Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Officials komen het veld op; Brazilië - Argentinië definitief gestaakt

Laatste update:

De WK-kwalificatiewedstrijd tussen Brazilië en Argentinië is zondag op bizarre wijze onderbroken. Officials van de Braziliaanse overheid kwamen het veld op en wilden meerdere Argentijnse spelers van het veld verwijderen. Emiliano Martínez, Emiliano Buendia, Cristian Romero en Giovani Lo Celso, allemaal actief in de Premier League, moeten volgens de Braziliaanse gezondheidsautoriteit in quarantaine gaan en mogen daarom niet in actie komen. Ze liepen van het veld en werden gevolgd door hun ploeggenoten. De wedstrijd wordt zondagavond niet meer afgemaakt.

De Braziliaanse ploeg bleef aanvankelijk op het veld en Messi keerde terug, waarna hij gesprekken voerde met Neymar en de Braziliaanse bondscoach Tite. "We zijn al drie dagen in Brazilië. Waarom wachten tot de wedstrijd om ons te vinden?", vroeg Messi zich af. Voor de wedstrijd werd al een inval gedaan in het spelershotel van Argentinië, om de documenten van de spelers te bekijken. De Zuid-Amerikaanse bond CONMEBOL reageerde door een brief te sturen naar de Braziliaanse voetbalbond CBF. De boodschap is dat het viertal 'gewoon' moet kunnen spelen, anders lijdt Brazilië een reglementaire 0-3 nederlaag en gaan de punten naar Argentinië. Martínez, Romero en Lo Celso hadden 'gewoon' een basisplaats in Recife.

Volgens gezondheidsautoriteit Anvisa heeft het viertal tegen de douane gezegd niet recentelijk in een land te zijn geweest dat door de regering van Brazilië met een rode kleurcode wordt aangemerkt, zoals Engeland. Brazilië moet het zondagavond stellen zonder spelers uit de Premier League, omdat de competitieleiding besliste dat spelers uit die competitie in principe niet mogen afreizen naar gebieden met een rode kleurcode op de coronakaart van het Verenigd Koninkrijk. Doelmannen Ederson en Alisson Becker zijn daarom niet inzetbaar, evenals Thiago Silva, Fabinho, Gabriel Jesus en Richarlison.

De reden dat Argentijnse voetballers aanvankelijk wel mochten afreizen naar Brazilië, is dat de Argentijnse voetbalbond een akkoord bereikte met de Premier League: voetballers spelen alleen tegen Venezuela en Brazilië en zullen vóór het duel met Bolivia van donderdagnacht terugvliegen naar Engeland. Op die manier hoeven ze geen speelronde van de Premier League te missen. De Braziliaanse bond wist geen akkoord te bereiken met de Premier League.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een blamage dit 😂😂. Was precies op het juiste moment ingestapt, dit heb ik echt nog nooit meegemaakt. En dit is toch pure intimidatie, pure rivaliteit tussen deze twee landen. Echt bizar. Stiekem hoop ik op een heel zware straf, alhoewel nog net niet uitsluiting, want een wk zonder kan er niet bestaan.

5 september 2021 om 21:26

Iedereen is getest waar gaat dit dan nog over?

5 september 2021 om 21:27

Het testen gaat het niet om. Het gaat om de quarantaine regels rondom Engeland. Brazilië is nu gewoon gefrustreerd en wilt deze spelers weigeren omdat Engeland de Braziliaanse spelers weigerde.

5 september 2021 om 21:28

Testen is een momentopname.

5 september 2021 om 21:29

Heeft niks met testen te maken mensen. Zie een eerder artikel op VZ met de hele uitleg.

5 september 2021 om 21:30

Het gaat om de quarantaine regels in Brazilië heeft niets met frustratie te maken..

5 september 2021 om 21:42

Brazilie wilde ook met spelers uit PL spelen. Ze zouden hun eigen spelers echt niet in quarantaine zetten. Er is ook een hele copa en daar voorafgaand een wk kwalificatiereeks gehouden met meerdere spelers uit PL, zonder dat iemand in quarantainne is gegaan. Is vreemd dat je midden in de wedstrijd je spelers die al 3 dagen in land zijn wilt uitzetten.

5 september 2021 om 21:49

Heeft m.i. juist alles met frustratie te maken. Waarom nu ineens op het veld ingrijpen? En niet bij de ingang van het stadion, in de kleedkamer of weet ik veel waar? Nee, juist wanneer iedereen al in zn voetbal outfit op het veld staat, zijn echt een stel clowns bij elkaar.

5 september 2021 om 22:13

Ze hadden eerder in het hotel al een inval gedaan en aangegeven dat de 4 in overtreding waren. Argentinië lapte het aan de laars en besloot toch met de 4 naar het stadion te gaan.

5 september 2021 om 22:13

Ik dacht dat Brazilië een president had die van mening was dat corona niet bestaat. Vreemd dan dat er zo moeilijk wordt gedaan over argentijnse voetballers die in een land spelen waar het blijkbaar wel bestaat..

5 september 2021 om 22:19

Argentinië is al 3 dagen in Brazilië toen was die regel nog niet bekend en opeens de dag van de wedstrijd wel , en ze hebben toestemming van de bond dat ze mee mochten doen dus waarom zouden ze die spelers niet meenemen?

5 september 2021 om 22:35

De Braziliaanse gezondheidsdienst meldde onregelmatigheden in de quarantaine van Argentijnse spelers en bracht hen op de hoogte.Argentinië hield zich niet aan de regels en plaatste alle spelers op het veld, de federale politie van Brazilië betrad het veld en greep in op het spel.

5 september 2021 om 23:40

Kelsb01, zie je dit de hele tijd verdedigen, maar het veld op komen is een staaltje machtsvertoon. Je had drie dagen om ze terug te sturen, vandaag was er nb nog een inval en laat je het gaan en nu doe je het op het veld??? Dit heeft niks met de quarantaine regels te maken, dit is een portie intimidatie, frustratie, misplaatst machtsvertoon en weet ik veel wat. Desnoods doe je het in de catacomben, na de wedstrijd of eat dan ook. Dit is een sneue bende, op het veld stromen om die spelers weg te halen, live op tv voor miljoenen toeschouwers. Nogmaals, te sneu voor woorden

Lo Celso speelt niet in de premier league Voetbalzone…..

5 september 2021 om 21:26

Waar speelt Tottenham dan?

5 september 2021 om 21:42

Links op de bank neef

5 september 2021 om 22:18

Wat leuk dat je familie treft op dit forum.

5 september 2021 om 23:41

Oh, in de Super League 🤔

5 september 2021 om 21:26

Volgens mij speelt Lo Celso bij Tottenham…

5 september 2021 om 21:28

Uhhh jawel haha!

5 september 2021 om 21:28

Waar dan?

5 september 2021 om 21:29

Klopt tottenham speelt in dr asian league

5 september 2021 om 21:34

Waar dacht jij dan?

5 september 2021 om 21:36

In de verwarring met Erik Lamela zeker?

Wordt een reglementaire 0-3 dus. Argentinië heeft gewoon een akkoord via de CONMEBOL met de PL.

5 september 2021 om 21:31

De Conmebol heeft alleen geen inspraak in de Braziliaanse wet- en regelgeving.

5 september 2021 om 21:35

Ja sorry verkeerd gezegd. Nog steeds is het lachwekkend. Deze wedstrijd staat al MAANDEN gepland. Ga je in de 10e minuut invallen. Ff serieus man.

5 september 2021 om 21:43

Nee dat begrijpen we maar het feit dat vanuit de organisatie wordt gezegd ze mogen spelen anders lijdt Brazillië een 3-0 nederlaag is ook heel duidelijk. daarnaast is het niet Argentinië hun probleem, denk vooral dat dit veel eerder getackeld had moeten worden maar net als met de Corona is dit ook weer heel laks en laat aangepakt in Brazillië

5 september 2021 om 21:49

De corona regels zijn alleen niet 10 maanden hetzelfde.. Argentinië had ook ervoor kunnen kiezen die 4 spelers niet in te zetten..

5 september 2021 om 21:51

Waarom zouden ze dat doen als ze toestemming hebben van de bond om ze te laten spelen 3 van de 4 zijn ook nog basisspeler ze hebben groot gelijk om ze erin te zetten

5 september 2021 om 21:53

En de copa was ook in Brazilië met diezelfde spelers nog niet zolang geleden

5 september 2021 om 21:54

Argentinië is al 3 dagen in Brazilië, het is al meer dan een week bekend dat Argentinië met spelers uit de PL komt, anderhalve maand geleden was de Copa met genoeg spelers uit de PL. Allemaal zaken die Brazilië en hun autoriteiten al lang wisten en of toestonden. Daarnaast is er ook duidelijk gecommuniceerd dat Argentinië moet worden toegelaten of dat er anders een 0/3 volgt. Dus Brazilië heeft genoeg kansen gehad om dit te voorkomen. Maar dan nu heel stoer tijdens de wedstrijd binnen stappen, is echt te treurig voor woorden

5 september 2021 om 22:07

Omdat de bond niet de Braziliaanse regering is.

5 september 2021 om 22:08

Omdat de bond niet de regels van een land bepaald. Ze hadden dan ook afspraken moeten maken met de braziliaanse overheid. Wel een rare situatie dit. Ik weet de regels van en naar brazilië niet, maar staat engeland daar op rood? Of is het omdat de eigen spelers vandaar mochteb komen?

5 september 2021 om 22:09

Dan had de regering de spelers moeten weigeren toen ze het land binnen kwamen en niet 3 dagen later midden in een wedstrijd

5 september 2021 om 22:16

@zico: Dat schijnt moeilijk te begrijpen te zijn voor sommigen.

5 september 2021 om 22:59

de Argentijnen logen toen ze de papieren invulden, de gezondheidsagenten gingen naar het hotel en zeiden dat de spelers in quarantaine moesten.
Maar ze hebben niet geluisterd en zijn gewoon na de wedstrijd gegaan.

6 september 2021 om 00:09

Dat is niet het probleem van argentinie. Dan moet brazilie voor deze thuiswedstrijd maar een ander land kiezen.

6 september 2021 om 08:49

Corrupt is dit, ik kan er niets anders van maken.

Wanneer gaan we is een keer normaal doen met z’n alle? Lompe gedoe rondom Corona. Hier ook 70.000 man bij F1 en 2/3 stadions. Overal kromme regels in de wereld wat betreft Corona. Al maandenlang 2500 besmettingen en 200 op de IC, de rek is eruit. Normaal doen en alles openen

5 september 2021 om 21:27

Makkelijk gezegd. Nou weet ik niet precies hoe de situatie in Brazilie is maar ik kan me voorstellen dat het daar stukken erger is dan hier. En ook met minder gevaccineerden

5 september 2021 om 21:34

Heb het even opgezocht. Brazilie heeft bijna 600.000 doden en maar 30 procent gevaccineerd. Logisch dat ze voorzichtiger zijn en geen idee waarom je dat met Nederland vergelijkt

5 september 2021 om 21:36

Idd, reactie van Lerfr12 slaat nergens op

5 september 2021 om 21:45

Dit is ook direct het probleem, het land is laks en traag, zelfde met dit soort problemen die veel eerder getackeld hadden kunnen en moeten worden, gewoon weigeren om het land binnen te komen maar alles gebeurd weer op hun tempo en hun manier, is ook een van de redenen dat het zo traag gaat met alle vaccinaties

5 september 2021 om 21:54

Hoezo niet? hij zegt weinig vekreerds.

5 september 2021 om 22:00

@eric Hahah dit is de meest Nederlandse reactie ooit misschien.. Andere landen zijn laks, traag en lui terwijl je vergeet dat wij alle vaccins hebben ingepikt

5 september 2021 om 22:03

Dat het in NL stabiliseert hoeft niets over de cijfers wereldwijd te zeggen. Die vergelijking slaat dus nergens op?!

5 september 2021 om 22:10

@soshuhsz

Ingepikt?? je bedoeld ze waren er eerder bij?? Of hebben ze die vacciens echt gejat van Brazillië???

5 september 2021 om 22:13

Sosuhsz

Je kent trouwens de president van Brazillië die niet gelooft in Corona?? je zegt ingepikt misschien heeft hij ze wel verkocht aan Nederland, en dan roepen dat wij ze inpikken, gekker moet het niet worden, ofja onwetender moet het niet worden.

5 september 2021 om 22:22

Op 214 miljoen mensen, dat is dus echt minimaal

5 september 2021 om 22:38

Brazilië is altijd een referentie geweest op het gebied van vaccinatie, ondanks de onophoudelijke toespraak van de president om de corona te ontkennen. Brazilië heeft een groot deel van de bevolking gevaccineerd met de eerste dosis en de tweede vordert langzaam.

6 september 2021 om 00:42

@libardo

Jij vindt 600.000 doden op 214.000.000 inwoners minimaal?
Dat zou neerkomen op 47.000 doden in Nederland! Vind je dat ook minimaal?

6 september 2021 om 00:55

In bijna 2 jaar, is normaal toch? Dat er mensen sterven... Afgelopen jaar in nl ondeesterfye, ondanks het o zo dodelijke covid

6 september 2021 om 00:58

Als je het hebt over zulke grote getallen mag je het niet meer beschouwen als een statistiek.. Vertel maar aan de miljoenen familieleden, zoons, dochters, ouders die hier mensen aan hebben verloren: 'Oh het was maar een halve procent das toch niks'

5 september 2021 om 21:32

Maandenlang 2500? Toevallig even dat weekje gemist waar iedereen kon zien hoe snel het kan gaan?

5 september 2021 om 21:36

Check elke dag de cijfers op Corona dashboard. Telkens rond de 2500. Soms iets minder of meer. Corona gaat toch nooit meer weg dus lekker normaal doen

5 september 2021 om 21:44

Ja, maar dat Corona niet meer weg gaat, betekent niet dat we nu alles open moeten gooien. Dan kunnen de ziekenhuisopnames alsnog flink stijgen en kunnen er onnodig mensen overlijden. Ook kunnen er nieuwe, meer gevaarlijke mutaties ontstaan. Ik ga niet zeggen dat alles open, alles dicht of welke tussenweg dan ook de juiste is, maar laten we wel met wat beleid de keuzes maken.

5 september 2021 om 22:00

Voor corona er was was het in griepseizoen ook al het geval, dat er flinke ziekenhuis opnames waren, toen werd er niet zo paniekerig gedaan als dat nou is.

5 september 2021 om 22:05

In NL wordt helemaal niet paniekerig gedaan en mag/kan bijna alles weer. Landen als Brazilie, waar een half jr geleden de doden nog buiten op straat lagen en ze een vaccinatiegraag van 30% hebben, hebben misschien iets meer reden tot zorg?? Dat vergelijken met een griepseizoen is wel een beetje (enorm) achterhaald argument..

5 september 2021 om 22:17

Doden op straat? Klets niet uit je nek. Ik zit zelf in Colombia. Hier liggen de doden ook op straat volgens de nos. Volgens mijn directe waarneming is er he-le-maal niks aan de hand.

5 september 2021 om 22:20

Dan kunnen beter de mensen die bang zijn om een virus op te lopen zichzelf beschermen door zich op te sluiten, en niet buiten te Komen.

5 september 2021 om 22:30

@libardo dat noemen ze anecdotal evidence. Colombia is gigantisch groot. zoals jij zegt: in je directe waarneming zie je het niet. Maar als je al in een gigantische stad als Bogota zit met 8 miljoen mensen, kun jij dan overal kijken? Dacht het niet he. Of rijdt jij elke dag door elke straat om het ff waar te nemen? Dacht het ook niet he. Komt nog eens bij dat in die landen het registreren van alles niet op het meest nauwkeurige niveau is, dus wie weet wat de echte cijfers zijn.

5 september 2021 om 22:34

@Lerft12
Je vergeet zeker even de piek na het drama van dansen met janssen? Toen waren het er bijna elke dag 2 weken lang tussen de 7000 tot 8000 per dag en dat was nog half juli tot begin augustus. Die 200 op de IC naast de gewone patiënten op de IC, dus ongeveer 500 patiënten op de IC. Ach ja dat is maar zorgpersoneel die er nee te maken hebben alleen hebben zij er al 1,5 jaar ermee te maken. Denk na voordat je wat zegt. Of anders ga even 2 weken meelopen op een verpleegafdelingen😡

5 september 2021 om 23:59

Ik heb inderdaad meer kennissen in Bogota en Cali als hier. Exact de zelfde waarnemingen. Werk jij voor de nos of zo? Met je dacht het niet he .. 😂

6 september 2021 om 00:13

Het was toch een griepje volgens Bolsonaro🤣🤣

6 september 2021 om 00:24

Dat is goed, en ik ga 2 weken meelopen bij de bakker, en 2 weken meelopen bij de schilder, en 2 weken bij de brandweer. Je opmerking raakt Kant noch Wal....

6 september 2021 om 06:19

Dat probeerde men per 1 juli ook. We weten toch allemaal nog wat daar het gevolg van was???

5 september 2021 om 21:33

Dus als de regels in alle landen gelijk waren geweest had je het wel begrepen, maar omdat de regels in landen verschillen is het lomp gedoe en moet alles maar kunnen? De regels over en straffen voor seks met minderjarigen is ook niet gelijk wereldwijd, moeten we dat ook maar overal toestaan? Hetzelfde geldt voor moord, ook dat maar laten gaan? Belastingen zijn overal anders, waarom betalen we dat nog? Afschaffen... Nee, zo werkt het niet. Er is verschil tussen landen en we moeten ons gewoon aan de geldende maatregelen houden.

5 september 2021 om 21:48

Wacht maar paar weken af wat de cijfers dan zijn met het door laten gaan van de F1 want dat krijgt nog we een staartje.

Al hoop ik het niet.

5 september 2021 om 21:59

Inderdaad Lerfr12. Door Hugo de Jonge zitten we nu semi gevangenisstaat, waarbij we straks toe gaan werken naar een vaccinatieplicht om ergens heen te mogen. Je hebt helemaal gelijk dat we alles open moeten gooien. We doen in Nederland veel te hysterisch over een griepje met wat zwaardere klachten. Uit de Eredivisie wedstrijden van dit seizoen kwamen ook nauwelijks besmettingen. Heb weer echt genoten van de thuiswedstrijden van Ajax tegen Leeds, Ajax, NEC en Vitesse. 90 minuten lang weer gezongen voor onze club uit Amsterdam!!

5 september 2021 om 22:08

Stel je niet zo aan zeg! Een semi gevangenisstaat??? Vertel es wat je allemaal niet mag in NL momenteel dan?

5 september 2021 om 22:17

Doe je deugkleppen af en zie waar het heen gaat..

5 september 2021 om 22:20

Dat lijkt me niet echt antwoord op de vraag..

5 september 2021 om 22:30

@ Drl80 - wat zijn "deugkleppen"? En waar gaat het dan heen, verlicht ons alsjeblieft als je alles zo goed weet. Want wat ik lees, is de tekst van een 'wakkere' jongen die "deugen" vies vindt en liever in zijn "eigen realiteit" met "eigen, alternatieve feiten" leeft. En sinds wanneer is er iets mis met 'deugen'? Wie bepaalt dat trouwens? Jij met je complottheorie?

5 september 2021 om 22:42

Ach, DRL80 woont in een land die letterlijk aan de top van de welvaart staat, waar er sprake is van een ongelofelijke vrijheid en waar jan modaal bij de 3% rijkste mensen ter wereld hoort. Nu zijn er wat tijdelijke maatregelen en is het land direct een gevangenisstaat. Een simpele en impulsieve gedachte, maar een ongefundeerde mening. Zeker in vergelijking met de echte bananenrepublieken.

5 september 2021 om 23:33

@oenieboy - even onder ons, maar denk jij dat Drl80 ook gelooft dat het betreffende land op een platte aarde ligt? En dat wij allemaal onze "deugkleppen" af moeten zetten als we denken dat de aarde rond is? #justaskingforafriend

5 september 2021 om 22:38

Normaal doen? Er zijn wel 4,25 miljoen mensen dood op een populatie van 8 miljard na 1,5 jaar.

Trump had wel een punt dat als hij zou verliezen dat corona misbruikt zou worden. Dit is eigenlijk wat je al een tijdje ziet gebeuren. Mensen die vinden dat ze de vrijheid van een ander kunnen belemmeren om een onzichtbaar griepje na meer dan een jaar lockdowns en propaganda zoals ic opnames en besmetting cijfers zonder enige nuance.

Je kan dan wel alles open gooien maar iedereen raakt dan weer in paniek als er een paar besmet raken zoals toen de clubs open gingen. De media zullen ervan smullen want zij hebben ook clickbait nodig om centjes te verdienen.

Ik lees op twitter dat Brazilie expres zo vasthoudt hieraan omdat kort hiervoor Brazilie 9 basis spelers moest afstaan in een volleybal clash tussen Brazilie en Argentinie, Argentinie zou toen hebben vast gehouden dat de 9 spelers er ivm corona uit moesten.. Dit verklaard wel waarom ze zo extreem reageren door het veld op te gaan.. Terecht wil ik het niet noemen maar je krijgt er wel een context bij.

5 september 2021 om 21:28

Maar ze hadden het vanmiddag ook al geprobeerd en toen waren ze eruit gekomen met elkaar. Waarom dan nu weer?

5 september 2021 om 21:28

Ik zelf dacht dat het wellicht te maken had met de wedstrijd tussen Boca Juniors - A. Mineiro waarin het flink uit de hand liep met traangas etc.

5 september 2021 om 22:44

De wedstrijd waarin boca juniors zwaar werd bestolen door de scheidsrechter uit colombia die een zuiver doelpunt van boca afkeurde in ruil voor geld. Deze scheidsrechter werd vervolgens geschorst door de zuid amerikaanse voetbalbond.

6 september 2021 om 00:05

En ik hoorde juist weer dat de Braziliaanse autoriteiten de betreffende spelers van tevoren nadrukkelijk hebben gewaarschuwd dat ze in quarantaine moesten en niet mochten spelen. De Argentijnse bondscoach en de betreffende spelers hadden er schijt aan en zijn gewoon het veld opgestapt om te spelen terwijl ze volgens de Braziliaanse wetgeving in quarantaine moesten na aankomst binnen zoveel dagen uit Engels grondgebied. Dat het Brazilië tegen Argentinië is is dan extra olie op het vuur denk ik.

Heel jammer dat de wedstrijd is afgelopen, en wat een blamage zeg..

Wat is dit dan weer voor trieste zooi van de Braziliaanse Bond? En vervolgens raar opkijken dat je de wedstrijd met 0-3 verliest...

5 september 2021 om 21:27

Het gaat niet om de bond maar om een overheidsinstantie. Deze mensen doen gewoon hun werk en dat snap ik ergens ook wel, echter had dit wel wat tactisch gekund. Laat die mensen dan gewoon 1,5 uur voetballen om ze vervolgens dan mee te nemen.

5 september 2021 om 21:32

Dit is echt belachelijk, tijdens de Copa verbleef Argentinië gewoon in Buenos Aires tussen wedstrijden door en toen kon het allemaal wel. Nu doet Brazilië op eens de gekste dingen uit pure frustratie over het niet kunnen beschikken over PL spelers. De AFA heeft een deal gesloten en de Braziliaanse bond niet, zo simpel is het

5 september 2021 om 22:41

Voetbalakkoord wordt niet opgelegd aan de federale en gezondheidswetten van een land, de Braziliaanse autoriteiten hebben gelijk, en de Argentijnse en Braziliaanse confederaties zijn zielig

Die spelers waren er nu toch al, dan kun je ze toch net zo goed die wedstrijd af laten maken om ze vervolgens dan mee te nemen?

5 september 2021 om 22:25



Die spelers waren er al, nadat het hen nadrukkelijk duidelijk is gemaakt dat ze op het moment niet gewenst zijn in het land. Niemand staat boven de wet, voetballers ook niet. Regels overtreden betekent gestraft worden. Als je ze ná de match pakt, is er geen realistische straf meer over: al deze lui hebben genoeg kapitaal om welke quarantaine zo prettig mogelijk te maken, of anderzijds te ontlopen. Dus pakken waar je ze pakken kan.

Los ervan of de corona-regels ter plekke proportioneel zijn of niet. Gaat er gewoon om dat mensen zich niet boven de regels moeten wanen.

5 september 2021 om 23:36

En als je niet gewenst bent in een land laten ze je lekker met rust om dan toch nog naar het stadium waar die ook is te kunnen gaan? Niet de ongwenste mensen escorteren naar het vliegveld of bureau? Nee joh,blijf maar lekker in het hotel en we zien het later wel 😂😂😂

Haha gênant zeg. Werkelijk waar, hoe krijgen ze het weer voor elkaar.

Haha ook echt tijdens decwedstrijd. Wat een theater maken die Brazilianen ervan zeg. Bolsonaro zal wel woedend zijn.

Het moet allemaal weer op de dramatische manier gaan. Tijdens de wedstrijd. Terwijl er zat ruimte was om de pot te verplaatsen, maar dat doen ze weer niet. Reglementaire overwinning voor Argentinië, zij hebben zich aan de regels van de comnebol gehouden.

6 september 2021 om 00:08

Wel aan de regels van de Conmebol maar niet aan de regels van het land Brazilië. Ze waren verplicht om in quarantaine te gaan. Daar heeft een Conmebol niets over te zeggen, dat zijn regels in een land. Als je in Brazilië aankomt en je bent binnen zoveel dagen nog in Engeland geweest, dan moet je in quarantaine. Dat moeten jij en ik of Jantje met de pet (of Juanito, Jorge of Joao) direct na aankomst in Brazilië ook dus ook een voetballer die daar recent nog is geweest. Dat zijn gewoon landsregels. Brazilië bepaald dat en een voetbalbond heeft daar niets over te zeggen.

Eerst dat hele gedoe met Marokko in Guinea en nu dit. Voetbal is oorlog, Johan Cruyff had het goed gezien.

5 september 2021 om 21:38

Die was niet van Cruyff. Wel van Michels

5 september 2021 om 22:17

Dat was Michels. Cruyff is van de uitspraak: “Ajax is een prachtige club, maar mijn hart gaat sneller kloppen van fc Den Bosch”

Dit is toch allemaal eenvoudig op te lossen. Als Argentinie gewoon van het veld lopen en 3-0 winnen. Brazilie wist dat het zo zou gaan als ze zouden doorzetten, dan nu niet gaan huilen.

Wat een slechte zaak van de bond van Brazilië, zouden een voorbeeld kunnen aannemen hoe de Argentijnse bond het wel heeft kunnen regelen.

Hugo zou trots op deze chaos zijn! Wat een prachtige plaatjes geeft dit.

Vraag me af of die mensen ook wel is in de favela naar binnen lopen om te kijken of de regels daar wel gehandhaafd worden. Vind het een beetje triest maar aan de andere kant laat het ook wel zien dat er geen onderscheid gemaakt word tussen "normale" mensen en de voetballertjes die overal boven staan. Ze wisten van te voren ook dat die regels er waren en buiten de PL lopen genoeg goede Argentijnse voetballers.

Gelukkig waren ze er op tijd bij. Stel je voor dat ze de overige 83 minuten hadden uitgespeeld. Dan waren gevolgen niet te overzien.

Hoe slim van die Brazilianen, ze hopen dat de wedstrijd later word gespeeld en dat de spelers uit PL er dan bij kunnen zijn.

Even sirieus, dit is toch zielig en schijnheilig, ik zeg Argentinië 0-3 winst

De grootste corona criticaster ter wereld staat daar aan het roer en dan krijg je nu een soort van corona regels wat gehandhaafd moet worden.

Wat een blamage ......

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren