Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Montpellier bevestigt ondanks negatief advies vertrek van captain

Laatste update:

Montpellier-voorzitter Louis Nicollin raadde Mapou Yanga-Mbiwa een overstap naar Newcastle United af, maar daar heeft de verdediger zich niets van aangetrokken. Montpellier maakt op de officiële website melding van het vertrek van de aanvoerder, die akkoord is met the Magpies over een samenwerking. Enkel de medische keuring kan nog roet in het eten gooien.

/

Newcastle betaalt naar verluidt een kleine tien miljoen euro voor Yanga-Mbiwa, die niet zolang geleden zijn contract bij Montpellier nog verlengde. De mandekker deed dat enkel omdat hij wilde dat zijn werkgever nog iets aan hem zou verdienen: het oude contract van Yanga-Mbiwa zou in de zomer aflopen. Ook Arsenal werd met de Frans international in verband gebracht, maar de 23-jarige verdediger zet zijn loopbaan voort bij een andere club in Engeland, Newcastle United.

De werkgever van Tim Krul en Vurnon Anita lijkt zich met de komst van Yanga-Mbiwa voor te bereiden op het vertrek van aanvoerder Fabricio Coloccini. De Argentijnse verdediger heeft onlangs laten weten dat hij wegens privéproblemen per direct wil terugkeren naar zijn vaderland. Newcastle beleeft een zeer teleurstellend seizoen in de Premier League en staat zestiende.

Mapou Yanga-Mbiwa had naar een grotere club dan Newcastle United moeten gaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opmerkelijke keus, met alle respect voor Newcastle, maar ik had toch een betere club verwacht! Paar keer in actie gezien in de CL, waar hij echt zeer goed speelde!

22 januari 2013 om 16:20

Mooie club dacht ik vooor zo'n jonge speler, bij Newcastle heb ik ook wel het gevoel dat ze jonge splers wel genoeg kans bieden.
Na Newcastle kan hij zich natuurlijk nog altijd verder ontwikkelen naar het niveau van Arsenal.
Verder vind ik het ook geen goede reactie van de voorzitter van Montpellier die Mbia voor gek verklaard.
Arsenal heeft natuurlijk niet goed gehandelt, anders hadden ze dit talent zeker binnengehad.................

22 januari 2013 om 16:45

Dat wel ja, hij kan zo mooi wennen aan het niveau van de PL, maar gezien zijn prestaties en de interesse van clubs had ik Newcastle niet verwacht , had het een typische Wenger aankoop gevonden . Van het bestuur van Montpellier slaat het inderdaad nergens op

22 januari 2013 om 18:27

Jong, jong, deze jongen zou gewoon moeten spelen ook bij Arsenal, etc. Hij is immers al 23 jaar oud, wat niet immens jong meer is hoor.

22 januari 2013 om 17:14

Ik vind het juist een goede keus. Newcastle is in Engeland echt een grote club, echt een club die qua grote niet voor een club Tottenham onderdoet.

Daarbij is de stap van een Franse middenmotor (want dat is Montpellier) naar een Engelse middenmotor toch prima? Daarbij is Newcastle toch een soort Franse enclave geworden dus zal hij zich wel snel thuisvoelen.

Verder is het een groot talent natuurlijk, hij gaat de top sowieso wel halen. Ik zie hem als hij zich 2 jaar goed door ontwikkeld wel bij een ploeg als Chelsea spelen.

22 januari 2013 om 17:59

Inderdaad met al die Franse spelers bij Newcastle zal hij zich naadloos aanpassen denk ik, al had ik een grotere club voor hem verwacht, echt een topper in wording.

22 januari 2013 om 18:46

Ja had gekund, Arsenal had hij ook wel gekund, dat deze jongen een grote verdediger gaat worden is duidelijk. Alleen vind ik het toch wel verstandig dat hij voor deze weg kiest. Bij een club als Man Utd, Chelsea, Man City is hij toch niet gegarandeerd van een basisplaats.

Zo erg jammer dit . Ik had gehoopt dat Fener een dubbel deal zou sluiten

Succes in Engeland in ieder geval !

22 januari 2013 om 16:19

Jammer, ik had hem liever bij Fenerbahçe gezien, dan bij Newcastle. Misschien hadden we dan eventueel wel extra geld kunnen geven. Belhanda en Mbiwa konden we dan tegelijk halen.

De voorzitter van Montpellier is bang, omdat ze in Turkije zogenaamd financieel niet sterk zijn. Hij wil daarom Belhanda ook niet aan Fenerbahçe verkopen. Hij zet zich zelf alleen maar voor schut, want Fenerbahçe betaalt alles netjes en op tijd aan Lille! Fener had Sow gehaald van Lille en die 10 miljoen betalen ze netjes zonder achterstanden.

22 januari 2013 om 16:25

Hij heeft nog geen kennis gemaakt met Aziz Yildirim

Vandaag gaat Aziz samen met Hasan Cetinkaya naar Frankrijk. Hij zal wel even kennismaken met hem , Belhanda beschouw ik gewoon bij Fenerbahce kan niet anders.

Dat hij zo durft te praten is al helemaal lachen , de meest vermogende club van Turkije een beetje uitmaken voor wanbetalers.. Waar haalt hij het lef vandaan

Sow, Niang , Dia . Alles wordt op tijd betaald

22 januari 2013 om 16:44

Oh, daar heb ik niets over gelezen. Ik denk dat ze het nog moeilijk zullen krijgen, omdat de voorzitter zo moeilijk loopt te doen. Belhanda wil gelukkig zelf ook naar Fener en dat maakt het juist weer makkelijker voor ons.

Hij weet de vermogen van Fener nog niet en hij denkt dat Fener Orduspor is!

22 januari 2013 om 16:54

Die voorzitter is ook een grote grap. Moet je eens op Google Louis Nicollin intoetsen. Vreemde vogel, die gast.

22 januari 2013 om 17:01

Ja, hij zegt dat hij altijd zijn spelers aan Engeland of Duitsland verkoopt. In Turkije is er zogenaamd geen garantie dat ze alles zullen betalen. Hij is echt een grote grap! We hebben het hier over Fenerbahçe en hij heeft dat nog niet door volgens mij.

22 januari 2013 om 17:23

Gelukkig kunnen we de voorzitter van Fenerbahce wel serieus nemen kuch kuch

Ondanks het vertrek van demba ba vind ik Newcastle een steeds mooier slectie krijgen! Ik weet nog wel dat team in de tijd rond Xisco.. Afschuwelijk was het. Binnen zo een korte tijd heeft Newcastle een heel mooi team gebouwd, complimenten naar newcastle

Ondanks dat Newcastle niet goed presteert dit seizoen vindt ik hun aankoopbeleid zeer sterk. Allemaal spelers die ook in beeld waren bij grotere clubs in de competitie en nog relatief jong (meestal rond de 24 jaar oud). Mijn complimenten en met dit transferbeleid moet het een keer weer gaan draaien daar, dat kan niet anders.

Laat Pardew ook maar zitten. Ze kozen voor een 8-jarig contract, omdat ze in hem een trainer zagen voor de lange termijn. Wanneer iemand jaren bij een club blijft is er een kans dat er af en toe ook een minder jaar bij zit, want het kan nooit altijd goed gaan. Als je vertrouwen in elkaar hebt en samen overeenkomst over een 8-jarig contract, dan moet je dat niet bij het eerste slechte seizoen doorscheuren.

22 januari 2013 om 16:14

Alleen dan binden ze die Pardew iets van 8 jaar aan de club, dat is wel zo'n grote fout. Ontzettend overschatte trainer.

22 januari 2013 om 16:17

Haha, daar heb ik net een stuk over toegevoegd aan mijn reactie.

Ja, dat kan een fout zijn, maar ik kan me niet voorstellen dat ze een trainer voor zo lang aan zich binden zonder zeker te weten dat dit een trainer is waarmee ze op de lange termijn het maximale eruit kunnen halen... Dat zou wel heel erg dom beleid zijn..

22 januari 2013 om 16:20

In Engeland snappen ze daar toch helemaal niks van. Pardew werd vorig jaar 5e omdat alles op zijn plek viel. Geen blessures en schorsingen, en als de ene spits niet scoorde, deed de ander het wel. Nu moet hij improviseren omdat hij dezelfde problemen heeft als iedere andere manager in de league, en dan staat hij 16e met dit materiaal.

Sowieso zou ik nooit een Engelse trainer voor de groep zetten.

22 januari 2013 om 16:24

Pardew kan ontslagen worden voor maar één jaarsalaris schijnt, dus dan valt die 'fout' nog wel mee. Ze dachten gewoon rust en duidelijkheid te scheppen na een érg goed seizoen.

22 januari 2013 om 16:29

Vorig jaar wist hij Ba en Cisse nog enigzins samen te laten spelen. Althans wekelijks was er een die uitblonk en de ander droeg zijn steente bij. Dit seizoen probeerde hij wat nieuws, verkrachtte hij vaak een van de twee (voornamelijk Cisse) en kreeg te maken met blessures van belangrijke basisspelers. Vorig seizoen alleen Taylor die er lang uitlag en makkelijk op te vangen was. Dit seizoen daarentegen meer mensen. Duidelijk was in ieder geval dat de vervangers niet goed genoeg in de groep zijn geintegreerd, zoals Marveaux die vorig seizoen bijna niets speelde en nu plotseling aan de bak kwam.

Wat ik nu raar vind, is dat Pardew eigenlijk een extra spits wil, terwijl hij Ba en Cisse nooit allebei op topniveau liet presteren.

22 januari 2013 om 16:29

@ Persiangooner

Maar die bestuurders daar kunnen toch ook wel zien of hij bezig is iets moois op te bouwen of dat het een incidenteel succes is? Het lijkt mij dat iedereen daar zo doorheen prikt.

Verder hoor ik dat Pardew, ondanks dat hij aangaf dat het nodig was, in de zomer niet de spelers heeft kunnen halen die hij dacht nodig te hebben. Hij kan dus wel een geschikte trainer zijn, maar moet daarin wel ondersteund worden door een welwillende voorzitter.

22 januari 2013 om 16:31

@ tim10rooney

Twee spitsen hebben die het verschil kunnen maken geeft een geruststellender gevoel als ''slechts'' 1 spits die het verschil kan maken. Zeker met het oog op een eventuele blessure van een spits.

22 januari 2013 om 16:33

Ah, dat wist ik niet. Dat is dan positief. Einde van het seizoen is het ''au revoir Alan.''

22 januari 2013 om 16:37

@ de Toekomst
Dat is zo, maar wanneer een ''topspits'' wordt aangetrokken, zal die ook in de basis moeten komen. Tot nu toe is Pardew er nog te weinig in geslaagd om succesvol twee goede spitsen in zijn systeem in te passen.

22 januari 2013 om 17:02

@ tim10rooney

Dat ligt er ook aan wat voor spitsen je haalt hé

Spelers als Ba en Cisse zijn niet echt combinerende spelers. Scoren kunnen ze goed en een tikkie breed moet ook nog wel lukken, maar het zijn geen type spelers als van Persie, Rooney of Suarez die zichzelf in laten zaken, een actie kunnen maken, inzicht hebben etc.

23 januari 2013 om 04:17

Je kan Ba en Cisse ook moeilijk integreren omdat het twee identieke spitsen zijn. Dat kan als ze veel bijdragen aan het veldspel zoals Rooney en Van Persie, waardoor positiewisselingen mogelijk zijn, maar Ba en Cisse samen is ongeveer even rendabel als Borrielo en Huntelaar destijds bij Milan waren. Compleet niet complementair aan elkaar waardoor de een ondersneeuwt

22 januari 2013 om 16:20

het is ook de nieuwe weg wat Newcastle is ingeslagen qua transfers sinds Pardew is aangesteld en Graham Carr hoofscout is geworden.

een beetje a la Ajax. niet te veel betalen voor een spelers (geen belachelijke bedragen) een salarisplafond en vooral spelers kopen die niet ouder zijn dan 25. Alleen de jeugdopleiding nog verbeteren om meer doorstroom vanuit de jeugd te krijgen, maar door de blessures krijgen ook die spelers nu vaak een kans.

de grootste fout is om nu pas te reageren, ipv dat men in de zomer dit soort transfers hadden gedaan. Pardew wilde dat, maar Ashley hield de portemonnee dicht

22 januari 2013 om 16:25

De slechte prestaties zijn dus te verwijten aan Ashley's gebrek aan daadkracht? Verder mag Newcastle van mij nog wel een buitenspeler aankopen. Op die positie kan er volgens mij nog wel het een en ander verbetert worden...

22 januari 2013 om 16:33

deels. Pardew maakt vaak rare keuzes qua tacktieken. Had het vorig seizoen "makkelijk", daar hij beschikking had over alle basiskrachten. Kan een wedstrijd niet laten kantelen of uit laten spelen (tactisch inzicht). vaak vreemde wissels of wisselt te laat

doordat er in de zomer niet is aangekocht (althans niet voldoende) heeft dit mede door de toevoeging van Europa League wedstrijden geleid tot blessures.
Nu moet Pardew het doen met spelers als Bigirimana, Ferguson, Ranger, Williamson om dit op te vangen. terwijl in de zomer nog redelijke spelers als Guthrie, Lovenkrands en Best zijn vertrokken. Ashley was klaarblijkelijk teveel bezig met Rangers FC (aandelen).

het is dus een combinatie van omstandigheden.

Op de linkerflank zal een technisch begaafde speler moeten komen met aanvallend vermogen. Gutierrez moet het vooral hebben van zijn loopvermogen en verdigende capaciteiten, maar met alleen een Cissé in de spits heb je aanvoer vanaf de flank nodig en dat mist Gutierrez, hij komt nauwelijks zijn mannetje langs. in mijn ogen past hij beter op de cvm positie

Ben Arfa is er binnenkort wel weer bij, en met marveaux (die het de laatste wedstrijden goed doet) heb je een goede back up

22 januari 2013 om 20:10

Obertan vind ik anders ook een heel capabele speler als buitenspeler. Speelde tegen Man Utd erg sterk. En Marveaux doet het inderdaad heel goed.
Als Cabaye weer terug is gaat het allemaal wel beter lopen, ben ik van overtuigd. Een van de betere middenvelders van de BPL Imo.

Wel netjes van hem dat hij zn contract verlengt zodat montpellier nog wat aan hem kan verdienen. Zeer mooi gebaar zie je nauwelijks.

Hij is zeker een versterking voor newcastle die het verdedigend echt slecht voor elkaar hebben.

Wanneer gaat men Newcastle eens aanvallen op het hoge Franse gehalte? Dat is toch not done?

Goede aankoop hoor, de keren dat ik hem heb zien spelen maakte hij een erg solide indruk. Multifunctioneel, snel, sterk, tactisch sterk en leiderscapaciteiten. Heeft ook geweldige rushes naar voren. Zeker een man die je erbij kan nemen. Alleen moet Newcastle hem nooit op het middenveld spelen zoals Montpellier weleens doet, dat kan hij niet.

22 januari 2013 om 16:22

Als ze degraderen.

Vind het sowieso niet slim. Ik vind het goed dat ze naar goedkopere spelers buiten Engeland kijken. Maar Cabaye, Ben Arfa, Amalfatino, Marveaux, Obertan, Debuchy, Mbiwa en dan worden Gouffran en nog zo'n gast van Nice nadrukkelijk genoemd. Kom op, je maakt een kolonie binnen je elftal. Ik ben sowieso tegen meer dan vier spelers uit het zelfde land in een team uit een ander land en competitie. Vond het maar niks toen Real vijf Nederlanders aan. De landgenoten blijven bij elkaar en je krijgt twee groepen. Bovendien passen ze zich minder snel aan.

Bij Newcastle zijn het ook nog eens veel matige Fransen. Marveaux, Obertan en Amalfatino heb je niks aan.

22 januari 2013 om 16:27

marveaux speelt de laatste wedstrijden echt met flair (ben Arfa achtig). komt tenminste wat aanvallende dreiging vanaf.

Amalfitano is nog jong en is meer voor de toekomst gehaald.

Obertan ben ik het mee eens, op de wedstrijd in de Europa League tegen Bordeaux (3-0) na stelt hij ook dit seizoen wederom teleur.

dat er nu een kolonie ontstaat tja ik ben het deels met je eens. Maar ik zou Ben Arfa, Cabaye, Debuchy, en nu misschien Yanga Mbiwa voor geen goud willen missen in dit team.

meer franse targets zijn; thauvin (bastia), sissoko (toulouse), aubemeyang (st. etienne)

22 januari 2013 om 16:28

Marveaux doet het eigenlijk prima. Obertan is slecht en die andere ken ik niet eens.

Ik weet niet of het zo slecht is. Het heeft Arsenal destijds ook geen windeieren gelegd. Vind dat mentale aspect altijd lastig te beoordelen, het zijn wel profs die hetzelfde doel hebben in een wedstrijd.

Maar alles is beter dan de Hendersons en de Carolls toch?

22 januari 2013 om 16:32

Cabaye en Ben Arfa heb ik beide erg hoog zitten. Debuchy is een redelijk goede back, veel loopvermogen. En deze verdediger ken ik alleen qua naam, maar schijnt goed te zijn en vooral heel sterk. Maar Marveaux is een net niet voetballer en Obertan kan echt niks. Snap nog steeds niet wat hij bij United deed. Gouffran is ook een matige aanvaller, scoort amper. Heb je ook niks aan, zag dat hij ook genoemd werd. Verder spreken Cissé, Tioté en die gast die laatst speelde Berengyama of zo ook allen Frans. Wordt gezellig daar.

22 januari 2013 om 16:33

@raulvilla
Zo vreemd is dat toch ook weer niet? Engelse spelers worden vaak overschat en zijn relatief flink duurder dan buitenlandse jongens met vaak meer talent of indrukwekkendere prestaties.

Daarnaast is de absolute top natuurlijk onhaalbaar, maar blijven subtoppers die nog kunnen groeien een goede optie. Het zegt ook genoeg dat Newcastle daarin slachtvaardiger is dan pakweg Arsenal of Spurs. Bovendien zijn de Franse topclubs in mijn ogen ook te weinig geintereseerd in de Franse competitie. Teams als Lyon, Marseille en PSG zouden daar toch wat meer uit kunnen halen. Iets wat in andere competities toch vaker gebeurd.

Het blijft weliswaar een gok. Al lijkt me die bij Engelse spelers vaak nog wel groter. Bovendien kun je eventueel spelers, die in de subtop al naar behoren gepresteerd hebben later eventueel voor veel verkopen.

22 januari 2013 om 16:48

Ik vind er niks vreemds aan, ik vind het dom. Scout een beetje in Duitsland, verder kopen PL clubs spelers goedkoop weg uit La Liga. Ik kan zo een paar goedkope La Liga spelers opnoemen die Newcastle beter zou kunnen gebruiken dan Gouffran of Obertan.

Ik vind het niet slim om acht of zelfs meer Fransen spelers in een team te hebben, terwijl het een Engels team is. Ze hoeven zich niet dringen aan te passen omdat meer dan de helft van het team toch hun taal spreekt. De Engelse spelers zullen het waarschijnlijk ook niks vinden dat er meer Fransen dan Engelsen spelen. Gewoon een beetje variatie, niet alleen maar Fransen.

Wenger, zit je weer te slapen? Afgelopen zomer wilde je hem halen, maar deed je t niet omdat hij te duur was, nu wacht je te lang...

22 januari 2013 om 16:32

Ongelooflijk dat Arsenal niet deze speler heeft gehaald kijk naar dat bedrag van
10 miljoen euro hij is een potentiële wereldverdediger. Zeer goede aankoop van
Newcastle het lijkt alsof ze bezig zijn om de PL te winnen met een Frans tintje.
Leuk!

Newcastle haalt wel opmerkelijk veel (franse) spelers uit Frankrijk. Dit is een hele goede versterking voor Newcastle Utd. Aangezien Colloccini weer terug wil naar Argentinië. Opmerkelijk dat ze het dit seizoen zo slecht doen voor het spelersmateriaal wat ze hebben.

Ac milan had in de zomer toch ook interesse in deze speler?

22 januari 2013 om 16:30

snap idd niet dat newcastle zo laag staat. ze hebben naar mijn mening echt een goede selectie, zeker voor de middenmoot. hopelijk kunnen ze met deze nieuwe speler klimmen op de ranglijst, want het is en blijdt een mooie club

ac milan had geen concrete belangstelling. bovendien wilde montpellier hem toen niet kwijt

Arsenal staat te slapen, echt een toppertje dit. 10 miljoen is relatief weinig geld voor deze verdediger. Maar goed no harm done, Vermaelen laat je dan gewoon centraal staan en je gaat op zoek naar een goedkope LB, Gibbs overtuigd me niet en Santos kan alleen aanvallen.
Koop daar nog eens een Arda Turan en Ben Arfa bij en je hebt een hele goede voetballende elftal, die mee doet om de bovenste plaatsen.
Ben Arfa heeft nog een 2 jarig contract. Hij zal rond de 15 miljoen kosten en Arda idem + hij wil weg en die koop je voor +-20 miljoen.

Arsenal moet echt gaan investeren en deze 2 lijken mij perfect voor Arsenal, niet gek veel geld en heel veel talent. Isco zou natuurlijk ook fantastisch zijn, maar hij lijkt me onhaalbaar.

1 Sczescny
2 Sagna
3 Koscielny
4 Vermaelen
5 Gibbs/AANK
6 Arteta/Dia
8 Wilshere
11 Ben Arfa
10 Santi Caz
7 Arda Turan
9 Walc/Podol
22 januari 2013 om 20:15

Volgens mij kijk jij nooit Arsenal of wel? :P Gibbs doet het echt fantastisch de laatste tijd, samen met Wilshere een van de uitblinkers dit jaar.
Ben Arfa en Turan zouden inderdaad geweldige versterkingen zijn. Verder zou ik nog Tiote willen, als valt het Newcastle team dan helemaal uit elkaar.

22 januari 2013 om 20:28

Ik volg Arsenal niet gek veel, maar wat ik van die jongen heb gezien is niet overtuigend en hij is blessuregevoelig. Nogmaals wat ik heb gezien he. Het kan zijn dat hij de laatste tijd zijn potentieel waarmaakt. Maar goed deze 2 transfers zijn heel goed mogelijk voor Arsenal. Ik heb het altijd een mooie club gevonden, 1tje met karakter, ik zou zeggen trek wat geld uit voor die 2 en je hebt meteen 2 hele frivole, talentvolle, creatieve spelers die zeker 6 jaar mee kunnen. Turan is ook een keiharde werker, dus die cijfert zich helemaal weg.
Met wat geluk (geen blessures), zie ik Arsenal weer in de top meedraaien. Het kan heel makkelijk omslaan.

Ik ben hier als Gunner echt woest om. Wat is die Wenger in hemelsnaam aan het doen? Hij is nu al een maand aan het schreeuwen dat die topspelers zou halen, kan die Mbiwa oppikken, wat een ontzettend goede verdediger is laat die hem lopen, beetje jammer.
Begin meer en meer teleurgesteld te raken in Wenger

Dit is een directe versterking voor Newcastle, als ze op deze koers verder gaan moeten ze wel een mooi en sterk elftal krijgen.

Erg jammer dat Montpellier zo leeggeroofd wordt na hun fantastische kampioenschap. Ik hoop dat ze de euro's die ze voor hun sterren ontvangen goed weten te investeren in nieuwe spelers.

22 januari 2013 om 16:36

Belhanda zal er ook wel niet lang meer spelen zo...

22 januari 2013 om 17:16

Eerlijk gezegd was dat onde in a lifetime. Montpellier vind ik ook niet zo'n sterk elftal hebben. Met deze jongen, Belhanda en Giroud die al vertrokken is, zijn alle goede spelers daar al weg. Voor Montepellier zou het beter zijn als ze de komende jaren gewoon een stabiele subtopper worden en van daar uit verder groeien, ipv als een gek gaan kopen om weer kampioen te worden.

Yanga-mbiwa is gewoon een beest van een verdediger, goede aankoop. Als Newcastle geen blessures heeft, is de basis 11 gewoon ijzersterk met Cisse, Cabaye, Ben Arfa, Yanga-mbiwa en Krul op doel.

Teleurgesteld in Fener. We hadden Mbiwa wel kunnen gebruiken, maar blijkbaar gaan wij alleen voor Belhanda. Aan de andere kant....met Belhanda erbij hebben we een overschot aan buitenlanders. Volgend seizoen hebben we wel degelijk een probleem. Ben bezorgd......kut regel van Tff.....

Nicollin moet verder niet zeuren, je krijgt 10 miljoen euro voor een speler die in de zomer anders transfervrij weg zou lopen! Kan niet beter.

22 januari 2013 om 17:11

Hoezo? Deze jongen had een contract tot 2015 en Belhanda tot 2014.

Newcastle United wordt een langzaam aan Arsenal-light. Die kunnen bijna een elftal vol Fransen opstellen. En anders wel Afrikanen. Ben erg benieuwd naar Newcastle United de tweede seizoenshelft. Die hebben een heel behoorlijk elftal met een hoop internationals.

volgend seizoen kan je een frans nationaal elftal maken vanuit die barclay Pl

lloris
debuchy
kocielny
yanga
glichy/evra
nasri
cabaye
diaby
ben arfa
giroud
masrveaux

Lekker voor die turkse clubs als Fenerbache en Gala die denken (net als Man city en psg) dat tegenwoordig met geld smijten genoeg is om iemand binnen te halen, mooi niet deze jongen gaat lekker naar ons toe
De 3e (franse) aanwinst al

En hij gaat ook nog eens voor 5.5 jaar tekenen dat is ook super, want mocht er dan na 1.5 jaar ofzo al iemand anders komen die hem wil hebben dan mogen ze lekker met een zakje van 15 á 20 miljoen aankomen zetten..

on: Het staat trouwens al op de NOS Teletekst en op BBC dat Mbiwa van ons is. Dat is dus nummer 3 (debuchy, Haidara, Mbiwa) en Newcastle en Bordeaux zijn het ook eens over spits Gouffran, en we zijn ook super dichtbij Sissoko die volgens bronnen ons heeft verkozen boven qpr (al geloof ik dat pas als het op de officiele site staat) maar sowieso doen we prima zaken deze transferwindow

22 januari 2013 om 20:26

Er word ook gezegd dat Sissoko een mondeling akkoord heeft met Spurs, dus dat blijft nog even afwachten. Verder heeft Newcastle wel goede spelers gehaald deze winter zeg.

22 januari 2013 om 22:29

Ja ik weet het. Maar goed zoals je ergens anders ook op vz kan lezen de 4e aanwinst voor ons (uit Frankrijk) is binnen (de 9e Fransman in totaal).
We hebben Debuchy gekocht, en vandaag Haidara en Mbiwa (moet nog even aan de namen wennen haha) en morgen dan Gouffran van Bordeaux (die hetzelf al op twitter heeft aangegeven)
Nou Colo zal dus weggaan, vandaar die kleine 10 miljoen voor Mbiwa, en nu misschien nog hopen op Sissoko dan hebben we 10 Fransen dan vind ik het wel een beetje genoeg lol.
Neemt niet weg dat ik trots ben op hoe mijn club het doet tijdens deze transfer window
Nu ben ik er zeker van overtuigd dat we op de stand alleen nog maar gaan klimmen en niet gaan degraderen (waar ik de laatste weken toch even bang voor was)
Maar met deze spelers erbij zou het echt dikke schande zijn als we als nog zouden degraderen, alles wat we nu nog onder de 12/13e plek gaan eindigen in Mei (we staan nu 16e) zou al een schande zijn..
Ik verwacht nu toch zeker wel dat we nog minimaal 4 plekken gaan stijgen in de 2e seizoenshelft.

Rond de 10 miljoen ? Waar was Milan nu ? Dat is namelijk gewoon echt weinig voor zo'n goeie jonge verdediger !

Zowiezo een goede deal voor Newcastle

nadelig voor alderweireld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren