Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ongemotiveerde Neymar loog over blessure om PSG-duel te missen’

Laatste update:

Neymar was er afgelopen zaterdag niet bij toen Paris Saint-Germain SCO Angers met 0-5 versloeg. De Braziliaan zou volgens Unai Emery te kampen hebben met een spierblessure. De doktoren stelden volgens de trainer vast dat Neymar beter in Parijs kon blijven, maar Sport claimt dat de aanvaller helemaal niet geblesseerd was, maar simpelweg de motivatie miste om zaterdag in actie te komen.

Neymar sloot zich maandag namelijk in Parijs aan bij de Braziliaanse ploeg. De mannen van bondscoach Tite bereiden zich voor op de wedstrijden tegen Japan (vrijdag in Lille) en Engeland (woensdag in Londen). Alle ogen waren bij de training gericht op Neymar, die gewoon meetrainde. Na afloop zei Rodrigo Lasmar, de dokter van Brazilië, tegenover verschillende media dat er niets aan de hand is met Neymar.

Volgens Sport zocht Neymar naar excuses om niet te hoeven spelen tegen Angers. De recordaankoop van PSG zou het gevoel hebben dat de titelstrijd in de Ligue 1 al beslist is en zou verrast zijn over het lage kwaliteitsgehalte van de tegenstanders in de Franse competitie. Ook zou Neymar de lage bezoekersaantallen in de Franse stadions hekelen.

Sport stelt dat Neymar bewust rust heeft gepakt om met Brazilië goed te presteren, waarbij de aanvaller bij PSG alleen nog maar gemotiveerd is om de Champions League te winnen. Volgens de Spaanse krant is de claim van Franse media dat alles koek en ei is tussen de sterspeler en Emery niet juist. Neymar zou nog steeds niet in de kwaliteiten van de Spanjaard geloven.

Neymar is onmisbaar voor Paris Saint-Germain

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt mij sterk. Je weet met een beetje research dat ligue 1 geen premier league bundesliga of la liga is qua niveau.

7 november 2017 om 21:05

Valt best wel mee, Lyon, Monaco en Marsielle zijn gewoon hele goede ploegen die ook in la Liga of de Bundesliga mee zouden kunnen achter de topploegen. Zoveel sterker zijn ploegen als Valancia, Sevilla,rb Leipzig of Schalke echt niet.

7 november 2017 om 21:15

Neymar mist juist die topploegen als ik dit artikel mag geloven.

7 november 2017 om 21:21

Persoonlijk zou ik een artikel in een Catelaanse krant over Neymar niet zomaar geloven. Objectief gezien zijn er niet zoveel ploegen in Spanje die echt beter zijn dan de Franse top.

7 november 2017 om 23:41

Ik vind Atleti, RMA en Barca sterker dan AS Monaco en alles wat daar achter zit. Het momenteel in bloedvorm verkerende Valencia laat ik dan even buiten beschouwing. Om maar te zwijgen hoeveel meer topploegen er zijn in de Premier League natuurlijk, die dat nu eindelijk weer bewijzen op internationaal niveau.

8 november 2017 om 00:00

RMA wel, dat is de beste club van de wereld maar Atletic speelt dit jaar niet zo geweldig, afgelopen jaar vond ik Monaco echt beter. Valencia is goed bezig maar toch vergelijkbaar met Monaco of Lyon. En in de Bundes liga is het na Bayern ook al snel stukken minder met clubs als RB Leipzig of Schalke,

De PL is anders, daar heb je tegenwoordig heel veel goede ploegen maar er wordt ook compleet anders gevoetbalt, het spel is veel harder, fysieker. Voor een behendige aanvaller is dat echt niet altijd even fijn spelen. Ook vallen ze in de CL vaak tegen.

8 november 2017 om 07:12

Nee niet veel sterker.
Maar wie is de uitdager van psg? Er zit geen dortmund bayern real barcelona atletico tussen.
En al helemaal geen spanning zoals de premier league.

8 november 2017 om 00:42

Neymar is een topspeler met een zeer lage IQ. Na zijn transfer denkt hij alles te kunnen bepalen bij PSG. Met een beetje huiswerk had hij ook kunnen weten in welke competitie en ambiance hij terecht zou komen.

Wat had Neymar dan verwacht, dat de Ligue 1 een en al kwaliteit was? Hij verkast naar een club die al een aantal jaren op rij onbetwist kampioen wordt (met uitzondering van afgelopen seizoen). Dan is het toch niet lastig te voorspellen dat de tegenstand gering is en dat er vergeleken met PSG een gebrek aan kwaliteit is in de competitie, vooral nu Monaco ook nog eens is "leeg gekocht"?!

7 november 2017 om 20:41

Met hun grootste talent nota bene door PSG.

7 november 2017 om 20:44

Ik ben het eens dat het geen PL of PD is, maar de Franse competitie is beter dan jij nu laat blijken. De nummers 10 t/m 20 van de Spaanse of Engelse competitie zijn ook niet zo goed en een stuk minder dan de toppers, net als in Frankrijk. Alleen is de top in Frankrijk dunner.

Verder denk ik vooral dat Neymar een naar persoon is. Natuurlijk, je hoort allerlei geruchten, maar als er zoveel geruchten komen, zal er echt wel een kern van waarheid in zitten.

7 november 2017 om 22:19

Dus jij bent zo iemand die, als je een leugen vaak genoeg verteld, het aanneemt voor de waarheid. Wat dat zijn die geruchten, leugens. Hopelijk heb je dat door..

7 november 2017 om 22:46

Je kan toch moeilijk ontkennen dat er elke keer iets nieuws wordt gemeld? Lekkere dooddoener zo van jou. Als mensen geen enkele blaam treft, dan hoor je nooit zoveel nare geruchten, sterker nog, dan hoor je geen enkel naar gerucht. Bij Neymar stapelen de nare geruchten zich op. Dan kan je bijna alleen maar aannemen dat er echt wel een kern van waarheid in zit hoor. Als je dat niet gelooft, ben je in mijn ogen gewoon erg naïef.

7 november 2017 om 21:14

Hij komt ook van een club die al jaren titels en Cl's wint. Een ploeg die in de competitie ook gewoon tien wedstrijden wint en er eentje gelijk speelt, die het dus nog beter doet dan PSG tot op heden. Denk eerlijk gezegd dat je dit soort onzin berichten uit een Catelaanse krant niet zo serieus moet nemen.

9 van de 10 keer zijn dit onzin berichten alleen ervaring leert wel dat worden er heel veel van dit soort berichten geplaatst er ergens toch ergens iets van waarheid in zit.

7 november 2017 om 20:54

Bron is de Catalaanse sport. Dus kan je niet meer serieus nemen.

7 november 2017 om 21:36

Lol wel toepasselijk dat het een Madrid-fan is die daar dan mensen op gaat wijzen

7 november 2017 om 21:58

Het is wel zo. Ook bijvoorbeeld Marca (een Madrileense krant) of AS zijn onbetrouwbaar, maar dan vaak in het voordeel van Real.

7 november 2017 om 22:09

Nee daar gaat het niet om. Voetbalzone heeft handje van om niet noemen, terwijl ze bij marca wel constant doen. En trouwens marca is landelijke blad in Spanje.

7 november 2017 om 22:23

Landelijk blad met het hoofdkantoor in Madrid, ook in oorsprong een Madrileense krant.

7 november 2017 om 23:43

Telegraaf en AD zijn ook landelijk maar worden ook beschuldigd van een bepaalde voorkeur, vooral vanwege de stad van herkomst (AD Rotterdam, Telegraaf Amsterdam)

7 november 2017 om 22:13

Die waarheid zit er vaak helemaal niet in, veel media verzinnen gewoon hele verhalen gebaseerd op roddels..
hij was geblesseerd en kan nu weer trainen, conclusie: hij heeft blessure gefaked.. dat is gewoon roddelen, geen enkele kern van waarheid

Ik vind Neymar steeds vervelender overkomen, vraag is natuurlijk of de media het bij het juiste eind hebben maar indien ze dat hebben hoop ik dat Neymar snel volwassener gedrag vertoont.

7 november 2017 om 20:54

Bron: Catalaanse krant.

7 november 2017 om 21:48

En als ze dat niet hebben, zou je dan neymar dan minder vervelend vinden?

8 november 2017 om 01:33

Nou, nee dan zou ik hem niet minder vervelend vinden. Dit geval zou wellicht onwaar kunnen zijn, ik geloof echter wel in het waar rook is is vuur principe in dezen. Neymar krijgt heel veel negatieve aandacht de laatste tijd en ik geloof niet dat het alleen maar Catalaanse kranten zijn die boos zijn over zijn vertrek.

Geloof er niets van. Het zijn toch easy doelpunten voor hem.

7 november 2017 om 20:41

Ja, 3 weken terug wou hij de penalty's nog per se nemen om topschutter te worden en nu heeft hij geen zin meer. En alsof hij zich zo hard focust op 2 oefenwedstrijdjes met Brazilië. Zijn voornaamste zorg zal geen blessure oplopen zijn. Dat ze dingen verzinnen, tot daar aan toe, maar hun roddels moeten wel een beetje consequent en rationeel blijven.

7 november 2017 om 21:06

Zoals boven al gemeldt, het is een Catelaanse krant die dit meldt. Het zit kennelijk nog steeds erg diep daar.

Weer pure onzin. Volgens mij is dit ook een Catalaanse krant en sinds hij weg is een beetje natrappen.

7 november 2017 om 21:53

Wel grappig om te zien dat Madridistas Neymar nu wel verdedigen uitgerekend wanneer hij geen Barca speler meer is.

7 november 2017 om 22:33

Of ze hekelen de Catalaanse krant en Neymar zit er toevallig bij.

Is maar hoe je het wil zien.

7 november 2017 om 22:35

Precies, eerst is Neymar het ''verwende achterbakse'' kind die beter is in acteren dan in voetbal. en vernederd hij mensen met zijn trucs. En nu 2017/18 is het de toekomstig Ballon Dor winnaar, is elk negatief woord over hem 1 te veel. Straks gaan ze Messi nog beter vinden als Ronaldo als hij vertrekt naar bijv een man City

On: Natuurlijk jammer dat zo'n speler weg is bij ons, hij was onze toekomst. Het valt te betwijfelen of de berichtgeving 100 procent juist is. Ik hoop dat hij gewoon blijft shinnen bij PSG en op 1 dag de Ballon Dor nog wint.

7 november 2017 om 22:51

Eh ik vond Neymar altijd al heel goed ook al speelde die bij Barcelona dat heeft voor mij niks te maken dat hij nu weg is bij Barca of niet want iedereen ziet wel hoe goed hij is.

10 november 2017 om 07:26

Nope, mocht hem toen niet, en nu nog steeds niet

Het zwart maken van Neymar neemt wel nare vormen aan nu.

Dit lijkt me onzin. Hij gaat niet opzettelijk een wedstrijd missen, ook hij wilt hoog op de scoringslijst komen en dan moet je spelen.

Wat een onzin zeg.
Ik ben de eerste die Neymar een verwende kwal noemt, maar alles word uitvergroot tot helemaal niks.
Het is ook een Catalaanse krant die niet bepaald een hoog petje van de verwende kwal ophebben.

Sinds Neymar gezegd zou hebben dat Bartomeu een lachertje is en dat gedoe met Cavani, is hij een “marked man” geworden.
Elke week verschijnt er een onzin bericht over hem in Sport of Mundodeportivo. Die moeten hem echt hebben. Best wel komisch.
Straks gaan ze zeggen dat hij bewust die rode kaart heeft gepakt om niet te spelen.

7 november 2017 om 22:16

Inderdaad. laten we eerlijk zijn, Barca heeft het dit jaar toch echt net zo makkelijk, zo niet veel makkelijker dan PSG tot op heden. En daarvoor was het in Brazilie toch ook Santos die met kop en schouders erboven uit stak. Neymar speelt al zijn hele leven bij teams die vrij eenvoudig om de titel spelen.

7 november 2017 om 22:37

Als ik het goed heb is Santos wel een beetje in verval geraakt na de transfer van Neymar Jr. Amper wat gewonnen dacht ik (correct me if im wrong)

7 november 2017 om 22:40

Maar in de tijd van Neymar wonnen ze veel inclusief de Copa Libertadores. Was toen een leuk team om naar te kijken. Moet eerlijk zeggen dat ik ze de laatste jaren niet meer zovaak zie spelen dus kan je best weleens gelijk hebben.

7 november 2017 om 23:21

Santos was in de periode voor Neymar al in verval geraakt er werden al lang geen prijzen gewonnen toen Neymar Ganso doorbraken werd de weg weer om hoog gezet. Maar ze waren nooit in die periode een team wie boven iedereen uit stak.

Na het gedoe met het bestuur en Ganso werd de relatie tussen het bestuur en Neymar ook iets minder.
Dat het daarna berg afwaarts ging was te verwachten en lijkt het bestuur nog steeds problemen te hebben om de grote talenten te vreden te houden waardoor ze nog steeds niet staan waar ze kunnen staan.

PSG zal hiermee moeten leren leven. De uitdaging bij PSG ligt voor Neymar hoofdzakelijk in de CL. Kampioen worden wordt daar 'gewoon' gevonden. In Spanje is dat nooit gewoon gezien de dynamiek tussen Barcelona en Real Madrid met een Atletico, Valencia of Sevilla nog op het vinketouw. Allemaal clubs met meerdere Europese prijzen achter hun naam. Daarom is La Liga vermoedelijk veel prikkelender voor Neymar.

Sorry, maar het lijkt een hetze te worden.. Neymar geen zin in wedstrijdbesprekingen en nu niet meer in wedstrijden, geloof er niets van.. die man is gewoon een professional die records wil breken, geen zin in een wedstrijd waarin de kans grootboeken dat hij goals kan maken.. onzin lijkt me

Ach dit is gewoon flauwekul. Varane kreeg tegen Las Palmas ook nog rust wegens een blessure zondag en traint ondertussen ook met het Franse team (tegen de wil van Madrid overigens) maar daar wordt niets over geschreven.

Een Spaanse/catalaanse krant die haar kans om wat stof rond Neymar te doen opwaaien schoon ziet en zo nog eventjes wil natrappen, niks meer dan dat

Whahaha Neymar.. ik geloof niet alle berichten wat er geschreven wordt over hem.. maar geloof best dat het een verwende kreng is..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren