Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Mourinho zou Guardiola als enige aankunnen in de Premier League’

Laatste update:

De geruchten dat José Mourinho na dit seizoen Louis van Gaal aflost bij Manchester United worden sterker en sterker. The Special One werkte al in twee verschillende perioden voor Chelsea en moet er na David Moyes en Van Gaal voor zorgen dat United weer uit het slop getrokken wordt. Benni McCarthy, die de Portugees meemaakte in hun gezamenlijke jaren bij FC Porto, denkt dat het een succes wordt.

/

“Manchester United heeft de beschikking over veel jonge spelers, die van alles willen bereiken en naam willen maken. Mourinho zou de ideale trainer voor ze zijn”, vermoedt Benni. “Als de spelers zich honderd procent voor hem inzetten en de bereidheid tonen te slagen, zou hij Manchester United absoluut weer een powerhouse in Europa kunnen maken, zodat teams bang zijn om tegen ze te spelen”, gelooft Benni.

“In mijn tijd bij FC Porto genoot Mourinho het volledige vertrouwen en ik denk dat hij daarom zo succesvol was. Manchester United is net zo’n club”, aldus de oud-aanvaller. “De club wordt goed geleid en is een familieclub. Ik denk dat Mourinho in staat is ze terug te brengen waar ze horen. Bovendien is Mourinho een trainer die weet hoe hij Josep Guardiola moet verslaan. Bij Real Madrid is hem dat een paar keer gelukt en bij Internazionale was hij ook goed tegen Guardiola.”

“Op dit moment zie ik eigenlijk niemand die Pep en zijn tactieken straks kunnen kloppen als Guardiola bij Manchester City zit. Maar Mourinho bij Manchester United, met al die mogelijkheden, spelers en financiële steun... hij zou ertoe in staat zijn”, aldus Benni in gesprek met de BBC.

Ben jij het eens met Benni McCarthy?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Binnen de 3 jaar wordt de pl gedomineerd door Guardiola. Het is de vraag of hij man city op het niveau van bayern en barca kan brengen europees.

11 februari 2016 om 11:55

Guardiola en Mourinho gaan beide de PL niet domineren. De coaches worden wel heel erg op een voetstuk geplaatst zeg. Je bent gewoon afhankelijk van je spelersmateriaal.
Zonder Guardiola is Barca nog steeds heer en meester. En voordat Guardiola bij Bayern kwam werden ze ook gewoon kampioen en wonnen ze zelfs de CL. Dus in principe heeft die niks meer gewonnen dan zijn voorganger bij Bayern en waarschijnlijk ook niet meer dan zijn opvolger bij Barca.

Ik wil overigens niet zeggen dat hij er niks van kan. Want ik vind hem 1 van de beste ter wereld.
Maar om te domineren ben je gewoon heel afhankelijk van de spelers die je tot je beschikking heeft. Alleen als Guardiola een Messi zou kunnen overtuigen om naar Engeland te komen dan zie ik hem daadwerkelijk domineren in Engeland.

11 februari 2016 om 12:09

Dat zagen we ook echt toen guardiola wegging , want martino had de boel zeker wel op de rails. Guardiola heeft Barcelona een machine gemaakt en een van de beste teams of zelfs de beste team ooit gecreëerd. Bij Bayern haalde die record na record door zo vroeg steeds kampioen te worden alleen verloor kon die de CL niet binnen slepen. Maar types als jij zeggen dit soort dingen keer op keer, ik kan nu al wel wedden dat als guardiola met city gaat domineren je gaat zeggen dat city aguero heeft en vandaar domineert en dat het niet aan de trainer ligt.

11 februari 2016 om 12:10

Toen Guardiola naar barca kwam heeft hij de sterren van het team "buiten geshot" en is hij met nieuwe beginnen spelen. Dus de zever dat Guardiola al het beste team onder zijn hoede kreeg klopt niet.

Dat Guardiola heel belangrijk was bij barca heb je in de 2jaar erna gezien toen er coaches waren die gewoon veel minder goed waren. Mara dat is een feit dat graag genegeerd wordt.

Bij bayern heeft hij de speelstijl compleet veranderd. Voor guardioal won dortmund ook geregeld de titel, nu moet dortmund blij zijn als ze 2de eindigen met 10punten achterstand

11 februari 2016 om 12:13

Mourinho heeft alleen niet overal de beschikking gehad over top materiaal. Moet je eens kijken wat hij bij Inter en Porto heeft gepresteerd. Dat moet ik Mourinho nog maar eens zien doen.

11 februari 2016 om 12:48

Mourinho is juist erg van zijn voetstuk gevallen. Wie gelooft er nog in zijn act? Je haalt die tijdbom toch niet in huis? Ik zou er niets van begrijpen.

11 februari 2016 om 17:40

Inter en Porto hadden gewoon topspelers. Dat kan ook niet anders.

Inter was voor Mourinho´s aanstelling als coach al drie jaar achtereen kampioen en hij heeft er bovendien 175 miljoen ingepompt. En Porto zat vol met talenten.

Powerhouse met zakelijk voetbal die de financiële mogelijkheden enorm uit zal putten en de jeugdopleiding en talenten links laat liggen.

Beter door een diep dal naar een mooie generatie van voetballers, dan een paar prijzen en nadien met een rommeltje achterblijven.

Elke United fan die ik ken.. hoopt van de grond van z'n hart dat Mourinho niet naar United komt...

mocht het nou echt waar zijn, wat bezielt het bestuur dan van United om deze man aan te stellen? Ga dan met Pellegrini in gesprek. Of (hij wil niet weg) de coach van Leicester.

Beide 10000% betere trainers dan Mourinho

11 februari 2016 om 11:43

Helemaal mee eens, maar wat wel gunstig kan zijn, is dat hij wel goed is in goede spelers aantrekken, en dat kunnen we wel gebruiken.

11 februari 2016 om 11:49

Jou fans ken ik niet maar dat er in de stadion van united sjaals worden verkocht met mourinho erop. zegt mij genoeg.

11 februari 2016 om 12:32

@ Soccer1000 – die sjaaltjes worden niet in het stadion of de fanshop verkocht maar door handelaren buiten het stadion, daar is niks legaals & Utd’s merchandising aan..
Dus omdat nou als graadmeter te nemen..

11 februari 2016 om 11:49

Redcafe de officiële supporters site van United had laatst een poll met wie de nieuwe trainer van United moet worden 84% stemde op Mourinho en 16% op Giggs. Alle grote supporters Twitter accounts willen ook Mourinho alleen hier in Nederland word er afkeurend naar gekeken maar geloof me de meeste fans willen zekers te weten Mourinho. Ik ben ook United fan en op dit moment zie ik ook liever Mourinho als Giggs. Laat Giggs zich eerst maar eens bewijzen als hoofdtrainer

11 februari 2016 om 11:51

Zijn zo veel United fans die juist hopen op Mourinho en al helemaal in Engeland. Wat ook terecht is, is gewoon 1 van de beste 5 trainers van de wereld. Het grote voordeel is dat hij ook nog eens goed met vedettes kan werken en LvG juist niet.

De trainervan Leiceter..... Ranieri werd voor dit seizoen door iedereen afgeschreven e was het een drama choach. En nu nu is het ineens een trainer is die beter is dan Mourinho? Nee totaal niet, doet het voor het eerst in jaren weer eens goed deze man.

United mag blij zijn met Mourinho, een betere trainer die ook nog beschikbaar is kunnen ze nu nergens vinden.

11 februari 2016 om 11:57

@ Dannyalberts, ik ben ook een United fan. Maar als Manu Mourinho haalt dan hoop ik eigenlijk gewoon dat ze 10 wedstrijden op rij verliezen zodat die ook weer direct ontslagen wordt.
Deze man heeft nog nooit aanvallend voetbal gespeeld. Die moeten ze echt niet halen.

11 februari 2016 om 12:08

Dan support je je club lekker als je dat hoopt

11 februari 2016 om 12:50

Dat heet tough love, de gevolgen van hun daden laten voelen zodat ze er van leren.

11 februari 2016 om 16:59

Ben ik het gedeeltelijk mee eens maar ik denk dat Mourinhio met de jeugd en een paar goeie aankopen United weer naar de top kan brengen. Echter zou het helemaal niet verkeerd zijn om Pellegrinni aan te trekken en Mangela en Bony mee te nemen

Wat een voorspellingen op basis van een aangestelde trainer bij de ene club die nog het seizoen bij zijn huidige club af moet maken en een trainer die nog niet eens aangesteld is bij de andere club.

Ik geloof best dat Guardiola een succes kan worden bij City, maar dat is absoluut geen zekerheid zoals er aardig wat zijn die doen alsof hij City wel even naar de titel en de CL winst loodst. Mourinho zijn prestaties in de Premier League staan buiten kijf, maar bij United is de selectie bij lange na niet op het niveau waarmee ik Mourinho zie presteren. Betwijfel überhaupt of Mourinho en United bij elkaar zouden passen, maar de toekomst zal het uitwijzen als hij er daadwerkelijk trainer wordt.

11 februari 2016 om 11:46

We zullen zien of de hype train van Guardiola door dendert in de Premier League. Voor mij is het geen vanzelfsprekendheid, ook al begint hij wederom bij een club die toch al de sterkste selectie van het land heeft.

Het wordt interessant om te zien of hij met zijn spelwijze succesvol kan zijn in de hoogst intensieve Premier League. Voorlopig mag al dit speculatieve geneuzel van mij wel in de ijskast. Er is nog maanden te voetballen in het huidige seizoen. Al die voorspellingen voegen weinig toe.

De tijd zal het ons allemaal wel leren. Er zijn zat trainers die het hartstikke lastig hebben om te wennen aan de specifieke eigenschappen van de Premier League.

11 februari 2016 om 12:08

Ik sluit me hier volledig bij aan. Eerst maar zien wat dit seizoen nog allemaal brengt en vanaf eind mei is er genoeg ruimte om over het seizoen 16/17 te speculeren.

Er zit een kern van waarheid in. Er is op dit moment een enorme schaarste aan goede trainers. En je kan zeggen van Mourinho wat je maar wil, maar die man is een top trainer maar hij begrijpt de term arrogantie verkeerd, terwijl dat positief is.

Zelfde praatjes toen van Gaal aangesteld werd. Zonder gebalanceerde selectie kun je niks. ook niet met Man U

Al die mensen met die romantische gedachten dat Giggs het moet overnemen moet even terugdenken aan het verval wat United nu doormaakt.. al 3 jaar word er geen prijs meer gepakt, er word zelfs niet om de titel meegedaan en dit jaar word er waarschijnlijk niet eens CL voetbal gehaald. Stel je nu Giggs aan met 0 ervaring dat moet ie natuurlijk eerst een paar jaartjes wennen wat geen titel betekend zeker niet met Guardiola bij City... de status brokkelt verder en verder af en voor je het weet ben je een club met een fantastische historie maar een club waar de absolute toppers niet meer naar toe willen omdat je jarenlang niks gepresteerd hebt. Ze moeten nu een statement maken en hoewel Mourinho een enorme kwal is behaalt hij overal resultaat. United moet geen nieuwe Milan of Liverpool willen worden maar nu even voor het succes dat met Mourinho bijna een zekerheid is..

11 februari 2016 om 11:52

wat is je definitie van resultaat??
Bij porto en inter heeft hij heel erg goed gepresteerd.

Bij real is hij in de hele geschiedenis de trainer met de minste prijzen van alle trainers die er 3 jaar of langer gezeten hebben.
Bij chelsea heeft hij met een enorm budget de titel 3x gewonnen, maar dat lukte bijvoorbeeld zelfs mancini nog bij man city.
Verder heeft hij het in Europa niet kunnen laten zien... hij is nog niet weg of ze winnen 2x een europa cup.
En hij was niet in staat om real en chelsea fatsoenlijk te laten voetballen...iest wat het man utd publiek wel graag wil.

11 februari 2016 om 11:54

Jouw verhaal is voor een groot gedeelte gebaseerd op aannames.

Je weet helemaal niet of 'giggs even een paar jaartjes moet wennen'. Hij kent de Premier League en de club door en door. Heeft jaren mee kunnen kijken met Ferguson, die ongetwijfeld ook voor hem klaar zal staan indien Giggs advies nodig heeft.

Daarnaast is het helemaal geen zekerheid dat Guardiola City tot grote hoogte gaat brengen. De Premier League is intensiever dan de andere competities waarin hij heeft gecoacht. Daarnaast is de gemiddelde tegenstand groter/zwaarder dan hij tot nu toe gewend is.

Verder is het ook voorbarig om te stellen dat United geen CL gaat halen. Het gat is met 6 punten aardig, maar er zijn nog 13 wedstrijden te gaan.

Ook Mourinho heeft een team nodig met de nodige kwaliteit en met het nodige vertrouwen. Dat is dit seizoen wel gebleken. Hij was verantwoordelijk voor grootste verval van een kampioen dat ik ooit heb gezien.

Die Morinho gaat M.u.helemaal niets brengen ,is niet een team bouwer of voetbaldier.
Moet met geld kunnen smijten om uiteindelijk met heel veel geld in zijn zak weer weg te gaan.

11 februari 2016 om 11:56

..... Met Porto zonder geld geweldig veel bereikt zelfs de CL gewonnen zonder veel geld. Eerste jaar Chelsea en ook bij Inter geen achterlijke bedragen uitgegeven.

En ja daarna bij Real en Chelsea wel, maar dat doen alle top teams. Ook een Guardiola en een LvG bijv. Daarbij is hij nu toevallig 1x met veel geld in zijn zak vertrokken verder nog nooit eerder, slaat dus werkelijk nergens op.

11 februari 2016 om 12:28

Hij heeft ze "oprotpremie" van 50 miljoen geweigerd! Dus hij is niet met een zak geld weggelopen.

11 februari 2016 om 12:38

Eerste jaar Chelsea boven de 70 miljoen euro en bij Inter ruim 175 miljoen euro.

Het lijkt me sterk dat dit gaat gebeuren. De fans van United en Mourinho kunnen nou niet bepaald door een deur. Mocht Van Gaal weggaan, zie ik nog eerder Giggs doorschuiven. Ik denk dat Mourinho na de (mislukte/negatieve) periodes bij Real Madrid en Chelsea niet bij de absolute top terecht komt. Ook vanwege de coaches die daar nu werkzaam zijn. Misschien tijdelijk cashen in Qatar, Rusland of China?

Gezellig samen met Mo richting de afgrond!

Pep kan zich bewijzen als hij met hetzelfde spelersmateriaal wat city nu heeft kampioen wordt. Maar nu zal hij waarschijnlijk miljoenen mogen uitgeven om zn eigen spelers te halen. Zoals ik al las inderdaad is barca nog steeds dominant en bayern won onder zn voorgangers zelfs de treble.

11 februari 2016 om 13:58

Hou toch op. Met dit spelersmateriaal moet je gewoon meedoen om de titel. Het is echt niet zo waardeloos als dat iedereen voor doet komen. Dus ik denk dat als Guardiola kampioen zou worden met deze selectie, dat niemand raar staat te kijken.

Overigens heeft Guardiola de fundering gelegd bij Barcelona door al die vedettes eruit te rammen. Deco, Ronaldinho en Samuel Eto'o mochten alle drie wegwezen waarvan alleen Eto'o volgens mij nog een jaar bleef. Pakte als eerste de 'treble' bij Barcelona en record na record vestigde hij. Iedereen die elkaar blijft napraten dat hij in een gespreid bedje kwam, moet maar eens achter de oren krabben en de geschiedenis van Barcelona gaan bekijken voor 2008 en na 2008.

Als Mourinho trainer van Manu wordt kunnen ze de jeugdopleiding wel opdoeken, die krijgen onder hem toch geen kans.

Mourinho de enige die weet hoe men Pep Guardiola kan verslaan? Ik raad die Mccarthy aan terug te kijken naar de 5-0 overwinning tegen Real Madrid.
Voorlopig wist enkel Ancelotti Guardiola tactisch te overklassen.

city heeft helemaal niet de beste selectie heb je hun verdeging wel is gezien clicy martin sagna kolarov allemaal al in de 30 of der boven kompany de beste maar altijd gebleseerd kan je niet op bouwen yaya toure te oud moet weg fernando bakt er niks van mangala bakt er niks van maar is nog jong kan nog groeien navas is ook te licht voor een club als city de helft van de selectie kan eigelijk niet meer en moet weg city moet eigelijk weer een heel nieuw team bouwen en fernadinho is goed maar ook 30 en silva wordt ook al 30 maar dat kan je wel weer opvangen met de bruyne die moeten echt 5 6 spelers gaan halen en 7 of 8 moeten er weg. ze moeten niet te lang wachten met die spelers anders krijg je het zelfde als united die veelte lang hebben gewacht met vernieuwen. en over een jaartje of over 2 jaar is united helemaal terug ze hebbe allemaal jonge spelers die nog wel 5 a 6 jaar mee kunnen

hart
otamedi
kompany
stones
alaba
de brunye
fernandinho
silva
griezmann
ageuro
sterling

Huh..? Volgens mij kon elke trainer mourinho aan vlak voor hij werd ontslagen

Wat lees ik veel onzin sinds Pep naar Engeland gaat zeg. Guardiola is heus geen onverslaanbare god ofzo. Het wordt moeilijk om hem te verslaan maar dat ligt meer aan het feit dat ie volgend jaar het beste spelersmateriaal en de dikste portemonnee heeft. Als Chelsea zich helemaal herpakt en Arsenal volgend seizoen in goede vorm verkeerd en beide zich goed versterken in de zomer kunnen alle goede coaches zich met Guardiola en City gaan meten aan het hoofd van een van beide teams

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren