Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Naam NEC-topscorer Santos zingt rond in De Kuip

Laatste update:

De selectie van Feyenoord werd versterkt met doelman Pär Hansson en middenvelder Renato Tapia, maar RTV Rijnmond meldde eerder deze week dat Martin van Geel het daar niet bij wil houden. Volgens het regionale medium hoopt de technisch directeur ook nog een nieuwe spits te kunnen halen en de naam van NEC-aanvaller Christian Santos zingt rond in De Kuip.

/

De 27-jarige Santos maakte woensdagavond tegen FC Twente alweer zijn dertiende doelpunt van dit seizoen en na afloop gaf Ernest Faber toe dat zijn topscorer waarschijnlijk nog zal vertrekken. Santos heeft en aflopend contract en heeft zelf aangegeven dat hij voor 300.000 euro weg mag. Feyenoord zou volgens Voetbal International denken aan de komst van Santos: “Al zijn er allicht twijfels of hij de juiste spits is”, schrijft Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam.

Bij een vertrek van Santos wil NEC nog een nieuwe spits halen en in Nijmegen is Anass Achahbar in beeld. Hij staat momenteel nog onder contract bij Feyenoord, maar hoeft bij de eventuele komst van Santos zeker niet meer op speelminuten te rekenen. Mogelijk wisselen Achahbar en Santos deze week dus nog van werkgever. Bij Feyenoord hoopt men Colin Kazim-Richards nog te kunnen slijten en is zomeraankoop Michiel Kramer momenteel de eerste keuze in de punt van de aanval.

Anthony Limbombe
Naast Christian Santos dreigt NEC ook Anthony Limbombe nog kwijt te raken; volgens De Gelderlander heeft de aanvaller zijn zinnen gezet op een vertrek en staat hij in de nadrukkelijke belangstelling van Granada, de nummer zestien van de Primera División. Naar verluidt ligt de transfersom van Limbombe rond de 2,5 miljoen euro.

Christian Santos zou een aanwinst zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is zeker een goede optie voor Feyenoord. Veel slechter en minder inzet als Kramer wordt het toch niet. Voor 3 ton is het ook een koopje.

28 januari 2016 om 07:33

Feyenoord moet 5 ton betalen, aangezien ze een ploeg zijn uit de top 4. Dat ligt in de clausule vastgelegd. Daarbij weet ik niet of hij nu de spits is voor Feyenoord. Voetballend is hij niet heel sterk.

28 januari 2016 om 07:35

Ben geen Feyenoord fan, maar vind hem beter dan Kramer en Kazim.

28 januari 2016 om 07:38

Kijk, dat is een ander verhaal. Kramer en Kazim doen het natuurlijk wel heel slecht. Dus in vergelijking met hen zal hij wel een aanwinst zijn.

28 januari 2016 om 08:24

Santos is een prima spits voor NEC maar niet voor Feyenoord. Gooi Ananas er nou eens in!Liever 3e met eigen jeugd dan met middelmatige aankopen.

28 januari 2016 om 09:48

Ik zou Santos naar AZ laten gaan en Janssen terug halen naar Feyenoord. Deze speler is enorm gegroeid de afgelopen jaren en er zit nog heel veel rek in. Kramer en Kazim ruilen met de koffiejuffrouw van FC Utrecht....

28 januari 2016 om 10:51

Ik nodig je uit even zijn doelpunt tegen Twente terug te kijken, houd hij toch even 3 man achter zich.

28 januari 2016 om 11:09

@kweetnie weet inderdaad niet... ;-) Ik heb deze wedstrijd live gezien en hoef het doelpunt dus niet terug te kijken. Vind jij dit een sterke spitsengoal of staat de verdediging gewoon te slapen? Loop maar door... Niemand pakt hem aan. Als je dat al sterk voetballend vindt... Dit kon Platje ook. De kracht van Santos is vaak op de goede plek staan en de bal er vanuit verschillende hoeken inkoppen en of schieten. Voetballend is hij niet sterk. Als jij niet alleen het doelpunt zou bekijken, maar de hele wedstrijd had gezien, zie je dat bijna alles wat hij doet mislukt...

28 januari 2016 om 14:28

Hij is beter dan Kramer en Kazim en kost een half miljoentje. Kazim verkopen voor dat bedrag en dan heeft Feyenoord goede zaken gedaan. Wat mij betreft mag Achahbar op de 10 positie of rechtsbuiten(wisselen met Kuyt).

29 januari 2016 om 00:49

@oz81 Gelukkig heb ik al 8 jaar een seizoenskaart bij NEC die wedstrijden die zie ik dus wel. Nu weer terug naar jou, santos is inderdaad een man die vaak op de goede plek staat. Ook is het een speler die zich regelmatig terug laat zakken op cam, hier maakt hij verschillende goede acties en verdeelt hij het spel regelmatig met een goede paas.

29 januari 2016 om 10:37

Die goede acties en passes ontgaan mij...

28 januari 2016 om 07:35

Volgens mij betalen de clubs uit de top 3 500k in plaats van 300k

28 januari 2016 om 09:31

Hoe wordt dat bepaald dan? De huidige rangschikking of de rangschikking van vorig seizoen? Vorig seizoen werd Feyenoord namelijk 5e als je er vanuit gaat dat de play-offs de eindstand bepalen

28 januari 2016 om 09:48

Hoe dat wordt bepaald..vrij simpel lijkt mij: gedefinieerd wat de "top 4" is: Psv, Ajax, Feyenoord en Vitesse"

Eerste 3 spreekt voor zich en Vitesse op basis van potentie en de rivaliteit met NEC waarschijnlijk.

28 januari 2016 om 09:53

Top 4 dus daar zit Feyenoord zowel vorig jaar als dit jaar bij.

28 januari 2016 om 10:53

Foutje ontdekt nr 4 NEC!!

28 januari 2016 om 14:29

En als Utreg vandaag wint zijn zij nummer 4!

28 januari 2016 om 09:33

Nee geen goede spits voor Feyenoord. Voor dit seizoen was hij geeneens spits en twijfelden we nog of hij het niveau van de Eredivisie wel aan zou kunnen en nu moet het een goede spits voor Feyenoord zijn? Zelfde geval als Bilal en Kramer, laten het hoogstens een seizoem zien en Feyenoord koopt ze. Waar is de scouting gebleven? Ajax leidt hier ook al aan! Santos is een spits die heel vaak op de goede plek staat en misschien een van de beste afmakers en koppers van de eredivisie maar voor de rest is het niet veel. Ik vind hem dit seizoen een betere versie van Michael de Leeuw.

28 januari 2016 om 10:58

Weer een middelmatige mickey mouse spits.. Feyenoord moet een grote naam halen voor in de punt, ipv al deze middelmatige spelers.. Hij zal natuurlijk beter zijn dan Kramer maar dat is niet zo moeilijk, maar met dit soort aankopen wordt het nooit wat met de Rotterdammers

Voor dat bedrag kun je best dat risico nemen! 3 ton is niks! Kramer dan maar als soort van pinshitter gebruiken en deze Santos in de spits. Het zou dan ook mooi wezen als ze Kamzin kunnen loodsen. Achabar moeten ze behouden en proberen steeds te rouleren met Santos voor de basis positie. Nu nog een extra verdediger en een rechtsbuiten en Feyenoord kan iets stabieler gaan voetballen.

28 januari 2016 om 08:13

Vind hem toch een beetje een gok. En begrijp dat qua geld je deze gok kan maken maar mocht het niet slagen dan ben je zo weer een half jaar verder. Misschien toch iemand die zich bij een grotere club dan NEC heeft bewezen?

God zegene de greep........ Alweer ( mocht dit waar zijn )

28 januari 2016 om 08:11

Vind je? Weer een 13 in dozijn speler. Ieder jaar wordt er over het kampioenschap gepraat, maar worden er middenmoot spelers aangkocht/getrokken. Enige wat ik zie deze winterperiode is de paniek bij Feyenoord. weer geen kampioen, goh laten we het beleid aan de kant schuiven en maar weer gaan kopen... Zitten ze dalijk weer in de financiele shit. Juist nu, is er de kans om de jeugd in de competitie te laten ruiken aan het eerste elftal. Kampioen kan je toch niet meer worden.

28 januari 2016 om 09:12

@michael90 je weet niet wat ie met die uitdrukking bedoelt gok ik zo

28 januari 2016 om 09:51

Haha. Mooi dat jullie het allemaal eens zijn.... Maar ik zou Janssen terug halen en Santos naar AZ laten gaan.
Het verlies van Limbombe is veel kwalijker. Dat is pas een bruikbare speler. Santos twijfel ik ook over....

Als je echt Santos wilt ruilen tegen Achabar kun je net zo goed je ogen uitlepelen. Je gebruikt ze toch niet

28 januari 2016 om 07:49

Maar misschien is het voor Achahbar beter. Dan lees je hier over een jaar de ene helft klagen dat Feyenoord blind was en de andere helft dat hij onverwacht goed presteert en dat hij genoeg kansen gehad heeft maar te kort kwam voor Feyenoord.

28 januari 2016 om 08:50

Achahbar kan veel beter voetballen dan Santos.

En feyenoord heeft hem echt nodig? Nee dus

28 januari 2016 om 07:49

Limbombe spits van de toekomst. Onthoud deze naam mannen!

28 januari 2016 om 08:01

Dat dachten we ook van Lamah..

28 januari 2016 om 08:07

Vleugelspeler van de toekomst.

28 januari 2016 om 08:54

Gaat Limbombe naar jong Ajax?

28 januari 2016 om 08:54

Limbombe is veel beter dan lamah

28 januari 2016 om 09:35

beckhamie hou maar weer op Limbombe is geen spits. Manmanman dit is niet eerste keer dat ik dit moet uitleggen hier. Iedereen roept maar wat.

Misschien kan je Achabar op huurbasis daarheen laten gaan? Dan hebben ze meteen een vervanger en Anass maakt minuten.

Volgend seizoen Elia en Bilal verkopen, als Vilhena niet verlengt, twee goede linkermiddenvelders halen en met Kuijt, Kramer, Santos en Achabar 4-4-2 gaan spelen.

Zou wel weer typisch zo'n opportunistische Feyenoord aankoop zijn. Spelers die het even leuk doen bij de middenmoot/subtop worden gelijk gehaald: Toornstra, Vejinovic, Kramer, v.d. Heijden. Bilal. Dit is precies de reden dat je beste speler, Vilhena, niet gaat blijven.

28 januari 2016 om 08:04

Feyenoord heeft ook niet zoveel keus. Feyenoord vist in een vijver waar het absoluut geen garantie is dat aankopen ook daadwerkelijk een versterking zijn. Feyenoord kan geen echte topspelers halen en al zouden ze de transfersom kunnen betalen dan is het salaris een probleem.
Nu loopt iedereen te roeptoeteren dat Vilhena niet wil bijtekenen maar Feyenoord heeft hem ook vorig seizoen een aantal keer een aanbieding gedaan op het moment dat Vilhena geen lantarenpaal voorbij kwam, het is pas weer van de laatste maanden dat Vilhena weer op niveau is daarvoor is hij een jaar lang dramatisch uit vorm geweest.

28 januari 2016 om 08:13

Feyenoord heeft een hoger salaris plafond dan ajax. Dus salaris is niet het probleem. Heb het idee dat Feyenoord gewoon geen idee heeft wat ze anders moeten halen. Buiten de eredivisie en Scandinavië lijken ze niet te kunnen kijken. Scouting, daar moet in geïnvesteerd worden.

28 januari 2016 om 08:24

Tornado72. Keus heb je altijd. Als je het bedrag dat gezamenlijk voor bovengenoemde spelers is betaald bij elkaar op telt, dan kan je toch alweer een aardige speler van een hoger niveau halen. Volgens mij heeft Feyenoord aardig bewezen, op het moment dat het financieel wat minder ging, de kwaliteit spelers die nu gehaald worden wel uit de eigen jeugdopleiding te kunnen halen. Ik weet niet of dat toevallig een goede lichting was, maar aangezien de jeugdopleiding nog steeds flink bewierookt wordt, lijkt me dat niet. En anders kan je ook altijd nog eens over de landsgrenzen heen kijken. Vilhena gaat overigens weg omdat hij vindt dat er te veel (middelmaat) wordt aangekocht. Hij deed het vorig seizoen inderdaad even minder, maar de spelers die erbij zijn gekomen zijn echt niet van een beter niveau.

28 januari 2016 om 08:51

Waar haal je dat hogere salarisplafond vandaan dan? Want ik heb er nog geen normale bron van gevonden.

28 januari 2016 om 08:35

Sorry hoor, maar dat is naar mijn mening niet typisch Feyenoord. Dit is typisch van Geel in mijn ogen. Tuurlijk zit hij nu bij Feyenoord, maar zijn aankoopbeleid bij Ajax was ook niet best.

28 januari 2016 om 09:43

Is het aankoop beleid bij Ajax nu beter dan? Ze betalen de bedragen die Feyenoord niet kan betalen en vervolgens blijken deze gasten het niveau absoluut niet aan te kunnen. Zivkovic, Sinkgraven om maar een paar voorbeelden te noemen.

29 januari 2016 om 00:21

Nouja waar ik het vandaan haal, Ajax heeft een plafond van een miljoen. El Ahmadi verdient rond de 1,8. Er zijn meerdere spelers bij feyenoord die meer dan een miljoen verdienen. Dus hebben ze een hoger plafond dan bijvoorbeeld Ajax.

Laat achabar maar komen dan !

Feyenoord en opportunistisch aankoopbeleid.. Man man man, Santos heeft het uitstekend gedaan in de Jupiler League en doet het nu een half jaartje leuk in de Eredivisie. Bij een talent kan je de gok dan wagen, maar bij iemand van zijn leeftijd zou ik het nooit doen. Gezien het niveau van de clubs van Santos voor hij naar Nijmegen vertrok, zijn zijn huidige prestaties al zeer opmerkelijk te noemen. De kans dat hij op een hoger niveau ook weer goed presteert, acht ik daarom zeer klein.. Maar ja, Feyenoord doet aan wishful thinking.. Dat is nu wel duidelijk..

28 januari 2016 om 08:08

Het is wel een erg goedkoop gokje. Kramer is in ieder geval niet geschikt als eerste spits.

28 januari 2016 om 08:26

Ja, en? Elke keer gokt Van Geel.. Kazim was een gok, Kramer was een gok, Santos kan een gok worden.. In rap tempo wisselen jullie gokjes elkaar af. Als jij, als Feyenoord, tevreden bent over zulk visieloos transferbeleid, ok. Verdedig Van Geel dan maar. Ik vind het echter belabberd wat Van Geel presteert. Miljoenen worden gespendeerd aan spelers die op de reservebank belanden (Toornstra, Bilal, wellicht zo Tapia/Vejinovic en Kramer), terwijl het eerste er niet beter van wordt.. Jullie club ging bijna naar de klote vanwege een overschot aan middelmatige spelers, jullie club kwam eruit door meer op jeugd in te zetten en nu er weer geld is lijkt de club totaal niks geleerd te hebben van haar verleden. Met middelmatige spelers komt Feyenoord niet verder dan met jeugdspelers. Ga het dan lekker met jeugdspelers doen. Dat bespaart geld, zodat wanneer er toch gekocht moet worden er in een duurder segment geshopt kan worden. Dan koop je geen Tapia, maar een Propper of Gudelj.

28 januari 2016 om 08:27

Al die gokjes zijn goedkoop, totdat je de bedragen van alle gokjes een keer bij elkaar op gaat tellen

28 januari 2016 om 08:57

De Toekomst, je hebt helemaal gelijk. Ik heb als Feyenoord waardering voor de kwaliteiten van Van Geel wanneer er geen budget is. Dan weet hij op de een of andere manier toch steeds weer spelers te vinden die het flikken, maar zodra er geld is.. Dan is Martin absoluut niet op z'n best. Met geld doet hij de meest belachelijke aankopen voor de meest belachelijke prijzen. Kijk naar de aankoop van Bilal; een talentvolle jongen, maar minstens 1,5 miljoen te veel voor betaald. Kramer was ook echt totaal niet nodig, pure middelmaat en daarnaast ook best prijzig voor de kwaliteiten die hij met zich meebrengt. Van Geel moet vervangen worden, maar ook de scouting moet op de schop; daar is al tijdens niets fatsoenlijks uitgekomen.

28 januari 2016 om 08:59

Dan heb je de prijs van een Lazovic ofzo. En als je het geld optelt wat bepaalde gokjes hebben opgeleverd (pelle bijvoorbeeld), dan kom je echt niet heel erg negatief uit. Denk ook een Schaken bijvoorbeeld, die haalde nog Oranje zelfs. Zelfs Immers heeft eigenlijk helemaal niets gekost en lijkt nog geld op te gaan leveren. Vormer, Goossens en Verhoek waren geen succesnummers, maar dat gebeurt nu eenmaal. Ajax haalt toch ook een Duarte voor 3 miljoen en een vd Hoorn voor zoiets, dat heb je nou eenmaal wel eens. Het is voor een TD veel makkelijker om dure spelers te kopen, de fans gerust te stellen en mooie sier te maken met je grote namen. Maar we worden als club nog elke dag beter onder Van Geel, de schuld is vrijwel weg en we kunnen langzaam aan meer uitgeven. Een paar jaar terug haalden we Laursen voor de spits (en daarvoor nog Van Beukering) tegenwoordig halen we in ieder geval al de topscorer van subtoppers en middenmoters. Als dit zo doorgaat halen we met twee seizoen Luuk de Jong op bij PSV .

28 januari 2016 om 09:41

Baardgrasmus nu ben je weer de spelers aan het opnoemen die gehaald werden bij het opbouwen maar wij zeggen juist dat de laatste drie jaar ongeveer er alleen maar middelmaat gehaald is met toornstra etc.

28 januari 2016 om 09:49

Ja, maar je lijkt je dan niet te realiseren dat we nog steeds aan het opbouwen zijn D-F-J. We lopen nog mijlenver achter op PSV en Ajax financieel, maar we worden wel geacht met hen te concurreren.

28 januari 2016 om 09:58

Ja maar op een gegeven moment hadden ze veel geld binnen door verkoop van Pelle, de Vrij en BMI en toen ging het mis. Ook met de winst van Clasie heb ik nog niks goed zien gebeuren.

28 januari 2016 om 10:13

Gustafson is binnengehaald. Lijkt wel talent te hebben. En spelers als Vejinovic en Botteghin zijn ook van dat geld gehaald, of ze slagen is afwachten, maar het waren op dat moment vrij logische transfers.

28 januari 2016 om 10:32

Nu noem je alleen de speler die geslaagd is (gustafson, tevens de enige speler die gescout is, toeval?) en twee twijfelgevallen. Ik heb zelf nooit de aankoop van veijnovic begrepen. Clasie was een bijtertje en onderschepte veel ballen maar bracht voetballen ook veel. Veijnovic is een lakse voetballer met mooie passing wat er nog niet uitkomt. Botteghin was redelijk begrijpbaar maar het was van tevoren duidelijk dat hij niet zo goed kan voetballen en toch is daar nu weer kritiek op. Dat snap ik dan weer niet.

28 januari 2016 om 10:38

Ja, je haalt nou eenmaal geen nieuwe De Vrij binnen voor dat geld. We hebben de laatste jaren bijvoorbeeld ook Singh gehaald, typisch een gescoute speler. Dat was geen succes. In het verleden hadden we dit soort missers erg vaak. Het geld van die transfers die jij noemt kon niet allemaal richting transfersommen. Er zijn ook contracten van verlengd bijvoorbeeld, er is mee gesaneerd en er zullen nog wel wat gaten zijn gedicht. Ik vond op papier de aankoop Vejinovic niet verkeerd, met El Ahmadi en Immers had je nog steeds bijters, en ook Gustafson trekt zijn poot niet terug. Dat het niet geweldig uitpakt ben ik met je eens, maar ja, achteraf is het altijd makkelijk.

28 januari 2016 om 12:27

Ik snap dat niet al het geld weer besteed kan worden, maar toch wordt er met geld gesmeten met als dieptepunt Bilal. En ik zeg het achteraf, maar van te voren snapte ik het ook al niet, zo had ik dat ook met Sinkgraven, nooit begrepen. En als scouting vroeger vaak verkeerd ging, dan zorg je nu toch voor goede scouts? Het lag namelijk toen aan de kwaliteit van de scouts, dan zijn niet gelijk alle scouts verkeerd. En die contracten vind ik eigenlijk niet zo bijzonder. Er zijn namelijk geen enorme talenten geweest zover ik het weet bij Feyenoord die anders zo verkocht werden.

28 januari 2016 om 09:15

@De Toekomst. Leuk en aardig allemaal, maar is iedere aankoop geen gokje? Je kan wel een spits van 5+ miljoen uit het buitenland aantrekken, maar wie zegt dat dat wel een succes wordt? Feyenoord is nog steeds niet in de postitie om zulke dure gokjes te nemen. Santos zou best is kunnen verrassen en als hij dat niet doet heb je er maar een klein bedrag voor uit hoeven trekken.

Alsjeblieft niet. Feyenoord moet echt gaan stoppen met spelers halen die pas 1 seizoen (of minder) gepresteerd hebben. Je hebt geen enkele zekerheid. Hou liever het geld in je zak en spaar voor een echte versterking. Anders blijft plek 3 echt het hoogst haalbare.

Info in het artikel klopt niet (helemaal), als club uit de top 4 moet Feyenoord 5 ton betalen ipv 3. Heeft onze grote vriend zelf vertelt.

Maargoed, voor 4 ton plus Achabar doet NEC het ook wel. Ovrerigens moet men Limbombe lekker tot de zomer houden. Beetje sportieve ambitie mensen.

28 januari 2016 om 09:08

Achahbar huren bedoel je dan neem ik aan? Hij wordt echt niet verkocht voor 1 ton.

28 januari 2016 om 09:46

Ik weet alleen niet of achahbar wel een spits is voor NEC. Bij ons renderen vooral afmakers als Vleminckx, Higdon en Santos (wellicht Ars) dus ik weet niet of een voetballende spits als anass wel zo goed werkt. Foor en Limbombe(zolang ze er nog zijn) geven ook vaak hoge voorzetten die niet bruikbaar zijn voor hem. Ik denk dat we gewoon verder moeten met Roman en Grot laten doorschuiven als 2e spits.

van Geel doe eens even normaal! Er is een reden dat clubs als Twente en NEC nog minder vaak dan wij met de burgemeester op het bordes staan!

Deze jongen doet het nu aardig, maar zal Feyenoord op de lange termijn gewoon niet gaan helpen. Als je hem nu voor 5 ton haalt, moet je als je "geluk" hebt volgend jaar alsnog het 10 voudige aan een behoorlijke spits uitgeven. Puur omdat deze jongen geen enkele europese defensie aan het schrikken gaat maken!

28 januari 2016 om 09:20

waarop basseer je het? of volg je hem wat langer?
dit seizoen doet die het gewoon goed met 14 doelpunten uit 20 wedstrijden.
verder volg ik hem niet heel erg, maar hij valt me wel elke week op.
voor 5 ton denk ik dat je wel een gok zou kunnen wagen, en of het goed uitpakt is afwachten..

28 januari 2016 om 10:45

Houd er wel rekening mee dat van die 14 er 5 vanuit een strafschop gemaakt zijn. 9 veldgoals dus, wat hem gewoon niet beter maakt dan Kramer. Natuurlijk is 5 ton geen wereld bedrag, maar ik denk dat als je volgend jaar europees wat wilt betekenen dan is hij denk ik niet goed genoeg. Ik zou liever nu geen nieuwe spits halen, maar liever aan het einde van het jaar meer geld uitgeven aan een groot talent voor die positie.

We hebben natuurlijk nog maar vier spitsen. Dat is wel erg weinig. Daar moet een vijfde bij. Op alle andere posities staat alles goed. Toch?

28 januari 2016 om 09:31

je hebt dan wel 4 spitsen.. maar erg veel bakken ze er niet van. dus dan moet er een nieuwe. en voor dit bedrag vind ik hem nou niet heel duur ofzo

28 januari 2016 om 09:53

prima toch?

28 januari 2016 om 10:01

Oja want wij willen Hans Kazim. Kan hij lekker werken aan de marketingafdeling van onze club met zijn voorbeeldfunctie. Hij kost wat, maar dan heb je wel altijd spannend nieuws en kunnen onze buren zich vermaken om ons. Misschien dan ook weer een tripje naar de pilsleague.

28 januari 2016 om 12:29

Nouja natuurlijk niet, zo doe je het wel overkomen. Maar wordt nog wel moeilijk om die te lozen. Ik denk dat het beter is in februari hem te ontslaan.

28 januari 2016 om 13:50

Kuyt, Kazim, Kramer en Achabar. Dat zijn er vier. Santos is niet veel minder dan deze lieden, maar ook niet beter. Om daar nu weer geld voor uit te trekken.. Terwijl een rechtsback (want karsdorp is dat niet, staat altijd fout) of een vleugelspits zeer wenselijk zijn!

Deze man kan echt niet meevoetballen ideaal voor feyenoord dus

5 ton + kosten zaakwaarnemer + nog wat tekengeld voor Santos + salaris. Ben je zomaar een miljoen verder.

Alles doorgelezen, wat een negativiteit hier. Volgens mij is Santos gewoon een prima spits en zeker voor dat geld. Ja hij is 27, wees blij dat er juist een ervaren speler bij komt. Waarom willen we in Nederland altijd van die jonge spelers, volgens mij zijn we ook vergeten dat Pelle 27 was en die had op dat moment minder gescoord dan Santos. Voor dat geld kan je normaal gesproken geen spits halen, dus ik zou zeggen waarom niet. Feyenoord heeft helemaal niet zo veel geld om een topspits te halen, is niet dat ze even 100 miljoen op de bank hebben liggen.

28 januari 2016 om 09:50

Haha zijn hier echt mensen die zeuren dat hij 27 is? Jemig haha dan heb je een speler in zijn topjaren, wat is daar mis mee? Naar om in te gaan op je punt, het is een klein gokje maar echt beter is hij niet. Feyenoord kan beter gelijk een echt goede spits halen. En dan moeten mensen niet zeuren dat dat niet mogelijk is want dat is het wel en dat is door een woord migelijk en dat is: scouting.

28 januari 2016 om 11:10

Ben met je eens dat de scouting van Feyenoord nou niet echt bekend staat dat het de goede spelers spot, maar daar staat bijvoorbeeld ajax de laatste jaren ook niet om bekend. Psv heeft de laatste paar jaren goed gescout moet ik zeggen, eigenlijk de enige topclub die wel presteert op gebied van scouting.
Het scouten van talenten is nu wel veel moeilijker geworden hoor, als je als topclub ergens interesse in hebt zijn er gelijk zaakwaarnemers die dat gebruiken om ze naar een nog grotere club te brengen of in ieder geval eentje die meer geld biedt. Geld is gewoon het grootste probleem, de lonen die in Spanje, Engeland en Duitsland betaald worden kunnen we gewoon niet tegenop. Lonen in alle landen om ons heen (misschien niet Belgie) zijn stukken hoger dan bij ons. Des te knapper dat psv Guardado heeft weten te strikken.

28 januari 2016 om 12:32

Ik zie anders alleen maar Denen en Zweden gescout worden, het zal toch niet zijn dat die veel goedkoper zijn dan Franse, Tsjechische of Belgische talenten?

Past perfect in het rijtje middelmatige aankopen..

28 januari 2016 om 10:14

Dit lijkt me ook een beetje last minute paniek greep die weinig kost. Waar niet gewoon Achabar de kans geven vraag ik me dan af?

Feyenoord, koning der middelmatige aankopen...

Vijf ton is nog steeds een koopje voor een 27-jarige international van Venezuela. Feyenoord zou goede zaken doen!

Hahaha, dit zou briljant zijn. Achabar is stukken beter dan Santos. Doen Van Ingen!

Het is geen top spits, maar voor 300 000 kan het bijna geen miskoop zijn. Slaagt hij niet, dan kan je hem altijd voor dat bedrag nog door verkopen.

Is het 500 000 dan zou ik als Feyenoord zijnde NEC even op de hoogte stellen van de gehuurde speler(s) aangezien NEC het daar ook wel van moet hebben. Zou overigens gewoon doorgaan met wat we hebben ipv zo'n gok. Hou dat geld lekker in eigen zak en koop in de zomer een echte spits waar je wat mee kan. Dit blijft gewoon weer zo'n aankoop v Geel aankoop.

Alsjeblieft zeg geen Santos. Santos is een zeer beperkte speler die Feyenoord echt niet sterker maakt. De beleids bepalers bij Feyenoord begrijpen nog steeds niet dat je met zulke spelers niet kampioen kan worden.

Wat ik me afvraag.. hoe is het mogelijk dat Ajax zo hard brult om een spits en je hoort en leest er verder niks meer over.. en over Feyenoord wel. Heel apart. Feyenoord slagvaardiger ? Of zet Ajax hoger in dan een Santos ? Ik vindt Santos namelijk een type Vleminkx die het hogerop niet gaat waarmaken en doet ook te weinig om aan de bal te komen.

28 januari 2016 om 13:03

Ajax wil een topsspits die je kampioen maakt maar dat doet voor een appel en een ei.
Ja dan kun je heel lang zoeken maar kom je op niks uit.
Feyenoord is eerder tevreden denk ik. Ajax moet de perfecte speler vinden, maar die zoektocht is nog altijd bezig.
Akax wil sowieso een ervaren spits en dat is Santos niet echt. Die doet het nu wel goed, maar op hoger niveau waarschijnlijk niet.

Paniek in Rotterdam. Het kampioenschap is al verspeeld, maar toch ineens nog net niet aankopen gaan doen om die derde plek dan koste wat kost dan maar proberen vast te stellen.

Santos heeft al een paar interlands gespeeld voor het Venezuelaans elftal,dus die jongen kan best wel voetballen, hij kan trouwens ook naar clubs als Aston Villa,real Betis Sevilla,hull City,of AZ.

Ik heb toch liever dat hij naar Engeland vertrekt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren