnen of gelijkwaardig zijn.
Kom je in pot 3 terecht dan moet je gelijk maar hopen op een hele gunstige loting.

@deechteajacied

Door de nieuwe beleid zijn we hopelijk de goede weg ingeslagen en het klopt ook 3 jaar geleden konden wij bijna niks. Dolberg vind ik toch een apart geval, het was echt een goede spits. Alleen het lukte hem niet meer beetje als Jorgensen. Aan andere kant jullie hadden Tadic al gehaald in principe voor Ziyech. Alleen Ziyech bleef en dat heeft jullie heel veel plezier geleverd.

Feyenoord wordt ook sterker in breedte van selectie en hopelijk halen ze een verrassing voor buitenspeler dan kom je wel ver volgend seizoen.

6 juni 2023 om 09:33

"veel zal afhangen van de loting..."

No shit, sherlock....

6 juni 2023 om 09:49

@zanazanyan; uiterst heldere reactie, dank voor de moeite. Voor de anderen die die lezen: zo kan het dus ook, in plaats van persoonlijke aanvallen die in principe alleen gefundeerd zijn op mijn gebruikersnaam en ervan uitgaan dat iedere Ajacied per definitie alleen maar misgunt jegens Feyenoord.

6 juni 2023 om 10:34

De gegarandeerde 40 miljoen als Feyenoord minimaal 2e wordt is denk ik belangrijker. Dan kan je een beetje in de voetsporen van Ajax blijven en zal PSV en de rest op een steeds grotere achterstand zetten.

Daarnaast is 3e worden in de CL poule niet onmogelijk uiteraard afhankelijk van de loting. Vervolgens kan je dan nog een paar rondjes EL spelen, wat ook nog wat miljoenen extra oplevert.

Maar ook al wordt Feyenoord roemloos uitgeschakeld in de CL, de 2e plaats aankomend seizoen is cruciaal vanuitgaande dat Ajax weer ruim 100 miljoen uitgeeft aan spelers en beter in balans maar ook PSV niet stil zou zitten.

6 juni 2023 om 08:26

Ik denk dat de CL eerlijk gezegd sowieso een lastig verhaal wordt.

6 juni 2023 om 09:51

Lastig sowieso, maar zeker niet onmogelijk. Tenzij je heel ongunstig loot, zou Feyenoord minimaal moeten kunnen strijden om plek 2 of 3. Het grote merendeel van de ploegen in pot 3 en 4 zouden ze niet bang voor hoeven zijn.

6 juni 2023 om 10:10

Dit was het lijstje voor pot 3 afgelopen seizoen:
Borussia Dortmund
FC Salzburg
Shakhtar Donetsk
Internazionale
Napoli
Benfica (bij kwalificatie)
Sporting Lissabon
Bayer Leverkusen

Zitten toch wel een hoop sterke ploegen in. Ook pot 4 waren niet alleen maar koekenbakkers. Denk dat plek 3 haalbaar moet zijn. Hoger zou echt een stuntje zijn (zoals dat voor alle Nederlandse teams gaat bij een minder gunstige loting).


6 juni 2023 om 10:19

Pot 3 ziet er virtueel op het moment zo uit: Shakhtar, RB Salzburg, Dinamo Zagreb, Rangers, Braga, Lazio, Rode Ster en Kopenhagen. Tegen allemaal ben je toch zeker niet kansloos, Lazio en Salzburg zijn denk ik nog de sterkste. In pot 4 zitten dan Newcastle, Marseille en Sociedad maar ook een Union Berlin, Lens, Young Boys, Celtic. Teams waar je niet bang voor hoeft te zijn denk ik

6 juni 2023 om 08:26

Vanuit Feyenoord kan ik die gedachte begrijpen, maar voor een speler is het toch een andere gok. Faalt Feyenoord in de CL dan kun je je afvragen of dit soort clubs nog komen voor Hancko.

6 juni 2023 om 08:30

Rochus want die clubs staan er nu doordat feyenoord afgelopen seizoen zo goed in de CL presteerde bedoel je?

6 juni 2023 om 08:34

Nee, maar als (en ja dat is hypothetisch) Feyenoord weg wordt gespeeld en een Napoli ziet dat Hancko onder druk faalt. Dan gaan ze wel afhaken. De kans op falen in de CL is wel gewoon aanwezig, voor Feyenoord niet zo erg, voor zo'n speler wel.

6 juni 2023 om 08:39

Als een speler daar bang voor is, is hij mentaal sowieso nog niet klaar voor de top.

6 juni 2023 om 08:41

Ik hoor van ajacieden altijd dat feyenoord spelers niet zoveel waard zijn omdat ze zich niet op het hoogste podium hebben laten zien zoals de geweldige supersterren bij ajax. Nu mogen ze spelen op dat hoogste podium, maar moeten ze snel iedereen voor weinig verkopen voor het geval het niet goed gaat op dat hoogste podium.

Ik denk dat zowel feyenoord als hancko zich niet zo druk moeten maken. Het gaat goed met beide. Als hancko onder druk faalt, waar het tot nu toe trouwens absoluut niet op lijkt, dan heeft hij toch niets te zoeken bij grotere clubs toch?

6 juni 2023 om 08:41

Of hij heeft gewoon zin in een topcompetitie bij een team dat een stuk meer kans in de CL maakt natuurlijk.

6 juni 2023 om 08:51

Lierse1997 dat zou inderdaad een prima argument zijn. Dan komt het terug bij feyenoord die zijn prijs mag bepalen.

6 juni 2023 om 09:10

@lierse, dat kan hij willen, maar Te Kloese heeft Slot de garantie gegeven dat ze niet weer allerlei sterkhouders gaan verkopen.
Als Kokcu vertrekt zal Feyenoord dan ook niet meewerken aan een vertrek van Hancko. Zeker omdat Geertruida ook nog maar 2 jaar contract heeft en die eerder in aanmerking komt voor verkoop.
Dus gaat Feyenoord voor Hancko zo hoog zitten dat Slot zal begrijpen als hij alsnog verkocht wordt...en dat is geen 22 miljoen, zoals hierboven wordt genoemd.

6 juni 2023 om 09:28

We zullen het zien. Een bedrag van 25 miljoen is zeker geen slecht bod.

6 juni 2023 om 09:33

Uiteraard heeft een speler zelf ambities, maar ga je je als speler na één jaar al gelijk heel moeilijk doen? Even afgezien van dat Hancko mij daar totaal niet het type voor lijkt en hij heeft aangegeven het heel goed naar zijn zin te hebben, denk ik niet dat dat ook heel handig is voor je eigen carrière en imago. Als je presteert maakt dat natuurlijk niet uit, maar als hij het niet redt bij Napoli wordt dat misschien wel een dingetje voor eventuele nieuwe clubs.

6 juni 2023 om 09:37

“Als een speler daar bang voor is, is hij mentaal sowieso niet klaar voor de top”.

6 juni 2023 om 09:42

@lierse1997, in het algemeen is 25 miljoen geen slecht bod, maar zet je de feiten op een rijtje zou het enorm dom zijn van Feyenoord om daarmee akkoord te gaan. Zeker omdat het financieel prima gaat.
Maar ik merk dat op voetbalzone altijd wordt gedaan alsof Feyenoord zich af moet laten schepen met een fooitje. Dan komt straks de vergelijking met Jorgensen weer naar voren etc. etc.
En als Ajax iemand gaat verkopen dan vinden ze 25 miljoen voor de 3e rechtsback nog te weinig. Ik begrijp dat Ajax wat heeft opgebouwd, maar Feyenoord is ook niet meer het Feyenoord van 2 jaar terug.

6 juni 2023 om 09:44

'bang' lijkt me niet het juiste woord, maar je wil als speler toch ook op een fatsoenlijke manier weg gaan bij een club waar je het goed hebt? En Napoli is momenteel natuurlijk erg sterk, maar lijkt me geen absolute droomclub voor de meeste spelers.

25 miljoen is geen slecht bod, maar vanuit oogpunt van Feyenoord is het risico dat hij komend jaar veel minder waard wordt niet heel groot. Eigenlijk alleen bij een zware blessure. En ik vind dat je als Feyenoord er echt naartoe moet dat je beste spelers enkel voor bedragen richting of boven 40 mln vertrekken. Daar zijn we natuurlijk nog niet, maar daar ga je ook niet komen als je structureel genoegen neemt met minder. Financieel hoeven we dit seizoen eigenlijk maar één transferklapper te maken.

6 juni 2023 om 09:58

@11tegen11, ik zou er ook niet meteen mee akkoord gaan. Maar een bedrag van 30-35 miljoen lijkt me gewoon uitermate realistisch voor een speler die niet heel jong meer is (25 is zeker niet oud, maar het is ook geen talent meer) en het ook nog constant op een hoog niveau heeft laten zien. Dan moet je uiteindelijk als club maar de afweging maken wat de kosten en baten zijn.

6 juni 2023 om 10:38

Wat lees ik nou weer voo vreemds dat er vragen zijn of Hancko misschien onder druk faalt? Als of een kwartfinale EL minder druk geeft dan een poulewedstrijd CL.
Kom op zeg. Ik ben dat negatieve nu wel zat. Ik heb nog nooit gelezen dat Ajax spelers moest verkopen voor de CL, want stel dat het nu mis zou gaan. Als je zo denkt heb je geen enkele ambitie, je wilt juist je sterkste spelers behouden en overwinteren.

6 juni 2023 om 09:11

Hancko is niet te koop dat moet de mededeling zijn. We gaan nooit meer zo'n topper kunnen aankopen.

6 juni 2023 om 09:46

Dachten we ook na Senesi. En Sinisterra. En Aursnes.

En toen waren daar Santi, Paixao, Szymanszki, Hancko, Trauner en Wieffer.

Je weet niet wat je niet weet, dat geldt ook voor voetballers die nu nog niet bij Feyenoord spelen. Gisteren werd iedereen alweer heel enthousiast van die Japanner van LASK Linz bijvoorbeeld.

Daarnaast moet je nooit onze jeugdopleiding onderschatten, komen iedere 2 a 3 jaar toch weer 1 of 2 leuke verrassingen vandaan.

6 juni 2023 om 09:16

Tenzij de loting erg meezit, wordt de CL sowieso een lastig verhaal. Bovendien is het niet makkelijk om spelers te behouden als ze graag de stap maken. Dan kun je je huid maar beter duur verkopen.

6 juni 2023 om 09:38

Tuurlijk wordt het pittig, maar als je de boel een beetje bij elkaar houdt ben je zeker in thuiswedstrijden niet kansloos, behalve tegen het niveau City/bayern. Waarschijnlijk komen ze in pot 1 en vermijdt je een groot deel van dat niveau. En tuurlijk is het ook een beetje wishful thinking, maar we mogen ook wel wat ambitie tonen. Bijna alle clubs buiten de top 10 van de UEFA ranking hebben gewoon een hele lastig uitwedstrijd in de Kuip. En vaak is de vorm van de dag ook sterk bepalend.

6 juni 2023 om 14:56

Natuurlijk moet je ambitie tonen. Met vechtlust en een beetje geluk kun je tegen iedereen resultaat halen. Waar het mij om gaat, is dat sommigen het toch allemaal wat mooier maken dan het is. Sommigen vatten uitspraken als de volgende namelijk veel te persoonlijk op en dan interpreteren ze het als een sneer richting de club, maar het niveau van Feyenoord ligt voor CL-begrippen wel relatief laag. Feyenoord is momenteel in de groei en kijken waar het vandaan komt, is het erg knap wat het in een korte periode alweer heeft ingehaald. Ze zijn er alleen nog lang niet. Die wil je gewoon structureel weer mee zien doen, in ieder geval voor de CL-plekken.

6 juni 2023 om 09:41

Kokcu en Hancko voor samen, doe je es gek, 70 miljoen weg doen en die miljoenen heel gauw investeren in je ploeg. Zorg voor een nieuwe Hancko van 7 - 10 miljoen. Je scouting is toch top nu? Het idee dat je na 1 piekseizoen kan mee komen tot ver in de CL lijkt me ook niet erg realistisch.

6 juni 2023 om 09:42

CL moet je sowieso vergeten, Feyenoord moet focussen op de kampioenschap en gewoon cashen.
Laat ze maar eerst proeven aan de CL en volgend jaar gerichte aankopen doen op CL niveau. Ze moeten verkopen en volgend seizoen om minimaal plek 2 te spelen.

6 juni 2023 om 10:40

Jij hebt totaal geen ambitie lees ik. Waarom zou het misgaan?

6 juni 2023 om 09:51

Zou naïef zijn om te denken dat Feyenoord iedereen gaat behouden. Slot blijft al. Maar Nederlandse clubs kunnen gewoon niet elk jaar hun beste spelers houden. Als je er 2 verkoopt dan valt het nog reuze mee.

6 juni 2023 om 10:35

ook met hanco en kokcu wordt de CL een lastig verhaal, maar inderdaad, alleen allebei verkopen als je voor een van de twee de duidelijke hoofdprijs kan vangen

6 juni 2023 om 19:14

Als Napoli met 40+ miljoen over de brug komt voor Hancko moet je dit natuurlijk gewoon doen.
Idem 40+ voor Kokcu. Dit kan Feyenoord helaas niet weigeren, omdat er geen zekerheden zijn ij de CL dat je minimaal 3e gaat worden en gaat overwinteren.

wat mij betreft voor de Feyenoorders onder ons - de absolute sterkhouder dit jaar! de aller beste

6 juni 2023 om 08:27

Kokcu was de beste en belangrijkste. Hancko een hele goede nummer 2!

Als ik Feyenoord was zou ik met minder dan 40 miljoen geen genoegen nemen, zegt genoeg dat hij na 1 jaar Feyenoord er alweer vandoor kan. Overigens zou ik als ik Feyenoord was Kokcu niet naar Benfica laten gaan, blijft de Portugese concurrent en voor Kokcu ook geen stap vooruit naar de Minnie mouse competitie 😉

6 juni 2023 om 08:57

Het is niet omdat Feyenoord nu een keer weer mee mag doen in de CL dat het gelijk op dezelfde hoogte staat met een club als Benfica die letterlijk elk jaar meedoet. Benfica is in alles een grotere club dan Feyenoord en dus ook een stap vooruit.

6 juni 2023 om 09:06

Najah in alles, qua competitie waar je het gros van je wedstrijden voetbalt (zo’n 80 a 90% beker meegerekend) is het dus absoluut geen grotere club. Daarom is het voor Kokcu zaak om te kijken of hij dat wil, of dat hij wel naar een grotere competitie wil.

6 juni 2023 om 09:57

De beste spelers van Benfica komen dan wel weer heel vaak in de absolute top terecht. Bij Feyenoord niet. Vind het sowieso een rare zin. Qua competitie is het geen grotere club? Wat wil je nou? De competitie of de club? Benfica speelt voor de 14de keer op rij CL. Staan nu 2 jaar achter elkaar in de kwartfinale. Ik zeg niet dat Kokcu perse naar Benfica moet en het is ook geen reuzenstap omhoog naar de absolute top. Maar van Feyenoord naar Benfica is gewoon een stap omhoog en vind het erg vreemd dat mensen dat hier gaan ontkennen.

6 juni 2023 om 10:22

Qua competitie is Benfica volgens jouw logica dan ook geen grotere club dan Excelsior. Als je wil zeggen dat de Nederlandse en Portugese competitie niet veel verschillen qua niveau heb je gelijk. Dat blijkt ook wel uit de UEFA landen coëfficiënten. Benfica is echter wel de grootste en meest succesvolle club van Portugal met een begroting die bijna het dubbele is van dat van Feyenoord.

6 juni 2023 om 10:39

Lezen jullie wel of reageer je puur om even te laten weten dat Benfica een grotere club is dan Feyenoord want daar ben ik mij prima van bewust. Mijn punt is dat je in de competitie veruit de meeste potjes speelt in het jaar, en de Portugese comp is gewoon niet beter dan de ED. Als hij zich als speler echt wil ontwikkelen kan hij beter de stap naar een grotere competitie zetten.

Dit is toch prachtig? Na zoveel jaren financiele ellende hebben wij eindelijk weer eens spelers die veel geld moeten opleveren. Ik verwacht niet dat Hancko dit seizoen zal vertrekken maar anders heb ik veel vertrouwen in de scouting en worden we financieel weer wat sterker. Genieten dit.

Hoofdprijs vragen en anders blijft ie bij Feyenoord. Napoli heeft voldoende geld. En er is vast meer interesse dus tegen elkaar uitspelen. Maar ze weten beter hoe het werkt dan ik. De prijs van succes als NL club is dat je leeggelopen wordt. Huid zo duur mogelijk verkopen. Neem een voorbeeld aan Portugal. Feyenoord en NL voetbal is gebaat bij een zo sterk mogelijke selecties wil NL die plek op de coëfficiëntenlijst niet meteen weer kwijtraken.

Ach je weet dat er intresse komt als je goed presteerd. Feyenoord heeft het voordeel dat ze niet hoeven te verkopen en dat de meeste contracten nog doorlopen en dat ze dus hoog kunnen inzetten. Tegen een bod van 30+ miljoen zal Feyenoord waarschijnlijk geen nee zeggen.
Te Kloese heeft vast een zuid Amerikaanse LCV op z'n schaduwlijst staan, in Dennis we trust.

Waarom, maar waarom toch ook worden er al-tijd Eredivisie spelers aan United gelinkt!?
Sorry, maar deze heren zullen United echt niet verder vooruit helpen, eerder laten draaien op het zelfde niveau als nu..

6 juni 2023 om 10:23

Heb je überhaupt het artikel gelezen?

Lijkt me een kerel die nog wel minimaal jaartje bij Feyenoord blijft. Zou flinke aderlating zijn als hij weggaat. Maar goed, dit gebeurd als je succes hebt. Feyenoord kan dan wel flink cashen en op zoek naar vervanger.

Hancko zal ook minimaal 40 moeten kosten. Dus ik maak me geen zorgen. Heerlijk dat Feyenoord niet meer hoeft te verkopen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren