Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Neymar schittert tegen Juventus: ‘We gaan Neymar absoluut niet verkopen’

Laatste update:

Neymar schitterde zaterdagavond lokale tijd in de oefenwedstrijd tussen Juventus en Barcelona (1-2), in het kader van de International Champions Cup. De aanvaller verscheen in de basisopstelling en nam in de eerste 25 minuten op schitterende wijze de treffers van de Catalanen voor zijn rekening. In de rust bleef het vermeende doelwit van Paris Saint-Germain, net als de rest van de basiself, in de kleedkamer achter.

Ernesto Valverde was duidelijk na zijn officieuze debuut op de bank van Barcelona. "We gaan Neymar absoluut niet verkopen. We weten hoe groot zijn aandeel in de selectie is en we willen dat hij bij ons is", zo stelde de oefenmeester. PSG zou bereid zijn om aan de transferclausule van 222 miljoen euro te voldoen en Neymar rijkelijk te belonen voor een overgang naar het Parc des Princes: veertig miljoen euro aan tekengeld, een basissalaris van dertig miljoen euro en een privévliegtuig dat altijd voor hem klaar staat.

Volgens AS is de kans groot dat Neymar 'gewoon' bij Barcelona blijft, ondanks tegenstrijdige bericht uit vooral Brazilië en Frankrijk. Vader en zaakwaarnemer Neymar senior bekeek de wedstrijd in New Jersey vanaf de tribune, samen met de directie van de Catalanen, en verliet het stadion ook samen met de bestuursleden.

Neymar doet er goed aan om naar Paris Saint-Germain te gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zag een filmpje waar de vader van Neymar met bestuursleden(?) in een Barcelona bus stapte. Om hem waarschijnlijk een nieuwe contract te geven.

Dat kan Valverde wel zeggen, maar als PSG die 222 miljoen betaald, dan gaat Neymar gewoon. Daar kan niemand iets tegen beginnen, behalve Neymar zelf. Hij bepaalt uiteindelijk waar hij gaat voetballen.

23 juli 2017 om 09:21

Dit zegt EV omdat hij al met Neymar gesproken heeft denk ik. Want in zijn vorige persconferentie gaf hij een veiliger antwoord.

23 juli 2017 om 10:49

PSG kan die 222 miljoen niet betalen omdat ze dan de FFP regels zouden breken.

23 juli 2017 om 10:56

Er is geen club op aarde die 382 miljoen in 1 jaar aan 1 speler uit kan geven. Ook niet als er zandbakdollars tegenaan worden gegooid. Iets met financieel fairplay.

23 juli 2017 om 12:34

Jawel, de sjeik van PSG wil de transfersom betalen via zijn eigen bedrijf en ontwijkt op deze wijze de Ffp.

Neymar speelde geweldig gisternacht. Hoop dat hij gewoon blijft bij Barca komend seizoen.

Geldwitwasserij in Psg. Als je als club erover nadenkt om zoveel geld uit te geven aan een speler of het nou Messi, Ronaldo of Neymar is dan kan het alleen maar crimineel geld zijn. PSG verdiend misschien 500miljoen omzet per jaar. Omzet, met andere woorden, 1000den kostenposten gaan hier nog vanaf. Hou je niet al te veel van over hoor. Nu willen ze via fondsen en rechtsvormen dit financieren maar dat kan alleen maar aanduiden op crimineel geld.

23 juli 2017 om 20:31

Crimineel geld en alleen dat er is echt niets anders mogelijk. Vreemde opmerking van jou.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren