Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mohamed Ihattaren vindt nieuwe club en tekent voor vier jaar

Laatste update:

Mohamed Ihattaren heeft een nieuwe club gevonden. De 21-jarige middenvelder, wiens contract bij Juventus onlangs werd ontbonden, vervolgt zijn carrière hoogstwaarschijnlijk bij Samsunspor. Dat maakt de Turkse club dinsdagavond bekend via de officiële kanalen. Ihattaren tekent bij zijn nieuwe club, die komend seizoen actief is in de Süper Lig, voor vier jaar.

"Onze club heeft een principeakkoord bereikt met Mohamed Ihattaren, die speelde voor Juventus FC", meldt Samsunspor op Twitter. "Ihattaren komt vanavond naar Samsun en tekent morgen na zijn medische keuring een vierjarig contract." Het nieuws komt een halve week nadat bekend werd geworden dat de wegen van Ihattaren en Juventus per direct scheiden.

Vrijdag maakte Juventus namelijk bekend dat de verbintenis van de Utrechter in Turijn, die nog tot medio 2025 liep, werd verscheurd. Middels een korte tweet nam la Vecchia Signora afscheid van Ihattaren. "Het contract dat Mohamed Ihattaren aan Juventus bond is met wederzijds goedvinden officieel beëindigd. Succes Mohamed", zo luidden de woorden van de club.

Ihattaren lag sinds 2021 vast bij Juve, dat destijds 1,9 miljoen euro aan PSV overmaakte. Het werd geen gelukkig huwelijk. Uiteindelijk kwam hij geen minuut in actie voor Juventus, en verhuurperiodes bij Ajax en Sampdoria mislukten ook faliekant. Bij Samsunspor hoopt hij zijn carrière nu dus nieuw leven in te blazen. Die club werd afgelopen seizoen kampioen op het tweede niveau van Turkije, waardoor het vanaf komend seizoen weer in de Süper Lig actief is. Het eerste competitieduel staat voor 13 augustus op de planning, als Samsunspor op bezoek gaat bij Sivasspor.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties
1 augustus 2023 om 19:17

Lekker Turkse pizza’s eten, geef em eens ongelijk.

1 augustus 2023 om 20:03

Hadden ze iemand nodig in de keuken of zo🤣 .Hij heeft iedereen in de steek gelaten. Terwijl alle clubs zijn best gedaan om hem verder te helpen om aan de top te komen. Bij psv werd hij ondersteunt en alle rust gegeven met het verlies van zijn vader. Maar werd in het begin belachelijk gemaakt dat ze niet met hem over weg konden gaan.

1 augustus 2023 om 20:29

Die grappen over MO en zijn eet gedrag beginnen ook een beetje over de datum te raken. net zoals met Kramer en zijn Kroket. op een duur ook gestopt.

1 augustus 2023 om 20:43

Ja, we moeten ons meer focussen op zijn criminele activiteiten en het mishandelen van partners.

Mo is een grote grap.

1 augustus 2023 om 20:45

PSV kon bijvoorbeeld ook overweg met Romario die regelmatig een paar dagen te laat terugkeerde van vakantie. In het geval van Romario is dat toen succesvol gebleken, zo'n spits zou nu zeker 150 miljoen waard zijn. De inspanningen van PSV met betrekking tot Mohamed hebben tot op heden nog nergens toe geleid. Ik hoop toch dat het wat wordt bij Samsunspor, al was het maar om van de eindeloze reeks negatieve reacties af te zijn zodra het Mohamed Ihattaren betreft.

1 augustus 2023 om 20:56

Als we het toch over grappen hebben, herinnert U zich nog Johnny van de Burger King of het roepen van "pizza" als Jeroen Verhoeven bij Ajax de bal uittrapte? De negatieve reacties en flauwe grappen over Mohamed Ihattaren breken echter alle records lijkt het wel, misschien kan Mohamed daar zelf een einde aan maken (pun NOT intended) bij Samsunspor.

1 augustus 2023 om 21:05

Ja of we laten MO lekker met rust Rutger.

1 augustus 2023 om 21:19

Ik weet niet of jij deze grap leuk vind. 😜Maar in de Telegraaf staat echt dat mo op zijn huis beslag heeft gelegd wegens het niet betaald van een eettafel van €2800

1 augustus 2023 om 19:21

Echt hè?! Het is toch ongelofelijk dat er nog clubs zijn die hier intrappen. Mo zelf snap ik wel, die kan gewoon zijn geld blijven verdienen met niets doen.

1 augustus 2023 om 19:24

Zal wel een prestatiecontract hebben. En dan wel op voetbalgebied hè, niet op wie de meeste pizza's naar binnen kan werken. En dus héél weinig verdienen.

1 augustus 2023 om 19:24

Wat een negatieve reacties allemaal. Iedere dag is weer een nieuwe kans om jezelf te bewijzen. Ik geloof nog steeds in deze jonge na een zware periode in zijn leven. Hoeveel hulp die ook al heeft gehad het gaat goedkomen.

1 augustus 2023 om 19:26

Heb t lang gedacht, maar mijn hoop is toch echt vervlogen.

1 augustus 2023 om 19:31

vind de reacties niet heel gek, zeker na de hoeveelheid kansen en hulp. Talent heeft hij 100%, maar hij wilt niet. Vind het allemaal wel prima zo, en dat hij mazzel heeft. Was ie geen voetballler geweest, kon ie zich melden bij het loket, in het UWV gebouw

1 augustus 2023 om 19:36

Er zijn mensen bij die zeggen het lag niet aan Mo🤣

1 augustus 2023 om 19:37

@Analist1995. Mooi gezegd. Het is nooit te laat, zeker op zijn leeftijd niet. Uiteraard heeft hij er een potje van gemaakt, maar wellicht is hij iets wijzer geworden na de afgelopen jaren.

1 augustus 2023 om 21:03

Ik hoop het. Dat blijkt ook uit mijn reacties op dit artikel. De overdreven negativiteit baart me soms wel zorgen, het lijkt veelal voort te komen uit leedvermaak en/of afgunst. Verklaarbaar maar toch....

3 augustus 2023 om 16:32

@analist1995: Denk je nog steeds dat t goed komt? Nu hij nu ook al weer weg is na 2 dagen?

1 augustus 2023 om 19:30

Dat ze hem aantrekken in de ijdele hoop dat het dit keer anders zal zijn, ok soit. Maar dat je die jongen een 4 jarige contract geeft getuigt toch echt van weinig inzicht. Een prestatiecontract op amateurbasis met opties zou al genoeg zijn.

1 augustus 2023 om 20:05

MacDonaldspor en Kebabspor hadden geen interesse? On topic: eerste voetbalnieuws over Ihattaren sinds hele lange tijd. Vanenburg kan zijn agenda leeg maken, want er zal de aankomende weken flink getraind moeten worden.

1 augustus 2023 om 21:12

Ik schrok me rot met die foto in de Goffert blij dat hij niet naar NEC komt.

Tot over 2 maand als hij de laan uit wordt gestuurd

1 augustus 2023 om 19:17

2 maanden? Jij hebt er meer vertrouwen in dan ik

1 augustus 2023 om 19:19

Transfer naar Sporloos.

Helaas had Applespor naast gegrepen...

1 augustus 2023 om 19:53

Kans is nog niet verkeken voor applespor, ook huaweispor en oppiospor maken nog kans.

1 augustus 2023 om 21:13

Gertspor deed ook een poging dacht ik.

Dan wil ik ook wel. En ik kom wél opdagen.

Hopelijk vindt ie daar de rust en het plezier in het spelletje terug. Zit nog steeds genoeg potentieel in!

1 augustus 2023 om 20:30

Zelfs een kilo of 10 teveel denk ik

4 jaar?! Waar beginnen ze aan zeg. Vind ik oprecht een heel groot risico gezien zijn verleden.

1 augustus 2023 om 19:29

Dat vooral, een jaarcontract kan ik wel begrijpen maar hoe kom je bij 4 jaar met zijn CV?

1 augustus 2023 om 19:31

Inderdaad, waarom zou je 4 jaar met hem in zee gaan. Hooguit een laag contract voor 1 jaar met een goede verlenging in zicht na behalen van bepaalde prestaties zou ik zeggen.

1 augustus 2023 om 19:57

Wat is het risico dan? Iemand die niet aan afspraken houdt kan je ontslaan...

En dr volgen nog 15 clubs in z’n carrière

Dat ging snel. Ben benieuwd of hij het nog kan!

Dat er überhaupt nog clubs zijn die hem willen.

Hahaha manmanman die hebben zeker al 3 jaar geen voetbalnieuws gevolgd ofzo? Waarom trappen clubs hier nog in?

1 augustus 2023 om 20:03

Naja buiten voetbalzone is er ook geen plek met voetbalnieuws waar aandacht aan Ihattaren besteed wordt

En als je er daar ook niks van bakt, is het toch echt over met je “carriere”.

1 augustus 2023 om 19:19

Nee hoor. Er begint altijd wel iemand aan.

Hopelijk vindt ie daar, toch eindelijk behoorlijke uit de spotlights, weer z'n geluk. En wie weet wat er nog in zit.

Wow.

De zaakwaarnemer van Ihattaren verdient absoluut een oorkonde en een standbeeld hiervoor.

4 jaar…dan spoor je niet als club zijnde

1 augustus 2023 om 19:35

Samsunspoort niet. Ongelofelijk dat dit echt gebeurt. Haha, we kunnen weer een paar jaar vooruit met de VZ Ihattaren-soap.

Slim beleid daar, pakken een buitenkansje hahahaha. Pleur je geld maar in een bodemloze put.

Hopelijk pakt hij zijn carrière weer op en komt hij weer terug op zijn oude niveau.

Echt een belediging voor iedere topsporter dat deze man weer een vers contract krijgt aangeboden. Op basis waarvan? Echt wat een soap, zonde om überhaupt nog een artikel over uit te brengen…

Blijft toch gevaarlijk voor de club, 4 jaar hè, heeft nog 1 jaar nodig om überhaupt in vorm te komen. Salaris van het eerste jaar is gewoon weggegooid geld(vanuitgaande dat hij het niet beter gaat doen dan “oké”)En dan moet je maar hopen dat die jongen eens zijn best gaat doen..

Het zal me niks verbazen als hij een voetbal nomade wordt met straks meer dan 10 clubs achter zijn naam,ook niks mis mee om de wereld te zien en met je hobby je centjes te verdienen, alleen super jammer dat hij zijn ware potentie wss nooit zal halen..

1 augustus 2023 om 21:00

Nu al psv/ajax/samp/juve en nu deze club dus. Op je 21ste 😮
Stond gisteren naast hem bij het stoplicht, dacht toen nog, wat een leegte.
Maar als je het verstandelijke vermogen niet hebt om dat in te zien, dan voel je dat waarschijnlijk ook helemaal niet gelukkig.

Wat is de logica achter een 4-jarig contract? Het is het proberen waard maar dan wel voor een kortere termijn of een contract met optionele seizoenen.

1 augustus 2023 om 20:43

Deze jongen kan alleen als zzp’er ingehuurd worden om te voetballen. Als hij niet komt opdagen, hoef je hem niet te betalen!

Sterkte voor die club haha. Zijn mentaliteit en het leven voor voetbal is niks…

4 jaar contract aanbieden aan Ihattaren, dan ben je echt niet goed bij je paasei.

Nu hopen dat hij daar de rust vindt om weer lekker aan het voetballen te komen.

Hahaha eerder op de dag nog een artikel gelezen dat Vanenburg zei dat die wel eens een balletje kwam trappen, maar trainen durfde hij het niet te noemen. Dat belooft weer veel goeds voor deze club. Ik had het niet verwacht, maar we krijgen dus nog een jaar tientallen artikelen over deze soap.

VZ zal blij zijn zeker, als die jongen verdwijnt uit de voetballerij is een van hun grootste melkkoeien ineens niet relevant meer.

Laten we maar hopen dat het eindelijk op zn pootjes terecht komt, want ik hoor me veel te vaak dat het echt geen slechte jongen is.

1 augustus 2023 om 19:42

Zodra hij in Utrecht is, familiebezoek ofzo, staat er op VZ wel weer een artikel dat hij ergens aan het eten is, dat hij naar een moskee gaat, dat hij ergens door een deur loopt...

Samsunspor... krijgt hij een gratis Galaxy telefoon bij zijn contract.

Hoe is het toch in godsnaam mogelijk dat er een club toch nog hier intrapt. Echt bizar.

Waarom gelijk voor 4 jaar dan ook?! Hebben ze bij die club onder een steen geleefd?! 1 jaar is toch prima om het even aan te kijken zou je denken...

Lekker man Samsonspor. Mooi land, lekker weer, af en toe een potje ballen of een bakkie doen met Meneer de Burgemeester, graties Doner, lekker man.

Ik hoop dat hij zichzelf gaat laten zien, blijft toch een van de grootste Nederlandse talenten van de afgelopen 5 jaar. En ondanks niemand hem serieus neemt heeft hij bij mij nog steeds de gunfactor. Als die fit word en hij heeft er zin in is dit onze Rechtsbuiten van het Nederlands Elftal.

Als ie maar geen heimwee krijgt. En ben ook wel benieuwd of ze heel geduldig met hem zullen zijn in Turkije!

Geef m gelijk, makkelijk geld verdienen met niks doen.

Ik schrok me kapot van de afbeelding, gelukkig gaat hij naar Turkije. Hopelijk voor hem vind hij daar zijn rust en geluk. Ben blij dat het niet in de goffert is 🙏

Ik wilde dat ik zo m'n geld kon verdienen. Zijn al die werkgevers oerstom dan? Langer contract dan 3 maanden zou ik hem niet geven. Daarna kan je altijd nog verder kijken.

1 augustus 2023 om 19:32

Je haalt zo'n jongen transfervrij binnen, hij strijkt vast geen topsalaris op en als je hem onverwachts aan de praat krijgt, levert hij miljoenen op. Niet echt waarschijnlijk op dit moment, maar ik kan me wel voorstellen dat clubs zo denken.

1 augustus 2023 om 19:39

Geef dan 2/3 jaar. Ihattaran heeft geen poot om op te staan. Weet niet wie z’n zakenwaarnemer is, maar wat een topper! Gewoon 4 jaar contract eruit gesleept, voor jongen die letterlijk NIETS heeft laten zien, die niemand wilt

1 augustus 2023 om 19:43

Tja, er zijn genoeg clubs die helemaal niet zo ontzettend goed op de hoogte zijn van de omstandigheden van een speler. Ik kan me dus voorstellen dat zo'n Samsunspor niet het volledige beeld heeft van wat er allemaal omtrent Ihattaren gespeeld heeft.

Ik ben er van overtuigd dat hij er nu echt voor gaat. Kan het niet onderbouwen, gewoon een gevoel

En ik vanmiddag nog zeggen dat hij nooit meer aan de bak zou komen bij een profclub. Wat is voetbal toch een vreemd wereldje

Hoeveel kansen kun je krijgen en steeds weer opnieuw verprutsen. Heb je het voorrecht om profvoetballer te worden, je pensioen binnen 10 jaar te fixen, ga je er steeds zo mee om. Zou hij het nu echt een keer gaan inzien?

Succes jongen!!...gewoon lekker ballen!!

Ik mag hopen voor hun dat ze hem betalen in prestatie - / wedstrijdpremies ipv basissalaris. Of met monopoly geld. Anders duur geintje.

Toch denk ik dat dit kan werken. Samsun is een mooie stad, maar de verleiding is weinig. Geen randzaken. Goeie trainer die jonge spelers de kans durft te geven.
Hij is nog maar 21 jaar!

1 augustus 2023 om 19:44

En 20 kilo te zwaar...

1 augustus 2023 om 22:09

Ik geef het nul kans. Istanbul is een minuutje of 70 vliegen vanuit Samsun. Die zal ongetwijfeld wekelijks zijn trips daarheen maken om van het celebrity leven te genieten daar, wat tot grote ergernis in Samsun zal leiden. Gedoemd om te falen dit.

Lijkt me dat ze hier spijt van gaan krijgen bij Samsunspor.

Verklaart dan ook wel waarom Vanenburg weer met hem bezig is. Het is voor hem te hopen dat hij zich daar weer herpakt, maar ik denk niet dat hij zonder mentale hulp en begeleiding uit zichzelf ineens het licht ziet en daar naar handelt. Dat is gewoon niet waarschijnlijk. Ik mag dus voor hem hopen dat hij daarmee bezig is.

Die kan volgend seizoen vast zijn eerste wedstrijd spelen. Gaan ze veel plezier aan beleven daar...

gaat een soort "balotelli" worden, maar dan zonder enig successen.
geen idee met welke andere speler je deze flapdrol kan vergelijken...
misschien die youtube gozer mastour? die kon er ook geen hout van maar kreeg wel telkens een club

Op papier is het een welkom versterking voor mijn club. Alleen denk ik dat hij het mentaal niet gaat redden. Samsun is wel een hele prachtige stad waar je lekker kan genieten, net zo als in Istanbul. Welcome naar de stad van Atatürk Mo!

1 augustus 2023 om 19:40

Die is echt na een half jaar verhuurd aan giresunspor en daarna zijn ze helemaal klaat met hem

1 augustus 2023 om 20:49

Excuses, maar een speler die geen affiniteit heeft met de wereldberoemde club Juventus zal waarschijnlijk niet veel respect tonen voor Samsonspor. Ik vermoed dat hij zelfs op de eerste trainingsdag niet zal komen opdagen. Je zou waarschijnlijk een Instagram filmpje zien waarin hij zich ergens in Marbella bevindt met een groep vrienden. En trouwens, het is niet helemaal eerlijk om Samson met Istanbul te vergelijken het is als het vergelijken van een wereldstad met Volendam, wat natuurlijk niet helemaal opgaat.

4 jaar ook!! Dan kunnen ze mij ook wel een contract aanbieden, 120
Kg en een geweldige trap.

Jezus.. Ik dacht serieus dat hij bij NEC had getekend! Gezien de foto bij dit artikel haha. Ik dacht al.. dat gaat weer wat worden! Maar het is dus Samsunspor.. zoals al was geschreven de laatste weken. Dat wordt ook weer niks! Die jongen heeft de mentaliteit niet voor topvoetbal.

Serieus?
Ik dacht dat deze soap ten einde was...
Ach, in Turkije hebben ze ook een onderwereld, hij zal er zich wel snel thuisvoelen.

Hebben toch een vervanger nodig voor die dikke tiktok turk. Skibrerdie dab dab yes yes yes

De Turkse clubs zullen het ook nooit leren....overal waar die heeft gespeeld, wordt hij afgeschreven. Wie geeft hem toch weer een contract van 4 jaar?? Hoop dat hij het waarmaakt....

Hij gaat hier waarschijnlijk vlammen en wordt dan opgepikt door Gala, Fener of Bjk.

1 augustus 2023 om 20:11

Hij gaat vlammen in de pizzeria

1 augustus 2023 om 20:34

Heel toevallig had de Vicevoorzitter van de Raad van Bestuur van Galatasaray live op tv verteld hoe ze op de transfermarkt te werk gaan. Ze kijken niet alleen naar het aantal doelpunten en assists van een speler, maar ze controleren ook zijn privéomstandigheden. Hiervoor huren ze een extern bedrijf in dat gespecialiseerd is in het observeren van spelers. Zo krijgen ze inzicht in zijn moreel in het team en zijn relatie met de club. Dit is ook hoe een topclub te werk moet gaan. Dus een transfer naar Galatasaray zie ik als onwaarschijnlijk, zelfs als hij een hattrick tegen ons weet te scoren!

“Die speelde voor Juventus”

Hebben ze zich echt totaal niet verdiept in deze gozer? Allemachtig.

Maargoed hij moet nog door de medische keuring.

Spelers die niet naar Juventus luisteren, zullen zeker niet naar een Turkse laagvlieger luisteren die pas dit jaar gepromoveerd is naar de Super Lig. Dit is een verspilling van geld voor een club die al financieel niet stabiel is. Veel succes met de situatie.

"onze club heeft een principeakkoord bereikt met Mohamed Ihattaren, die speelde voor Juventus Fc", meldt Samsunspor op Twitter. Bijzonder want volgens mij heeft Mohamed Ihattaren geen minuut gespeeld voor Juventus. Hoe dan ook, deze onverwachte kans moet Mohamed Ihattaren echt met beide handen aangrijpen, niet iedereen krijgt zoveel kansen in het leven. Als PSV-fan hoop ik echt dat deze getalenteerde speler uit de jeugdopleiding van PSV nu eindelijk iets van zijn belofte gaat inlossen. Succes Mohamed!

Iedereen maakt fouten in zijn leven, het belangrijkste is om daarvan te leren. Ik hoop voor Ittaharen en Samsunspor dat het lukt!

Samsun is een leuke stad, maar niet voor mensen zoals Mo. Denk dat ie vaak naar Istanbul zal vliegen. Zolang hij presteert zal men dit tolereren, zo niet heeft ie weer een probleem erbij

1 augustus 2023 om 20:51

Mo says: kom maar op met je probleem!

Waar anders dan in Turkije zou hij nog uit kunnen komen. 4 jaar… dat wordt echt niks

Zo 4 jaar ook gelijk. Die durven!

Lijkt me sterk dat ie door de medische keuring komt. En als dat al lukt moet ie eerst zwaar op conditietraining. Alsof ie doorvoor komt opdraven

Over 4 maanden weer een artikel dat ie weg is. Waarom krijgt deze gast nog zoveel aandacht?

Kom je wel door de medische keuring met een dikke pens? Oprechte vraag? Kijken ze alleen naar gewrichten etc. of ook naar overgewicht?

Staat alweer op de voorpagina van De T. in een kwalijk nieuwsitem....

Nou, succes Mo. Hopelijk beseft hij dat de mensen uit de Zwarte Zee gebied nogal bekend staan om hun temperament. De fans van Samsunspor zijn dol op hun stad en club. Prachtige, moderne stad aan zee met een volksclub die sinds 12 jaar voor het eerst actief zal zijn in de Super Lig.

Als hij daar typische Mo-praktijken gaat gooien door met 20 kilo aan overgewicht in cafe’s te hangen en snelle trips naar Istanbul maakt, dan krijgt hij gewoon binnen de kortste keren op zijn donder daar op straat en van de club. Die roepen gewoon een notaris bij om elke misstap van hem vast te leggen en donderen ze hem op straat. In Turkije staat hij nu al bekend als “die guy die wilde stoppen met voetballen voor zijn vrouwtje”. Succes.

Als die het daar goed doet speelt ie zo weer bij een Besiktas, Fenerhace of Trabzonspor.

In begin echt genoten van de acties die hij in ons Philips Stadion maakte, wat een geweldenaar. Tegenwoordig enkel nog het gevoel dat het een crimineel is die clubs aan het oplichten is.

1 augustus 2023 om 21:51

Hij gaat nu iig voetballen in een competitie die wel raad weet met het gedrag wat hij de afgelopen jaren vertoond heeft. Hij zal nu er gas op moeten geven!

Hoe is het toch mogelijk dat er nog een club zo’n speler wil? Hoop voor Mo dat hij alsnog slaagt maar kan niet geloven dat dit nog gaat gebeuren.

Morgen een artikel dat die toch niet is komen opdagen. Zou me niet verbazen. Totaal niet te vertrouwen

Hoop oprecht dat hij een keer wél slaagt en eens stopt met dat onacceptabele gedrag. Voetballen kan ‘ie zeker, nu nog zijn mentale gedeelte op orde krijgen..

Gek genoeg geloof ik dat dit een match kan worden. Weg uit de schijnwerpers, maar toch onder de vleugels van hevige supporters. Qua tempo een redelijk rustige competitie. Aissati deed het in Turkije ook niet heel slecht, ik verwacht een soortgelijk pad bij deze jongen.

Mo gaat lekker zijn zakken vullen en Samsunspor gaat aan het einde van de rit janken omdat hij niet de motivatie heeft om te gaan voetballen! Wat zijn ze ook dom bij Samsunspor

Hopelijk ziet hij nu het licht, en gaat hij nog wat van zen carrière maken, maar vrees dat dit zoveelste avontuur weer als een nachtkaars uit gaat

Ik ben oprecht niet verbaasd dat er direct weer een club een poging onderneemt bij hem. Het is en blijft in de kern een jonge gast die gruwelijk veel talent heeft. Wanneer hij het mentaal op een rijtje krijgt zou het minstens een uitblinker in de Turkse competitie kunnen zijn, met de potentie om nog veel verder te komen dan dat.
Ik was echt onder de indruk hoe hij bij jong Ajax een hattrick erin schoot, dat is niet lang geleden. En op dat moment was hij nog niet eens fit. Hij had toen sowieso nog overgewicht en totaal geen ritme.

Uiteraard is de kans dat het niet lukt na al die mislukkingen tot zo ver groter. Maar dat je het als club met bepaalde afspraken aandurft (dat is het belangrijkste stuk) snap ik zeker nog.

Dat iedereen zo super negatief is en schijtlollig probeert te doen, prima hoor. Ik vind het in ieder geval ergens ook erg mooi dat wanneer je potentie hebt in wat dan ook, dat er ook altijd weer ergens een deur open gaat waar men je de kans gunt om dit tot wasdom te laten komen.

Misschien is het nu wel een keer een match tussen club en speler. vindt het echter wel jammer dat deze jongen zo veel aandacht krijgt van VZ, niet alleen met dit nieuwe contract maar ook iedere andere actie waar zijn naam aan hangt (eettafel, foto met vriendin, etc.) de beste man heeft al meer dan een jaar geen bal getrapt op prof level, door zijn eigen toedoen, en hij krijgt alsnog meer aandacht als actieve spelers. raar.
maar misschien ligt dat wel gewoon aan mij en snap ik de hype niet ofzo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren