Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Modric dolblij: ‘Hij was één van de allerbesten van zijn generatie’

Laatste update:

Sinds vorige maand heeft Zinédine Zidane het voor het zeggen bij Real Madrid. Luka Modric prijst zich gelukkig dat hij nu nog intensiever samen mag werken met de legendarische oud-middenvelder, want toen Zidane assistent was van Carlo Ancelotti stak Modric al het nodige van hem op in Madrid.

/

“Zinedine was vroeger echt een idool. Hij was één van de spelers die ik als kind idoliseerde en ik denk dat iedere jonge voetballer hem wel bewonderde: hij was één van de allerbesten van zijn generatie. Ieder advies dat hij je heeft is een stukje goud waard en helpt je om vooruit te komen”, weet de Kroatische middenvelder.

Niet alleen van zijn trainer leert Modric veel, zegt hij in een interview op de FIFA-website. Ook Cristiano Ronaldo ziet hij als een bruikbare leermeester bij Real. “Hij is een geweldige teamgenoot en in mijn optiek ’s werelds beste speler. Het is fantastisch om de kleedkamer met hem te mogen delen. Je leert zo veel van hem: zijn gretigheid, de arbeid die hij dag in, dag uit verricht en de moeite die hij ervoor doet: het is ongelooflijk.”

Denk je dat Luka Modric beter is gaan voetballen sinds de trainerswissel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nu ben jij aan de beurt om het over te nemen.

2 februari 2016 om 17:58

Nou.. eerst maar ervaring opdoen bij een lagere ploeg. Net als ik vind dat Xavi dat ook moet. Ik hoop niet dat er mensen denken dat iedereen zoals Pep is en gelijk de wereld domineert en alle prijzen pakt.

2 februari 2016 om 18:07

Ik denk dat ie als speler bedoelt.

Modric is een geweldenaar maar zou liever Veratti op zijn plaats zien.

2 februari 2016 om 16:54

Denk eerder dat Kroos niet geschikt is voor Real. Zowiezo niet geschikt voor de absolute top. Bij Bayern hebben ze het goed gezien. Ideaal zou een Veratti of Pogba zijn. Heerlijk dynamische spelers met loopvermogen. Iets wat Kroos dus niet is.

2 februari 2016 om 17:23

Kroos is wel wereldtop hoor, speelt de laatste tijd niet zo geweldig , maar is toch echt wel een geweldenaar.

2 februari 2016 om 17:23

Voetballend komt Veratti (nog) niet in de buurt bij de magiër uit Kroatië.

2 februari 2016 om 17:51

Bij Bayern niet goed gezien ? Die wouden hem dolgraag houden maar hij had een aflopend contract, Kroos is pure wereldtop daar valt niet over te twisten vorig seizoen was hij heel goed met Modric en James meesterlijk middenveld.

2 februari 2016 om 20:28

Kroos niet wereldtop? Grapje zeker? Die kerel kon Robben op de bank houden. Kroos moet je gewoon wat meer vrijheid geven

3 februari 2016 om 07:22

Kroos is sinds zidane weer een van de beste op zijn plek. Zijn er weinig beter, om maar helemaal niet verder te discussieren over Modric. In mijn ogen de beste. Nu op dit moment.

2 februari 2016 om 16:59

Nou vind modric toch wel beter dan veratti op dit moment maar veratti mag hem later zeker vervangen

2 februari 2016 om 17:19

Modric is op dit moment nog wel een klasse beter dan veratti hoor

2 februari 2016 om 17:52

Modric is de ferrari onder de middenvelders. Veratti is de bmw onder de middenvelders.

2 februari 2016 om 19:21

Ben jij op jouw achterhoofd gevallen? Modric is nog altijd beter dan Verrati. Hij is alleen oud dat wel, maar ik zou nooit Verrati vervangen voor Modric. Hij is en blijft de beste met Iniesta.

2 februari 2016 om 17:04

Cruijf is beter

2 februari 2016 om 17:08

Ach onzin natuurlijk. Er zijn en waren spelers die beter zijn dan Zidane.

2 februari 2016 om 17:20

Ik kan wel 5 spelers opnoemen die beter waren dan zidane. Zidane was niet eens dr beste van zn tijd, als ronaldo fit was gebleven wist iedereen dat zeker.

2 februari 2016 om 18:30

Zidane was individueel een geweldenaar en een speler die elk team beter kon laten spelen. in mijn ogen komen zelfs spelers als Bergkamp, Ronaldo en Henry niet in de buurt van hem. Kijk naar Het elftal van Frankrijk wat jarenlang niks voorstelde zonder Zidane, maar met hem altijd een Elftal was dat bijna onklopbaar was

3 februari 2016 om 02:19

Echt ff zonder gein...welke 5 voetballers waren beter? Op het middenveld te beginnen... Damn Zidane was echt geweldig.

En ik moet er bij zeggen dat ik de 'oude' tijd steeds meer begin te waarderen ten op zichte van het huidige voetbal

2 februari 2016 om 17:21

Koppen kon hij zeker ja, vraag dat maar aan Materazzi.

Overigens vind ik dat ''wie was de beste ooit'' maar een domme discussie, er zijn zoveel fantastische voetballers geweest in het verleden en ook nu weer met Messi en Ronaldo.
Ieder had / heeft zijn kwaliteiten en ook ieder heeft zijn fans, er is geen beste voetballer ooit.

2 februari 2016 om 17:32

quepasa,

Er loopt nog een kleine argentijn rond.. Denk dat hij wel de beste ooit genoemd mag worden.

2 februari 2016 om 18:47

Zidane heeft zijn land kampioen gemaakt. Iets wat die ene kleine Argentijn niet kan zeggen. De andere kleine Argentijn kan dat overigens wep zeggen. Dat zijn in mijn ogen de echte toppers. Mannen die andere op sleeptouw kunnen nemen.

2 februari 2016 om 17:35

Ik ben het volledig met je eens Quepasa. Misschien dat een Ronaldo Lima of Ronaldinho nog in de buurt kwam. Daarna Cristiano, Messi enz

2 februari 2016 om 17:43

Absoluut niet, Maradonna, Messi, Braziliaanse Ronaldo zijn echt al makkelijk een stuk beter. Wellicht dat nostalgie een grote rol speelt maar ik vind Iniesta bijvoorbeels rond dezelfde klasse, Ronaldinho zelf iets beter.

2 februari 2016 om 17:54

Jij kijkt pas voetbal sinds vorige week dinsdag...

2 februari 2016 om 18:26

Verbaast me serieus dat mensen Ronaldinho en Ronaldo beter vinden. De Brazilianen waren allebei fantastisch met hoge pieken. Maar Zidane is van zijn generatie die enige die constant hoog niveau heeft gepresteerd en ook de enige die op zijn hoogtepunt stopte ondanks zijn leeftijd. Zidane's spel was een lust voor het oog. Ik weet nog hoe Zidane domineerde in knockoutfase van het wk 06. Wedstrijd na wedstrijd stond ie er. Voor mij de favoriete voetballer allertijden

2 februari 2016 om 18:40

Wisten jullie dat zizou nog nooit buitenspel is geweest in zijn voetbal carrière

2 februari 2016 om 19:39

Iniesta in de buurt van Zidane? Iniesta komt bij lange na niet in de buurt. Te weinig beslissend en neemt niks op sleeptouw.

3 februari 2016 om 00:42

Je land persoonlijk tot wereldkampioen schieten vind ik best beslissend en op sleeptouwnemen...

2 februari 2016 om 19:23

Ben het met je eens, voor mij persoonlijk is Zidane de beste speler aller tijden, alleen ik heb spelers als cruijf, maradonna en Pelé niet mee gemaakt. De manier hoe zizou het spel speelde was geweldig, hij speelde het spel zo simpel hij speelde alsof er geen tegenstand was, spelers passeerde hij met simpele bewegingen dat wanneer een ander die zelfde beweging probeerde te maken het niet zou lukken. Zijn bal controle is waanzinnig. Als ik nu filmpjes van zizou terug kijk moet ik gewoon lachen hoe simpel hij het spel speelt, dat zie je niet meer zo snel in deze tijden. Een magiër eerste klas.

Zag je wel de gretigheid die CR7 had in de wedstrijd.

Modric beste speler van Real. Zidane kan ook nog wat van hem leren.

Een advies aan het adres van de spelers van Madrid is om nu eens te stoppen met al dat politieke prietpraat. Of het nu Benitez, Zidane of wie dan ook heeft het geen zin om slijmverhalen te verkondigen over hoe blij je wel niet bent met zijn aanwezigheid. De sterren van Madrid zouden er baat bij hebben iets minder het mondje te gebruiken en iets meer hun kunsten te vertonen op ht veld om zo eens prijzen te winnen.

Gisteren was het Marcelo en nu weer Modric met een verhaal over Zidane. Opvallend is dat Modric een waarschuwing van Zidane heeft ontvangen dat hij defensief meer werk moet verrichten samen met Ronaldo en James.

Zidane was ook precies wat Real nodig had. Qua voetbal of tactisch gebied kunnen we nog weinig zeggen, maar qua persoon heeft hij al veel toegevoegd. De spelers kijken tegen hem op en worden zo als team een stuk sterker. Dit mistte ze bij Benitez.

Ik vind dat het leeuwendeel van de Real-selectie ook mag opkijken tegen Modric. Wat een geweldenaar! Zijn paas- en traptechniek is echt van het niveau Iniesta en ook positioneel staat de Kroaat altijd ijzersterk. Hij is de motor en het cement tussen de linies. Hoewel ik hem liever als offensieve midmid zie, vult hij de rol als controleur perfect in. Helaas is Kroos niet de gewenste compagnon voor Modric' spel. In het jaar dat Real La Decima won was het Alonso die de defensieve taken van het middenveld oppikte. Modric was hierdoor vrij om counters te lanceren en aanvallen op te bouwen. Nu heeft Real Madrid in essentie twee aanvallende middenvelders. Misschien dat de ploeg daarom soms moeite heeft om aanvallen van de tegenstanders te kanaliseren. Want het middenveld staat verdedigend vaak fout bij tegengoals. Ik pleit voor een stofzuiger van wereldklasse. Zo'n speler neemt ook meteen veel druk weg bij de defensie. Iets wat Real Madrid nodig heeft tegen het einde van het seizoen.

2 februari 2016 om 17:57

Helemaal mee eens, kroos vind ik super goed maar uithoudingsvermogen, snelheid en defence. Een CVM van wereldklasse zou het middenveld perfect maken.

2 februari 2016 om 18:51

Was Kroos maar een greintje van Modric. Heerlijke traptechniek. Vooral hoe hij uit stand buitenkantje kan geven.

2 februari 2016 om 21:34

Volgens mij lees ik nou twee keer dat je Toni kroos maar een voetballlende zielepoort vind . Hahahsha , vooral met jou statement dat Modric een betere pass in zijn voeten heeft zet je jezelf ronduit voor paal , hahahaha

2 februari 2016 om 22:20

Hahah valt op he dat ik Kroos helemaal niks vindt.

Jaa want de buitenkantjes rechts van Modric doen pijn aan de ogen. Ik vind het echt jammer voor
Real dat ze geen dynamischere speler hebben op de positie van Kroos. Een soort Makkalele of Redondo zou ideaal zijn. Sneijder vind ik zelfs beter dan Kroos.

ik lach mij echt rot dat sommige mensen nog beweren dat ronaldinho en dikke ronaldo beter dan zidane waren. op zijn nadagen vernederde hij ronaldo,kaka(toen de ''beste'' en ronaldinho in één wedstrijd man. ronaldo pakte hij ook al toen ronnie echt supertop was(98). zidane is the brazil-killah hahahahahaha'

niemand is beter dan zidane. droom verder mensen. maradonna komt wel in de buurt, maar hij is ook de enige wie je mag vergelijken met de klasse van zidane. ik denk dat zidane nu nog de beste zou zijn. hij kan gewoon weer zijn kicksen pakken. helemaal afgetraind en spelers zijn toch bang om hem aan te vallen als hij de bal heeft

2 februari 2016 om 20:32

Je vergeet dat in de finale 98 Ronaldo niet fit was

2 februari 2016 om 20:45

In de groepsronde was Ronaldo anders een beest.

2 februari 2016 om 21:39

Pfffft , fantast ! Zidane was een topper , maar lang niet niveaub( dikke )Ronaldo , Messi of ons eigen Johann

2 februari 2016 om 23:19

Ik denk dat Zidane nu nog beter is dan Messi. Johan Cruijf hoort niet in een rijtje met legendes thuis, heeft niks gewonnen met NL en is de meest overschatte speler aller tijden. Bergkamp is nog beter dan Cruijf

1 Zidane
2 Maradonna
3 Pelé
4 Garrincha
5 Messi/c Ronaldo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren