Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang lijkt ontketend door Koeman en rolt Mechelen eigenhandig op

Laatste update:

Noa Lang heeft Club Brugge zondag een uitstekende competitiehervatting bezorgd. De Nederlander was in het duel met KV Mechelen verantwoordelijk voor zowel de eerste als de tweede treffer en zette daarmee een 0-3 overwinning in gang. Het is al de tweede keer op rij dat Lang zijn ploeg bij de hand neem, sinds Ronald Koeman hem passeerde bij het Nederlands elftal.

Lang meldde zich eind maart op Instagram toen Koeman niet hem maar Donyell Malen opriep als de vervanger van de geblesseerde Steven Bergwijn. Hij plaatste een cryptische Instagram Story. waarmee hij zijn onbegrip jegens de beslissing leek te willen uiten. Drie dagen later deed Lang ook in sportieve zin van zich horen door alle drie de doelpunten te maken in een oefenwedstrijd tegen KV Kortrijk. De vleugelaanvaller liet zich zondag op soortgelijke wijze gelden.

In de veertiende minuut kreeg Mechelen-verdediger Dimitri Lavalée de bal tegen de arm. Arbiter Jasper Vergoote wees naar de stip en Lang schoot het buitenkansje onberispelijk binnen: 0-1. Dat de aanhang van Mechelen hem daarop continu probeerde te treiteren, deerde Lang niet. Met twintig minuten op de klok tekende hij voor zijn tweede en bracht zijn ploeg daarmee op rozen.

Club bleef ook na rust hoog druk zetten en maakte er nog eentje bij. Een korte hoekschop werd in tweede instantie wel voor het doel gegooid en door Brandon Mechele tegen de touwen gekopt: 0-3. Club wint zo zijn tweede wedstrijd sinds het ontslag van Scott Parker begin maart. Even leek Alfred Schreuder de Engelsman op te volgen, maar uiteindelijk mocht interim-trainer Rik De Mil het seizoen afmaken in het Jan Breydelstadion. Bjorn Meijer ontbrak overigens bij Club vanwege de nasleep van een virusinfectie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lang moet op basis van voetballende kwaliteiten altijd bij Oranje zitten. Zijn technisch weinig aanvallers bij Oranje die beter zijn, heeft daarnaast een passeeractie en brengt creativiteit. Gaat komende zomer wel een mooie transfer maken, verwacht ik. Met de persoon Lang heb ik weinig, maar wel een speler die veel kan brengen.

2 april 2023 om 20:30

Dat is bij hem ook met periodes. Heeft een heel goed 1e seizoen in Brugge gehad. 2e jaar waren de verwachtingen hoog, en liet hij het toch vaak afweten. Dit seizoen lijkt hij de laatste maanden weer wat uit het dal te kruipen. Maar of deze speler nou zo veel meer te bieden heeft dan Bergwijn, Malen, Danjuma vraag ik me af

2 april 2023 om 20:32

Helemaal eens Lang is 1 van de weinige Nederlandse aanvallers die zijn techniek en snelheid kan koppelen aan creativiteit en overzicht. Maar Koeman selecteert liever Brubbey als linksbuiten, dat is ronduit triest en schandalig.

2 april 2023 om 20:36

Zou dat te maken kunnen hebben met de persoon Lang. Het is nou niet een voorbeeld van zelfreflectie.

2 april 2023 om 20:39

Baradona,

Zowaar een keer helemaal met je eens.

2 april 2023 om 20:59

Ik denk in deze dat het meer te maken heeft met de persoon Koeman. Lang is onlangs 5 weken met deze ploeg op een toernooi geweest ergens in Qatar. Heb jij iets van klachten of gekkigheid gehoord rondom Noa Lang?

2 april 2023 om 21:18

En daar speelde hij ook zo goed. Hij is mee geweest als vulling voor de training.

3 april 2023 om 08:55

Dit vind ik dan weer zo overdreven. Hij doet het natuurlijk prima bij Brugge in de competitie, maar we laten geen wereldklasse speler thuis ofzo. In Europa weinig bijzondere optredens gehad. Gakpo is gewoon beter en Danjuma of Bergwijn in normale vorm minimaal gelijkwaardig, bovendien heeft laatstgenoemde het ook goed gedaan in Oranje. En uiteraard was Brobbey niet geselecteerd als linksbuiten, vooral door omstandigheden heeft hij daar op de training gespeeld. Een aantal mensen ziet het gewoon totaal niet in Koeman zitten en grijpen alles aan om hem af te kraken. Ik geef hem wat tijd, zijn vorige periode heeft hij het gewoon prima gedaan en Oranje weer op de kaart gezet.

2 april 2023 om 20:41

Die paar keer bij Oranje bracht hij niks. Mag van mij komen, maar ik verwacht er weinig van. Danjuma liet meer zien.

2 april 2023 om 21:48

Zoals je momenteel in de Eredivisie ziet, is hoe een persoon is een nogal belangrijke factor. Zeker in teamverband.

Daarom houd ik van LvG! Die neemt zulke jongens gewoon mee, en sterker nog hij ziet het positieve in hun. Dat eigenwijze, de Amsterdamse bluf heb je gewoon nodig. Ipv een ploeg met allemaal brave ja-knikkers en ideale schoonzonen. Je hebt al niet veel laat Weghorst thuis, die bakt er niks van. Neem Noa gewoon mee

2 april 2023 om 20:30

Amsterdamse bluf in Rotterdam?

2 april 2023 om 20:35

Wel gek dat hij de beste linksback van NL niet heeft uitgenodigd dan.

Weghorst is bepaald geen brave ja-knikker trouwens. En Noa Lang moet maar eens realiseren dat voetbal draait om een teamprestatie. Als hij nou elke wedstrijd beslist zou je een lans kunnen breken. Maar hij praat nog meer dan hij presteert. Jammer hoor, want ik vind het een geweldige speler. Maar als hij zich een beetje zou focussen zou hij allang niet meer bij Brugge zitten.

2 april 2023 om 20:37

Noa Lang kan zoveel gevaar stichten. Hij lijkt kwa speelstijl enorm op Neymar. Dat heb je gewoon nodig op een eindtoernooi

2 april 2023 om 20:44

Lang is ook een bron van onrust, hij is soms niet gemotiveerd en hij verdedigt niet altijd mee. Je mag van een speler best verlangen dat hij zich gedraagt als een prof.

2 april 2023 om 20:49

In Nederland haten wij dit soort typetjes. In Nederland zijn we ook geen fan van Ronaldo en Neymar. Toch zouden we dit soort spelers meer moeten waarderen. Ze kunnen wedstrijden en toernooien voor je winnen.

2 april 2023 om 20:55

Ronaldo en Neymar hebben persoonlijkheid, maar zijn wel professionals. Laten nooit hun kopje hangen en zijn minder verontwaardigd.

Ik hoop dat Lang leert van Neymar en Ronaldo. Maar zelf heeft hij die mentaliteit niet. Meer een gevalletje Tannane.

2 april 2023 om 21:05

Wat een onzin ! Lang combineert de techniek van Ajax , met de strijd van Feyenoord. Ik zou zeggen kijk eens een wedstrijd , of op het forum van Brugge. De fans lopen met hem weg omdat hij juist altijd voorop gaat in de strijd.

2 april 2023 om 21:43

Toch heeft feye gelijk. Als Lang zich meer als prof zou gedragen en zich minder met randzaken bezig zou houden, dan had hij nu niet meer bij Brugge gespeeld.

2 april 2023 om 20:37

Lang is Rotterdammer volgens mij, maar ik snap wel wat je bedoelt. Ik heb liever gewoon een goede voetballer die zich als een normale volwassen persoon gedraagd, maar misschien is dat tegenwoordig teveel gevraagd.

2 april 2023 om 20:53

Of Lang vindt dat hij Koeman moet bewijzen dat hij mee had gemoeten en weet daardoor weer meer uit zn kwaliteiten te halen. Maar zo wordt het natuurlijk niet benaderd door mensen zoals jij. Graag het negatieve willen zien.

2 april 2023 om 20:57

Nou, dat negatieve voetbal met 5 verdedigers was waardeloos en niet aan te gluren. En LvG selecteerde toch ook gewoon Weghorst. Maar Lang hoort er inderdaad gewoon bij te zitten.

2 april 2023 om 22:27

Emiliogaviria, Nee Lang had Frankrijk in z'n uppie opgerold ahum..probleem bij oranje is niet of je nou weghorst, noa lang, bergwijn of de roon meeneemt of thuislaat. Nee het probleem is dat het nagenoeg allemaal B-spelers zijn, geen Europese top. Dus Koeman kiest spelers waarvan hij denkt dat ze iets in het team passen. Kennelijk geen plek voor Noa.

3 april 2023 om 13:15

En dan niet laten spelen en daarbij een Danjuma in vorm thuis laten, maar wel én Weghorst én de Jong én Janssen meenemn. Goed zeg!

Kijk zo bewijs je het ongelijk van de bondcoach. Niet via insta, mooi voor die jongen. Ook al heeft hij het iets te hoog in de bol, en een kleine gebruiksaanwijzing. Het is gewoon een goede voetballer.

2 april 2023 om 22:29

Leuk voor in België ja maar verder niks. Geen Europese top, geen A-speler. Kom op zeg moeten we op de knieën gaan bij de bondscoach om ene Noa Lang te selecteren, schei toch uit! De echte kwaliteit a la Robben, Sneijder, Van Persie etc dat mis je in oranje tegenwoordig. Niet de noa langs of weghorsten van nu.

Ajax moet Noa Lang terugkopen! Hij kan veel aan Ajax hebben om weer succesvol te maken zowel veel beter is dan Bergwijn, Tadic en Berghuis. Dus Ajax moet zo'n kans niet laten lopen door sukkels die daar de regie over hebben.

2 april 2023 om 20:50

Welke kans? Loopt hij uit zijn contract ofzo? Volgens mij zal Ajax gewoon heel fors moeten betalen als ze Noa willen kopen. En dan kan je je afvragen of hij stabiel genoeg presteert om veel voor hem te willen betalen.

2 april 2023 om 22:13

En je kan je afvragen of Lang uberhaupt naar Ajax wilt. Volgens mij mikt Lang met een eventuele transfer op een grotere club.

Mooi toch? Deze jongen moet je constant triggeren, maar (on)gelukkig is hij gevoelig voor zo een beetje elke scheet die iemand laat. Zijn emoties gaat hij nooit leren beheersen. Daar geloof ik niet in. Hij is veel te gevoelig, maar hij is samen met Simons wel de enige Nederlander met echt creativiteit.

Haha wel heerlijk dat Mechele tegen Mechelen scoort. Zal niet vaak voorkomen.

Wat is dit voor een absurde titel? Ontketend door Koeman? Omdat hij niet geselecteerd is?

Lang is gewoon in vorm, ik kan me in geen 100 jaar voorstellen dat die vorm er plotseling is alleen maar omdat je ergens niet bij bent geweest.

Tsja eigenlijk missen we dit soort spelers gewoon bij het Nederlands elftal. Ik mag hopen dat hij er de volgende keer bij zit.

2 april 2023 om 20:56

Klopt. Moet gewoon in de basis, want heeft ontzettend veel kwaliteit.

2 april 2023 om 21:43

En als de links buiten van Emmen 2x scoort hoort hij ook in het nl elftal. Wat een waanzin.

2 april 2023 om 22:33

Hahaha echt compleet waanzin inderdaad. De noa lang lovers denken echt dat hij de missing link in oranje is..schei toch uit. Eem elftal vol Europese topspelers dat missen we!

2 april 2023 om 22:34

Waar heb jij het nou weer over? Noa Lang was vorig seizoen ook geweldig in de CL en bij Brugge al lang en breed bewezen. Het gaat om de kwaliteit en dat heeft hij.

2 april 2023 om 22:37

Als hij zo geweldig is waarom speelt hij dan nog in Brugge??

3 april 2023 om 10:49

Omdat hij met blessures te maken had die hem terug hebben geworpen. Nu weer in vorm. Subtop clubs volgden hem. Zal snel een leuke stap maken verwacht ik.

Het wordt heet achter de Kazerne.

Ik ben géén fan van de persoon Lang maar voetballend laat hij het al een tijdje zien. Koeman met echt snel doorselecteren nu en Lang verdiend zeker een kans in Oranje!

Opportunisme? Op welke plaats staat Mechelen? 13e of zo? Het zal toch ook knap beroerd zijn als Brugge daar niet van zou kunnen winnen.

Winnen van Mechelen is momenteel geen prestatie te noemen. Ze hebben nog 3 (of 4) competitiewedstrijden te gaan, maar ze kunnen niet meer degraderen, noch Play-Off 2 halen.

Wel speelt Mechelen eind deze maand nog de bekerfinale, en omdat één van hun middenvelders die wedstrijd niet mag meespelen (omdat hij door de tegenstander wordt uitgeleend aan Mechelen), neemt de coach hem in de competitie niet eens meer op in de selectie. Zo hard zijn ze dus bezig met die bekerfinale.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren