Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nathan Aké krijgt mega-aanbieding; De Telegraaf onthult hoogte van salaris

Laatste update:

Nathan Aké gaat een nieuw megacontract ondertekenen bij Manchester City, zo meldt De Telegraaf. De Engelse grootmacht beloont de 28-jarige verdediger voor zijn stormachtige ontwikkeling die hij heeft doorgemaakt in het ongekend succesvolle elftal van Josep Guardiola. Aké wordt door zijn nieuwe verbintenis na Virgil van Dijk de bestbetaalde Nederlander in de Premier League.

Op dit moment ligt Aké vast tot medio 2025, maar zal zijn contract dus spoedig verlengen én opwaarderen. Volgens De Telegraaf kan de 37-voudig Oranje-international meer dan 150.000 euro per week gaan verdienen: 7,8 miljoen euro per jaar. Met zijn prestaties kan Aké bovendien lucratieve bonussen verdienen, waardoor zijn jaarsalaris in totaal richting de tien miljoen euro zou kunnen gaan.

Aké kan terugkijken op een weergaloos seizoen, waarin hij met Manchester City de treble pakte: de titel in de Premier League, de FA Cup én de Champions League. De in Den Haag geboren verdediger ontpopte zich tot een onmisbare schakel voor Guardiola, die de Oranje-international indien fit altijd opstelde. Het vertrouwen van de Catalaanse coach in Aké werd extra zichtbaar tijdens de Champions League-finale: de pas net herstelde Aké werd in Istanbul direct in de basis geposteerd.

Manchester City won de finale met 1-0 van Internazionale. Aké is Guardiola dankbaar voor zijn basisplaats. "Ik had er weken uit gelegen, dus om juist voor de finale weer het sein te krijgen dat ik zou starten was een enorme oppepper voor me. Ik vond dat geweldig van de coach en gelukkig wonnen we die finale tegen Inter ook. Voor mij was dat een perfecte dag."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Grappig, alweer 28. Zie hem op een of andere manier nog altijd een beetje als een jong talent. Misschien omdat hij pas kort echt een basisplaats heeft veroverd.Al kan hij nog prima 6 jaar mee natuurlijk

25 juli 2023 om 08:16

Nog twee jaar, dan kunnen we hem terug gaan schrijven naar ons clubje. Cirkel is rond en andere clichés. Goede opvolger van Hancko 😉

25 juli 2023 om 08:23

Het zou ook wel weer eens leuk zijn als jullie een slechte transfer pakken aub haha

25 juli 2023 om 08:27

Die hebben we al met stengs

25 juli 2023 om 08:34

Dat waag ik te betwijfelen, denk dat dit voor dit bedrag echt een hele slimme aankoop is. Over Dilrosun kan de balans dit seizoen weleens de andere kant omslaan, het zijn ook niet allemaal voltreffers.

25 juli 2023 om 08:42

7 miljoen voor een speler als stengs is gewoon veel te veel.

25 juli 2023 om 08:47

Twee jaar terug kostte hij ruim het dubbele. Marktwaarde op tm is 10 miljoen, en was afgelopen seizoen een meerwaarde voor Antwerp. Ik heb hem daar amper gezien, maar de verhalen zijn positief. Het is niet meer de flegmatieke buitenspeler van az, maar veel meer een 8 of 10 met een goede pass. Precies wat we nodig hebben.

25 juli 2023 om 08:49

Oneens Arsenal, het is niet meer de speler van AZ. Is echt volwasser geworden. Zijn creativiteit hadden we hard nodig.

25 juli 2023 om 08:57

Dat is natuurlijk echt onzin en dat weet je zelf ook. Hij was afgelopen seizoen bepalend voor Antwerp, hij kostte Nice 2 seizoenen geleden het dubbele.

25 juli 2023 om 09:07

Dat hij het dubbele heeft gekost wilt niet zeggen dat hij het waard was. Als vervanger van Szymanski en daarvoor til moet je veel rendement hebben en veel drukzetten. Dat kan hij allemaal niet.

Til was een paar jaar geleden 18 miljoen waard, Alireza 20 miljoen.

25 juli 2023 om 09:13

Maar als hij dat niet kan, waarom kopen ze hem dan? Of zou het kunnen dat je hem een beetje uit het oog bent verloren en dat hij het inmiddels wel kan? Reken er maar op dat hij uitgebreid gescout is hoor.

25 juli 2023 om 09:29

Als ik Lierse mag geloven is de Stengs van nu heel anders dan juffrouw Stengs uit de eredivisie en dan zou het een prima aankoop zijn want ballen kan ie wel

25 juli 2023 om 09:30

Waaruit zou blijken dat hij het wel kan? Dat is namelijk nergens te zien.

25 juli 2023 om 10:00

Dat was afgelopen seizoen te zien, alleen heb ik nauwelijks gekeken. Jij wel?

25 juli 2023 om 10:40

1 goed seizoen in CL en hij levert je gewoon 20+ op

25 juli 2023 om 10:41

Ja ik heb veel gezien. Was allemaal net niet, zoals we stengs ook kennen.

25 juli 2023 om 08:48

1 van de weinig die het echt gemaakt heeft in het buitenland. Daar bedoel ik mee, vanaf jeugdspeler vertrokken en nu een belangrijke pion. Het wordt waarschijnlijk 3 jaar knallen in PL en dan een nieuwe uitdaging.

Toch vind ik het apart dat Chelsea zo omgaat met sommige spelers. Stel je eens voor als ze spelers hadden gehouden ipv als handel te gebruiken. Aké, Bruyne, Salah op elke linie een topspeler.

25 juli 2023 om 12:06

Op de Youth League was het echt al een geweldige middenvelder. Je ziet zijn kwaliteit aan de bal en hoe hij het spelletje leest. De stap terug naar Bournemouth heeft hem echt goed gedaan. Zeer gedisciplineerd, geen onruststoker en zakt eigenlijk zelden door de ondergrens. En kan ook nog op meerdere positie uit de voeten. Voor City was de 45 miljoen echt een koopje.

25 juli 2023 om 13:08

@xavihernandez, YL speelde die achterin. Was duo samen met Christensen. Loftus Cheek stond ervoor.

25 juli 2023 om 09:12

Een Rio Ferdinand, Terry speelde ook tot hun 35e op hun top, dus misschien lukt Aké dat ook wel.

25 juli 2023 om 09:39

@pieterpost,

Dat waren tijden toen United en Chelsea aan de top zaten. Met Arsenal daarachter. En de rest was allemaal iets minder. Nu is de PL toch wel intensiever dan voorheen. Je hebt nu een top 6 zo ongeveer ipv top 3.

25 juli 2023 om 09:45

Met 6 bedoel je Newcastle en niet Tottenham, neem ik aan?

25 juli 2023 om 09:58

Ik gaf al aan, ongeveer top 6. Het is moeilijk te zeggen wie er in de top komt. Komt Chelsea nu wel? Trekt United de lijn wel door? Liverpool, hoe gaan ze dit seizoen doen? Newcastle doet wel goede gerichte aankopen hoe gaan zij het doen?

25 juli 2023 om 12:32

@fr010frdam, denk dat dit gevoel vooral komt omdat hij nooit in Nederland heeft gespeeld. Voor Man C heeft ie ook al 3 volle seizoenen bij Bournemouth in de basis gestaan. Bij Watford (wat destijds ook PL speelde) was ie nog maar 20, begon daar ook het meerendeel in de basis

Wat een dijk van een verdediger is dit toch geworden. Tijdens het WK ook 1 van de beste zo niet de beste van oranje. Hele goede voetballer die nog een paar jaar op topniveau mee kan. Snap pep wel dat die hem vertrouwen geeft.

25 juli 2023 om 08:35

Inderdaad. Niet of nauwelijks in het nieuws, geen gekke capriolen in zijn carrière en opgewerkt naar vaste kracht in 1 van de beste teams ter wereld. Tijdens het WK vond ik hem inderdaad de beste!

25 juli 2023 om 10:17

Helemaal mee eens. Zo ongelooflijk stabiel. Komt amper in het nieuws vanwege zaken buiten het voetbal. En als je in zo'n team als City zeker bent van een basisplaats dan kun je echt wel een balletje trappen.

Ik was al even bang dat het weer om een bod uit de zandbak ging, al is dit dat indirect natuurlijk ook.

Ik ben zo blij voor Ake! Heeft zich enorm ontwikkeld heeft deze contract upgrade meer dan verdient!

Ik dacht laatst te lezen dat hij juist in de problemen zou komen omdat "wereldtopper" Gvardiol werd binnengehaald. Dat moet even een bittere pil zijn voor al die ramptoeristen.

25 juli 2023 om 10:16

Het feit dat hij een nieuw contract gaat tekenen wil nog niks zeggen over een basisplaats hè. Voor hetzelfde geldt tekent hij een contract maar zet Pep hem alsnog op de bank. En dan behouden ze hem als wisselspeler.

Los van het feit dat hij altijd al talent had, kun je Ake inmiddels wel met recht een speler voor de top noemen. Op het WK met Oranje ook de enige speler die echt goed speelde en constant dat niveau aan bleef tikken. Dan had je nog iemand als Gakpo die met drie goede momenten drie doelpunten maakte en qua algemeen niveau hooguit redelijk was en een hele rits spelers die het helemaal niet hadden. Ook bij City speelt hij oprecht goed en kan bovendien op meerdere posities uit de voeten. Op dit moment absoluut de beste verdediger die we hebben.

Nooit verwacht dat hij zich zo zou ontwikkelen. Op dit moment onze beste verdediger. En zo zie je maar weer dat er voor Nederlandse voetballers verschillende wegen naar de top leiden. Niet alles hoeft via de eredivisie zoals sommigen denken.

25 juli 2023 om 08:56

Nou is Ake wel een bijzondere speler, enorm nederig en bescheiden. Niet iedereen kan de weelde van miljoenen voor je twintigste dragen.

25 juli 2023 om 10:18

Geef die spelers eens ongelijk die allemaal daar naartoe trekken. Ik had het wel geweten hoor als die clubs naar mij zouden komen.

25 juli 2023 om 10:19

Heel veel jeugdspelers kunnen de weelde dat ze leuk kunnen voetballen ook in Nederland niet aan. Het zijn vaak niet de meest getalenteerde spelers die het redden, maar die met de beste mentaliteit. Ultieme voorbeeld op dit moment Ittaharren.

Het voetbal is dood. Ownee, dat is alleen als clubs worden overtroefd door clubs uit SA

25 juli 2023 om 09:14

Wat is jouw bezwaar precies? Contract beloning is toch niet hetzelfde als astronomische salaris ontvangen om in een land te voetballen waar het voetbalniveau laag is?

25 juli 2023 om 11:32

Geen enkel bezwaar. Ik vind de salarissen en transfersommen in Engeland, Frankrijk, Spanje en Italie al heel lang verschrikkelijk en de elegantie en charme van het voetbal halen. En ik vind het mooi om te zien dat die clubs die zelf de spelers van de Club Brugge’s, Panathinaikos, Ajax, Feyenoord, Celtic’s van deze wereld het hoofd op hol brachten zonder dat de club ook maar een schijn van kans heeft, dat die zometeen worden weggevaagd op de transfermarkt door SA. Hopelijk gaat er eindelijk wat tegen gebeuren door voetbalbonden

25 juli 2023 om 09:32

Aké krijgt ook een bizar salaris. Maar dat een poenerig land zonder enige voetbalcultuur of wat dan ook wat sterren bij elkaar koopt, is m.i. erger.

Monster salaris ? Een beetje de norm in SA en dan speel je maar met 16 teams ken de pro league niet maar zal geen enorm schema zijn dus op je sloffen miljoenen harken

Ik had verwacht of gehoopt dat hij minimaal 10 miljoen euro per jaar zou verdienen.
Of deze data klopt weet ik niet, maar volgens spotrac.com verdienen Cancelo en Stones 13 miljoen pond.
Volgens mij speelt Aké zo goed als alle wedstrijden voor City en o.a. vanuit dat perspectief had ik een explosievere stijging verwacht. Maar met z'n huidige 4.8 miljoen pond hoeft hij ook niet op een houtje te bijten.

Ik was nooit zo'n fan van deze speler maar eerlijk is eerlijk, hij heeft zich erg goed ontwikkeld de laatste twee jaar. En tja, als je als basisspeler de triple wint in de sterkste competitie ter wereld dan ben ik als criticus snel uitgeluld natuurlijk....

Eerlijk, ik vind het weinig voor Man city begrippen en ook voor BPL begrippen als je bedenkt dat donny vd beek niet eens heel veel minder pakt dan dat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren