Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Felipe Melo is woedend na verloren finale en valt tweetal van Man City aan

Laatste update:

De vlam sloeg in de pan direct na afloop van de WK-finale voor clubteams in het King Abdullah Sports City tussen Manchester City en Fluminense. Op beelden kort na het laatste fluitsignaal is te zien hoe Felipe Melo het aan de stok krijgt met enkele spelers van de kersverse wereldkampioen.

Het is niet bekend waarom de inmiddels 40-jarige Melo ruzie kreeg met Kyle Walker en Jack Grealish. Wel wordt zichtbaar dat de Braziliaan van Fluminense met name woest is op Walker. Spelers van beide clubs waren er snel bij om de vechtpartij op het veld tot een einde te brengen.

Manager Josep Guardiola moest er zelfs aan te pas komen om Walker tot bedaren te brengen. Na de korstondige vechtpartij gingen de spelers van Manchester City naar het podium om de wereldbeker, de vijfde prijs van dit kalenderjaar, in ontvangst te nemen.

Eenzijdige finale
In de finale in het King Abdullah Sports City in Jeddah, Saudi-Arabië werd Fluminense met 4-0 verslagen door Manchester City. Een topjaar dus voor the Citizens, nadat eerder al beslag werd gelegd op de landstitel, FA Cup, Champions League en Europese Supercup.

Nathan Aké was betrokken bij de openingsgoal van de Engelsen, die al na 40 seconden viel. De verdediger schoot van buiten de zestien op de paal. In de rebound echter kopte de alerte Julian Álvarez van dichtbij en voor een leeg doel raak: 1-0.

Nino passeerde kort voor rust ongelukkig zijn eigen doelman, waardoor Manchester City met een comfortabele 2-0 voorsprong ging rusten. De ploeg van Guardiola ging in de tweede helft niet achterover leunen en wist nog twee keer het net te vinden.

Phil Foden zorgde in de slotfase voor de derde Engelse treffer en Álvarez tekende in de slotminuten voor zijn tweede goal van de avond. De eerste wereldtitel in de geschiedenis van Manchester City is dus een feit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als je nog zo'n kort lontje hebt op je 40ste gaat het waarschijnlijk nooit wat worden. Eén van de grootste mafklappers uit de voetballerij van de afgelopen 20 jaar. Hij loopt ook gewoon bijna 1 op 3 wat betreft gele kaarten, rode kaarten nog buiten beschouwing gelaten.

23 december 2023 om 01:35

Melo is ook wel echt doorgedraaid hoor. Ook in die pot tegen NL destijds. Kan zich gewoon niet inhouden op dit soort momenten. Heb het daarnaast ook nooit een echt goede voetballer gevonden. Bij de nationale ploeg vond ik het altijd bij een gebrek aan beter en ook bij Juve vond ik hem echt niet bijzonder, maar speelde hij in een weergaloos elftal leuk mee.

Dit is toch gewoon normaal in Brazilië?

Krijg je als je voetbal mondiaal wil aanbieden, dan moet je maar accepteren dat ze daar in Brazilië niet uit zijn op mooi voetbal, maar asociaal gedrag en knokpartijen.

22 december 2023 om 21:48

Dat het daar normaal is betekent niet dat we het moeten accepteren.

22 december 2023 om 22:05

Ik denk dat er in Brazilie weinig spelers zijn die na meer dan 600 wedstrijden meer dan 200 gele kaarten hebben. Dat is in Zuid-Amerika ook abnormaal.

Felipe Melo.. je verwacht het niet he

Ben hem nog dankbaar voor de rode kaart in 2010 in zuid Afrika. Kerel is niets veranderd.

Classic Felipe Melo. Als er 1 speler was die ik uit de historie van Juventus zou kunnen schrappen was hij het.

23 december 2023 om 01:06

Dit soort spelers heb je ook nodig in je bestaan. Spelers die je onthoudt niet per se voetballend gericht

23 december 2023 om 01:06

Hij behoord wel bij Juventus legend maar Chiellini kon ook aardig vals zijn. Hij doet het op een veel slimmere manier dan Melo. Bij Melo is het meteen pats boem zichtbaar waar Chiellini heel onschuldig lijkt. Echt smerig achterbak en dat vieze onschuldige grijns op zijn gezicht zo van ik zag je niet...bah!

Best raar eigenlijk wat ik nu ga zeggen. In al die tijd had ik echt hekel aan Chiellini. Nu merk ik ook dat ik zulke verdedigers mis in de voetballerij.

Heb natuurlijk diep respect hoe zijn carrière is verlopen.

23 december 2023 om 04:53

Chiellini vals? Sorry, maar als er 1 speler correct was als verdediger, dan was hij het wel. De kaarten die hij pakte waren vooral duwtjes op tactische plekken.

23 december 2023 om 12:49

Snap ik ja, als je kijk naar hoe hij het trio Marchisio Pogba en Vidal in zijn eentje kapot had gemaakt en Juventus de CL uit voetbalde zou ik hem ook willen schrappen uit de historie van Juve

Die Felipe Melo blijft ook wel een mafkees hoor haha. Heeft altijd dit soort gedrag gehad tijdens zijn loopbaan. Tja als je kansloos verliest is dit blijkbaar zijn emotie...

Heel veel wijzen meteen naar Felipe Melo maar mij valt het op als er bij Man City ergens een opstootje is dat meneer Grealish altijd op de voorste rij de vinden is of wel de aanstichter is . Hetzelfde geldt voor Walker.
Dat Melo een kort lontje heeft dat weten we al jaren maar daar kunnen deze 2 spelers van City zich bijvoegen.

23 december 2023 om 10:14

Het verschil is dat Melo over de grens gaat en daarbij vaak geel of rood pakt. Dat valt bij Grealish en Walker relatief mee

Al dus de man die opelijk in een interview zei dat ie als ie geen voetballer was geworden, huurmoordenaar zou zijn on de favelas. Tja...

23 december 2023 om 01:18

Geboren worden in een favela is ook geboren worden in een derde wereld land zonder veel kansen. Als je dan als voetballer talent hebt is het een manier om je aan alle misdaad te onttrekken.

Desalniettemin mogen wij geboren in meest rijke land van wereld niet zo veroordelen richting een totaal andere realiteit. Of ga is 3 maanden wonen in een favela en je weet wen beetje hoe het is.

1 vd meest lompe spelers die ik ken. Levensgevaarlijke tackels, agressief. Zou elke wedstrijd weggestuurd moeten worden. Maar in competities met zwakke scheidsrechters kan ie vaak zijn gangetje gaan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren