Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Morata is ‘thuis’: ‘Het waren twee lange jaren, ik geef mijn leven voor Real’

Laatste update:

Hoewel Real Madrid twee maanden geleden de optie op Álvaro Morata lichtte, werd de dertig miljoen euro kostende aanvaller pas maandag gepresenteerd door de Spaanse grootmacht. “Dit is een prachtige dag voor mij”, aldus de spits bij zijn officiële presentatie.

/

“Ik ben weer thuis. Het waren twee lange jaren en ik heb lang gewacht op mijn terugkeer”, aldus Morata, die de voorbije twee seizoenen actief was bij Juventus. “Er zijn tijden dat je volwassen moet worden. Ik geef mijn leven voor Real Madrid, zoals ik in het verleden ook al heb gedaan.”

Voorzitter Florentino Pérez is blij met de terugkeer van de international van Spanje. “We kunnen rekenen op een van de beste spitsen ter wereld, iemand die de club al jaren kent. Hij is een van de besten geworden. Hij is weer thuis en hij heeft het zelf verdiend, met zijn talent en zijn kwaliteiten om zichzelf op te offeren.”

Álvaro Morata is de ideale spits voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft hij real vorig jaar niet uit de halve finale CL geknikkerd?

15 augustus 2016 om 15:15

nope real is regerend cl winnaar ?

15 augustus 2016 om 15:18

Jaar er voor?

15 augustus 2016 om 15:19

Het jaar daarvoor wel

15 augustus 2016 om 18:36

klopt, vorig jaar is 2015. pokerlvl9000 heeft dan toch gelijk. Vorig seizoen won Real de CL, dat is iets anders

15 augustus 2016 om 15:17

Nee dat was het jaar ervoor , daarna verloor juventus van barca

15 augustus 2016 om 15:19

Ja dat deed die hoogstpersoonlijk destijds. Dus dit slijmen van hem is dan ongepast.

15 augustus 2016 om 15:36

Wat een onzin, alsof hij het dan maar niet had moeten doen enkel omdat hij ooit graag terug wilde komen. Dan had Real hem maar niet weg moeten doen.

15 augustus 2016 om 16:30

Slijmen?? Juventus is zijn werkgever en betaald zijn salaris. Puur zakelijk

15 augustus 2016 om 16:33

Bewijst dat hij een goede prof is.

15 augustus 2016 om 15:23

hij heeft gelijk vorig Jaar hij heeft niet gezegd vorige seizoen

15 augustus 2016 om 15:57

Pokerlvl9000/ is dat het eerste waar je aan denkt? Lol

On: in Madrid zijn we blij dat deze geweldenaar weer thuis is. Vorig seizoen moesten we het vaak zonder Benzema stellen.. Nu staat Morata klaar, en als hij zijn niveau haalt kan hij Benz uit de basis spelen! We kijken uit naar je goals Morata

15 augustus 2016 om 16:14

Wat praat jij nou weer?? Benzema is nog steeds 2 klasse beter dan Morata. Benzema is ten eerste sterker aan de bal, heeft een beter inzicht en is combinerend veel beter.

15 augustus 2016 om 18:59

Insane, vaak heb je gelijk maar je zit er hier flink naast. Benzema is 1 vd beste spitsen op aarde. Hij is nodig zodat Ronaldo en Bale goed kunnen spelen. Hij is juist de ideale spits voor Real en speelt in dienst van het team.

15 augustus 2016 om 23:39

Insane, je hoeft echt niet elke speler van Real een geweldenaar te noemen. Morata is natuurlijk een goeie spits, maar overschat hem niet, zie ik je wel vaker doen. On: Hij is natuurlijk gewoon een goeie back-up voor Benzema als hij rust nodig heeft of een blessure heeft. En zoals Insane al zei moesten we vorig jaar vaak zonder Benzema spelen. (Daar heb je wel gelijk in, bedoelde de kritiek van net niet afkrakend.) Maar Morata is dus zeer zeker wel welkom!

16 augustus 2016 om 07:05

Benzema is zeker een klasse beter maar vergis je niet, Morata is een erg goede voetballer en Benz is echt vaak geblesseerd, niet te filmen, dus goed van Perez en Zidane dat ze daar een backup hebben gehaald! Nu nog een LB en we zijn in feite compleet, misschien een vervanger van Jese nog

Yeah right. Dus als er een pistool tegen z'n bakkes gedrukt staat. En hij moet kiezen of zijn leven of die van Real. Zegt ie: 'schiet mij maar neer'

15 augustus 2016 om 15:44

haha jij neemt het wel heel letterlijk he

15 augustus 2016 om 15:46

Google "uitdrukking"

Ik snap dat ie blij is, maar hij overdrijft hier wel schromelijk.

15 augustus 2016 om 15:25

Lekker respectvol naar Juventus ook, alsof die daar door een hel is gegaan.

15 augustus 2016 om 18:43

Indd en ik geloof er niets van! Hij zei laatst nog dat hij bij juve wilde blijven. Het was een droom om voor juve te spelen.

15 augustus 2016 om 22:32

Kijk, dat heeft hij dus nooit gezegd. Hij werd vaak gevraagd hoe hij over een terugkeer naar RM dacht en hij antwoordde altijd heel tactisch door te zeggen dat hij 'gelukkig is bij Juve en onder contract staat bij een topclub'. De kranten of Vz kwamen dan met een kop als "morata wil bij Juve blijven" terwijl hij nergens iets dergelijks heeft gezegd. En mensen als jij en 95% hier op Vz eten dat dan meteen als zoete koek. Hij heeft zichzelf slechts 1 keer echt duidelijk uitgesproken over Real Madrid, dat was in april of in mei geloof ik en toen zei hij dat hij het liefst terug wou keren bij Real maar zeker niet ongelukkig was bij Juve. En toch was iedereen hier op vz er van overtuigd dat hij niet weg wou. Best sneu hoe iedereen hier zich zo makkelijk laat leiden door subjectieve titels, slechte journalisten/schrijvers en slecht onderbouwde artikels.

. "het waren twee lange jaren en ik heb lang gewacht op mijn terugkeer"

Er was toch spraken da hij liever in Italie bleef....spelers roepen tegenwoordig alles als het hun uitkomt.

15 augustus 2016 om 15:54

Inderdaad.
Volgens mij had hij helemaal geen trek in een terugkeer.
Dat hij dit nu zegt verbaast me eigenlijk wel......of toch niet.....supportertje pleasen.

Ik ben benieuwd of hij er zo ook over dacht toen hij werd uitgefloten in Bernabeu

15 augustus 2016 om 19:01

Haha precies die. Dat was pas respectloos van Real. Hij had 2x zn goal niet gevierd en toch floten ze hem uit.

Ik vind het ook dubieus. Eerlijk gezegd zou ik het ook een beetje dom van hem vinden maar dit kan natuurlijk ook door mijn voorkeur voor de rivaal zijn. Bij Juventus werd hij volgens mij behoorlijk gewaardeerd, speelde hij veel en heeft hij veel stappen gezet. Bij Real waren/zijn geen van deze punten van toepassing denk ik.

15 augustus 2016 om 15:27

hij wou altijd bij real blijven maar had geen keus en juve is geen verkeerde 2de keus.
Perez had hem beloofd dat als hij gwn presteert dat ie zowieso terug zo komen vandaar die terugkoopcla. Ik vind het wel slim 2 jaartje ervaring opdoen bij een topclub waar je wel gaat spelen en dan door je eigen kunnen toch terug kunnen keren bij je favo club heel slim zelf hij heeft meer gewonnen dan real 2 keer kampioen 2 x de beker en italiaanse supercup en champl finale gespeeld met juve

15 augustus 2016 om 15:59

Perfecte back-up spits achter benzema. Welcome back Alvaroo!

15 augustus 2016 om 16:05

Is het ook, maar als ik persoonlijk Morata was, en ik niet mijn Barcelona-voorkeur zou hebben. Dan zou ik alsnog niet terugkeren om als tweede man te fungeren bij een club waar je veel minder gewaardeerd wordt en ook minder wint (geen trap naar Real, maar Juve wint nou eenmaal elk jaar al de dubbel)

15 augustus 2016 om 17:51

Waarom zou hij dan niet meteen naar Celtic gaan? Dan wint hij ook de dubbel en elk jaar CL voetbal..

Kon altijd al zien dat hij alles gaf voor Real, en vervolgens ook voor Juve.
Iedereen die mij ook maar een beetje volgt met commentaar (over hem) weet dat ik hem nooit graag naar Juve had zien gaan, en toen Juve bijv tegen Real moest voorspelde ik al dat hij Real persoonlijk eruitzou knikkeren en pfff..precies dat gebeurde.
Maar goed nu ben ik wel blij dat hij terug is.
Volgde hem al zwaar in de jeugd samen met Jese, ik moet eerlijk zeggen: ik was altijd meer gecharmeerd van Jese, (hoopte wel dat ze beide ooit a la raul morientes aan de bak zouden komen maar helaas..jese is weg en ben bang dat dat zo blijft )

Enfin persoonlijk ben ik dus helemaal happy dat Morata terug is en bij de selectie hoort.
Zal wel zeer zeker wat scherper moeten worden want ik wil niet hij ook een soort Benz wordt die tig simpele kansen mist.

15 augustus 2016 om 16:11

Rhynocers

Tja kampioen worden van Italië is anders dan kampioen worden van Spanje he waar de teams als Barca en Atleti erg goed zijn en ook nog eens in de CL komen ze ver dus wat je zegt slaat nergens op. Morata wilt naar de beste team gaan en hij is er ook weer simpel goed voor madrid en goed voor hem.

Vreemde opmerkingen idd. Heeft juve en Real gesmeekt de optie niet te lichten zodat hij in Italie kon blijven en nu roept hij zoiets .. komt bij niet meer geloofwaardig over. Heeft het bij Juve goed gedaan maar was ook daar geen onomstreden basis speler. Dybala en Mandzukic waren daar de eerste keuze.

Hij had beter bij Juventus kunnen blijven, maar het was natuurlijk financieel veel aantrekkelijker voor Real Madrid om de terugkoopclausule te activeren. Hij heeft hij zijn beste jaren natuurlijk nog voor zich, ben benieuwd of hij het gestreefde niveau gaat halen en in het bijzonder wat dit betekent voor de toekomst van Mayoral, van wie ik veel meer gecharmeerd ben.

15 augustus 2016 om 16:55

Morata is wel wat gegroeid als speler. Zijn aannames zijn bijvoorbeeld veel beter dan 2 jaar geleden. Is ook wat sterker aan de bal. Toch is hij naar mijn mening niet niveau Real waardig. Zijn handeling vind ik te langzaam en mist ook nog inzicht. Is ook niet echt een combineerde spits. Heb je wel nodig voor Bale en Cris.

15 augustus 2016 om 17:34

Heb je zeker gelijk in Ricardo. Hij is ook enorm gegroeid. Hij is wat balvaster geworden, waardoor hij meer als aanspeelpunt kan fungeren, maar zoals je zegt mist hij dat beetje finesse, wat Mayoral bijvoorbeeld wel heeft. Daarnaast is het ook geen absolute killer, waardoor je een net-niet speler krijgt. Was ook al in zijn tijd bij Castilla goed zichtbaar, ik volgde toen nog alle wedstrijden daar van. Heb in hem nooit een potentiële basisspeler gezien (voor Real Madrid), daar waar ik dat wel had gedacht van Carvajal en Jese. Nu is het met laatstgenoemde helaas wat minder leuk afgelopen door blessures, maar heeft toch nog een enorm bedrag opgeleverd.

Ik raad je in ieder geval aan om Mayoral in de gaten te houden bij Wolfsburg. Veelbelovend; in 16 wedstrijden voor Spanje U19 heeft hij 11 keer gescoord en dan moet je nagaan dat hij pas in april 20 wordt.

15 augustus 2016 om 18:58

Maar de speler heeft ook een zegje. Als Morata niet had gewild, dan was ie niet gegaan.

Hala Madrid, welkom terug #2 spits van de wereld (Na Big Benz natuurlijk). Messi is walgelijk ventje.

15 augustus 2016 om 18:15

Suarez

Is een goede speler maar scoort te weinig voor een spits.
Daarom zie ik hem zeker niet als een van de beste.

Nog steeds een raar verhaal aangezien bijna alle media Morata al naar Chelsea zagen gaan, via Madrid door die clausule. En nu is hij Madrid speler? Het zal toch ook te maken hebben met de mogelijke transferban die waarschijnlijk over een jaar ingaat. Alvast kopen zodat ze geen fout maken zoals Barca bij Turan en Vidal.

En een half jaar geleden wou die nog wel bij juve blijven haha #halamadrid

Natuurlijk want bij Ajax B heeft iedereen het goed vraag maar aan Zivkovic.

die kon nu 3 jaar eredivisie ervaring hebben nu doet hij het met 1 eredivisie jaar (groningen) 2 jupiler league .

phoee phoe.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren