Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Moyes verbaasd over reactie spelers: 'Het was stil in de kleedkamer'

Laatste update:
/

David Moyes heeft kennis gemaakt met de mores bij Manchester United. De regerend landskampioen leek met een openingsduel bij Swansea City af te stevenen op een loodzware ouverture, maar won betrekkelijk eenvoudig met 1-4. Robin van Persie en Danny Welbeck scoorden beiden twee keer. “Het was stil in de kleedkamer, er werd mij verteld dat dit is hoe ze hier te werk gaan”, zei de verbaasde coach.

De topsportmentaliteit is bij Manchester United doorgedrongen tot iedere laag van de club en Moyes, die een dergelijke zege bij Everton waarschijnlijk met veel gejuich begroet had zien worden, verbaast zich er inmiddels ook al minder over. “De spelers hadden hun blik alweer op de volgende wedstrijd en dat is wat ik dus ook ga doen. Als manager van deze club moet je áltijd winnen, dat weet ik maar al te goed.”

Dat het zo eenvoudig zou gaan, had de Schot echter niet verwacht. “We hebben een paar kansjes weggegeven en waren bijzonder scherp voorin. Onze goals waren uitstekend en zeker de eerste van Robin van Persie was briljant. Natuurlijk, over het algemeen had het soms wat beter gekund, maar ik ben meer dan tevreden met deze 4-1 overwinning.”

Bekijk hier het eerste doelpunt van Robin van Persie

David Moyes maakt Manchester United kampioen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is dat topsportmentaliteit of gewoon een matige/slechte sfeer in de groep? Ik zag net een foto op de Facebook van voetbalzone waar ze een foto van het vieren van het doelpunt van Van Persie lieten zien, het hele elftal bij elkaar, Rooney in zijn eentje op een afstand, niet vierend.

Na de wedstrijd in de kleedkamer hoort het gewoon gezellig te zijn, dat hoort bij het voetbal (naar mijn mening).

17 augustus 2013 om 22:15

Is gewoon de topsportmentaliteit.

Waarom feesten in de kleedkamer?
Het is de 1e wedstrijd van een lang seizoen. Swansea is een leuke club maar het is geen top ploeg.
Als Swansea een grote concurrent was voor de titel. Of wanneer dit een van de laatste wedstrijden van het seizoen was en met deze overwinning een grote stap richting kampioenschap gezet hadden dan was het wat anders. Maar dit is gewoon de 1e wedstrijd.

En dat Rooney een goal niet viert is gewoon omdat hij echt weg wil en denk ik ook niet echt bevriend is met Rvp. Aangezien Rooney op diens positie wil spelen.

17 augustus 2013 om 22:38

Feesten is iets heel anders dan gewoon een goede sfeer in de kleedkamer na de wedstrijd. Gewoon gezellig, beetje grapjes maken. Weet niet hoe je er bij komt dat ik doel op feesten?

17 augustus 2013 om 22:45

naja rooney: 2010 als er geen betere spelers komen ga ik weg 2013: Ik ga weg er spelen teveel/betere spelers op mijn positie

17 augustus 2013 om 22:20

Van Persie had ook naar Rooney kunnen lopen, in plaats van de andere kant op te lopen..
Bij de aftrap van de 3-0 gaf Rooney , RVP een high five

17 augustus 2013 om 22:35

Bij United vieren ze pas feest als ze de PL winnen. Eerste wedstrijd winnen is leuk en aardig, maar dat zegt niets voor de rest van het seizoen. Bij Everton waren ze waarschijnlijk blij met elk puntje, ja dan kan je wel feest vieren, want een prijs winnen zat er toch niet in.

Gezelligheid is wel leuk en aardig, maar winnen is gewoon je werk als je 100k+ per week krijgt.

Goede wedstrijd van man united nog een creative centrale middenvelder erbij zelf denk ik aan willian en dan ook nog kondogbia erbij halen en je word weer kampioen en kan een grote rol spelen in champions leaque.
* rooney kan verkocht worden overigens

Ik snap nog steeds niet waarom Bony niet starte die had het ze echt lastig gemaakt..

ON: Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen in topwedstrijden want dan heb je aan RVP niet genoeg.

17 augustus 2013 om 22:25

Omdat Bony 70 minuten had gespeeld doordeweeks in een interland met Ivoorkust in en tegen Mexico. Dus hij was nog niet fit genoeg om 90 minuten te spelen.

17 augustus 2013 om 23:26

Chelsea uit/liverpool uit en thuis/arsenal uit en thuis/manchester City uit/tottenham uit ...... van Persie was vorig seizoen beslissend in deze wedstrijden .

Precies wat je hier benoemd, er zal toch wel enigszins iets spelen daar in de kleedkamer ja.
Topsportmentaliteit is natuurlijk een heel breed begrip, iedereen viert zijn successen anders.
Ik vraag me in ieder geval ook af wat er precies loos is

Edit : Reactie op Isco

over de poll
moyes gaat dit niet doen
als iemand ze al kampioen maakt is het van persie
of als rooney het heel erg flink op de heupen krijgt kan ook hij het doen

Rooney word zwaar ondergewaardeerd.. is verruit de beste voetballer van United.. we hebben het over een van de beste Engelse spelers aller tijden... In vorm doet hij C.ronaldo vergeten.. dat moet men niet vergeten he..

Hij heeft het ongeluk gehad dat tijdens zijn blessure en toen hij weer in vorm moest raken V.persie het geweldig deed, maar laat Rooney maar in vorm raken en wedstrijdritme opdoen.. en men zal zien dat V.persie in de schaduw van Rooney gaat staan.

Zelden zo een complete voetballer gezien.. kan de aanval in eigen 16 opzetten.. om hem in de andere kant erin te knallen..

17 augustus 2013 om 22:15

Dat gaat een beetje te ver he als voetballer vind ik Rooney ook wel een betere speler dan CR7 maar qua rendement komen er weinig in de buurt van Ronaldo.

17 augustus 2013 om 23:11

Kijk naar rooney zijn cijfers in het jaar na cr7 vertrok... was tot zijn blessure de beste speler ter wereld een aantal maanden.

18 augustus 2013 om 04:20

Beste Engelse speler aller tijden? Nee dat blijft Gerrard of George Best.

18 augustus 2013 om 08:15

@frank

Ik ben groot fan van Gerrard, maar Rooney is toch echt een niveau beter.

Er is trouwens ook geen enkele Engelsman die beweert dat Gerrard de beste Engelse speler aller tijden is. Noem dat een Bobby Charlton...

En George Best? Hahahaha..
Geen Henry? Cantona? Bergkamp?

17 augustus 2013 om 22:16

Je kunt twijfelen of Van Persie beter is dan Rooney, maar om Rooney nou veruit de beste te noemen gaat wel ver.

17 augustus 2013 om 22:34

Ondergewaardeerd? De man verdient 300k per week, hoe bedoel je ondergewaardeerd?
Bij United weten ze maar al te goed dat Rooney een speler van wereldformaat is anders zou die nooit zo'n salaris krijgen.

Je zeg dat wanneer Rooney in vorm is, RVP in de schaduw zal staan. Ik geloof er weinig van. RVP speelt al meer dan 2 seizoenen weergaloos en hij is nu ook weer vlammend uit de startblokken vertrokken, ik zie zijn status niet zo snel veranderen. Daarnaast is Rooney al tijden niet in vorm. Dat was vaak ook de reden van SAF om hem ernaast te zetten of te wisselen. Wanneer Rooney in vorm is speelt hij elke wedstrijd.

Je heb gelijk dat Rooney in vorm één van de beste spelers in de wereld is, maar dat is RVP ook. De beste spits van de wereld in mijn optiek. Met je reactie doe je RVP echt tekort.

17 augustus 2013 om 23:27

Doet me goed om te lezen dat iemand anders dit ook zo ziet. Rooney is absoluut onderschat, na een zwakker seizoen merk ik dat men hem te snel afschrijft. Het is alleen, naar mijn inzicht, zo dat Rooney en RVP elkaar duidelijk niet mogen én niet goed samen kunnen spelen. Het zijn twee 'matchwinners' , die van nature ook nog eens op dezelfde positie spelen, daar kan je er doorgaans geen twee van in je team hebben.

Rooney heeft een beeld van zich als speler, weet waar zijn kwaliteiten liggen en wil die optimaal benutten. In onze ogen komt hij misschien fantastisch tot zijn recht als tweede (schaduw)spits, maar Rooney wil graag de voorste man zijn. Ik geef hem groot gelijk. Hoezeer RVP ook een goede aankoop is gebleken, het is toch raar om iemand voor exact dezelfde positie te halen, terwijl je daar al één van de beste ter wereld hebt.

Het liefst zie ik hem bij United blijven, een clubman worden. Daar hoort hij te spelen. Maar ik ontken niet dat ik hem dolgraag bij Arsenal zou willen zien.

17 augustus 2013 om 23:55

Het is niet raar dat ze rvp kochten vind ik. Rooney speelde dat seizoen ervoor namelijk ook al op de cam positie en Welbeck in de spits. Hij scoorde toen trouwens 27 goals als schaduwspits in de PL. Een Rooney in vorm is voor mij de beste speler in de Bpl.

18 augustus 2013 om 01:11

Rooney wilt niet weg omdat v. Persie de ster is en al die onzin. Man utd heeft nu kagawa die 2 keer beter dan hem is en op zijn positie kan spelen. Als rooney gaat dan zullen ze zeker niet achteruit opgaan.

18 augustus 2013 om 03:08

Rooney speelde om Welbeck heen, net als hij bij Berbatov deed. Met Van Persie is dat niet mogelijk. Je laat Van Persie alle ruimte in de 16 krijgen, dan is hij dodelijk. Zet je iemand achter hem die de 16 te veel binnenloopt (zie bij Oranje met Sneijder), dan functioneert Van Persie een stuk minder. Dat is het hele probleem. De man achter de spits, of dat nu Kagawa, Welbeck of Rooney is, laat ruimte toe aan Van Persie.

Ik zeg nergens dat Rooney het niet kan, het is alleen niet hoe Rooney zichzelf wil zien voetballen. Hij wil de man zijn waar het om draait. Dan komt hij het best in zijn spel en kan hij die zieke dingen laten zien waar we de voorgaande jaren zo van genoten hebben. Nu speelt hij in de schaduw, waar hij niet volledig tot zijn recht komt en dus minder gemotiveerd is. @quirento Ook gaat de discussie niet om hoe goed Van Persie is, het gaat erom dat United al een topspits had die het middelpunt van elke aanval was. Haal je nog een dergelijk type, dan komt er gerommel (in veld en/of buiten het veld).

18 augustus 2013 om 00:27

Je hebt gelijk, maar laten we niet overdrijven, een RVP is gewoon beter in de spits, een Rooney er vlak achter is dodelijk, dat hebben we vorig seizoen (gelukkig) een paar keer kunnen zien, maar als Rooney daar geen genoegen mee neemt dan moet je hem laten gaan, hoe zonde dat ook is.

Blij zijn na een overwinning hoort er toch juist bij, extra team building, hoe je het ook wil noemen. Vind dit wel erg vergezochte 'professionaliteit'

Mensen hier nemen dit bericht veels te letterlijk, er zal ongetwijfeld wel gelachen zijn maar Moyes doelt met deze uitspraak meer erop dat het normaal is dat united vaak wint, en dat de spelers het gewend zijn, niet dat ze er stil en somber bij zaten

17 augustus 2013 om 22:24

Ik weet niet hoe je een duimpje kmoet geven via de smartphone, vandaar dat ik je een + geef op deze manier.

Het is precies zoals je t zegt, deze gasten zijn natuurlijk blij dat ze winnen, maar ze zijn het gewoon gewend om te winnen. Dit zal anders zijn aan 't einde van de competitie of CL

17 augustus 2013 om 22:33

Ach, sommige mensen grijpen echt elke kleine quote, een blik, een momentopname/foto uit een wedstrijd aan om iets negatiefs te zoeken. Niks nieuws onder de zon.

Ik ga hier misschien iets heel erg geks zeggen, maar ik denk dat Moyes een slechte sfeer in de groep wel nog kan onderscheiden met professionaliteit. Als hij ook maar een vermoeden heeft van een slechte sfeer, dan begint hij hier natuurlijk niet over in de media.

17 augustus 2013 om 23:04

Sommige mensen willen bepaalde dingen zien. Wat dacht je toen Arsenal gelinkt werd aan Arsenal, kwamen allemaal foto's met een droevige Suarez.

Wat een overdreven reacties. Mensen zoeken gelijk weer iets achter, zowel de quotes van Moyes als de foto waarop Rooney alleen loopt en zijn teamgenoten de goal vieren.

Ik had werkelijk het idee dat Rooney gretig speelde. Jaagde veel af, verrichte veel werk en gaf ook goeie ballen. Ik zie Rooney nog steeds niet vertrekken want United laat hem niet naar een andere engels club gaan. Zo simpel is het. Als Barca of Real zich had gemeld, had ik er minder vertrouwen.

Ben benieuwd naar volgende week. Hopelijk speelt Rooney tegen Chelsea. Zou wat zijn als die uitgerekend tegen Chelsea scoort.

17 augustus 2013 om 23:53

Verkeerde topic?

18 augustus 2013 om 02:17

Ja ik plaatste dat via m'n telefoon bij het bericht over Vitesse - Roda. Op een of andere manier is het hier terecht gekomen.

En er wordt weer eens overdreven. Natuurlijk hebben ze lekker gepraat in de kleedkamer en wat gelachen. Maar feest vieren doe je niet als je van Swansea wint. Tenminste niet als je van het niveau als United gewent bent. Dan ben je inderdaad meteen gefocust op de wedstrijd die gaat komen en die is veel belangrijker en zwaarder.

Ach wat geen feest en Rooney kijkt een keer boos en ik zag hem op de bank ook juichen.
Dus wat een onzin allemaal. Het leuke van de wedstrijd was dat het eerste half uur speelde Swansea best leuk voetbal en had het best 1-0 voor kunnen staan daarna in 4 minuten twee blunders bij het verdedigen en wedstrijd gespeeld. Overigens wel een mooi doelpunt van v Persie. United speelt zeer klinisch en in Engeland zullen ze bij de 1e 3 spelen maar met dit team absoluut geen kansen in de CL.

18 augustus 2013 om 03:12

Klopt, wat ze missen is een creatieve middenvelder. Een type Xavi. Maar goed het seizoen is pasbegonnen dus wwe zullen zien wat Moyes kan bereiken met deze groep.

David Moyes gaat Man U geen kampioen maken , dat doet dit elftal zelf wel.

Ik heb de wedstrijd niet gezien, maar mischien kunnen de echte fans mij antwoordt geven of united onder moyes nu wel meer druk naar voren speelt of nog steeds zo inzakt?

en hoe was het positiespel en combinatiespel? ging het weer constant over de vleugels of was er veel variatie met constante positiewisselingen?

18 augustus 2013 om 15:13

In dat opzicht was er niet veel verschil met vorig jaar. Ze zijn behendig met omschakelen maar verder missen ze in mijn ogen eeen creatieve middenvelder die het spel kan verdelen. Nu gaat heel veel nog op kracht.

Het grappige is dat Wenger zelf 7,5 miljoen per jaar verdient. Een van de best betaalde coaches ter wereld en dan structureel dezelfde fouten maken. Bedroevend

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren