Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar wil per direct weg: Barcelona geen optie, Premier League lonkt’

Laatste update:

Neymar wil weg bij Paris Saint-Germain, zo meldt L'Équipe. De 31-jarige steraanvaller is de pesterijen van de supporters van PSG zat en heeft aan de clubleiding laten weten deze zomer te willen vertrekken. Neymar hoopt terug te keren bij Barcelona, waar hij in 2017 juist als duurste speler aller tijden vertrok. Zijn contract in Parijs loopt door tot medio 2025. RMC Sport voegt toe dat Barcelona geen optie is voor Neymar: Chelsea is het meest serieus voor de Braziliaan.

Neymar miste het tweede deel van de competitie door een zware enkelblessure die hij opliep in februari. De flamboyante dribbelaar liet zich opereren en stond daardoor vijftien wedstrijden aan de kant. Neymar werd in de duels die hij wel speelde regelmatig uitgefloten door het publiek in Parijs. Datzelfde gebeurde bij de kampioenshuldiging in eigen stadion. De harde kern van PSG zocht de Braziliaan zelfs op bij zijn riante villa in de Franse hoofdstad om zijn vertrek te eisen.

Recent liet Neymar nog op een Braziliaans YouTube-kanaal weten in Parijs te blijven. "Ik zal er zijn, met of zonder liefde", aldus Neymar bij Caze TV. De recordtopscorer aller tijden van Brazilië lijkt volledig van gedachten veranderd. Volgens het doorgaans goed geïnformeerde L'Équipe heeft Neymar tijdens de Aziatische voorbereidingstour van zijn club aan de leiding laten weten weg te willen. Dat deed Neymar in het bijzijn van zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi.

PSG presenteert Gonçalo Ramos én is akkoord met man van 100 miljoen

PSG is niet alleen aan het verkopen, maar is ook druk aan de aankopende kant.Lees artikel

Voor PSG zou het afscheid van Neymar een aderlating zijn. De grootmacht nam na twee moeizame seizoenen al afscheid van Lionel Messi, die transfervrij naar Inter Miami ging, en raakte in oorlog verwikkeld met Kylian Mbappé. Laatstgenoemde weigert zijn volgend jaar aflopende contract te verlengen en wenst ook niet mee te werken aan een transfer, bijvoorbeeld naar Al-Hilal. Mbappé traint apart van de selectie en zal ook niet deelnemen aan de openingswedstrijd van PSG in de Ligue 1 komende zaterdag tegen Lorient.

Volgens RMC Sport is PSG bereid om Neymar te verkopen. Barcelona heeft de linkerspits laten weten dat een terugkeer geen optie is. De club heeft momenteel geen behoefte aan Neymar, die bovendien een gigantisch salaris opstrijkt van dertig miljoen euro netto per jaar. Ook voor Chelsea is het salaris van Neymar een struikelblok, maar the Blues onderzoeken momenteel wel of de komst van de superster mogelijk is.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij had nooit weg moeten gaan bij Barca. Nu weer willen terugkeren, typisch. Hier zit Barca niet op te wachten gok ik zo.

7 augustus 2023 om 18:42

En waarom niet? Zelfs als ie 50 procent van de tijd geblesseerd is is Neymar een meerwaarde voor elk topteam. Garantie voor dubbele cijfers zelfs als ie er geen zin in heeft. Voor een redelijke prijs moet Barca hem altijd halen als vervanger van Ousmane Dembele

7 augustus 2023 om 19:56

Omdat je op Neymar niet kan bouwen in de CL? Is vrijwel altijd de zwakste van de 3 in de CL. Ik denk dat Neymar overigens nu vrij snel gaat afdalen, leeft niet 100% voor de sport en is al 31 he. Ik denk dat Barcelona overigens al beter heeft dan Neymar.

7 augustus 2023 om 21:57

Neymar is de beste speler op Europese velden. Hij zou ieder team direct veel beter maken.

7 augustus 2023 om 22:33

@strandje Larse: Je zegt dat alsof dat een probleem is, maar kijk eens even goed naast wie hij speelde. Ene Lionel Messi die voor velen de beste voetballer ooit is, en ene Kylian Mbappé die dé superster van dit moment is. Als je wat minder dan die twee bent kun je nog steeds een geweldige wereldtopper zijn.

Verder ben ik het wel met je eens overigens. Neymar zou 30 miljoen salaris per jaar moeten kosten, maar is de helft van de tijd geblesseerd of doet alsof 'ie geblesseerd is om naar de verjaardag van z'n zus te kunnen. Gozer lijkt totaal niet voor de sport te leven en het soort spelers dat niet voor de sport leeft takelt in de regel stukken sneller af. Niet aan beginnen dus.

7 augustus 2023 om 18:43

Nou Xavi en Laporta ontvangen hem met alle plezier alleen moeten Frenkie & Co weer salaris in gaan leveren

7 augustus 2023 om 18:50

De meeste Brazilianen functioneren ook niet meer na hun 30e dat hebben we in het verleden al vaak genoeg gezien.

7 augustus 2023 om 19:45

Donato, Romario, Lucio, Tiagho Silva...

7 augustus 2023 om 19:56

Dat zijn slechts enkele Brazilianen, lubaldo. Wat Intermilan70 zegt klopt wel degelijk: de grote meerderheid is met het passeren van de 30 jaar wel ver klaar hoor.

7 augustus 2023 om 20:05

Sanderr, ik vind het toch wat generaliserend. Er zijn voorbeelden van beide uitersten.

7 augustus 2023 om 21:49

Lubaldo.
Nee hoor, dat zijn gewoon de feiten.

7 augustus 2023 om 22:47

Dani Alves, Djalma, Junior, Jairzinho, Leao, Cafu, Miranda, Zizinho, Aldair, Tafarel, Julio Cesar, Roberto Carlos, Marcelo, Luis Pereira, Ronaldo en nog veel meer zijn allemaal tot ruim over de dertig nog doorgegaan, en dat is slechts een hele kleine greep uit de bak met namen.

7 augustus 2023 om 22:51

@Sander: Dat geldt voor de overgrote meerderheid van voetballers van elke nationaliteit.

7 augustus 2023 om 19:01

Laporta wil hem graag terughalen, maar Xavi weigert tot nu toe, omdat hij hem niet nodig heeft. Als het door gaat, lijkt hij verhuurt te worden.

Ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden, Neymar is een groot risico gezien zijn salaris en blessuregevoeligheid. Al zou ik het wel schitterend vinden om hem weer in een Barca-shirt te zien.

7 augustus 2023 om 19:10

En als dembele gaat kunnen ze wel een aanvaller gebruiken en die ferran mooi lozen

7 augustus 2023 om 20:57

Hij is nog geen topprioriteit, maar met het vertrek van Dembele verandert ook de mening van Xavi. Al is het maar een beetje.

7 augustus 2023 om 19:08

Juist wel barca neemt laatste tijd veel toppers binnen maar over hun leeftijd ik zou als barca was neymar niet halen helft vh seizoen raakt die geblesseerd en zou die zijn salaris fors inleveren ook al zijn er veel spelers weggegaan bij barca?

7 augustus 2023 om 20:06

En waarom zit barca niet op hem te wachten? Hij is nog steeds fenomenaal en 10x beter dan al de vleugel aanvallers of aanvallende middenvelders die ze momenteel hebben. Dat hij vertrok bij barca was op zich een keuze om enigzins op eigen voeten te kunnen staan met een prime messi, daarnaast ging het om een extreem hoog bedrag wat nog nooit was betaald voor een voetballer

Lekker naar Barca laten gaan. In 1 transferzomer afscheid nemen van Mbappe, Neymar en Messi. Tijd voor een frisse en nieuwe aanval!

7 augustus 2023 om 18:52

Je zou denken, Messi, Neymar en Mbappe samen is een droom aanval.
Toch is het er niet van gekomen, het ultieme iig.
Jammer.

Op papier was dat echt het gruwelijkste aanvals trio je je kan bedenken.

7 augustus 2023 om 19:44

In de praktijk heb je 3 spelers die geen meter mee verdedigen. Dat kan gewoon niet in topwedstrijden.

7 augustus 2023 om 20:09

Ze waren gewoon fenomenaal hoor! Bepaalde periodes onverslaanbaar, echter is het een teamsport en dan moet alles kloppen om prijzen te pakken tegen voetbal machines zoals Bayern en Man City

7 augustus 2023 om 21:59

Messi niet in prime en neymar 50% geblesseerd.

7 augustus 2023 om 19:04

Wie ga je halen dan? Zoveel aanvallend talent is er niet te koop momenteel

7 augustus 2023 om 19:19

Die spits die van Benfica gehaald is (Ramos) heb ik alle vertrouwen in! Verder eigen talenten de kans geven en misschien dat Dembele nog komt..

7 augustus 2023 om 21:17

Dat is toch allemaal 3 klasses minder?

7 augustus 2023 om 21:25

Osimenh, Silva en Bergwijn

7 augustus 2023 om 19:05

Hoe dan contract tot 2025, barca heeft geen centen

Barca zou er alles aan moeten doen hem terug te kunnen halen.

Mbappe naar Real en Neymar naar Barca. Make it happen aub.

7 augustus 2023 om 19:09

Prime Mbappé en een Neymar op z'n retour, welteverstaan...

7 augustus 2023 om 20:09

Neymar in zijn huidige staat (afgelopen 2 seizoenen) is nog steeds een van de beste aanvallers van de wereld. Daarnaast is het een geweldige speler om naar te kijken.

Hopelijk trapt Barca er niet in, maar ik vrees van wel na het vertrek van Dembele...

7 augustus 2023 om 18:41

Van welke geld dan, denk in elk geval niet voor de 25M+ die Dembele moet opleveren trouwens Barca heeft al genoeg aanvallers die kunnen spelen vanaf links..

7 augustus 2023 om 20:11

Die verzinnen vast wel een constructie, zo'n club is het wel haha

Hier moet Barcelona absoluut niet aan beginnen. Hij is over de top, maar nog steeds een irritante kleuter.

Maar gezien het huidige beleid van Barcelona zie ik het nog gebeuren ook.

7 augustus 2023 om 18:52

Wat is in jouw ogen het huidige beleid van Barcelona dan? Barcelona richt zich momenteel op transfervrije, ervaren spelers of jonge spelers met veel potentie.

7 augustus 2023 om 19:18

Welke jonge spelers met veel potentie ? Alleen roque toch ?

7 augustus 2023 om 19:23

Vitor Roque, ze gingen voor Arda Güler en Fresneda etc. De tijden dat ze Coutinho, Griezmann en Dembélé voor 100+ miljoen binnenhalen lijkt wel voorbij.

7 augustus 2023 om 19:30

Omdat ze daar geen geld meer voor hebben. Niet omdat ze het niet willen.

7 augustus 2023 om 19:58

Toch lief dat ze hun geld delen met anderen. Van egoisme kan je barça niet beschuldigen

7 augustus 2023 om 20:20

Tja, dat is ook wel zo hahaha. Ondanks alles vind ik het beter gaan dan in de afgelopen jaren.

Messi, Mbappã© en Neymar die allen weg zijn aan het begin van het seizoen.. De zo gevreesde aanval die eigenlijk nooit iets heeft klaargespeeld samen.

Ik zou het toch wel mooi vinden als hij terug naar Barça zou gaan, daar hoort hij gewoon thuis.

Voor Barca een goede opvolger voor Dembele

7 augustus 2023 om 19:08

Een linksbuiten/10 als opvolger van een pure rechtsbuiten? Ok en door.

7 augustus 2023 om 22:02

Een creatieve speler die kansen kan creëeren en scoren als opvolger van een andere creatieve speler die kansen kan creëeren en scoren. Niet heel gek toch?

7 augustus 2023 om 22:05

Moet ik jou nog vertellen dat Barca niet met een pure linksbuiten én een pure rechtsbuiten speelt? Ok en door.

Gaat lekker daar 👌
Eigenlijk gewoon Karma als je het mij vraagt.

Vraag me af hoe ze bij Barca dat zouden willen fanancieren als ze dat überhaupt willen. Met al die blessures is het ook nog zonde van al dat geld zou je zeggen.

Miami ondertussen om de volgende Barca reünie te bewerkstelligen:

De Saudis zullen het ook wel willen proberen nadat Mbappe niet gelukt is.

Waar moet Barcelona het geld vandaan halen?

7 augustus 2023 om 18:50

Salaris van frenkie oa

Hahahaha Neymar terug naar Barcelona omdat hij de pesterijen van de PSG fans zat zou zijn.. Ironisch omdat die niet op een al te beste manier daar vertrokken is.. PSG zal wel een flinke korting moeten geven wil die echt bij Barca terug keren anders zie ik Chelsea wel een kans wagen hem te strikken..

Hij kan nog wel een jaartje (of 2) mee bij Barcelona. Als hij die irritante maniertjes achterwege laat en in naar Barcelona gaat, hebben ze wel een lekker elftal hoor!

Hopelijk komt die rat niet naar Barca. Mede door zijn vertrek is de ellende met falende top transfers begonnen. Ook zn op papier topjaren ( qua leeftijd ) bij psg gespendeerd om als halve opa terug tekomen , nee dankje! (Meeste brazilianen hebben sws een kortere houdbaarsheiddatum )Overigens wel een absurd goeie voetballer, jammer dattie niet bij barca gebleven is dan had hij zoveel meer bereikt.

Neymar is gewoon een aanwinst voor Barca. Het is al jaren pover op de flanken. Hij heeft tenminste rendement en dat ie zo'n egotripper is zal wel, de beste man heeft een pak aan assists bij elkaar gespeeld.

Dan zal PSG volgend seizoen door bijna niemand meer gekozen worden in de FIFA games.

On: dit laten ze (directie) niet gebeuren, een seizoen zonder sterren betekent veel geld/gezichts- en economisch verlies. Maar eerlijk, je m'en fous.

Volledig verpest na zijn keuze voor het oliegeld zoals zovelen

Gaat Barca nooit kunnen betalen, behalve als ze bereid zijn alleen Neymar het veld op te sturen en de rest te verkopen.

7 augustus 2023 om 19:20

Neymar is bereid om voor een lagere salarissen te spelen.

7 augustus 2023 om 21:56

Maar is PSG bereidt hem voor een habbekrats te laten gaan? Salaris is in deze denk ik niet het grootste probleem

PSG zal nooit een hechte ploeg worden als ze alleen op voetbal.kwaliteiten blijven kopen.

Zo zo...ook nog de 1 na beste speler bij Parijs weg? De beste zit al in Miami en de derde kan geld harken in Saoedi Arabië.

Neymar is echt een fantastische speler...in alles, behalve hardlopen, beter dan Mbappe. Jammer dat hij zo vaak geblesseerd was en er vaak met de pet naar gegooid heeft. Hij zou anders van het kaliber Ronaldinho zijn...

7 augustus 2023 om 19:16

Messi is natuurlijk niet meer de beste speler van de drie, dat is overduidelijk Mbappé.
Messi heeft vrijwel niets laten zien bij PSG en is, ondanks zijn mooie aandeel bij het succes van Argentinië, al een tijdje aan het afbouwen.

Als een club zou mogen kiezen tussen Mbappe, Messi of Neymar, zou die altijd voor eerstgenoemde gaan.

7 augustus 2023 om 20:02

Zeer juist, Messi heeft enkel enkele tientalle uitemeten voorzetten aan Mbappe geleverd die hij gewoon verprutste. Weg al die assists voor Messi zijn statistieken

7 augustus 2023 om 20:00

Mbappe draagt het team al 2 seizoenen maar is de derde beste. Tuurlijk joh, weet je nog wat?

7 augustus 2023 om 21:44

Mwa, op zich kan ik de strekking wel snappen. Mits fit en in vorm vind ik Mbappe alleen qua snelheid een voorsprong hebben. Echter is Neymar lang niet altijd fit, al een hele poos niet topfit en dat is Mbappe wel. Puur op basis van voetbaltalent kunnen Mbappe en Messi dingen zonder per se de show te moeten stelen, waar Mbappe niet aan komt als hij een voorkeursbehandeling krijgt. Voetbal is echter meer dan talent en technische kwaliteiten.

8 augustus 2023 om 20:10

Neymar was in zijn eerste jaren bij PSG brlangrijker voor PSG. Mbappe heeft dat stokje rond 2020/2021 overgenomen

Bakken met geld in deze gasten gestopt en nog geen Europese prijs kunnen bijschrijven ...

7 augustus 2023 om 19:15

Klopt. Een elftal wat goed samen speelt koop je niet alleen maar op sterren. Kijk bvb naar city hebben veel gekocht maar wel gemixt en jaren gebouwt aan een elftal. Dit is iederjaar maar zakken met geld droppen bij veelal oudere spelers met vaak ster alures en tja helaas

Van Neymar, Mbappe, Messi naar Dembele, Gonzalo Ramos, Asensio? We zullen zien wat het wordt.

7 augustus 2023 om 19:22

Dat is op papier een fikse achteruitgang, maar misschien werkt het wel beter samen.
Kan me trouwens niet voorstellen dat Asensio voor de basis gehaald is...

Goncalo Ramos is wel echt een spits die wereldtop kan worden. Dat vind ik een logische aankoop van ze.

Dembele vind ik zo'n gekke speler. Soms is hij absolute wereldtop en soms is hij bijna een amateurvoetballer. Je kunt totaal niet op hem bouwen.

Geloof mij maar. Als die terug komt gaat die echt knallen bij barca.

7 augustus 2023 om 19:24

Zal vooral weer in de lappenmand liggen.
Heb het gevoel dat zijn carrière als een nachtkaars zal uitgaan.

Zou mij niks verbazen als die sjeik zich straks helemaal terugtrekt. Miljoenen geinvesteerd in een totaal mislukt project. Neymar, Mbappe en Messi moesten de pareltjes worden van de club maar gaan/hebben allemaal roemloos de club verlaten. Van die sterren ensemble blijft nu dus ook weinig meer van over. En ze kunnen weer opnieuw beginnen met bouwen.

7 augustus 2023 om 20:04

Totaal verkeerd beleid naar mijn mening. Frankrijk zit bomvol met goede voetballers en PSG trekt met name buitenlandse sterren aan terwijl ze ook nog eens een van de beste jeugdopleidingen hebben. Als ik in het bestuur zat had ik de focus gelegd om zoveel mogelijk goede Franse spelers aan te trekken en talenten door te laten stromen. Dat de Ligue 1 een stuk zwakker is dan de overige topcompetities maakt het ook wat lastiger voor PSG om succes te hebben in Europa.

7 augustus 2023 om 21:39

Je hoeft niet per se Franse spelers aan te trekken, maar er moet in ieder geval een visie achter zitten. Als er in mijn optiek 1 ding is waar PSG echt hopeloos gefaald heeft, is het 't hebben van een visie en die adequaat kunnen uitvoeren.

De zwakheid van de competitie vind ik geen excuus. Ten eerste vind ik dat die zwakheid enorm overdreven wordt. Een paar andere competities hebben weliswaar een iets bredere top, maar zijn over de breedte ook zeker niet veel sterker.

Daarbij kun je dan automatisch verwijzen naar Bayern, die in verhouding nog minder concurrentie hebben dan PSG. Toch weet Bayern 'm in de afgelopen 10 jaar 2 keer, terwijl de Spaanse topclubs ook alleen elkaar hebben om voor de prijzen te vechten (met een absolute uitzondering tussendoor). Die winnen 'm in de afgelopen 10 jaar 6 keer, waarvan 5 keer Real Madrid.

Alles valt en staat bij beleid en visie. Als die combinatie goed is, heb je een succesformule als je geld te spenderen hebt. Bij PSG echter was dat niet het geval. Die konden het niet veel slechter doen dan ze gedaan hebben. Ze werden in de afgelopen 10 jaar zelfs 2 keer geen kampioen. Niet omdat de directe concurrent zoveel punten pakten of fenomenaal waren, maar omdat PSG een keer eindigde met 32 verliespunten tegenover de 31 van Lille en met 27 verliespunten tegenover de 19 van AS Monaco in 2016-17.

Even voor de duidelijkheid: Ja, AS Monaco had geweldige talenten op dat moment, maar op dat moment waren het niet de spelers die ze nu zijn. Daarbij mag een dure ploeg als PSG nooit zoveel verliespunten pakken.

8 augustus 2023 om 01:34

Ik ben van mening dat het belangrijk is voor de identiteit van de club om te kiezen voor Franse spelers die echt betrokken zijn bij de club, competitie, land en cultuur. Ik geloof dat een overmatig aantal buitenlandse spelers dit gevoel kan verminderen. Ik vind het ook essentieel dat de club een duidelijke visie en beleid heeft in plaats van algemeen te handelen en dat zouden ze op deze manier dus kunnen bewerkstelligen.

Bovendien is de Franse competitie over de breedte minder prominent met minder bekende namen en de Franse clubs presteren Europees gezien ook minder succesvol dan de teams uit andere grote Europese competities. Het lijkt meer op een soort Eredivisie plus die na de Premier League, La Liga, Serie A en Bundesliga komt en het verschil in weerstand is aanzienlijk groot. Als je de teams die in de top 5 in Frankrijk eindigen naast de Engelse teams zou leggen, zouden ze waarschijnlijk ergens in het midden van het rechterrijtje in Engeland eindigen. Dit alles zonder zelfs de intensiteit van de competitie mee te wegen.

8 augustus 2023 om 00:23

Ben even gaan optellen en van alle bekende transferbedragen zien we dat sinds die sjeik de club heeft overgenomen, puur aan transferbedragen 1,7 miljard euro heeft uitgegeven. Dat staat nog los van salaris, tekengeld, etc.

1,7 miljard. Persoonlijk kan ik me bijna niet voorstellen dat ie zich terug gaat trekken. Althans, niet op korte termijn. Dit moet haast wel een principekwestie zijn voor 'm/

8 augustus 2023 om 11:52

Onder de vlag van QSI heeft de emir een vermogen van 440 miljard euro om naar genoegen te spenderen. Gezien de enorme haantjeswaarden die er in zijn bloed worden aangetroffen en dit enorme budget waarover hij wellustig kan beschikken denk ik dat als hij het op zijn heupen krijgt, hij die 1.7 miljard gerust gewoon door de emiratische wc spoelt en zijn vrouw maar een weekje shoppen aan Rodeo Drive ontzegt om het te compenseren.

Ik denk dat dat een goede keuze is en ik snap de voorkeur voor Barca. ik vraag me echter wel af of het mogelijk is. Ik zei het eind vorige week al maar Barca heeft voorlopig nog maar 13 spelers ingeschreven en heeft problemen met de rest van de selectie in te schrijven momenteel. Dan zal er eerst nog het een en ander moeten vertrekken

Misschien dat hij een of ander sponsordeal in Qatar kan doen zodat hij weer z’n eigen contract kan afkopen 😅

Moeten we absoluut niet willen. Net als met Messi is het het niet waard om de club financieel wederom in de afgrond te storten voor een speler. Neymar is ook nog eens veel onberekenbaarder dan Messi en ligt er minstens een paar maanden per jaar uit.

Tijdens de achtste finale van de CL kan je hem afschrijven, want dan is meneer op de verjaardag van z’n zus. Verder leeft hij er allang niet meer voor.

Wat mij betreft komt ie. Graag zelfs, als ie contributie betaalt!

7 augustus 2023 om 21:15

Met het beleid dat Barcelona voert kan je iedere extra cent goed gebruiken inderdaad! / Ben benieuwd bij welke Premier League club Neymar terecht kan. Chelsea heeft inmiddels zoveel spelers aangetrokken. Maar goed, Pochettino kent hem nog van zijn tijd bij PSG. Wellicht dat als hij aandringt dat het toch tot een transfer kan komen. Heb wel sterk mijn twijfels of het een succes wordt. Bij Neymar lijkt het beste er wel een beetje vanaf te zijn en het lukt hem niet om lang fit te blijven. In een fysiek intensieve competitie als de Premier League lijkt mij dit dan ook geen goede match.

7 augustus 2023 om 23:40

Weinig mis met het beleid dat nu gevoerd wordt, maar daarvoor moet je net dat beetje meer weten dan wat men hier de hele tijd nalult.

8 augustus 2023 om 01:08

De tijd zal het leren, Almogaver.

Het zou toch wat zijn als na Messi, Neymar en Mbappe ook vertrekken en vervolgens PSG dit seizoen de CL pakt haha. De vraag is hoe PSG gaat anticiperen op vertrek van deze 3 toppers. Wie kunnen ze nog halen? Of gaan ze een nu weg inslaan en door met talenten zoals Kolo Muani en Ramos

31 jaar oef! Dat is in Braziliaanse voetbal jaren 38.

De meeste top Brazilianen als ze 29 zijn gepasseerd dan is het heel snel bergafwaarts. In hun prille prime zijn ze geweldige voetballers, alleen ze kunnen nooit lang vast houden. Cafu is natuurlijk een uitzondering.

8 augustus 2023 om 00:26

En Dani Alves is de andere uitzondering, en Thiago Silva en Roberto Carlos en hierboven heb ik een lijstje gemaakt van een kleine groep uit een grote grabbelton. Ook de meeste top Argentijnen, Nederlanders, Fransen, Duitsers, Chinezen, Malinezen, Peruanen, Finnen etc. etc. etc. kunnen na de 29 het niet lang vasthouden.

Chelsea moet daar echt niet aan beginnen!

Voor PSG denk ik wel het beste. Wordt tijd dat PSG eens een team gaat bouwen uit spelers die met trots het PSG tenue dragen en er zijn voor hun passie en liefde voor het voetbal in plaats van voor het geld.

Of de Premier League een optie is betwijfel ik met de gevoelige enkels en gewrichten van Neymar. Heb hem ook al gelinkt zien worden aan Arsenal maar weet niet wat ik daar van moet vinden is toch al 31 jaar veel geblesseerd en natuurlijk een speciaal karakter.
Laat hem maar naar Chelsea gaan is ook echt een Chelsea aankoop gezien de laatste transfers die Chelsea heeft gemaakt de laatste paar seizoenen.

Een fitte Neymar is nog steeds de top 3 beste linker aanvaller op deze planeet. Het is zeker een gokje waard. Hoop dat die naar Manu gaat!

8 augustus 2023 om 01:12

Op links hebben ze Rashford al en in de spits nu Hojlund. Ik denk dat United eerder gaat proberen het middenveld te versterken voordat ze een extra linksbuiten aantrekken.

Lekker naar City onder Guardiola. Grealish vind ik niet basis waardig en Foden kan dan mooi op rechts nu Mahrez weg is of op het middenveld. Neymar op links, Haaland in de spits, De Bruyne en Bernardo Silva daar achter. Worden ze aanvallend nog sterker van.

8 augustus 2023 om 01:11

Dat zou fantastisch zijn mits hij zijn oude vorm weer kan halen maar ik vraag het mij af. Zal ook niet makkelijk zijn om onder het fysiek intensieve systeem van Guardiola te functioneren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren