Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ontketende Elia maakt er drie voor Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord is met een ruime overwinning aan het competitieseizoen begonnen. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst rekende met 0-5 af met FC Groningen en na 45 minuten stond er al een 0-3 stand op het scorebord in het Noordlease Stadion. Eljero Elia was met drie treffers de uitblinker.

/

De 29-jarige linksbuiten maakte de eerste hattrick uit zijn carrière en is nu bij vijf van de laatste Eredivisiedoelpunten van Feyenoord direct betrokken geweest (drie doelpunten en twee assists). Feyenoord probeerde van meet af aan het spel te maken in het hoge noorden en kreeg in de eerste vijftien minuten drie mogelijkheden: Hans Hateboer voorkwam dat Elia na een voorzet van Jens Toornstra gevaarlijk kon worden, Padt redde op een schot van Toornstra en Nicolai Jörgensen kon een voorzet van Elia niet binnenglijden.

Feyenoord wist na negentien minuten alsnog het net te vinden: Padt liet een schot van Elia los en daardoor kon Tonny Trindade de Vilhena binnenwandelen. De gasten hadden hun gewenste voorsprong te pakken en breidden die in de eerste helft verder uit. Elia knalde na 36 minuten binnen na een goede voorzet van Toornstra en de voormalig Oranje-international krulde op slag van rust ook de 0-3 tegen de touwen. Groningen speelde een verloren wedstrijd, al had men voor rust nog wel een paar kansen gekregen.

/

Albert Rusnák schoot na een mislukt schot van Jarchinio Antonia over en doelman Brad Jones hield een pegel van Jesper Drost met moeite tegen. Door de 0-3 geloofde Groningen echter niet meer in een goed resultaat en in de tweede helft slaagde het team van Ernest Faber er dan ook niet meer in om nog een vuist te maken. De eerste kans was nog wel voor De Trots van het Noorden (Drost schoof de bal voorlangs), maar na 56 minuten viel de 0-4: Elia knalde een rebound in het dak van het doel na een poging van Vilhena.

Elia moest hierna vanwege een vinger uit de kom even het speelveld verlaten, maar keerde al gauw terug en had er zelfs 0-5 van kunnen maken, maar hij plaatste de bal na een voorzet van Rick Karsdorp naast. De hattrickheld werd hierna afgelost door Bilal Basacikoglu en na 72 minuten maakte ook aanwinst Steven Berghuis zijn opwachting aan de kant van Feyenoord. Groningen kreeg in het restant van de wedstrijd nog twee mogelijkheden om de eretreffer te verzorgen, maar Jones hield het doel van Feyenoord schoon en zag Jörgensen er aan de andere kant nog 0-5 van maken. De spits uit Denemarken, die al een aantal keer had gemist, schoot via een Gronings been en de dwarsligger raak.

Drie doelpunten ✔ Vinger uit de kom ✔ Eljero Elia kan erom lachen ✔

Geplaatst door voetbalzone op zondag 7 augustus 2016

Een geflatteerde uitslag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Al mijn jongens zijn strijders als Elia!

Gewdige pot gezien aan de kant van Feyenoord maar dramatisch aan de kant van Groningen. Dat is wel de verdienste van Feyenoord. Elia is dan wel man of the match maar El Ahmadi domineerde het middenveld volledig. Mooi begin voor Feyenoord dit!

Wauw. Dit had niemand verwacht. Heerlijk Feyenoord gezien. Groningen was helemaal nergens.

7 augustus 2016 om 14:27

Niemand? Feyenoord speelt de hele voorbereiding al goed. Oa van Valencia gewonnen. Je mag er vanuit gaan dat het dit seizoen stabieler wordt.

7 augustus 2016 om 14:37

Ik bedoel meer omdat wij de laatste jaren zelden winnen bij Groningen.

7 augustus 2016 om 14:41

Alsnog verwacht je dan geen 0-5 bij Groningen uit, wat normaal gesproken één van de lastigste uitwedstrijden is.

7 augustus 2016 om 14:56

Nu maar hopen dat feynoord deze lijn doorzet. Ik weet nog van vorig jaar dat ze hereveen met 5-2 inmaakten en dat ze een maand later zowat alles verloren.

7 augustus 2016 om 14:58

Ervan uitgaan ? Nee hopen is een betere omschrijving.
Verder .. een zwaluw etc.

Mensen gaan nu toch niet beweren dat Feyenoord door deze wedstrijd een titelkandidaat is? Mijn god, wat was Groningen slecht......

7 augustus 2016 om 14:22

Mensen die dat op basis van deze wedstrijd beweren zijn niet zo slim.
Ik beschouw feyenoord pas als titelkandidaad wanneer ze in maart nog op korte afstand van psv en ajax zitten.

Is al heel vaak gebeurd dat ze mee doen tot de winter en dan opeens nergens meer zijn.
Wel netjes gedaan vandaag door feyenoord. Mag ook gezegd worden. Dit volhouden is de kunst.

7 augustus 2016 om 14:37

Maar als ze van PSV verliezen dan mogen er wel conclusies getrokken worden?... Feyenoord speelde gewoon lekker vandaag klaar. Ik weet dat het jou pijn doet, maar je kunt niks aan deze wedstrijd af doen. De enige die niet slim is dat ben jij.

7 augustus 2016 om 15:15

Het is op basis van de afgelopen seizoenen niet gek om voorzichtig te zijn feyenoord tot titelkandidaat te benoemen, dat is alles wat ie zegt. Feyenoord was goed vandaag, niemand ontkent dat.

7 augustus 2016 om 18:10

@thetruth
Eens, al verwacht ik dat ze dit seizoen voor de winterstop al mijlenver achter staan... Verschillen zijn gewoon te groot. Acht psv op basis van de selectie de sterkste gevolgd door ajax/az en dan Feyenoord

7 augustus 2016 om 22:16

Feyenoord speelde het gewoon gemakkelijk uit. Groningen was slap en de meeste jongens leken niet te weten hoe ze moesten spelen.
Het had wel 0-10 moeten worden

8 augustus 2016 om 01:04

@leopart ik weet dat het jou pijn doet dat feyenoord vaak geen kampioen word en bijna niemand ze meer als serieuze kandidaat zien.
Vandaar dat je weer zo geïrriteerd reageert op mij.

Ik zeg niets onlogisch, feyenoord doet wel vaker mee tot de winter en daarna houdt het op en dat is een feit toch? Of zijn ze de afgelopen 15 jaar kampioen geworden? Nee.
Dus ik vertel je alleen de harde waarheid die jij blijkbaar niet kan hebben.
Wie weet bewijzen ze mijn ongelijk maar laten we de verwachtingen laag houden.

7 augustus 2016 om 14:23

Altijd gelijk weer negatief. Feyenoord voetbalde gewoon goed. Mag ook weleens gezegd worden

7 augustus 2016 om 14:24

Daar kun je op wachtten. Feyenoord heeft goed gespeeld. Maar ze moeten vooral niet vergeten dat ze vorig jaar de eerste seizoenshelft voorlal mee konden komen omdat ze zelf geen europees voetbal speelden. Dat is zeker voor een club als Feyenoor die dat nog niet echt gewend is vrij lastig. Je kunt dan ook wel weer verwachtten dat ze instorten als de competitie wat verder is. Vooralsnog hebben ze het vandaag goed gedaan en een lastige uitwedstrijd achter de rug.

7 augustus 2016 om 14:26

Nee, dat doet niemand. Je probeert nu goedkoop reacties uit te lokken. Sinds wanneer staat het geven van (terechte) complimenten, gelijk aan het benoemen van Feyenoord als titelkandidaat?

Overigens was Feyenoord gewoon veel beter dan Groningen. Het kwaliteitsverschil was er al, maar 0-5 is inderdaad wel triest voor een club als Groningen.

7 augustus 2016 om 14:28

Als je zo wilt praten dan s PSV en ajax ook geen titel kandidaat Veel van hun tegenstanders spelen ook altijd slecht tegen hun het s gwn de verdienste van feyenoord vandaag pik !

7 augustus 2016 om 15:00

Utrecht speelde veel beter dan Groningen vandaag op de mat liet zien.

7 augustus 2016 om 14:29

Als Ajax of PSV deze pot had gespeeld speelden zij goed. Maar nu speelt Feyenoord slecht. Slaat als een tang op een varken.

7 augustus 2016 om 14:32

Dat kwam mede door Feyenoord ja.

Elia, wat een baas. Geweldige entertainment hoe hij uit de catacombs het veld bestormt en de verdediger de stuipen op het lijf jaagt.

7 augustus 2016 om 14:59

Hopen dar het niet bij een wedstrijd blijft.
Elia een prima wedstrijd gespeeld.
En Vilhena en El Ahmadi controleerde het middenveld.

Heb alleen de laatste 10 minuten mee kunnen pikken, maar uiteraard erg tevreden met het resultaat. Is Woudenberg trouwens een blijvertje? Op Nelom heb ik het niet zo namelijk.

7 augustus 2016 om 14:22

Uitstekend gespeeld. Af en toe nog wat 'jong'. Balletje over zijlijn laten rollen enzo. Verder heeft hij echt een geweldig loopvermogen en ook een goede voorzet. Verdedigend had Antonia niets te vertellen, maar er zijn weinig duels tussen die twee geweest..

7 augustus 2016 om 14:27

Ik vind Woudenberg top van mij is hij nu al een blijvertje. Voetbalt goed mee heeft power en is snel.

7 augustus 2016 om 15:02

Een prima spelende Woudenberg, hoop het ook dat het een,
blijvertje blijft.

Echt leuk voor hem! Toch geen al te goed seizoen gehad , maar begint steeds beter zijn vorm terug te vinden. Nu moet je hem ook zeker in de gaten houden voor het nederlands elftal , want zo breed zitten we niet in de buitenspelers bij oranje.

Genoten van Feyenoord! Beste seizoensstart sinds jaren!!

Wat Elia liet zien, belooft veel goeds voor de rest van het seizoen! Hopen dat hij dit vast kan houden.
Jones toch een betrouwbare sluitpost. Wat ook zeker heel belangrijk is..

Verdiende 3 punten, 5 doelpuntjes en de 0..

Volgende week Twente.. Als we zo spelen wordt Twente op de slachtbank gelegd

7 augustus 2016 om 14:24

Seizoensstart kun je pas zeggen na een paar wedstrijden. Waar Feyenoord naar moet streven is stabiliteit. Niet de ene week 5-0 en de andere week 1-1. Laten we maar eerst afwachten voor we enthousiast worden.

ik vond feyenoord goed spelen maar van groningen had ik wel wat meer verwacht 0-5 is toch erg veel in eigen huis.

Leuk, aantrekkelijk en goed voetbal van Feyenoord. Vilhena vind ik echt heel sterk. Hoop dat ze zo doorgaan.

Ik gun die Rotterdammers wel een keer een kampioenschap. Mits ze he op deze manier doen. Zou het een stuk leuker maken.

7 augustus 2016 om 14:31

Laten we na 1 wedstrijd niet te gek doen he. Vorige week was Feyenoord volgens velen nog helemaal nergens. Ik hoop voor dit seizoen dat we enigszins in het spoor van de top 2 kunnen blijven.

7 augustus 2016 om 16:27

Ik vond ze tegen PSV in de tweede helft goed spelen. De eerste helft heb ik deels gemist. Vandaag was het goed. Iedereen lijkt te weten wat ze moeten doen. Ballen worden op tijd ingespeeld. Loopacties zijn goed. Middenveld is sterk aan de bal.

Hun speelopvatting zit vol risico, dus zul je ongetwijfeld tegendoelpunten incasseren, maar dat Groningen vandaag weinig kansen had was ook de verdienste van Feyenoord. Belangrijk voor mij was dat het leuk was om naar te kijken.

Zeg maar gerust een ontketend Feyenoord!

De enige dissonant vandaag was Kuyt! Het zou heel sneu zijn als Toornstra zijn plek moet verliezen gezien zijn goede wedstrijd van vandaag. Berghuis en Toornstra die continu van positie wisselen zou veel beter zijn voor dit Feyenoord.

Verder speelde Woudenberg ook een heerlijke pot!

En dan durven er nog mensen op de poll in te vullen dat de uitslag geflatteerd was... Alhoewel, hij was idd geflatteerd want hij had nog veel hoger moeten zijn met alle kansen die Feyenoord heeft gemist...

Weet iemand wanneer het voor het laatst was dat Feyenoord koploper was van de Eredivisie? Want dat is volgens mij wel een tijdje geleden en hoogstwaarschijnlijk zal Feyenoord ook koploper zijn na vandaag.

De laatste keer dat ik mij dat kan herinneren was in het eerste het seizoen onder Koeman, na een paar speelronden.

Geweldige wedstrijd overigens van Feyenoord. Ik ben blij dat Vilhena heeft bijgetekend, voor mij de man of the match!

Goed Feyenoord gezien. Beste wedstrijd sinds Heerenveen uit. Hoop alleen dat niet iedereen weer direct om de titel gaat schreeuwen. 1 zwaluw maakt nog geen zomer.

Wat een heerlijk begin van het seizoen zeg. 0-5 is een fantastisch resultaat, waar ik eerder dacht aan een nipte overwinning.

Vooral de eerste helft was smullen geblazen, Het tandem Elia - Woudenberg was niet te stoppen. Jorgensen heeft laten zien dat hij altijd aanspeelbaar is, duels wint en gewoon goed kan voetballen, vind altijd de goede oplossing, hij was wel wat ongelukkig vandaag maar pakt zijn doelpuntje toch mee.

Tweede helft was matig, veel kansen weggegeven, maar Jones wist toch alles te keren. Uiteindelijk scoor je nog 2x en is 0-5 fantastisch.

Hopelijk kunnen we meestrijden om de titel, maar het seizoen is nog lang en dit niveau moeten we eerst maar is gaan vasthouden, ik heb er iniedergeval vertrouwen in.

Wat een geweldige wedstrijd van Feyenoord. Een week geleden was Feyenoord volgens velen geen titelkandidaat en nu zullen er waarschijnlijk net zo veel of meer roepen dat ze dat wel zijn.

Ik hoop oprecht dat Feyenoord constant is dit seizoen en dat het echt tussen Psv, Ajax en Feyenoord zal gaan tot het einde.

Nu Ajax nog zo! Hopelijk komt het goed, maar heb er wel vertrouwen in.

Ontzettend goede pot van Feyenoord, 90 minuten lang jagen en constant de bal naar voren. Woudenberg speelde een prima partij en het zal me niet verbazen als hij Nelom voorbij zal streven. Dan is het even de vraag wat er gebeurt als Van Beek terugkeert. Basis of gewoon bank, aangezien Botteghin en Kongolo een goed koppel vormen. Jones beter dan Hansson, dus goede keus. Karsdorp maakt een zekere indruk en zal dit jaar zijn debuut in het Nederlands elftal maken. Het middenveld met El Ahmadi en Vilhena staat. Het feit dat Vilhena heeft bijgetekend en dat er nu rust is rondom zijn persoon zal positief zijn. Kuyt op 10 voldoet prima, had geen beste dag. Toornstra straks als ideale 12e man als Berghuis gaat starten, een Elia in bloedvorm en Jorgensen die nog wat meer kansen moet maken. Een goed begin.

7 augustus 2016 om 14:29

Wat heb jij toch met Elia die harten heeft gestolen? Je overdrijft ontzettend. Hij speelde een goede wedstrijd en toonde strijdkracht, maar doe nou niet alsof ie een wereldprestatie heeft geleverd.

7 augustus 2016 om 14:35

Neem aan dat het harten stelen slaat op het feit dat Elia met vinger-uit-de-kom door wilde gaan en daarna nog even bijna z'n vierde van de middag maakte. Geniet van je azijn!

Goede wedstrijd van Feyenoord. Erg slecht van Groningen.
Hoe lang is het geleden dat Feyenoord bovenaan heeft gestaan?

Feyenoord heeft een goede wedstrijd laten zien. En terecht gewonnen. Ja en Elia daar kun je toch ook alleen maar van genieten.

Alle credits voor Feyenoord en Padt. Dik verdiende overwinning tegen een dramatisch Groningen.Hiariej,Reijnen,Dost,Antonia,met dat soort Namen eindig je plek 15/18. Van Nieff is de traagste voetballer in het betaalde voetbal. Die man kan er echt geen kloten van.Hiariej kon het op huurbasis niet doen bij respectievelijk Cambuur en Emmen,mag nu gewoon starten tegen Feyenoord. Gewoon een drama,en dat na een wedstrijd.

We waren echt geweldig!

Woudenberg top, veel beter dan Nelom natuurlijk.
Toornstra viel ook positief op, terwijl Berghuis al klaar staat voor zijn positie.

Wat een lekkere pot van Feyenoord was dat. Ook erg genoten van Elia. Gewoon binnen 5 minuten scoren, vinger uit de kom, het veld op stormen, kans voor open doel missen en gewisseld worden. Wat een drive had hij vandaag!

Gadverdamme wat een waardeloze instelling zeg. Geen beleving, geen emotie, geen werklust.
Natuurlijk begin je net aan de competitie en kan je nog geen vastigheid en oogstrelend voetbal verwachten, maar een flinke dosis inzet en strijdt moet er altijd zijn. Dat is geen proces, mentaliteit heb je of dat heb je niet.

We gaan nu gewoon verder zoals we onder VD Looi zijn geëindigd, zonder instelling en over mijn lijk mentaliteit. En geen wonder, samen met Willem 2 de grootste nederlaag in jaren geleden thuis. Echt een schandalige vertoning.
De kern van deze selectie bestaat uit vieze vuile overbetaalde luie honden

Fijne zondag allemaal, ik ga mijn frustratie eruit rammen op een boksbal.

7 augustus 2016 om 14:41

Edit:

Ik vergeet de Feyenoord supporters te feliciteren met een prima wedstrijd. Gefeliciteerd

7 augustus 2016 om 14:48

Precies dit, godsamme man. Het enige wat wij supporters wouden voor dit seizoen was meer passie en strijd. Iedereen heeft gezegd liever 9e met spektakel dan nog zo'n seizoen als vorig jaar. En dan kijk je hier zo naar uit krijg je dit getyf, wat een drama. Schandalig

7 augustus 2016 om 15:11

Geef Faber de tijd, ik heb er nog steeds vertrouwen in hem, ondanks deze pijnlijke nederlaag. Is lastig om gelijk van het systeem van Van de Looi over te stappen naar de voetbalvisie wat Faber graag wilt zien.

Overigens zie ik wel graag nieuwe verdedigers komen, hopelijk voegt Memisevic wat toe aan dit elftal, want ze liepen wel heel erg te schutteren achterin.

7 augustus 2016 om 15:18

Gaat me ook niet om Faber. Natuurlijk krijgt die man de tijd. Ik heb het meer met hem te doen, dat je zo'n selectie tot je beschikking hebt. Zoals ik al aangaf, mentaliteit heb je, dat leer je niet.

7 augustus 2016 om 15:46

Helaas mistte Groningen ook Tibbling, want je zag dat Groningen zijn creativiteit mistte. Is toch de spinnenweb van dit elftal.

Elia lachen bij die kans voor open doel, prachtig, maakt het uit 3 is ook mooi, 4 was bizar geweest in 1 pot.

Mooie pot van feyenoord. Speelde een sterke pot ook mooi dat jorgessen ze goaltje meepakt. Iemand die weet waarom elia met zijn scheenbeschermer juichte vond het nogal apart

Heb genoten van me cluppie. Had verwacht dat ze in de tweede helft zouden inkakken (gebeurde vorig seizoen regelmatig),maar dat viel reuze mee. Wat een verschil trouwens toen Elia werd gewisseld,het was gelijk minder. Vond Jones trouwens goed keepen.

Wat een dramatisch Groningen. Als je dat vergelijkt met de instelling van Utrecht is dat een wereld van verschil.

7 augustus 2016 om 15:15

Sorry maar wat wil je nu zeggen dat jij de Wedstrijd van gisteren vergelijkt met deze wedstrijd?
Wat een onzin zeg!

7 augustus 2016 om 19:03

ik vergelijk gewoon de instelling van twee teams en dat kan gewoon.
Hoe jij antwoord is gewoon oerdom. En slaat werkelijk waar nergens op.

7 augustus 2016 om 22:47

Nee jij slaat rake klappen Sander......

Fantastisch Feyenoord gezien. Nu hopen dat ze dit kunnen volhouden. Nog 33x of zo.

7 augustus 2016 om 16:08

Nog 33x dit spel en je bent kampioen 😂. Feyenoord doet niet veel onder voor PSV en Ajax als je blijft bij de basis elf en durft te voetballen zoals vandaag. Goede pot.

Inderdaad.
Natuurlijk kan je best eens dik verliezen. Maar dan moet je terug kunnen kijken op de wedstrijd, elkaar in de ogen kunnen kijken en zeggen: we hebben er echt alles voor gedaan, letterlijk het gras onder de schoenen vandaan gelopen.
Maar niet op deze manier, daar kan ik zo ontiegelijk boos van worden. Gewoon niet de mentaliteit hebben om jezelf stuk te lopen voor je supporters.

En dan laat ik de tactische problemen, waaronder een achterhoede zo traag en stuurloos als stront, nog achterwege. Maar mijn god zeg, dit is echt Groningen onwaardig.
Dan kijk ik jaloers naar het Utrecht van gisteren. Weliswaar ook 0 punten, maar wat een energie en passie. Die deden er echt alles aan. Maar bij ons lijkt het wel een zootje vrijwilligers die lekker op zondag middag een balletje gaan trappen met een pot bier erbij. Gadverdamme, ik word gewoon alweer kwaad bij het typen van dit bericht.

7 augustus 2016 om 15:21

Rustig,rustig denk om je hart.
Dat wat jij nu hebt die boosheid dat station ben ik al lang gepasseerd onder de toenmalige trainer van der Looi.
Ik vind het wel prima,de jongens hebben geen instelling en Nijland en Co halen totaal geen spelers waar we wat aan hebben.
Van Nieff : geen kans gekregen bij Excelsior.
Dan heb je die dweil van een Hiariej nog die geen kans kreeg bij Cambuur.
En nu staan ze in de basis bij ons Fc Groningen....het is gewoon niet te volgen.
Hateboer een onwijs grote bek dat hij weg wil en niet bijtekent,man hij laat keer op keer Elia lopen.
Nee ik vind het wel prima al jaren zorg Nijland er voor de de kaarten duurder en duurder worden en de spelers minder en minder.
Ik heb seizoenen lang 2 seizoenskaarten gehad maar mij niet meer gezien!

7 augustus 2016 om 19:03

Ik heb mijn seizoenskaart (met pijn in het hart) ook niet meer verlengd. Ik ga mijn vrije zondag niet meer opgeven om gefrustreerd thuis te komen. Toen ik in de stad woonde had ik daar wat minder moeite mee, maar nu ik er ook nog elke wedstrijd een paar uur voor moet rijden hoeft het van mij echt niet meer. Ik verwacht echt geen kampioenschap of 5 aankopen van een miljoen, maar dit is gewoon totaal het andere uiterste met een dweilorkest aangevuld met een stel afgekeurde ezels.

7 augustus 2016 om 20:46

Ik heb nu 2 jaar op de valreep toch weer gekozen om toch te verlengen. Ik kan me helemaal vinden in jullie verhaal, maar telkens denk ik: Verdomme, nee ik laat me niet 'wegpesten' door dat wanbeleid van de afgelopen jaren. Op dit moment ben ik dan toch nog te gehecht aan dat avondje/middagje z-Side denk ik. Gewoon lekker ontspannen en gepassioneerd met een glas bier een wedstrijdje kijken. Maar het wordt me op deze manier wel moeilijk gemaakt. Alleen strijdt is wat ik eigenlijk verwacht. En dat blijft telkens achterwege. En als er dan ook nog eens halfgebakken spelers worden terug gehaald ter vervanging van sterkhouders, ja dan haal je je passie slechts nog uit vervlogen sentiment.

7 augustus 2016 om 22:45

Hoi Jomar,

Ik geef toe inderdaad dat ik me wel heb weg laten pesten want jij gebruikt exact de woorden( Gewoon lekker ontspannen en gepassioneerd)waar ik in het verleden ook voor heen ging in de tijd van Oosterpark en de eerste seizoenen van de Euroborg.
Maar zoals Ypuh al zegt kom je gefrustreerd thuis en de vrouw met mij!
Vandaar dat ik er de brui heb aangegeven na echt heel veel seizoenen Fc groningen.
Nu moet ik wel toe geven dat ik nu ook gefrustreerd ben door naar Fox sport te kijken!
Maar ook ik hoef er niet meer voor te rijden en druk de rode knop van de afstandsbediening in en ga lekker vissen of met de vrouw naar boven
Nu gebeurd het laatste vaker dan het eerste moet ik bekennen...
Het is inderdaad vervlogen sentiment......maar wat waren het mooie tijden....

Terechte winnaar is Feyenoord. Op alle fronten hebben ze Groningen afgetroefd. Ik vind dat Groninger mak en laf speelde, met name Rusnak vond ik slecht spelen en de 2e helft vond ik Hoesen ook zeer slecht spelen. Aan Feyenoord zijde vond ik Elia gewoon de uitblinker. Enige die ik zijn niveau vond hebben aan de zijde van Groningen was Padt. Verdedigend was het dramatisch bij Groningen en daar maakte Feyenoord gebruik van. Ik als Groningen fan feliciteer hierbij Feyenoord met de verdiende overwinning.

7 augustus 2016 om 15:23

Laf is natuurlijk compleet gelul en onzin,dan moet je de wedstrijd nog maar eens goed bekeken!

Geweldig dit zeg! De lijn wordt lekker doorgetrokken. Feyenoord speelde verzorgd voetbal, zette goed/hoog druk en was (een zwak) Groningen overduidelijk de baas. Vooraf was ik nog erg voorzichtig, omdat we het in Groningen nooit zo goed doen, maar dit is helemaal top.

Jones straalde veel rust uit en keepte verder ook goed. Woudenberg speelde een solide wedstrijd en voetbalde ook lekker mee waar nodig, in tegenstelling tot wat Nelom vaak laat zien. Achterin stond het verder als een huis en viel ook Karsdorp weer positief op. Op het middenveld en voorin was het natuurlijk ook gewoon goed. Ook Toornstra liep lekker te spelen en het was dan ook terecht toen Kuyt eraf ging i.p.v. Toornstra. Berghuis ook lekker ingevallen en liet af en toe al wat van zijn kwaliteiten zien.

Op naar volgende week; FC Twente thuis. Kijken of we ook zo in de Kuip kunnen voetballen!

Fantastisch. En veel geleerd vandaag:
-Jones is beter dan Hansson Jones lekker laten staan.
-Nelom mag nooit meer spelen als woudenberg fit is.
-Botteghin - Kongolo is het beste centrum
-toornstra kan nog steeds prima ballen maar verdient een kans op 10 ipv kuyt.
Goede pot dus gezien, en laten we dan met deze basisopstelling doorgaan de rest van het jaar.

Jones
Karsdorp
Botteghin
Kongolo
Woudenberg
El ahmadi
Toornstra
Vilhena
Berghuis
Jorgensen
Elia

Fantastisch. En veel geleerd vandaag:
-Jones is beter dan Hansson Jones lekker laten staan.
-Nelom mag nooit meer spelen als woudenberg fit is.
-Botteghin - Kongolo is het beste centrum
-toornstra kan nog steeds prima ballen maar verdient een kans op 10 ipv kuyt.
Goede pot dus gezien, en laten we dan met deze basisopstelling doorgaan de rest van het jaar.

Jones
Karsdorp
Botteghin
Kongolo
Woudenberg
El ahmadi
Toornstra
Vilhena
Berghuis
Jorgensen
Elia
7 augustus 2016 om 16:09

Vind het een goede opstelling,maar denk niet dat Gio,dirk eruit haalt om Jens op 10 te zetten. Vind dat trouwens erg jammer,ben fan van Jens,en op de 10 komt hij veel beter tot zijn recht.

Blij dat ik op vakantie ben en daardoor niet in het stadion zat. Ik hoop dat de spelers een straftraining van jewelste krijgen, laat ze maar flink pijn lijden. Verliezen van Feyenoord mag, maar niet op deze manier.

Als Feyenoord had gewild waren er dubbele cijfers gekomen. Wat een drama dit Groningen.
Feyenoord speelde goed. Jörgensen had wat pech in de afronding. Nu dit vasthouden

Tjonge wat een uitslag. Kan ik ook een keer op zondag niet kijken, zul je toch net een verrassende pot missen. Ik wist wel dat Feyenoord aardig voetbal speelde in de voorbereiding; tegen Anderlecht en Valencia erg sterk en 2e helft had Psv het ook heel erg lastig met Feyenoord.

Echter 0-5 bij Groningen uit...dat is wel een uitslag die staat, dat zie ik weinig andere ploegen dit jaar behalen. Psv had het zwaar en won onterecht, ajax maakt het zichzelf nog moeilijk en is nog steeds zoekende, maar Feyenoord liet vandaag wel de beste indruk van dit weekend achter.

Wie weet kunnen ze dit jaar wat stabieler presteren, dan kunnen ze echt serieus bovenin mee gaan doen.

Ik voelde deze bui als Groningen supporter al hangen. Vorig seizoen hebben we met alle geluk van de wereld nog de 7e plaats bemachtigd. De nummers 6 t/m 13 stonden in totaal op 11 punten van elkaar en Groningen pakte op het laatste moment tegen directe concurrenten nog net even de punten die het nodig had om in het linkerrijtje te eindigen. Toen stond al vast dat we in de playoffs tegen clubs als Utrecht en Heracles niets te zoeken hadden.

Verder is er naar mijn mening slecht ingekocht dit jaar (evenals de 3 jaren ervoor). Met de Leeuw, Burnet en Lindgren, alle 3 geen toppers maar behoorden wel tot de betere helft van onze selectie, zijn er een aantal basisspelers transfervrij vertrokken en geen waardige vervangers gehaald. Normaal gesproken zou je jongens als Burnet en de Leeuw niet missen als Groningen zijnde, maar als je nu al geeneens waardige vervangers halen kunt moeten alle alarmbellen toch afgaan in mijn ogen!?

Ik wil niet verwend doen ofzo, maar er loopt op dit moment niemand waarvoor ik naar het stadion kom en ik heb dan ook mijn seizoenskaart niet verlengd (+ het feit dat ik verhuisd ben en voor deze selectie geen 2u enkele reis rijden wil elke 2 weken). Uiteraard zal ik de club blijven steunen, maar ik verwacht nog veel meer wedstrijden als deze met weinig lichtpuntjes die daar tegenover staan. Alle wedstrijden winnen of het linkerrijtje zijn echt geen vereisten, maar ik wil wel gewoon vermaakt worden zonder me te hoeven schamen.

Het was wen geweldige pot van Feyenoord!
Al moet ik ook zeggen dat ze wel heel wat rebound's hadden...
Maar goed dan moet Groningen maar goed staan!

Ben er even klaar mee..al 1.5 jaar zie je dat er wat bij moet.. 1.5 jaar beloven ze van alles. Bla bla.
Je begint de competitie met 3 a 4 spelers die eigenlijk weg moeten ...verhuurd waren aan jupiler clubs...daar niet eens ad bak kwamen.Je beste speler zit in Rio
..bij de olympics...je verdediging is nog steeds niet op orde..nog steeds geen goede vervangers aangetrokken. Iedereen ziet dat het zwaar onder de maat is maar alles wordt maar geaccepteerd.Een blinde had vandaag kunnen zien aankomen dat je voor de bijl ging.Schaamteloos...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren