Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mogelijke transfer Mané kan reeks andere toptransfers op gang brengen

Laatste update:

Sadio Mané is in gesprek met de clubleiding van Bayern München om een transfer te bespreken. Als de deal rondkomt, kan dat een reeks andere toptransfers tot gevolg hebben. De dertigjarige aanvaller heeft aangegeven Liverpool deze zomer te willen verlaten. Ousmane Dembélé en Robert Lewandowski volgen de geruchten over een transfer van de Senegalese aanvaller naar Beieren naar alle waarschijnlijkheid op de voet, omdat een deal hen een grote stap dichter bij hun volgende club kan brengen, zo meldt Marca.

Mané speelt sinds juni 2016 bij Liverpool, waarvoor hij de afgelopen zes seizoenen van grote waarde is geweest. Mede dankzij zijn komst is de weg omhoog ingezet door Liverpool, dat met het veroveren van onder meer de Champions League in het seizoen 2018/19 en het landskampioenschap in Engeland in het seizoen 2019/20 inmiddels helemaal terug is aan de Europese top. “Kom na zondag bij me terug en ik zal je de beste antwoorden geven die je van me wilt horen, absoluut”, zo gaf Mané vorige week aan tijdens een mediadag op het trainingscentrum van Liverpool, toen hem werd gevraagd naar zijn toekomst.

Fabrizio Romano meldde zondag via Twitter dat de verloren Champions League-finale tegen Real Madrid (0-1) Mané's laatste wedstrijd voor Liverpool was. De transfermarktexpert wist verder al te melden dat Bayern de beste papieren lijkt te hebben om Mané over te nemen van the Reds, wat wel eens goed nieuws zou kunnen betekenen voor zowel Lewandowski als voor Dembélé. De Poolse spits wil deze zomer graag een nieuw avontuur aangaan, en heeft zijn pijlen gericht op een transfer naar Barcelona. De Spanjaarden moeten eerst zorgen dat er genoeg geld beschikbaar is om Lewandowski over te nemen, maar zouden flink gebaat zijn bij een overgang van Mané naar Duitsland. De aanvaller van Liverpool heeft de gesprekken met Bayern inmiddels achter de rug, zo weet het Spaanse dagblad te melden.

Bayern liet de afgelopen weken weten dat het Lewandowski niet zonder slag of stoot wil laten gaan, en sowieso eerst een adequate vervanger in huis wil halen voordat de Duitse club zou overwegen om de Pools international te laten gaan. Met het aantrekken van Mané zouden de Duitsers zich wellicht minder hard opstellen aan de onderhandelingstafel met Barcelona.

Het Spaanse Marca meldde zondag dat een vertrek van Lewandowski naar Barcelona ervoor kan zorgen dat Dembélé de overstap naar Liverpool maakt. De Franse aanvaller heeft een contractaanbieding van Barcelona naast zich neergelegd, zo berichtte het Franse Le Parisien donderdag, en is zodoende transfervrij op te pikken door Liverpool, dat verder concurrentie zou hebben van Chelsea in de strijd om de handtekening van Dembélé.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dembele naar Liverpool, zou m.i, ook geweldige stapzijn. Vooral als hij zijn niveau haalt.
Dan lijken mij Barca (lewa) en Liverpool (dembele) grootste winnaars.
Bayern verliest dan Lewa en Gnarby. Real met Gnarby ben ik nog niet uit.

30 mei 2022 om 14:17

Ik denk dat Dembele om de haverklap geblesseerd raakt door lompe Engelse verdedigers zoals Maguire. Mooie club, maar geen goede competitie voor hem.

30 mei 2022 om 14:19

ik zie dembélé de sterren van de hemel spelen bij het Liverpool van klopp.

30 mei 2022 om 14:28

Mag het toch niet hopen. Vaak blessures en, vind ik, erg overschat. In grote wedstrijden zie je hem niet.

30 mei 2022 om 14:43

Zie liever Gnabry komen dan Dembele.

30 mei 2022 om 15:06

Laat hem eens lekker ergens anders geld gaan harken. Leeft niet voor de sport, niet voor het team en puur voor het salaris....anti sporter imo

30 mei 2022 om 15:10

Anti sporter? Kan je dit ook onderbouwen? Heb je wel eens verdiept waar hij vandaan komt om überhaupt prof te worden? Los daarvan doet hij heel veel voor goede doelen in zijn land, opbouw scholen etc. Ben erg benieuwd wat dat dan volgens jouw precies is.

30 mei 2022 om 15:29

Ik lees niks in je reactie waar uit zou moeten blijken dat hij geen anti sporter is, buiten dat je wat sympathie voor hem wil? De kaarten die speelt zijn al fout met je scholen bouwen..... dat is precies waar het mis gaat tegenwoordig bij veel dingen. Ik maak geen onderscheid voor hem door zijn roots, jij klaarblijkelijk wel. Ik ben wel benieuwd hoe je gelijkheid wil creeeren als je mensen niet gelijk behandelt

Transfers forceren, blessures faken, halve inzet tonen is een anti sporter die op zoek is naar andere dingen dan dat we graag bij Liverpool zien. Geen ge boehoe nodig om dat te kunnen concluderen.

30 mei 2022 om 16:19

Je gaat van Mane naar Dembele en je bent de winnaar?

30 mei 2022 om 16:28

real8madrid

Ja!

30+ Mane voor iets van 40 miljoen verkopen (ipv dat hij jaar later transfervrij weg gaat) en haalt een jongere speler transfervrij binnen. Als Klopp Dembele weer aan de praat krijgt (hij is nu ook al tijdje getrouwd en dus meer stabiele home situatie) heb je gewoon een absolute topspeler erbij.

30 mei 2022 om 18:51

Als het leidende woord. Indien dat niet het geval is ben je namelijk 95 miljoen euro kwijt voor een speler die te weinig brengt en heb je een topper die nog 3-4 jaar mee kan laten gaan en maak je 55 miljoen verlies.

Zou wel wat zijn bij Bayern Munchen. Gnabry en Lewandowski weg? Prima, dan halen we toch Mané en Dembele? Ga je niet eens perse er op achteruit.

30 mei 2022 om 14:19



@sergioramoshm

Denk niet dat Bayern wil happen op de salariseisen van Dembã©lã©. Kan je beter Gnabry zijn verlenging geven.

30 mei 2022 om 15:13

Maar er is toch helemaal geen sprake van Dembele naar Bayern? Die gaat naar Liverpool (of PSG) lijkt me.

30 mei 2022 om 14:21

Je gaat altijd achteruit als je Lewandowski verkoopt. Garantie voor 40 goals per jaar. Dat gaan Dembele en Mane niet oplossen.

30 mei 2022 om 14:24

Sorry hoor maar Dembele is een hele wisselvallige voetballer die de helft van de tijd geblesseerd is. Ook lastig te managen. Lewandowski is met Benzema de beste spits van de wereld als je daarvoor Mane terugkrijgt ga je er wel zekers op achteruit. Niet dat Mane slecht is, maar ik schat Lewandowski toch wel wat hoger in. Ik zie Mane er niet zo snel 30 a 40 maken in de Bundesliga. Ook van Gnabry naar Dembele is gewoon een downgrade. Maar goed persoonlijk mag Bayern van mij wel iets verzwakt worden. Zal de competitie ten goede doen en waardige concurrentie strijd kunnen worden met Dortmund, Leipzig en Leverkusen.

30 mei 2022 om 14:39

Mane past natuurlijk wel prima bij het spelletje van Nagelsmann. Lewandowski zorgt voor vele doelpunten maar waarom zou Mané dat niet ook kunnen? Is de belangrijkste aanvaller van Liverpool en heeft in de zwaarste competitie weinig moeite met welke tegenstander dan ook. Waarom zou hij in een makkelijkere competitie er niet nog meer uithalen?
Ik snap niet zo goed waarom mensen doen alsof Dembele zo'n koekenbakker is? Er ontstaat zo ontzettend veel dreiging wanneer die jongen aan de bal is. Ook zijn rendement is de laatste maanden aanwezig. Als hij op deze pad door blijft gaan dan heb je gewoon een ontzettend goede aan die jongen. Vergeet ook niet dat hij nog ontzettend jong is en er nog rek in zit.

30 mei 2022 om 14:57

Het is niet alleen de PL en de BL. Lewandowski scoort in de CL ook meer dan de complete voorhoede van Liverpool bij elkaar. Je gaat geen betere afmaker vinden dan Lewandowski. Perfect tandem met Muller. Bovendien kan je met Mane ook nauwelijks met voorzetten gaan spelen. En nergens zeg ik dat Dembele niet kan ballen. Maar die jongen is niet consistent genoeg en past alles behalve in de Duitse voetbalcultuur. Bij Dortmund wordt Dembele nog steeds uitgekotst.

30 mei 2022 om 15:33

Mane is echt niet de belangrijkste aanvaller van Liverpool hoor. Is juist de minste na mijn mening. Zijn rendement is echt veel te laag om bij een ploeg als Bayern te spelen, vooral als vervanger van Lewa

30 mei 2022 om 15:53

Want Liverpool is geen ploeg als Bayern?

30 mei 2022 om 19:28

"Mane is de belangrijkste aanvaller van Liverpool"

Toch wel een uitzonderlijk domme opmerking. Vooral feitelijk gezien. Denk dat een bezoekje aan transfermarkt je zou kunnen helpen. Maar eerlijk? Gezien je afkeer jegens nota bene eigen sterspeler Karim Benzema snap ik deze sneer naar Mohamed Salah wel hoor. Dank voor de opheldering!

30 mei 2022 om 14:37

Lewandowski is een pure complete spits, Mane en Dembele zijn totaal andere type spelers. Daarnaast heeft Dembele ook al jaren geen Bayern niveau meer gehaald dus die moet zich überhaupt eerst maar eens gaan bewijzen.

30 mei 2022 om 14:44

Lewa > Mané in de spitsenrol en Gnabry > Dembele. Ga je zeker op achteruit

30 mei 2022 om 15:31

Tuurlijk ga je er zwaar op achteruit. Hoe wil je nu 50 doelpunten per seizoen opvangen?

Liverpool imo de winnaar dan van deze deals. Gratis Dembélé oppikken terwijl je voor Mané 30 miljoen krijgt.

Barça verliest Dembele en zodoende al het gevaar langs rechts , maar krijgt daar wel een goalgetter voor terug. Desondanks moeten we dan 35 miljoen (of meer) betalen voor Lewa & dan nog versterking voor rechts zoeken. Raphinha was ideaal als Leeds degradeerde, maar dat gebeurde niet en zodoende moet hij minstens 60 miljoen kosten. Geld dat we niet hebben...

Als Klopp Dembele tot de monster ontwikkelt die we allemaal dachten dat hij zou worden.... oef dan mag hij echt wel in aanmerking komen als beste people-manager van de PL ooit.

30 mei 2022 om 14:31

er valt weinig te ontwikkelen of iets uit een persoon te krijgen wanneer die alleen maar in de lappenmand ligt

30 mei 2022 om 17:28

Misschien kan Klopp ervoor zorgen dat Dembele minder Fortnite en Fifa speelt tot 3 uur in de nacht terwijl hij pizza eet. Dat zou ook wat schelen m.b.t. blessuregevoeligheid. Die jongen krijgt heel vaak relatief weinig slaap.

Er wordt volgens mij een transfer: Mané naar Bayern München, Lewandowski naar FC Barcelona, Dembélé naar Liverpool en Gnabry dan waarschijnlijk naar Real Madrid.

Dembéle bij Liverpool zou ook geweldig zijn. Ik hoop dat hij dan weer zijn vorm kan hervinden die hij bij Borussia Dortmund had en dat hij fit kan blijven. Zijn wel periodes geweest bij Barcelona waar Dembélé heel goed was bij Barcelona, alleen niet constant genoeg en ik hoop dat dat wel lukt met Klopp bij Liverpool en Klopp is over het algemeen wel goed met dit soort spelers.

Denk dat al deze transfers voor alle partijen wel goed zal kunnen zijn. Bayern moet dan denk ik wel nog een echte diepe spits binnenhalen en de enigste die ik even zo gauw kan bedenken, zal dan Núñez zijn. Zal wel een vermogen moeten kosten, maar haal je wel een goede spits met heel veel potentie binnen en Bayern haalt wel vaker spelers binnen die nog mogelijkheden hebben om door te groeien of nog niet tot volle wasdom zijn gekomen met hier en daar uitzonderingen zoals Mané, Vidal, etc.

30 mei 2022 om 14:46

Denk dat Bayern eerder voor Schick zal gaan. Fantastisch seizoen in de Bundesliga gehad en met 26 jaar een mooie leeftijd om een overstap te maken. Kan Bayern weer zo'n 6 jaar vooruit.

30 mei 2022 om 14:53

Ik ben niet overtuigt van Schick's kwaliteiten. Goed seizoen, maar is hij ook echt Bayern-niveau? Denk het niet. Nunez wordt te duur denk ik.

30 mei 2022 om 16:25

Heeft vorige week zijn contract verlengd en heeft ook nadat hij gelinkt werd aan Arsenal, Chelsea en nog meer grote clubs gezegd dat hij bij Lverkussen wilt blijven en stabiliteit wilt.

Met mane het vertrek van mane heb je juist een speler nodig die ook in de spits kan. Dembele speelt het liefsts vanaf rechts en daar staat Salah, lijkt me dus niet de beste optie.

Ik zou bij de verkoop van Mane alles op alles zetten om Nkunku te halen. Past echt perfect in de de tactiek van Klopp en hij is nog jong met enorm veel ruimte voor groei. Laat het hem maar uitvechten met Jota wie er in de spits mag. Is daarnaast ook multifunctioneel en kan ook op de flanken en zelfs op het middenveld.

30 mei 2022 om 15:20

Wat is dat toch met die Nkunku, die gast is werkelijk 'perfect' voor bijna alle clubs lijkt het in de reacties. Goede speler, maar iedereen hyped hem zo dat bij elke scheet 100x Nkunku word genoemd. Als we iets weten is het dat je dan 50% van kosten marktwaarde is en dat het dan nou juist geen speler is die Klopp of Liverpool wil.

30 mei 2022 om 15:40

Klopt, hij is een interessante speler voor iedere topclub die met een 10/valse 9 achtige spelers speelt. Hij is namelijk net met 35 goals en 20 assists in 51 wedstrijden verkozen tot speler van het jaar in de Bundesliga. Daarnaast is hij nog maar 24 jaartjes jong en past zijn speelstijl uitstekend in de Premier League, technisch, fysiek en ontzettend doelgericht.

Je zal inderdaad wel voor hem moeten betalen. Klopp koopt inderdaad liever geen spelers voor de jackpot, maar vergeet niet dat hij bijvoorbeeld voor van Dijk 85 miljoen heeft betaald en 60 miljoen voor Keita en Allison. Als Klopp overtuigd is van de kwaliteiten van de speler dan gaat hij net zo goed mee in de hype.

30 mei 2022 om 15:57

Keita was een dure inderdaad en kwam als vervanger van Can binnen als ik het niet mis heb. Allison en vdijk waren posities waar we echt de juiste persoon nodig hadden, met het geluk dat Sterling en Coutinho veel geld opbrachten. Streept elkaar weer weg.

Dus ja de feiten kloppen, maar niets gebeurt bij Liverpool zonder over geld na te denken. De vervanger van Mane hebben we al binnen met Diaz en ook voor Elliot komt mogelijk meer speelminuten vrij.

Dat gezegd hebbende denk ik dat er binnen 6 a 12 maanden ook afscheid genomen gaat worden van Salah of Firmino dus er zal vast wel wat actie komen in die periode. Het kan alleen ook zomaar zijn dat Carvalho ineens doorkomt en Elliot doorbreekt en dan gaat Liverpool weer op zoek naar het volgende talent haha.

Ik denk dat we met een niet voor de hand liggende naam zullen komen voor de FIFA spelers dus geen Nkunku of Gnabry maar eerder een Bowen of een andere ruwe diamant uit de championship/bundesliga

2 juni 2022 om 11:11

je leest over 'of' heen? En in een tijdsbestek van 6-12 maanden? De vervangers komen vanzelf en dus valt er niets over die bank te zeggen

Bayern wilt hem als spits dat is naar mijn idee niet de juist oplossing, Mane is geen spits vult het leuk in maar beste is dat Liverpool en Bayern naar een echte topspits zoeken..

Interessant, ik dacht dat Dembele naar PSG zou gaan. Als hij daadwerkelijk naar Liverpool zou gaan ben ik benieuwd hoe de aanval zou zijn. Dembele staat het liefst op rechts, net als Salah. Tevens mis je een echte spits.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren