Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Monsterbod van AC Milan van zeventig miljoen en twee spelers afgewezen’

Laatste update:

AC Milan versterkte zich met de komst van onder meer Leonardo Bonucci, André Silva, Lucas Biglia en Franck Kessié al heel behoorlijk op de zomerse transfermarkt, maar het is geen geheim dat i Rossoneri nog op zoek zijn naar een nieuwe spits. Namen als Pierre-Emerick Aubameyang, Nikola Kalinic en Zlatan Ibrahimovic passeerden al de revue en de nieuwe eigenaren van Milan lijken bereid om nog een keer diep in de buidel te tasten.

Andrea Belotti is volgens La Gazzetta dello Sport namelijk het voornaamste doelwit van de Milanese dadendrang. De roze sportkrant meldt zondag dat Torino een monsterbod uit Lombardije heeft afgewezen. Milan heeft naar verluidt zeventig miljoen euro plus de diensten van M’Baye Niang en Gabriel Paletta over voor de komst van de 23-jarige spits.

Belotti heeft in zijn contract bij il Toro echter een transferclausule van honderd miljoen euro staan en voorzitter Urbano Cairo lijkt vastbesloten om zijn poot stijf te houden. Manchester United en Chelsea werden voordat zij voor respectievelijk Romelu Lukaku en Álvaro Morata kozen ook in verband gebracht met de Italiaan, maar keken uiteindelijk toch verder.

Als Belotti wel naar Milan komt wordt hij na Bonucci, Silva, Biglia, Kessié, Andrea Conti, Hakan Calhanoglu, Ricardo Rodríguez, Mateo Musacchio, Fabio Borini en Antonio Donnarumma aanwinst nummer elf voor de ploeg van Vincenzo Montella. Milan eindigde vorig seizoen nog op de zesde plaats in de Serie A en heeft zijn vizier voor aankomend seizoen gericht op minimaal plaatsing voor de Champions League.

Vind jij dat Andrea Belotti minstens zeventig miljoen euro waard is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Komen er zometeen weer mensen aan die het "project" Milan geweldig vinden, terwijl ze kotsen van City en PSG. Tuurlijk hoop ik ook dat ze weer top worden, maar dit kan ook op de Monaco manier...

6 augustus 2017 om 15:51

Mee eens! FFP stelt dan niks voor! Ze kunnen kopen wat ze willen ondanks de neppe regels van FFP. Voetbal is al kapot door het geld

6 augustus 2017 om 15:55

FFP stelt sowieso niets voor. Hypocriete patjepeeërs aan de top van het voetbal domineren met hun louche organisaties de hele markt. Maakt mij niets uit, maar doe dan niet schijnheilig alsof je er WEL iets aan doet...

6 augustus 2017 om 16:15

Mij maakt het persoonlijk ook niets uit, maar stel het dan helemaal niet in. Laat PSG dan lekker 500 miljoen uitgeven en bemoei je niet met de markt. Clubs in Nederland gaan voor bedragen failliet waar je niet eens een salaris mee kan betalen bij de topploegen.

6 augustus 2017 om 16:55

Helemaal mee eens. Maar goed de UEFA speelt daar zelf ook op
In en doen er niks aan. Tot de bubbel ontplof en clubs/competitie/ nationale bonden hun eigen weg gaan en zich afscheiden van de UEFA.
Dan hebben die zogenaamde elite voetbalclubs geen vijfer om uit te vissen en bloeden ze vanzelf langzaam dood 🤷🏽‍♂️

6 augustus 2017 om 15:55

Alsof Monaco geen miljoenen betaald. Deden paar jaar geleden hetzelfde

6 augustus 2017 om 15:59

Ik ben er geen voorstander van maar ik zou het wel geweldig vinden om Milan weer te zien schitteren in Europa. Het verschil namelijk met de clubs die jij noemt, is dat Milan al een rijke (en prijsrijke) historie heeft. Met een immense achterban, terwijl bijvoorbeeld City en PSG geen grote historie hebben..

6 augustus 2017 om 16:07

Amen, bovendien had Milan al met Berlusconi die investeerde. Alleen nu het chinezen zijn die de club in handen hebben is het 'niet normaal' beetje hypocriet.

Ben benieuwd hoe er gesproken zal worden over Chelsea mocht dit over 15 jaar in handen komen van een andere investeerder dan Abrahamovic .

6 augustus 2017 om 16:20

Ten eerste is City altijd al de volksclub uit Manchester en had Paris ook al een geschiedenis met Ronaldinho, is geen Milan natuurlijk maar toch. Maar wat maakt dit voor verschil? Zo'n geschiedenis kunnen City en Paris ook maken met al dit geld. Een achterban bouw je in steden als Parijs ook in mum van tijd op.

6 augustus 2017 om 17:18

Manchester City een volks club en PSG omdat Ronaldinho daar speelde, hmm ff denken en dat wil je vergelijken met AC Milan als het om grootheid gaat? Man man man.. Milan wordt in een adem genoemd met Real, Barca, Bayern, Man United , Liverpool etc en jij zegt wat is het verschil?

6 augustus 2017 om 18:53

Wat is het verschil dat je dan opeens het recht hebt om miljoenen er tegen aan te kijlen? Ik weet ook wel dat ACM ooit een grootmacht was, maar geeft dit je een vrijbrief om geld te verbrassen?

6 augustus 2017 om 20:12

ACM is nog steeds een groot macht met meer dan 120 miljoen fans wereld wijd! Ze hadden de afgelopen 4 a jaar mindere spelers. Er is verschil tussen een top club en een top ploeg.

6 augustus 2017 om 16:01

Monaco kwam 'aan de top' van de Ligue1 door gigantische aankopen. Uiteindelijk moesten(?)/gingen ze spelers verkopen, waarna ze het inderdaad geweldig hebben gedaan op een zuinigere manier.

6 augustus 2017 om 16:10

Volgens mij was het noodzakelijk te besparen in verband met de scheiding van de eigenaar omdat hij behoorlijk wat geld aan zijn ex-vrouw moest betalen.

6 augustus 2017 om 16:08

@ Howimeturmata,

Het leuke is eigenlijk dat Monaco, toen ze vanuit de Ligue 2 weer terug promoveerden naar de Ligue 1 (de eigenaar had Monaco al gekocht toen ze in de Ligue 2 speelden), dat Monaco toen ook vrijwel direct miljoenen uitgaf aan Falcao, James Rodriguez, Kondogbia en Moutinho en toen werden ze uiteindelijk 2de in de Ligue 1, dat seizoen, maar toen zijn ze dus ook zo hoog geëindigd door meteen miljoenen in de selectie te pompen, meteen nadat ze waren gepromoveerd, dus wat is dan precies het verschil tussen het fors investeren?

En begrijp me niet verkeerd, ik heb niets tegen Monaco en ik heb de afgelopen 2/3 jaar zelfs een zwak voor ze gekregen, maar die zijn toen ze promoveerden dus ook meteen begonnen met fors investeren en daardoor werden ze uiteindelijk direct 2de in de Ligue 1.

De omslag voor Monaco, dat ze geen miljoenen meer gingen uitgeven, volgde kort daarna. Maar dat had een hele andere reden dan dat jij hier beweerd, want de reden dat Monaco vervolgens vooral in jonge talenten is gaan investeren en een team langzaamaan opbouwt, was dat Rybolovlev, de eigenaar van Monaco, was gescheiden van zijn vrouw, die vervolgens claimde recht te hebben op de helft van zijn vermogen (zijn vermogen was op dat moment zo'n 8 miljard) en uiteindelijk bepaalde het Zwitserse gerechtshof na veel rechtszaken, dat de ex van Rybolovlev recht had op ruim 500 miljoen euro en dat is eigenlijk de reden dat Monaco vooral is gaan investeren in jonge talenten voor relatief weinig geld (bedragen die ze betalen, zijn in de markt van tegenwoordig bijna niets), die ze dan opleiden en met flinke winst doorverkopen, zoals dus spelers als Martial, Ferreira Carrasco, Kurzawa, Bernardo, Mendy, etc.

6 augustus 2017 om 16:22

Milan heeft deze periodes al meerdere malen gehad en ik heb niet de illusie dat ze na deze transferperiode stoppen met spenderen. Dat is dus een wezenlijk verschil.

6 augustus 2017 om 16:34

Ook in de Ligue 2 spendeerde Monaco veel voor een ploegje uit tweede klasse, ze kochten zich simpelweg een weg naar de Ligue 1 met Dirar e.a. In de Ligue 1 kochten ze zich dan inderdaad een weg naar de top met Falcao e.a.

De Monaco manier is dus onzin, zo zie je maar hoe veel voetbalfans nauwelijks op de hoogte zijn en maar wat roepen...

6 augustus 2017 om 17:16

De Monaco manier is dus onzin? Kijk eens wat zij uit hebben gegeven en wat ze daarmee bereikt hebben. Ze maken de laatste jaren constant winst met deze periode als uitschieter. Ja er is ooit geld tegenaan gegooid, noem eens een club die halve finale CL haalde die dat niet gedaan heeft? Ik durf te wedden dat ik meer op de hoogte ben dan jijzelf, maar persoonlijk iemand aanvallen is inderdaad het makkelijkste als je er op argumenten niet uit komt...

6 augustus 2017 om 17:49

Wellicht heb ik je initiële reactie verkeerd opgevat, mijn excuses. Maar Monaco verschilt amper van die andere clubs. Allen kochten ze zich een weg naar de top. Is Monaco dan mooier omdat ze het nu iets anders aanpakken? En waarom pakken ze het anders aan? Rybolovlev (of hoe schrijf je het?) heeft de geldkraan toegedraaid. Hadden ze het even zuinig aangepakt als dat niet was gebeurt? Het verleden suggereert van niet.

6 augustus 2017 om 18:17

@ Howimeturmata,

Dat probeert Bon Jovi (net als ik) denk ik ook te vertellen, want als Monaco destijds geen Falcao, James, Kondogbia en Moutinho had gekocht, maar meteen met het beleid begon dat ze nu al 'n paar jaar hanteren, had Monaco dan zo ver gestaan en gepresteerd als nu?

Ik denk het niet. En nogmaals: ik heb helemaal niets tegen Monaco, ik heb zelfs een zwak voor ze. Maar ik denk niet dat ze nu zo ver hadden gestaan als ze al vanaf het begin van die jonge talenten zouden kopen/opleiden, in plaats van (wereld)sterren als Falcao, James, Kondogbia en Moutinho te kopen.

6 augustus 2017 om 16:58

@howimeturmata

Van dit soort reacties krijg ik echt een punthoofd. Moest voor het typen van deze reactie zelfs een halfuur kalmeren.

Milan haalt Conti voor 24 miljoen en Rodriguez voor 18 miljoen. City gaat boven de 100 miljoen voor jongens als Mendy en Walker, die niet eens zoveel meer te bieden hebben. Als je dan ook nog eens 30 miljoen betaalt voor Danilo, vraag ik me hardop af waar je met bezig bent als club.

Nog steeds niet overtuigd? Milan haalde Musacchio voor minder dan 20 miljoen, wat echt getuigt van schitterend beleid. Een jongen waarvan jij wellicht nog nooit hebt gehoord. Komt ervan, als je enkel CL kijkt.

Is onze vriend nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar de bedragen waarvoor we de overige jongens haalden en noem me 1 speler die niet voor een marktconform bedrag gehaald werd. Pas dan kunnen we discussiã«ren, niet op basis van deze kortzinnige en allesbehalve beargumenteerde reactie.

Milan heeft trouwens een zeer goede jeugd, wist je dat? Wellicht niet. Ik kan hier een heel boek over schrijven, maar stel voor dat je zelf eens wat opzoekwerk verricht. Ik heb dit hier namelijk al meermaals uitgetypt.

PSG betaalde overigens meer voor Neymar dan wij voor een compleet en meer dan degelijk (CL-waardig) elftal. Ik vermoed dat je dat nieuws nog wel net hebt kunnen meegritsen? Die vergelijking raakt met andere woorden kant noch wal.

Weet trouwens niet of je ervan op de hoogte bent, maar Monaco bestormde de weg naar de top destijds door de overname van ene Russische miljardair. Ze haalden destijds Falcao voor meer dan 60 miljoen. Ook voor James en Moutinho werd de buidel flink opengetrokken. Ze waren zeker niet bang voor een flinke investering. Ga dus niet zeggen dat Monaco op eigen houtje de top bereikt heeft. Net zoals Milan kozen ze voor een mix tussen kopen en opleiden. Pas de laatste jaren kozen ze nadrukkelijker voor dat laatste.

Ik heb trouwens wel respect voor Monaco, ik ga ze zeker niet vergelijken met City of Psg. Maar zeggen dat ze het zonder geld gedaan hebben, is pure bullshit vriend.

6 augustus 2017 om 17:23

Hahahahaha, waar haal je vandaan dat ik alleen CL kijk? Waar baseer je dat in Godsnaam op?ik weet waar Musacchio vandaan komt en ik zeg ook niet dat er totaal geen idee achter zit, maar het is toch een feit dat er geld wordt uitgegeven als water? Het maakt mij niets uit, alleen vind ik dan dat er totaal geen restricties meer moeten zijn. Prima als Milan honderden miljoenen uit wil geven, maar laat elke club dit dan doen. Waarom doen alsof FFP iets is, als je met elke vage constructie er onderuit komt.

Ik ben ook op de hoogte van het feit dat er goede talenten vandaan komen bij Milan, Donnarumma is daar natuurlijk eentje van, maar ook Locatelli vind ik een geweldige speler. Daarnaast kan die spits met de C (speelde in de voorbereiding vaak, maar ken z'n naam niet) ook aardig ballen.

Nogmaals zijn je aannames lachwekkend, graag zou ik een voetbalquizeje met je houden en dan zien we wel wie er "alleen CL kijkt"

6 augustus 2017 om 17:42

Ik citeer je: "komen er zo meteen weer mensen aan die het 'project' Milan geweldig vinden, terwijl ze kotsen van City en Psg."

Door project tussen aanhalingstekens te plaatsen, insinueer je overduidelijk dat er totaal geen idee achter het beleid zit. Je krabbelt nu gewoon terug.

En FFP heeft imo wel degelijk nut, maar zoals wel meerdere financiã£â«le initiatieven kost het tijd om de juridische loopholes te dichten. Ook de fiscale wetgeving verandert bijvoorbeeld nagenoeg elk jaar, ook al bestaat het al sinds jaar en dag. Dat impliceert weliswaar niet dat belastingen zinloos zijn. PSG kon nu door de mazen van het net glippen, hopelijk kan de Uefa daar nu een mouw aan passen en de FFP wat consistenter maken.

6 augustus 2017 om 17:50

Er zit wel degelijk een idee achter de aankopen, maar dat zit er bij City en in mindere maten PSG ook. City had duidelijk nieuwe backs nodig en dat weet de verkopende partij ook, dan komen er zulke bedragen aan te pas. Project staat tussen aanhalingstekens, omdat er alsnog honderden miljoenen worden uitgegeven.

Wat betreft de loopholes heb je een punt en hopelijk zal dit op de termijn opgelost worden. Ik vraag me echter nog wel af waar jij je persoonlijke aantijgingen vandaan haalt.

6 augustus 2017 om 17:49

Uh Monaco begon met dit 'project' door ook gewoon belachelijk veel geld uit te geven voor bv Falcao en Moutinho.

6 augustus 2017 om 20:22

PSG geeft 222 miljoen uit aan 1 speler, milan koopt er 10 van. Daarbij vind ik dat Milan goede spelers voor marktconforme prijzen koopt. Ik walg daarom stukken minder om Milan. Ze hebben het jaren zonder suikeroom geprobeerd, helaas moesten ze wel om terug te komen aan de top

Tja, dit is natuurlijk te verwachten. Clubs gaan nu erg hoog in de boom zitten als Milan aan komt kloppen en ik kan ze geen ongelijk geven.

Zou de komst van belotti toe juichen maar niet voor ieder bedrag. Mocht torino niets toegeeflijk zijn dan gaan we het seizoen gewoon in met Silva, cutrone en bacca en per januari dan hopelijk ook met Zlatan.

6 augustus 2017 om 16:02

Helemaal mee eens! Denk ook dat Zlatan eerder terug zal keren naar Milan dan dat hij nogmaals bij Manu zal tekenen aangezien zij met Lukaku een miljoenenaankoop hebben gedaan verwacht ik dat hij meer kans zal krijgen te spelen.

Pfff dat is wel erg veel geld voor Belotti, misschien wel teveel..
Goede spits hoor, vrij all round, maar heeft toch ook wel zijn beperkingen vind ik.

Off: een AC Milan supporter enig idee waarom Niang weg moet? Dacht altijd dat een heel groot talent was, en vond hem in de voorbereiding vrij goed spelen !

7 augustus 2017 om 09:34

Niang speelt waardeloos en lijkt ook niet meer te groeien in zijn spel

Een bedrag ala 40 a 45 miljoen plus Palletta en Niang is een goede deal voor zowel AC Milan als Torino. Maar Torino houd echt goed vast en dat vind ik alleen maar goed. 70 miljoen is wel echt te veel van het goede. Kalinic halen zou wanbeleid zijn, Goede spits maar niet wat het niveau omhoog brengt en hij is ook tegen de 30 aan. Ga dan vol voor Belotti. Heb het gevoel dat André Silva toch iets te snel gehaald is maar heb hem eerlijk gezegd niet echt zien spelen maar zie elke keer dat Cutrone speelt en hij viel me ook erg positief op. Als je nu dan steeds leest dat ze nog een spits willen lijkt het me geen goed nieuws voor Silva

Ik blijf het jammer vinden dat Milan jarenlang wanbeleid heeft gevoerd en nu wel een rijke eigenaar heeft zodat ze met geld kunnen smijten. Ik had zo'n eigenaar liever gezien bij een club die wel altijd verantwoord beleid heeft gevoerd.

6 augustus 2017 om 16:09

Nou heb liever een club als AC Milan wat weer terug word gebracht dan een club als Leipzig maar dat is mijn mening. Maar ben het met je eens dat dit wel een beetje erg is, Ze kopen niet om het kopen er zitten echt wel goede aanwinsten tussen en goede talenten echter is het wel heel veel in een keer. Maar AC Milan had dan ook wel een hele matige selectie dus dit moest wel gebeuren.

6 augustus 2017 om 16:22

Jajaja nu weten we het wel.... milan schulden zijn afbetaald en zet nu in op een mooi ambiteus project met jonge grote spelers. Niks mis mee. Beter 11 spelers voor 200 mil dan 1 voor 200 mil...

6 augustus 2017 om 16:49

Terwijl andere clubs moeten vechten om blijven te bestaan... krankzinnige voetbalwereld hebben we...

6 augustus 2017 om 17:23

Als je zo bekijkt dan kunnen we stopen met leven man man man! Arm en rijk zal altijd bestaan ook in de voetbal wereld! Wat is dat nou allemaal voor onzin! Als nou iedereen rijk was dan kan je ook nergens een brood halen bij een bakkerij ! Het is een balance die zo hoort te zijn

6 augustus 2017 om 17:17

Milan hoort gewoon bij de Europese top. Monaco en city niet. Vroeger pakten we op pes en fifa Milan, Inter, juvenile en geen Monaco en al helemaal geen City.

Dat Milan nu met geld strooit vind ik heel normaal. Ze bouwen een sterke team en ze moesten gewoon 8 tot 10 nieuwe spelers halen.

Na dit seizoen zullen er elke seizoen 2 toppers bij komen, totdat ze sterk genoeg zijn.

Hoop dat Inter ook nog sterker wordt. Ze behoren gewoon in de absolute top.

6 augustus 2017 om 17:25

En waarom moeten de klassieke clubs gereanimeerd worden? Omdat jij ze ooit koos op je Playstation? Lekker boeiend wie er vroeger beter was. Elke club moet kunnen groeien en daar zou geschiedenis los van moeten staan.

6 augustus 2017 om 17:26

Kijk jij snap het, al dat gezeur hier terwijl City 2 verdedigers haalt voor 100 miljoen en dan hoor je jaaa City goed bezig! En milan haalt 5 spelers met dat geld dan hoor je overal gezeik !! Milan heeft meer recht dan wie dan ook om spelers te kopen na 5 jaar ellende door FFP gedwongen om Ibra en Silva te verkopen een FFP die niet eens werkt!

7 augustus 2017 om 20:25

Niet omdat ik ze op Playstation koos, maar omdat we het hier hebben over Ac Milan, niet City en niet Chelsea. Milan hoort bij de absolute top. Jij zal wel te jong zijn om dat te begrijpen.

Ben echt benieuwd hoe AC het gaat doen dit jaar, EL spelen ze natuurlijk ook. Al een tijd geleden dat ze in europa hebben gezeten..

Ac Milaan wordt ook zo'n vieze koopclub. Bah. Is toch geen reet meer aan zo. Ffp is een grap dat gewoon helemaal niet werkt bij de clubs met rijke eigenaren.

6 augustus 2017 om 21:09

Je hebt gelijk man, AC Milan heeft vroeger alleen maar jeugd spelers gebruikt! Kaka, Shevchenko, Cafu, Stam, Nesta, Pirlo, Seedorf, van basten, gullit, Rijkaard, Gatusso, T.Silva, Ibrahimovic, Pato, Izaghi, Rui Costa, waren allemaal jeugd spelers. Jammer he dat ze nu wel spelers moeten kopen.

7 augustus 2017 om 01:12

Waar heb jij het over? De meeste spelers uit jouw lijst komen niet eens uit de jeugd van Milan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren