Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Neymar smeekte huilend in hotelkamer om terugkeer bij Barcelona’

Laatste update:

Neymar heeft spijt van zijn vertrek bij Barcelona, zo schrijft Mundo Deportivo donderdag. Volgens de Catalaanse sportkrant wil de aanvaller niets liever dan terugkeren in Camp Nou, maar Barcelona deelt die wens niet. De club zou niet blij zijn met de vele bezoekjes die Neymar brengt aan de kleedkamer van zijn ex-club.

"De kleedkamer van Barcelona was zijn thuis en hij voelde zich als een vis in het water in de stad", aldus het sportblad. Neymar zou zich vooral door zijn vader en zijn zaakwaarnemer Wagner Ribeiro hebben laten overtuigen om in 2017 naar Parijs te gaan. Daar kon hij ontsnappen uit de schaduw van Lionel Messi. "Maar door de rivaliteit met Edinson Cavani en de opmars van de jonge parel Kylian Mbappé, begint Neymar te beseffen dat hij misschien fout zat."

De duurste speler aller tijden zou 'verdrietig' zijn vanwege zijn vertrek bij Barcelona. Hij heeft die gevoelens gedeeld met enkele directeurs met wie hij een goede relatie had en met 'professionals' bij de club. "Aan een van hen smeekte hij, huilend in een hotelkamer, om hulp bij een terugkeer naar Barça. Dat is zijn droom. Hij sluit een transfer naar Real Madrid niet uit, maar bij Barcelona kent hij iedereen en heeft hij nog goede vrienden."

Die vrienden heeft hij enkele keren bezocht, maar Barcelona ziet hem liever niet meer in de kleedkamer verschijnen. Dat zou te maken hebben met de rechstzaak omtrent zijn 'loyaliteitsbonus' van dertig miljoen euro, die Neymar niet kreeg na zijn vertrek naar PSG. "Het is een vreemde situatie, al heeft Neymar nog vrienden die hij ook buiten Camp Nou kan zien." Bij Barcelona zou men het er echter over eens zijn dat de Braziliaan niet hoeft terug te keren.

Denk je dat Neymar ooit nog voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties
6 september 2018 om 20:56

Niet alles geloven wat de media zegt. Mundo Deportivo is over het algemeen een roddelkrant. Ik geloof hier niets van.

6 september 2018 om 22:02

Ik las dat eerst elke morgen en over transfers en gevoelen hebben ze meestal gelijk dus kan waar zijn

6 september 2018 om 22:13

Meestal gelijk? Ongelijk zal je bedoelen. Meestal zijn deze verhalen uit de duim gezogen.

Jammer joh! Maar je bent niet welkom. Eigen schuld dikke bult.

6 september 2018 om 20:58

Geloof jij serieus wat hier wordt gezegd? Ik denk dat dit pure bullshit is om de kranten te kunnen verkopen.

6 september 2018 om 21:33

Ik geloof dit verhaal wel ja, het Word zo vaak verteld, dat er wel een kern van waarheid in zou moeten zitten lijkt me

6 september 2018 om 21:40

Oh er werd ook zovaak gezegd dat hij naar Real zou komen, heb hem nog altijd niet in het wit gezien dit seizoen.. Spaanse kranten zoeken zelf sensatie op bij oud La liga spelers, heb dit ook gemerkt met Cristiano. Zelf nu hij niet meer in Spanje speelt zoekt men hem toch op.

6 september 2018 om 21:41

Mensen die dit geloven lopen achter. Neymar niet lang geleden zei hij nog dat hij heel gelukkig is en prijzen wil winnen met psg. Dit is zeker niet waar en dat hij misschien Barcelona mist oké dan geloof ik zeker maar huilen om een terugkeer never nooit. Het kan zeker wel zo zijn dat hij spijt heeft maar het wordt veelste groot gemaakt en mensen weten nog steeds niet dat de kranten verkocht moeten worden.

7 september 2018 om 07:46

Dus als je vaak liegt bij jou ga je het vanzelf wel geloven? Hmm beetje raar vind je niet

Ik hou nog steeds van neymar en hoop hem ooit weer in het barca shirt te zien maar het lijkt me vrijwel onmogelijk.

Onzin bericht en stel dat het toch waar zou zijn dan zou ik hier als Barça zijnde nooit aan mee werken. Met couthino heb je een perfecte vervanger die ook niet de nodige irritatie oplevert bij de tegenstander en de barca aanhang. Couthino is nooit vervelend op het veld en weet wanneer die zijn actie moet maken en wanneer die de bal moet spelen. Neymar speelt alleen voor zich zelf was goed te zien in het laatste seizoen. Tot slot doet dembele het ook redelijk goed dus neymar is zeker niet nodig

Wat voelt dit zo nep aan, PR statement achtig: ''hij sluit Real Madrid niet uit''.

Ik denk dat je momenteel goed zit bij PSG met een jonge Mbappe etc. dan dat je naar Barca zou gaan.

6 september 2018 om 21:39

Zou liever met 2 oudjes spelen dan 1 wereldtalent, Mbappé zit vol energie en gaat de strijd nu aangaan met Neymar voor de Ballon d’or, terwijl Messi en Suarez puur met een smile op hun gezicht voetballen en elkaar zoveel gunnen.

Dat mundo deportivo is ook echt een vreselijke roddelkrant zeg.
Nu ook weer op basis van gebakken lucht schrijven ze een artikel dat hij terug wilt naar barca.
En het ergste is dat mensen het nog geloven ook.

6 september 2018 om 22:36

De meeste geloven het niet maar kunnen de kans voor open doel om even af te geven op Neymar niet weerstaan.

Het is gewoon Albert Verlinde journalistiek.
"ïemand" heeft iets gezegd en "iemand" heeft iets gehoord.
Laat gaan laat gaan........

Een catalaanse krant die schrijft dat neymar heel graag terug wil naar een catalaanse club. Zijn vertrek doet nog steeds pijn bij de catalanen blijkbaar. Overigens ook geen quotes dus compleet ongeloofwaardig.

Haha toen ik opeens las ‘ hij sluit Real Madrid niet uit ‘ wist ik genoeg.. kom op man, ja Neymar bezoekt nog vaak Barcelona en zijn vrienden daar maar terugkeren? Huilen? Denk het niet. Neymar is een koning in Parijs, hij is de big-boss en heeft het naar zijn zin met een dik salaris. Als hij ooit uberhaupt zou mogen vertrekken bij PSG zal dat voor Real zijn, maar zelf daar twijfel ik nu aan. Neymar moest simpelweg nooit weggaan, dat trio was zo sterk en dominant.

Mundo Deportivo is een doorgaans goed ingevoerd weekblad en in Spanje uitermate gerespecteerd. Dit krantenartikel zal dan ook hoogstwaarschijnlijk op feiten berusten. Iedereen heeft wel eens spijt van een beslissing. Nu maar op de blaren zitten.

6 september 2018 om 22:00

Ik hoop dat dit sarcastisch is maar het lijkt er helaas niet op.
Dit is toch wel 1 van de grootste roddelkranten in spanje, alleen al al die artikelen over frenkie de jong bevestigen dat. Ook nu weer een artikel schrijven zonder enige bewijzen of aanleidingen dat neymar terug wilt keren.

6 september 2018 om 23:37

Neigt naar sarcasme, maar was niet geheel zeker, totdat ik het ineens zag: sarcasme!!! MD is geen weekblad maar dagblad. Dus tekst is niet serieus. Maar was een lastige hoor

6 september 2018 om 22:39

Hahaha, hou toch op man. Dit is werkelijk de stomzinnigste roddel die we uit Catelonie gehoord hebben sinds het vertrek van Neymar.

Om een of andere reden kunnen ze het maar niet accepteren dat een speler liever elders voetbalt. Dat bestaat echt niet dus moet hij wel elke avond huilend op de grond liggen van spijt. Ja een sterk staaltje onderzoeks journalistiek heeft dat naar boven gebracht.

Ik kan niet wachten totdat PSG Barcelona in de CL treft zodat Neymar al die Catelanen eens flink de mond kan snoeren.

7 september 2018 om 08:41

@speedyafc

Het is goed man, moet je dit nu 5x vermelden?

Lijkt wel alsof je enorme haat hebt.

Tjah, wat doet zo'n goede speler in toch wel relatief zwakke Lieque 1 (vergeleken met de andere drie topcompetities). In Spanje is gewoon meer eer te behalen door de eeuwige rivaliteit Barca/real. Ik denk dat Neymar nu beseft dat geld niet alles is.

6 september 2018 om 22:23

@Emile Heskey G Zo zielig dat mensen dit nog geloven het is puur sensatie om kranten te verkopen man man man..

Ze zullen Neymar nooit meer voor een extreem hoog bedrag terug kopen denk ik. Misschien zal Barcelona in de toekomst Mbappe proberen te kopen om Messi af te lossen? Ik denk dat hij dat wel leuk zou vinden met Dembele spelen.

Aldus een Catalaanse krant. 0.0 objectiviteit dus is waarschijnlijk niets van waar..

Mocht Real hem meer geld bieden, dan is hij weg. Ik zie hem ook niet terugkeer bij Barca.

Barca wat n vieze club

Loyaliteits bonus had gewoon betaald moeten worden!

En nu zogezegd hem afschilderen alsof hij huilend terug wil naar barca haha daar geloof ik niets van

Barca krantjes moet je nooit geloven

Je hebt die jongen zelf gekocht onder dubieuze omstandigheden... een boete betaald om er van af te komen

Je geeft hem een contract met n bepaalde afkoopsom en een bonus tegen een bepaalde tijd..

Dan wordt hij verkocht voor een duizelingwekkend bedrag en je betaald zn bonus niet uit waar hij gewoon recht op heeft en dan is hij de jankerd ...


Bah .. barca heeft zon geweldig team.. speelt al jaren prachtig voetbal..
Maar wat n walgelijke 'club' is het tóch


Altijd net doen alsof real de koopclub is terwijl zij meer betalen aan transfers meer betalen aan salarissen..

Om te kotsen

Wat moet het mooi zijn om verhalen te verzinnen en deze te bestempelen als de werkelijkheid. Van mogelijke speler bij Real, naar 's avonds huilen omdat je Barca mist. Mag toch aannemen dat niemand deze roddel gelooft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren