Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of Marsman Onana kan vervangen? Hij bewijst dat hij topclubwaardig is’

Laatste update:

Nick Marsman is de afgelopen maanden in de afwezigheid van Justin Bijlow de eerste doelman bij Feyenoord. De dertigjarige doelman is bij de Rotterdammers in het bezit van een aflopend contract en liet doorschemeren dat hij nog niet weet of hij deze verbintenis gaat verlengen. Ed de Goeij begrijpt dat Marsman wekelijks wil gaan spelen en noemt hem in gesprek met het Algemeen Dagblad zelfs als de eventuele opvolger van André Onana bij Ajax.

“Hij begon aarzelend, maar inmiddels doet die jongen het uitstekend. Al kan dit natuurlijk niet los worden gezien van de aanwezigheid van Malacia, Geertruida, Senesi en Spajic. Elke keeper zou dat soort spelers voor zich wensen”, zo geeft De Goeij te kennen. De oud-doelman van Sparta Rotterdam, Feyenoord, Chelsea, Stoke City en Oranje vindt het ‘lastig’ of Justin Bijlow direct weer de voorkeur boven Marsman moet krijgen zodra hij terug is van zijn voetblessure, die hem al sinds eind oktober aan de kant houdt.

“Kijk, ik weet niet wat de afspraken zijn bij Feyenoord. Als tegen Bijlow is gezegd dat hij de onbetwiste nummer één is, dan is het logisch dat hij de plek van Marsman weer inneemt. Maar kijk je puur naar hoe Marsman presteert, dan is er geen aanleiding om hem eruit te halen”, stelt de 31-voudig Oranje-international. Marsman, die dit seizoen voorlopig vijftien wedstrijden speelde en een goede indruk maakt, is bij Feyenoord momenteel in het bezit van een aflopend contract.

“Ik snap dat een keeper van dertig wekelijks wil spelen. En als dit niet bij Feyenoord kan, vind ik het logisch dat hij verder kijkt”, zegt de Goeij. Marsman speelde eerder voor FC Twente, Go Ahead Eagles en FC Utrecht. “Kijk, Remko Pasveer doet het dit seizoen uitstekend bij Vitesse. Maar hij is ook al 37 jaar, hè. Wie weet zoeken ze in Arnhem nog wel een eerste doelman. En wat gebeurt er met André Onana bij Ajax? Of Marsman hem zou kunnen vervangen in Amsterdam? Hij bewijst bij Feyenoord in elk geval dat hij topclubwaardig is.”

Zie jij Nick Marsman naar Ajax vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga er vanuit dat Marc met wat beters gaat komen dan de wisselbeker van Feyenoord haha. Doet het prima hoor maar kom op zeg, wat een onzin.

22 januari 2021 om 14:06

Onana heeft een hele lekkere voortzetting dat heeft Marsman niet. Als Marsman onder druk een bal speelt gaat hij vaak richting of over de zijlijn. Onana trapt deze ballen altijd heerlijk weg.

Keepend is op dit Marsman echt wel goed alleen wat moet Ajax met een keeper van 30 als eerste keeper? Niks toch.

22 januari 2021 om 14:12

Nou.. de laatste weken zijn de trappen van Onana wel iets minder goed haha

22 januari 2021 om 16:15

Onana trapte tegen Feyenoord ook een paar ballen over de zijlijn.
Deed dan een klassieke ''kijk naar de grond'' alsof het veld oneven is ofzo haha.
Maar ja , eens Marsman kan niet mee voetballen... persoonlijk maakt mij dat totaal niet uit als ie maar de ballen tegenhoudt.

22 januari 2021 om 14:10

Keeper van Twente, Drommels, wordt overal geneomd als opvolger van Onana.

22 januari 2021 om 14:22

Drommels drommels drommels😉.

22 januari 2021 om 14:44

En terecht! Drommels ontwikkeld zich fantastische heeft een heerlijke trap en kan goed mee voetballen.

De ideale vervanger mocht Onana weg gaan.
Daarnaast hebben we ook scherpen nog,persoonlijk vind ik hem nog niet goed genoeg voor de basis maar we gaan zien hoe hij zich zal gaan ontwikkelen

Tot zijn 27e een grabbelaar.. nu deze teksten.. het kan verkeren.

22 januari 2021 om 13:59

Werd hij een of twee maand geleden niet nog bespot als die gele kanarie? Hij doet het nu wel echt dik prima trouwens... Als hij zo doorgaat en er is geen plek meer bij Feyenoord mag hij ook wel terug komen naar Twente als Drommel vertrekt.

22 januari 2021 om 14:14

Hij is natuurlijk niet voor niets tweede doelman. Bij FC Utrecht bleef hij de bank warm houden en bij Feyenoord kreeg een 21-jarige doelman de voorkeur. Nu is Bijlow wel getalenteerd, maar ik denk dat je wel snapt wat ik bedoel. Als tweede doelman kan het vaak ook alleen maar meevallen. Ik denk dat je snel de oude Marsman weer ziet bij een ploeg die meer doelpogingen moet incasseren.

22 januari 2021 om 20:48

Bij go ahead deed hij het anders prima...

ik heb De Goeij hoog zitten maar dit gaat me wel weer iets te ver. Marsman heeft het goed gedaan als stand in maar is natuurlijk nog steeds geen hoogvlieger en verre van Onana niveau

22 januari 2021 om 15:14

Hij is zeker topclub waardig, maar niet zo goed als Onano. Vind een club als AZ echt een mooie stap omhoog voor deze man.

22 januari 2021 om 15:56

bij AZ zou hij idd wel passen denk ik. hij heeft het dit seizoen verbazingwekkend goed gedaan, maar je moet altijd afwachten of hij dit over een langere periode structureel kan laten zien want voorheen was het vaak toch een twijfelachtige keeper

ik heb hier even hard op om gelachen..
ed de goeij is dus niet echt serieus te nemen..
Marsman een degelijke keeper maar absoluut niet het niveau wat je als top club aan moet trekken.

Van een Ajax keeper wordt veel meer verwacht dan enkel een bal tegen houden. Voetballende kwaliteiten behoren ook tot de eisen van een Ajax keeper. Daarin vind ik Marsman erg onrustig ogen. Verder is Marsman absoluut niet een keeper die Ajax naar het gewenste CL niveau kan loodsen. Marsman doet het nu leuk bij Feyenoord en ik zie hem voor menig Eredivisionist van waarde kunnen zijn. FC Groningen misschien als opvolger van Padt?

22 januari 2021 om 14:18

Ik denk dan ook dat Ajax voor Drommel gaat als ze een relatief jonge Nederlander willen. Hij is redelijk goedkoop (denk ik) en is nog in ontwikkeling. Ik denk namelijk niet dat ze in Scherpen en Kotarski op korte termijn een eerste doelman zien. Het zal dan Drommel, Cillessen of een buitenlandse doelman worden.

Onana is toch overhyped. Het is geen slechte keeper maar ook geen topkeeper. Hij was de laatste wedstrijd goed bezig maar sinds Liverpool heeft hij laten zien dat het geen topkeeper is.

22 januari 2021 om 14:11

Vandaar Ajax eerste staat met slecht 13 goals tegen. Of zou dat dan toch komen door het duo Schuurs en Blind?

22 januari 2021 om 17:58

Je merkt het niet omdat Ajax een goeie ploeg heeft.

22 januari 2021 om 14:11

Oh, oke. Omdat hij tegen Liverpool een fout maakt, is het geen topkeeper meer? Het was een grote fout, dat zeker. Maar topkeepers maken ook fouten. Overhyped? Wellicht een beetje wanneer hij met de beste keepers ter wereld vergeleken wordt, maar hij zit zeker wel in de top 20.

22 januari 2021 om 17:55

Sinds. Sinds Liverpool heeft hij te veel fouten. Je merkt het niet omdat Ajax een goeie ploeg heeft

22 januari 2021 om 14:11

ik zou toch iets vaker naar Ajax kijken als ik jou was..
Onana pakte notabene tegen Feyenoord en Psv dus danig belanrijke ballen dat hij persoonlijk de drie punten heeft binnen gehaald.

22 januari 2021 om 17:58

Ik kijk naar Ajax. Daarom merk ik op dat Ajax gewoon een enorm goeie ploeg heeft. Daar profiteert Onana van. En inderdaad. Tegen Feyenoord was hij inderdaad goed

22 januari 2021 om 14:21

Een topkeeper speelt ook niet in de Eredivisie. Verder is hij niet zozeer overhyped. Hij was fenomenaal in de succesvolle Champions League campagne (buiten z'n wedstrijd tegen Tottenham) en in de Eredivisie dat seizoen en ook het seizoen erna was hij goed en stabiel. Dit jaar laat hij minder opvallende dingen zien, maar een doelman van Ajax hoort ook niet op te vallen. Onana is nog steeds slechts 24 jaar, dus ik denk wel dat hij uiteindelijk een topkeeper wordt.

22 januari 2021 om 18:00

Dat klopt. Voor eredivisie begrippen is hij goed. Maar ik hoor te vaak op deze site dat hij bij de 'absolute top' hoort

Hahahaha, oh my.. dat iemand dit nog durft te roepen. This made my day. Topclubwaardig? Hij heeft nooit bij een topclub gespeeld! Aan het begin van het seizoen stonden ze in Rotterdam nog vol angst toen Bijlow (alweer) geblesseerd was, moest je met Marsman Europa in. Opvolger van Onana? Marsman en Onana zou je niet eens met elkaar mogen vergelijken. Toegegeven, hij staat nu beter te keepen dan een half jaar terug. Maar om het nou een hele goede keeper te noemen..

Haha ik dacht echt dat dit een grap was. Hij bewijst een goede tweede keeper te zijn en is tot ieders verbazing heel stabiel, maar hij pakt ook weer niet echt punten voor je. Tegen Utrecht wel, maar normaal gesproken niet. Misschien zit Ed al te lang in lockdown

oe-a-ed-degoeij-oe-a-ed-degoeij wat een heerlijke keeper was dat zeg.

Dat terzijde moeten mensen even beter lezen en zien dat Edje zegt dat hij prima Pasveer kan opvolgen bij Vitesse. Waar ik het ook mee eens ben.

neem aan dat de 2de keeper van Feyenoord niet zo snel eerste keeper wordt bij Ajax. maar hij doet het verder uitstekend, mag van mij tot aan de zomer gewoon onder de lat staan, dan van de zomer nog even een mooie transfer maken, dat gun ik hem wel. Maar verder is Bijlow de nummer 1 natuurlijk

Hou toch op...
Het is nog steeds een grabbelaar...
Hij heeft geluk met die 2 slagers voor hem die 70% aanval tegenhouden en hij de 30% scherpheid moet hebben...

Laten we wel even reëel blijven..

Ed de Goey bewijst dat actief te zijn geweest op hoog niveau niet per se hoeft te betekenen dat je met goede opmerkingen uit de bus komt.

Doet zeker niet onder voor Onana.Als ze Onana voor een mooi bedrag verkopen, is Nick zeker een goede lowbudget optie voor Marc Netto om ff door te sparen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren