Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nu heeft Feyenoord na de titel en vijf prijzen gewoon de boot gemist’

Laatste update:

Voor Feyenoord wacht een onrustig slot van de transferwindow, omdat Sofyan Amrabat en Jean-Paul Boëtius De Kuip nog moeten verlaten. De 21-jarige middenvelder heeft een transferverzoek ingediend en volgens Mario Been heeft Feyenoord fouten gemaakt met het aankoopbeleid. Hij is van mening dat de Rotterdammers zelf de situatie met Amrabat hebben gecreëerd.

“Toen Clasie drie jaar geleden bij ons het stadion uitging: geweldige speler. Hij heeft drie jaar enorm veel blessures gehad, haast niet gespeeld. Maar in de tussentijd koop je Amrabat, Tapia, Ayoub. Je hebt Toornstra en Vilhena nog”, zegt Been bij Rondo. Het Algemeen Dagblad wist maandagochtend te melden dat Feyenoord de geruchten over de terugkeer van Clasie in eerste instantie ontkende tegenover Amrabat.

“Je kunt ze ook niet op elkaar zetten, dus op een gegeven moment begrijp ik ook wel dat Amrabat, die met veel bombarie en voor veel centjes gehaald is, zegt: Nu komt Clasie er weer bij. Wanneer ga ik nou spelen?”, vervolgt de clubloze oefenmeester. Hij is van mening dat Feyenoord na het behalen van het kampioenschap in 2017 niet juist gehandeld heeft.

“Toen ik bij Feyenoord zat als hoofdcoach stonden we 43 miljoen in het rood. Nu heeft Feyenoord na een geweldig kampioenschap en vijf prijzen gewoon de boot gemist. Ze zijn niet beter geworden na dat kampioenschap en daar hebben ze de grootste fout gemaakt”, besluit Been.

Ben jij het met Mario Been eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mario moet zijn bek eens houden, word knettergek van die kerel. Zat gisteren bij Rondo te vertellen wat Gio en Van Geel fout deden maar zelf was hij als trainer 10x zo erg. Als het over Feyenoord gaat, moet ie lekker even wat anders gaan doen maar juist dan neemt hij het woord. Hebben zij het over Psv, kwam hij weer met een terugkoppeling naar Feyenoord. Hou er eens mee op.

Zelf zou ik lekker deze spelers en ook Van Beek proberen te verkopen en door te gaan met de talenten. Geertruida, Malacia, El Bouchataoui, Burger, Kokcu, Vente en Toure hebben allemaal meer dan prima potentie om (op korte termijn) basisspeler te worden bij Feyenoord. Alleen bij verkoop van Jorgensen wordt het wel heel dun voorin, vooral omdat Van Persie blessuregevoelig is. Dan zou ik een aanvaller halen die juist volgend seizoen mooi met Vente kan concurreren zodra Van Persie stopt maar anders zou ik het zo laten.

20 augustus 2018 om 10:44

Dat zou ik zeker niet doen met al die talenten. Geloof mij dat je dan helemaal een slecht elftal hebt. Die kunnen dat totaal nog niet aan.

20 augustus 2018 om 10:47

Waar baseer je dat op? Dat zij het nog niet aan kunnen? Verder staat er een relatief oud basiself. Talenten worden eerste instantie ingebracht als wissels. Tijdens het seizoen zou het andersom moeten zijn.

20 augustus 2018 om 10:50

Je hebt ervaren spelers nodig om de jeugd te begeleiden. Wanneer je nu alleen met jeugd gaat spelen en al die bovengenoemde ervaren spelers verkoopt zul je voorlopig nergens om voetballen. Dan ga ik een of twee seizoenen lang bouwen aan een elftal In de hoop dat het bij elkaar blijft. Zijn jullie als supporters hiertoe bereid?

20 augustus 2018 om 10:51

Botteghin, vd Heijden, Haps, Clasie, Ayoub of Tapia, Toornstra, Berghuis, Van Persie en Larsson spelen dan altijd nog in de basis. Hoezo alleen maar jeugd? Ik geef alleen aan dat er geen aankopen bij hoeven en dat de jeugd dat wel kan opvangen.

20 augustus 2018 om 10:58

In het artikel wordt gesproken over onder andere Clasie, Toornstra en Ayoub. Deze wil je allemaal verkopen zeg je in je eerste reactie. Daarnaast wil je met Malacia spelen maar noem je wel Hals als basisspeler.

Ik ben het overigens met je eens dat al deze spelers niks bijdragen aan de kwaliteit bij Feyenoord. Alleen Berghuis en van Persie zijn de enige in je laatste reactie waarvan ik vind dat ze een bijdrage leveren. Dat je overigens Larsson noemt vind ik erg opvallend aangezien ik hem juist een van de zwakkere spelers vindt de laatste wedstrijden. Ik ben overigens nog steeds van mening dat Boetius een kans verdient, aangezien van hem juist wel dreiging uit ging.

20 augustus 2018 om 11:05

Ik bedoelde spelers die nog in aanmerking komen om weg te gaan. Dus Amrabat, Boetius en Vilhena. Van Beek zou ik ook proberen te verkopen.

Daarvoor hoef je geen vervangers te halen, dat kan prima opgevangen worden met eigen jeugd. Ik zou altijd met Haps spelen maar hij is waarschijnlijk er nog wel een paar maanden uit dus dan speelt Malacia. Geertruida zou ik als verdediger de eerste back-up maken. Hij komt dan ook wel aan zijn minuten toe.

Denk dat het middenveld: Clasie, Ayoub of Tapia en Toornstra gaat worden. Ayoub of Tapia dan eerste keus maar daarna zou ik de talenten een kans geven. Geef El Bouchataoui, Burger, Wehrmann en Kokcu de tijd en ze zijn over een tijdje beter dan de basisspelers. Met name Kokcu heeft een grote kans om basisspeler te worden want iedere seizoen lijkt Toornstra slechter te worden.

Aanvallend heb je dan de 3 vaste basisspelers (aangezien Boetius zal vertrekken) en daarachter Vente, Sinisterra en hopelijk een talent als Toure. Zij zullen daardoor ook wel aan hun minuten komen.

Dat lijkt mij veel beter dan al die dure en nutteloze aankopen, wat over het algemeen achteraf weer tegenvalt.

20 augustus 2018 om 11:57

Precies hoe ik erover denk. De jaren dat we schulden hadden stond de jeugd er ook. In combinatie met een aantal ervaren spelers bespaar je heel veel geld en het scheelt vrijwel niks in kwaliteit.

20 augustus 2018 om 12:28

De jaren dat we schulden hadden stond de jeugd er ook, maar speelde je wel voor plaats 4-8. De jeugd van ons is gewoon niet zo denderend meer. Terwijl een Jong Ajax de jupiter league wint, verliest Jong Feyenoord de wedstrijden tegen tegenstanders als Jong Nac en Jong Heracles.

20 augustus 2018 om 13:42

Dat klopt, maar toen moesten de broekies ook de kar slepen. Nu staat er een veel betere en een veel ervarener kern die de talenten op sleeptouw kunnen nemen.

20 augustus 2018 om 10:45

Mario heeft anders wel gelijk! Meneer Van Geel is bang om geld uit te geven aan goede spelers, maar wanneer hij wel geld uitgeeft zijn dit vaak een middelmatige spelers zoals een amrabat of het terughalen van Clasie.

Wanneer er gerichte aankopen waren gedaan door Feyenoord, zou de ploeg er veel sterker uit zien. Na het vertrek van Dirk Kuyt vorig jaar lijkt er geen saamhorigheid meer te zijn binnen de ploeg, mede omdat er te veel concurrentie is op het middenrif.

20 augustus 2018 om 10:48

Misschien heeft Mario inderdaad gelijk, alleen heeft de beste man totaal geen recht van spreken. Heeft werkelijk waar schandalig gepresteerd met Feyenoord.

20 augustus 2018 om 10:49

Dit is al jaren bekend, waarom denk je dat Van Geel telkens wordt bekritiseerd door (een deel van) Het Legioen? Alleen wat Mario doet, is goedkoop scoren.

20 augustus 2018 om 10:52

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij geen voetbal ervaring heeft. Hij heeft er zelf inderdaad ook niks van gebakken, maar legt wel de pijnpunten bloot desgevraagd of niet.

20 augustus 2018 om 10:54

Bloot? Dat is al jaren zo. Been doet in de studio net alsof hij de eerste is. Waarom denk je dat er zoveel kritiek is op Van Geel en Gio terwijl er veel prijzen zijn gewonnen? Omdat de supporters ook niet blind zijn.

20 augustus 2018 om 11:29

@postduif als presteren bij een club een criteria is om te reageren dan kunnen we dit forum wel sluiten he. Of heb jij wel wat gepresteerd bij Feyenoord.

20 augustus 2018 om 11:36

Toch onder totaal verschillende omstandigheden als die er nu zijn. Dat is appels met peren vergelijken en wat doe zegt heeft hij gewoon gelijk. Dat je als Feyenoord supporter wrok heb tegen de persoon zegt nog niet dat hij het slecht voor heeft met de club.

20 augustus 2018 om 11:37

Wat een onzin allemaal juist na het kampioenschap heeft Feyenoord voor zijn doen goede logische aankopen gedaan en hadden we er inclusief alle analisten de beste kansen op het kampioenschap mee. Dat het dan anders uitpakt door welke reden dan ook kan niemand voorzien

20 augustus 2018 om 10:46

Je moet je supportershart niet zo laten spreken maar gewoon objectief de feiten bekijken. Wat Mario zegt snijdt gewoon hout. Feyenoord heeft na het kampioenschap enorn veel steken laten vallen. En tja de trainer Mario Been had bij Feyenoord nou ook niet echt een fantastische selectie hè. Dat was gewoon pure middelmaat.

20 augustus 2018 om 10:48

Natuurlijk heeft Been gelijk maar dit weet iedere supporter en iedere supporter bekritiseert Van Geel en Gio daar ook op. Alleen Been komt er nu mee aan zetten alsof hij als eerste het licht heeft gezien.

20 augustus 2018 om 10:54

Hij zijn inderdaad open deuren dat ben ik met je eens. Het zou tijd worden voor een geheel nieuwe technische leiding bij Feyenoord

20 augustus 2018 om 14:47

Makaay, Gio, Landzaat, El Ahmadi, Vlaar, Tomasson..
Talenten De Vrij, Bmi, Fer, Wijnaldum en De Guzman.

Zoveel minder was dat niet.

20 augustus 2018 om 15:56

Wat moet die dan, sorry jack ik zeg er niks over want dan val ik in herhaling wat andere zeggen, maar met jou visie gaan we het zeker redden!!

20 augustus 2018 om 10:47

Triggered! Volgens mij legt Mario hier de vinger op de zere plek en kan jij dat niet heel erg goed hebben .

20 augustus 2018 om 10:50

Juist niet. Wat Mario Been aangeeft, is al jaren bekend. Waarom denk je dat de supporters constant kritiek hebben op Van Geel en Gio? Zij zien dit ook. Al jaren. En nu komt Been bij Rondo dit precies na vertellen, goedkoop scoren. Net als de opmerking die Bruggink of Larsson maakte met steen op zn rug. Dat zei Been ook nog eventjes vrolijk.

20 augustus 2018 om 11:43

Hoe kom je er in godsnaam bij dat supporters al jaren kritiek hebben op Gio en v. Geel? Echt complete onzin.

De meeste Feyenoord supporters zijn verblind door clubliefde en kijken alles behalve kritisch naar het beleid en het voetbal van de club. Het kleine groepje supporters die kritiek uiten op het beleid en het voetbal, waaronder ikzelf, worden door die blinde supporters opzij geschoven als nep supporters die alleen achter de club staan wanneer het goed gaat.

Dat je vind dat Mario Been zijn mening niet mag uiten over Feyenoord omdat hij er zelf niks van heeft gebakken, is vreemd maar jou mening. Maar je moet niet doen alsof supporters al jaren lang kritisch kijken naar Feyenoord. Als er iets niet gebeurt bij Feyenoord, is dat het wel.

20 augustus 2018 om 12:16

Schijnbaar ga ik dan met een groep om die wel kritisch is plus volg ik mensen op Twitter die kritisch zijn. Want ik zie al jaren kritiek op het beleid van Van Geel en op het zwakke spel van Gio.

20 augustus 2018 om 12:19

Dan kom jij toch met andere supporters in contact dan ik. Natuurlijk heeft het kampioenschap velen goed gedaan. Maar ik hoor maar zelden louter positieve supporters. Degene die ik ken zijn eerder negatief dan positief.

20 augustus 2018 om 10:51

Waarom zou hij zijn 'bek' moeten houden? Hij wordt toch betaald om daar zijn mening te geven? Daarnaast heeft hij volgens mij gelijk, Feyenoord heeft na het kampioenschap volledig verkeerde keuzes gemaakt waardoor ze sportief weer terug zijn bij af. Oorzaak is een algeheel gebrek aan know how binnen de club. Alleen Wim Jansen functioneert al jaren naar behoren. Van Geel en van Bronckhorst hebben het gewoon niet, en het ergste van alles is dat er geen enkele stroming binnen de club is waardoor ingegrepen wordt. Meest typerende was de huldiging voor de 2e plek, dat zegt alles over het gebrek aan topsportklimaat.

20 augustus 2018 om 10:53

Omdat Been er een puinhoop van heeft gemaakt, met de historische 10-0 nederlaag tegen Psv. Nu zit hij blij in een studio te verkondigen wat er allemaal beter kan. Als hij het allemaal beter weet, waarom deed hij dat destijds niet? Ik vind het niet netjes van Mario om nu Gio en Van Geel te bekritiseren, juist vanwege zijn verleden. Ook al heeft hij gelijk. Dat moet hij aan andere overlaten.

20 augustus 2018 om 11:21

Waarom hij het toen niet deed?? Hii zegt net zelf dat Feyenoord toen 43 miljoen in het rood stond. Dat is nu anders. Als jij €2000 in het rood staat doe je ook minder makkelijk boodschappen

20 augustus 2018 om 12:01

Rbn, Been zit daar om een analyse te geven, daarvoor wordt hij betaald. Dus dat hij niks mag zeggen is totale onzin. Ook is de situatie totaal anders want Mario had ook een selectie van niks en er was geen geld om spelers te halen. Feyenoord had gewoon moeten investeren na het kampioenschap en de inkomsten van de CL. Mario Been heeft gewoon volkomen gelijk. Snap niet zo goed waarom hij dat niet mag zeggen...

20 augustus 2018 om 12:17

Natuurlijk weet ik dat hij betaald wordt om zijn mening te geven maar in dit geval vind ik het niet gepast. Want ook al heeft hij gelijk, het is goedkoop scoren. In plaats van dat Been op het moment zei dat Van Geel deze spelers binnen haalde, zegt hij het als ze allemaal minder waard zijn en het spel niet is om aan te zien. Knappe analyse van Been.

20 augustus 2018 om 11:34

Ach je hoeft geen kok te zijn om te weten wat je lekker vind. Het is duidelijk om te zien dat het niet loopt bij Feyenoord en je ziet (als je die spelers op een rij zet) waar het fout is gegaan op het middenveld. Been roept dat. Dat betekend niet dat hij het beter zou hebben gedaan, maar de situatie is gewoon zo op dit moment.

20 augustus 2018 om 12:10

Wat heeft zijn verleden bij Feyenoord te maken met wat hij verteld? Dat staat volkomen los van elkaar.
Ja hij heb gefaald als trainer van Feyenoord maar wat hij nu als analytici verkondigt over Feyenoord klopt toch gewoon. Die man heeft echt wel kijk op het spelletje, meer dan iedereen hier bij elkaar, en deelt hier verbaal gewoon een paar rake klappen uit wat Feyenoord betreft.
Er moet eens worden gekapt met k***en over iedereen die kritiek heeft op Feyenoord of een andere club en meteen diens verleden er bij te halen.

Ik ben wel met je eens dat er nou niets meer bijgehaald moet worden en we de nodige spelers juist moeten lozen. Feyenoord heeft een selectie van 50 spelers, daar mag wel een bezem doorheen naar mijn mening.

20 augustus 2018 om 12:20

Wat hij nu als analytici verkondigt, vind ik goedkoop scoren. Lekker nu het niet loopt, alles opnoemen wat fout gaat en fout is. Terwijl iedere analist dat al heeft gedaan komt meneer Been nog eens aanzetten. Net als dat hij Bruggink citeerde bij Rondo over steen om de schouders van Larsson.

20 augustus 2018 om 13:15

Mario Been heeft gefaald bij Feyenoord. En ik denk dat Been alleen ze bek opentrek als Feyenoord aan bod komt, Omdat het er eentje is. Hij bekritiseerd wel, Maar dat doen alle feyenoorders. Ik vind wel dat hij gelijk heeft. Zoveel middenvelders van het zelfde redelijke niveau. Aankoopbeleid is erg slordig.
Als je teveel basis spelers weg gaat doen eindig je 6de. Er kunnen genoeg jongens weg en intern vervangen worden, Ik zou dan wel proberen Linssen los te weken bij Vitesse. Bij iedere club waar hij speelt is hij de gevaarlijkste man. Heb je een sterke aanval, en talentvolle verdedigers. Want Van Beek gaat nog net zo in de fout als De Vrij deed voor die naar Lazio ging.

20 augustus 2018 om 16:15

@shadownzfr

Linssen is dezelfde middelmaat weer uit de Eredivisie wat elke keer mislukt bij Feyenoord. waarom dan weer in dezelfde vijver vissen en je hoofd voor de zoveelste keer tegen dezelfde steen stoten? er moet in het buitenland gescout gaan worden, daar worden nog wel vaak de echte pareltjes ontdekt

met Linssen haal je ook weer de zoveelste speler binnen zonder transferwaarde terwijl we er financieel niet florisant voorstaan

Mario heeft gelijk de talenten die doorkomen hebben het weer net niet en spelers als Tapia Amrabat en Sam Larsson zijn stuk voor stuk zeer goede voetballers maar worden niet beter door deze {technische staf} vertrouwen geven zit er niet in jammer echt wel de boot gemist.

Ze hadden Wim Jonk toen de hele Jeugdopleiding moeten geven dan hadden we er kwa doorstroming Jeugd veel beter voor gestaan.

Alsjeblieft zeg Mario Been , die man mag al helemaal
niks zeggen als het om Feyenoord gaat .. deze gast zit vol rancune die nergens op gebaseerd is , als er 1 gefaald heeft in zijn tijd bij Feyenoord is het Mr. Mario himself .

Nou Mario volgens mij sla jij nu volledig de plank mis..!!! Feyenoord is juist een slag aan het slaan. Schulden aflossen bij VVF, een topsport trainingscomplex neergezet voor het eerste en begonnen met de bouw van een nieuw varkenoord!!!!! Daarnaast wordt er steeds meer afscheid genomen van middelmatige spelers en komt de jeugd steeds meer door!!! Kogcu, burger, el hamkouri, malacia, geertruide, toure en dat met de eigen jongens die er al staan zoals vilhena, Clasie, Nieuwkoop, van beek , bijlow... tja helaas kunnen we als Feyenoord zijnde niet alles tegelijk maar ze zijn wel degelijk op de goede weg bezig... misschien moet je het even wat meer tijd geven!!!

Amrabat werd gehaald als middenvelder maar gebruikt als back in nood. Nu halen ze Clasie als redder in nood zonder dat de beste jongen spelritme heeft noch in het team past. Als je weet dat je met twee spitsen wilt gaan spelen binnenkort moet je de voorbereiding en aankopen daarop afstellen.

Twee spitsen betekent vier middenvelders waarvan twee de flanken moeten bezetten, Vilhena en Berghuis lijkt me (voor Larsson en Toornstra). Als twee centrale middenvelders moet je een combinatie maken van spelverdeler en balveroveraar. Ik vind de combinatie Ayoub en Amrabat daar het beste, voor Tapia en Clasie, maar in elk geval heb je de back ups. Verdedigend is er ook wel genoeg.

Als back up voor Jorgensen en Persie, heb je alleen Vente dus faal je nog een spits te kopen gezien van Persie oud is en Jorgensen blessure gevoelig is. Vente is niet goed genoeg voor Feyenoord. Leuk voor de bank maar een spits zou de prioriteit moeten zijn voor Feyenoord.

20 augustus 2018 om 11:08

Hoe kom jij erop dat Feyenoord met 2 spitsen gaat spelen? Heb ik iets gemist?

Het was vorig jaar te merken dat Feyenoord weer geld had. Er werden spelers gekocht. Men had volgens Jan en alleman goede kansen op het kampioenschap en moet je nu eens kijken. Het lijkt nu net een bijelkaar geraapt zooitje dat samen is gebracht bij gebrek aan een serieuze voetbalvisie. Want wat is nu de visie van Feyenoord? Ik ben supporter, volg de club op de voet, ik zou het moeten weten maar eerlijk gezegd weet ik het niet..

Feyenoord moet serieus eens gaan kijken waar ze voor staan qua voetbal. Willen we domineren met goed veldspel? Willen we ons geluk vinden in de omschakeling. Zeg het maar...


20 augustus 2018 om 17:18

De opties die ik aandroeg waren voorbeelden. Ik snap ook wel dat het niet zo zwart-wit is als ik hierboven schetste. Maar ik blijf bij mijn punt dat de basis visie ontbreekt.

Het blijft aanmodderen daar. Dat heeft niet eens zozeer alleen met Feyenoord zelf te maken, maar zeker ook met het structureel nog steeds gapende gat met Ajax en PSV. Wanneer Ajax gewoon zwarte cijfers blijft schrijven is het schiet onmogelijk dichterbij te komen zonder een paar jaar flink boven jezelf uit te stijgen. Bij PSV heerst een rustigere cultuur, dat is weer een ander verhaal.

Ik ben het niet helemaal eens met Been, maar Feyenoord staat wel stil op dit moment. Je weet natuurlijk nooit hoe de competitie gaat lopen, maar er is nu al weer geen geld voor versterkingen. Daarbij veel verkeerde spelers gehaald. Verder de boot gemist in de Jupiler League.

Been heeft gelijk. Ook al is het open deur intrappen. Dit is niet alleen na het kampioenschap. Aankopen voor miljoenen, denk aan bilal en amrabat, die voor weinig geld eorden verkocht. Spelers die worden aangekocht die geen of nauwelijks restwaarde neer hebben. Joergensen die niet voor 20mil weg mag. Binnen 2 jaar had je 15mil verdient en ern kampioenschap. Dit is gewoon wanbeleid van van Geel. En maar spelers aantrekken vanuit de eredivisie terwijl je bijna gelijkwaardige jongens om de jeugd heb rondlopen

Ik ben Ajax fan maar vind ook Feyenoord een mooie club. De twee peilers van het Nederlands voetbal. van Persie en Gio hebben gelijk. Gewoon de rust bewaren. Die zgn. "kenners" doen net of de club aan de rand van de afgrond staat. Vanavond zullen Derksen en vd Gijp ook wel weer met een "lulverhaal" komen. Niet gek laten maken. Over een jaar en ook over tien jaar zijn Feyenoord en Ajax nog steeds de boegbeeld van het Nederlands voetbal.

Die analisten (we hebben er veel te veel), moeten wat te melden hebben. Ze praten elkaar allemaal na. Ze zoeken altijd een slachtoffer uit. Nu is het Feyenoord. Straks gaat Feyenoord twee potjes winnen en Ajax of PSV twee potjes verliezen, dan zijn zij het slachtoffer. Er is maar één analist die je serieus moet nemen en dat ben jezelf.

Daar gaan we weer, fouten worden overal gemaakt, alsmaar alles afbranden als die roepers aan de zijkant het zo goed weten, dan moeten ze maar zelf daar naar gaan zitten, en dan weet ik zeker dat Feyenoord failliet gaat
Dan kunnen wij ook gaan roepen aan de zijkant en alles afbranden dan zul je zien dat wij gelijk hebben

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren