Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ontevreden Luis Suárez kan transferwens in vervulling laten gaan’

Laatste update:

Inter Miami CF, de club waar David Beckham eigenaar van is, heeft interesse om Luis Suárez in te lijven. De 34-jarige aanvaller van Atlético Madrid heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij graag nog eens in de Verenigde Staten wil voetballen. Inter Miami toonde in het verleden al eens belangstelling voor Suárez, maar de voorkeur van de Uruguayaan ging destijds uit naar een langer verblijf in Europa.

Suárez maakt momenteel een moeilijke periode bij Atlético door. De spits staat inmiddels al acht wedstrijden op rij droog. Zijn laatste doelpunt dateert inmiddels van 7 november, toen hij trefzeker was tegen Valencia (3-3). Het is de langste reeks zonder goals van de aanvaller sinds zijn komst naar Madrid vorig jaar zomer. De laatste keer dat hij negentig minuten mocht blijven staan, scoorde hij tweemaal, op 24 oktober tegen Real Sociedad.

Luis Suárez ontploft nadat hij gewisseld wordt: ‘Gore klootzak’

Luis Suárez was niet blij met zijn wissel tijdens Sevilla - Atlético Madrid.Lees artikel

Volgens Mundo Deportivo wil Inter Miami nu profiteren van de ontevredenheid bij Suárez. De spits werd recent in het LaLiga-duel met Sevilla (2-1 verlies) al na 57 minuten naar de kant gehaald en liet toen zijn emoties de vrije loop. Hij zei daarbij: Pelotudo de mierda, siempre igual, wat zoveel betekent als: 'stomme klootzak, het is altijd hetzelfde met jou'. De Uruguayaan beschikt momenteel over een aflopend contract. Gezien de leeftijd van de aanvaller, 34 jaar, is het beleid van de club om hem slechts een contractverlenging van één jaar aan te bieden, al valt het nog te bezien of dit daadwerkelijk gaat gebeuren.

Voor Atlético is het prolongeren van de landstitel in LaLiga inmiddels nagenoeg onmogelijk. De laatste vier competitiewedstrijden van los Colchoneros gingen allemaal verloren, waardoor de achterstand op koploper Real Madrid inmiddels zeventien punten bedraagt. In de Champions League wist Atlético dankzij een zege op FC Porto (1-3) ternauwernood te overwinteren. In de achtste finales wacht de club een dubbele ontmoeting met Manchester United.

"Twee jaar geleden wilde ik mijn carrière bij Barcelona afsluiten. Nu speel ik bij Atlélico en ben ik hier gelukkig", reageerde Suárez in mei op vragen van magazine Club Del Deportista over zijn toekomst. "Ik wil nog een tijdje doorgaan en op hoog niveau spelen. Zodra het moment aanbreekt, zal ik een besluit nemen over mijn toekomst. Het is heel moeilijk om te voorspellen wat er gaat gebeuren. Ik zou graag in de Verenigde Staten spelen, maar je weet nooit wat er gebeurt."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hahaha perfecte club voor Suarez kunnen ze 442 met Pipita (Higuain) en Suarez spelen heb je 2 dikbetaalde miljonairs op je voorhoede die komen uitbuiken bij je verenging maarja in de MLS kan het ze niks schelen als je maar een grote naam hebt kom je wel naar binnen.

26 december 2021 om 18:45

Ik denk niet dat Suarez het type is dat gaat uitbuiken. Is toch een vrij competitief ingesteld persoon.

Denk dat het inmiddels ook wel een beetje over is met Suárez in Europese competities, want buiten zijn goals heb je eigenlijk gewoon niets meer aan hem en goals maken gaat hem nu ook gewoon moeilijker af.

Vorig seizoen was dat al zo, maar werd dat toch aardig gecamoufleerd doordat Suárez vaak goals maakte op momenten dat het echt nodig was voor Atlético. Dit seizoen heeft hij er ook al meerdere goals inliggen, maar je ziet wel dat het toch wel klaar is voor Suárez.

Zijn contract loopt dus af na dit seizoen bij Atlético en denk niet dat zowel Atlético als Suárez zullen willen verlengen. Dan zou ik het eventuele aanbod van Inter Miami als Suárez-zijnde zeker in overweging nemen: altijd lekker weer, prachtige plek om te wonen, het salaris zal ongetwijfeld niet verkeerd zijn en ben niet echt een volger van Amerikaans-voetbal, maar denk dat het niveau voor Suárez wel een heel stuk makkelijker zal zijn.

Maar Suárez blijft voor mij als Ajacied toch wel mijn grote favoriet die ik mee heb gemaakt bij Ajax. Overigens niet alleen wat hij bij Ajax heeft gepresteerd, maar ook daarna bij Liverpool, FC Barcelona (vanaf seizoen 14-15 tot ongeveer seizoen 17-18 was hij echt heel goed), vorig seizoen bij Atlético (vooral zijn goals dan) en bij het nationale elftal van Uruguay, echt gewoon prachtige prestaties neergezet en mooie prijzen gewonnen in persoonlijk opzicht maar ook in teamverband met o.a. de CL in 2015 met Barcelona, de Copa America met Uruguay in 2011 en de La Liga vorig seizoen met Atlético.

En weet ook nog wel dat hij in zijn periode bij Ajax al een huis in Barcelona had gekocht, omdat het echt gewoon zijn ultieme droom was om ooit voor Barcelona te gaan spelen. Dat is hem uiteindelijk ook gelukt en hij gaat toch zeker de historie van Barcelona in als een van de beste spelers, volgens mij ook op de 3de of 4de plaats van de topscorerslijst van Barcelona en heeft gewoon veel voor ze betekend, ondanks dat hij op een manier is weggegaan die hij niet verdiende.

Dat Barcelona hem niet meer nodig had, kon ik wel begrijpen. Maar de manier waarop ze hem eigenlijk als grofvuil hebben behandeld, is gewoon niet goed. Zeker niet voor een speler die eigenlijk altijd wel voor zal komen in behoorlijk wat lijstjes als je over de historie van Barcelona begint.

Helaas heeft hij natuurlijk wel meerdere bijtincidenten gehad en dat incident met Evra, maar toch blijft hij voor mij de beste speler die ik in het shirt van Ajax heb gezien sinds ik het voetbal volg.

26 december 2021 om 18:50

Tja, dat incident met Evra. Ik denk nog steeds dat dat uit zijn verband is gerukt.

26 december 2021 om 19:43

Op basis van? Het is natuurlijk geen schoolknaap als we eerlijk zijn, hij heeft zich op meerdere gebieden zwaar misdragen in het veld. Al hoop ik het niet, blijft een van mijn favoriete Ajacieden of all times.

26 december 2021 om 22:32

Waarom is het uit zijn verband gerukt? Serieuze vraag he.

28 december 2021 om 02:31

Nou, omdat het woordje wat hij gebruikte iets heel anders betekent dan wat de Engelsen eraan geven. Het is natuurlijk een Uruguayaan, geen Engelsman. En in een verhitte situatie grijpt ie terug op een woordje wat in de Uruguayaanse taal veelvuldig gebruikt wordt, want in zo'n situatie komt de eigen taal toch sneller in je op. Helaas lijkt het veel op een Engels woord wat een negatieve lading heeft en daar is ie voor gestraft. Ik geloof echter niet dat de bedoeling verkeerd was, juist omdat het een verhitte situatie was.

"Het is de langste reeks zonder goals van de aanvaller sinds zijn komst naar Madrid afgelopen zomer."

Uh hij zit er al anderhalf seizoen he. Heeft vorig seizoen gewoon zowat eigenhandig Atleti kampioen van Spanje gemaakt. Algemene voetbalkennis daalt wel heel erg hier zeg.

Betreft dit gerucht, denk dat het wel tijd wordt voor Suarez ja, hij kan het allemaal maar nog amper belopen. Wellicht bij een ander team dat hoog speelt en aanvallend superieur is maar ja welk club gaat die risico nog nemen. Lekker naar de MLS gaan en genieten daar.

26 december 2021 om 21:33

Oke maar eigenhandig? Zegt ook wat over jouw voetbalkennis...

27 december 2021 om 00:32

Hmm, wie scoorde de winnende goal tegen Vallodolid? Juist ja Suarez! Daarmee werden ze kampioen! En wie had 21 goals gemaakt, juist ja Suarez. Hoevaak hij wel niet de winnende maakt afgelopen seizoen. Agh maar jij zal wel een voetbal expert zijn ja uhm.

27 december 2021 om 11:55

Ja als Oblak niet penaltys in de blessure tijd had gepakt, Correa niet op het laatst in Messi veranderde, Gimenez ipv half seizoen heel het seizoen geblesseerd was geweest en Llorente er niet 12 inlegde en 11 assisteerde dan waren we nooit kampioen geworden. Dan heb ik nog niet eens Trippier genoemd die verdedigend een wonder werd, Carrasco die zowel aanvallend als verdedigend de perfecte linkerwingback werd en Koke die Koke is.

Zou jammer zijn als hij naar Amerika heen gaat...

Als ik Ajax was zou ik het ook proberen. het blijft gewoon nog steeds echt een geweldige aanvaller. En in het Ajax spel veel meer tot zijn recht dan hoe Atletico speelt. En Suarez is beter dan Haller

26 december 2021 om 18:58

Haller scoorde dit seizoen al meer dan Suarez in de laatste 5 jaar in de CL volgens mij. Het goede is er allang vanaf. Bij Barcelona was hij kampioen balverlies.

26 december 2021 om 19:03

Haller scoorde toevallig dit jaar veel.. hij heeft nog nooit bij een echte topclub gevoetbald
en Suarez heeft toch 16 doelpunten gemaakt. En vorig seizoen bij Atlético Madrid ook een groot aantal!

Grappig dat nu ineens iedereen helemaal weg loopt met Haller

26 december 2021 om 20:16

Suarez is in de competitie tot vorig seizoen altijd succesvol geweest. In de CL lukte het hem al een tijdje niet meer zo goed. Ik vergelijk niet hun carrieres natuurlijk. Maar Suarez vind ik niet beter voor Ajax nu.

27 december 2021 om 21:04

Betere spits dan die Barca nu heeft, stopt zowel De Jong als Braithwaite onder het gras.

27 december 2021 om 21:20

Ferran Torres scoorde 6 keer in de laatste 8 wedstrijden voor Spanje.

Kom naar Ajax!! Geef die jongen een topslalaris, verkoop haller en win de halve finale CL. Dit is wat je nodig hebt naast Tadic, een geboren winnaar. Marc, als je dit soort berichten leest moet je in actie komen. Dit is de kans kans om echt ver te komen, en aansluitend komen dan de echt grote talenten. Gewoon doen !

26 december 2021 om 20:31

Met of zonder suarez komen er ook wel grote talenten naar ajax. De enigste reden waarom een toptalent niet voor ajax zou tekenen is het nationale podium waar ze op acteren. Internationaal neemt iedereen ze serieus

26 december 2021 om 20:35

Nou ik hoop dat Marc niet mee gaat in je bericht. Geloof mij Suarez is een van mijn favoriete ajax spelers van mijn generatie. Maar hij gaat het niet beter doen als Haller. Plus dat het hele team nu op elkaar ingespeeld is en Suarez toch wel even een ander type spits is als onze grote Franse vriend.

26 december 2021 om 21:02

Ik geloof je niet, hoe graag ik het ook zou willen. De activiteit van Suarez is altijd x10 tov Haller. Ten allen tijden. Daarnaast is hij een gewledig voorbeeld naast Dusan voor de jeugd die aan het opkomen is. Altijd doen zeg ik

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren