Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez looft Feyenoorder: ‘Was nooit een hoogvlieger, maar nu ongelooflijk goed’

Laatste update:

Kenneth Perez en Mario Been zijn van mening dat Timon Wellenreuther de eerste doelman van Feyenoord moet blijven. Dat laten zij weten bij Dit Was Het Weekend bij ESPN. De Duitser is normaliter reservedoelman bij Feyenoord achter Justin Bijlow, maar daar mag volgens beide analisten wel verandering in komen.

In de topper tegen PSV blonk de doelman van de Rotterdammers wederom uit en wist hij in de 29e minuut met een schitterende redding de poging van Malik Tillman tegen de paal te duwen.

“Wederom heeft hij fantastisch gekeept. Deze redding, door zijn toedoen is dit geen goal, anders zit die bal er zo in”, concludeert Perez. “Dit is werkelijk een schitterende redding.”

“Hij laat dit al weken zien”, vult collega analist Mario Been aan. “Het is natuurlijk altijd de discussie wie de eerste keeper bij Feyenoord moet zijn. Arne Slot heeft altijd gezegd dat Bijlow zijn eerste doelman is.”

“Als spelers in vorm zijn of het goed doen, dan wissel je ze ook. Dus waarom zou je dat niet met je keepers kunnen doen?”, vraagt Been zich hardop af. “Als hij (Wellenreuther, red.) zo blijft keepen, kan ik me voorstellen dat Slot op een gegeven moment zegt dat hij mag blijven staan.”

“Je zou toch zeggen dat deze Wellenreuther nu boven zijn niveau keept”, gaat Perez verder. “Want dit is toch nooit een hoogvlieger geweest? Iemand die zolang geen eerste keeper is geweest, die keept nu wel zo verschrikkelijk goed, dat is echt niet te geloven!”

“Als Wellenreuther zo blijft keepen zie ik geen noodzaak om daar een andere keeper neer te zetten”, oordeelt Been. “Ook gezien het feit dat Bijlow er dan weer een hele lange tijd uit is geweest en wellicht weer het gevoel moet krijgen.” Perez is het met zijn collega eens. “Ik zou hem ook laten staan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zelfs al wil je verder met die Wellenreuther als eerste keeper. Is het natuurlijk kapitaalvernietiging Bijlow straks te degraderen tot tweede keeper als die fit is.

Met Bijlow, Wellenreuther of mij op doel.. Feyenoord wordt toch tweede. Straks richting het einde van de competitie Bijlow weer laten keepen. In de zomer verkopen voor een leuk prijsje. Kan je daarna altijd nog kiezen Wellenreuther eerste keeper te maken zonder miljoenen door de plee te spoelen.

4 maart 2024 om 00:27

Vraag me af hoeveel clubs neer gaan leggen voor een keeper die 50% van de tijd geblesseerd is. Eerlijk gezegd zou het me niet verbazen als Bijlow (het grootste deel van zijn carrière) Feyenoord trouw blijft.
Kan me niet voorstellen dat grotere clubs op dit moment interesse hebben, zelfs al keept hij in de laatste paar wedstrijden van het seizoen als prime Buffon.
Wellenreuter is misschien twee jaar ouder, maar wel een keeper die er staat als het nodig is.

4 maart 2024 om 07:05

Dan moet je misschien maar genoegen nemen met minder als Feyenoord zijnde. Bijlow kan gewoon niet meer.

4 maart 2024 om 07:46

De beste die fit is keept. En maakt niet uit of Bijlow 0 of maar 5, 10 of zelfs 50 wedstrijden per seizoen keept. Als Wellenreuther beter is volgens de keeperstrainer, dan dient hij opgesteld te worden.

Nu is vrijwel iedereen lyrisch over Wellenreuther, maar dat niveau heb ik Bijlow vaak genoeg zien aantikken en dan is hij volgens dezelfde groep mensen muv de Feyenoorders een matige keeper.

4 maart 2024 om 09:09

@yamiown, Wellenreuther idd pas 2 jaar ouder. Dat maakt dus idd voor transfersom niks uit bij een keeper. In mijn gedachten was ie al ruim 30. @MessiBazoer, dan valt de kapitaalvernietiging ook wel mee denk ik. Wat je op Bijlow verliest, vang je uiteindelijk wel voor Wellenreuther.

4 maart 2024 om 00:36

Wie zegt dat er iemand komt voor Bijlow of dat hij überhaupt weg wilt?

Er is niks mis wanneer Bijlow zijn plek onder de lat voorlopig moet afstaan aan zijn Duitse collega. De beste keept, heel simpel. Daarnaast zijn het niet zozeer de kwaliteiten van Bijlow waar andere clubs eventueel vragen bij stellen, maar wel bij zijn blessureleed.

Wellenreuther verdient het, simpel zat.

4 maart 2024 om 00:47

Denk dat Feyenoord hem echt moet zien te lozen hoe hard ook. Hij is topverdiener met een salaris van 2.8miljoen bruto. Dit is echt te veel.voor een keeper die er 50% van de tijd niet is.

4 maart 2024 om 08:57

“De beste keept, heel simpel.”

Klopt, daarom zal Bijlow gewoon weer keepen als hij fit is.

4 maart 2024 om 09:12

Vind Wellenreuther persoonlijk beter dan Bijlow. Dus keept hij dan niet gewoon? 😉

4 maart 2024 om 09:17

Wellenreuther doet het fantastisch en ik gun het hem om eerste keeper te zijn, maar zoals Redondo hierboven ook aangeeft is dit gewoon het niveau dat Bijlow wekelijks etaleert, maar bij hem staat er minder de spotlight op.

Aan het einde van de dag maakt het mij als voetballiefhebber weinig uit, als supporter zie ik liever Bijlow omdat het kapitaalvernietiging zou zijn hem nu te degraderen tot tweede keeper.

Iedereen zegt dat je het niet kan maken tov Wellenreuther omdat die alles bij elkaar vier maanden uitstekend keept, maar kan je het wel maken tov Bijlow die al drie jaar uitstekend keept? Vind het vooral kortzichtig.

4 maart 2024 om 09:47

Verschil is wel dat je op Wellenreuther altijd kan rekenen. Een keeper die om de haverklap geblesseerd raakt, is gewoon echt heel zorgwekkend. Als Wellenreuther dit niveau vasthoudt, wat hij ook al deed tijdens de vorige blessures van Bijlow, is er geen reden om te wisselen.

Hoe sneu ook voor Bijlow, want zonder blessures was er natuurlijk geen enkele twijfel voor Feyenoord of Oranje. Maar ik zou Koeman ook prima begrijpen als hij straks voor een andere keeper gaat om meer zekerheid te hebben. Niveaus liggen daar toch al niet ver uit elkaar.

4 maart 2024 om 10:49

De beste keept is wel wat kortzichtig in die zin. Qua kwaliteiten ontlopen ze elkaar niet zoveel en dan is het beter om te kiezen om met Wellenreuter te gaan spelen. Als hij nu weer gedegradeerd wordt kan ik mij voorstellen dat hij eieren voor zijn geld kiest en dan moet je maar afwachten met welke keeper je weer een half seizoen mag gaan spelen als Bijlow wederom in de lappenmand ligt. Kapitaalvernietiging zal allemaal wel meevallen, er is natuurlijk geen club op de wereld die een flink bedrag gaat neerleggen voor Bijlow, en dat heeft enkel en alleen te maken met zijn fitheid in een competitie die niet eens intensief is.

4 maart 2024 om 10:59

Volgens mij heeft Feyenoord nu 2 keepers die beiden goed genoeg zijn voor de basis. Ik zie het probleem niet zo. Zijn salaris is geen struikelblok voor Feyenoord.

4 maart 2024 om 07:39

Dit is wel heel makkelijk geschreven. Hoeveel clubs kun jij bedenken die geïnteresseerd zouden zijn, laat staan de portemonnee zouden trekken voor een keeper die nog geblesseerd raakt bij het schillen van een appel?

Wellenreuther keept op zijn niveau. Hij is altijd een sterke keeper geweest. Maarja, Bijlow moet er wel staan- als Feyenoord zijnde moet je een lekker bedrag voor die jongen vangen en doorgaan. Tenzij hij wil blijven verlengen tegen een acceptabel salaris, dan moet ie gewoon blijven.

4 maart 2024 om 07:18

Zie hierboven, op basis waarvan zou je een lekker bedrag voor een blessure gevoelige keeper krijgen?

Is het niet eerder andersom? Wil je niet een lekker bedrag voor Wellenreuther vangen. Hij heeft dit seizoen in de grote wedstrijden al een stuk meer laten zien dan Bijlow in de afgelopen anderhalf. Hij kan goed meevoetballen en stopt ook nog eens een pingel.

4 maart 2024 om 11:01

Timon kan goed meevoetballen, maar de mensen die hem vaak zien vinden Justin daarin beter. Dat Timon meer laat zien dan Justin is onzin vind ik. Verwachtingsniveau ligt lager en nu blijkt dat Timon een hele goede 2e keeper is.
Zodra hij eerste keeper blijft gaat hij op termijn anders beoordeeld worden en bij een mindere periode is er dan weer een 2e keeper die men beter vind.

Schrijf anders ook zo'n stuk over het karakter van Kenneth Perez vz, net zoals jullie over Noa Lang deden (maar snel weer verwijderden vanwege laster). Dat doen jullie echt goed.

Zolang Bijlow nog niet fit is is het een non discussie, laten we eens zien hoe de situatie is als we twee fitte keepers hebben. Wellenreuther doet het prima, dat is waar. Maar ik vond Bijlow ook goed.

De 2-1 van Foden op Onana had Wellenreuter gepakt, volgens mij een beetje zoals lukaku toen.. ik merk in het Rotterdamse V.Hanegem, AD journalisten dat ze bijlow mits fit binnekort, de basis in lullen! Mario Been is nu de eerste dan,Iedereen kan toch zien dan Wellenreuter beter is.

Bijlow helaas niet goed genoeg, en te vaak geblesseerd. Als het een keeper uit IJsland was zonder feyenoord tattoos had die al lang op de bank gezeten. Puur sentiment dat ze hem zo graag willen zien slagen. Wellenreuther echt een goede keeper, pakt veel meer punten.

4 maart 2024 om 10:03

Bijlow niet goed genoeg? Lol. Bijlow is ontzettend goed voor Feyenoord. Het is dat hij veel blessures heeft, anders zat ihj al lang in het buitenland.

Onderbouw eens waarom Bijlow volgens jou niet goed genoeg is? Waarin is hij slecht?
Je typt veel maar zegt eigenlijk niets.

4 maart 2024 om 10:57

Ik denk dat je alleen nog het recente in beeld hebt en dat is Wellenreuther die het goed doet.

Wat denk je waarom er dit verrassend is en waarom er discussie komt over Wellenreuther? Omdat hij niet werd geacht Bijlow te kunnen vervangen zonder dat Feyenoord erop achteruit ging. Dat laat duidelijk zien dat er aardig wat consensus is over de kwaliteit van Bijlow.

Sinds Wellenreuther keept, speelt Feyenoord ook sneller de lange bal. Dat vind ik wel prettig eerlijk gezegd. PSV zette in de 1e helft heel goed druk, daardor kwam Feyenoord niet aan voetballen toe. En Bosz gaat dan dom roepen dat Feyenoord niet wilde, maar dat lukte ze niet. 2e helft gelukkig stuk beter. En Wellenreuther speelde daarin ook een rol ....
Wordt lastig straks voor Slot en co

Het is niet alleen een probleem, doordat Bijlow er vaker niet bij is, is je 2e doelman meer wedstrijdfit en scherp, wat je nu dus ook ziet en ben je als club ook in staat een 2e doelman van een hoger niveau te hebben die wil blijven en tevreden is, omdat hij genoeg speelt.
Er zitten dus ook genoeg voordelen aan, het is niet optimaal, maar of het wel een probleem is wat je koste wat kost op moet lossen vraag ik me sterk af?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren