stevenL18
Algemeen
Vrienden (22)
Spelers & clubs
Youtubes
Clubexpert


 • Donderdag, 2 juli 2009
 • stevenL18
 • 200 punten
 • Lid
  + Bewezen lid
 • Geen ban
 • 1.382
 • 26 jaar (18-2-1995)
 • uitgeest
 • HBO
 • Sportjournalist
 • 22
Persoonlijke berichten
28 maart 2013 om 22:23
#11

Reactie verwijderd

29 maart 2013 om 12:07
#12

Over Heerenveen-psv

In mijn ogen zie je dat toch echt verkeerd. Tuurlijk speelde Psv niet geweldig, maar dat kwam vooral doordat Heerenveen er heel fel op zat. Dit was in Amsterdam ook het geval. Toen zeiden ze bij Psv dat ze niet scherp waren, maar in de eerste helft had Psv 1 kans en stond het 1-1. Dat kan niet als je niet scherp bent/speelt.

Ik ben het wel met je eens dat Psv er niet vol op klapte, maar dit is de manier van spelen van Psv, zeker in uitwedstrijden. Achterover leunen, het initiatief bij de ander laten en toeslaan op de omschakeling.

29 maart 2013 om 15:27
#13

Maakt niet t man, ik had in mijn reactie ook meer duidelijk moeten maken wat ik bedoelde.

29 maart 2013 om 15:51
#14

Haha, nee het was een grapje, maar ik doe een talenstudie dus ik wordt journalist (dat wil ik) en misschien staat een baantje als schrijver bij VZ beter op mijn CV, maar ik vindt het zoizo leuk werk.

30 maart 2013 om 17:24
#15

Hey,

Thx voor je compliment. Ik lees jouw Ce's ook met veel plezier overigens. Blij dat je de mijne met plezier leest

1 april 2013 om 15:10
#16

Haha dat was bij mij precies het zelfde. Ik volgde Arsenal ook vanwege van Persie. Wat een legende is dat hé, nooit gedacht in zijn tijd bij Feyenoord dat hij het zo ver zou schoppen!

5 april 2013 om 11:24
#20

Ach ja, ieder zijn voorkeur, daar kan je niet omheen. Ook moderators zullen toch wel meer sympathie voor de ene club hebben, maar dat is hun goedrecht. Het gaat erom dat ze objectief zijn wanneer dat van ze gevraagd wordt. Af en toe heb ik het gevoel dat er wat meer Ajacieden zitten in de hogere sferen van deze site, maar dat gevoel krijg je al gauw als je zelf niet voor Ajax bent dus dat zal wel deels schijn zijn.

Ik vond dat jij vaak objectief was en bij een CE opbouwend kritisch. Dat was de reden dat ik bij mijn Ce's wat met je kritiek kon. Daar heb ik meer aan dat het enkel 'goed' of 'slecht' genoemd wordt. Je plaatste bovendien niet zomaar een reactie voor het reactie plaatsen en ook goedkoop scoren kon ik je niet op betrappen. Afijn, wel weer genoeg veren in je reet gestoken denk ik zo, haha!

Het lijkt mij ook leuk om ooit moderator te worden, maar dat is natuurlijk niet aan mij uiteindelijk.

10 april 2013 om 19:43
#21

Mede Moderator,

ook nog uit Uitgeest nog mooier we zijn bijna buren :)

welkom in onze team we kunnen je goed gebruiken maat.

Mvg Sahin Yildirim.

21 april 2013 om 13:24
#23

Jij bent de enigste moderator die ik zo vaak zie reageren op topics, altijd leuk om te zien en met een moderator te discussieren over voetbal.

23 april 2013 om 09:12
#24

Bedankt voor de ban van Escape. Zodra hij weer begint te trollen, ben je de eerste die ik hiervan op de hoogte stel (in 2016) :)

Mvg,

Aangepast op 23 april 2013 om 09:13 door Isco24.

23 april 2013 om 14:55
#25

Hey Steven,

Ik heb een vraagje. Wat houdt niveau 3 in?

Mvg,

Suarez 7

30 april 2013 om 22:21
#26

Eriksen heeft meerwaarde. Natuurlijk is dat een ander verhaal. Eriksen steekt er bovenuit op zijn positie en is (bijna) niet te vervangen. Sulejmani was daarnaast wel vervangbaar. Hij heeft zelf 4 jaar de tijd gehad zich te bewijzen en nu was het de keuze;) bijtekenen of plaats maken. De rest van het verhaal is bekend.

Het gaat niet zozeer over het laatste contractjaar, maar een speler moet iets toevoegen aan Ajax. Als een speler sportief niks toevoegt en toch gratis de deur uitloopt... Tsja, dan kunnen we beter spelers als Hoesen en Sana laten spelen.

Bij Ajax liepen de contracten van Babel en Blind ook af. Cuenca werd gehuurd voor een half jaartje. Alle drie krijgen ze speeltijd, omdat ze iets toevoegen. Blind heeft nu verlengt, Babel lijkt daar open voor te staan en ook Cuenca lijkt graag te willen blijven. Zo kan het dus ook, maar als het een twijfelgeval is qua sportieve prestaties en toch gratis de deur uit wil lopen.. Doe mij dan maar een gemotiveerde speler.

Trouwens zijn al onze grote transfers de afgelopen jaren met een 1 jarig contract geweest. Stekelenburg, Vertonghen, van der Wiel, Janssen en Anita. Komende zomer lijken daar Eriksen en Alderweireld aan toegevoegd te worden. Mede door dit gegeven hoop ik dat de Jong blijft (contract tot 2015).

Maar om nog terug te komen op het geval Sulejmani.. Zeker in dit geval kies ik voor deze aanpak. Die jongen is zo ontzettend ondankbaar voor alles. Ajax heeft hem gehaald voor veel geld, meerdere kansen gegeven en geprobeerd hem weer zijn niveau te laten halen. Hij had echter altijd overgewicht, was niet in vorm en ongemotiveerd. Hij heeft het zelf in de hand gewerkt om zo behandelt te worden.

30 april 2013 om 23:10
#27

Bij Feyenoord is het, min of meer, vergelijkbaar met Leerdam. Niet de financiële geschiedenis qua transfersom en salaris en ook niet qua instelling, maar wel wat betreft ondankbaarheid richting de club die veel voor hem betekend heeft. Leerdam is opgeleid door Feyenoord en heeft dus veel te danken aan die club. Hij had verdient een basisplaats gekregen en zou daar dankbaar en trots op moeten zijn. Daarbij zijn sportieve aspecten ook vele malen beter geworden bij Feyenoord..

Toch koos hij ondanks dat alles voor een transfervrij vertrek en als Feyenoord dan een geweldig talent achter de hand heeft (vilhena) is de keuze makkelijk. Vilhena heeft de toekomst. Leerdam ook hoor, maar als die toch vertrekt.. Vilhena wilde graag spelen en had meer speeltijd als eis om zijn contract te verlengen. Door Vilhena basisspeler te maken investeert Feyenoord in een erg groot talent en verlengt hij zijn contract;) tel uit je winst.

30 april 2013 om 23:52
#28

Het buitenland kijkt altijd al naar ons land. In heel veel sectoren lopen wij simpelweg voor. Wij beschikken over heel veel kennis daar waar het in andere landen vaak nog in de kinderschoenen staat. Wij lopen zelfs voor op Amerika wat watermanagement betreft, terwijl wij slecht één keer in de geschiedenis met een grote overstroming te maken hebben gehad. In Amerika ligt om de zoveel jaar een stad gedeeltelijk onder water.. Nu pas zijn ze dingen van ons over aan het nemen op dat gebied, maar zo zijn nog vele voorbeelden te noemen. Nederlanders denken vaak negatief over ons land, terwijl wij zo ontzettend veel hebben om trots op te zijn.

Zo ook in de voetbalwereld. Onze opleidingen zijn bekend in Europa. Cruijff heeft het bij Barcelona geïntroduceerd, maar voor de rest is het geen andere buitenlandse club gelukt zo'n opleiding neer te zetten als Ajax en Feyenoord hebben. Daar zijn ze jaloers op. Dat weet ik zeker. Met hele beperkte middelen kunnen wij veel resultaat halen. Als wij spelers vast konden houden zoals vele jaren geleden dan deden wij gewoon mee in de absolute top.

11 mei 2013 om 11:01
#29

Hoi Steven,

Ik vond inderdaad dat hij erg slecht floot ja. Hij moest het ook opvallend vaak van zijn assistenten hebben en hij kwam niet heel scherp over. Als je dan in een stadion zit wordt de frustratie alleen maar groter, dat zal jij best weten. Verder ben ik het met je eens dat PSV dit over zichzelf afroept. Als je zelf tig kansen hebt en 3 kansen tegen zijn 2 doelpunten, kan je het moeilijk niet je zelf aanrekenen.

Duidelijk was voor mij wel dat Kuipers het echt niet op PSV had. We kunnen er lang of kort over praten, maar Viergever kon zijn hand wel degelijk ergens anders hebben. Overduidelijk een penalty. Reijnen wil ik inderdaad nog over twijfelen, maar goed. Mertens zijn schoen wordt uitgeschopt. In tweede instantie is duidelijk te zien dat er een charge binnen het strafschopgebied gemaakt wordt. Mertens duikt graag, misschien was dit ook makkelijk, maar een strafschop had hier niet mis staan. Verder werd Lens in blessure tijd nog flink onderuit getrokken (zat niet eens in de samenvatting). Ik zat daar in het stadion bovenop. Het is gewoon raar dat er voor zo'n moment ook geen penalty wordt gegeven.

Begrijp mij niet verkeerd, ik heb het beste voor met Kuipers, maar dit was echt een hele slechte wedstrijd. Toppers in Nederland heeft hij het wel vaker moeilijk mee in mijn ogen, al dan niet of PSV of een andere club benadeeld wordt. In de CL fluit hij leuke wedstrijden, daar ben ik het mee eens.

Over Advocaat ben ik het ook redelijk met je eens. Dick en Marcel eruit is een begin denk ik zelf. Advocaat zeikt vaak zijn spelers af en heeft vrijwel niemand beter gemaakt dit seizoen. Hij heeft openlijk gefaald, helaas.

11 mei 2013 om 12:25
#30

Het is zeker een goed idee om daar een CE over te schrijven. Bedankt voor het goede plan. Ik heb er al eerder over zitten denken, maar had eigenlijk te weinig argumenten. Zoals je aangeeft zijn er nu gewoon meer dan zat redenen. Hij hield bijvoorbeeld ook nooit vast aan een speelstijl en de mensen die het vertrouwen bleven kregen met een basisplaats (de Cv's) werden wel weer openlijk afgezeken. Stel ze of niet op, of sta achter ze.

Mertens werd inderdaad minimaal geraakt, ik snapte op zich dat daar geen penalty voor werd gegeven. Andere beslissingen zijn gewoon raar. Maar dat hoort bij het voetbal. Als we geluk hebben geef ik het toe, maar lig ik er niet van wakker. Dat je nu een keer pech hebt op een ongelukkig moment, dat hoort er dan helaas bij ook.

11 mei 2013 om 12:41
#31

Is ook zo ja! Ik las net toevallig ook een lijstje met afwezigen dit jaar, en hoeveel wedstrijden die er niet waren. Werd ik ook wel bang van. Maar ook dat past in het seizoen. Blessures op het verkeerde moment bij belangrijke spelers en schorsingen uit frustraties.

Ik zal hem naar verwachting vanavond of morgen schrijven. Ik stuur hem zeker naar je toe voordat ik hem indien!

16 mei 2013 om 13:07
#34

Alle respect voor Feyenoord, maar Anderlecht is nog altijd een hoger niveau dan Feyenoord. Het is niet omdat het nu een seizoen wat beter gaat en er wat resultaten worden gehaald dat de verhoudingen plots anders zouden zijn. Anderlecht speelt jaar na jaar voor de titel, dit seizoen Champions League (gelijkspelen tegen AC Milan en Malaga, winnen van Sint-petersburg), vorig seizoen 18 op 18 in de poules van de Europa League... Feyenoord ligt er elk seizoen in de eerste ronde uit.

28 mei 2013 om 15:44
#35

Stevenl18, wil je vragen aan de rest van de moderators of ik naar niveau 3 mag. Ik kan niet reageren op leuke stukken waarop ik een visie heb zoals stukken als die over Arjen Robben.

4 juni 2013 om 20:26
#37

Bedankt!

Een IP ban is trouwens een goed idee want hij heeft alweer een nieuw account:
Haataanbelgen1

Aangepast op 4 juni 2013 om 20:28 door Codec.

19 juni 2013 om 20:47
#38

ken je mijn naam
veranderen
070antibezems

29 juni 2013 om 22:45
#39

Ik had een vraagje in verband clubexpert, zou ik misschien de clubexpert van Armenie kunnen worden?

1 juli 2013 om 14:14
#40

Oh, bedankt voor je hele uitleg haha. ik ga dat zeker doen, hopelijk accepteren ze mij!

met vriendelijke groeten.

2 juli 2013 om 21:08
#41

Ik neem mijn woorden terug, wat een kut opmerking was dat.

Laat ik het anders zeggen: Ik wordt geen vrienden met Ajax haters

2 juli 2013 om 21:28
#42

Daarom toch

Ik heb persoonlijk totaal geen afgunst of haat tegen Feyenoord, ik heb gewoon altijd dat aparte gevoel als iets over Feyenoord gaat vanwege me Ajax hart. Wedstrijden tegen Feyenoord zijn gewoon, meer dan een wedstrijd voor me. Ik weet niet hoe het met de meeste Ajacieden gaat maar bij mij telt maar 1 ding: Je mag nooit, nooit verliezen van Feyenoord. Dan maar degraderen maar geen winst geven aan die club. Gewoon nieeeeeet.

Aan de andere kant was ik best bang de afgelopen jaren toen ik clubs als Twente en AZ opzag komen en Feyenoord achterraken, dat zij hun plek zou overnemen en dat de rivaliteit zou afnemen. En PSV was ook heel dicht daarbij, maar gelukkig is dat niet gebeurt. Dat zou ik persoonlijk vreselijk vinden omdat Ajax maar 1 rivaal heeft, wat nooit zal veranderen: Feyenoord Rotterdam. Geen ADO of Utrecht, of Twente. Gewoon Feyenoord, klaar.

Maar het is goed dat ze op de rails zijn en niet aan het afhaken zijn op de rest, het wordt tijd dat de titelstrijd tussen Rotterdam en Amsterdam moeten gaan. Ben blij voor Feyenoord dat ze weer naar de top werken, zolang ze maar van Ajax' prijzen en punten afblijven

2 juli 2013 om 21:45
#43

Ik snap hoe dat voelt

Ik heb 13 jaar in Middelburg gewoond, daar ging het redelijk gelijk op met aantal fans van beide clubs. Nu woon ik alweer 3 jaar in Den Haag waar ik meer Feyenoorders dan Ajacieden ken.

Maar mensen zeggen vaak dat als je bv uit Limburg komt, en voor Feyenoord bent dat je dan successupporter bent. Dat is gewoon bullshit, je bent juist een echte supporter als je van een club houdt van ver weg. Je kan jezelf niet een echte supporter noemen omdat je naast het Feyenoord stadion bent opgegroeid en zo dan een fan bent geworden... ja, makkelijk allemaal.

3 juli 2013 om 13:51
#44

He , zeg eens eerlijk vind je dat de volgende reactie terecht is verwijderd op de topic van Iniesta...(dat ie niet tevreden was met Kuipers) :

'hij je mond man... In de finale tegen Nederland waren er 10x meer onderbrekingen , maar toen hield je je mond omdat jullie hadden gewonnen.
Logisch natuurlijk , maar dit moet je ook kunnen accepteren.'

Wel eerlijk zijn , en niet kontelikken van Dammie omdat ie mede-moderator is.
De reden was 'gebrek aan onderbouwing'...

Aangepast op 3 juli 2013 om 13:52 door FRLEGIOENEN.

15 juli 2013 om 20:48
#45

Ik weet het man. Helaas... Het vreemde vind ik vooral dat de voorzitter van Steaua Bukarest een gevangenisstraf krijgt wegens omkoping, maar Steaua slechts een voorwaardelijke straf krijgt? Bij ons is de omkoping nog niet eens concreet bewezen, maar ons weten ze wel te straffen. Fener heeft zelfs al een jaar uitsluiting gekregen twee jaar geleden wegens 'vermeende omkoping', in dezelfde zaak als deze. Daar krijgen ze nu nog eens twee jaar straf bij, wat dus de totale straf op drie jaar brengt. Erg spijtig. Er wordt gewoon met twee maten gemeten. Ik weet niet wat ik er verder van kan maken.

Het enige wat we nu kunnen doen is vooruitkijken- en plannen, en er voor zorgen dat we knallender terugkomen dan een bom in 2015/2016. We zullen het zien. Bedankt voor je bericht in ieder geval.

18 juli 2013 om 14:08
#46

We gaan Europa in!!!

18 juli 2013 om 14:39
#47

We zijn in hoger beroep gegaan bij het CAS en die heeft het proces stilgezet omdat ze het gevoel hebben dat het niet helemaal terecht is.

8 september 2013 om 20:02
#49

Mag ik je iets vragen?

Er staat weer een clubexpert van mij online en ik hoopte eigenlijk dat je hem zou willen lezen, en dan je kritiek wilt geven want daar kan ik altijd heel veel mee.

Bij voorbaad dank,
jefteddy1994

8 september 2013 om 22:16
#50

Natuurlijk mag het morgen, mijn CE loopt niet weg

Mvg,

jefteddy1994

7 oktober 2013 om 21:26
#51

De maat is echt vol bij mij. Vorig seizoen al zo veel blunders, en dit jaar gaan ze vrolijk verder. Dit kost Roda enorm veel punten! Ik hoop dat die Hilger nooit meer mag fluiten, want ook amateurvoetballers verdienen deze flapdrol niet in mijn ogen!!

9 november 2013 om 12:30
#53

Goedemiddag Steven, ik heb een vraagje.

Er is vandaag een CE van mij gepubliceerd, die voor mij persoonlijk heel erg belangrijk is. Naar mijn inziens geef jij altijd hele nuttige kritiek, dus als je tijd hebt zou je hem dan door willen lezen? Dit ook omdat er nog een vervolgstuk komt.

Met vriendelijke groet,
jefteddy1994

11 november 2013 om 12:42
#54

Bedankt man, ik ga nu even kijken :)

Reageer

Je bent niet ingelogd en kunt daarom niet reageren.

In de wandelgangen

Woensdag 15 september
Lautaro Martínez gaat zijn contract bij Internazionale verlengen tot medio 2026. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren