Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Middenvelder Melo keert strafschop en bezorgt Galatasaray koppositie

Laatste update:

Felipe Melo is zaterdagavond uitgegroeid tot de absolute held van de achterban van Galatasaray. Bij een 0-1 voorsprong tegen hekkensluiter Elazigspor moest de middenvelder op doel, omdat Fernando Muslera een rode kaart had gekregen en er al drie keer was gewisseld. De Braziliaan pakte de penalty in de slotseconde en zodoende staat Cim Bom, dat woensdag in de Champions League met 1-0 won van Manchester United, weer alleen bovenaan in de Turkse competitie. Ismail Aissati redde een punt voor achtervolger Antalyaspor op bezoek bij Bursaspor: 1-1.

Elazigspor - Galatasaray 0-1
In de eerste helft maakte Galatasaray een povere indruk in Oost-Antatolië. De ploeg van Fatih Terim had het geluk dat hekkensluiter Elazigspor in hun aanvalsspel erg slordig was. Na twintig minuten kwamen de bezoekers het meest dichtbij een treffer, maar Felipe Melo werd op tijd de weg versperd door Fábio Bilica. Galatasaray, dat het deed zonder onder anderen de geschorste Selcuk Inan en Burak Yilmaz die werd gespaard, tapte in de tweede helft duidelijk uit een ander vaatje. Al na vijf minuten kwam men op voorsprong. Na een voorzet vanaf links tikte Vanja Ivesa de bal tegen Yekta Kurtulus aan, die zo eenvoudig voor de 0-1 kon zorgen.

De doelman had hierna nog wel een uitstekende redding in huis op een inzet van Emre Colak en zag Yekta even later van dichtbij net naast schieten en die parades leken cruciaal te worden. Elazigspor kreeg namelijk nog een strafschop en doelman Fernando Muslera een rode kaart. Omdat er al driemaal was gewisseld ging Melo op doel staan en wonderwel pakte hij de strafschop. De Braziliaan ontpopte zich tot de held van Galatasaray en Elazigspor bleef zodoende verstoken van een gewonnen thuiswedstrijd. Galatasaray staat nu met twee punten voorsprong op Antalyaspor aan kop.

Bursaspor - Antalyaspor 1-1
Antalyaspor blijft samen met Besiktas op 22 punten staan in de Süper Lig. De ploeg van Mehmet Özdilek, die vorige week met 3-5 verloor van de concurrent uit Istanboel, kwam na twintig minuten op achterstand in het Bursa Atatürk Stadion. Ismail Aissati zorgde na een uur echter met zijn derde seizoenstreffer voor het punt voor Antalyaspor. Bursaspor, dat in de voorronde van de Europa League nog werd uitgeschakeld door FC Twente, was in de slotfase nog dichtbij met een kopbal, maar moest genoegen nemen met een punt.

Bekijk hier de strafschop die Felipe Melo keerde:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
24 november 2012 om 20:07

Wat lul jij nou allemaal weer? Het was voor jou vast een heerlijk gevoel te zien dat gs bijna punten verspeelde maar helaas. Reageer anders lekker op fb wedstrijden met dit kut gedrag van je.

Tegen Manchester speelde hij al super en vandaag was hij ook 1 van de betere.

Melo bedankt voor 1 van de mooiste voetbalmomenten uit mijn leven. Zoveel emotie straalt deze man uit!

24 november 2012 om 20:11

Ga je frustraties maar ergens anders uiten, ofwel feliciteer je ons ofwel donder je op, zo simpel is het. Vorig jaar één van de belangrijkste spelers en als verdedigende middenvelder 10 goals scoren. Dit seizoen was hij slecht begonnen, tegen Man Utd was hij al goed, was meester over Anderson en Carrick en vandaag speelde hij ook goed.

24 november 2012 om 20:11

Elke week uitschelden? Wat een onzin, spreek je voor je zelf of anders helemaal niet. Melo is gewoon een held voor gala en de meeste supporters zien hem graag slagen. Hij was even uit vorm maar nu laat hij weer zien dat terug komt. Dit komt niet door de penalty die hij red, maar maakt het natuurlijk wel mooier.

24 november 2012 om 20:13

Beschaafd blijven jongen..gfb zegt helemaal niks verkeerd. Als je moeder dit zou lezen..oei oei oei...

On topic: Ondanks dat de penalty slecht was ingeschoten is het alsnog goed dat een veldspeler zo rustig kan blijven en pas duikt wanneer de strafschopnemer schiet. Petje af!

24 november 2012 om 20:16

Krasic speelt ook bagger en is zijn 10 miljoen ook niet waard maar daar praat je niet over, Melo speelde inderdaad slecht maar hij komt terug in vorm en dat is gewoon heel erg goed van Melo.

24 november 2012 om 21:05

Penalty was goed ingeschoten hoor.. Melo pakt hem gewoon fantastisch.

24 november 2012 om 22:29

Zeer objectieve mening hoor.. ik volg het Turkse voetbal nauwelijks en heb dus ook geen enkele voorkeur maar de penalty was gewoon goed ingeschoten maar nog beter gestopt

24 november 2012 om 22:40

Redelijk goed, maar het kon wel nog stukken beter.

25 november 2012 om 01:20

@gfb. op 22:12:

Kijk hier maar eens naar (de spaties weghalen):

http : // s1.directupload.net/images/121124/zejvkv5x .swf

Twee meter uit zijn doel. Haha. Wees wel even mans genoeg om je excuses aan te bieden voor je obsessief onterecht beschuldigende bericht(en).

24 november 2012 om 23:52

Je denkt toch echt niet dat jou reacties gewaardeerd word onder een Galatasaray topic.
Je nickname verklaart al genoeg en ga mij niet vertellen dat je objectief bent, want dat is onmogelijk als je de nickname GFB hebt.

25 november 2012 om 10:22

Hij leek eventjes op Dida

On: Goeie redding van Felipe Melo, dat mag gerust gezegt worden. Galatasaray heeft de week prachtig afgesloten. Eerst gewonnen tegen Man Utd, nu tegen Elazigspor en nou staan ze weer bovenaan.

Wat een schandalige beslissing van de scheids. Een penalty en nog een rode kaart! Maar Allah is groot! Wat een redding van Felipe Melo. Het was wel even billen knijpen!

24 november 2012 om 20:30

Het was een penalty, maar geen rood

24 november 2012 om 21:27

Nou ja die rode kaart was denk in ieder geval niet in het nadeel van gala, al kan dat de volgende wedstrijd mog komen. Het is maar de vraag of hij er anders ook niet in was gegaan.

25 november 2012 om 00:58

direct rood = 2 wedstrijden missen

volgende wedstrijd: dinsdag, bekerwedstrijd
wedstrijd daarop : competitie

dusja, 2 wedstrijden met een reservekeeper. ufuk is niet zo slecht, hij is wel verbetered tov 2 jaar geleden. zag je tijdens oefenduels en turkse beker ook al

24 november 2012 om 21:47

Allah is groot? Ben benieuwd in hoeverre iedereen die Elazigspor een warm hart toedraagt ook die link wil leggen.

24 november 2012 om 22:51

@ Ultraaaslan Gozer een doorgebroken speler wordt getorpedeerd door de keeper en er wordt een doelpoging ontnomen . Wat begrijp je hier niet van ?? Dat is een penalty en rood voor de keeper omdat hij de laatste man was .

Als het tegenovergestelde zou gebeuren zat je hier moord en brand te schreeuwen ! Moet er speciaal regels aan je team worden aangepast ??

Dat filmpje is Muslera vs Nani

en Galatasaray speelde op dinsdag zijn Cl-duel

Melo !!!

24 november 2012 om 20:28

Klopt, haha, het is niet eens het goede filmpje!

Saaie wedstrijd met een bizarre finale. Sowieso was dat gewoon nooit een penalty, laat staan een rode kaart. Maar echt prachtig dat Melo hem tegenhoud, pure gerechtigheid. Al moeten we nu Muslera wel missen de volgende wedstrijd. Al met al was het een droge, zakelijke overwinning. Het spel was ook niet echt geweldig. Veel te veel slechte passen en balverlies.

PS. Het filmpje is Muslera tegen Manu, niet Melo.

24 november 2012 om 21:34

Kan iemand de waambulance bellen? Die penalty had nooit gegeven mogen worden, net als de rode kaart. En dan loop jij nog te huilen over dat Melo niet op de lijn stond. Houdt toch op zeg.

24 november 2012 om 22:22

je bent volgens mij op de verkeerde pagina...dit is pagina van Sbes-gs

25 november 2012 om 01:09

ja melo is uit zijn doel gekomen, alee het is muslera en ufuk hun doel maar kom oke hij kwam uit zijn doel je hebt gelijk

1) het is geen 2 meter -_-
2) elke keeper komt uit zijn doel dus doe niet alsof de wereld vergaat. hoeveel penalties worden hierdoor opnieuw gegeven? zelden... sommige scheidsrechters laten opnieuw trappen, anderen niet....

kan je makkelijk misbruiken he.... een keeper kan naar voren komen wnr hij goal tegenkrijgt en zeggen kijk ik was voor mijn lijn, laat hem maar opnieuw trappen. of de spelers die eerder in de 16 komen kunnen mss wel een goal tegengaan.. doordat een ingeschoten pingel opnieuw genomen moet worden... en zo blijf je maar gaan.

ik wil eens weten hoeveel fener supporters hun mond zou opentrekken als die penalty zat hoewel melo voor zijn lijn stond. dan zouden ze afkomen dat het een doelpunt is en de penalty geldig was

Die gast is geestelijk gestoord hahahahahaha

Hij redt penalty en eerste wat i doet is een pitbull viering

Geen Balotelli maar Felipe Melo is een echte volksheld

24 november 2012 om 20:07

Hahaha hij is echt een gestoorde zoals je zegt!

Zulke figuren maken voetbal extra leuk!

24 november 2012 om 20:33

Hahah ik kon echt niet geloven wat die deed, dacht dat helemaal uit zijn dak zou gaan komt die met kruipen aan loool.

25 november 2012 om 04:56

Dat is eigelijk hoe hij een doelpunt viert. Dat is zijn ''pitbull'' walk.
Het grappige was nadat hij dat penalty redde en hij zijn feest vierde was de wedstrijd nog vol op gang en was de bal niet eens over de lijn :P

leuk dat veld spelers ook kunnen keepen

25 november 2012 om 01:13

ga maar lekker kapot van binnen kind, kun je het nog steeds niet hebben dat melo de bal zo heerlijk eruit haalt..

25 november 2012 om 04:57

hahah ik Geniet echt van je haat

ga maar lekker Kapot van Binuuuuhhhhh...!!!!!

Jongens ik heb echt niks meer te zeggen. Ik heb gesprongen en gerend alsof wij de Uefa Cup hadden gewonnen. 

Felipe Melo, ik heb een speler als jij nooit gezien. Je was uit vorm, maar ik heb nooit geloof in jou verloren. Hoe beloon je onze vertrouwen ? Je stopt als VM een pingel !!?!??!!

Felipe Melo, pitbull, leeuw en een echte Gsli. 

I love you Melo !!!

25 november 2012 om 04:58

je vergeet ''panter'' (sinds vandaag) :D

Het was een vrij matige wedstrijd waarin Gs verdiend gewonnen heeft.

Melo is echt een held voor Gs, de handschoenen van Muslera alleen al aantrekken was prachtig en dat hij die penalty keert! Waanzinnig gewoon!

Felipe is nu eeuwig een held, die kan niet meer stuk de komend. Weken hahja, geweldig dit natuurlijk.

Wat heb ik geirriteerd aan de afwerking van Cimbom vandaag zeg. Dat het allemaal nog zo moet lopen en we ternauwernood met de hakken over de sloot springen zeg wel voldoende over het feit dat we vandaag zeer laconiek waren voorin.
Met al die veldoverwicht en kansen moest het bij al minimaal 5-0 staan maar toch komen we er dankzij een wonder nog goedkoop van af.

Haha, wat een fantastisch moment was dat. Iedereen calculeerde al puntverlies in toen de penalty werd gegeven en dan dit...

Verder: Emre Colak met zijn kans, Yekta met zijn kansen, Umut Bulut met zijn kans, Aydin met zijn kans. Galatasaray heeft minstens vijf gigantische kansen om zeep geholpen en dan krijg je normaliter de deksel op je neus. Vandaag mag het van geluk spreken dat het missen van de gigantische kansen je niet even twee kansen gekost heeft.

25 november 2012 om 13:55

De woorden en het gebaar van Terim t.o.v. Emre vatten alles samen. Oke, Melo redt de penalty, maar voor hetzelfde geld gaat die erin en verlies je twee punten. Uitgerekend die twee punten kan Galatasaray het kampioenschap kosten.

Jongens zijn allemaal in euforie (fans,spelers en bestuurders) omdat het goed gaat in de Champions League, maar vroeg of laat wordt Cim Bom uitgeschakeld in Europa. Als Cim Bom volgend seizoen geen CL speelt, dan is er geen sprake van stabiliteit, maar van een incidenteel succes.

Zulke wedstrijden bepalen de kampioen.

Eerst en vooral wil ik duidelijk maken dat Terim met een verkeerde opstelling begon, volgende week is er geen CL dus waarom bankzitters erop? Dit kon ons de koppositie kosten?
Amrabat vond ik erg slecht spelen, voegt niks toe buiten dat hij even de bal bijhoudt. Sabri en Semih waren goed, Cris verpest het weer op het einde. Riera was weer meesterlijk en belangrijk met een assist. Umut bulut en elmander waren beide dramatisch en emre colak is vanaf vandaag een vaste bankzitter geworden, hoeveel kansen moet je krijgen??? 2 kansen van 2 meter en stuit 2 keer op de keeper! Yekta was goed vandaag, kon zijn 2de maken.
En dan pitbull melo! Een held, de speler van Elazigspor die zo snel ging juichen? Yilmaz Vural zo blij? Speler in de goal? Pitbull Melo!
Lekker terug op kop, Antalya weer punten verloren!

24 november 2012 om 20:12

Juist niet, de spelers waren weken uitvorm en constant begon bijna de zelfde 11 aan de wedstrijd bijvoorbeeld Hamit selcuk en eboue hebben heel het seizoen gespeeld inclusief de CL wedstrijden dan moeten ze hun rust pakken dus was een goede beslissing van Terim, je kan hier niks tegen hebben het was gewoon slim je moet roteren want je spelers worden moe zelfs bij Fifa bij carriere moet je wisselspelers soms erin zetten omdat de basis moe wordt.

Geen geweldige wedstrijd maar 3punten, je moet ze ook kunnen pakken.

Ik wist niet dat Elazigspor in Old Trafford speelde? Hebben ze soms een deal met Manchster United?

het was een saaie pot.
bij gala ontbraken er spelers als burak/hamit/selcuk.
maar alsnog zeg wat een einde was dat!
ik dacht echt... als melo gaat keepe dan moet hij hem pakke ook.
hij kwam wel voor zn lijnen maar lekker belangrijk,hij pakt hem netjes en zn pitbull walk maakt het helemaal af!!
heerlijk dit.
gefeliciteerd gs fans.

@vz, dat filmpje is van united-gs.

Wat een team is Galatasaray toch, vorig jaar scoort Muslera uit een penalty en nu red Melo er een, te gek gewoon :D

Jongens....jongens.....

Gaan jullie nou serieus de wedstrijd analyseren ? Een voetballer stopt een pingel in de 90e minuut, gaan jullie over tactiek praten. Ik barst nog steeds van de adrenaline. Ik zou lekker thuis blijven, maar nu ga ik zippen als een gek yeahhhh.

24 november 2012 om 20:14

Juist! Ik sprong in de lucht en begon rondjes in huis te rennen! xD

24 november 2012 om 20:18

ahhahah ik sprong een gat in de lucht en daarna dacht ik shit nog 3-4 minuten gelijk billeknijpe

24 november 2012 om 20:16

Tuurlijk wordt de wedstrijd geanalyseerd, het is niet zo dat je elke week gaat gebeuren....maar met kansen missen zullen we (helaas) wel weer doorgaan.

24 november 2012 om 23:55

haha bij ons ook dikke chaos flessen stoelen alles viel om, doet vieren op een typisch turkse manier.

Haha waarom al die duimpjes omlaag bij GS reacties? Haat haat haaat! Het is jullie niet gelukt! Wat is gerechtigheid toch lekker!

24 november 2012 om 20:16

Weet je wat, die duimpjes omlaag maken alles mooier, dit laat hun frustratie zien.
Komaan Fener-fans, duimpjes omlaag voor Melo!!!!

24 november 2012 om 20:25

Wat heeft het in godsnaam met gerechtigheid te maken... xD

Melo doet het de laatste paar wedstrijden goed maar dat neemt niet weg dat hij nooit 3 maanden vakantie heeft mogen nemen zonder te trainen, hij moet gewoon heel het seizoen goed presteren om zijn slechte prestatie van begin het seizoen te laten vergeten want we zien dat Yekta gewoon in de basis wil spelen en met zijn spel verdiend hij dat eigenlijk wel. Melo heeft zijn laatste kans benut tegen Manchester en vandaag speelde hij ook zeer solide en gaf goede ballen op medespelers.

Die pitbull viering, what a hero what a Hero!

Muslera kreeg direct rood.. als je ziet dat caner onterecht zijn straf van 2 wedstrijden moet uitzitten zal muslera wellicht ook 2 wedstrijden moeten uitzitten

dus een kans voor ufuk om zich te laten zien... dinsdag tegen balikesir is 1 wedstrijd en dan volgende week tegen antep een wedstrijd dat muslera moet missen...

melo heerlijk gered jongeuh !!! who is pancu?

25 november 2012 om 11:13

Pancu, evenals Bobo, is de grondlegger van de term 'panter'.

leuk voor melo maar die penalty was wel zwak ingeschoten

Haha wat een fail! Dat is Nani zijn gemiste Pingel tegen Galatasaray!

Elazigspor heeft zwz een grote fout gemaakt door yilmaz vural aan te stellen. Die man degradeert met elke club die hij traint. Voor derest was het een saaie wedstrijd. Muslera had in mijn ogen geen rood verdient, maar eerder een gele kaart. Anyway ook al heb ik een hekel aan Melo. Goed gered die penalty!

Jammer dat niemand Melo feliciteert met die redding op tv, maar steeds die kerel beschuldigt van slecht genomen penalty.

25 november 2012 om 05:04

Yilmaz Vural kan beter Badr Hari trainen. Ik zie hem vaker zijn spelers slaan en schoppen dan dat hij ze aanwijzingen geeft :P

Grappg, iedereen heeft het er over dat melo een echte ''figuur'' is bij galatasaray. Maar dan is dit zo'n guidetti gevalletje. Niet serieus genomen worden bij je club, maar dan bij een andere club waar allemaal middelmatige spelers spelen, de grote jongen uithangen. Melo zowat bijna overal mislukt, en speelt nu zogenaamd de sterren van de hemel. Zegt genoeg over het niveau van het turks voetbal..

24 november 2012 om 20:35

en Guidetti van de Eredivisie

24 november 2012 om 20:35

Kan je weer een belachelijk provocerende reactie plaatsen over hoe slecht het Turkse voetbal wel is, maar wij overwinteren tenminste in Europa :D

En ehm, Melo is in de afgelopen weken juist de slechtste en meest bekritiseerde speler van Galatasaray. Pas sinds 1 of 2 weken begint hij weer normaal te spelen.

24 november 2012 om 20:37

Hij is niet helemaal overal mislukt, speelde bij Almeria volgens mij een goed seizoen en verdiende een transfer naar Fiorentina waar hij een van de beste middenvelders was van de serie A en daarna ging hij naar Juventus waar hij idd is mislukt 1ste seizoen maar zijn laatste seizoen was hij een van de meest constante spelers van Juventus, alle Juventus fans kunnen hiermee eens zijn vraag maar aan Sa2juve.

24 november 2012 om 20:54

Ik zeg ook bijna overal. Hij kan wel de laatste jaar bij juventus wel een goed seizoen hebben gespeeld, maar dan had juve hem nog wel graag als speler nog gehad. En hij is volledig mislukt bij Brazilie, die willen ze niet meer terug. En melo was ook de meest slechtste en gehate speler van 2010, zou je wel zo kunnen stellen.

en als hij zo goed was bij juve, waarom willen ze hem dan niet terug? Of wil hij niet terug?

24 november 2012 om 21:04

Hij was inderdaad goed maar als je spelers als Pirlo en Vidal en daarnaast nog Asamoah en Pogba en nog eentje maar de naam ben ik vergeten dan is er simpelweg geen plek voor Melo om op de CVM te spelen, vaak staat Vidal en Pirlo daar dus die zijn toch wel wat beter dan Melo en hij heeft geen zin om te banken en is een basisspeler bij GS en presteerde vorig seizoen en de laatste 2 wedstrijden goed dus waarom zou hij terug willen naar Juventus? waar hij als een stuk stront is behandeld in zijn eerste seizoen.

Bijna overal zeg je? Hij is alleen mislukt in zijn eerste seizoen bij Juventus en misschien een beetje gefaald op het WK door die rode kaart op robben maar hij was wel de speler die de assist gaf op Robinho in de wedstrijd tussen Brazilie en Nederland en was een goede speler voor Brazilie.

24 november 2012 om 21:10

Ja, want hij wordt nu heeel erg gemist bij het braziliaans elftal..

24 november 2012 om 21:15

waarom moet je per sé doorgaan over het Braziliaans elftal of Juventus terwijl hij het gewoon goed doet bij Galatasaray.

24 november 2012 om 21:16

Ik heb nergens gezegd dat hij gemist wordt bij het Braziliaanse elftal, je komt steeds met andere dingen omdat je niks anders kan zeggen je bent gewoon uitgeluld, log uit en ga slapen morgen weer een dag misschien kom je dan wel met een inhoudelijke reactie.

24 november 2012 om 21:27

Misschien moet je dat zelf doen. Je komt nogal gefrustreerd over.

24 november 2012 om 21:33

Ik kom gefrusteerd over? Zegt een kind dat jaloers is dat Melo goed presteert en komt aanzetten dat hij overal mislukt is om zichzelf er beter van te laten voelen, gefeliciteerd.

24 november 2012 om 21:41

Jaloers? Hoezo jaloers? Ik geef gewoon m'n mening. Maar is het bij voetbal dat je iedereen goed moet vinden zodat je de lieverdje van de klas wordt?. En sinds wanneer mag er geen negatieve mening gegeven worden op een voetballer? Betekent het gelijk dat je dan jaloers bent? Nee. Want die voetballer doet niets met je, waar je niets van hoeft.

Als ik jaloers was geweest had ik echt goede voetballers afgekraakt die gewoon goed spelen en niet achter de feiten aanlopen.

Dat jij de lieverdje van de klas wilt spelen en duimpjes van mensen wilt krijgen om op deze manier te reageren is op en top triest. Weetje, jij voelt je beter als je met zulke onzin aankomt. kortom, dubbel gefelicitieerd.

24 november 2012 om 21:58

Ach jonge, laat toch gewoon gaan. Waarom loop je zo te zeiken op Felipe Melo? Hij heeft in zowel Italië als in Spanje uitstekende jaren gehad, heeft bij Fiorentina in zijn debuutseizoen meteen heel erg sterk gespeeld. Dat hij in Turijn mindere seizoenen heeft gehad en nu in Turkije gaat voetballen, wat is daar mis mee? Het is ook weer niet zo dat hij naar een of andere rare club in het Midden-oosten speelt. Dit is toch een prima club voor hem, snap je haat richting Felipe Melo eigenlijk niet zo.

25 november 2012 om 00:57

Ja je ma word ook gemist vanavond als ik haar meeneem en verkracht

25 november 2012 om 01:37

wat is jou probleem jongen is feliciteren nou zo moeilijk waarom meteen haten?

24 november 2012 om 20:39

zijn laatste jaar bij juventus was wel goed hoor, een van de enigste constante factoren...

@neymarr en dan? Als je tog zo gaat reageren kan je beter helemaal niet reageren. Hoezo offtopic moderators?!?!

24 november 2012 om 20:58

Is Mcclaren je grote voorbeeld?

Hahah Felipe Melo!

Check de officiële site van Galatasaray :D

Melo overschreed de regels, dus had de penalty opnieuw genomen moeten worden. Want je kon duidelijk zien dat Melo een meter smokkelde, en dat is niet toegestaan. Tijdens een vrijetrap mogen spelers die een muurtje vormen ook geen meters naar voren gaan, dan grijpt de scheids in, en volgt er een waarschuwing of geel.

24 november 2012 om 20:47

Is dat het enige dat je is opgevallen na alles wat er gebeurde...dat een middenvelder die als keeper functioneerde te vroeg instapt tijdens een situatie waarin hij nooit is geweest en waarschijnlijk nooit meer zal zijn. Interessant....

24 november 2012 om 20:51

Hahahaha hoe durf je nog hier te posten? Ik volg elke week de artikels op VZ maar reageer meestal niet maar ik weet nog dat je een paar weken geleden je zelf zo belachelijk maakte bij live meepraten dat je na de wedstrijd niet meer gereageerd had haha! Iedereen weet wat voor troll je bent dus ik ga niet eens normaal reageren. Ik wil je wel bedanken voor de entertainment die je iedere week gratis meebrengt.

24 november 2012 om 20:55

Melo overschreed de regels ? Wehehehehe. Een middenvelder stopt een pingel gaat ie zaniken over een meter voor de goal staan. Hij had hem ook beter klem kunnen pakken of niet ?

24 november 2012 om 21:15

Hij heeft gelijk hoor, Melo zou een rode kaart moeten krijgen voor het stoppen van een penalty met zijn handen, hoe durft hij in de 92 minuut de bal met zijn handen te keren, schandalig Galatasaray moet 20 punten in de mindering krijgen en Melo schorsen voor levenslang.

24 november 2012 om 22:57

Waarom vallen jullie hem nu aan? Hij heeft gewoon gelijk hoor, Melo overschreed inderdaad de regels, maar scheidsrechters fluiten hier nauwelijks voor, dus is het niet van belang. Die speler van Elazig moest hem er gewoon inschieten. En gangstarr, volgens jouw beredenering kan een keeper ook met zijn handen scoren, want het is een keeper he?

24 november 2012 om 23:21

Ik snap je laatste zin niet.

Melo is gewoon ongelooflijk. heb jaren niet zo een voetballer gezien. Het is gewoon genieten, ben blij dat hij te zien is in de Tr competitie. 6lazig boruspor verdient het met deze voetbal te degraderen. GS had gewoon zo 4-0 5-0 kunnen maken. 3 punten belangrijk

Felipe Melo wordt steeds populairder bij Galatasaray. Hij is ook eindelijk in vorm. Penalty was terecht, maar de rode kaart niet. Achteraf ben ik blij met de rode kaart, want misschien zou hij hem niet tegenhouden. Als het goed is krijg je maar 1 wedstrijd schorsing bij een doorgebroken speler. Dit betekent dat Muslera dinsdag in de bekerwedstrijd is geschorst. (hij zou toch niet spelen!). Die rode kaart is dus beter uitgepakt. :D

25 november 2012 om 00:48

eindelijk in vorm? op basis van wat?

dat hij een goede pot heef gespeeld tijdens de CL wedstrijd tegen man U B?
dat hij een pingel heeft gestopt tegen elazigspor ( laatste van het klassement)?

nee melo heeft tegen man u bewezen dat hij het nog steeds in zich heeft, maar er zelf voor kiest om nu eens goed te spelen dan weer slecht. tegen man u was hij bij zijn man voor de eerste baltouch gerealiseerd werd. dus hij kon het ook in de competitie maar deed dit niet.

nu moet hij dat niveau, tegen sterkere tegenstanders en langere tijd aanhouden. dan is hij pas terug en in vorm

Geweldig melo red, maar de penalty had opnieuw genomen moeten worden. Melo staat bijna 1 meter voor de lijn. Desalniettemin, hij doet het wel even als middenvelder zijnde.

24 november 2012 om 21:05

Wel praten dat hij bijna 1 meter voor de lijn stond maar mondje houden over de hands van Bilica wat ook een penalty moest zijn, ja doe maar lekker hypocriet zijn we ondertussen wel gewend van de haters.

24 november 2012 om 22:54

Aslantepe , voor die positie van bilica kon ook worden gefloten , maar dan ben je net zo hypocriet om niet de positie van, als ik me niet vergis, semih op te noemen die bijna op dezelfde manier de bal toucheerd met zijn arm bij een aanval van elazig !

24 november 2012 om 23:02

dat was een sliding van Riera en de bal raakte zijn borst/buik en was dus geen hands. Zelfs bunyamin gezer gaf zojuist aan op Trt dat die actie van Bilica hands was en dus Galatasaray een penalty verdiende...

24 november 2012 om 23:41

Als jij bunyamin gezer volgt in zijn waarheden hoeven we niet eens meer verder te discussiren

Het was indd riera die ook de bal met zijn arm toucheerde , dus gs kwam daar ook goed weg .

25 november 2012 om 00:53

neen als je de beelden bekijkt zie je dat de bal stuitert op zijn ribbenkast en niet op zijn arm. dat van Bilica heb ik gemist, dus kan ik daarover niet oordelen..

Dan durven er nog anderen te zeggen dat er opgezet spel is.

dan vraag ik aan hun opgezet spel waar?

emre colak mist 2 100% kansen
umut mist een 100% kans
yekta heeft 100% kansen gemist en aydin ook eentje

Scheids geeft een penalty + rood voor de keeper een speler die dus nooit in de goal is geweest gaat keepen ( blijkbaar is sabri de keeper op trainingen voor zulke scenario's)

dus alle factoren spelen in het voordeel van elazigspor en dan nog durven zeggen dat de scheids is omgekocht ?? ( dit is een algemene opmerking, niet specifiek bedoeld voor Raging Eagle)

25 november 2012 om 01:03

Wat lul je nou allemaal hij kwam tegen zijn rug ?

Kan je er niet tegen dat Esektas niet 1e staat, ik heb een goed idee.
Als jij nou bij de volgende suikerfeest wat geld inzameld en het stort op
giro 1903, kan jou club nog wat bidons kopen, armoediger moet het niet
worden zeg, Beejsiktas

25 november 2012 om 03:21

Jij moet echt comedian worden. Originaliteit is echt jouw sterke punt zo te zien.

25 november 2012 om 11:32

Hopeloos. Je voegt niets toe. Stop

24 november 2012 om 21:08

Precies. Blijft echter een raadsel waarom de scheids niet floot. Zo zie je maar weer dat GS weer de helpende hand toegereikt krijgt.

24 november 2012 om 21:13

Het bleef ook een raadsel waar jij was na de wedstrijd van Cluj, zat je stiekem mee te lezen en kreeg je rode wangen van je schaamte ?

24 november 2012 om 21:17

La ebugumeci is dat een foto van Burak Yilmaz met Trabzonspor shirt aan op je profielfoto..? Is dat de reden dat je constant zit te trollen bij wedstrijden van Cimbom?

24 november 2012 om 21:34

"het bleef ook een raadsel waar jij was na de wedstrijd van Cluj, zat je stiekem mee te lezen en kreeg je rode wangen van je schaamte ?"

haha heerlijk dit... ebe, senin gibi cocuklardan bikiyorum.. klein rat. adam ol

Na vandaag herinnerd iedereen de penaltyregel opeens!
Ik hoorde ze nooit bij voorgaande wedstrijden. Genoeg voorbeelden. Nu Galatasaray het onderwerp is, wil FBJK natuurlijk de regel direct toepassen.

Felipe Melo, de geniale gek, buiten het feit dat hij soms lichjes gestoorde acties maakte vond ik hem geen slechte speler voor Juventus, het is dan ook fijn om te zien dat hij een publiekslieveling is bij Galatasaray.

24 november 2012 om 21:18

misschien kun je dat ook uitleggen aan neymarrr

Wow, na tijden geen wedstrijd van Gala gekeken, wat hoor en zie ik achteraf? Melo die een pingel stopt in de 90ste minuut. Meest bizarre voetballers meegemaakt met gekke doelpunten, maar dit maak ik voor het eerst mee.

Melo, ik bekritiseerde jouw keihard omdat je bizar slecht presteerde en toen zeik ik; lever aandeel! Jij hebt de aandelenbeurs doen instorten. Ik zal wel twee keer nadenken voordat ik iets zeg. Ik zag dat de bal amper uit was, maar Melo doet zijn dansje. Gek.

Sommige leden zijn uit hun nest gekropen, omdat ze de redding van Melo niet kunnen verkroppen. Goed gedaan Melo.

Gefeliciteerd al mijn kleurgenoten!

24 november 2012 om 21:45

Pfffffff jij hebt wat gemist vriend. Wij hebben hier echt elkaar omhelsd alsof we United hebben verslagen. Wat een ontlading echt waar haha.

25 november 2012 om 13:49

Haha, dat was zeker een ontlading! Maar dit is toch puur in stijl Gangstarr. Uitgerekend de meest geliefde en gehate persoon van Galatasaray redt de meubelen op een fantastische wijze.

Hij is de reden voor de bijna 200 reacties van deze topic. Veel rivaliserende supporters hadden zo erg gehoopt op puntverlies van Gala, en ze waren dichtbij maar Melo deed er een stokje voor!

Ge-niet-en!

25 november 2012 om 17:14

Tuulijk hoopten wij op puntverlies van GS. Ow wacht, dus jij hoopt elke week dat FB en BJK zullen winnen?

Nou bij deze, dus als de volgende keer muslera om wat voor reden dan ook het doel moet verlaten. Gaat Melo in het doel en word Muslera voor een aanvaller/verdediger/middenvelder gewisseld hehe.

Ben erg blij met het eindresultaat dus de 3 punten. Maar GS zou dit allang moeten beslissen tm 80ste minuut had het al 3/4-0 moeten zijn. Maargoed eerste helft was niet echt denderend, maar de tweede helft zag ik wel leuk voetbal.

Gefelicteerd mijn Mede Galatasaray-broeders!

Dit is supergoed voorde zelfvertrouwen van Melo die toch wel gezakt was de laatste maanden. Ik snap mensen die Melo haten niet. Hij doet niks raars buiten het veld alleen te lang vakantie houden. In het veld is hij een beest som letterlijkek . Maar hij geeft 200% en is enorm fanatiek bezig!

Besitkas heeft Pancu en wij hebben nu Melo!!!

24 november 2012 om 22:57

''besitkas heeft Pancu en wij hebben nu Melo!!! ''

Je vergeet nog bobo op te noemen die uit 2 belangerijke treffers maakte tegen trabzon en ook op doel moest wanneer rustu rood kreeg en wij ook door al onze wissels zaten Maar goed , bobo en pancu hadden weliswaar geen penalty gered als melo , toch was het een historische gebeurtenis wanneer pancu nog een aantal minuten tegen de rivaal als een normale speler op doel moest

24 november 2012 om 23:00

Gaat GS nu ook speciaal hiervoor shirts drukken?

24 november 2012 om 23:06

ik hoop het wel, ga ik meteen één halen...

Geniale redding op een niet eens zo heel makkelijk schot (hard, redelijk geplaatst). Leuke ontknoping!

Scheids had de penalty op nieuw moeten laten nemen! Voordat de bal in beweging was stond Melo al 3 meter voor zn goal!

Maar hij pakt um wel leuk

keeper voor zijn lijn top scheids wel mooi gepakt hoor !

Wat moet ik hiervan zeggen , had zo gehoopt dat gs hier punten zou laten liggen en toen ze nog een penalty tegen kregen op het laatst d8 ik lekker , toch nog tenminste 1 punt voor gala . Maar tevergeefs , de speler van elazigspor schiet hem slap binnen , wat nog frapanter was is het feit dat melo een meter voor zijn doel stond . Die penalty had 100 procent opnieuw genomen moeten worden maar de scheidrechter wist dat hij hierdoor in problemen zou komen als hij dit deed ! Uit angst past hij de regels voor melo aan ! Hoe zouden de supporters van gs reageren als dat bij hun zou zo gebeuren wanneer de tegenstander dat zou doen ?

Wat een rare keeper die ivesa , de goal die hij tegenkrijgt is amateuristisch , alsof hij zegt , hier schiet maar erin yekta , dan redt hij weer op zijn tijd 3 behoorlijke kansen waarvan ik denk WTF ??

Maar goed , had gehoopt op puntenverlies van gs maar tevergeefs . Volgende x beter

24 november 2012 om 23:10

ik denk niet zozeer dat de scheids de spelregels voor Melo aanpast.
Het te vroeg uitkomen van de keeper is iets wat 9 van de 10 keer gebeurt, alleen wordt er vaak niet naar gekeken. Daarom ben ik wel verrast dat alle niet-galatasaray supporters aanmerkingen hebben hierover.

24 november 2012 om 23:16

Aha een scheidsrechter die in 87ste minuut pingel + rode kaart geeft tegen Gs is bang om tegen zelfde Gs een pingel overnieuw te laten nemen ?

Ivesa ? Meen jij dit ? Hij keepte de wedstrijd van zijn leven. Met een andere keeper was de wedstrijd al meteen beslist en zat jij na een uur al wat anders te doen.

Ik heb een vraag:

Wat deed jij toen Melo de pingel stopte:

A: Rustig voor je uit kijken vol verbazing
B: Meubels in elkaar slaan
C: blij zijn omdat jouw echte club United won ?

24 november 2012 om 23:29

@gangstarr

'' Aha een scheidsrechter die in 87ste minuut pingel + rode kaart geeft tegen Gs is bang om tegen zelfde Gs een pingel overnieuw te laten nemen ? ''

Neem effe een slokje water. Het maakt niet uit of het in de 87ste minuut of de 5de minuut gebeurdt , als een doorgebroken speler getorpedeerd wordt binnen de 16, en hij was doorgebroken, is het resoluut pingel plus rood voor de in dit geval de keeper . Je komt over alsof de scheids geen rood mag geven aan Gs . Melo overtreed de regels dmv een meter voor zijn doel te staan , hij is normaliter geen keeper dus hij kan zich hierin vergissen omdat er op dat moment veel door zijn hoofd gaat . De scheidsrechter had die penalty opnieuw moeten laten nemen omdat Nogmaals melo te ver voor zijn doel staat . Het feit dat het in de laatste minuten van de wedstrijd gebeurt durft hij dat niet toe te passen uit angst omdat hij shit over zich heen zal krijgen , want tenslotte is fatih terim een andere persoon wanneer hij een wedstrijd wint of verliest . Hij laat meestal zien wat voor een slechte verliezer hij is en gaat meteen arrogant lopen doen .

Laatst werd aydinus nog veel besproken en de scheids heeft dat logisch in zijn achterhoofd . Hij had de regels moeten aanpassen punt !

Ik was verrast toen melo de penalty stopte want had gehoopt dat elazig hier minstens een punt zou pakken . Zit je nog steeds over Man U ?? Man Grow Up !

Is het soms moeilijk te lezen wat ik typ ?? Ik zeg ook het was vaag om te zien hoe ivesa die goal tegenkrijgt en wat hij daarna redt ! Snape vous ???

Wat een stelletje azijnzeikers zijn er aanwezig vanavond, als die penalty erin vloog zou je niemand horen praten over Melo die 1 meter voor de lijn stond. Iedereen dacht puntverlies, maar nee. Iedereen dacht dat we de voorsprong zouden weggeven, iedereen zat te lachen na de rode kaart maar nee. De pitbull ontwaakt uit zijn slaap! Kan het nog gekker? Een keeper die een penalty scoort, een middenvelder die een penalty tegenhoudt. Ja ja, het kan alleen bij de grootste club van Turkije: Galatasaray!

Over de wedstrijd; Slecht pot van beide kanten, maar dat was te verwachten. Elazigspor die alles op slot gooide en Galatasaray trad aan met een reserve elftal met onder andere Cris, Sabri, Yekta en Engin die waarschijnlijk allen hun plek weer zullen inleveren de volgende competitiewedstrijd.

Nog grappiger is de rode kaart van Muslera; Hij heeft 8 hechtingen gehad. Hoe durf je hier rood voor te geven? Over 3 speelrondes staat Galatasaray-fenerbahçe op het programma dus verwacht ik dat de Pfdk zal doen wat het moet doen.

Als laatste; Mensen die praten over ethiek? Sike vergeten? Mini Coopers, Dollar Dirk, Tayfur Havutçu, Aziz Yildirim? Wie geeft jullie überhaupt het recht om te praten? Wees blij, als er rechtvaardig gehandeld werd, zouden jullie beiden in de PTT 1. Lig spelen.

24 november 2012 om 23:19

Yeahhhh

Ze kunnen er niet tegen. Heerlijk toch ?

24 november 2012 om 23:54

1 keer, oké. 2 keer, oké. Maar elke keer? Mensen die Burak Yilmaz ''emek hirsizi'' noemden; Veli Kavlak?

Fenerbahçe-fans die klagen over Firat Aydinus vergeten ook nog dat hij het doelpunt van Milan Baros niet goedkeurde omdat er ''zogenaamd'' een overtreding plaats had gevonden (eerste derby in de TT Arena), terwijl dit niet het geval was. In de Süper Final hoorde hij rood te geven aan Caner, kreeg hem ook niet. Gebeurt er iets in hun nadeel, schreeuwen ze moord en brand.

Je mag wel haten, maar geef gewoon de erkenning. ''yigidi öldür ama hakkini yeme'' zeggen ze dan. Tenslotte moet ik ook nog aangeven dat ik Turkse ''voetballiefhebbers'' niet serieus neem, er zijn serieus mensen die denken dat Fenerbahçe de Europa League zal winnen nadat ze een wedstrijd of 2-3 winnen tegen clubs als AEL Limmasol, Mönchengladbach of een Marseille dat uit vorm is.

En Besiktas dan; Winnen van Akhisar en doen alsof ze een titelkandidaat zijn. De wereld staat op z'n kop de laatste tijd helaas.

25 november 2012 om 00:09

Hahaha Cengiiz , je beseft zelf niet meer wat je zegt

'' En Besiktas dan; Winnen van Akhisar en doen alsof ze een titelkandidaat zijn. De wereld staat op z'n kop de laatste tijd helaas. ''

Een team dat miljoenen uitgeeft en maar met 3 punten van besiktas staat die amper 3 miljoen heeft besteed aan transfers Wat een dream team ben je dan ??

Veli werd gehaakt en struikelde over zijn eigen voeten , burak yilmaz werd laatst tegen manchester terecht bestraft met geel omdat hij voor de zoveelste x een poging waagt met zijn fopduiken , daar waar ze in turkije zulk asociale gedrag met een penalty toejuichen . Iemand die het 1 x doet vs iemand die het elke wedstrijd minstens 5 keer doet . Daarom past burak precies bij gs , zulk gedrag wordt bij gs in dank afgenomen . De ene speelt met zijn eer en hart de andere kent geen eer en speelt het spelletje op een laffe manier .

25 november 2012 om 03:36

Voor de miljoenste keer, veli kavlak struikelt over zijn eigen benen, nadat ferhat kiraz hem licht toucheert. Dit heeft ferhat zelf toegegeven. Burak laat zich bewust vallen. Haal die stront eens uit je ogen.

Bjk staat 3 punten achter gs. Als gs een titelkandidaat is, is bjk het dus ook. Wat is hier moeilijk aan? Je praat nu alsof gs een voorsprong van 15 punten heeft.

Over de sahin-auto's. Er is geen onderzoek gestart, omdat aanmoedigingspremies nldestijds niet strafbaar waren. De spelers van malatya hebben het zelf toegegeven, dus je hoeft het niet te ontkennen.

Typisch voor topics van de turkse competitie. 5 % van de reacties gaat over de wedstrijd zelf.

25 november 2012 om 14:07

Cengiz,

Ik laat nog Veli Kavlak zitten. Het kan gebeuren dat spelers schwalbes maken of onbewust vallen en een pingel krijgen.

De mensen die Burak Yimaz 'emek hirsizi' noemen (fenerbahceliler, Besiktaslilar etc) hebben het hele şike-proces boven het hoofd gezien, hun ogen en oren werkten niet meer.

'emek' van Trabzonspor is keihard omgekocht en door de rechters bevstigt en al, vooralsnog willen mensen dit niet zien. Nou, die zijn pas 'emek hirsizlari'.

Emek hirsizi = iemand die de verdiensten van een andere steelt.

Typsich dat Galatasaray telkens wordt beschuldigt, terwijl de schaamtelozen op de achtergrond worden gedrukt.

Dat geeft aan hoe groot Galatasaray is.

25 november 2012 om 17:11

Wat heeft BJK te maken met het 'emek' van TS? Iedereen zag hoeveel moeite BJK had tijdens die bekerfinale. De speler die zogenaamd omgekocht zou zijn, speelde met een doelpunt en een assist. De tweede verdachte was de veroorzaker van de penalty voor Ibb. BJK werd ook meegesleurd in deze zaak, zodat GS vrij spel kon krijgen. Iedereen moest wijken, zodat GS weer in opkomst zou kunnen komen.

Grappig dat er nu opeens zoveel gs-supporters aanwezig zijn op VZ. Ik was een tijdje weg, en het aantal Gs-fans is meer dan verdubbeld. Toevallig nadat het zo goed ging. Het begrip Successupporter is hier meer dan op zijn plaats.

En tuurlijk laat je spelers die schwalbes maken links liggen. De grootste aller tijden, Arif Erdem, speelde voor GS.

25 november 2012 om 17:24

Nou dat er maar 3 punten verschil is tussen BJK en GS zijn echt de verdienste van Fernandes. Kom nou niet zeggen dat BJK prachtig voetbal speelt. We hebben gezien hoe BJK speelt zonder Fernandes!

28 november 2012 om 19:45

Tuurlijk joh, Fernandes geeft zeker zelf de assist, en kopt hem er ook even zelf in. Daarnaast is die ook keeper, staat hij langs de lijn als trainer, is hij bezig met het wegwerken van de schulden als voorzitter. Eigenlijk hoeven we alleen Fernandes op te stellen, hij kan het allemaal zelf wel.

Fernandes is toch gewoon een speler van Bjk? Hij wordt opgesteld, omdat hij een goede voetballer is. Omdat hij doorslaggevend is.

24 november 2012 om 23:34

'' Als laatste; Mensen die praten over ethiek? Sike vergeten? Mini Coopers, Dollar Dirk, Tayfur Havutçu, Aziz Yildirim? Wie geeft jullie überhaupt het recht om te praten? Wees blij, als er rechtvaardig gehandeld werd, zouden jullie beiden in de PTT 1. Lig spelen. ''

Waarom zet jij in godsnaam tayfur en aziz in een zin ?? En hoe durf jij over ethiek en dergelijke te praten . Je noemt mini coopers ?? Ik noem het auto-merk sahin en de koffers met geld die op weg waren naar ankargucu en malatya in 92 !! In noem zalad die Gs hielp aan een 0-8 overwinning waardoor Gs met sike destijds de kampioenschap heeft binnegehaald !! Ik noem spelers van malatya die op tv toegeven dat ergun gursoy hun smeergeld heeft aangeboden .

Gs en ethiek , laat me niet lachen Ga opeens niet de moraalridder uithangen hierzo !

25 november 2012 om 00:01

Haha, spelers van Malatya die het op tv toegeven. Waar zijn die Sahin-auto's dan? Waarom is er nooit een onderzoek gestart?

Besiktas won dat seizoen zelf ook met 0-6 of 0-7 tegen Ankaragücü, waarom hoor ik je daar niet over? Galatasaray was al kampioen als het 0-1 won. Kijk maar naar de doelpunten, welke vind je opvallend? Juist, geen ene want er is geen opvallende goal.

De beker omkopen van Istanbul Büyüksehir Belediyespor, hoe diep kan je zinken? Trouwens, als Besiktas niet heeft omgekocht, waarom geef je in godsnaam die beker dan terug?

25 november 2012 om 00:18

Hoe kan je spelers omkopen die tegen je scoren in de finale en hun beste wedstrijd spelen ??? Hoe kan je omgekocht hebben als jij notabene in de 83 minuut de gelijkmaker maakt en op basis van strafschoppen de wedstrijd wint ??

De beker wordt teruggegeven omdat besiktas wacht totdat alle onderzoeken klaar zijn en er wordt beslist dat er niets aan de hand is . Besiktas wilt niet geassocieerd worden met zulke beschuldigingen !

Dat besiktas won met 0-6 van ankaragucu eerder dat jaar heeft niets te maken met het feit dat in de beslissende wedstrijd gs opeens met 0-8 wint ?? Had gs maar met 0-1 genoeg ?? Ga je effe wat meer fruit eten zou ik zeggen

Zalad onze ex keeper heeft er hoogst persoonlijk voor gezorgt dat gs met grote verschillen won om zodoende gs de kampioenschap te gunnen . Ergun gursoy en zijn toenmalige maatjes hebben hun werk goed verricht .

Je kan de beelden gewoon opzoeken op youtube en de beelden terugbekijken , dat kan , maar dat wil je niet ! De spelers geven openlijk toe dat er geld is aangeboden en dat ze beswust moesten verliezen .

Dat is 1 .

Wat te denken wat de 1 miljoen die nog steeds ontbreekt in het jaar dat gs kampioen werd en fener uit bij denizli 1-1 speelde . Waar is die geld gebleven ?? Aan song gegeven ?? Waar is het bewijs ??

Olum kom hier niet met je verhaal over ethiek en eer .

25 november 2012 om 00:26

''de beker wordt teruggegeven omdat besiktas wacht totdat alle onderzoeken klaar zijn en er wordt beslist dat er niets aan de hand is . Besiktas wilt niet geassocieerd worden met zulke beschuldigingen !''

Haha, die beslissing is al gegeven, Fenerbahçe en Besiktas zijn schuldig bevonden. Ik neem aan dat je Turks kan, dus hier komt de uitspraak van de rechter;

''bugün açıklanan gerekçeli kararlar sonrası Beşiktaş eski asbaşkanı Serdal Adalı'ya 1 yıl 3 ay hapis cezası ve 250 bin TL para cezası verildi.

Tayfur Havutçu ise 1 yıl 3 ay hapis cezası ve 100 bin TL para cezasına çarptırıldı.''

Niet beslissend? Kijk maar op de website van de TFF wat voor 'n uitslag nodig was om kampioen te worden...

Zalad werd trouwens in de rust gewisseld, dat je het even weet.

Miljoenen die ontbreken bij Galatasaray? Adnan Polat is toch vrijgesproken van dat?

http://spor.milliyet.com.tr/adnan-polat-beraat-ett...
´´polat ise tespit edilemeyen 1 milyon doların eski oyuncu Rigobert Song'a verildiğini öne sürmüştü.
´´'kayıp 1 Milyon Dolar Davası' daha ilk duruşmada sonuçlandı ve Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, beraat etti!´´

Beraat = vrijspraak.

Bewijs is de rechtbank. En kom niet aan met je ´´olum´´ taal, ik ben je zoon niet. Uitkijken met je schrijfstijl, je hebt het hier niet tegen een klein kind.

Btw, praat met feiten, kom niet aan met je Youtube filmpjes. Anders zet ik ook morgen eentje erop waarbij ik zeg dat ik bijv. Fikret Orman iemand aanmoedigingspremie zag aanbieden. Kom met feiten, feiten. Jullie geloven niet eens in de rechtbank, denk je dat ze zonder bewijs gaan straffen?

25 november 2012 om 00:42

'' Haha, die beslissing is al gegeven, Fenerbahçe en Besiktas zijn schuldig bevonden. Ik neem aan dat je Turks kan, dus hier komt de uitspraak van de rechter; ''

Ben jij soms een rechter ??? Je komt met een uitspraak maar waar is het bewijs ?? En als adali en tayfur die straf hebben gekregen , waarom zijn ze nu vrij en zijn ze niet in de gevangenis ??

Zalad had zijn werk verricht wat maakt het uit als hij gewisseld is ?? Heb je de goals niet gezien hoe hij ze tegenkreeg ?? Heel turkije heeft het gezien en men weet ook wie de echte kampioen was ! Seba zei ook niets voor niets : We zijn liever 2e met onze eer dan eerloos kampioen te worden ''

Ik zeg nogmaals tegen jou zoek de filmpjes maar op , tuurlijk weet jij dondersgoed om welke filmpjes het gaat maar dat wil je niet zien ! Zou ik ook niet doen als ik weet dat het in mijn nadeel werkt

Als je je gedraagt als een klein kind dan moet je niet gefrustreerd worden als iemand olum zegt . Dan zie ik jou zo blijkbaar vandaar . Ga nou niet droog lopen dreigen hierzo !

Maargoed , ik heb het tegen iemand die niet eens wist dat popescu pas 31 of 32 was toen hij bij gs kwam en niet 35 zoals jij toen dat aangaf . Ik heb het tegen iemand die blindelings andere navolgt zonder met zijn eigen mening te komen !

25 november 2012 om 03:58

@raging cik-cik
seizoen 91-92 Altay 0-8 Besiktas. Waarom hoor ik jullie nooit hier over zeiken?

Laat ik ook meer weer van mezelf horen.

Het is wel bizar dat er diverse malen voor hands in het strafschopgebied geen penalty komt, daar piept niemand over.
De rode kaart bij een doorgebrokenspeler regel is hier niet van toepassing, er zijn een aantal criteria en in de situatie bij deze rode kaart beoordeelt de scheidsrechter de criteria's volledig verkeerd. De mensen hier die de rode kaart steunen;
A) snappen niets van de regel
B) zijn alleen maar bezig met haten vanwege hun jaloezie
C) roepen, puur om te roepen.

Een aantal criteria die nodig zijn om een speler "doorgebroken" te noemen zal ik hieronder samenvatten.
De speler dient in een directe scoringskans te zijn, als dit niet het geval is kunnen we de speler niet doorgebroken noemen.
De speler hoort direct richting het doel van de tegenstander te gaan, mocht hij/zij naar de zijkanten gaan, is het geen doorgebroken speler.
Mochten er andere verdedigers op 1 lijn meelopen of ongeveer op één lijn met de aanvaller op het moment dat de achterste verdediger de overtreding begaat, kunnen we deze speler niet doorgebroken noemen, omdat deze verdedigers in staat zouden kunnen zijn om in te grijpen.
De aanvaller dient te bal volledig onder controle te hebben tijdens de overtreding om de aanvaller doorgebroken te noemen.

Verder wil ik kwijt dat men niet zo goedkoop om moet gaan met een rode kaart, Bij de situatie van de wedstrijd had de scheidsrechter ook een aanvallende fout kunnen geven.

Ik vind dat de bond Galatasaray moet straffen, ze hebben een keeper die scoort een veldspeler die een penalty stopt, een team dat zo goed kan rouleren verdient een straf van -20 punten.

25 november 2012 om 17:15

Zo'n goede reactie, maar je laatste alinea verpest alles weer.

Leuk moment voor GS ik als een FB supporter heb die melo nooit gemogen maja.. Dit is wel een moment voor de supporters om nooit te vergeten.
Jammer van Melo dat hij niet even naar de bal kijkt om er zeker van te zijn dat die uit ging en daarna zijn hondeloopje deed

ik vind het prachtig om te zien dat Melo een penalty tegen houdt (ook al is hij niet goed ingeschoten) hij heeft wel de 3 punten weten te winnen voor Galasaray haha en dan die pitbull actie hij keek niet eens waar de bal heen ging stel dat de bal nog in het veld was en elazigspor schoot hem er in dan zou Melo zich rot voelen zeg, ik denk dat Terim al helemaal blij is met zijn reding, aangezien de concurrenten punten morst is het goed, cruciale moment melo redder in nooit!

Jongens jongens jongens. Waarom reageren jullie nog op de haat van Fener supporters? Is het nog niet duidelijk dat ze het niet kunnen hebben da we sinds de omkoopschandaal naar boven is gekomen, wij er met kop en schouders boven uitsteken? Zijn we niet direct kampioen geworden, ondanks de voor Fener doorgevoerde play offs? Zijn we niet kampioen geworden in nota bene Sukru Saracoglu?? Hebben ze het licht niet voor ons uitgedaan zodat we niet onze feestje konden vieren??? Hebben we ons feestje niet alsnog gevierd in hun stadion?

Dus we moeten hun haat gewoon begrijpen. Als het omgekeerde zou gebeuren (fener kampioen in ons stadion) zou ik ze ook haten. Maar oke

Gefeliciteerd iedereen met deze heerlijke driepunter.

Felipe Melo , mag hem zo graag sinds zijn komt , had geen ene twijfel want hij was de enige met de ballen die de plaats van Muslera daar zou overnemen!

Gala de grootste club van Turkije, welke keeper scoort er nou een goal en welke speler red er nou een penalty! Dat is nou het Klasseverschil van Gala

En trouwens zie zoveel jaloezie en haters hier, go to hell!, nog steeds Koploper en dat blijft ook zo !!

Me Favo 3 : Muslera, Melo , Semih! Heel blij voor Yekta belangrijke goal gemaakt respect die gast word echt beter en beter heb vertrouwen in hem.br

'' Bursaspor, dat in de voorronde van de Europa League nog werd uitgeschakeld door FC Twente, was in de slotfase nog dichtbij met een kopbal, maar moest genoegen nemen met een punt.''

Turkenhaters geloof ik maar nu zie ik Psv en Twente niet meer overwinteren en Ajax misschien ook niet meer, Terwijl Fenerbahce En Gala het heerlijk doen in Europa!!!

Scahnde! Die dwaas stapt zomaar een halve meter uit zn goal voor de strafschop geschoten is, die moet opnieuw genomen worden! Galatasaray weer dik bevoordeeld door de scheidsrechter, zoveel is duidelijk.
Waarom gaat hij ook zo rondlopen als een hond? Dwaas!

25 november 2012 om 12:15

Die dwaas waar jij het over hebt is geen keeper en weet dus niet dat je niet naar voren moet stappen of wil jij dat iedereen ook keeperstraining krijgt? En als dit in de 10de minuut was geweest had niemand zijn bek open gedaan alleen 90 minuut GS pakt 3 punten die jaloezie komt weer naar boven zoals jullie dikzak Sergan Yalcin dat ook had bij Topbizde ging die ook bijna huilen.

Haha ga maar lekker huilen de enige redenen waarom jullie ons niet mogen is omdat we jullie allemaal verkracht hebben op het veld letterlijk en figuurlijk.

25 november 2012 om 12:26

Loop niet zo stoer te praten, de scheids had gewoon moeten affluiten en opnieuw laten nemen. Het is niet omdat je de regels niet kent dat je ze mag breken. Of denk je dat je wegkomt met het breken van de wet als je zegt dat je de wet niet kende.

Ik heb niets tegen jullie, het is fout, punt.

25 november 2012 om 12:44

Het is toch wel om te huilen dat iedereen nu hier zit te huilen omdat Melo een penalty stopte waar hij in de fout ging, wat een chaos willen jullie creeeren met jullie scheidsrechter dit scheidsrechter dat, de scheidsrechter gaf ook geen penalty voor hands van Bilica.

En dan kom je roepen Galatasaray is dik bevoordeeld? Muslera die normaal geel hoort te krijgen krijgt dit keer een rode kaart en in de 92ste minuut krijgen wij een penalty tegen en jij hebt nog steeds de ballen om te zeggen dat de scheidsrechter Galatasaray bevoordeelde? beter ga je tennis kijken ofzo want van voetbal snap je helemaal niks.

Je hebt niks tegen ons? Haha wat een grap alle baby's zijn weer gekomen hoor er is weer wat te praten, vraag is aan sergen yalcin hoe hij gisteren ging huilen en niet tegenkon dat we toch de 3 punten pakten?

Hahah kleine kinderen met grote dromen, binnenkort wordt Besiktas weer op hun plek gezet even winnen van Aksehir en zichzelf de beste van Turkije noemen terwijl galatasaray bovenaan staat en het beste voetbal speelt, Als we al onze kansen hadden gemaakt stonden wij gewoon dik 5-0 voor en had Sabri 2 assists en dan had je niks gezegd over die penalty of wel soms?

Het is echt diep gezakt met het Turkse voetbal als het enige waar we over kunnen praten na een penalty die gestopt is door een middenvelder dat die voor zijn lijn stond, weetje hoe vaak scheidsrechters daar niet voor fluiten, en kijk is even naar Sevilla - FB de penalty's gaan we zien of je nog schrijft.

Melo, langzamerhand begint hij zijn oude vorm te herpakken. Wat hij gister deed was fantastisch. Ik had al zo'n gevoel van Melo pakt die penalty wel. Melo, wat een held zeg. Vorig jaar hadden we een keeper die een penalty scoorde, dit jaar een speler die een penalty stopt. Galatasaray, dat is de club waar alles gebeurt. Dit laat nog een keer zien dat Galatasaray de grootste club van Turkije is. Op naar woensdag, kijken wat de jonkies en reservespelers zullen doen tegen Balikesirspor.

Hij moet gewoon goed doen wat hij moet doen en dat is voetballen, geen penaltys pakken en hierna gelijk een blo doen. En de turkse media die dit geval weer zit te verheerlijken. Ik vind Melo gewoon geen teamspeler en allesbehalve een goede voetballer die 3.5 miljoen euro mag opstrijken. Hij heeft het voor mij verprutst tijdens de voorbereidingsperiode. De hele groep zat keihard te werken op oefenstage terwijl hij foto's poste van zijn vakanties in Rio en Florida. Gewoon wegdoen na het seizoen. Er zitten in Turkije voldoende Melos die zich wel weten te gedragen en die voor minder dan 3.5 euro per jaar willen voetballen (yazikllar olsun). Boylelerine deger veriyoruz artik.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren