Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar sneert naar Oostenrijkers: ‘We waren klaar voor UFC vandaag’

Laatste update:

Brazilië doorstond zondagmiddag de laatste test voor het WK door met 0-3 van Oostenrijk te winnen. Neymar kreeg voor het eerst sinds hij in februari een voetblessure opliep een basisplaats en wist in Wenen eenmaal te scoren. De schrik sloeg even toe toen de aanvaller al vroeg in de wedstrijd een forse tackle moest incasseren van Julian Baumgartlinger.

Neymar kwam echter ongeschonden uit de strijd. “We waren klaar voor UFC vandaag, maar het was goed. Iedereen is heel gebleven tijdens deze wedstrijd”, grapt Neymar tegenover verschillende Braziliaanse media over de harde speelstijl van de Oostenrijkers. Dankzij treffers van Gabriel Jesus, Neymar en Philippe Coutinho wisten de Goddelijke Kanaries vrij probleemloos te winnen in het Ernst Happel Stadion.

“Je moet vertrouwen hebben, je moet dromen”, zegt de aanvaller van Paris Saint-Germain over de kansen van Brazilië om het WK te winnen. Door de treffer tegen Oostenrijk bracht Neymar zijn totaal aantal doelpunten voor de Braziliaanse ploeg op 55, evenveel als Romário. “Als Braziliaan kan je praten en dromen. We dromen steeds meer en dat is niet verboden.”

Brazilië begint zondag met een wedstrijd tegen Zwitserland aan het WK. De Goddelijke Kanaries nemen het verder in de groepsfase op tegen Costa Rica en Servië. In aanloop naar het WK werd er geoefend tegen Kroatië (2-0 overwinning) en Oostenrijk (0-3 zege).

Denk jij dat Brazilië wereldkampioen gaat worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"Neymar sneert". Volgens mij maakt hij gewoon een grapje, beetje overdreven VZ... (Ban in 3, 2, 1...)

10 juni 2018 om 21:56

Eens met deze man.

10 juni 2018 om 21:56

Hahaha, O oeps ik lach (Ban in 3, 2, 1...)

10 juni 2018 om 22:15

@Qucee. Je krijgt een like voor die reactie! (Ban in 3,2,1...)

10 juni 2018 om 22:24

Overkill..

10 juni 2018 om 23:06

Jij weer?!

10 juni 2018 om 21:57

Hehehe, ik ben het met je eens. Ik denk echt niet dat hij uithaalt naar die Oostenrijkers. Ja was af en toe hard, maar Neymar is wel meer gewend.

11 juni 2018 om 00:10

Amen. Je hebt wel lef idd dat je ze je mening durft te geven over de titel drienie misplaatst is net zoals zoveel titels. Voor die gasten hier voelt een Ban geven net als klaarkomen. Ik zou dus maar oppassen 🤔

11 juni 2018 om 07:52

Haha toch gek, hoe komen jullie allemaal al zo vaak aan een ban?! Als ik jullie reacties zie lijkt het net alsof je allemaal al tig keer een ban hebt gehad..

Als er 1 land het tot nu toe enorm goed doet, enorm stabiel oogt dan is dat Brazilië wel, het oogt allemaal heel goed en niet geforceerd zoals bij België of Frankrijk bijvoorbeeld, Duitsland is de titelverdediger dus hun kunnen er ook wat van. Ik zet me geld nog steeds weliswaar op La Roja maar toch denk ik dat de gele kanaries het meeste kans maken.

10 juni 2018 om 22:02

Je denkt dat Brazilië het meeste kans maakt maar je zet je geld in op Spanje, wat ben jij slim!

10 juni 2018 om 22:22

Klinkt raar maar dat is ook zo, mijn gevoel en voorkeur zegt Spanje maar ik denk als ik heel objectief ben dat Brazilië meer kans maakt, maar ik ben een gokker op gevoel.

11 juni 2018 om 08:58

De beste wint niet altijd hé.

11 juni 2018 om 12:15

Maar dat hebben ze altijd om het vervolgens kwijt te raken naarmate ze dichter bij de finale komen. Brazilie is kwalitatief erg sterk, maar mentaal is er nog wel wat aan te merken op die ploeg. Bovendien zijn ze wel erg afhankelijk van Neymar.

10 juni 2018 om 22:00

Neymar sneert naar Oostenrijkers:’we waren klaar voor UFC vandaag’. Staat toch letterlijk als titel van dit onderwerp. Als je het even terug leest zie je het!!!

10 juni 2018 om 22:01

Misschien moet je de hele tekst gaan lezen om mijn reactie te begrijpen.

10 juni 2018 om 22:59

Speciaal voor jou en Damsko, let op het woordje grapt. Tekst heb ik letterlijk gekopieerd uit het stukje!!! Iets met een grap of kwinkslag zeggen wil niet betekenen dat het direct een sneer is.

We waren klaar voor UFC vandaag, maar het was goed. Iedereen is heel gebleven tijdens deze wedstrijd", grapt Neymar tegenover verschillende Braziliaanse media over de harde speelstijl van de Oostenrijkers.

Toch eventjes iets anders, ik schrok wel even toen ik las dat Neymar al 55 doelpunten heeft gemaakt voor Brazilië, 55!! Wat een belachelijk aantal, nu al op die leeftijd. Heel veel respect voor en het laat meteen wel zien wat voor een fenomeen hij is.

10 juni 2018 om 22:51

Het niveau dat hij bij Brazilië laat zien is inderdaad ongekend en dat zag je bij Barcelona in 2015 ook even terug.

Jammer van dat af en toe irritante momentjes op 't veld, maar daarnaast blijft het een geweldige speler om naar te kijken.

Wat een cijfers heeft Neymar ook bij het Braziliaans elftal en dat voor iemand van zijn leeftijd. Ik verwacht dat hij sowieso zal uitgroeien tot topscorer allertijden van Brazilië en ik denk eigenlijk ook dat hij recordinternational van Brazilië zal worden. Kan me eerlijk gezegd geen speler bedenken (dan heb ik het over de voetballers van dit moment) die zoveel invloed en zo beslissend voor hun land zijn, ook Cristiano en Messi niet.

Volgens mij gaat Brazilie wereldkampioen worden, ze presteren goed, hebben dat Braziliaanse beetje extra, en ze hebben gewoon een gruwelijk team dat dit maal echt als een team presteert.

10 juni 2018 om 22:47

Ze spelen tot nu en toe inderdaad erg overtuigend en stabiel. Ik hoop echt dat ze in halve finale Duitsland tegenkomen en ze helemaal van de mat spelen als revanche en dan de finale tegen Argentinië. Daar teken ik voor haha, maar ik vrees dat het een finale Spanje - Brazilië wordt en dat zou op papier ook prachtig moeten worden.

11 juni 2018 om 00:42

Ik denk het ook ja. Ze gaan niet meer met 7-1 onderuit nu ze wel kwaliteit verdedigende middenvelders hebben zoals Casemiro en Fernandinho. De aanval is gruwelijk met als topspeler Neymar.

Ik vind die Jesus zo fantastisch speler . Als die Paulinho niet die bal afpakte voor ze neus dan had hij gewoon 11 of 17 gestaan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren