Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nick Marsman: ‘Iedereen dacht dat ik niet wilde dat Messi kwam’

Laatste update:

Nick Marsman heeft in een uitgebreid interview met het Algemeen Dagblad teruggeblikt op zijn roerige laatste weken in dienst van Inter Miami. De doelman werd kort na de komst van Lionel Messi weggestuurd en zag daarmee een jongensdroom in duigen gaan. "Iedereen dacht dat ik niet wilde hebben dat Messi kwam."

Een dag voor de officiële komst van Messi zei Marsman in gesprek met ESPN niet te rekenen op de komst van de Argentijnse sterspeler. Inter Miami speelde op dat moment in een tijdelijk onderkomen, waardoor spelers vrij benaderbaar waren voor publiek en fans.

"Inter Miami is een ambitieuze club met grote dromen. Waar ze keer op keer het onmogelijke mogelijk proberen te maken. Maar het waren wel punten, waardoor ik op dat moment de speculaties over een mogelijke komst van Messi wegwuifde", blikt Marsman terug.

De quotes van Marsman werden in Amerika breed uitgemeten. "Ja, dat was wel even naar. Iedereen dacht dat ik ná de aankondiging een interview had gegeven. En niet wilde dat Messi kwam. Zo werd dat gebracht. Maar dat was niet zo. Sterker nog, voor mij kwam er ook een jongensdroom uit."

Uiteindelijk liep het met een sisser af. Marsman sprak er persoonlijk over met Messi. "Ja, ik zei: 'Het is niet zoals het verteld wordt. Het is volledig uit zijn verband gerukt.' 'Geen probleem, ik heb het zelf allemaal niet meegekregen', zei hij. De club begreep het ook toen ik uitlegde hoe het zat. En ze gaven me ook gelijk."

Uiteindelijk bleef Marsman alsnog met een kater achter, daar zijn verblijf bij Inter Miami abrupt ten einde kwam. "Het draaide in één keer wel heel drastisch om. Van weer in de basis naar helemaal niet meer spelen. Nee, dat was geen leuke periode."

"Iedereen deed wel chill. En ze probeerden me ook wel overal bij te betrekken. Maar je voelt je gewoon minder deelgenoot van het team als je niet meer speelgerechtigd bent en niet het verschil kunt maken."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze gast heeft wel gewoon ooit met Messi mogen trainen etc.
Toch wel gaaf voor iemand van het niveau Utrecht ofzo.

Ik ben trouwens wel benieuwd naar de situatie waar Marsman in zat? Deed hij het zo slecht en/of hadden ze iemand anders aangetrokken?

25 november 2023 om 13:06

Het artikel is niet erg duidelijk, maar het komt er op neer dat Marsman op non-actief gezet is bij Miami.

''de club begreep het wel toen ik uitlegde hoe het zat. En ze gaven me ook gelijk. Ze gingen er ook alles aan doen om het te verbeteren. Maar blij waren ze niet.'' Marsman dacht dat er weinig aan de hand was, tot hij twee dagen voor het duel met Cruz Azul te horen kreeg dat hij geen onderdeel meer is van de Amerikaanse club. ''dat viel wel even rauw op mijn dak. Juist omdat ik drie dagen eerder te horen had gekregen dat ik bij het debuut van Messi in de basis zou staan.'' (fr12)

25 november 2023 om 14:05

Maar ook dan snap ik het eigenlijk nog niet. Is Marsman dan weggestuurd vanwege die opmerkingen over de komst van Messi? Dat kan bijna niet, dus snap eigenlijk niet waarom dan wel?

25 november 2023 om 15:13

@fiorenoord: Ik had dat er ook een beetje uitgehaald, maar het leek me echt een wazige reden om iemand op non-actief te zetten. Ik heb mezelf net ingelezen en blijkbaar is het serieus waar. Hij zei iets in de trend van dat de infrastructuur van de club (tijdelijk stadion, geen beveiliging) niet klaar was voor een speler van Messi's caliber.

Echt bizar. Dat er mensen zijn met zulke lange tenen en micropenissen tussen hun benen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren